brak logo

Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Strzakły

Opinie o Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego

Slave Of Meat World 2012-09-18 03:39
W Skrócie. 5 zł za godzinę jedna lub dwie przerwy na których nie zdążysz zjeść i zapalić papierosa (O ile palisz) napierdzielanie przy taśmach opierdziele od kierowników (Ludzie po zawodówkach nie potrafiący się wysłowić) żyć nie umierać. Pozdrawiam
13
mario 2014-05-16 12:18
Kiełbasa śląska grillowa nie do zjedzenia, gorszej już chyba nie ma . Ludzie nie kupujcie tego badziewia lepiej za te same pieniądze kupić karkówkę
1
ja 22 2014-08-01 19:38
To nie zakład to dziadostwo ludzi za nic mają i nie szanują a zarobki (usunięte przez administratora) I tyle
6
były kierownik 2014-10-20 22:14
kamieniołomy 21 wieku tępy dyrektor wyzysk skąpstwo właścicieli łamanie kodeksu pracy przepisów bhp łapówki dla lekarzy brud
11
ja 2014-11-21 12:47
nie daj boze tam trafic.gulag typu tych w koreii,robic,bez sprzeciwu,najlepiej za darmo.na produkcji dziadostwo,za kierowce jeszcze gozej.omijac szerokim lukiem
4
kierowca 2015-03-04 11:23
omijajcie ten zaklad duzym lukiem jedno wielkie oszustwo tam panuje
8
on 2015-04-30 07:59
Z tego co widzę...to jak tak dalej pójdzie to skończy się całkiem ten syf.
2
mięsny jez 2016-03-05 01:15
Hehe dobra bajka nikt nie odchodzi znam osobiście 15 osób co odeszło w ciągu otatnich pół roku pewnie powiedzą ze się nie nadawałi ale kto się nadaje do pracy po 250h w miesiącu można miesiąc 2 tak pociągnąć ale nie latami podwójne listy godzin pracy jedna od ponidzialku do piątku od 8 do 16 albo druga zmiana według tego nikt nie pracuje a ludzie w nidziele pracują jacy ?? Jest też druga lista z rzeczywistymi godzinami leży na portierni jest ogólnodostępne dostępna dla pracowników
Pewnie przy inspekcji pracy by znikła stawki mniejsze niż najniższą krajowa co niektórzy żeby zarobić najniższą krajowa muszą pracować ponad 200 godzin a mobing w pracy to już żeby to opisać to dlugo by pisać a ty szefuniu sqietoszku co nidziele w kościele w pierwszym rzędzie jak spotkamy się w piekle to przejdę po twoich kościach bo ludzi możesz oszukiwac żeś ty święty ale Boga nie oszukasz ze ty nie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
5
pracownik 2016-03-08 20:57
już cieniutko przędą szkoda naiwnych ludzi ale czas najwyższy nasłać na nich kontrole inspekcji pracy sanepidu i weterynarii
2
Mięsny jęz 2016-03-09 19:54
Nie ma co nasylac na nich tylko pójść w moje ślady i rzucić to bo nasylanie kontroli spowoduje zwolnienie a jemu i tak nic nie zrobią bo kontrolę ma przekupione
6
pracownik 2016-07-03 12:15
chyba jesteś właścicielem że taki idiotyzm napisałeś
6
jaa11 2016-09-09 15:27
Czy może się wypowiedzieć osoba aktualnie tam pracująca? Na temat wszystkiego,proszę.
2
Harmandi 2016-09-26 20:39
Powiem tak praca jak praca zależy gdzie jak ktoś przyjdzie słabe stawki ale starzy pracownicy maja wiecej. A tak to podstawa że jest jakiś debil kierownik lizusow pare. Ważne by nie dać po sobie jeździć bo wiadomo jak raz dasz tak cały czas masz. Miej wyjeban* a będzie ci dane nie przejmować się byle czym co kto gada. A zresztą wszędzie dobrze w tych zakładach podobny poziom inteligencji i traktowania.
4
były_czarnuch 2017-01-28 17:34
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i dziadostwo a szefowi wystaje słoma zbutów
5
smerf 2017-01-30 14:29
