brak logo

rahmer zaitarbeit

Nuremberg

Opinie o rahmer zaitarbeit

Niemiec 2015-09-02 21:24
Ludzie nie słuchajcie tych głupot ja pracuje i okey jest, Ja was chyba znam to wy pracowaliście 3 tyg i pojechaliście masakra słyszałem że nie ogarnialiście niczego nawet w sklepie na rozkładaniu towarów ps. lepiej bym wam radził abyście usuneli ten wpis dlatego że nikt nie jest anonimowy i po IP komputera znajdzie was Firma i problemy będziecie mieli za wypisywanie takich bzdur i kłamstwa ! A P. Joanna jest w porządku ;) Bez zastrzeżeń takich pracodawców jest mało ;)
Były Pracownik 2015-09-04 10:26
Witam wszystkich,
Pracowałem w tej firmie jakiś czas temu. Fakt firma ma wiele wad ale jest też wiele zalet pracy w tej firmie. Teraz mam porównanie... Wszyscy którzy narzekają na warunki mieszkaniowe, niech sami spróbują wynająć mieszkanie za tą cenę.. Jeśli uważacie ze 200 czy 250 euro za mieszkanie tak blisko pracy to drogo to poszukajcie sobie sami mieszkania. Nie dostaniecie za tą cenę nic... Ja za 2 pokojowe mieszkanie z mediami i opłatami płacę 700 euro, i nie mam luksusów.... więc zastanówcie się czy ta cena którą oferuje firma jest taka "wielka"?? Wydaje mi się, że nie jest to dużo... Kolejna sprawa, którą jest płacenie za dojazdy do pracy. 2 euro za paliwo to dużo?? Hym proponuję kupic samochód lub wziąć na kredyt i samemu jeździć... Same utrzymanie samochodu też kosztuje, jeździłem swoim samochodem do pracy w Kauflandzie i wiem że te 2 euro to są groszowe sprawy ! Ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie na ten temat... Wiem jedynie, że mieszkając na mieszkaniu firmowym i pracując w tej firmie byłem w stanie odłożyć sobie ładna sumkę :) Ale to trzeba troszkę popracować a nie siedzieć w domu i nadużywać alkoholu, narkotyków i liczyć na to, że dostanie się "kupę kasy" za nic. Nie ma nic za darmo! Ci którzy chcą pracować, mają pracę i mają normalne wypłaty... Więc ja osobiście polecam tą firmę... A co do załatwiania spraw urzędowych, to firma nie ma obowiązku tego załatwiać... To raczej wasz obowiązek...
A co do osób pracujących w biurze, ja nie miałem nigdy problemu... Urlop dostawałem jak był mi faktycznie potrzebny... Ale wiadomo, że nie dostanie się urlopu co miesiąc czy dwa... W każdej jednej firmie tak jest, poza tym tu i tak jest dobrze bo już po 3 miesiącach mozna dostać jakiś krótki urlop... a w innych firmach dopiero po przepracowaniu 6 miesięcy... Moja rada...
Zacznijcie doceniać to co macie i to co firma wam oferuje... A nie narzekacie na forum. A jeśli jest wam tak źle, proponuję znaleść inna firmę, która przyjmie osoby bez znajomości jezyka niemieckiego i zapłaci wam za pracę około 1200 euro :) powodzenia życzę!
