brak logo

Gazomontaż

Ząbki

Opinie o Gazomontaż

pracownik 2010-04-26 10:50:41
Firma gdy sie przyjmukesz gadane ma owszem i cukruja niemiłosiernie po czaie okazuje sie ze realia sa inne niz przed podpisaniem umowy.kwestie finansowe sie zmieniaja radsykalnie brak zwrotów za podróze brak premii brak organizacji pacxy opgólnie żenada i tragedia,łapia kludzi na kursy i zkolenia i pożenj traktuja jak murzyna brak szacunku do ludzi w kazdy sposób zwodza i utrudniaja ,wysyłaja na delegacje i potrącaja za pobyt w hotelu z pensji .
Pracowity 2010-05-29 20:40:20
Skończ jak Cie prosze i naucz się pisać!!!
pracowanik 2010-07-10 11:18:29
A dlaczego mam skończyc przeciez lepiej napisac prawde ludziom niz maja tracic swój czas,nerwy na cos takiego i na taka firme z tradycjami (ZE TAK POWIEM) a to co napisałem jest prawda a jesli tak nie jest to pewnie(usunięte przez administratora)wiec przedstrzegam przed tym jakie sa niespodzianki za brama i po podpisaniu umowy a z tego co sie orientuje to wiele duzo ludzi przewineł sie i otarło o ta firme co siwadczy nie na plus lecz na minus odnośnie pracy i płacy.wiec omaja opinia jest w 100% trafna wiec niepolecam taj firmy
jacek 2 2011-04-09 15:54:05
najprawdziwszy jest punkt 1 dwa słowa "ciągłe śledzenie" to jest Białoruś w Polsce
anonim 2011-04-18 14:40:49
Nie polecam. Zwodzą tylko obietnicami, szkoda gadać i tracić czasu na firmę taką.
anonim 2011-04-26 20:22:27
Potwierdzam,to jest jedna wielka porażka,a teraz co zaczyna sie tam dziać dąży chyba do rozpadu tej firmy oczywiście przez brak pracowników fizycznych,zostaną tylko ci którym zostało do emerytury a reszta bedzie sie wykruszać.Pozdrawiam.
Andrzej 2011-09-17 11:07:00
Przestrzegam przed tą firmą i jej polityką. Dla mnie firma mojego szkolenia nie zdała:-)

Pozdro dla Filozofa:-) gdyż nie udało mi się z nim pożegnać...
Padzik 2012-01-27 13:56:20
Jeżeli któraś z firm podwykonawczych chciałaby utopić pieniądze i napracować się za darmo to zapraszamy do Gazomontażu...Prezes (usunięte przez administratora) to osoba nieuchwytna a całym biznesem trzęsie pseudo Księgowa (usunięte przez administratora)która czuje się jak Prezes...chory system....szkoda słów na takich amatorów ....
marcin 2012-02-15 13:58:18
dotyczy :opinii osoby o nicku Padzik
używanie danych osobowych wg ustawy o ochronie danych osobowych jest nielegalne (usunięte przez administratora)
monter 2012-07-28 23:07:12
Cała prawde ludzie pisza wykorzystac i zwolnic nie uponinac sie o podwyzke. Grozi zwolnieniem. Paru kierrowników spoko ludzie tylko przez dyrekcje zwiazane maja rece.
Pracownik 2013-03-29 21:39:53
To są kpiny co wyprawia byly i uciekinier prezes wraz z panią (usunięte przez administratora) uciekli jak szczury z tej firmy pracownicy dostają tylko jałmużnę od pana(usunięte przez administratora) i my pracownicy dziękujemy panu (usunięte przez administratora)za załatwienie sprawy ,że delegacja oraz pensja miala być zaplacona całkowita. W dniu dzisiejszym zostało zaplacone tylko 1000zl dla każdego pracownika 50% dla pracowników umysłowych i gdzie tu dalej żyć i jak dojechać na budowę kiedy te pieniądze nie wystarczają ? My jako pracownicy pytamy się kiedy to zostanie wyplacone kierując to pismo do pana (usunięte przez administratora) jezeli to pismo zostanie przekazane i wyplacone pieniądze wszystkie zalegle zaczniemy pracować jak normalni pracownicy gazomontażu z podziękowaniem życzliwa osoba dziękujemy i prosimy o natychmiastową odpowiedź.
