brak logo

Impel Cleaning

Katowice

Opinie o Impel Cleaning

Agnes 2015-07-19 08:29
To będzie moja pierwsza praca od czegoś trzeba zacząć, jak na razie chcę zacząć później zobaczę jak to się potoczy. Chcę trochę zarobić na własne potrzeby i myślę ze w impelu będę miała dobry start.
karina 2015-07-23 15:00
wazne do pracy jest nastawienie, jak sie ma dobre, to sie czlowiek wszedzie odnajdzie, a tutaj ludzie zyczliwi i atmosfera fajna
Ami 2015-07-26 11:48
Też tak myślę praca szybciej leci w miłym towarzystwie. Z koleżankami szybko się dogadałam i pracuje mi się w impelu dobrze.
Martyna 2015-08-03 09:33
Problemów z pracą nie ma, zawsze są nowi klienci i potrzeba rąk do pracy, ogłoszenie znalazłam w sieci, wysłałam CV i tak już minęło pół roku.
maria 2015-08-06 21:28
ostatnio chodze toche umordowana, bo pracy sporo,a upaly w tym nie pomagaja, ale robimy przerwy, woda jest, jest ok
Kamila 2015-08-09 20:19
Chyba każdemu te upały doskwierają niezależnie czy na powietrzu czy w budynku, na szczęście ekipa jest super i praca idzie do przodu.
nika 2015-08-16 23:42
w impelu ciągle coś się dzieje :) są nowe obiekty, nowi ludzie, także nie można się nudzić. z przełożonymi można się dogadać, i nie trzeba się martwić czy wypłatę się dostanie ;)
Marta 2015-08-17 10:10
Niby norma choć nie wszędzie po kilku przygodach z moim pracodawcą zdecydowałam się zmienić pracę, złożyłam CV do impela czekam na rozmowę.
basia 2015-08-19 22:02
jak zaprosza cie na rozmowe to sie dobrze przygotuj, to pierwsza i mze byc jedyna szansa, a fajnie sie u nich pracuje
Gera 2015-08-23 19:23
Spokojnie myślę ze każdy chętny do pracy ma szanse by pracować w impelu. Mi to większych trudności nie sprawiło.
Ala 2015-08-31 14:55
Żadna praca nie hańbi a najważniejsze że można zarobić i się utrzymać.
zuza 2015-08-31 18:27
zgadzam sie, kazdy lubi miec czysto w biurze i ktos to robic musi, a praca jest calkiem niezla, wazne ze pieniadze na czas i dobrze wszystko zorganizowane
Tula 2015-09-07 21:47
Najważniejsze to lubić to co się robi wtedy nie ma problemów by pracować. Mi odpowiada to co robię, nie ma co narzekać tylko brać się do pracy i wszystko będzie szło do przodu.
Espera 2015-09-13 14:32
Każdy chciałby być prezesem lecz żadna praca nie hańbi tym bardziej sprzątanie, mi pasuje i praca i pracodawca, każdy może nic nie robić i narzekać tu zarabiam i mam na własne potrzeby.
Ignis 2015-09-20 15:36
Racja każda praca się liczy w końcu uczciwie zarabiamy na chleb. Sprzątanie nie jest problemem, w końcu w domu też się sprząta. Najważniejsze że jest praca.
Daria 2015-09-27 18:10
Właśnie niejedna osoba może się zdziwić. Pracę trzeba lubić mi robienie porządków po prostu przychodzi instynktownie.
zoska 2016-01-05 17:59
nie pracuje w nocy,pensja w normie, sprzata sie inaczej niz w domu, ale to normalne, bo biura a dom to dwie rozne sprawy
marta 2016-01-15 23:06
jak jestes ambitna i wiesz czego chcesz to na pewno warto zlozyc cv
olka 2016-01-24 22:07
mozna sie piac w rozny sposob, wazne zeby byla ku temu mozliwosc, tutaj jest
oli 2016-01-30 19:42
praca jak kazda inna, lepiej sprzatac i robic to dobrze, niz nic nie robic, narzekac i do tego jeszcze zyc na zasilkach, a takich nie brakuje
zoska 2016-02-07 22:41
sprztaalam duzo u znajomych, ale wiadomo, od kiedy pracuje w impelu, mam umowe i staly grafik, latwiej mi sie zyje
michalina 2016-02-13 18:22
czasami praca wg grafiku bywa meczaca, ale czasami to sie przydaje jak sie caly tydzien nie pracuje od 8 do 16, zawsze sa plusy i minusy kazdej sytuacji, mi to odpowiada akurat
renia 2016-02-17 21:31
ja u nich pracuje dorywczo i mi sie psprawdza, spokojnie lacze nauke z praca
renata 2016-03-10 16:00
od koordynatorow wymagaja bardzo dobrej organizacji pracy,ale to dobrze, bo dziekitemu reszta zespolu ma latwiej, wiedza co i kiedy robic
rita 2016-03-19 16:43
jedno jest pewne, komu sienie chce pracowac nie ma tutaj czego szukac, na obijanie czasu nie ma ale todobrze, bo do pracy przychodzi sie pracowac,proste
kinga 2016-03-27 15:30
to fakt, bo jak sie jakis nygus trafi reszta musi nadrabiac, na szczescie szybko takie osoby sa wychwytywane
iwona 2016-04-03 16:15
a ktos moze wie kogo aktualnie szukaja i jak mozna sie dowiedziec?
franek 2016-04-10 16:11
a czy oni szukaja ludzi w roznym wieku?
reni 2016-04-13 12:09
z tego co u nas widze, to przekroj wiekowy jest spory, warto sie zorientowac czy kogos aktualnie szukaja
kamila 2016-04-24 16:04
u mnie ludzie sa bardzo mlodzi w zespole jak i tacy po 50, uwazam to za duzy plus, bo roznorodne srodowisko duzo daje w pracy
paulina 2016-05-08 15:48
trzeba mieć niezla kondycje i dobre umiejetnosci w sprzątaniu, poza tym pracuje się dobrze
antek 2016-05-15 14:54
uprawnienia warto zrobić, bo w kazdje pracy mogą się przydac, tutaj warto zlozyc papiery, bo można zalapac fajna prace na dluzej
antek 2016-05-15 14:55
uprawnienia warto zrobić, bo w kazdje pracy mogą się przydac, tutaj warto zlozyc papiery, bo można zalapac fajna prace na dluzej
mariola 2016-05-22 15:13
to fakt, spotkałam wielu ludzi, którzy pracują tutaj od lat,co dobrze rokuje, bo ja szukam pracy na stale
wiola 2016-05-29 16:01
pracownicy z duzym stażem pracy bardzo pomagaja nowym, ogolnie dobrze to jest wszystko zorganozowane
agata 2016-06-03 05:40
praca musi byc wykonanan na czas i dobrze, to podstawa jak zawsze, a jak sie do tego doda fajna atmosfere w pracy, to jakos tak przyjemniej sie z lozka wstaje
iwona 2016-06-10 06:04
dal mnie dodatkowo liczy sie stabilnosc, ktora tutaj mam, w koncu praca w ktorej nie musze mrtwic sie o to co bedzie jutro
marta 2016-06-17 05:52
zawsze mozna dorobic, pracy jest duzo, jak sie jest chetnym na nadgodziny to zazwyczaj jakies sie znajduja
kaja 2016-06-24 05:48
skladaj papiery i sie nie zastanawiaj, ja tak zroblam rok temu i to byla bardzo dobra decyzja
alicja 2016-07-08 07:11
a zaciekawilo mnie pytanie czy impel tylko szuka ludzi w krau czy tez zagranica, hmmm musze sprawdzic bo sama w sumie nie wiem
karolina 2016-07-17 16:51
mnie poki co zagranica nie interesuje, mieszkam w kraju i tutaj pracy szukam, na pewno zaaplikuje, bo chce pracowac w dobrym miejscu
maria 2016-07-24 07:49
nawet nie wiedzialam ze takie stanowiska tutaj sa, jak widac firma ma wiele do zaoferowania
franek 2016-07-28 15:57
@maria, nie ma sie co dziwic, imple to ogromnafirma, bardzo duzo ludzi zatrudnia, na roznych stanowiskach, nie tylko w ochronie
1
ghjhg 2016-08-04 22:21
@ franek no własnie widze ze jest wiele nawet ciekawych stanowisk pracy w Impel Cleaning - jak dla mnei najfajniejsze to chyba opcje konstruktor , specjalista ds. sprzedaży i przedstawiciel medyczny
oberek 2017-02-05 01:44
zaangażowanie nie do cenianie niestety, minusy
- ciagle kontroluja
- za wszelka cene starzy pracownicy 'musza' ci pokazac ze nic nie wiesz, nawet jak popelnisz blad - ty tam przychodzisz i masz wszystko umiec byc jasnowidzącym
-starsi ludzie ktorzy niedadza nic samodzielnie/zrobic/sprobowac,robia za ciebie a potem donosza ze sobie nieradzisz chcoiarz probujesz sie zaangazować
-nieplatne szkolenia(nawerzzzapisemw umowie)