1
niki 2015-09-04 11:49
Ty chyba nie w temacie jestes Firma nie oferuje mieszkania za 200-250 euro TYLKO MIEJSCE W POKOJU 2-3 osobowym Te 200 -250 euro placisz za luzko w pokoju a nie za mieszkanie ze wspulna kuchnia i lazienka z innymi pokojami A ty przytaczasz swuj przyklad ile placisz za wynajecie swojego mieszkania Zgadzam sie w zupelnosci z opinia Etalier co do zarobkow ,warunkuw ,opieki kordynatorki
Niemiec 2015-09-04 19:53
Oczywiście że się da odłożyć kto chcę, no ale jeśli ktoś lubi popić i nie tylko no to sorry, mieliście małe wynagrodzenie widocznie takie miało być, a opieka Kordynatorki jest super, wszystko dopięte jest na ostatni guzik nie mogę narzekać ! A firma ma swoich pracowników wieloletnich i jakoś pracują po 7-8 lat tylko takie nie wyrostki przyjeżdżają popracują 2 tyg z podróżą i by chcieli od razu mieć kokosy i nic nie robić ! Już takich było dużo, a potem właśnie osądzają i mają pretensje ! Ale pamiętajcie nikt z was nie jest anonimowy, firma może w każdej chcwili sprawdzic kto to taki nie smaczny jest że piszę głupoty, ludzie ogarnijcie sie Niemcy to nie El Dorado !
1
etalier 2015-09-07 16:44
Witam ponownie, posiadamy fotografie odnośnie warunków mieszkania (katastrofalny stan materaców). Odnośnie mieszkania, nikt nie pisał że kwota była zbyt wysoka, koordynatorka zaś fatalna.. Można pisać o tym referaty, mamy na to świadków i nie boimy się zastaszeń ze strony firmy i pracowników którzy wypisują tutaj specjalnie pochlebne opinie. Na miejscu było dosadnie widać że polak polakowi wrogiem, jedynie na Bułgara szło liczyć o dziwo. Każdy wchodzi kierownictwu w d. Totalny brak zainteresowania i każdy kto tam był przyzna mi racje. Ten wyjazd był totalną pomyłką i sprawę tą trzeb nagłośnić aby nikt inny nie popełnił naszego błędu. Wole siedzieć w Polsce i zarobić to 2000 zł przez 8h niż siedzieć po 11,5 h w niemczech i zarobić 3000zł.. Płacz i rozpacz. Nie rozumiem tylko po co ludzie / kierownictwo wypisuje tutaj brednie. Ewidentnie brak ludz. A co doludzi.. Polacy na każdego nowego reagują negatywnie bo - zawadzają w bieganiu po hali.
2
Niemiec 2015-09-07 17:16
Człowieku jakie 11,5 h ? Normalnie po 8 h pracuję się ! widać że zaś zostaliście zwolnieniu za pijaństwo i wiele innych rzeczy, no ale jak do pracy się raz chodziło a raz nie no to sa skutki uboczne, takich laserów duzo było jak wy etailer polecam firme i prace
Barton 2015-09-07 17:33
Niemiec chyba jesteś jednym z tych cwanych kierowniczków. Byłem zwiedziłem za ch**a nie polecam!!! A jak Ci się robolu podoba to najwidoczniej nigdy nie zasmakowałeś innej pracy. Jeżeli nie chcecie żałować omińcie tą ofertę pracy . Pozdrawiam.
etalier 2015-09-07 18:46
Po 8h powiadasz ? Podesłać ci foto grafiku z fooda ? Na drzwiach od biura wisi nadal kartka odnośnie zmian pracy - I zmiana - 8:00 do 20:00. Gemuse - pracujesz tak długo aż są zamówienia - to nie jest 8h a nawet za tyle Ci nie zapłacą. Odnośnie zarzucanego PIJAŃSTWA - nie było picia bo nie było pieniędzy na alkohol ;) Adekwatnie Niemiec musi mieszkać na hotelu bo tam tego dostatek ;p Ta praca powinna nosić tytuł skutka ubocznego.
2
Mala 2015-09-07 19:10
@niki
Poważnie: swuj, luzko????
Radzilabym zainwestowac w swój rozwój intelektualny i zaopatrzyć sie w słownik ortograficzny. Można go kupic w każdej księgarni...
