Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-03-24 19:25:04 odpowiedz | cytuj
mała stawka a duże wymagania nie płacą za nadgodziny pracę w Niedzielę i święta kodeks pracy to dla nich rzecz nieznana. Jednym słowem złodzieje.
anonim - 2009-04-27 16:04:34 odpowiedz | cytuj
W tej firmie tylko pracuj i nie pytaj o nic!!! Nic poza najniższą krajową, zero nadgodzin, premi, żadnego nagradzania pracowników, za to na formę kar możesz liczyc!!! A jako że wszystko drożeje i pracownik ma "pełny" pakiet socjalny mają obniżac stawki....chcesz się czuc zbędny i nie doceniany śmiało można pracowac w tej firmie!!!

Niestety pracownik!!!
niestety pracownik - 2009-06-28 18:33:33 odpowiedz | cytuj
W dzisiejszych czasach wszystko idzie w górę wszystkie ceny a nasze stawki nam obcinają zamiast dawać podwyżki.

Z Poważaniem pracownik
gość - 2009-09-05 18:59:16 odpowiedz | cytuj
Pracowałam w tej agencji jakiś czas temu i w porównaniu np z Juventusem to Pleban dostaje u mnie 5 a juwentus 1!!! nawet jedynki bym nie postawiła.
Pleban to przynajmniej umowe miałam i prace jak sie należy a każda inna agencja ochrony ci wielką łaskę robi
anonim1 - 2010-03-03 15:56:48 odpowiedz | cytuj
pracuje w tej firmie i powiem ze nawet stałej umowy nie potrafia dać tylko umowe zlecenie na czas nie określony. oni wykozystuja tylko ludzi
Forbs - 2010-03-16 08:35:45 odpowiedz | cytuj
Pracowałem w "PLEBAN" rok i zapierdzielałem jak dziki osioł umowa zlecenie gdy zachorowałem dostałem kopa i dzięki jesteś zbędny
tarpan - 2010-03-16 08:53:41 odpowiedz | cytuj
Szedłem wieczorem na zmianę 15h ,kończyłem rano ,na 13.00 wracałem do pracy do 20.00 ,następnego dnia na 7.00 do 13 i na 17.00 następne 15h i tak cały czas za grosze na zlecenie i też po niespełna roku wypad bo dlaczego wystawiać umowę o pracę
real - 2010-12-30 22:16:13 odpowiedz | cytuj
A pan i wójt też tam są ?
paless - 2011-02-28 01:19:44 odpowiedz | cytuj
szczera prawda co napisane wyżej ja tylko dodam że ten cały adam pleban to złodziej najwiekry jakiego znam. nie placi nadgodzin za święta niedziele wogole nie płaci nadgodzin nawet przerwy nie ma niech cie szlak złndzieju pleban wiem oczym mówie aktóalnie tu pracuje w dhl łódź mam nadzieje że pożalujesz złodzieju
byly pracownik - 2011-04-12 15:56:23 odpowiedz | cytuj
Śmieszna stawka 7,50 bez perspektyw, kierownictwo to jedno wielkie chamstwo a w dodatku pracownicy złodzieje. Pracowałem u nich i żałuje tego. Umowa zlecenie bez możliwości przejścia na umowę. o prace. Jednym słowem bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] pracodawca.
NIE POLECAM LEPIEJ SPRÓBOWAĆ W INNEJ AGENCJI
anonim - 2011-06-03 14:07:51 odpowiedz | cytuj
Witam
Zgadzam się z opinią,obecnie nowi pracownicy przyjmowani są na umowy zlecenia,dopiero po kilku mieciącach dostają umowę o pracę na okres próbny (3 miesiące) ale zakim ją dostanie to musi się upominać o nią wiele, wiele razy. Zakres obowiązków duży, najgorzej zimą kiedy trzeba stać na placu i odprawiać transporty. Stawka 6 złotych na godzine. Proponuje Panu Prezesowi,żeby sam przepracował sobie z pół roku i zobaczył jaka to jest praca i przeżył przy przepracowanych 200 godzinach za 1200 złotych miesięcznie.
