brak logo

Amcor Rentsch

Łódź

Opinie o Amcor Rentsch

anonim 2010-06-23 15:01:47
Zastanawiam si�� czy nie podj���� pracy w tej firmie. Bardzo prosz�� o opinie os�³b, kt�³re tam pracuj��. Warto czy nie wi��za�� si�� z t�� firm��?
2
Amcor Łódź 2010-10-15 15:04:32
Witam serdecznie,

mam kilka pytań do Pracowników Amcora - będę wdzięczna za pomoc.

Kto prowadzi rekrutacje - Amcor , czy jakas agencja pracy?
Jak czesto sa przyjecia?
Czy zatrudniają tez kobiety i w jakim wieku?
Jakie sa stanowiska, mam na mysli magazyn, produkcję

pozdrawiam Forumowiczów
5
xy 2015-10-15 22:33:25
Uważajcie w Amcor na Józefowie w kadrach w zakładzie B pracuje larwa z ciekawą przeszłością i rozbija małżeństwa Chyba swoim kochankom podaję jakieś środki ogłupiające bo z normalnego człowieka robi się wrak. Może ktoś się tym zainteresuje.
9
xyz 2015-11-15 11:00:17
A kto inicjały?
xtr 2015-11-15 11:01:30
A kto
`gość 2015-11-15 13:40:21
Firma może i dobrze prosperuję,ale ludzie tam pracujący zero kultury.
To,albo za co uważają sie magazynierzy to przechodzi ludzkie pojęcie!!!!!!!
Oczekują na załadunek notabene 16 godzin gdzie awizacja była na godzinę 00:00 chciałem skorzystać z toalety,a i owszem skorzystałem,ale zaraz panowie magazynierzy zadzwonili do ochrony zeby nie wpuszczać kierowców oczekujących na załadunek/rozładunek nawet do toalety bo im [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zawracamy. To jest po prostu chamstwo z ich strony.
3
Arbuz 2016-01-21 10:50:58
Amcorem rządzi wiocha ...
Oraz nie douczone kierownictwo ,mają się nie wiadomo za kogo .
Jest taki jeden Burak p.M-ł
chyba się chłopaki zbiorą i mu wpierdolą .A po za tym jest ok.
Pick Nick 2016-03-30 00:00:45
Straszne z Was osiłki skoro musicie się zebrać na oklep jednego kierownika. Proponuję zbiórkę na fejsie. Dobrze, że jest taki DO UCZONY Arbuz, znany jako "Wesoły Chłopak" - gdzie pójdzie tam go wyśmieją
3
kolejnyobózpracy 2016-04-24 17:08:39
Nie wiem czym sobie trzeba zasłużyć żeby otrzymać umowę na firmę ale na pewno nie ciężką pracą, jako agencyjne ścierwo(bo tak podchodzą do ciebie) możesz cały czas zapierdalać ciężko i to jeszcze za kogoś a reszta będzie siedziała i się śmiała że się nie wyrabiasz i nic ci nie wychodzi i zarobisz o wiele mniej niż "Prawowici pracowniczy Amcor'u".Je**ć tą firmę jak dla mnie kolejny i zarazem jeszcze gorszy obóz pracy, bo tutaj nie szanują człowieka a go wyśmiewają, wiem co piszę bo pracowałem w kilkunastu zakładach.
3
Kamil 2016-05-15 10:14:21
OPINIA SZCZERA I JAK NAJBARDZIEJ OBIEKTYWNA. NIE OBRAŻAJĄĆ NICZYICH UCZUĆ

Zakład jak zakład, ale najgorsze są te panie które tam pracują, wyżywają się pracownikach tymczasowych, ja miałem wysoce nie przyjemność pracować na teofilowie. Tym paniom po prostu chyba brakuje pewnych czynności ( czyt. kobieta bez bolca dostaje ..... ). Sa nie do wytrzymania, a cwaniary nie samowite, siędza na stołówkach po 2 godzinny dziennie, mistrzowie o tym wiedzą ale udają że nie wiedzą, pracownicy tymczasowi w tym czasie zasuwają , a one jak nie do kuchni to cały czas na papierosa chodzą po 20 razy na dzień. Żal mi tych młodych chłopaków którzy tam pracują, ja sam jestem po 40 stce. i żal mi tych pań. brak seksu równa się frustracja
przestrzegam .. zwłaszcza takie 3 mi wpadły w pamieć. taka potężna - około 150 kg wagi, matka jednego z operatórów ( chyba szymona) , i taka blondynka która ma tam syna i męża. Jeden wielki żal poprostu.
Panowie dyrektorzy sugerowałbym coś z tym zrobić.

