brak logo

Interkosmos

Deurne

Opinie o Interkosmos

Aneta Aneta 2015-12-30 17:48:01
Ludzie zawsze będą narzekać, szczególnie ci bez języka, jak pracowałam na kurczakach to się nasluchałam takich bzdur i opowieści,że Tuwim to się kryje,wiecznie narzekania mało godzin źle, dużo godzin źle, że burdel w bungalach,że zioła palić nie wolno,imprezy nie wolno w weekend zrobić, że Marcin się czerpią bo ludzie zasypiają, kiedyś nie wytrzymała i zjebałam na palarni 2dziewczyny i przestały pierdolic,bo już tego nie mogłam słuchać,naprawdę biuro jak najbardziej w porzodku,gdyby nie było regulaminu to 2 tygodnie i chołota rozniesie Ommel i kempingi
Adam Plukon 2016-01-02 15:59:12
Jak praca przez Interkosmos w Ommel to tylko z wlasnym zakwaterowaniem, ponizajace jest mieszkanie w takiej budzie... brak internetu przynajmniej jak dla mnie bardzo duzy minus, ze wzgledu tez na polozenia parku gdzie nie ma czym sie zajac chyba jedyna rozrywka moze byc spanie... robota nie najgorsza ale mieszkania porażka, takie parki powinny być udostepniane imigranton z Syrii darmowo a nie uczciwie pracującym normalnym ludziom, bo menelom i cpunom moze to odpowiada, ktorych nie brakuje...
1
Matusz 2016-01-04 00:57:54
29.12.2015r kończyła mi się umowa z poprzednim pracodqwcą Tempo Team w Tilburgu,razem z dziewczyną szukaliśmy dobrego biura gdzie płacą wszystkie należne nam pieniążki za przepracowany czas pracy czyli wakacyjne,urlopowe,nadgodziny,soboty i święta,koleżanka poleciła nam Interkosmos,czytając opinię na tym forum miałem obawy by jechać i zobaczyć tam te baraki i budy jak niektórzy tu wpisują,bo dziewczyna miała mieszane odczucia,po dojechaniu d parku koordynator Interkosmos oprowadzil nas po parku tłumacząc wszytko od A do Z i otwierając nam po koleji 4 kempingi puste(każdy był zadbany i wyremontowany)czyšciutki i było w nim pełne wyposażenie do życia codziennego,ale także widzieliśmy ludzi ciągnących walizki którzy wulgarne sie zachowywali i żądali od koordynatora po 100e zaliczki bo na busa nie mieli!!!!!!!to samo było Tempo Team,my 10,01,2016 się wprowadzamy i polecam Interkosmos co do zakwaterowania, tym o piszą budy,barki,kwatery do imigrantów (poleczjeżdżając poęzyka obcego angielskiego)bo przeważnie tacy ludzie dodają takie kłamliwe opinię,lub zjeżdżając po miesiącu pracy na święta piszą takie bzdury,bo firma ich z powrotem już nie przyjmie,złośliwość ludzka nie zna granic, my w Tempo pisališmy po nazwiskach i imieniu i wtedy każdy wiedział kto dodał opi opinie,po tym co widzieliśmy z moją dziewczyną to jak najbardziej jesteśmy na TAK,prosba by się nie bać(tych co tak narzekają na warunki mieszkaniowe,zarobkowe)by udali się posła,biedronki i tam zarobią 1250 zł!na miesiąc i wtedy też będzie źle jak zawsze,w Holandii powinno powstać prawo by gnac gnac Polaków, jak za chlejesz to woń i wtedy skamlacze i sciemniacze by zrozumieli by wypierdalac i nie suc opinii normalnych ludzi którzy chcą żyć i pracować, a nie czytac bzdet!!!!!!
Krzysiek 2016-01-18 13:48:07
Żeby nie ten brak internetu, to bym się zdecydował, ale tak...