1
Niemiec 2015-09-07 21:00
Kolego nie obrażaj mnie jestem pracownikiem i jestem zadowolony z tej pracy a ludzie są inni każdy z nas jest inny, szefostwo nie wie kto jaki jest przez telefon pomyśl troszkę co piszesz, jakos ja pracuję po 8 h i jakie 12 h ? Co wy głupoty piszecie, kolego uważaj co piszesz do mnie nie jestes anonimowy wiesz co to jest IP komputera ? Więc usuń te swoje nie potrzebne komentarze jeśli nie chcesz miec problemów, praca jest w porządku nigdy nie miałem problemów z załatwieniem żadnej rzeczy chciałem wolne to na prośbę dostałem ja was nie rozumiem ludzie ? Przyjeżdżacie i mieszacie tylko popracujecie 3 tyg. z podróżą szefowa załatwia dokumenty wszystko po co takie coś ? Dla mnie zarobki są okey i firma jest okey, i jest o wiele więcej gorszych firm ! Rahmer to jest najlepsza firma z wiele których trafiałem ! Nikt nie jest anonimowy ! A szefowa jest super ! Polecam firmę i pracę ludzie zarabiają nawet po 1300 euro
1
etalier 2015-09-07 21:24
Dooobrze NIEMIEC - trzymaj się dalej swojego zdani. Ja pracowałem w Polsce i to co tam się dzieje u nas w kraju to jest nie do pomyślenia. A co do anonimowości ? Po co straszysz ? gdybyś był taki mądry to byś tam nie siedział ;) 1300 euro? Widziałeś jak świnia niebo.. Za 3 tygodnie pracy - 600 euro.. A zobaczymy co przyniesie obecna wyplata po przepracowaniu pełnego miesiąca ;p Jesteś ewenementem twierdzącym że jest to raj dla pracownika.. Opinie o tym to Kaufszfitz ;) Szkoda tracić mi już czas na droczenie się z nim. Odradzam , odradzam, odradzam. Pracowałem może krótko, ale bez powodu jednego tygodnia nie zwalnia się 11 osób.. Tyle.
1
Barton 2015-09-07 21:32
Ciekawe dlaczego każdy w Kaufszwic od razu patrzy jak na jakiegoś idiotę słysząc że pracujesz dla "Ramera" i wytłumacz jak to jest że ludzie przyjeżdżają z zagranicy do pracy i nagle zwalnia się po miesiącu 10-15 ludzi . Przypadek ? Nie sądzę...
Niemiec 2015-09-12 22:29
Jakieś plotki robisz człowieku, może napisz o sobie negatywne rzeczy same minusy, najlepiej nie ? Dostałeś wypowiedzenie za przychodzenie do pracy na kacu, za spóxnianie się ! Ludzie ja uważam kto chcę pracowac ! To bedzie pracował i kto chce zarobic ? To zarobi dobre pieniądzę polecam firme ;) Jakoś ja dobre pieniądze mam, a pisac nie mam zamiaru ile bo o takie rzeczy nawet się nie pyta ! Polecam pracę na logistyce und mięsie ;) Super praca z resztą każdy dział super jest ;) Nie słuchajcie tego człowieka, popracował z podróżą nie wiadomo ile pił etc. a teraz się mści na firmię !Uwierzcie mi że są gorsze firmy Rahmer nie jest taki straszny, Przynajmniej jesteś zatrudniony jak Rodowy Niemiec masz wszystko, ubezpieczenie podatki itp !
