Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o P.U.P. "torem" sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Paweł - 2012-01-17 10:45:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
PUH - pracuję w firmie a współpracuje z firmą to kolosalna różnica
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-05 11:12:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Polecam prace w tej firmie,pracowałem przez jakiś czas ale znalazłem coś bliżej miejsca zamieszkania. Skala od 1-5..stawiam na 4 :) Pozdrawiam wszystkich.

PS-Nie czytajcie negatywów.. sami się przekonajcie..
zdjecie uzytkownika
Arek - 2012-03-08 12:44:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz Pawle,

Powinieneś zmienić zawód - jako krytyk firmowy.!! :D i nie obrażaj mnie, z reguły doświadczenie bierze się od swojej osoby.

Pozdrawiam i koniec przepychanek. Róbcie jak uważacie..
zdjecie uzytkownika
romek - 2012-12-16 20:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Dzięki za opinie. Oszczędziliście mi czasu i zapewne zdrowia. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
myśląca - 2013-03-11 12:19:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie, też miałam wysyłać cv ale sobie odpuszcze, dzięki za info :)
zdjecie uzytkownika
arek - 2013-05-06 11:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dajcie spokój co masz na myśli pisząc o problemach z umową? Możesz napisać coś więcej na ten temat? Chodzi mi o umowę, socjal, premie, dodatki itp.? Jaka jest atmosfera pracy i stosunek do pracowników?
zdjecie uzytkownika
Były pracownik - 2013-05-21 19:35:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Zdecydowanie nie polecam pracy w tej firmie. Jest to na pewno praca na chwilę, bez perspektywy dłuższej współpracy. Panuje chaos, brak organizacji, rotacja pracowników w firmie niewiarygodna. Szef nieprzyjemny, nieobliczalny, obraża i nie szanuje ludzi. [usunięte przez moderatora]. Nikt nie jest w stanie wytrzymać tam dłużej niż miesiąc. Odradzam.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2013-05-26 20:57:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja jestem zadowolona z pracy w tej firmie. Pracodawca rzetelny choć wymagający ale skoro jest to działalność gospodarcza a nie charytatywna to jest to oczywiste:)
zdjecie uzytkownika
Andi - 2013-05-28 08:44:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ja pracowałem dość długo w firmie Torem i dostawałem pieniądze na czas. Nie było tego problemu o którym tu piszecie więc nie wiem o co chodzi. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-11 17:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Andi a skoro piszesz już o pieniądzach to możesz też napisać jaką dają tam pensje dla nowych osób?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-06-23 19:15:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
2k - 2,2 k -> umowa zlecenie
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 20:13:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest netto czyli do ręki czy może brutto? Bo jak to pierwsze no to jak dla nowych osób tragedii nie ma
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 10:28:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak ja tam pracowałem dostałem 2k brutto za miesiąc (tzn tyle miałem dostać oryginalnie - dostałem jeśli dobrze pamiętam 1,5k)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 10:51:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czyli jeszcze raz dostałeś 1500 brutto tak? Napisz dlaczego miałeś obiecane te 2000 brutto a wkońcu dostałeś mniej?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 15:00:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ale to bez sensu jest że zabiera się pracownikowi pieniądze za swój błąd. Tam są jakieś premie do pensji?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 16:38:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nic mi o tym nie wiadomo - ale pokrył wydatki jak mnie wysłał na jedną budowę na 2 dni (ok obiad w barze mlecznym i najtańszy motel).
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 16:40:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No w sumie nie jest to może królewski wyjazd ale zawsze pokryte koszty. Za bilety czy za paliwo też Ci zwrócono?
