brak logo

Interkosmos

Deurne

Opinie o Interkosmos

Ona 2016-08-17 22:02
Część kiedyś tam pracowałam i podobał mi się pewien chłopak Mateusz miał na imię mówili na niego Zając wtedy był z jakąś świnią Anetą która myślała że wszystko jej wolno dlatego z nim nie rozmawiałam ani nie podchodziłam do niego .... Słyszałam że już z nią nie jest mam zamiar tam wrócić bo nie jest tam tak źle. Wie ktoś może czy on nadal tam pracuje a może ktoś posiada do niego kontakt on był nabijajacym Bardzo proszę o pomoc...
7
1234567890 Jadzia 2016-08-20 15:12
SIEMA, PLUSY I MINUSY FIRMY INTERKOSMOS

Plusy
- terminowa wypłata w każdy piątek
-dojazd do i z pracy za free
-Marcin (planista pracy) spoko
Minusy
- 85 Euro za tydzień mieszkania
-w niektórych bungalach syf
-brak opieki medycznej
-brak jakiej kolwiek ochrony
-brak godzin pracy ( duzo ludzi siedzi po 2-3 dni w domu)
-wiekówka
- płatna pralnia 2 Euro i zasyfione pralki
-mieszadło narodowości
-sklep 3 km od miejsca zamieszkania
-brak internetu
-kary (za syf w domku i inne rzeczy)
- zakaz imprez ( bo cię podpierdolą )
-
ITD

jeśli chcesz dorobić trochę kasy to ok,, bo na dłuższa metę to ni chu......
jednym słowem SZAŁU NIE MA
4
Michaelo 2016-09-22 15:03
słuchaj Iga impreza impreząa wypłata wyplata, ale skoro nie mozesz robic imprezy z sasiadami bo cie ktos podjebie, gdzie u innych graja gdzie slychac w odeglosci 2km, to wtedy jest wszystko piekne.dziwne ze o opiece nic nie napisałas... skoro wypłaty sa max 250 z tego musisz wyzyz i jestes zadowolona to bardzo dobrze powodzenia w Interkosmosie :) , tam nie patrza czy ty dobrze pracujesz czy nie...jestes za dlugo albo nie wiadom co i dowidzenia,a Marcin nie umie nawet ci uzasadnic dlaczego ci podziekowali, jego wymowka "nie ma teraz pracy" no i bay...z dnia na dzien moga cie pozbawic pracy..
Kasia 2016-09-22 22:18
Przepracowalam w Interkosmosie 2 latka,nie miałam żadnego problemu z ludźmi z biura,pracowałam na Plukonie u Luda,praca ciężka,ale idzie się przyzwyczaić,gorzej z ludźmi na bungalach,myslą że można im wszystko i lupią muzyką ile się da!!!!!!! nawet filmu nie można obejrzeć bo słychać tylko disco polo!!!!!a później placz,ze do domu trza jechać,popieram,mozna jechać na polską dyskotekę i się wyszaleć,co do zarobków to średnio w pierwszym roku zarabialam 260-320 tygodniowo zależy od godzin plus 35e wakacyjnego dodatku którego pewnie nie wziąłeś pod uwagę,oraz urlopowego 15e które też Interkosmosie wypłacają,po podwyżce już ok 380-415e to źle????????? jestem osobą nie palącą więc 50e na jedzenie mi w zupełności wystarczało!!!!!!przez dwa lata odlorzylam na mieszkanie 2 pokojowe które zakupilam w połowie września,trzeba umieć gospodarować pieniędzmi,oraz się Zachowywać i nikt nie będzie miał żadnych pretensji ,jedynie można mieć je do siebie,pozdrawiam wszystkich pracowników od Ludaaaaaa i Rity!!!!do zobaczenia po pauzie za pół rokuuu7uu!!!!!!