klient sklepu - 2011-06-13 13:06:04 odpowiedz | cytuj
Witam
Praca w plebanie nie należy do przyjemnych. W biurze na bernardynskiej siedzi za okienkiem taki cham co jest zwykłym cieciem a wydaje mu sę że wszystkie rozumy pozjadał. Ogólnie nie polecam pracy u nich. mało kasy za wszystko obcinają pensje. Pracowałem u nich 4 tygodnie i pracownicy niby moi koledzy ukradli mi bluze i koszule. Dziadostwo, poza tym czasem czuć alkochol
kuciapssss - 2011-06-14 22:07:53 odpowiedz | cytuj
Witam takiego zlodzieja jak adam plebaniato to jeszcze nie spotkalem w swojej karierze zawodowej a w kilku firmach ochroniarskich juz pracowalem,przestrzegam wszystkich przed ta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] agencja,pracownicy wiecznie pijani brudni czesto przyjmowani zlodziejaszki psujacy i tak juz mocno nadszarpniety wizerunek nedznej firmy.Niech cie szlak zlodzieju ZEBYS ZBANKRUTOWAL jak przedstawie moje swiadczenia do PIP-u
Pracownik - 2011-06-15 15:19:40 odpowiedz | cytuj
Potwierdzam wszystkie opinie pisane powyżej. Jak ich pracownik mogę wiele o nich powiedzieć. Niestety muszę się jeszcze troszkę pomęczyć i robić u nich za te marne grosze. Oni za wszystko każą sobie płacić, Potwierdzam że pracownicy do brudasy i złodzieje, Nie polecam tego pracodawcy. Jeszcze mógłbym to przecierpieć gdybym miał umowę o pracę a nie tą jeb.... umowę zlecenie
anonim - 2011-06-16 10:44:38 odpowiedz | cytuj
Jestem pracownikiem a pleban tej złodziejskiej firmy założonej przez byłego komunistycznego milicjanta on jest jak Robin Hood tylko mu się coś pod tym zrytym beretem przedstawiało bo tamten okradał bogatych i dawał prostym ludzią a ten cham okrada biednych ludzi l daje sobie to wieprz niech cię szlag złodziej pleban.
anonim - 2011-06-17 18:36:37 odpowiedz | cytuj
Jestem pracownikiem DHLa w Łodzi i pare dni temu dwóch pracowników ochrony firmy pleban poprostu sobie wyszło nikt niewie dla czego jakies tam pogłoski jedynie co chciałem napisać to to że zaraz zastąpili ich innymi ludźmi z innej zmiani i co bardzo ciekawe od jednego z tych podstawionych ludzi poczułem alkochol co ciekawe szew obiektu był wtedy obecny ciekawe czy stracił węch z jakiś przyczyn a czy był tego świadomy mnie osobiśćie wydaje sie że dobrze o tym wiedział różne cuda tam u nich na bramie widziałem ale pijaństwo to już chyba szczyt ich pomysłów
anonim - 2011-06-21 16:27:50 odpowiedz | cytuj
Wszystkie opinie pisane powyżej to stek bzdur. Domyślam się że wpisy to działania konkurencyjnej firmy. Ja mogę powiedzieć że w agencji Pleban pracują ludzie na poziomie a nie pijaczki jak wyżej piszecie. Według mnie z kasą też nie jest złe, próbowałem w wielu agencjach i stawki były dużo niższe.
anonim - 2011-06-22 23:50:47 odpowiedz | cytuj
Może i masz racje ale watpie w watek konkurecji. Ty odnosisz sie do agencji Pleban a nie do A.Pleban a to dwie rozne firmy. Naucz sie czytac co....potem komentuj..