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2013-07-09 17:29:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak - w sumie to miałem do dyspozycji samochód firmowy (jeden z nielicznych plusów tej roboty) - bo praca biurowa w 50% odbywała się poza biurem:P Tyle, że wtedy jedna z dziewczyn w pracy miała za zadanie część z tych samochodów sprzedać - nie wiem jaki jest aktualny stan. W końcu to było parę lat temu. Prawdę powiedziawszy jestem w szoku, że ta firma nadal jest na rynku.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-09 17:33:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No wiesz wiele firm potrafi w różnej formie utrzymywać się na rynku w różny sposób. Non stop miałeś ten samochód czy tylko na ten wyjazd?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-20 18:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeden pracownik z tak krótkim stażem? To się chyba nie uda. Ale dlaczego jest aż taka sytuacja teraz?
zdjecie uzytkownika
Kris - 2013-10-11 08:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Dzisiaj mam rozmowę w tej firmie jestem ciekaw czy te wszystkie negatywne opinie są prawdą.
zdjecie uzytkownika
pracownica - 2013-12-03 12:00:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
NIE POLECAM. Byłam sekretarką u tego człowieka. Wiecznie chodził pijany, chłopacy mieli problemy z powrotem do domu, gdyż zapił i nie dojechał z pieniędzmi do nich, nigdy nic nie wiadomo, gdyż nie idzie się skontaktować. Nie wyrabia się z terminami, jest dłużny pieniądze pracownikom.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-03 14:53:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2013-12-03 12:00:01]:
mam rozmowe w tej firmie
czy mozecie podac wiecej szczegolow,
o co chodzi z tymi problemami z wynagrodzeniem ?
zdjecie uzytkownika
były pracownik - 2013-12-08 18:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
również pracowałam w tej firmie... praca w niej kosztowała mnie dużo nerwów, stresu, zdrowia. Ten człowiek zwala wszystko co tylko może na pracowników głowę, wydzwania non stop w trakcie pracy, jak również po pracy ( z rana, późnymi wieczorami, w weekendy) z wiadomościami, które już Ci 5 razy mówił, albo które może przekazać w trakcie pracy, a nie np. kiedy jeszcze śpisz... tak więc nie szanuje w ogóle ludzkiego czasu prywatnego. Poza tym, zgadzam się całkowicie z opinią pracownicy, która umieściła swój komentarz 3.12.2013. Człowiek ten ma duże problemy ze sobą. Niech się strzegą szczególnie tej pracy kobiety, gdyż człowiek ten poza pracownikiem szuka kogoś więcej... W przeciągu półtorej miesiąca zwolniło się co najmniej siedem osób i właściciel tej firmy nie rozumie, że największy problem nie jest z pracownikami, tylko z nim. Poza tym, jest bezczelnym, bez kultury człowiekiem (chociaż uważa siebie za nie wiadomo kogo), który kłamie prosto w oczy i to w obecności innych aby siebie oczyścić. Zaoszczędźcie sobie czasu, nerwów a przede wszystkim zdrowia! piszę to z myślą o przyszłych ludziach, którzy go nie znają... szczerze ODRADZAM!
zdjecie uzytkownika
Robson - 2014-02-19 15:04:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@były pracownik Przecież po godzinach pracy nikt nie każe nikomu odbierać telefonów z pracy, bo niby czemu? Ale jeżeli mówicie, że w firmie takie zachowania to norma to wcale się nie dziwię czemu ludzie źle o nich mówią.
zdjecie uzytkownika
nnad - 2014-04-17 18:25:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktos moze cos napisac o tej firmie wiecej? Jak na razie zgadza sie chaos i bałagsn oraz to.ze Dyrektor jest wymagający. Jest dziwny ale to człowiek starej daty i starych zasad prowadzenis firmy. Głównie chodzi mi o wypłacalność w terminie i czy ktoś tam pracował dłużej niz miesiąc??
zdjecie uzytkownika
nnad - 2014-04-18 15:48:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałam w tej firmie naprawdę bardzo krótko ale zdążyłam sobie wyrobić o niej zdanie. Generalnie tak jak pisałam wcześniej panuje bałagan i chaos. Tak się dzieje, ponieważ ten Pan uważa, że wszystko powinno być w formie papierowej. każdy email wydrukowany, milion zapytań ofertowych trzymanych od x lat, które już dawno się nieważne itp. i właśnie przez takie zarządzanie panuje chaos.