1
Michaelo 2016-09-23 12:30
hahahha nie rozsmieszaj mnie bo po roku nawet takich pieniedzy tam nie ma a co dopiero po dwóch lub trzech :D smieszne.... al prawda jest taka tak ze te 380 euro lub jak mowisz 400 haha chyba za dwa lub trzy tygodnie a nie na tydzien. moze bylo tak z 8 lub 9 lat temu a teraz jest tak ze z 200 euro zarobisz u nich i musisz byc zadowolony:D, no wiec mowie ze 400 euro wyjdzie ci za dwa tyg.przepracowane chyba ze jebalas po 50-60 h tygodniowo :D jak wół..POZDRO
Kasia 2016-09-27 02:37
Normalnie mnie rozśmieszasz,tak jak napisałam wcześniej tyle zarabiałam na rękę!!!!!!!godzin na początku miałam po 46-53 u luda a w sobotę na ochotnika szłam na marchewki lub sosy czasami na pory,pewnie jak do ciebie Marcin dzwonił to nie chciałeś jechać jak to określiłeś bo nie będziesz jebał!!!!!!!!!naucz się człowieku szanować pracę pieniądze ludzi dokoła to tez odłożysz pieniądze,jeżeli lubisz się bawić to zawsze będziesz pisał takie bzdury,k kupiłam mieszkanie!!!tyle odłożyłam !!!!!!jeżeli nie wierzysz to napisz maila prześle ci solarisy,bo ja nie mam nic do ukrycia!!!!!pozdro
Anita 2016-10-06 17:48
U jakiego operatora? Lycamobile i Lebara liczą sobie dyszkę euro za 1 GB.
Nieazne 2016-10-08 19:56
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
Nieazne 2016-10-08 19:57
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
dc 2016-10-08 20:32
tez natrafiłem na tą ofertę pracy od nich to jest chyba jedyna więc mi się wydaje że jak ktoś jest zainteresowany to warto jednak zaaplikować bo nie wiadomo jak długo ona będzie tutaj jeszcze wisiała taka jest prawda im szybciej tym lepiej tak sądzę :)
internet 2016-12-15 23:40
JA PI RDOLE, BRAK INTERNETU...
TO K RWA WEJDZ SE NA LYCA.NL/EN I ZAMOW ZA DARMO 3 KARTY SIM, ZALADUJ ZA EURO 10 I MASZ INTERNET BARANIE!
Dorota 2017-01-06 00:27
Jestem w Interkosmosie od 6 miesięcy,obecnie korzystam z lycamobile 6GB-20euro
Gosia 2017-01-22 08:44
Witam dokladnie jest tak jak opisuje ww chlopak Ja rowniez polecam ta firme Kosmos .
Rafał 2017-01-28 20:33
Witam.

Dziwię się bardzo czytając to forum, wręcz zastanawiam się czy Pani Ewa i Marta (koordynatorki) nie piszą tych opinii same.
Właśnie po dwóch tygodniach męczarni opuściłem tą firmę. Nazwa jak najbardziej trafna KOSMOS!
Zakwaterowanie - domki typu boongalow. Co do nazwy domki to zbyt dużo powiedziane. Porównam więc owe domki do przyczep campingowych. Dość długie, w pseudo salonie stoi coś w rodzaju kominka, który jest ogrzewaniem dla całego domu, wszystkich pomieszczeń. Jak pewnie się domyślacie w pokojach nie ma nawet grzejnika. Łazienka trudno tu mówić o łazience, w prawdzie stoi tam sedes, jest również umywalka, oraz miejsce prysznic. Wielkość prysznica pozostawia wiele do życzenia, a ciepłą wodę można sobie ewentualnie zagotować w czajniku, bo pod prysznicem leci co najwyżej letnia. Oczywiście jest terma (urządzenie do grzania wody), która jak jej się chce to działa. W pierwszym dniu pobytu problem termy zgłosiłem, stawił się Pan, który miał coś z nią zrobić, ale stwierdził, że działa poprawnie i wyszedł.
Pralnia - jest! Stoją trzy pralki całkiem dobrze piorące o ile wstaniesz sobie człowieku w środku nocy i upierzesz. Liczba pralek jest masakrycznie mała w stosunku do ilości pracujących tam ludzi. Mało tego za każde pranie zapłacisz 2 Euro, a jeśli będziesz chciał je wysuszyć w jedynej suszarce musisz zapłacić kolejne euro.