anonim - 2011-06-25 09:56:49 odpowiedz | cytuj
Witam ja pracuje w firmie A.Pleban jest to czysty wyzysk ludzi nie płacą za nic ani nadgodziny ani godziny nocne itp. Nie polecam tej firmy a poza tym robi tam parę osób walniętych po szkole specjalnej i są szefami zmiany jest to chore i śmieszne.
anonim - 2011-06-26 20:22:40 odpowiedz | cytuj
Tak fraje..rze, skoro nieodpowiada ci ta robota to się zwolnij a nie szczekasz tutaj na forum. Pewnie jak jestes w pracy to jesteś malutkim pieskiem. Dla mnie jesteś bez charakteru skoro żle ci w plebanie to droga wolna i co pewnie TESCO BIEDRONKAhehehehe
anonim - 2011-06-28 01:56:14 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-06-26 20:22:40

Ależ Ty musisz być ograniczony. Pracuj w tej firmie krzak do końca życia i jeden dzień dłużej bo emerytury z opłacanych składek raczej się nie spodziewaj.
anonim - 2011-06-28 01:56:16 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-06-26 20:22:40

anonim - 2011-06-28 14:52:59 odpowiedz | cytuj
Ale jesteście śmieszni, Pracujecie w firmie i ją oczerniacie, pewnie w Pracy jesteście marionetkami które śmiesznie podskakują i boją się odezwać. Na Forum się zjeb..y żalą. Nie pasuje to zmień robotę przecież byłaś na początku na rozmowie i wiedziałeś ile dostaniesz wiec teraz nie miej pretensji. Pewnie wszyscy jesteście ograniczeni bo nie umiecie powiedzieć NIE. Ja byłem tam na rozmowie powiedzilei mi stawkę uśmiechniętym się i wysiedleniem.Tera pracuje 8 godzin dziennie jako młodszy księgowy i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na wszystko
anonim - 2011-06-29 22:39:48 odpowiedz | cytuj
co za debil to napisał że jak ci nie pasuje to sie zwolnij a jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] będzie jebał innych w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to ty też sie wypniesz i nadstawisz bo inni tak mają to ty też sie na to godzisz? dlamnie sprawa jes jasna takie złodziejskie firmy jak A Pleban nalęzy za wszelka cene [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ze wszystkich stron żeby inni zobaczyli że jednak nie trzeba tak jak kolega dwa posty wyżej nadstawiac [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko należy z takimi skórwysynami walczyć ja pracowałem u nich niedawno sie zwolniłem zdobyłem wykaz faktycznych przepracowanych godzin i wraz z paskiem z wypłata które jedno drógiemu sie nie zgadza na pasku widac że zostałem okradziony przycxzym państwo z podatku i zgłosiłem to do OIP w warszawie i każdy powinien zrobić to samo aby na uczyć tych złodzieji [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] że lódzia należy płacic za ich prace tyle mam do powiedzenia w tym temacie PS niech cie szlak złodzieju Pleban
Były pracownik DHL - 2011-06-29 22:54:23 odpowiedz | cytuj
Mi nie pasowało w A.Pleban to że byłem okradany i wyszedłem sobie w trakcie służby do domu, mając [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tą firmę, szef ochrony zapowiedział że obciąży mnie całkowitym kosztem umundurowania jakie też dostałem, ponieważ rzeczy są nowe a pracowałem niewiele to wystawie je z emblematami na allegro, nie jednemu potrzebna do niecnych celów taka odzież... Pracę w ochronie i firmie A Pleban chwalą sobie ciemniaki, tłumoki, tak na cieciówce jest im wygodnie i na gębach kaganiec jak za komuny !! Dostanie taki najniższą krajową i się cieszy nie ważne że późniejsza emeryturka będzie w wysokości 600 zł, bo przecież A Pleban nie płaci za nadgodziny , godziny nocne stawka za wszystko jest 6 zł. Pozdrowienia dla tych ludzi myślących. :)
x