brak logo

Zakłady Metalowe "Siwek"

Biestrzyków

Opinie o Zakłady Metalowe "Siwek"

LULEK 2009-10-21 19:37:26
[usuniete przez admina] PRACY WŁAŚCICIEL WRAZ Z SYNKAMI OKRADA I OSZUKUJE LUDZI WYKORZYSTUJE ICH DO MAXIMUM A POTEM NIE PŁACI CAŁYCH PIENIĘDZY.A POZATYM NIE ODCIĄGA SKŁADEK TYLKO DAJE PIENIĄDZE POD STOŁEM LUDZIE UCIEKAJCIE OD TYCH [usuniete przez admina]
1
metal 2009-10-23 17:23:03
Firma Siwek jest słynna w okolicy z z rakich właśnie opinii j.w.

1
trust 2013-01-18 07:53:19
Witam wszystkich w 100 procentach się zgadzają opinie o pracy w tej firmie...... jednym słowem bez wywodów masakraaaaaaa... mam 37 lat i wiele przeszedłem ale ludzie jacy tam pracują to można określić mianem [usunięte przez moderatora].. tylko szkoda że nikt nie wyciąga z tego wniosków.....z całego serca odradzam prace tam, ale jeśli ktoś chce się sam na własnej skurzę przekonać bardzo proszę......
zdziwiony2 2013-02-20 19:03:26
Jasne, pewnie szef jakiś pisze, tam praca to niewolnictwo. Bo jak wytłumaczysz że szef patrzy 5 min na komórkę i oblicza ile sztuk robisz, a potem wylicza na tej podstawie normy, nie uwzględniając przerwy, sprzątania i dowozu materiału które trwa nawet 2 h??
piwosz 2013-03-14 23:08:43
Za norme jest 1850 zł , wiec nie jest zle, A co do warunków sa jakie sa. Fakt ze jest ciasno. Ale mozna sie przyzwyczaic , a jak sie gada po 2 godziny zamiast pracowac, to sie nigdy normy niezrobi. Ja tam pracuje od 1997 roku, i nienarzekam.
ziutek 2013-12-12 23:32:07
witam nie nie nie stanowcze nie idz do tej firmy umowa zlecenie z kwotą 1000zł + nagroda tsssheeehee paranoja(usunięte przez administratora)
koczis 2014-01-21 12:02:18
Na początek rozmowa z seniorem rodu. Opowieści jak to go komuna doiła. Teraz czas doić innych . Tymi innymi jesteśmy niestety my. Opowieści jak jest super, jak się wyrobi 100 %normy.Fakty są takie.Umowa zlecenie na 1000 zł. Bez urlopu. I do tego jakaś wirtualna premia ,którą się dostanie po wykonaniu normy.Organizacja pracy ? termin nie znany w tej firmie. Kierownik to chyba siłą od pługa oderwany,zero pomocy z jego strony.Za materiałem czekasz spokojnie 1-2 godziny.Za to nikt ci nie zapłaci,a normę musisz wyrobić. (usunięte przez administratora).Maszyny pamietaja jeszcze dobre czasy Stalina i Bismarcka.Wszystko na sznureczkach i drucikach. (usunięte przez administratora)Powinni je opatentować.Jakaś stara butelka,kawał drutu i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Takiego syfu nie spotkałem nigdzie.Przy tej organizacji pracy nie zarobisz na dojazdy i ubrania robocze. (usunięte przez administratora)Absolutnie odradzam.Dziennie przychodzi tu do pracy po parę nowych osób. Zostaje ktoś????? Nikt. Chyba że w czasie pierwszego dnia pracy nieżle się pizgnął w czerep. Innej opcji nie ma.Pozdrawiam
1
koczis 2014-01-22 22:10:00
(usunięte przez administratora).Czy wiecie dlaczego nie ma stawki godzinowej a jest akord?Bo przy akordzie maja gdzies organizacje pracy. Jak nie masz materiału to maja to w dupie i czekasz 2 godziny,bo Ty tracisz nie wyrabiajac normy, a jak by byla stawka godzinowa to pracownik musiał by miec zagwaranowany material bo inaczej firma by miała tyly .Ale ten (usunięte przez administratora)kierownik nie ma pojecia o organizacji produkcji (usunięte przez administratora).Pozdrawiam. i przestrzegam przed ta dziadowska firmą.
2
ktos 2014-03-28 18:42:01
dlaczego usuwacie moje komentarze? niech ludzie wiedza jak tam jest!! pozdrawiam kierownika srodkowym palcem!! ludzie z dala od tego zakladzika:)
1
filus 2014-07-16 14:43:09
moj maz tam pracuje jak (usunięte przez administratora)zeby zarobic trzeba sie niezle narobic a (usunięte przez administratora)odradzam tam pracowac
wroc 2014-12-18 16:52:11
najgorsza firma w jakiej pracowalem okradaja ludzi a szczegulnie ten rudzielec pazerny co chwile normy podnosi i ten jego braciszek co na wakacje zbiera szukajac pracownikow co pala papierosy i zabiera im za to po 300zl premi
pomocny 2014-12-18 17:41:26
To prawda, ale co z tego wynika. Jeżeli chcesz pomoc sobie i innym to proszę o kontakt. Tryby poszły w ruch. Podaj namiar w przybliżeniu. Odezwę się.
1
punicher 2014-12-18 17:44:56
Ponieważ jesteście zbyt pazerni to widzę bardzo bliski koniec.
2
punicher 2014-12-18 18:11:30
Tego już miotła nie zamiecie, nawet w deszcz !!!
4
Piwosz 2014-12-23 22:54:40
Bzdury bzdury panie Pajerski miej pan honor choc to bo jestes pan wredny , nikt za panem nie tęskni , tylko czlowiek bez honoru i cham tak może pisać.
1
kancelaria 2016-06-11 12:06:19
kupimy wierzytelności 14/676 50 10
olij 2016-06-19 21:35:18
Klienci na pewno są zadowoleni z firmy, ale zastanawiam się czy jest jeszcze dodatkowo szansa na jakieś benefity socjalne w tym zakresie. W koncu dbałość o pozytywne nastawienie sprawia, że lepiej się wypełnia obowiązki.
Zostaw swoją opinię o Zakłady Metalowe "Siwek" - Biestrzyków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Zakłady Metalowe "Siwek"