Praca - o ile sama w sobie nie jest zbyt skomplikowana i wymagająca to niestety przede wszystkim musisz ją mieć. W pierwszym tygodniu przepracowałem 3 dni w różnych firmach, do których mnie wysłano. Łączna liczba przepracowanych godzin była niezadowalająca. Dodam tylko, że za każdy przepracowany dzień firma odciąga Ci z wynagrodzenia 15 euro za kwaterunek oraz 2,5 euro za dojazdy, które wcale nie są bezpłatne. Do owych dojazdów powiem jeszcze, że logistycznie nie są one zorganizowane w sposób ułatwiający życie pracownikowi. Do pracy w Plukonie wyjazd jest o godzinie 5:15, do samej fabryki jedzie się około 8 minut, a pracę rozpoczyna się o godzinie 6:00. Pół godziny wyjęte z życia. Na busa z pracy również poczekasz, jeśli chodzi o Plukon to czas oczekiwania nie przekroczył 15 minut, ale zdarzyło mi się czekać na transport 45 minut od momentu poinformowania PLANISTY MARCINA o zakończeniu pracy!
Do tego wszystkiego trzeba mieć na uwadze, że ludzie z którymi zamieszkasz niekoniecznie muszą być ułożeni, czyści i szanujący drugich. Jeśli trafisz na ćpunów, alkoholików czy też złodziei to cały obraz firmy spada na pysk.
Sprawa koordynatorów, którzy mają pomagać Ci w rozwiązywaniu problemów nie daj się nabrać po moim przyjeździe żaden koordynator nie odebrał już ode mnie żadnego z połączeń!
Co do płatności mam również zastrzeżenia. Głównym jest fakt, że w umowie nie ma podanej stawki godzinowej, a trzeba pamiętać, że pracujesz u różnych pracodawców i owi pracodawcy płacą różnie! Za ubezpieczenie jest odciągane 22 euro tygodniowo, nie mniej jednak w samej umowie nie ma na ten temat żadnej wzmianki.
WSZYSTKIM TYM CO CHCĄ WYJECHAĆ PRACOWAĆ DLA INTERKOSMOSU ODRADZAM!
Podsumowując: NIGDY NIE POLECĘ TEJ FIRMY NIKOMU.
14
Nicki 2017-02-06 10:28
Niestety ale Pan wyżej ma racje co do opinii na temat tego biura pracy. Polak Polaka jakby mógł to by utopił w łyzce wody w dodatku ludzie z biura zamiast byc przychylni rodakom to jeszcze po złosci.Byłam tam pare miesiecy temu z chłopakiem .Trafiłam na marchewki,laska która tam pracuje wysługiwała sie wszystkimi i nic nie robiła.RZądziła się jakby to było jej .Dyrygowała dziewczynami i wyslugiwała sie wszystkim.Nie chciała dzwigać ani nic.Wiecznie płakała ze sie rozstaje ze swoim chłopakiem.Potem dowiedziałam sie ze to dziewczyna planisty M.....a z biura. ale co tu duzo mówic On taki sam.Jakaś laska chodziła z rzeczami od niego na sprzedaż miała jakieś adidasy nike.Raz przyszła na domek zeby sprzedac nie chciałam to potem jak wyszła wszyscy w domku mi mówili,że nie kupiłam to teraz powie planiscie i wylece. hahahahaha.Potem to już takie słuchy chodziły ,że za byle co mozna wylecieć. Kiedyss mi pomógł w jednej sprawie to tez dał do zrozumienia że flaszeczka czy coś i będziemy kwita.Mar.a z biura to jakby za kare tam musiała siedziec wiecznie sie drze i z łaską coś odpowiada.A..ur to chodzi i sie czepia nawet głupich petów zeby zbierac choc nie kazdy pali papierosy i niech sprzataja ci co je rzucają . Muzyke troche głośniej puscisz to zaraz wielkie halo ale jak impreza jest u Vasyla to imprezuje całe biuro i wtedy nikt sie nie czepia.Czesto sie piecyki psuja lub nie ma wody.Na busa nieraz trzeba czekac poł godziny jak jestes znajomym planisty to szybko.Ci co mieszkają na prywatkach to prace mają cały czas dopiero potem mój chłopak na kurach dowiedział sie dlaczego.Sugerowali mu zeby przywiozł paierosy z Pl dla planisty.Jeden chłoptaś na kurach gadał ze jezdzi z nim na piłke i moze załatwic stał a tam prace. Kretacz i kłamczuch jakich mało. wielki planista