Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o jobon

Pracowałeś w firmie jobon i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-23 22:28:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ta wcześniejsza wypowiedź dobrze świadczy o jej autorze...
Rzeczywistość nie jest tak kolorowa w Jobonie, zarobki jak na system pracy wcale nie takie duże! Praca jednak jest dla ludzi z regionu a to jest ważne ale czy pracownicy mają tak fajnie tego nie powiedziałbym a wiem!
zdjecie uzytkownika
anonim - 2009-06-25 21:03:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem pelna podziwu dla kolegi po fachu ,ktory ma tak optymistyczne nastawienie odnosnie tego czy''damy rade czy nie'' .Wedlug mnie jest zle i bedzie coraz gorzej.
zdjecie uzytkownika
ccccccc - 2009-08-22 12:43:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie jest tyle pracy w innych miastach a wy na szfabów [usunięte przez admina] oby tak dalej smieja sie z was 1tys na miesiac to chyba jakies jaja sobie robia tyle to sie wydaje jedno razowo na zakupy w wiekszych miastach mozna zarobic przez tydz tyle co w jobonie przez miesiac wiec zastanowic sie nad tym kolega dobrze pisał ze lepiej isc ulice zamiatac niz tam robic ale nie moja sprawa powodzenia zycze i dorobienia sie ale chyba garba :)
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-08-08 22:57:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dokladnie. Praca jest ale w innych miastach. Ludzie generalnie sie boja zmian. Dziwie sie niektorym a szczegolnie tym mlodym co ok 10 lat [usunięte przez admina]
zdjecie uzytkownika
ona anonimowa - 2010-09-10 09:23:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jakby nie jobon to głodem by co niektórzy przymierali....
zdjecie uzytkownika
zale - 2010-09-27 22:46:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Kolego masz racje na temat wchodzenia tu i tam przez niekt
zdjecie uzytkownika
anonim - 2010-12-18 10:50:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowalem tam 3miechy, po tym okresie moge stwierdzic ze jest to oboz pracy. Zero szacunku do pracownika, brygadzisci poganiaja i szantazuja wyrzuceniem z pracy i to wszystko za 1.000 tak wyglada szara rzeczywistosc jobonu. Zdecydowanie odradzam wspolprace z ta firma!!!
zdjecie uzytkownika
obserwator - 2011-02-25 09:41:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy naprawdę w tej firmie jest tak źle. Słyszałem że jest zapotrzebowanie na pracowników lecz czytając wasze posty zniechęcam się żeby tam pojechać i złożyć CV.
zdjecie uzytkownika
toyota - 2011-11-14 17:24:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
prawidlowo brygadzisci jeden pomiatac umie drugi w telefonie i spi w szatni a trzeci chodzi i [usunięte przez admina]na wszystkich nie umie nawet wypowiedziec sie z kultura do czlowieka koordynatorzy tez razem z brygadzistami na czele pan [usunięte przez admina]i do calej szopki jedna podwladna ma takie dygi ze tylko jeden styropian pare godzin uklada .tylko w tym przypadku pomoc jest sowita..
zdjecie uzytkownika
((( - 2012-09-09 16:13:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
na kolanach to oni polakom karzą się czołgać i się czołgają , TERROR , [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] , i FOLKSDOJCZ [usuniete przez moderatora] z BOCIANIEGO GNIAZDA pilnuje czy szyją,
a miało być tak pięknie :(
zdjecie uzytkownika
((( - 2012-10-02 13:51:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak oglądałeś materiały wojenne to wiesz że w obozach zagłady były ,,bocianie gniazda \\\" czyli punkt widokowy na cały teren , p. marzanna b.(mała litera ) jest kierowniczką szwalni ( czyt. gestapo) to właśnie ona obserwuje kto szyje a kto do kibla poszedł ona drze ryjowiec za brak normy cyt: \\\",,NIE GADAĆ SZYĆ !!!!!!!!! \\\" bo tam nie na godzinę się pracuje tylko na normę to jak na akord ale stawka za godzinę i to ona decyduje kogo zatrudnić a komu dać wypowiedzenie, bo za błędy i brak normy wywalają , a za odebranie telefonu w czasie kiedy jeszcze syrena nie obwieściła przerwy lub końca pracy wylatuje się z wielkim hukiem w ciągu jednej chwili .