Nie polecam, obcinają kasę za co tylko mogą, bo przecież muszą gdzieś pieniędzy nazbierać, więc wymyślają sobie różne niestworzone powody. Szef jest typowym debilem, a ten film na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z jego udziałem tylko potwierdza ten fakt, świętoszek pier... i tak będzie się w piekle smażył, bo ludzi ma za nic. Tak naprawdę nie wiesz ile zarobisz, jak mają dobry humor to ci dołożą a drugim miesiącu obetną po taki mają kaprys. Najniższa krajowa na umie, reszta na lewo w kopercie i jeszcze podejrzewają wszystkich,ze kradną. Masakra, tylko łeb zryty po takiej robocie.
5
Ja12 2017-02-04 14:26
Pracowałem tam dość długo, i wszystkie powyższe opinie są zgodne z prawdą. Powiem więcej było tam dużo więcej różnych wypadków, ale pracowników takich odwożono do domu lub na pogotowie prywatnymi samochodami, a dyrekcja zamiatała wszystko pod dywan. Oszustwa na temat zarobków były na porządku dziennym nie pamiętam żeby przy przyjmowaniu do pracy podawano komuś rzeczywiste zarobki, a szef Jan wierzył tylko dyrekcji i nie chciał wysłuchać pracowników. We wszystkich tego typu zakładach w okolicy jest taka sama sytuacja i w końcu może ktoś zainteresuje się tymi sprawami.
5
Były 2017-05-13 13:40
Tak, tak. Wszystkie zamieszczone opinie na temat pracy w karolu jak i ich właścicieli są prawdziwe. Zero szacunku dla człowieka, właściciele zwykłych ludzi z produkcji mają za nic a ludzie pracują i pracować będą bo niektórzy mają taką sytuację,ze wyjścia za bardzo nie mają więc zgadzają się na ich warunki, na marną stawkę za godzinę,na pracę po 12 godź dziennie,na poniżanie przez kierownictwo, na obcinki za wszystko. 2listy obecności, dwie wypłaty i co z tego,że przyjeżdża inspekcja. Zawsze wychodzą z tego cało .Pani Ewa ustanawia swoje prawa a przepisy prawne ma za nic. A potem stoją w kościele i czytania czyta Pan Jan a pracownikom wymiotować sie chce na ich widok bo każdy dobrze wie jaka to obłuda, jaki fałsz.Dorabiają sie na cieżkiej pracy ludzi a potem pomimo wielu nadgodzin ponad normę miesieczną nawet najniższa krajowa nie wychodzi- takie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] są tam stawki. Ale nie to jest najgorsze tylko takie pomiatanie człowiekiem, ingerowanie w jego życie prywatne, zjeba za wszystko chcoćby człowiek starał sie ze wszystkich sił. No i Ci wszyscy starzy pracownicy maja dużo gorsze warunki niż Ci nowi, którzy przychodzą i w których tak wierzą. Szkoda słów, dla kazdego kto tam chce iść do roboty- szukajcie czegoś innego chyba,że chcecie tracić zdrowie fizyczne i psychiczne dla ludzi, którzy sami pławią sie w luksusach a innych mają za nic.
1
ktoś. 2017-05-15 13:40
A czy ktoś może się wypowiedzieć jak wygląda tam praca poza pracą na produkcji? Czyli np praca biurowa? Jak tam są traktowani pracownicy? Czy ktoś wie ile może zarabiają i po ile godzin pracują?
Michał 2017-06-04 14:14
Pracuję tam od 5 lat i powiem szczerze, to co czytam to jakaś abstrakcja. To prawda, że czasem dużo jest roboty i nie wszystko jest perfekcyjnie, ale uczciwie płacą. No sory ale 2500 zł na rękę za pracę fizyczną to jest dobre wynagrodzenie. Czytam i poznaję charakter dwóch konkurencyjnych firm. Czy to ładnie mili państwo, stosować takie nieuczciwe działania?
2
Rysiek33 2017-06-10 17:26
Do Michał ,czy ty jesteś normalny człowiek? Czy z rodziny? Który pracownik fizyczny zarabia 2,5 tys powiedz mi? Pracowałem 7 lat i nie znam takiego
były pracownik 2017-06-16 09:33
W zakładzie jest rozpierdziel totalny. Brak ludzi. Słabe płace, nadgodzin do groma. Jeżeli ktoś chce tam pracować trzeba mieć wywalone na wszystko. Jak chcesz podwyżkę czy coś załatwić trzeba szantażować ze się jutro zwalnia...
Dziadostwo nieopowiedziane ????
Zostaw swoją opinię o Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego - Strzakły
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Karol Zakład Przetwórstwa Mięsnego