zamiast pomóc to patrzy zeby wywalic ale zanim to zrobi to jeszcze poczerpe korzysci.Prawdziwy dziob!!! Jego nalezy sie wystrzegac i omojac szerokim łukiem a na marchewkach nic sie nie odzywac bo zaraz wszystko wie. my zjechalismy to tak jak koega wyzej wspomniał prawdziwy kosmos. z Ivem nigdy nie mielismy doczynienia ale czesto go widac z Ar...em jak chodzą po Ommelu ponoc normalnyy dla ludzi.chcialam jeszcze dodac ze pracy jest bardzo mało i faktycznie w roznych firmach za psie pieniądze.. jak sie uda i po znajomosci to pracujesz 5 dni w tygodniu a jak nie to 2 albo wcale.Teraz jest tam moja kolezanka i ponoc nic sie nie zmieniło tylko mówiła ze piekniś planista jak dzwoni z planem to kokietki sobie urządza hahahah nie tylko do niej bo do jej kolezanek tez .pozdrawiam
3
Lovr 2017-02-10 00:08
Up
1
Daria 2017-02-14 19:21
Dzięki takim ktetynkom wielu ludzi niepotrzebnie sugeruje się fałszywymi opiniami na temat interkosmosu . Ludzie pokroju twojego wiecznie narzekają po straceniu pracy , leniuchy śmierdzące którzy przez swoje lenistwo, życie na wiecznym procencie (byle si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w weekend ) wylecieli z firmy ... najlepiej to na kogoś nasrac bo samemu się jest nie do je bem ;) mali " ludzie " tak maja :) pzdr
Pitt. 2017-02-14 19:39
Nie kretynka tylko wywalacie ludzi bez powodu. I wszystko co tu napisanie jest prawda . Jakiś czas temu pracowałem tam i miałem zaplanowany od 2 miesiecy urlop. W ostatniej chwili biuro się rozmyslilo bo potrzeba było ludzi do pracy i kazali mi zostać . Nie zgodziłem się to wont choć byłem dobrym pracownikiem. I kto tu mówi o najEB. Niu jak biuro samo lubi się pobawić. Nie każdy traci pracę z lenistwa niektórzy chcą pracować ale wy im nie pozwalacie bo planista uważa się za władcę tego biura. M...a z biura ma ryj niewyparzony i nikt jej nie cierpi. Planista od aguni ma....owej brał po kryjomu lapowy i to na legalu. Taka jest prawda z tymi łapówkami. Za darmo nikt by was nie opisał i nie zrezygnował z roboty bo każdy tam jedzie zarobić a nie być wyrzuconym bez powodu. Podejrzewam że to pani z biura teraz napisała lub Pani planisty. Jeśli tak to wziąć się za robotę to nie będą was opisywać. Bo marchewek w roli głównej z ta panią to naprawdę laski mają dosyć. . Len śmierdzacy co wiecznie wali gorzala. A ty babsko z biura nie broń bo i tak każdy kto przyjedzie to się na was pozna . Każdy kto tam długo pracuje to za sprawą łapówek dla M..ci.a. i jeszcze coś. Jak was kasuje za buty w biurze 25 euro to nie kupujcie . Bo dziwne jest to ze niektórzy dostają po 20 euro od niego. To ciekawe jak to jest trzeba byłoby zapytać w biurze. Dlaczego od niego dla znajomych taniej . Pozdrowienia pindo
1
Iwona 2017-02-14 23:12
Kiedyś wyjdzie prawda kto bzdury wypisuje i kto kogo oczernia,bo nikt nie zdzierzy takich obelg, propozycja by zgłosić to na policję nie jest przesadzona, ciekawe czy wtedy będziecie tacy mądrzy,
Bett 2017-03-01 12:42
Witam,
Czy ktoś coś wie na temat pracy przy drobiu? Praca dla kobiet ktoś, coś?
Alicja 2017-03-06 13:41
Proszę o zamieszczanie merytorycznych komentarzy. @Bett mam nadzieję, że znajdziesz tutaj odpowiedź ;) Chcesz aplikować?
Siemirosław 2017-03-15 17:11
Witam,

Jak to tam wygląda teraz ktoś się orientuje może ? Chcemy wyjechać razem mamy zaplanowany przylot na koniec marca, ale nie jadę tam żeby siedzieć w domu tylko pracować i coś odłożyć. Jak to z tymi zmianami i zarobkami jest w praktyce ? Czy wszystko jest tak jak to opisuje agencja czy dalej faktycznie pracuje się po 2 dni w tygodniu ??
