brak logo

SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł

Bojszowy

Opinie o SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł

Jacuś 2014-09-07 09:39:21
Ta pożal się Boże firemka to banda z...i , szef za złotówkę będzie Cię gonił do Katowic. Tu obetnie za kilometr tu za paletę firma nie może być stratna ,kierowca się nie liczy. Poszukują do pracy niewolników a nie pracowników. Parcia nie ma i tak winny kierowca,wynagrodzenie liche. Rozmowa wstępna miód na uszy wysoka podstawa diety w efekcie 1680 brutto i jakieś grosze.Uwaga na pseudo księgową zło wcielone w spódnicy antypatyczna osz...ka.Nie polecam! Koledzy z daleka omijać.
7
kolo 2014-09-07 14:50:06
Potwierdzam kawał cwaniaka,w tym roku przewinęło się już 10 kierowców i kilka dziewczyn z logistyki.Nie wiążcie przyszłości z tą firmą i tak was oszukają.Odradzam tak jak kolega !!!.
4
Bernadeta 2014-10-22 21:48:22
Jeżeli ktoś uważa wypłatę 3,5 - 4 tysiące netto za grosze, to już jego sprawa.
10 kierowców ? kilka dziewczyn ze spedycji? - czysty wymysł. Chyba, że miało być, że kierowcy pracują w firmie od 10 lat - to się zgadzam.
Oszustka? - proszę powiedzieć o kogo chodzi i samemu się przedstawić
Firma nie płaci od kilometrów, kto pracował lub pracuje to dobrze o tym wie.
Już same nicki typu "kolo" czy "jacuś" mówią same za siebie. Dlaczego nie podają Panowie swoich prawdziwych danych?
1
123 2014-12-21 09:21:12
jacus pisze prawde i to szczera
3
Oszukiwani 2015-09-16 16:20:20
Ludzie dajcie spokój,szkoda czasu i nerwów.No chyba ze chcecie płacić za wszystko!!!!!A Beretka w biurze tańczy jak jej szef zagra!!!.Kasa marna,auta klasy euro 2 i 3.A normy paliwowe to już totalna galaktyka.I na koniec przygotuj sie na hasło-Powrotów do Polski NIE MA!!!
2
GW 2015-10-14 21:01:42
Jesli jest okreslone ze wraca sie po 10 dniach to sie wraca...i nawet ten , ktory jest obrazony na ta firme..to niech ma odwage przyznac sie ze pisze prawde..nikt nigdy nie stal bezczynnie..ladunki byly i sa zawsze na czas
driver 2016-01-13 22:39:26
Dzięki za opinie koledzy. widzę że ta firemka regularnie ogłasza się na olx albo w innych lokalnych portalach, że szuka kierowcy, ALE TO NON STOP. No jesli tak tam wygląda praca, to nie dziwie się i dziekuję bardzo. Podrzućcie tylko, bo słyszałem, że podobno kierowcy tam po trasie zjeżdżają i naprawiaja auta: tzn. wymiana klocków itp. jest to prawda? A z tymi normami z kosmosu i pretekstami do obciążania też na radiu słyszałem. tak czy siak widzę, że nie ma sensu nawet się tam patrzeć. Pewnie ładunków na giełdzie szukają :D.
3
Były 2016-02-03 13:44:39
Wielce Szanowny Pan Szef to burak i tyle, szkoda słów na tego gościa
2
nemo 2016-05-17 11:35:42
ja sądzę, że takie wymiany zdań między niezadowolonym pracownikiem a jego szefem, powinny się odbywać poza forum.
Zostaw swoją opinię o SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł - Bojszowy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SPEDYCJA Usługi Przewozowe Międzynarodowe Mirosław Kozioł