Hotel Sofitel

Wrocław

Opinie o Hotel Sofitel

ja 2014-11-22 16:35:41
Widac zeby nie bylo gadania to awansem nie ktorych chce sie uniknac gadania ale to i tak nic nie da nie odpowiedni czlowiek na nie odpowiednim stanowisku
1
kuba 2015-03-11 21:45:58
Nie , tylko emerytow
Klientka 2015-11-25 19:26:02
Wspaniały hotel oraz przemiła obsługa , przy najbliższej okazji znów się tam zatrzymam
2
anonim 2015-12-03 19:29:12
Zawsze warto ja też się nosze z takim zamiarem słyszałam dużo dobrego ,fakt są podobno drobne nie dociągnięcia ale gdzie ich nie ma trzymajcie kciuki
Pytanko 2015-12-03 19:33:02
Wie ktoś czy są jakieś aktualne oferty pracy sprawdzałem ale tu żadnych ogłoszeń nie widzę ??
Administrator 2015-12-07 11:18:23
Proszę śledzić nasze ogłoszenia rekrutacyjne na portalach: HOTELCAREER oraz Pracuj.pl
anonim 2016-01-19 19:35:44
Jakiej średniej klasy Hotel... sam przeglądam oferty pracy chcę wysłać Cv ale nie widzę tu żadnych ofert pracy , wiecie czy jest teraz prowadzona rekrutacja ?
Była praktykantka 2016-02-28 17:14:05
Robiłam w tym hotelu jako pracownik gospodarczy ... nie polecam, jeśli nie jest się cwaniakiem to długo się tam nie utrzymasz. I tak tylko starzy ludzie tam pracują bo młodzi się nie nadają (nie powiem dobrze robią pokoje) ale stare baby zawsze mają najwięcej do powiedzenia i zawsze mają prace ... a napiwki są tam w sumie lepsze niż w Puro, ale [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie urywa.
3
ciekawy 2016-03-31 20:28:38
Ile mozna wyciągnąć na kuchni ? atmosfera w miare do zniesienia będę wdzięczny za info
Miśka 2016-06-14 22:14:43
Było strasznie , ale przyznam że jest oki nie ma się czego bać , kasa na czas ludzie też w porządku
Miśka 2016-06-21 21:43:17
A co ma piernik do wiatraka współpracownicy są ok a to jak wszystko jest prowadzone to jest już zupełnie inny temat ja tam w to nie wnikam , jak na razie jestem zadowolona i już
1
4rty 2016-06-21 22:04:51
probwac zawsze mozna przeciez sie nic nie traci..teraz szukaja na przyklad na stanowsiko specjalsity do spraw rezerwacji oferuja pracę w profesjonalnym zespole,możliwość rozwoju zawodowego i awansu w największej sieci hoteli w Polsce
Mr. C. 2016-12-01 14:05:35
widzę, że pokasowali te starsze, nieprzychylne opinie...no cóż, prawda w oczy kole.
Moje doświadczenie (pracowałem jakiś czas temu): dużo pracy, pieniądze przeciętne, ale na czas, duża wymiana pracowników, więc można różnie trafić odnośnie współpracowników i managerów, co bardzo wpływa na jakość pracy. Niektórzy byli w porządku, niektórzy..szkoda słów, bywało trudno, ale gowork i tak skasowałby. Hipokryzja i bezmyślność - to tak w skrócie. Jak jesteś na to odporny, to dasz radę.
Ponoć teraz wprowadzili wiele pozytywnych zmian, bo tyle ludzi odeszło.
Oczywiście można polecić firmę. Tylko trudno mi powiedzieć, jak długo teraz tam można popracować....Możliwość zdobycia doświadczenia jest ważna, a praca z ludźmi (gośćmi) jest zarówno ciekawa, satysfakcjonująca, ale i trudna zarazem - trzeba to lubić. Trzeba też mieć mocne nerwy i być odpornym na głupotę.
Zostaw swoją opinię o Hotel Sofitel - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hotel Sofitel