Rafłek 2017-03-25 04:05
Ja mam jechać za tydzień właśnie załatwiam sobie busa . Mam troszke mieszane uczucia....jedzie ktoś normalny poczytalny kto będzie chciał zarobić .
13
Jolo 2017-04-10 09:26
Witam serdecznie wraz z przyjaciółmi mamy wyjechać do Ommel. Obecnie porzuciliśmy pracę w Polsce dla pracy dla agencji. Mamy wielką tremę i mieszane uczucia po tym co przeczytaliśmy. Pomóżcie
Alicja 2017-04-10 12:23
@Jolo, kiedy wyjazd? W takim razie trzymamy kciuki. Koniecznie podzielcie się z nami wrażeniami ze współpracy z Interkosmos.
krzychu 2017-04-17 13:26
Dziwne,bo byłem na domkach do 1wszej w nocy u znajomych i była cisza na c23,gdzie ta bijatyka była?policji tez nie widziałem?co to za brednie!!!!!!
1
Ryga 2017-04-17 17:11
Zapytaj kordynatora.......i dzisiaj ludzi na przeprowadzkach....
.
Ania 2017-04-20 21:35
Kszychu ale ty sobie sam łapkę walnełeś........jedną.
aleksandra 2017-04-20 22:59
Praca w Plukonie na kurczakach to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Chcesz iść się wysikac, musisz się pytać, gorzej niz w przedszkolu. Zimno, trzeba zasowac jak nie wiem, wszyscy patrzą Ci na ręce, zwłaszcza bulgarka Reni ktora myśli ze umie mówić po polsku i jej przydupas (kto pracował to wie o kogo chodzi). Cały czas narzekanie ze za wolno i porównywanie do pracowników co lata tam pracują i już maja wyćwiczone. Polowe przerwy tracisz na rozbieranie i ubieranie się w ubrania robocze które składają się z kombinezonu, takiego ze od stop do glow jest się zakrytym i widać tylko nos i oczy. Do tego 3 pary rękawiczek. Człowiek się czuje jak idiota. I za co to wszystko? Za marne pieniądze. Pomijając tych wszystkich polaczków którzy sami pod soba dołki kopią. A po całym dniu ciężkiej, poniżającej pracy, wraca człowiek styrany do tego bungala, z tą hołotą autobusem. Każdy każdego obgaduje. Tragedia.
7
aleksandra 2017-04-20 23:08
Jesli traficie na fajnego bungala, to nie będzie tak źle. Gorzej z pracą. Jeśli traficie do plukonu to wspolczuje. Obóz pracy. Czasem się komuś pofarci i dostanie jakas wmiare normalna prace. Ogólnie to biuro to jest miejsce dla cwanych ludzi. Ci co sa fałszywi, i źle wychowani mają tam najlepiej. A jak ktos chce uczciwie zarobić, nie spouchwalajac się przy tym z wszystkimi to nie ma szans. Wszędzie tylko pełno głupich kobiet które nie maja żadnych zainteresowań prócz palenka fajek, ze o mezczyznach nie wspomnę.Tragedia.
5
kasieńka 2017-04-21 12:18
Byłam z chłopakiem i uciekłam, nie zdążyłam dojść do pracy bo w biurze była tak okropna obsługa, zdufana w sobie i sama nie wiedziała co mówi że podziekowaliśmy, zero organizacji w tym biurze szok, nie polecam
8
Grzesiek 2017-04-24 13:35
Witam czy wyjeżdza ktoś do pracy pod koniec tygodnia do Eindhoven do pracy na magazynie przy pakowaniu produktów mięsnych jak tak to proszę o kontakt grzesiek19881@onet.eu lepiej poznać wczesniej nowych ludzi pozdrawiam
ruda 2017-05-23 18:26
witam czy mogłabym prosić o aktualna opinie o tej firmie? mam jechać z chłopakiem do pracy przy drobiu a po przeczytaniu tych wszystkich opinii zaczynam się zastanawiać.... proszę napiszcie szczeze co sadzicie o tej pracy zakwaterowaniu itp.
Rafłek 2017-05-31 14:50
Cześć Wszystkim
Jestem osobą o niku Rafłek........Piszącą zapytanie o firmie w dniu 25.03 powyżej .
Więc mimo wielu pozytywnych i wielu negatywnych opinii postanowiłem sprawdzić co w trawie piszczy i przyjąłem prace .Chcę na wstępie zaznaczyć iż jestem osobą bez nałogów w wieku 36 /7 lat.