123456 2015-09-13 14:53
Do niemiec
To ile tam niemców w tej czy w tym loco pracuje ha ha ha
etalier 2015-09-17 17:54
Niemiec kłamie ;D nie czytać od niego opinii bo wali totalną ścieme ;D Dupoliz i tyle ;D Takich tam wielu ;D
etalier 2015-09-17 17:56
A i po 2 xd Rodowy niemiec ta? Rodowy niemiec za 9 euro na akord by przenigdy nie poszedł nawet do siedzącej pracy w portierni ;D NIGDY NIE RAHMER.
zło 2015-09-20 19:19
a ten niemiec to jakis dupowłaz ino chwali juz ma jezyk rozdwojony od lizania dup w biuze
On 2015-09-28 21:27
Ta praca to zamówienia na sluchawkach mówią ci po Niemiecku jeździsz amajza i zbierasz produkty fajna praca nikt Cię nie pomaga i w ogóle ale Ciężko tam się dostać;)
TO JO 2015-09-28 22:23
O dobre fajna praca hi hi .Nikt cie nie pogania he he tylko tekst krotki jaj nie bedziesz szybciej biegac po magazynie to pa pa i do domciu .A najlepszy hit to ze ciezka tam sie dostac ha ha . Majka poczytaj posty wyzej to zobaczysz jak ciezko sie dostac w to doborowe towarzystwo
zioom 2015-10-02 20:05
Haha ;D do rahmera każdego piorą ;D latasz i zbierasz skrzynki na magazynie ;D sami polacy tam, bo Niemiec głupi nie jest i za grosze robić nie bd xD to są właśnie te słuchawki ;D biorą każdego jak leci ;D
jest dobrze 2015-10-03 19:24
witam polecam pracę jest super ;) Opinii nie słuchać, jak ktoś został zwolniony za spozywanie alkoholu,cpanie nagminne spoznianie sie do pracy i chodzenie w kratkę teraz biede klepie w Pl to musza obsmarować firmę ! Polecam pracę ! Teraz ciężko jest z praca mało zamówień ale masz zapewnione tą normę godzinek ;) Loco poszukuję do pracy !
Dddddd 2015-10-04 19:29
firma locko oszukuje!!! zlodzieje i tyle, nie maja nic do zaoferowania jak tylko zszargane nerwy i wiele godzin pracy na akord. I na dodatek godziny sie nie zgazaja, okradaja nas jak tylko sie da.... NIE POLECAM TEJ FIRMY ANI TEJ DRUGIEJ. To samo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
anonim 2015-10-09 23:05
Polecam pracę ;)
Anonim 2015-10-29 08:46
Dlatego że praca jest fajna ludzie tez zależy na kogo trafisz pracujesz po 8 h jak czlowiek wypłaty są nawet przed terminem zarobi się powyżej 1000 € dzwoń do szefostwa może są stanowiska wolne :)
2
bartolo 2015-11-09 10:42
Cześć. A jak ogólnie wygląda praca? Jest zapier...? Jak z mieszkaniami?
Anonim 2015-12-08 11:04
Pisałem przecież po Polsku powyżej 1000 euro zarabia się, nawet 1400
mm 2015-12-09 09:28
Popieram [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i tyle dobrze ze pracowałam tam krótko. Polki które są niby hmm Jak to nazwać zmianowe dobre określenie. Porażka myślą ze przyjechały tu bez szkoły bez niczego popracowaly w knajpach nauczyły się języka i błyszczą ha żenada. A w głowie prócz języka nic by się nie znalazło :) ogólnie nie polecam chyba że kto potrzebuje tylko ubezpieczrnie. Warunki pracy marniutkie a płaca...
adq 2016-01-31 23:04
artykul jest w niemieckim jezyku ,a wiekszosc ktura czyta fora z opiniami nie czyta biegle w tym jezyku Wiec jakbys mogla to naswietlij w skrocie tresc
1
rico 2016-03-19 15:59
cos nie widac opini nowych o firmie Ktos moze sie podzielic inf jak zarobki ,zakwaterowanie ,kordynatorzy czy spoko?
