brak logo

OFFICE DEPOT POLAND Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o OFFICE DEPOT POLAND Sp. z o.o.

Nowy 2010-08-03 23:26:49
dzięki za opinie, właśnie rekrutują na śląsku. Po Twoim wpisie zastanawiam się czy warto tam startować.
tomigra 2010-08-04 14:02:59
no właśnie zostałem zaproszony na rozmowe .Moze ktos wiecej powie na temat tej firmy . stanowisko PH
rysiek 2010-08-04 16:32:39
MOZE KTOS WIECEJ NAPISAC O OFFICE DEPOT MAM TU NA MYSLI LUDZI, ZAROBKI.
anonim20 2010-11-15 15:21:57
Hej, pracowalem tam. Zarobki ja na to czego wymagaja niskie.Nikt cie nie szkoli,jesli nie jestes z branzy to marne szanse na powodzenie."Starsi koledzy" ze stolicy przeszkola cie na MCDonaldzie jak czesto nalezy pic kawe w czasie pracy. Ważnych informacji zero. Branza nie nalezy do łatwych a ty nie dostaniesz zadnego wsparcia ze strony kierownika (tak jest na śląsku) ŻADNEGO-on sam nic nie wie i nie probuje nawet być pomocny.Mozesz go prosic o pomoc a on notorycznie "zapomina". Do tego boi się swojej przełożonej. Nie polecam pracy w tej firmie. Lepiej postarać sie o pracę w Lyreco. Wymagają ale tez na starcie dostaniesz intensywne szkolenia i mozesz byc pewny ze będziesz dobrze przygotowany do pracy. pozdrawiam i zycze powodzenia
anonim 2011-03-31 14:54:37
Chyba wydawało ci się że pracowałeś - skoro piszesz o braku treningów. Ja mam wręcz odwrotne przeświadczenie - jest ich za dużo. Co poniedziałek w biurze (Wawa) i co kilk atygodni na wyjazdach. A porównanie do Lyreco mam, bo moja siostra pracowała tam 2 lata temu.
Ja tam się dobrze czuję i nie narzekam (miesiąc temu zmienił się system premiowy :)))))
anonim 2011-11-03 10:37:37
jakie zarobki są osiągalne?
Andy 2011-12-12 16:35:17
Jestem zaproszony na rozmowe kwalifikacyjna do tej firmy. czy rzeczywiście prowadzona ona jest wjezyku angielskim ?
Aktual 2012-02-09 09:01:36
Angielski tylko na stanowiska biurowe lub ASM/KAM.

Atmosferka ok, kasa ok, a od marca nowe octavie dla PH :))
kmieciu 2012-06-04 20:23:27
Miło, że nie brałeś firmy Office Depot pod uwagę i tak łapówki byś nie dostał.
ja 2012-11-29 13:59:08
słuchajcie koledzy i koleżanki idę tu na rozmowę ile można dostać na starcie? dziękuję za podpowiedź...
Zdzich 2015-01-21 19:19:23
Niestety Office Depot zawinoł żagle z Polski część ludzi przeszła do Offix z Poznania tak więc z zostało Lyreco i Staples.
olena 2015-03-12 14:27:05
to mnie by najbardziej interesował wyjazd do jakijś ich zagranicznej siedziny, jeśli to oczywiścke jest aktualnie mozliwe - na jakich warunkach odbywałby się taki wyjazd i jakie wymagania trzeba spełnić żeby firma umożliwiła taki wyjazd? czy sam język angielski w takim razie komunikatywny wystarczy czy jednak lokalne dialekty trzeba znać?
Fal 2016-05-20 23:07:57
Jakkolwiek by wyglądała praca w OFFICE DEPOT POLAND Sp. z o.o. to moim zdaniem jest dość przyjemnie, wiadomo, że bywa różnie, ale ja tam uważam to za spoko przygodę, polecam próbować tam u nich, bo czemu nie
Zostaw swoją opinię o OFFICE DEPOT POLAND Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie OFFICE DEPOT POLAND Sp. z o.o.