PS> Wiele złych opini czytałem na temat p Dariusza jednego z mistrzów. Powiem wam tak , to jest naprawde wporządku człowiek, jest bardzo konkretny i wymaga ale można naprawde się z nim dogadać
2
Anglik 2016-06-22 11:50:18
Witam Wszystkich. Przepracowałem w Firmie Amcor Flexibles 15 lat, najpierw na Teofilowie, później na Nowym Józefowie. Przy otwarciu nowej firmy na Nowym Józefowie własnym samochodem woziłem graty. Cóż w firmie było dobrze za czasów starej kadry kierowniczej to znaczy Pana Czubaka, Pana Wojciechowskiego, Malca, Olszewskiego. Mam wiele szacunku do tych ludzi bo sprawili że firma pracowała i traktowała ludzi na na prawdę europejskim poziomie. Później nastały czasy angielskich przełożonych Pan Hobbs, Pan Pimbley, szefostwo ogólnie fajne, przyzwyczajone i wyuczone pracy na wysokich zachodnich standardach. Aż w końcu przyszedł czas gdzie do władzy doszli karierowicze i dorobkiewicze z Polandii, firma z miesiąca na miesiąc stała się obozem pracy, nie różniącym się od Indesitu czy innego Boscha. Brak jakiegokolwiek szacunku, wymagania coraz większe i głupie przepisy stworzone tylko dlatego że coś trzeba w biurze robić. Pieniądze, hmm cóż może i niezłe, ale 15 lat temu. Ja przyjmując się do tej firmy w 1999 roku miałem stawkę startową większą niż ta na którą przyjmują dzisiaj!!!. W skrócie, stanowczo odradzam tę firmę bo nie czeka was nic innego jak marne zarobki, stresy i strach. Acha jeszcze jedno, jestem ciekawy czy dalej przy upałach rzędu 40 stopni na hali produkcyjnej szefostwo myśli że jak kupi pracownikom po lodzie to od razu będą pracowali jakby upałów nie było :D.
3
pracownik 2016-07-18 13:46:53
Czytam to forum i nie tylko amcoru ale też innych firm i bez urazy dla was tutaj piszą tylko ludzie których zwolniono albo którzy odeszli bo nie chciało im się pracować. Mam za sobą pracę w wielu firmach i fabrykach i nawet te w których pracuje się super na forum mają opinię obozu pracy. Nie wydaje mi się żeby to forum było odpowiednim miejscem na szukanie opinię o swoim przyszłym pracodawcy.
3
Krystian 2016-07-22 22:02:40
A czy jest ktos na forum kto przeszedl na zaklad? Po jakim czasie firma przejmuje prscownikow od agencji?
Ewa 2016-07-29 10:28:31
Cześć, mam pytanie do pracowników produkcji- czy praca jest monotonna, oraz ile minut przerwy/przerw wam przysługuje?
Micky 2016-08-05 19:11:24
Krystian, przerwa jest oczywiscie, czasem dluzsza czasem krotsza, ale zawsze zgodna z umowa. To produkcja.
Pitrek 2016-09-03 10:18:21
Witam, pracuję obecnie w amcorze i jestem ciekaw ile inni tam zarabiają ? Praca ogólnie jest okey warunki mają dobre w porównaniu do innych firm takich mniejszych jak małe prywatne to tutaj przynajmniej jest pełna ochrona itd. Jeśli ktoś chce pracować to ma pewna pracę nie taką jak np. na widzewie gdzie pracuje się za najniższą i traktują Cie gorzej niż nic.
Prosze o wypowiedź osób obecnie pracujących albo które nie mają w sobie zawiści bo zazwyczaj na forum pojawiają się komentarze od rozżalonych byłych pracowników.
Zostaw swoją opinię o Amcor Rentsch - Łódź
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amcor Rentsch