M 2016-04-07 08:44
Rahmer konczy projekt z dniem 30.04.2016 niestety konczy się jak wiele innych rzeczy : ) i Rahmera nie będzie już od 01.05.2016 : ) pzdr. Pracowników
1
pracownik 2016-04-16 01:18
robie nie dlugo i robie dalej na loco powiem tak szcerze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] straszna na umowie mam na godzine a placa za akord robi sie raz 7 godz raz 12 az skoncza sie zamowienia niby 10 brutto jak norme robisz od 220 koli ludzie robia po 280 godz normy a nie maja 2 z przodu przy wyplacie
1
Pracownik 2016-05-10 18:59
Byc moze i zatrudniaja ogolnie trzeba jezyk znac u nich ale wyslij cv po Niemiecku do siedziby glownej byc moze odezwa sie a na dzien dzisiejszy maja w Nurembergi przy kinderach 8,80 stawka
mama 2016-06-23 19:02
no ciekawe na jakim poziomie muszę znać ten język niemiecki i czy jest to być moze weryfikowane na wejściu jakimś testem. samo cv to wiadomo że po niemiecku można szablopn se ściągnąć i przerobić, to nie sprawdza niczego
2
Anastazja 2016-11-14 16:12
Pracowalam przez firme rahmer.Przyjechalam w 2011roku, zdecydowanie odradzam.Poczawszy id warunkow mieszkalnych o ile tak mozna je nazwac , hotel robitniczy w osterburken byl koszmar y.
Zgadzam sie z wiekszoscia opini na temat miesKancow hotelu.Alkoholizm, narkomania oraz kradzieze byly chlebem powszednim.Praca ciezka, trzeba naprawde biegac aby wyrobic 200coli w godzine oprocz tego ofoliowac palete i dokonczyc inne czynnosci w ciagu godziny, dla nowicjusza uwazam jest to niewykonalne.
Oszukiwali z godzinami, czesto zdarzalo sie ze brakowalo godzin.
Wracaajac do watunkow mieszkalnych jak juz wczesniej wspomnialam mieszkancy tragedia.Patologia.Bojki o wyzwiska towarzyszyly temu miejscu niemal ze codziennie.Pokoj 2m2 -2m2 i w takim malym pokoju 5osob ... brak miejsca na cokolwiek.Odwiecznym probleme bylo ogrzewanie oraz ciepla woda we wspolnych lazienkach.
Jesli chodzi o urlop to rowniez problemem bylo dostac np na swieta.
Pracowalismy zawsze dluzej ok13-14godzin za ktore oczywiscie nie dostalismy pieniedzy.Mowiac szczerze praca ta jest niczym wolontariat lub charytatywna.
Zdecydowanie odradzam prace prze te agencje pracy.
Opieka koordynatorow-nie bylo tak owej.
Jesli czytasz wlasnie ten wpis to ku Twojej przestrodze, poszukaj innej pracy.
Pozdrawiam
3
Anastazja 2016-11-14 16:13
Pracowalam przez firme rahmer.Przyjechalam w 2011roku, zdecydowanie odradzam.Poczawszy id warunkow mieszkalnych o ile tak mozna je nazwac , hotel robitniczy w osterburken byl koszmar y.
Zgadzam sie z wiekszoscia opini na temat miesKancow hotelu.Alkoholizm, narkomania oraz kradzieze byly chlebem powszednim.Praca ciezka, trzeba naprawde biegac aby wyrobic 200coli w godzine oprocz tego ofoliowac palete i dokonczyc inne czynnosci w ciagu godziny, dla nowicjusza uwazam jest to niewykonalne.
Oszukiwali z godzinami, czesto zdarzalo sie ze brakowalo godzin.
Wracaajac do watunkow mieszkalnych jak juz wczesniej wspomnialam mieszkancy tragedia.Patologia.Bojki o wyzwiska towarzyszyly temu miejscu niemal ze codziennie.Pokoj 2m2 -2m2 i w takim malym pokoju 5osob ... brak miejsca na cokolwiek.Odwiecznym probleme bylo ogrzewanie oraz ciepla woda we wspolnych lazienkach.
Jesli chodzi o urlop to rowniez problemem bylo dostac np na swieta.