2
byly 2013-05-17 09:00:45
to już koniec Gazomontazu, zero kasy, zero organizacji, totalny haos
1
xyz 2013-06-14 22:22:58
Ludzie, co wy za bzdury opowiadacie, policzcie sobie dobrze czas. Jak prezes(usunięte przez administratora) był to wszystko było na czas, pensje, rozłąki, ludzie pracowali po kilkadziesiąt lat w tej firmie bo było dobrze. a ci którzy się zwolnili to szybko powracali bo zobaczyli jak są traktowani w innych fimach. Prezes (usunięte przez administratora) zawsze szanował pracowitych i uczciwych ludzi i premiował ich pracę. Teraz inni rządzą i jest super prawda? Nie ma wynagrodzenia i strach czy dyscyplinarnie nie dostaniesz zwolnienia. Prezes (usunięte przez administratora) był za dobry, teraz jest ktoś inny rządzi tak, że niedługo nic z tej firmy nie zostanie a ludzie siedzą cicho bo się go boją żeby nie dostać dyscyplinarki. zastanówcie się ludzie co piszecie. Tyle lat pracowaliście i było wam dobrze, inni chetnie wracali do tej firmy a prezes(usunięte przez administratora)zawsze ich przyjmował, nikogo nie zwalniał jak uczciwie pracował, a teraz w każdej chwili możesz wylecieć nawet nie wiesz kiedy.
pracownik xxx 2013-06-14 22:45:26
Ci co tak teraz opluwają tę firmę to po co tak długo w niej pracują niektórzy od swoich najmłodszych lat i teraz takie głupoty gadają. w tej frmie zawsze dbało się o pracowników a już na pewno o tych co dobrze pracowali a nie tylko gadali że pracują. Niektórzy pracowali tu przez całe życie zawodowe to świadczy o tym ze była to dobra firma. Prezes (usunięte przez administratora) zawsze liczył się z ludżmi, był za dobry dla niektórych bo powinien już dawno niektórych wyrzucić ale nie zwalniał i płacił w terminach, to był człowiek odpowiedzialny za firmę i za jej pracowników. Nie tak jak teraz odkąd go nie ma - nie ma wypłaty na czas albo w ogóle, nie ma szacunku do nikogo. Gdyby był na jego miejsce ktoś podobny do niego to ta firma by przetrwała. Gadać to każdy potrafi tylko z czynami gorzej.
3
firma 2013-06-14 22:53:06
a ja wykonywałem pracę dla firmy gazomontaż i współpraca układała się dobrze. Pracę moja firma wykonała i gazomontaz zapłacił jak należy. chyba że ktoś chciał naciągnąć gazomontaż na dodatkowe koszty i na robotę której nie wykonał to nie została zapłacona . a takich tez zam cwaniaki myślą ze za nieuczciwa pracę ktoś im zapłaci . dzisiaj ciezko jest wszystkim firmom budowlanym/
KOLES 2013-06-16 21:13:43
co wy za bzdury opowiadacie o bylym prezesie czy wy nie widzicie do czego on doprowadził i uciekł z cała klika
2
xxx 2013-06-16 21:18:43
i co dziwne wszystkie firmy dostały podwyżkę delegacji na 30 zł a w gazomontażu oczywiscie NIE !!!