Trochę lipa... zero kontaktu ze światem zewnętrznym :/
ja 2016-01-28 15:37:32
moze mi ktos powie jak pani ma na imie co pracyje w interkosmos katoor
Iwka 2016-02-09 13:42:12
Witam kto jedzie 13tego do pracy na pakowanie do Ommel czytam komentarze zastanawiam się .pozdrawiam
Sebastian 2016-02-09 19:17:40
Ja jadę na Ommel 14 mam się wstawić,kolega już tam pracuje ponad rok i bardzo sobie chwali biuro i domki,môwił by się nie sugerować opiniami bo ludzie bajki piszą,docelowo mam pracować na kurczakach gdzie są pewne godziny tak powiedziała pani z biura
Iwka 2016-02-09 21:58:12
Hej "slowik" mam miesiąc pracowałam na magazynie Polski system był
Iwka 2016-02-09 22:01:30
Hej Sebastian ja też mam tam być w Ommel ale się zastanawiam
Iwka 2016-02-10 12:56:08
W sobotę wieczorem mam busa wacha się
Iwka 2016-02-11 12:30:22
Kto 13.02 jedzie do O mmel pozdrawiam
1
Iwka 2016-02-11 18:52:26
Hej koo ok spoko a ty tam jedziesz czy jak nie boje się ciężkiej pracy itd ale czy mam jechać na Ommel czy nie nikt nie jedzie w sobotę
2
Sebastian 2016-02-17 03:12:00
Firma jak najbardziej wporzo, przepracowalem 1,6 miechów, kasa na czas w czwartek najpôzniej tygodniôwka,organizacja biura na plus dzwonisz jak masz problem i objaśnią wszystko lub doradzą, zakwaterowanie w wyremontowanych domkach+wyposażenie perfect,ale zawsze się znajdą ludzie,ktorych Interkosmos wyrzucił za picie,ćpanie,symulowanie chorób itd i tacy później wracają do PL i dodają negatywne opinię i kłamią zniechęcają inne uczciwe osoby które chcą wyjechać z PL,wystarczy wejść na forum innego biura i jest to samo,szczególnie polecam opinie o agencjach Holandia na FB tam można zobaczyć jak 95%ludzi pisze negatywne opinię o agencjach a w praktyce byłem we dwóch Interkosmos,oraz Verbek i przepracowalem tam 3,5 roku i z czystym sercem mogę stwierdzić iż te biura są okkkk!!!!!
1
mmm 2016-02-19 21:03:12
Witajcie jade w poniedziałek do intercosmosu czy sa tu jakies osoby które również wybierają sie tam pierwszy raz ? jestem z okolic konina..
Byłam tamm 2016-03-03 08:18:06
Hej byłam tam 2tyg i za szybko robiłam powiedzieli że tempa nie mam dali mnie na inną hale masakra jakaś co tydz umowę podpisujesz na hali szum nie wiadomo gdzie iść nikt ci nic nie powie w szoku jestem 10min na stanowisku i gdzieś indziej na linkę koszmar nie polecam nikomu pozdrawiam tych których znam
1
Byłam tamm 2016-03-18 12:58:52
Tempo szybki na linię swoje robiłam i kogos a co miałam stać ze kogoś wciąga dziewczyna nie nadazala to mnie Pchala do przodu to jej pomoglam szczerze jak można się nauczyć czegoś po 10min masakra osobiście mi się tam nie podobało bo umiałam a stare wygi gadali między sobą życie powodzenia tym co tam pracują
Malutka 2016-04-22 15:30:11
Witam, ktoś się wybiera 30.04/ 01.05 z ww. firmą na pakowanie mięsa?
Justa 2016-05-01 11:37:51
Bzdura,ze maja oferty tylko na produkcje,mi i chłopakowi proponuja prace w logistyce na zbieraniu zamowien,tylko nie wiem czy sie sprawdzimy,jak nie pakowanie,wyjezdzamy w maju :) Z tego co znajomi mi przekazywali w nl sporo osob chwali ta agencje mam nadzieje,ze bedziemy rowniez sie do nich zaliczac :)
Tośka 2016-05-02 16:39:38
Wybiera się ktoś w ten weekend (7-8.05) do Ommel?
Justa 2016-05-03 10:32:43
Interesuje mnie informacja odnosnie internetu nie ma żadnej opcji,alby na wlasny koszt go zakupic ? bo dostalam informacje,ze internetu niestety tam nie ma co jest znaczaca kwestia w tych czasach mimo wszystko
Tośka 2016-05-03 21:50:18
Można wykupić sobie pakiet neta w telefonie, dostajesz od nich na start kartę SIM z numerem holenderskim i tam bodajże za 5 euro masz 5 GB neta.
Poison 2016-05-05 02:08:59
Witam, chętnie podzielę się moją opinią.

Więc tak, pracuje przez Interkosmos już 3 miesiące i jestem zadowolony !!
Można za ich pośrednictwem trafić przede wszystkim na linie produkcyjną z drobiem, ale również jak w moim i znajomych przypadku na pracę przy pakowaniu obuwia, sprzętu sportowego, serów, marchewek, ale można też wyrywkowo trafić na rozładunek lub nawet pracę na polu. Do niektórych prac wymagany jest angielski ale nie na wysokim poziomie.
Jeżeli chodzi o zarobki to najniższy jaki otrzymałem za 5 dni pracy to 212euro 40godzin, a najwięcej 285euro za około 50godzin pracy, ale wiem, że na "kurczakach" lepiej płacą za nadgodziny, ponieważ znajomi potrafią dostać z 10-20euro/tyg więcej za taką samą liczbę godzin.(Zarobki podaje już po odliczeniu 80euro za czynsz i 20euro za ubezpieczenie).Dojazd do pracy zapewnia firma.
Co do mieszkania, nie narzekam. Aneks kuchenny z płytą gazową, dwie lodówki w tym jedna z zamrażarką, okap, szafki oraz wyposażenie kuchenne.
Aneks połączony z salonem wspólnym w którym mamy, duży stół, mały stół, dwie sofy, cztery krzesła, telewizor ze stolikiem. Programy oczywiście zagraniczne.
Jest mała łazienka z komorą prysznicową, dwa pokoje 1 osobowe i jeden 2 osobowy. Każdy pokój ma szafkę na ubrania.
Mała przestrzeń przed domkiem ze stolikiem i krzesłami oraz grillem.
W rogu salonu znajduje się piecyk gazowy który jest wystarczający na ogrzanie całego bungala, łazienka ma oddzielny grzejnik elektryczny.
W okolicy najbliższy sklep znajduje się około 40min drogi pieszo. Organizowany jest dojazd dwa razy w tygodniu. Najbliższe miasto to Asten w którym znajdują się takie sklepy spożywcze jak Lidl, Plus, Albert(Galeria), Aldi.
Są też różne, bary, piekarnie, pasmanterie, drogerie, sklepy RTV i AGD, budowlane, obuwnicze i z ciuchami. Są też tzw. „graciarnie” z mnóstwem używanych rzeczy. Więc wszystko czego potrzeba jest w zasięgu ręki.
Park wyposażony jest w stół do tenisa, boisko koszykówki oraz różne urządzenia do ćwiczeń, pralnie w której są niestety tylko dwie pralki lecz zawsze udaje nam się w tygodniu zrobić pranie(koszt 2euro w którym wliczone są detergenty).
Około 50m od parku znajduje się jezioro ze zjeżdżalniami, rowerami wodnymi, jest też plac zabaw.
W samym ośrodku wypoczynkowym w Ommel obok jeziora znajduje się basen oraz sezonowy sklep, na około wioski lasy i pola.
Według mnie warto przyjechać na jakiś czas żeby odłożyć sobie trochę pieniędzy, pierwsze dwa tygodnie mogą być ubogie w godziny lecz po dłuższym czasie jeżeli chcesz pracować jest praca na pełen etat. Te złośliwe komentarze są od ludzi którym nie chce się pracować.
Mieszka tu wiele osób które wykazują iloraz inteligencji podobny do kury, lecz są też osoby z którymi można normalnie żyć. Dużym minusem jest to, że pokoje nie mają osobnych zamków więc jeżeli nie przyjeżdża się w czwórkę, to można różnie trafić.
Firma wywiązuje się dobrze z obowiązków, a Ci którzy są niezadowoleni to, albo wyrzucono ich bo nie nadawali się do środowiska, albo po prostu za wysoko mierzą chociaż ani nie znają języka, ani nie mają specjalizacji a, wydaje im się, że są Bóg wie kim.
Polecam !!!
4
Poison 2016-05-05 02:13:42
A zapomniałbym, jeżeli chodzi o internet bywa różnie, czasami z Lyca Mobile wykupiliśmy 1GB za 10euro, ale Lyca robi co jakiś czas promocje i w zeszłym miesiącu wykupiliśmy 30GB za 30euro, więc naprawdę sporo!!
sarkie 2016-05-09 14:24:20
czy ktos pracowal przez interkosmos na kompletowaniu zamowien jeans&fashion?
prosze o opinie bo chce wyjechac od czerwca! nie boje sie pracy i nie zalezy mi na luksusach, ale chce zeby byla ta praca ( pani zapewnia, ze sezon to bedzie).
3
Łukasz 33 2016-05-21 20:53:03
jedzie moze ktos jutro na ommel ???
adamo130 2016-05-26 17:20:42
Siema,nie pracowałem przez interkosmos ale byłem kiedyś zabrać stamtąd kolęzanke i szczerze mowiąć gdybym pierwszy raz przyjechał do Nl ,trafił tam to padłbym na kolana i prosił Pana Boga żeby mnie stamtąd zabrał...A mieszkałem już na dużych parkach
Kasia 2016-05-27 15:03:53
Adamo130 pewnie do teraz zmieniasz agencje pracy i parki,byłam 2008,2009,2010,teraz znowu wróciłam bo to jest agencja sprawdzona,wypłata na czas i dobra wypłata,o oczywiście dla normalnych ludzi(nie dla alkoholików,cpunòw)polecam inrerkosmos
gandalf_50 2016-06-07 11:38:48
A jak z godzinami pracy?
ON 2016-06-18 18:22:42
Hej bungale nie są w Deurne tylko Ommel. Ochrona buhahaha :) tam niema żadnej ochrony poprostu jest Artur który zajmuje się sprawami związanymi z bungalami i ludzmi którzy tam mieszkaja ale do ochrony to mu jeszcze brakuje. Jeżeli chodzi o prace to zależy jak sie sprawdzisz to masz pewną ,Marcin koordynator spoko gość jeśli sie nie sprawdzisz na jednej fabryce znajdzie ci inną prace ale to już zależy od twojej motywacji i zaradności bo jeśli w każdej pracy sobie nie będziesz radzić to niestety długiej kariery nie wróże a jeśli chodzi o marcina to jest naprawdę dobrym koordynatorem jeszcze się nie zdażyło żeby nie odebrał telefonu lub nie oddzwonił jak ma zajete i zawsze doradzi,pomorze a rzadko zdarzają się tacy koordynatorzy.
2
Igor 2016-06-21 01:35:11
Siemano,slyszalem,ze bungale są w Diurne,mają też w Bakel i Dordrecht,razem z dziewczyną mamy się wstawić 24czerwca w biurze i z stamtąd busem pojechać na domki.Napisz czy można im zaufać,czy są godziny i ile średnia tygodniowa euro u ciebie bo czytając opinie mam mieszane uczucia(dziewczyna boi się jechać)twoja opinia będzie nam bardzo pomocna!!!
Igor 2016-06-21 01:39:40
Siemano,slyszalem,ze bungale są w Diurne,mają też w Bakel i Dordrecht,razem z dziewczyną mamy się wstawić 24czerwca w biurze i z stamtąd busem pojechać na domki.Napisz czy można im zaufać,czy są godziny i ile średnia tygodniowa euro u ciebie bo czytając opinie mam mieszane uczucia(dziewczyna boi się jechać)twoja opinia będzie nam bardzo pomocna!
wiolka. 2016-06-24 22:15:52
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak długo czeka się na przyjazd do interkosmos. CY ciężko jest się dostać? I jak z praca w miesiącach wrzesień - grudzień
Gall Anonim 2016-07-05 10:47:21
Stary masz w 100% rację.Obecnie jestem w tym syfie i zgadzam się z tobą w każdej kwestii.Ludzie jak nie wierzycie to sami się przekonacie hehe :D
Ala 2016-07-08 01:23:10
Nie polecam!!!!!mało godzin!!!!praca 2 dni w tygodniu dla studentów!!!!!
Beata 2016-07-08 11:16:44
Jaka dorywcza?2 dni w tygodniu i wypłata 67euro!!!! obiecują 40 h a jest 16h,dlatego ludzie zjeżdżają,my z koleżanką zjechalyśmy bo siedzieć w donu można w Polsce,nie polecam dla studentów jest to nieopłacalne!!!!!!!! dlatego ostrzegam przed przyjazdem do Interkosmosu!!!!!
Nico 2016-07-13 21:38:03
Jakoś w to nie wieże pracowalem w kosmosie już bardzo długo A może z Ciebie taki pracownik itp.... niektorzy przyjazdzaja sie bawic a nie pracowac a w ostatecznosci co do Marcina to w formularzu chca zdjecie a nie sprawdza przez fb smiac mi sie chce z tego co piszesz. Ja polecam ta firmę
3
hwdp 2016-07-14 11:42:24
Może wpisowe za twarzowe musiales dac bo nigdy czegos takiego nie slyszalem
Nika 2016-07-14 17:50:17
Czy ktos jedzie 23 do interkosmos?
Bibi 2016-07-14 19:34:20
Hej pracuje w kosmosie nigdy nie było problemów z wypłatą w każdy piątek jest kasa na koncie
jaaaaaaaaaa 2016-07-22 09:46:37
Aaaaaaa to wredna malpa widzisz, pewnie sobie zasluzyles na takie traktowanie :) bo od innych slyszalem, ze jest w porzadku :) a czy ma duza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chetnie sam zobacze i ocenie :)
iiiiiiiiii nastepnym razem daj napisac opinie komus, kto zna polska pisownie :)
pozdrawiam anonima
Ona 2016-08-17 22:02:40
Część kiedyś tam pracowałam i podobał mi się pewien chłopak Mateusz miał na imię mówili na niego Zając wtedy był z jakąś świnią Anetą która myślała że wszystko jej wolno dlatego z nim nie rozmawiałam ani nie podchodziłam do niego .... Słyszałam że już z nią nie jest mam zamiar tam wrócić bo nie jest tam tak źle. Wie ktoś może czy on nadal tam pracuje a może ktoś posiada do niego kontakt on był nabijajacym Bardzo proszę o pomoc...
2
1234567890 Jadzia 2016-08-20 15:12:11
SIEMA, PLUSY I MINUSY FIRMY INTERKOSMOS

Plusy
- terminowa wypłata w każdy piątek
-dojazd do i z pracy za free
-Marcin (planista pracy) spoko
Minusy
- 85 Euro za tydzień mieszkania
-w niektórych bungalach syf
-brak opieki medycznej
-brak jakiej kolwiek ochrony
-brak godzin pracy ( duzo ludzi siedzi po 2-3 dni w domu)
-wiekówka
- płatna pralnia 2 Euro i zasyfione pralki
-mieszadło narodowości
-sklep 3 km od miejsca zamieszkania
-brak internetu
-kary (za syf w domku i inne rzeczy)
- zakaz imprez ( bo cię podpierdolą )
-
ITD

jeśli chcesz dorobić trochę kasy to ok,, bo na dłuższa metę to ni chu......
jednym słowem SZAŁU NIE MA
Michaelo 2016-09-22 15:03:06
słuchaj Iga impreza impreząa wypłata wyplata, ale skoro nie mozesz robic imprezy z sasiadami bo cie ktos podjebie, gdzie u innych graja gdzie slychac w odeglosci 2km, to wtedy jest wszystko piekne.dziwne ze o opiece nic nie napisałas... skoro wypłaty sa max 250 z tego musisz wyzyz i jestes zadowolona to bardzo dobrze powodzenia w Interkosmosie :) , tam nie patrza czy ty dobrze pracujesz czy nie...jestes za dlugo albo nie wiadom co i dowidzenia,a Marcin nie umie nawet ci uzasadnic dlaczego ci podziekowali, jego wymowka "nie ma teraz pracy" no i bay...z dnia na dzien moga cie pozbawic pracy..
Kasia 2016-09-22 22:18:07
Przepracowalam w Interkosmosie 2 latka,nie miałam żadnego problemu z ludźmi z biura,pracowałam na Plukonie u Luda,praca ciężka,ale idzie się przyzwyczaić,gorzej z ludźmi na bungalach,myslą że można im wszystko i lupią muzyką ile się da!!!!!!! nawet filmu nie można obejrzeć bo słychać tylko disco polo!!!!!a później placz,ze do domu trza jechać,popieram,mozna jechać na polską dyskotekę i się wyszaleć,co do zarobków to średnio w pierwszym roku zarabialam 260-320 tygodniowo zależy od godzin plus 35e wakacyjnego dodatku którego pewnie nie wziąłeś pod uwagę,oraz urlopowego 15e które też Interkosmosie wypłacają,po podwyżce już ok 380-415e to źle????????? jestem osobą nie palącą więc 50e na jedzenie mi w zupełności wystarczało!!!!!!przez dwa lata odlorzylam na mieszkanie 2 pokojowe które zakupilam w połowie września,trzeba umieć gospodarować pieniędzmi,oraz się Zachowywać i nikt nie będzie miał żadnych pretensji ,jedynie można mieć je do siebie,pozdrawiam wszystkich pracowników od Ludaaaaaa i Rity!!!!do zobaczenia po pauzie za pół rokuuu7uu!!!!!!
Michaelo 2016-09-23 12:30:38
hahahha nie rozsmieszaj mnie bo po roku nawet takich pieniedzy tam nie ma a co dopiero po dwóch lub trzech :D smieszne.... al prawda jest taka tak ze te 380 euro lub jak mowisz 400 haha chyba za dwa lub trzy tygodnie a nie na tydzien. moze bylo tak z 8 lub 9 lat temu a teraz jest tak ze z 200 euro zarobisz u nich i musisz byc zadowolony:D, no wiec mowie ze 400 euro wyjdzie ci za dwa tyg.przepracowane chyba ze jebalas po 50-60 h tygodniowo :D jak wół..POZDRO
Kasia 2016-09-27 02:37:07
Normalnie mnie rozśmieszasz,tak jak napisałam wcześniej tyle zarabiałam na rękę!!!!!!!godzin na początku miałam po 46-53 u luda a w sobotę na ochotnika szłam na marchewki lub sosy czasami na pory,pewnie jak do ciebie Marcin dzwonił to nie chciałeś jechać jak to określiłeś bo nie będziesz jebał!!!!!!!!!naucz się człowieku szanować pracę pieniądze ludzi dokoła to tez odłożysz pieniądze,jeżeli lubisz się bawić to zawsze będziesz pisał takie bzdury,k kupiłam mieszkanie!!!tyle odłożyłam !!!!!!jeżeli nie wierzysz to napisz maila prześle ci solarisy,bo ja nie mam nic do ukrycia!!!!!pozdro
Anita 2016-10-06 17:48:21
U jakiego operatora? Lycamobile i Lebara liczą sobie dyszkę euro za 1 GB.
Nieazne 2016-10-08 19:56:31
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
Nieazne 2016-10-08 19:57:03
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
dc 2016-10-08 20:32:32
tez natrafiłem na tą ofertę pracy od nich to jest chyba jedyna więc mi się wydaje że jak ktoś jest zainteresowany to warto jednak zaaplikować bo nie wiadomo jak długo ona będzie tutaj jeszcze wisiała taka jest prawda im szybciej tym lepiej tak sądzę :)
Zostaw swoją opinię o Interkosmos - Deurne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interkosmos