brak logo

Total-Pack

Olsztyn

Opinie o Total-Pack

anonim 2009-10-29 20:08:54
Jak jesteś dobry to możesz tam zarobić dużo a jak jesteś cienki to się nie dziw, że pracujesz 2 miesiące.
były pracownik 2009-12-28 16:13:14
Polecam. Pracowałem i zarabiałem duże pieniądze.Do dziś żałuję że zmieniłem pracę .
To prawda żaden cienias nie zagrzeje dłużej niż dwa miesiące bo od razu się na nim poznają .
anonimowo 2010-01-07 13:11:16
Polecam. Fajni ludzie.
wieloletni współpracownik 2010-01-12 13:16:17
Firma XXi wieku, ale z tradycjami. Profesjonalne zarządzanie, szacunek dla ludzi i ich dobrej pracy. Nie ma tu ochronki dla nierobów, nie tolerują obiboków, pozorujacych prace, kretaczy.Solidny i uczciwy pracownik zawsze otrzyma wsparcie w trudnej sytuacji.Jeśli jestś dobry możesz liczyć na awans i będą wspierać Twój rozwój rozwój.
pracownik 2010-02-08 14:20:30
Polecam . Szefowa sympatyczna , ale wymagająca .
Trzeba pracować jak wszędzie.
???? 2010-05-06 14:00:13
do bani firma,( usunięte przez administratora )k trzeba, o własny urlop trzeba sie wykłócać
bart 2010-10-26 20:17:52
[usunięte przez moderatora],pracowałem tam,nie polecam tej firmy
zygi 2014-03-15 13:53:58
Mi się wydaje, że Total-Pack to jednak dobra firma, w 2012 roku dostali gazele biznesu, czy wyróżnienie jako rzetelni w biznesie, tylko ciekawi mnie jak to przekłada się na traktowanie pracowników.
1
gregory 2014-04-23 18:12:41
No tak, nagrodami na stronie to się chwalą, ale o reszcie aktualności, planach rozwojowych, czy coś w tym stylu to nikt nie napisze.
1
Były 2014-05-21 22:46:29
Pracowałem kiedyś w tej firmie. Miałem bardzo dobre wyniki i adekwatnie do tego zarabiałe. Mimo to nie polecam pracy u Państwa Kurowskich. Jak dla mnie to banda wyzyskiwaczy. Oszczędzaję gdzie się tylko da i patrzą jak jeszcze oskubać pracownika.
1
Pracuś 2015-01-19 16:36:32
pewnie ktoś pracuje - tak na prawde to wam powiem, ze najbardziej to mi zalezy na pracy w jakimś miejscu gdzie najbardzij mi zalezy na dobrej płacy i zarobkach. ale to chyba nic w tym dziwnego. Powiedzcie mi coś jeśli wiecie cos o wolnych stanwoiskach bo już dosyć mam poszukiwań pracy w tym miesiacu i mam nadzieje, że siew końcu wszystko znajdzie.
Mefisto 2015-03-14 18:45:02
Tylko nie Total-Pack Sp. z o.o. masakryczna firma ze względu na szefostwo. A rotacja pracowników taka jak zawsze czyli ciągła.
1
ciekawy 2015-03-18 11:50:44
a jak ogolnie z warunkami pracy? calosc zarobkow dostaje sie na umowie, czy tylko czesto i czesc pod stolem? ogolnie polecacie, czy raczej omijac szerokim lukiem ?
Krajan 2015-04-19 10:24:35
Duża rotacja w tej firmie jest, bo ludzie rezygnują mniej wiecej po 6-12 m-cach pracy. Gdy są na okresie próbnym jest spoko, wszystkie kary ich nie obowiazuja i dostaja wynagrodzenie takie jakie im zaproponowali a jak mija to niestety podstawa jest pomniejszana czasami o kilkaset zlotych, wiec nikt za darmo nie bedzie pracowal. Ci co pracuja wiele lat siedza z przyzwyczajenia, kombinuja na rozne sposoby, w pewnym sensie boja sie isc gdzie indziej. Przed zmiana rządzących bylo o wiele lepiej, czlowiek wiedzial po co pracuje, stara sie. Moze i prezes potrafil dobitnie powiedziec, ale szlo sie dogadac i szanowal czlowieka. Niestety teraz jak siedzisz cicho to oki, ale jak zaczynasz sie odzywac jest juz niedobrze i trzeba cie zniszczyc. Rzadzacy maja swojego pionka, ktory tanczy jak mu każą i o handlowcow nie bedzie walczył, no bo po co jeszcze on sie narazi i straci ciepła posadkę. Jak to sie mowi, kazdy ma swoje miejsce w szeregu ;)Duzo moznaby bylo pisac, ale i tak komentarze sa likwidowne np info od zyczliwego - dziwnie po napisaniu prawdy o wynagrodzeniu i innych sprawach - usunieto. Tym co chca sprobowac w tej firmie zycze duuuuzo cierpliwosci i nie dajcie sie psychicznie wykańczać. Aha jest jeden plus :)szkolenia.
2
juras 2016-10-06 11:59:01
Pracowałem tam , zdecydowanie nie polecam.
Rozmowa kwalifikacyjna ze starszą panią właścicielką śmieszna i straszna.
2
gość 2016-10-06 21:41:37
Specjalista ds. eksportu pewnie ma jakieś szansę na dwuskładnikowe zarobki, a jak premai się jeszcze trafia to jeszcze lepiej o nich świadczy, bo dbają o niezłe zatrudnienie, zwłaszcza, że umowa jest w pełni respektowana. A atmosfera jaka jest? Dzięki
Zostaw swoją opinię o Total-Pack - Olsztyn
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Total-Pack