zażenowany 2013-07-01 21:05:26
witam wszystkich i chce przestrzec przed tą firmą. Nastąpiło wiele zmian w niedalekim czasie i niestety na gorsze, nowi ludzie są nieprofesjonalni i myśle że najdelikatniej mogę to określić jako "niedouczeni" totalni amatorzy nie wiadomo co robią na swoich stanowiskach.Ponad to nowa atmosfera pracy w firmie jest straszna, nie do zniesienia, aż nie chce się wchodzić za drzwi budynku. (usunięte przez administratora)Nie polecam!!! Szkoda czasu, bo i tak dostaniesz kopa a może i jeszcze wilczy bilet na do widzenia. Szukajcie pracy w innej firmie i z inną załogą
1
zażenowany 2013-07-03 18:26:34
nie słyszałem o żadnych szkoleniach, ale wydaję się to dość nieprawdopodobne z takimi ludzmi
gość 2013-09-26 09:47:34
Nie płacą wynagrodzenia, oszukują, nowy zarządca i jego opinie w internecie o firmie Tarbud-przeczytaj itp. Sprzdają wszystko co można są na granicy upadłości i dalej oszukują ludzi. Nie polecam!!!!!!
1
były pracownik 2013-09-28 16:21:54
były prezes wraz z dwoma paniami płacili sobie pensje od 10-20tu razy większe niż przeciętna płaca pracownika. Nie chcieli dać nikomu nawet 200- 300zł premii. Przez lata były prezes wraz z dwoma paniami dyrektor nakupowali mieszkań pobudowali domów i wszystkich mieli za [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Teraz nowy prezes wraz ze swoim towarzyszem rozsprzedaja za grosze poniżej wartości wszystko co się da. Tak się rozkłada firmy z tradycją. A prokurator takich ludzi nie dosięgnie a powinni wszyscy oddać to w zębach.
2
pracownik 2013-09-28 16:28:27
40000 tyś na miesiąc to mieli w kiepskim miesiącu. i tak przez lata. można się nachapac. Że też mogą spojrzeć ludziom w twarz. bezczelnie.
4
pracownik -były 2013-10-06 14:15:24
osobiscie znam 5 osób które poszły do sadu i wygrały ,ale prezesi udawali ze ich to nie tyczy ,bo oczkodowania szły z kata firmy a nie ich prywatnych
2
giość 2013-11-19 16:56:31
To firma dno bez skrupułów oszukują ludzi. Ha! i to w oczy. Naprawdę myślą że nic nich nie dosięgnie, to się grubo mylą.
5
get1900 2013-12-09 15:50:19
(usunięte przez administratora) co z tą firmą zrobiliście szczęscie ze kilka lat temu posłuchałem się kolegi i dałem dyla dziś stoję mocno na nogach mało zostało ludzi którym współczuję
3
sss 2013-12-13 22:12:34
NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ TAM!!!
odradzam, pracowałem w tej firmie inigdy nie spotkałem się z taki traktowaniem ludzi. Podłość i [usunięte przez moderatora]
2
Mika 2014-01-21 14:12:06
Omijać ta firmę szerokim łukiem,(usunięte przez administratora)
2
pracownik 2014-03-12 12:19:15
kurde to jest jakiś obłęd nie dostajemy już wynagrodzenia 2-gi miesiąc,co te ludzie sobie myślą w tym biurowcu za co my mamy żyć,lepiej upadlość by ogłosili i by był spokój a nie człowiek musi sie martwić z kąt na życie ma wziąść pieniądze.
1
zorro 2014-03-25 07:39:01
w firmie nie ma pieniędzy, na dniach ma wpłynąć wyrok sądu o upadłości, siedzimy i czekamy na syndyka...
Firma płaciła tyle ile podpisała na umowie, ostatnio przestała, polityka poprzedniego zarządu doprowadziła do katastrofalnego zadłużenia - poprzednicy odchodząc wzięli pełne odprawy - w tym momencie spółka straciła płynność. od tamtej pory zobowiązania regulowane są jedynie kosztem wyprzedaży środków trwałych. One się skończyły. Żadnej istotnej produkcji nie prowadzi. koniec i tyle. Jaki sens ma plucie na trupa tego nie wiem.
