brak logo

Restauracja Osteria Joanna Bryndal

Tarnów

Opinie o Restauracja Osteria Joanna Bryndal

były pracownik 2010 2011-03-21 00:55:32
duża rotacja pracowników, praca na czarno, zastraszają i grożą pracownikom - [usunięte przez administratora], nie wypłacają pensji przez kilka tygodni - mi w ogóle nie zapłacili (czekam od roku), mało tego szefowie stosowali wobec mnie i innych pracowników groźby karalne, zastraszali i szykanowali nawet managerkę
1
co za brednie 2011-03-29 18:38:20
co za bzdury ktos wypisuje, ja tam pracowalam , mialam umowe i wszystko mialam wyplacane, wiec nie wiem skad takie rzeczy ktos wypisuje, a czasami to moze pracownicy powinny sie zastanowic nad swoja praca jak ja wykonuja i jakie maja do niej podejscie,bo najlatwiej wszystko zwalac na pracodawce a pracownik oczywiscie jest zawsze niewinny !!!
lilia 2011-09-04 21:09:22
no nie wiem czy takie bzdury niejednokrotnie slyszalam klótnie personelu z szefem i to nie zawsze byly z winy personelu wystarczylo ze szef mial zly humor i potrafil zrobic awanture konkretna z powodu herbaty ktorej po pewnym czasie trzebabylo sobie przynosic z domu a wode do zaparzenia gotowac kiedy go nie bylo a na obiad na 6 osob na caly dzien dostawali jedna pizze 30 cm
anonim 2011-12-02 20:50:50
Ten drugi wpis to na pewno jest wpis samej właścicielki, bo ,aż ocieka od kłamstwa, przy okazji : do wszystkich kelnerów , kucharzy, pizzerów i itp. jeżeli chcecie pracować na czarno, czekać na pensje miesiącami i oberwać od czasu do czasu jakimś baseballem to jest to praca wymarzona dla Was:)pozdrawiam
mityczna 2012-01-22 15:11:50
,,biznesmeni,,,za wszelka cene.Chocby po trupach.I tu mam na mysli traktowanie pracownikow.
nan 2012-04-09 13:38:05
Całkowicie się z tym zgadzam, własciciel jak i włascicielka to banda [usunięte przez administratora]. Nie wypłacają ludzią (tym ktorym wiedza ze moga im zaszkodzic wypłacaja) poza tym zachowanie wlascicieli w stosunku do pracowników pozostawia wiele do życzenia. Haha Pani bizneswoman z dziury zabitej dec [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i poczuła pieniążki i chcialaby rzadzic całym światem !
nan 2012-04-09 13:40:31
Nie dziwmy sie, ze pracownicy ida do konkurencji skoro nie maja płacone w osteri hahahaha
Aga 2012-04-10 18:57:52
Byłam w tej ''restauracji'' i stwierdzam z czystym sumieniem ze nie warto tam isc. Jedzenie nie jest smaczne, aby obsluga podeszla odebrac zamowienie to zajmuje to 30 min a poznej drugie 30 na czekanie na zamowienie ! Pani włascicielka to jedna wielka bezczelna osoba ! Znajomi byli kilka dni po mojej wizycie i stwierdzili to samo. Co do jedzenia to albo zwolnijcie kucharza i zatrudnijcie nowego albo zamknijcie knajpe bo zysku na pewno to nie przynosi !
Pozdrawiam Agnieszka.
peeeee 2012-05-15 22:11:03
no prosze ciekawe rzeczy piszecie ale sie zgadzam z wyplatami to jest prawda niestety pracowalam i ciezko bylo sie doprosic o swoje a kto opierda.... to mial racje przynajmniej w ten sposob odzyskiwal swoje nalezne pieniadze hi hi hi
qwertdbufhkdkgldr 2012-08-27 17:53:53
Nie wypłacają...[usunięte przez administratora].

Wszystko w tej knajpie nie dobre i obsługa nie miła. Omijajcie ta knajpe z daleka
1
czas 2014-12-31 13:10:15
Mimo małego doświadczeniu w kelnerowaniu chciałbym sie dowiedzieć czegośna temat pracy w osterii. wiem, że profile restauracji nie są niestety na tym portalu zbyt popularne, ale mam nadzieje, że ktoś przeczyta moje pytanie i bedize mi wstanie pokmóc jakoś w rzetelny i konkretny sposób. z góry dziękuję za pomoc.
majka 2015-03-04 02:01:54
Hej widze, że Restauracja Osteria Joanna Bryndal nie ma tutaj zbyt wielu aktualnych komentarzy. Czy w ogóle jest jakakolwiek szansa na znalezienie tutaj pracy? Tak się zastanawiam, czy nie zanieść CV do restauracji, czy w ogóle nie ma co, bo personel jest stały i moje CV prawdopodobnie wrzucą do kosza?
jacek 2015-03-20 18:04:49
mi się wydaje, że chyba ta restauracja zbankrutowała. Teraz co i rusz nowe restauracje powstają i są przecież też stare,a teraz wybić się na rynku to naprawde kiepsko to wszystko widze. A też zastnawiam się jak z zatrudnieniem u nich jest, bo jednk wydaje mi się, że nie do końca oni oferowali duże stawki pracownikom.
on 2015-08-28 15:12:45
powiem tylko tyle pracowałem tam i omijajcie ich z daleka pozdrawiam
1
fgh 2016-05-15 20:59:28
poza tym takie informacje to raczej nikomu nic konkretnego nie daja i nie sa one w niczym pomocne..wiec fajnie jakby kazda opinie zawierala cos instotnego
Zostaw swoją opinię o Restauracja Osteria Joanna Bryndal - Tarnów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Restauracja Osteria Joanna Bryndal