Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły Policealne - zdobądź nowy zawód i pracę!    Kursy / szkolenia - 300 sposobów na podniesienie kwalifikacji
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
Udostępnij!

Opinie o P.U.P. "torem" sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-01-17 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PUH - pracuję w firmie a współpracuje z firmą to kolosalna różnica
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-05 11:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam prace w tej firmie,pracowałem przez jakiś czas ale znalazłem coś bliżej miejsca zamieszkania. Skala od 1-5..stawiam na 4 :) Pozdrawiam wszystkich.

PS-Nie czytajcie negatywów.. sami się przekonajcie..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-08 12:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Pawle,

Powinieneś zmienić zawód - jako krytyk firmowy.!! :D i nie obrażaj mnie, z reguły doświadczenie bierze się od swojej osoby.

Pozdrawiam i koniec przepychanek. Róbcie jak uważacie..
zdjecie uzytkownika
romek - 2012-12-16 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzięki za opinie. Oszczędziliście mi czasu i zapewne zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2013-03-11 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też miałam wysyłać cv ale sobie odpuszcze, dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-06 11:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój co masz na myśli pisząc o problemach z umową? Możesz napisać coś więcej na ten temat? Chodzi mi o umowę, socjal, premie, dodatki itp.? Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-05-21 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Jest to na pewno praca na chwilę, bez perspektywy dłuższej współpracy. Panuje chaos, brak organizacji, rotacja pracowników w firmie niewiarygodna. Szef nieprzyjemny, nieobliczalny, obraża i nie szanuje ludzi. [usunięte przez moderatora]. Nikt nie jest w stanie wytrzymać tam dłużej niż miesiąc. Odradzam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-26 20:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Pracodawca rzetelny choć wymagający ale skoro jest to działalność gospodarcza a nie charytatywna to jest to oczywiste:)
zdjecie uzytkownika
Andi - 2013-05-28 08:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem dość długo w firmie Torem i dostawałem pieniądze na czas. Nie było tego problemu o którym tu piszecie więc nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 17:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andi a skoro piszesz już o pieniądzach to możesz też napisać jaką dają tam pensje dla nowych osób?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-23 19:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2k - 2,2 k -> umowa zlecenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 20:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest netto czyli do ręki czy może brutto? Bo jak to pierwsze no to jak dla nowych osób tragedii nie ma
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 10:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja tam pracowałem dostałem 2k brutto za miesiąc (tzn tyle miałem dostać oryginalnie - dostałem jeśli dobrze pamiętam 1,5k)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 10:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jeszcze raz dostałeś 1500 brutto tak? Napisz dlaczego miałeś obiecane te 2000 brutto a wkońcu dostałeś mniej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to bez sensu jest że zabiera się pracownikowi pieniądze za swój błąd. Tam są jakieś premie do pensji?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 16:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic mi o tym nie wiadomo - ale pokrył wydatki jak mnie wysłał na jedną budowę na 2 dni (ok obiad w barze mlecznym i najtańszy motel).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w sumie nie jest to może królewski wyjazd ale zawsze pokryte koszty. Za bilety czy za paliwo też Ci zwrócono?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - w sumie to miałem do dyspozycji samochód firmowy (jeden z nielicznych plusów tej roboty) - bo praca biurowa w 50% odbywała się poza biurem:P Tyle, że wtedy jedna z dziewczyn w pracy miała za zadanie część z tych samochodów sprzedać - nie wiem jaki jest aktualny stan. W końcu to było parę lat temu. Prawdę powiedziawszy jestem w szoku, że ta firma nadal jest na rynku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 17:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz wiele firm potrafi w różnej formie utrzymywać się na rynku w różny sposób. Non stop miałeś ten samochód czy tylko na ten wyjazd?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 18:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden pracownik z tak krótkim stażem? To się chyba nie uda. Ale dlaczego jest aż taka sytuacja teraz?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2013-10-11 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dzisiaj mam rozmowę w tej firmie jestem ciekaw czy te wszystkie negatywne opinie są prawdą.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-12-03 12:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE POLECAM. Byłam sekretarką u tego człowieka. Wiecznie chodził pijany, chłopacy mieli problemy z powrotem do domu, gdyż zapił i nie dojechał z pieniędzmi do nich, nigdy nic nie wiadomo, gdyż nie idzie się skontaktować. Nie wyrabia się z terminami, jest dłużny pieniądze pracownikom.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-03 14:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2013-12-03 12:00:01]:
mam rozmowe w tej firmie
czy mozecie podac wiecej szczegolow,
o co chodzi z tymi problemami z wynagrodzeniem ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-08 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
również pracowałam w tej firmie... praca w niej kosztowała mnie dużo nerwów, stresu, zdrowia. Ten człowiek zwala wszystko co tylko może na pracowników głowę, wydzwania non stop w trakcie pracy, jak również po pracy ( z rana, późnymi wieczorami, w weekendy) z wiadomościami, które już Ci 5 razy mówił, albo które może przekazać w trakcie pracy, a nie np. kiedy jeszcze śpisz... tak więc nie szanuje w ogóle ludzkiego czasu prywatnego. Poza tym, zgadzam się całkowicie z opinią pracownicy, która umieściła swój komentarz 3.12.2013. Człowiek ten ma duże problemy ze sobą. Niech się strzegą szczególnie tej pracy kobiety, gdyż człowiek ten poza pracownikiem szuka kogoś więcej... W przeciągu półtorej miesiąca zwolniło się co najmniej siedem osób i właściciel tej firmy nie rozumie, że największy problem nie jest z pracownikami, tylko z nim. Poza tym, jest bezczelnym, bez kultury człowiekiem (chociaż uważa siebie za nie wiadomo kogo), który kłamie prosto w oczy i to w obecności innych aby siebie oczyścić. Zaoszczędźcie sobie czasu, nerwów a przede wszystkim zdrowia! piszę to z myślą o przyszłych ludziach, którzy go nie znają... szczerze ODRADZAM!
zdjecie uzytkownika
Robson - 2014-02-19 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik Przecież po godzinach pracy nikt nie każe nikomu odbierać telefonów z pracy, bo niby czemu? Ale jeżeli mówicie, że w firmie takie zachowania to norma to wcale się nie dziwię czemu ludzie źle o nich mówią.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
14 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x