zdjecie uzytkownika
Piekna - 2012-10-12 22:44:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
dobrze napisane;) ale nie wierze normalnie nie wierze. Znajac zycie to osoba pewnie niekompetentna tylko alby robic robic i robic a czlowiek zrownany z blotem;/ zero empatii ale to tak jest z ludzmi tzw prostackimi burakami ze jak dorwa sie stolka to udaja nie wiadomo kogos ....
zdjecie uzytkownika
ppp - 2012-12-27 05:13:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a jak się sprawuje pan [usuniete przez moderatora]?
zdjecie uzytkownika
MONIKA - 2013-06-12 21:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
PRACOWAŁAM TAM I WIEM. NIE JEST TRAGICZNIE, BO JESZCZE NIKT NIE ZAŁATWIŁ SIĘ W MAJTKI. PROBLEM MAJĄ NIEKTÓRZY BRYGADZIŚCI I JEDEN KOORDYNATOR.MYŚLI, ŻE JEST PĘPKIEM ŚWIATA ' TO PAN ZARZYCKI, KTÓREGO OGÓLNIE NIE LUBI SIĘ.MA DESTRUKCYJNY WPŁYW NA LUDZI. JEDYNYM NORMALNYM CZŁOWIEKIEM NA STANOWISKU JEST PAN JANUSZ KOT.MOŻNA WYTRZYMAĆ, TYLKO TRZEBA WZIĄĆ SIĘ DO ROBOTY.
zdjecie uzytkownika
1234 - 2013-06-13 22:10:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zgadzam się z tą opinią [usuniete przez moderatora] to dobry człowiek i pracownik niektórzy kontrolerzy mogliby się sporo od Niego nauczyć zamiast cwaniakowac i pomiatac ludźmi ale widać taki już charakter mają bezduszne ludzie :3t tak to już jest tam że trzeba udawać że się kogoś lubi bo inaczej zdepcze cie i zgnoji taki zwierzyniecki goguś. Pozdr.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-10 17:35:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie w nikamw prywatną dyskusję i kto jest żoną a kto nie ;p a w to czy w jobon będą jakieś zatrudnienia?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-31 12:42:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kto mi może powiedzieć czy w firmie jobon jest duża rotacja? czy pracownicy często sami się zwalniają?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-08-29 15:32:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy ktoś może mnie poinformować jakie stawki godzinowe proponuje firma jobon dla nowych pracowników?
zdjecie uzytkownika
- 2013-09-01 13:49:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
anonim - 2013-08-29 15:32:05

czy ktoś może mnie poinformować jakie stawki godzinowe proponuje firma jobon dla nowych pracowników?
