logo Nomi S.A – Hipermarket Budowlany

Nomi S.A – Hipermarket Budowlany

Inowrocław

Opinie o Nomi S.A – Hipermarket Budowlany

on 2009-06-12 07:30:20
wspaniali ludzie?? jeden wielki syf
lo 2010-04-09 14:58:59
Mam pytanie ile zarabia PODSTAWY NETTO :

1. Sprzedawca
2. Starszy Sprzedawca
3. Koordynator Sprzedazy
4. Kierownik Sprzedazy

5. Kasjerki
6. Specjalista DOK
7. Fakturzystka
8. Kierownik DOK

9. Koordynator Ds. Zapasu
10. Specjalista B2B

11. Kierownik Sklepu ;-)

i po jakim czasie mozna awansowac?
x 2011-02-28 00:38:54
No więc tak sprzedawca ma minimum pastwowe,starszy o 150 zł więcej,koordynator sprzedaży ok 1600 netto,kasjerki ustawowo albo teraz +50 zł więcej,specjalista DOK ok 1300-1350netto,fakturzystka ok 1300 netto,kierownik DOK ok2000netto,koordynator ds.zapasu-stanowisko jest w likwidacji,specjalista B2b ok 3000netto a kierownik sklepu w granicach 4500netto + premia roczna za wyniki sklepu,czyli ok30000zł brutto rocznie.osobiście nie polecam tego zakładu p[racy,ze względu na niezbyt miłe zachowanie kierownika względem pracowników(mobbing,poniżanie przy innych i chamskie odzywki).Od czasu kiedy pozwalniał starszych stażem pracowników(tych co pracowali od otwarcia w 2006 roku),system pracy tam się popsuł na tyle,że znane mi osoby które tam pracują też zamierzają odejść,ze względu na atmosferę która tam zapanowała.A co do awansu to im włazisz bardziej w tyłek kierownikowi tym większa nagroda w postaci awansu.Wymagania jedynie siedzenie cicho i zażywanie relanium
anonim 2011-04-26 15:48:20
Witam. Napisałeś że B2B zarabia w nomi ok 3000 netto. Czy możesz powiedzieć skąd masz takie informacje bo mi zaproponowano 2300 brutto. Dzięki. Pozdr
1
anonim 2011-05-10 00:43:32
Nikt ci nie da od razu pełnej stawki,bo na tym polega polityka firmy,im taniej pozyska się pracownika tym zyski będą większe,tylko patrząc pod kątem obsługi klienta i efektywności sprzedaży sam się zastanawiam czy aby ktoś tam w zarządzie dobrze myśli.Obecnie tzw "restrukturyzacja" objęła wielu dobrych pracowników tej firmy,którzy zostali zastąpieni ludźmi z PFRON-u lub stażystami,co przekłada się na obciążenie sprzedawców i starszych sprzedawców większą ilością obowiązków oraz nadzorem nad nowo zatrudnionymi pracownikami co w dłuższym okresie czasu przekłada się na brak realizacji planów miesięcznych a tym bardziej rocznych pod kątem sprzedaży i pozyskiwania nowych klientów oraz zbytu towaru.W końcu może ktoś tam na oczy przejrzy i zobaczy,że jak tak dalej pójdzie to ta firma przybliży się do załamania finansowego mrożąc całe aktywa firmy w towarze który nie będzie schodził.Jak do tej pory mimo wymiany zarządu oraz ciągłych zmian właścicieli,ludzie z tzw.dołu którzy właściwie reprezentują dobre imię firmy są traktowani jak zbędny balast.Kiedyś ktoś sobie uzmysłowi,że zwykły pracownik z tzw "dołu" zarabia na resztę firmy i to on jest podstawowym filarem firmy-a godność takiego człowieka często bywa określana mianem "hołoty"-wł.przyp.
specjalista 2012-05-24 09:52:25
Witam, ja miałem 1800 brutto ............. wyrabiałem premie - chociaz od razu mowie by ja wyrobic nalezy robic po 10 - 11 godzin ............. zgadzam sie z poprzednimi opiniami .............. gdyz w pracy tej obojetnie na jakim satnowisku mozna sie najesc wzrzodow niz kasy z podwyzki ............. omijajcie szerokim lukiem ............... chyba ze bedziecie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] e wchodzic kierownikow sklepu
007 2013-02-21 17:06:24
Tu jest Polska... Im ktoś mniej tam zarabia tym więcej robi... czyli tzw "dół". Oni są najbardziej normalni, pozytywni. Czym wyżej tym większy syf. Jeśli chodzi o kierowników działu ( z opinii ) jest tam aktualnie tylko jedna normalna i pozytywna osoba, potem jest grube ZACHWIANIE EMOCJONALNIE. Jeszce wyżej? Mam taką PROŚBĘ, nie wymagajcie żebym dalej się wypowiadał... Jeśli chodzi o zarobki? Jesteś na "dole" to masz 1600 brutto, na premię nie licz i robisz najwięcej... nie liczcie na nowy sklep w galerii... chyba, że chcecie być w kołchozie.
( z opinii osób obcujących z tamtym miejscem )
xk 2016-04-22 16:17:53
anonim,jeżeli ty jesteś w stanie za takie pieniądze się utrzymać to ja Cię podziwiam. Słyszałem,że trzeba być punktualnym u nich
Zostaw swoją opinię o Nomi S.A – Hipermarket Budowlany - Inowrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Nomi S.A – Hipermarket Budowlany