Potwierdzam wcześniejsze wypowiedzi: brak dotrzymywania terminów, płatności, brak szacunku dla drugiej osoby. Każdy pracownik został obgadany.
Dziewczyna, która pracowała 3mc (ponoć to sukces, że tyle wytrzymała) jest wg niego naciągaczką. Widziałam jej pismo o wezwanie do zapłaty zaległego wynagrodzenia. Droga koleżanko, idź z nim na drogę sądową bo inaczej kasy nie otrzymasz. Jakiś chłopak, który tam pracował to narkoman itp, itd.
Generalnie ten Pan mimo, iż prowadzi firmę od 28 lat nic nie zmienił w sposobie prowadzenia. ZUS i NFZ maja mniejszy bałagan od tego Pana.
Każdej osobie, która będzie chciała się tam zatrudnić, niech tego nie robi.
Ponoć 2 lata temu pracowała się całkiem fajnie, teraz tam się zmienia co chwilę personel bo nikt z nim nie wytrzymuje.
Niech was nie skusi ładna pensja i stanowisko. Dwóm dziewczynom nie zapłacił, swoim podwykonawcom też nie płaci, za faktury też nie płaci więc wam też nie zapłaci.
zdjecie uzytkownika
lorek - 2014-04-29 01:08:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
uuu jeśli to wszystko prawda, to @nnad chyba rzeczywiście wybiłaś z głowy wszystkim pracę w torem...
zdjecie uzytkownika
nnad - 2014-04-29 23:05:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [lorek - 2014-04-29 01:08:39]:
Ja wytrzymałam 2 dni. Rekord to 3mc. Poszlam tam tylko by sprawdzic czy komentarze sa prawdziwe. Szkoda czasu na sprawdzanie. Ten pan sie nie zmieni.
zdjecie uzytkownika
leto - 2014-05-19 00:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wspolpracowalem z Toremem pod koniec 2012 roku. Jezeli chodzi o pieniadze jestem bardzo zadowolony. Pan Prezes Poszedl mi na reke w paru kwestiach.
Co do samej osoby Prezesa, potrafi byc sympatyczny ale tez bywa i inaczej.. W kazdym razie doswiadczenie jakie nabylem gdy wykonywalem projekt dla Toremu bardzo sobie cenie. Troche nerwow i nieprzespanych nocy mnie to kosztowalo ale ja lubie takie wyzwania. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
bruk - 2014-06-28 18:54:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [leto - 2014-05-19 00:39:35]:
to patrząc na inne powyższe opinie należysz chyba naprawdę do zdecydowanej mniejszości wśród pracowników
zdjecie uzytkownika
Ana - 2014-07-02 10:49:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A ja pracowałam w tej firmie niedawno przez około 2,5 miesiąca i nie mam na co narzekać. Pracodawca rzeczywiście jest dziwny i wymagający ale nie należy się zrażać po pierwszych trzech dniach pracy. Z czasem jego dziwactwa przestają przeszkadzać i naprawdę można się przyzwyczaić do jego specyficznego sposobu bycia, trzeba tylko chcieć i wykazać się odrobiną cierpliwości. Z wypłatą nie ma problemu, co prawda zdarza się, że trzeba mu przypomnieć o tym, że już przyszedł czas na wynagrodzenie, jednak nie robi żadnego problemu - wypłaca wszystkie należne pieniądze, a jeśli prosi cię o np. wysłanie listu, czy zakup papieru do drukarki lub czegokolwiek innego - daje gotówkę do ręki, abyś nie musiał wykładać ze swoich. Zatem ogólnie byłam zadowolona z pracy - zmieniłam ją tylko dlatego, że nie była to praca w moim zawodzie a w jej trakcie otrzymałam propozycję pracy w wyuczonym kierunku.
zdjecie uzytkownika
Yaro - 2014-08-26 10:07:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, pracowałem w Toremie 15 lat temu i uważam ten czas za niezmarnowany. Młody, na studiach, pełen zapału i trochę naiwny - taki schemat pasuje panu P.W. . Nie było łatwo, wyzwania były poważne i przepracowałem w Toremie ponad rok. Ten czas był dobrą szkołą i okazją do wykazania się. Prawda że humory Dyrektora/Prezesa trzeba było znosić ale nieprawdę bym napisał że było zawsze źle. Szkoda tylko że rozstaliśmy się w nieprzyjemnej atmosferze bo nie musiało tak być. Niestety w trakcie pracy w Toremie inny schemat zwalniania się/ wywalenia z pracy nie obowiązywał - krzyki, jakieś obarczania winą, wyszukiwanie sztucznych problemów, niekiedy płacz i standardowo niewypłacenie ostatniej pensji.
zdjecie uzytkownika
zubi - 2014-10-13 12:32:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Yaro - 2014-08-26 10:07:43]:
no to jednak dość pokaźna jest lista tych minusów o jakich można było mówić w toremie te 15 lat temu. Po wpisach co niektórych uzytkowników tego forum można zauwazyć , że niektóre z tamtych przyzwyczajeń jeśli chodzi o szefostwo to nadal się nie zmieniło. Szkoda bo firma ma naprawdę dość duży potencjał