plusy:
-wdrozenie w obowiazki
- wynagrodzenie zgodne z umowa
-sama praca calkiem ok,tylko traktowanie........
w zwiazku z tym dalsza praca niepodjeta
mozi 2017-06-30 13:57
u mnie ekipa byla w porzadku, do tego kasa jak w umowie i na czas. w zasadzie wszystko gra i buczy. moge z czystym sumienie ocenic na ocene bardzo dobra. oby tak dalej bylo
Dominika 2017-07-27 14:11
@oberek myślę, że starsi ludzie chcieli pomóc, wiadomo , że mają większe doświadczenie nie uznałabym to za wadę.Dobrze, że wynagrodzenie zgodne z umową. Jeśli chodzi o szkolenia to czy było ich dużo?
Bogusia 2017-07-27 15:28
Tak to czasem jest ze starszymi ludzmi, maja troche inny swiatopoglad i rodzi sie konflikt pokolen...trzeba pogadac , moze uda sie cos polepszyc, a jak nie to zaakceptowac... wszyscy znamy tekst "ja w twoim wieku..." no coz, ciekawe jak NAS beda widziec nastepne pokolenia ;)

Wracajac do pracy w Impelu w Kato ja jestem tu od pol roku, cenie sobie mila atmosfere w pracy i na szczescie dogaduje sie z reszta, bardzo wazna jest tez wyplata na czas, wiadomo od razu czas na placenie rachunkow, a dzieci tez glodne chodzic nie beda, takze ja zadowolona jestem
Basia 2017-07-30 13:28
sprzatamy, myjemy okna, no praca jak praca, wazne ze placa i zapewniaja wszystkie sprzety. zespol mam fajny, energiczne dziewczyny, jest z kim pogadac i posmiac sie a praca wykonana w czasie, wiec my nie narzekamy ani na nas nikt nie narzeka. kasa zawsze na czas
Dominika 2017-09-15 09:36
@Basia widzę, że jesteś zadowolona z pracy w Impel Cleaning. Czy powiesz jak długo już tu pracujesz? W jakich godzinach wykonujesz pracę? Co najbardziej podoba Ci się pracując w firmie? Czy można liczyć na jakiś socjal?
Zostaw swoją opinię o Impel Cleaning - Katowice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Impel Cleaning