brak logo

Mont-Anna Anna Lasota

Żagań

Opinie o Mont-Anna Anna Lasota

samma 2011-03-30 19:31:35
proszę o podanie jakichś konkretów o tej firmie
dar 2011-07-12 16:48:27
współpracowałem z tą firmą i nie mogę im nic zarzucić. owszem czasami zdarzały się lekkie opóźnienia z płatnościami,a le o wszystkim byłem informwany na bieżąco. Podstawą w firmie jest dobry kontakt, fachowość i możliwośc szlifowania swoich umiejętności, polecam.
anonim 2011-07-21 15:34:40
Robota w firmie Mont-Anna jest bardzo spoko i ciekawa, polecam wszystkim tą firmę .Osoby które mają zamiar tutaj pracować mogę powiedzieć że nie mają się co zastanawiać i nie wiem kto wymyślił, że to oszuści. pewnie jakiś niepoważny człowiek, bo to absolutnie kłamstwo.
Artur Kraków 2014-09-28 06:20:00
Niewiem ile piw w delegacji ci postawił ale to sa wyzyskiwacze biora kase od firm a ty dostaniesz 100 200 na tydzien i sie ciesz ja z nimi pracowalem od marca jeszcze nigdy nie dostalem kasy calej ja osobiście nie znam nikogo komu firma ale ładnie brzmi by nie zalegala z kasa a w Krakowie nawet za hotel zalegają i co zrobili uciekli z niego ale nie rozumiemie mi wisi 1200zl a ludzia nawet 3razy tyle ale żeby strona była super to opinie musza byc super . A jeszcze jeżeli uważasz że firma jest taka super to spróbuj tam zadzwonic zmieniają numery jak skarpetki a dobrze że wygrał w kasynie internetowych 4500zl to za czynsz zaplacil w zaganiu bo juz byli ma wylocie z nastepnego lokalu
1
Maciek 2014-12-02 19:58:00
nie wiem po co pytasz o stawki jak i tak nie wypłacają mi zalegają ponad 9tyś. sprawe w sądzie oczywiscie wygralem ale co z tego jak nic nie mają zeby komornik zabrał z moich inf. wynika ze oprocz mnie zalegają 4os. w podobnych kwotach w skarbowce tez zalegają jedynie zuz oplacali terminowo pozdrawiam
były pracownik 2015-07-04 17:19:28
Co tam słychać w Mont-Annie, czy jeszcze firma istnieje.Aktualnie poszukuję
pracy w zawodzie elektryk, elektromonter. Proszę o informacje na ten temat.
Zbyszek P.
ibisltd. 2015-07-08 15:03:42
Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą, bałagan to mało powiedziane. Oszustwo, wyłudzenie usługi, jedno mówią inne robią, współczuję sąsiadom tej pani.
ibisltd. 2015-07-08 15:06:09
i nie odbierają telefonów po wykonanej usłudze jak trzeba zapłacić za wystawioną fakturę!!
ibisltd 2015-12-06 17:25:36
to nie ja mam płacić faktury tylko to ta firma nam nie zapłaciła za wykonanie usługi. To skoro nie płaci innym firmom to też pracowników własnych nie będzie uczciwie traktowała.
oszukany elektryk 2015-12-25 16:20:52
Według informacji od komornika, Mont Anna posiada zadłużenie wobec swoich wierzycieli na sumę ok. 60000 zł. Proszę, o więcej informacji na ten temat oraz w jaki sposób można odzyskać swoje pieniądze uznane przez prawomocne wyroki sądowe.
Pozdrawiam, Tadeusz P. Białystok.
Kamil szczecin byly pracownik 2016-03-17 12:24:29
Hehe pracowalem u nich ja wiem ze 7-8lat temu juz wtedy mieli klopoty z kasa i z tego co sie orientuje bylem chyba jedyna osoba ktora odzyskala kase od nich. Szef krzysiu szefowa Ania hehe udany duet co oni kombinowali to szok.pamietam sytuacje jak nas wyslali do krakowa chyba do roboty po 2 tygodniach skonczyla im sie kasa i nie mieli jak nam za diety zaplacic hehe teraz sie czlowiek z tego smieje ale wtedy lecieli w kulki dobrze.Ania potrafila klamac hehe ale musze przyznac ze z krzysiem sie piwo sympatycznie piwko pilo;)
Piotrek 2016-09-18 18:12:43
firma nierzetelna wspolpracowałem z nimi w Nowejj Hucie i we Wrocławiu z początku ok ale poźniej brak kontaktu z panią Anną pomimo wielu tel i maili, zostawili nas z nieoplłaconym hotelem we Wrocławiu do tej pory się ze mną nie rozliczyli do końca - nie polecam tej firmy nikomu
Piotrek 2016-09-18 18:26:17
miałeś w zastaw golfa i narzędzia ich to się musieli rozliczyć pozdrawiam
dudu 2016-09-22 20:23:06
a ta firma to w ogóle jeszcze istnieje? próbują ją odnaleźć w internecie ale niestety pomimo wielkich moich starań nie mogę niestety odszukać jej witryny w zasobach internetowych, prosze was w tej kwestii o pomoc
Zostaw swoją opinię o Mont-Anna Anna Lasota - Żagań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mont-Anna Anna Lasota