Pracowalismy zawsze dluzej ok13-14godzin za ktore oczywiscie nie dostalismy pieniedzy.Mowiac szczerze praca ta jest niczym wolontariat lub charytatywna.
Zdecydowanie odradzam prace prze te agencje pracy.
Opieka koordynatorow-nie bylo tak owej.
Jesli czytasz wlasnie ten wpis to ku Twojej przestrodze, poszukaj innej pracy.
Pozdrawiam
4
O&G 2017-02-06 22:01
Jak do nas do pomocy na gemusse przyjeżdżali chłopaki z geisenfeld to przynajmniej z tego co niektórzy mówili mieli jakiś brygadzistów którzy w miare trzymali ich wszystkich a nie to co u nas, jedna dziewczyna z AKL mówiła, że niby jeden z tych brygadzistów wygarz wczesniej pracował na moeckmuhl ale nie wiem na jakim dziale, może jakby pozamieniać brygadzistów było by lepiej coś, bo jestem tu już 7 miesięcy i nie idzie to w dobrą stronę jedyne co to że nie musze pracować na tiko i z krukiem nie muszę się użerać
3
do O&G 2017-02-09 11:37
A moze jeszcze zamrazalke mamy Ci kupic ?????
hahaha 2017-02-09 17:16
Rozpoczał się poczatek roku i znowu zaczynamy burze z ta firma. P. Sowisz lepiej znany jako "banan" podobno chce w sadzie udowodnic swoja racje. To ze jest on id**ta wie kazdy. Ze robic mu sie nie chce tez wie kazdy. Teraz idzie do sadu bo kaufland ma w planach przejac ludzi z loco i chlopak sie zdziwil ze go nie chca. Nie chca bo i tak w robocie c**ja robiłeś. Jedyne co znasz to droge do Wyszynskiego. Karma wraca ty leniu .

P. Baranski zrobil to samo. Podobno pozwal loco. Co zle ci w firmie bylo? To po cholere twoja dziewczyna N. Pisula ktora na codzien pracuje w Easy miala minijoba w loco?

Panowie smiejemy sie z was!
Tomuś 2017-02-13 06:42
Dobre !!! !!! !!! Z tym sie zgodze tylko ze znam starych banana i maja tyle siana ze to masakra bardzo dużo nieruchomości
za jego adwokatów starzy zapłacili wzieli mu pełnomocnika HeilbronnerStimmer jedna z najlepszych adwokat w regionie .
3
PAWEL B. PAWEŁ 2017-02-13 08:04
Takiś cwany/a ? Ujawnij swoje nazwisko.. ten post wstawiamy na Facebook.. a twój post i twoje imię na stronie poznamy z moim adwokatem ok.. Po przez IP pozdrawiamy I nie wierzę czasami w to co piszesz że jest ktoś taki i ja rozumiem, lata gdzie dało się dużo załatwić po przez list i zastraszenie ale my mamy 2017 rok.. Ja rozumiem że firma LO.O próbuje się teraz bronić przy tych nie doskonałościach I naciskach ze strony kauflandDe.. A pan P.Baranski zgadza się pozwał LO.O.. Ci ktòrzy nie powinni się bać, nie mają czego się bać.. Zoll Już o tym zadecyduje.. I Sąd ostateczny.. pozdrawiamy P.B i P.S
1
Pawciiiuuu 2017-02-13 08:17
Śmiejemy się I pozdrawiamy :D oby twoje IP szybko przyniosľo nam duuużo radości :)
1
Byly pracownik 2017-02-13 08:45
Hehehe ja tam pracowałem wiem jak jest hehehe ktoś pisał ten kom w ogóle hehehe żal
Patryś 2017-02-13 09:37