zdjecie uzytkownika
mirucho - 2015-01-30 23:01:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a gdybyście mieli tak w skrócie w kilu zdaniach powiedzieć czy polecaci P.u.p "torem" jako miejsce pracy czy nie, to jaka byłaby wasza postawa? na + czy -? bo przejrzałem co tu piszecie, ale głupio mi się w sumie przyznać, zgubiłem się w natłoku tych informacji i już sam nie wiem co myśleć, a taki skrót ułatwiłby mi podjęcie decyzji na pewno.
zdjecie uzytkownika
nnad - 2015-01-31 16:04:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mirucho - 2015-01-30 23:01:25]:
Nie polecam, osoby które chwała chyba zawsze trafiały na gorszych pracodawców Aten Pan to naprawdę prostak jest.
zdjecie uzytkownika
karolo - 2015-02-28 00:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a co jest takiego nie tak w pracy w p.u.p. "torem"? nie płacą? czy atmosfera słaba? czy może jakaś inna sfera leży? bo jeśli powiedzie coś konkretnego to będzie prościej ludziom którzy szukają roboty, bo tak jak zero konkretów tu podajecie to raczej słabo, narzekac może każdy, tylko zależy czy ma faktyczny czy wymyślony powód
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2015-03-03 20:51:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wszyscy piszą to samo , a Tobie brakuje konkretów to zatrudnij się tam.
Będziesz wtedy wiedzieć wszystko - razem z konkretami i przekażesz innym.
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-03-20 16:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie bądźcie tacy, zrozumcie, że sa osoby, które nie mają pojęcia co takiego wyrabia się w torem, a wcześniej pracowały dla dobrych firm, to nawet nie sa w stanie sobie pewnych rzeczy wyobrazić. Możecie napisać raz a dobre dlaczego odradzacie tu pracę? Bo może to konkurencja pisze takie wpisy bez argumentów..
zdjecie uzytkownika
nnad - 2015-03-23 08:24:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arek - 2015-03-20 16:02:21]:
Wydaje mi się, że tobie się po prostu czytać nie chce.
Konkurencja?? Właściciel tej firmy sam sobie jest konkurencją więc tutaj piszą TYLKO osoby, które miały do czynienia z tym panem. Poczytaj informacje wyżej, bo mnie się nie chce co chwile pisać o tym samym.
Chcesz spróbować sił? Zatrudnij się. O ile ten Pan jeszcze żyje.
zdjecie uzytkownika
Dawid - 2015-03-30 15:10:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przesadzajcie naprawdę, jak by było tak jak mówicie firma by dawno upadła... pracowałem w tej firmię ok pół roku, z wyplatami nie było problemu moze tak jak kolezanka napisala czasami trzeba bylo sie przypomniec i tyle. Szef był wymagajacy to prawda ale jaki szef nie jest?.
Uwazajcie co chcecie ja tam dobrze wspominam czasy toremu.
zdjecie uzytkownika
Karolina M. - 2015-04-07 15:31:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam, nie spotkałam się w niczym nadwzwyczajnym w firmie, z tego co piszecie to jest katastrofa, lecz moja kariera w tej firmie tak nie wyglądała. Gdyby nie propozycja pracy w anglii pewnie pracowała bym w Toremie do dzis...
zdjecie uzytkownika
Ramzes - 2015-04-08 14:04:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Dawid Dopominać się o swoje pieniądze - jak to w takim razie świadczy o organizacji całej firmy, w której przecież sporo ludzi jest zadowolonych. Rumia ma przecież dostęp do rynku północnego, gdzie na pewno się odnajdują ze swoimi usługami. Jak dla mnie powinno to zostać wszystko bardziej zorganizowane aby przynosić lepsze efekty.
zdjecie uzytkownika
elka - 2015-04-23 14:06:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no powiem szczerze że nigdy nie słyszałam do tej pory żeby tam był jakikolwiek problem z płatnosciami dla pracownikjów, pierwsze słyszą, napiszcie może czy się to już ustabilizowała ewentualnie
zdjecie uzytkownika
5 miesięcy - 2015-04-27 19:57:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem w Toremie, zarządzałem grupką 3 osób, które robiły restrukturyzację systemu na tłoczniach gazu.
Generalnie kasa zawsze na czas, na panienki można było z szefem pójść, choć zawsze musiał dodać swoje "nie dla psa kiełbasa", wymachując przy kobiecie portfelem.

Właściciel to totalny gbur - ciągłe telefony, 24 godziny na dobę (tak, 24 GODZINY - O KAŻDEJ PORZE DNIA I NOCY) .

Cisnął Dziewczyny bo zapomniał im o czymś powiedzieć i miały się domyślać (pracownice biurowe), przez co 3 z nich odeszły z płaczem ( podczas 5 mcy pracy przeżyłem tylko 3 pracownice biurowe).

Nie raz sam byłem świadkiem jak złapał za tyłek, czy proponował seks za pieniądze dziewczynom mega sympatycznym, które trafiły do toremu z potrzeby pieniądza.

Do mnie podejście przez pierwsze 2 miesiące było ok, dopóki nie pokazał swojego prawdziwego "ja" , nie zaczął pić i drzeć pyska publicznie na nas za to, że nie zrobiliśmy czegoś, do wykonania czego potrzebowaliśmy materiał za gruube tysiące z zagranicy.

Wysyłał nas do roboty na tłocznie mówiąc, że dojedzie - jechaliśmy wykładając z własnych pieniędzy na paliwo - autem firmowym, po czym na miejscu po wykonanym pierwszym dniu pracy przez telefon informował nas, że jednak nie dojedzie. Wszystkie noclegi w okolicy gdy słyszały "torem", prosiły o płatność z góry bez możliwości zapłacenia później, bądź przelewem.

Generalnie gbur i odpuśćcie sobie pracę u niego korzystając na negatywnych przeżyciach byłych pracowników zamiast po kilku miesiącach sami szukać kolejny raz pracy.

P.S.
Rozstalismy sie, ponieważ nie wypłacał nam ostatniej pensji , w końcu po 7 dniach rzucenia wszystkiego i wrócenia do domu, wezwał nas do siebie i zapłacił większą część wypłat.
zdjecie uzytkownika
Roolo - 2015-05-23 23:07:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to powiem Ci, że ciekawe rzeczy opowiadasz. Ciekaw jestem co na to żona szefa. No ale to już pomińmy. Nie ma co się pakować między wódkę a przekąskę. Powiedz mi tylko czy ogólnie to polecasz tą firmę czy nie. Bo czasem każdemu może się zdarzyć, że są opóźnienia. No ale czy takie rzeczy zdarzały się często ?
zdjecie uzytkownika
hipo - 2016-04-06 19:30:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie wydaje mi się, by takie opóźnienia zdarzały się często @Roolo. Więc raczej nie ma czego się obawiać. Tym bardziej, że można u nich liczyć na umowę o pracę, a to rzadkość w tych czasach.
zdjecie uzytkownika
Paweł - 2016-04-08 16:40:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hipo - co do opóźnień - odpisałeś na komentarz sprzed roku ;)
zdjecie uzytkownika
Krzysztof - 2016-04-09 01:13:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam wszystkich!
Od czasu do czasu wchodzę na tę stronę aby dowiedzieć się co u Wilczyńskiego słychać. Imienia nie można podać , bo inne ma w dowodzie a innym się posługuje. Współpracowałem z tym panem od 09.2011 do 04.2012. Sam osobiście byłem świadkiem , jak logował się ze swoimi kochankami , ( dla wrażliwszych - sekretarkami ) i wypisywał te "Dobre" opinie o Toremie. Takie osoby jak Dawid , Karolina M , Elka czy Hipo , to też on!!!
Nie ważne , czy osobiście , czy przez kochankę - wszystkie pozytywne lub nie krytykujące komentarze to jego sprawa.!!!!
Dla bardziej inteligentnych - jeżeli 95% opinii jest bardzo krytyczna - to resztę sobie dopowiedzcie!!

P.S. Pozdrawiam wszystkich , którzy nie wierzą w 95% opinii i twierdzą , że jest ok.
zdjecie uzytkownika
barb - 2016-05-06 22:06:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No skoro zapewniona jest umowa o pracę @hipo, to rzeczywiście opłaca się do nich załapać, bo to się wiąże z dodatkowymi socjalami jaka firma jest w stanie zapewnić.

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.U.P. "torem" sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert