brak logo

SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł

Bojszowy

Opinie o SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł

Jacuś 2014-09-07 09:39
Ta pożal się Boże firemka to banda z...i , szef za złotówkę będzie Cię gonił do Katowic. Tu obetnie za kilometr tu za paletę firma nie może być stratna ,kierowca się nie liczy. Poszukują do pracy niewolników a nie pracowników. Parcia nie ma i tak winny kierowca,wynagrodzenie liche. Rozmowa wstępna miód na uszy wysoka podstawa diety w efekcie 1680 brutto i jakieś grosze.Uwaga na pseudo księgową zło wcielone w spódnicy antypatyczna osz...ka.Nie polecam! Koledzy z daleka omijać.
8
kolo 2014-09-07 14:50
Potwierdzam kawał cwaniaka,w tym roku przewinęło się już 10 kierowców i kilka dziewczyn z logistyki.Nie wiążcie przyszłości z tą firmą i tak was oszukają.Odradzam tak jak kolega !!!.
4
Bernadeta 2014-10-22 21:48
Jeżeli ktoś uważa wypłatę 3,5 - 4 tysiące netto za grosze, to już jego sprawa.
10 kierowców ? kilka dziewczyn ze spedycji? - czysty wymysł. Chyba, że miało być, że kierowcy pracują w firmie od 10 lat - to się zgadzam.
Oszustka? - proszę powiedzieć o kogo chodzi i samemu się przedstawić
Firma nie płaci od kilometrów, kto pracował lub pracuje to dobrze o tym wie.
Już same nicki typu "kolo" czy "jacuś" mówią same za siebie. Dlaczego nie podają Panowie swoich prawdziwych danych?
1
123 2014-12-21 09:21
jacus pisze prawde i to szczera
3
Oszukiwani 2015-09-16 16:20
Ludzie dajcie spokój,szkoda czasu i nerwów.No chyba ze chcecie płacić za wszystko!!!!!A Beretka w biurze tańczy jak jej szef zagra!!!.Kasa marna,auta klasy euro 2 i 3.A normy paliwowe to już totalna galaktyka.I na koniec przygotuj sie na hasło-Powrotów do Polski NIE MA!!!
3
GW 2015-10-14 21:01
Jesli jest okreslone ze wraca sie po 10 dniach to sie wraca...i nawet ten , ktory jest obrazony na ta firme..to niech ma odwage przyznac sie ze pisze prawde..nikt nigdy nie stal bezczynnie..ladunki byly i sa zawsze na czas
driver 2016-01-13 22:39
Dzięki za opinie koledzy. widzę że ta firemka regularnie ogłasza się na olx albo w innych lokalnych portalach, że szuka kierowcy, ALE TO NON STOP. No jesli tak tam wygląda praca, to nie dziwie się i dziekuję bardzo. Podrzućcie tylko, bo słyszałem, że podobno kierowcy tam po trasie zjeżdżają i naprawiaja auta: tzn. wymiana klocków itp. jest to prawda? A z tymi normami z kosmosu i pretekstami do obciążania też na radiu słyszałem. tak czy siak widzę, że nie ma sensu nawet się tam patrzeć. Pewnie ładunków na giełdzie szukają :D.
3
Były 2016-02-03 13:44
Wielce Szanowny Pan Szef to burak i tyle, szkoda słów na tego gościa
3
nemo 2016-05-17 11:35
ja sądzę, że takie wymiany zdań między niezadowolonym pracownikiem a jego szefem, powinny się odbywać poza forum.
bamberto 2017-02-27 12:44
kiedys tam pracowałem, firma konkretna, szef choleryk ale dla ludzi był ludzki czesto bardzo wybuchowy.
polecam ta firme, bardzo dobrze mi sie tam kiedys pracowało.
pozdrawiam szefuncia, gerarda, jarka, tomka, pytona, maniusia
bardzo porządni ludzie. Nie pracuje poniewaz chcialem kiedys komus w czyms pomoc natomiast szef miroslaw"szefuncio" potraktował to jak osobista zniewage i spisek. Szkoda bardzo ale jak to mowia masz łeb i chuuuj to kombinuj
1
Zostaw swoją opinię o SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł - Bojszowy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł