LOB S.A.

Leszno

Opinie o LOB S.A.

zainteresowany 2015-03-12 10:51:21
Czy p. Michał w Bielsku jeszcze rządzi? dostałem propozycję pracy i nie wem co z tym zrobić, poradzcie prosze
zgnily 2015-03-14 18:42:32
Pewno ze tak
TomekK 2015-03-15 21:31:08
Przeciez tam juz czystka nic tylko zamknąć
zawi 2015-03-17 20:51:54
Tak poważnie ktos moze odpowiedzieć jaka jest sytuacja w firmie, dokładnie Bielsko B.? jest sens sie starac o prace handlowca na rynki UE? podobno dyrektorem jest niejaki p. Michął, czy jest ok ?
kolega 2015-03-18 17:26:01
Jest bardzo ok chopie, zwolniło się 60% załogi, reszta wciąż szuka, ale ty jak chcesz możesz szukać klientów w UE. Dyrektor jest wspaniały, właściciel mega równy gość - nie zależy mu na kasie
zawi 2015-03-18 20:03:55
jak 60% załogi sie zwolniło a reszta wciąż szuka to kto produkuje płyty, które mają do Niemiec iść? wesoło chyba tam nie jest
zenek 2015-03-18 21:45:42
jak się chcesz wkopać
mateusz 2015-03-18 21:46:50
versa vice
marek 2015-03-18 23:53:56
chce aplikować na handlowca rynek UE, prosze o opinie czy warto, czy Lob to konkretna firma, jaka atmosfera no i czy płacą dobrze i na czas
zenek 2015-03-19 01:11:01
daj sobie spokój, chyba ze nie masz wyjścia
pracownik 2015-03-19 09:05:31
Pieniądze są na czas. Firma dobrze stoi finansowo. Atmosfera - nie jest źle. Pamiętam o wiele gorsze czasy.
pooo 2015-03-19 11:25:40
Firma ok. dobra atmosfera. takie pieprzenie narzekaczy na forum ale taka natura polaka. chociaż zarobki mogłyby być lepsze
niki 2015-03-19 17:37:13
Widzę że są pozytywne opinie ja takiej nie mogę wyrazić, ale prawdopodobnie to manipulacja. Jak te oceny podkręcone
Wyciek 2015-03-19 20:37:37
Pewna firma ze Szczecina informowała o podwyżce już we wtorek.
O co chodzi?
Nowa 2015-03-23 06:13:49
dostałam propozycje pracy w LOB ,opinie tutaj nie są korzystne więc się waham, prosze o wiecej informacji o ludziach w firmie
1
jurek 2015-04-05 18:52:41
Każdy jest kowalem własnego losu, a pracownicy na produkcji raczej będą gorzej z biurami.
obserwer 2015-04-17 00:16:55
Wszyscy narzekali na prezesika a on ptrafił utrzymać wszystkie działy w ryzach i osiągał rekordowe wyniki. Premia kwartalna była 4 razy w roku w zamian za wypracowane wyniki! facet wiedział jak motywować i nie patyczkował się z nierobami, miał swój styl, był nieobliczlny ale cholernie skuteczny!
pikus 2015-04-25 12:48:12
Pewno ze tak dawno to juz wiadomo
o 2015-04-30 18:29:31
Gdzie moje premie ? Nadgodziny? ( usunięte przez administratora )
obserwator 2015-05-14 19:48:04
Kto skasował już trzecie auto w naszej firmie?
Diall 2015-05-16 14:41:12
Dwie octavie i dawniej Partnera.
gość 2015-05-17 18:42:22
Chciałbym się dowiedzieć o zarobkach dla początkujących na produkcji i w pózniejszym czasie także,bo z opiń co tu patrze to za miło nie jest.
1
(:P- 2015-05-26 18:25:44
Aaaaaaaaaahahhahaha do tej pory byłem przekonany ze LOB jest firmą rzetelną na poziomie wynagrodzeń pracowniczych. Ale złożyłem CV i poszedłem na rozmowę i jak usłyszałem ile zarobie to mnie odrzuciło. Mój stary pracował tam jakiś czas za komuny i wiązałem nadzieje z tę ze firmą i moje nadzieje zostały rozwiane jak porażenie piorunem,jak uderzenie torpedy - zostałem storpedowany. I ta niechęć tak jakby nie zależało panom z LOB już od początku. Sprzedajcie tę firmę razem z ludźmi. gość - 2015-05-17 Daj se spokój zacznij zbierać na bilet na zieloną wyspę albo jedź do Niemiec na szparagi.
1
pracownik 2015-08-17 21:48:43
Ślimak. Praca w Lob hmm co tu powiedzieć jak wszędzie są ludzie i parapety. Pracownicy w większości ok, przełożeni napewno sie za tobą nie wstawią każdy dba o swoje, oczywiście są wyjątki. menagery szału nie robią. Nikt sie nie interesuje czy by coś zmienić poprawic ulepszyc. Kasa za prace minimalna, jak wszedzie brak możliwości rozwoju. Ale ważne ze jest praca
mecenas 2015-08-18 16:46:06
Nawet na bezrobociu jest lepiej niż na produkcji w LOBIE. Za to co płacą można jedynie napić się z rozpaczy. Ci wszyscy którzy kierują w LOBIe, powinni zarabiać tak jak na produkcji wtedy wiedzieliby jaka jest sytuacja w firmie. Ponoc zlom mosiężny jest w cenie jeszcze trochę a każdy będzie wynosil 5kg dziennie aby przyzyc: zlomiarze metali kolorowych.
Pozdrowienia Polkoper zlomreks i prywatni. PAPA
3
robotnik 2015-08-18 16:52:21
W tej firmie jest tak dobrze, ze nawet złodziei i alkoholików ikt nie zwolni mowiac szczerze ogólny bałagan, kierownictwo nie panuje nad niczym. ida o 16 do domu i czekaja na ladna wypłatę a gdy prezes jest w firmie czekaja na niego by mu wcisnąć kolejne kity, kupuja nowe maszyny za miliony złotych a one stoja nie użyteczne tak się robi wlasciciela firmy w bambuko. jednym słowem tak jak za komuny, każdy ma wszystko w nosie.
6
popo 2015-08-26 14:51:59
no to fakt jak za komuny. ogólnie brak perspektyw. każdy pilnuje swojego stołka jak wszędzie. pozdr
poi 2015-08-28 13:41:28
współpracownik mówi prawdę. fachowiec z niego jak ze mnie ksiądz.
a praca ciężka za grosze. niewolnictwo
marry 2015-09-01 00:00:43
Dlaczego właściciel ma to wszysko w pompie? to proste już dawno ten zabytek sprzedał. ciekawe co teraz podzieje się z managerami? No chyba że klient się zorientował że jabłko jest sfermentowane i odszedł od stołu starszego Pana. Wtedy wszyscy managerowie piją szmapna i zagryzają kawiorem - gdzie będziemy mieli tak dobrze jak u Jana. gra pozorów, malowanie trawników, donosy jak dawniej ...
2
Głowacz 2015-09-14 22:12:27
Związkowcy wraz z całą dużą rodziną nie powinni okupować lukratywnych etatów w firmie.
kierownik 2015-09-28 20:18:56
antek śmigaj po kawkę leserze po studiach!
pooo 2015-10-14 15:19:10
i co tam słychać w LOB?. Chłopaki sobie radzą??
3
Partner 2015-10-29 19:48:51
Przedstawiciele składają już do dobrych sklepów propozycje zatowarowania na regał wraz z cennikiem i katalogiem.Czyżby po cichutku, przez przypadek, może sami się zgłosili...To się nazywa uczciwa polityka?
artur 2015-11-15 15:24:50
Jakiś zmartwiony chodzi ostatnio nasz dyrektor finansowy, pewnie znowu mu prezes cuda na kiju każe robić, a gdyby nie on to już dawno by wszyscy ta firmę z dymem puścili. ciekawe czy chociaż ktoś widzi zaangażowanie tego człowieka
znawca żabojada 2015-11-22 13:43:14
francuz i honor??? pogięło Cię synku??? przypomnij sobie jaki mieli honor w 39 roku!!!