hahaha karme dla psa to ty masz w buzi nikt mi nie będzie Banaśia obrażal; Podaj imię i nazwisko jak taki z ciebie kozak zwykła ciota z ciebie hahaha
Stary pracownik 2017-02-13 11:31
Ja nie rozumiem każdemu źle się zarabialo ja w rahmer miałem powyżej 1000€ ale to po 3 miesiącach jak przyjechałem fakt nie ma co oszukiwać się że na hotelu to tak super jest nie ma jak swoje robisz co chcesz i nikt nie będzie Ci rządził !!! Za łóżko placilo się 200 € Ale potem podwyzszyli o 225 € A ludzi mieszkało ponad 21 A powinno z 5 max
1
ADWOKAT 2017-02-15 11:41
CHCIAŁ BYM RÓWNIEŻ ZROBIĆ ZEBRANIE Z DWOMA ZMIANAMI Z PRACOWNIKAMI Z GEISENFELD Z MOIM ADWOKATEM WIEC OSOBY KTÓRYM COŚ SIE NIE ZGADZA PROSZONE SĄ O KONTAKT : oszukaniprzezlocoservice@interia.pl
2
Młodu 2017-02-16 22:43
Dokładnie Tomuś wiem coś o tym starzy Banana mają tyle siana że to masakra mają grube miliony Jego dziadki mają też pełno posiadłości wyobraź sobie ze jak go zwolnili to dziadki dali mu mieszkania żeby je sobie wynajmował i miał kasę i wiem ze on będzie walczył do końca z tą firmą nawet jak by miał przejść przez wszystkie instancje i ponieść gigantyczne koszty i nawet miało by to dojść do trybunału nikt ze znajomych z Polski nie dowie żal ze on w De pracuje .
1
NOWYTICO 2017-02-18 23:49
KTÓRY TO JEST TEN BANAN ??? PRACUJE TU KILKA MSC PROSZĘ O POMOC DAJCIE MI NA NIEGO NAMIARY OSZUKALI MNIE DOSTAŁEM 700e WYPŁATY CHCIAŁ BYM TEŻ ICH POZWAĆ ALBO ZEZNAWAĆ U NIEGO NA SPRAWIE SŁYSZAŁEM ŻE MA BARDZO DOBRYCH ADWOKATÓW JEDNEGO ZE STIMMER PROSZĘ JESZCZE RAZ O POMOC .
1
anonim 2017-02-19 08:56
NOWYTICO napisz na e-mail banantour@op.pl to jest e-mail do wypozyczalni samochodów ojca BANANA pozyczałem kiedys od nich autko na tydzień i kontaktowałem sie przez tego e-maila takze pisz tam smiało albo na fb pisz znajdziesz go jako Peter Sowisz .
1
Do banana 2017-02-19 11:05
Banan sam piszesz ostatnie komentarze, co juz nie jest śmieszne. Każdy wie jakich masz starych bo na okrągło sie żaliłes i chciałeś kończyć z życiem. Te komentarze w imieniu tego adwokata to tez twoja sprawka bo który normalny adwokat wymyśla taki e-mail jeszcze z takiego serwera!
Wszyscy sie z ciebie juz śmieją a ty uważasz ze cie wspierają. Każdy również dobrze wie o twoim pobycie w szpitalu co było twoim powodem do domu zeby sie chwalić o tym miedzy gangami.
Wiem pewnie ze teraz zejdzie na mnie fala hejtow - które sam sobie napiszesz, ale twoje zachowanie jest żałosne. Szybkiego powrotu do zdrowia!!!!
Zero 2017-02-21 20:51
złodzieje złodzieje jeszcze raz zlodzieje.pracowałem sumiennie gdy musiałem wrócić do Polski nie dostałem wolnego kazali mi napisać wypowiedzenie od tamtej pory czekam na zaległe wynagrodzenie i już się pewnie nie doczekam. poza tym ignorancja ze strony przełożonych na najwyższym poziomie.
Zostaw swoją opinię o rahmer zaitarbeit - Nuremberg
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie rahmer zaitarbeit