Czytają wasze opinie żal w sercu ściska ,jak tacy ludzie są dziwni i naiwni ,nie macie co robić,zajmijcie się swoimi sprawami a nie plotami i popatrzcie w lusterko i co zobaczycie??kim wy jesteście Bogami oczerniajcie ludzi .Faceci w Jobonie to samce zero kultury i ogłady mijając się nie znają słowa Dzień dobry lub Cześć ,a szwalnie traktują obcesowo ....Nie narzekajcie nie jest żle ,wszedzie trzeba pracować ,a brygadzistów ,kordynatorów i kierowników pozmniejszaja bo na dwie zmiany jest ICH za DUŻO.....miłego dnie piszcie prawdę a nie domysły lub plotki
zdjecie uzytkownika
jolka - 2013-09-06 12:58:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
trudno było Wam się "załapać" do firmy Jobon? możecie powiedzieć coś więcej o atmosferze w pracy. i ponawiam pytanie o stawki. pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
sum - 2013-11-09 23:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jolka - 2013-09-06 12:58:24]:
Stawki jak stawki norma ale to że łazików tam jest za dużo to chyba każdy o tym kuma babki ze szwalni z 10 letnim stażem pracy bez setek około1600 złociszów ale znajomek jakiegoś kj.lub majstra z setkami z 2 letnim stażem 2300 do 3000 i z kąt tyle tych setek i dlaczego ludzie się na to godzą ,czy kierownictwo jest ślepe proszę o opinię na ten tamat hej
zdjecie uzytkownika
xxxxxxx - 2014-02-18 12:05:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawie jest na montowni.Ludzie mają na godzine,a wyrabiaja jakies normy,jakby to był akord.Jakies kartki z procentami,ile ktos zrobil.I oczywiscie emotionki.Jezeli ktos wykonał ponad norme to buzka :)(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
szwaczka - 2014-03-04 11:14:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Niemoge sie powstrzymac od komentarza.Jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Jakie gestapo?Nie straszcie ludzi!!!Niewiem jak jest na innych dzialach ale na szwalni nie jest zle.Pracuje tam 3 lata i garb mi nie wyrosl.Umowa-jest,urlop-jest,cieplo w tylek-jest,setki-sa i wybor nalezy do was czy chcecie zarobic i chodic czy nie.Kierowniczka krzyczy i jest norma?Za darmo sie nie drze-jak niektore laza jak swiete krowy,jedza co 15minut,pala w kiblu co pol godziny to jak ma nie wrzeszczec?Norma?Co by bylo jakby jej nie bylo-200 bab na zmianie nie robiloby nic tylko patrzylo na zegarek.Ludzie to nie komuna ze placa za nic.Brygadzistka niedobra?Jak ktos bimba caly dzien i szyje meble tak jakby to byly worki na kartofle to wybaczcie.Ciekawe czy same chcialyby takie meble miec.To nie kierowniczka czy brygadzistki sa zle tylko szwaczki dla siebie nawzajem.Kloca sie o robote,obgaduja nawzajem.FIRMA TO MY wiec zacznijcie od siebie "bocianiego gniazda" nie ma.Pytacie czy ciezko-sprobujcie to sie przekonacie.pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
anka - 2014-08-04 19:52:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szwaczka - 2014-03-04 11:14:23]:
Zastanów się co ty piszesz. Ciekawe komu tu dajesz, że aż tak ci się podoba. A może watę belujesz i razem z nią jedziesz na jebanko?
zdjecie uzytkownika
xxxxxxxxxxx - 2014-08-20 01:52:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Fakt!!! Lekko w Jobonie nie jest!!! Prawda - gdzie jest lekko??? Jak to mówią: wszędzie dobrze tam gdzie nas niema... Niestety żyjemy w tak zacofanym i ubogim regionie że ciężko o pracę a tym bardziej o w miarę normalną i dobrze płatną...w ostatnich kilku latach sporo się pozmieniało i nawet tacy potętaci jak BRW , POLSKONE, czy Ambra lub Model nie dają na początku zarobić a nawet i w póżniejszym okresie często były to umowy śmieciowe... W Jobonie również nie ma rarytasów na początku ale z biegiem lat i nabieraniem doświadczenia pracodawca potrafi docenić pracownika przynajmniej jeśli chodzi o wynagrodzenie i jego stanowisko-pozycję w firmie. JEŚLI KTOŚ SIĘ STARA TO NAWET PO KILKU ŁADNYCH LATACH POTRAFJI BYĆ DOCENIONY a jego praca nie pujdzie na marne...Myślę ze praca jest dla wszystkich ludzi i w Jobonie nie jest tak bardzo żle jak co niektórzy piszą...To tylko kwestia własnych być może niespełnionych aspiracji...
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie jobon
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski