Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.U.P. "torem" sp. z o.o.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-01-17 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PUH - pracuję w firmie a współpracuje z firmą to kolosalna różnica
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-05 11:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam prace w tej firmie,pracowałem przez jakiś czas ale znalazłem coś bliżej miejsca zamieszkania. Skala od 1-5..stawiam na 4 :) Pozdrawiam wszystkich.

PS-Nie czytajcie negatywów.. sami się przekonajcie..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-08 12:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Pawle,

Powinieneś zmienić zawód - jako krytyk firmowy.!! :D i nie obrażaj mnie, z reguły doświadczenie bierze się od swojej osoby.

Pozdrawiam i koniec przepychanek. Róbcie jak uważacie..
zdjecie uzytkownika
romek - 2012-12-16 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzięki za opinie. Oszczędziliście mi czasu i zapewne zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2013-03-11 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też miałam wysyłać cv ale sobie odpuszcze, dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-06 11:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój co masz na myśli pisząc o problemach z umową? Możesz napisać coś więcej na ten temat? Chodzi mi o umowę, socjal, premie, dodatki itp.? Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-05-21 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Jest to na pewno praca na chwilę, bez perspektywy dłuższej współpracy. Panuje chaos, brak organizacji, rotacja pracowników w firmie niewiarygodna. Szef nieprzyjemny, nieobliczalny, obraża i nie szanuje ludzi. [usunięte przez moderatora]. Nikt nie jest w stanie wytrzymać tam dłużej niż miesiąc. Odradzam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-26 20:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Pracodawca rzetelny choć wymagający ale skoro jest to działalność gospodarcza a nie charytatywna to jest to oczywiste:)
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x