smerf 2015-12-10 20:16:33
(usunięte przez administratora) znaczy fabryka działa i zarabia, ciekawe czy pracownicy to czują? ktoś dostał premię w tym roku??? (usunięte przez administratora)
kazek 2016-01-01 14:40:32
nie ma kształcenia
MB 2016-01-01 14:50:15
Jestem bardzo rozczarowany, tym ze nie będę juz współpracować z Panią w sekretariacie, z Panią B .Bardzo długo współpracowaliśmy , nigdy żadnych problemów, dokładna, sumienna, a przede wszystkim wizytówka firmy.Wysoka kultura czego nie można powiedziec o obecnej Pani. Dzięuję za współpracę, Pani B.Takich ludzi nie da się zastąpić.
B 2016-01-03 17:06:15
Ja również jestem rozczarowany , współpraca z Panią B była na najwyższym poziomie.Wszystko idealnie. Racja!Takich ludzi się nie zastąpi. Co niektórzy będą jeszcze żałować.
lupa 2016-01-05 15:36:14
Pani B. - dziękuję. Pani kultura, wizerunek i gotowość do pracy przyczyniała się na bieżąco do tworzenia dobrego wizerunku LOB SA. Te dobre opinie niech będą siłą dla Pani a dla LOB SA drogą do poszukiwania ludzi w Pani stylu
kolo 2016-01-12 22:50:37
Dlaczego niektóre wpisy są usunięte?Czyżby Pani G.K trzyma łapę na usuwaniu ich? Niech każdy wie jak jest . Dostała się na posadkę a teraz wkręca swoich znajomych, Następna firma , w której zrobi gnój a pozniej bedzie musiała sie zwolnic.
polop 2016-01-15 15:30:25
Młodych świeżych z pomysłami starzy wyjadacze eliminują. Boją się o swoje stołki to nie firma dla ambitnych sorry ale dla takich nie ma etatów. Zarządzają ludzie którzy trafili tam po wtykach i wiedzą że nigdzie nie znajdą pracy. pozdrawiam
ali 2016-01-15 23:29:13
Aco powiecie na nową Panią w sekretariacie? Dla mnie porażka, o co proszę wciąż problem.
3
loki 2016-01-21 09:43:01
Fajna firma dobry klimat, atmosfera pracy.
Możliwości rozwoju brak
tora 2016-02-10 16:21:52
Kompletnie się nie zgadzam. Bardzo miła babka - nie wiem skąd taki komentarz.
poiu 2016-02-25 19:08:21
fajna firma, fajni ludzie, zarobki jak wszędzie. ogólnie praca jak wszędzie pracować trzeba.
pozdrawiam
mis 2016-05-11 11:38:43
czołem żołnierze, Kubicki dawaj
Nietoperz 2016-06-03 22:04:42
Czy produkcja nadąża z produkcją kłódek atestowanych?Co to za strategia?Daj truciznę gratis i sprzedaj drogo antidotum.
Pozdrawiam wszystkich wyjadaczy.
3
c4 2016-07-06 19:49:54
Witam
Pracowałem jakiś czas temu w tej firmie. W prawdzie nie na produkcji, ale jak wiadomo każde stanowisko ma określony obszar wymagań i obowiązków, no i oczywiście w każdą pracę trzeba włożyć jakiś wysiłek. Krótko mówiąc nie ma nic za darmo. Szczerze powiedziawszy moje ogólne odczucie na temat tej firmy, panującej tam atmosfery itp. jest ogólnie pozytywne. Nie będę się rozpisywał o zarobkach, bo jak wiadomo w tym zakresie każdy ma wyrobione własne poglądy. Warto jednak wspomnieć, że jednym z bardziej rzetelnych ludzi z jakim miałem możliwość tam pracować jest wspomniany tu przez kogoś pan Jan K. Pozdrawiam.
kata 2016-07-06 20:41:40
c4' w każdej ofercie pracy zazwyczaj masz podany zakres obowiazkow i wymagań.
Zostaw swoją opinię o LOB S.A. - Leszno
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie LOB S.A.