3
pracownik 2014-04-11 16:49:52
Trzy miesiące bez wypłaty to będą radosne święta dziękuje obecnemu zarządowi GAZOMONTAŻ SA.Może by się wreszcie wypowiedział co dalej z firmą i nami pracownikami nikt nic nie wie co dalej.
1
wkurzony 2014-04-12 20:01:20
Od ponad pół roku rządzą w firmie syndyk , lodziarz i księgowy ( to moje ksywy tych łachudrow) potrafią tylko sprzedawac ,zero produkcji ,wszystko co było z metalu zostało sprzedane, od 3 miesięcy nie ma wyplaty o zaległosciach w stosunku do byłych pracowników nie wspomnę.Metody jakimi pseudo prezes zwalnia pracowników są rodem z mafii.Niech sąd wreszcie ogłosi upadłośc tej firmy , skonczy sie drenowanie majątku tej firmy przez ten układ rodzinny, który obecnie rządzi.
1
anonimus 2014-04-18 14:33:00
właśnie ogłosił
Pracownik oddany 2014-04-28 14:21:56
W dniu dzisiejszym nastąpiła zmiana. Dotychczasowy prezes JT nie jest już nim.
4
Zwiazkowiec 2014-05-06 20:56:27
A GDZIE Związki Zawodowe NSZZ ????
2
pracownik 2014-05-10 15:41:00
Dalej nie wiadomo o co chodzi cztery miesiące bez grosza a co niektóre osoby dostały jakieś pieniążki.TERAZ SĄ RÓWNI I RÓWNIEJSI.MOŻE ZAPROSIĆ red.JAWOROWICZ LUB INTERWENCIE TE PROGRAMY MIAŁY BY OGLĄDALNOŚĆ (-:
3
zainteresowany 2014-07-06 18:38:45
Czy jest jakaś nadzieja że Gazomontaż się odbuduje mimo takich długów?
3
dobrze poinformowany 2014-09-11 19:25:05
ZAKŁAD SIĘ RACZEJ NIE ODBUDUJE.PRACOWNICY ZOSTALI POZOSTAWIENI SAMI SOBIE BEZ PREZESA DYREKTORÓW KIEROWNIKÓW.NIEPROWADZONA JEST DZIAŁALNOŚĆ PRODUKCYJNA ANI REMONTOWA. PRACOWNICY PRZYCHODZĄ PODPISUJĄ LISTĘ OBECNOŚCI I CZEKAJĄ NA DECYZJE PRACODAWCY CO DALEJ.POBORY NIEWYPŁACANE SĄ OD MIESIĘCY.OD CZEGO JEST ZARZĄD TEJ FIRMY???
Pracownik oddany 2014-11-30 16:43:56
Nadszedł koniec. Gazomonaż w upadłości likwidacyjnej.
1
anonim 2014-12-21 20:16:39
stary prezes(usunięte przez administratora) chciałby jeszcze pokraść trochę w "Gazomontażu" wysyła listy z prośbami do PGNIG jakim to on był wspaniałym prezesem i już uratował prawie firmę , ale zwolnili go starego złodzieja nieszczęśnika.
2
wiarus 2015-04-05 16:57:38
Gazomontaż powstał przed wojną ale pod inną nazwą właścicielem uwczesnej firmy był Pan Kłobukowski to komuna zaczeła go niczszyć mimo swojej prosperity w latach 70 , 80 i 90 XX wieku pózniej złodzieje zaczeli go rozdrapywać
3
Misr 2016-05-15 19:35:25
Sytuacja nie jest fatalna, jest bardzo dobra, tak mi się przynajmniej wydaja, że nie jest źle, stanowczo polecałbym taką sytuację od razu, że umowa od pierwszego dnia, bo nigdy się z takim czymś jeszcze nie spotkałem, więc chyba zdecydowanie warto co nie?
Zostaw swoją opinię o Gazomontaż - Ząbki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Gazomontaż