Z obawami wżiołem busa i wylądowałem na Ommelu pod Kasynem . Miałem skontaktować się z Hausmajstrem o Imieniu Artur ..... nikt nie odbierał telefonu . Dopiero po którymś razie i telefonach do biura zjawił się Pan Który tymczasowo zakwaterował Mnie w całkiem znośnym Banglu . No i tu moge pochwalić . Bangiel czysty z telewizorkiem 2 pokojami jedynkami i jedną dwójką . Wszystko nie pierwszej nowości . Ale daje Rade (spałem na lepszych i gorszych miejscówkach ) Zostałem także uposażony w sim karte . Następnie zostałem przeniesiony na zagracony domek z dwójką dziewczyn i jednym chłopakiem .(Piotrkiem asertywnym acz inteligentnym i pracowitym człowiekiem ) Następnego dnia Zostałem zawieziony do Biura przez młodego kierowcę , Polaka (jedna z inteligentniejszych osób z którymi miałem kontakt podczas pobytu , posiadający bogatą strukturę wypowiedzi i fajny sposób bycia ) . Tego samego dnia do Pracy a następnego po numer sofi . Zostałem przydzielony do stałej pracy na Plukonie . Ze stołówki odebrała mnie kierowniczka która pokazała mnie co jak założyć z ubrania roboczego , gdzie odbić czip i przekazała mnie w ręce Polaka który tak na od….ol mnie coś pokazał i uciekł ( tu pierwszy zonk chcę zaznaczyć że nie zostałem wyposażony w gumiaki co doprowadziło do olbrzymich odparzeń ) A charakter pracy , była to myjka zakładowa . Dopiero po 2 dniach dzięki pomocy osób Niemieckojęzycznych dostałem gumiaczki .Powiem tak byłem bliski rezygnacji (Pamiętajcie na króla Parówek nie możecie liczyć) . Kolejny zonk Dostałem informacje od współlokatorów że po powrocie z roboty powinienem zachowywać się ciszej (chałupa tekturowa i wszystko się niesie ) . Ale w sumie za to płace a wykapać się po pracy i zjeść muszę . No im dłużej tam mieszkalem tym więcej pojawiało się problemów…… Poprosiłem o przerzucenie mnie na domek C24a na którym mieszkałem do Końca .Domek czysty .Przez okres ok. 2 miesięcy przewinęło się wielu ludzi kilku Polaków i kilku Rumunów . Polacy trzymali ogolnie czystość ewentualnie nie brudzili . Natomiast o Rumunach za wiele dobrego powiedzieć nie mogę , Kłamali , syfili i ciągle pogrywali na nerwach ………Ogólnie w moich oczach są tam gdzie Banderowcy  Nad to mają wiele widocznych zmian skórnych ………..
Co do pracy zostałem operatorem wózka widłowego Haftracka .do końca . Wywożenie śmieci , Palet układanie na magazynie ściąganie palet , wożenie skrzynek …….Co do charakteru pracy i obowiązków nie mogę się przyczepić do niczego …Natomiast wielokrotnie zdarzało się porywanie mnie wozka przez osoby nie przeszkolone ……a nawet gdy taką Rumuńską kreature złapałem ta zaczęła mnie legitymować czy mam uprawnienia (mam 1 wjo w 2 najyższych kategoriach –UDT na wózki specjalizowane , przełożone na niemiecki , angielski ). A Rumuńska [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ma nic a kierownictwo z Plukonu ma wyj..... !
Co do Planisty Marcina , mogę powiedzieć same dobre rzeczy bo jest bardzo , bardzo pozytywną pomocną osobą . Co do warunków muszę powiedzieć że są bardzo znośne , ale trzeba walczyć o wszystko o gumiaczki , rękawiczki itd. Bo może być ząk jak się samemu nie dopilnuje .Wypłaty są terminowe acz nie porażające …….Szczególne dla operatora wózka . Ale jeżeli chodzi o panią która stoi i cały dzień na patyczek od saszłka wkłada kawałek cebuli i jej koleżanke która wkłada kurczaczka i następną co kładzie na patyczek cebule ……..To szmal jest nawet za duży .Co do mieszkania na Ommelu jak trafisz na ludzi którzy nie palą i nie piją , bądż Robią to kulturalnie …….to będzie ok.
Ale jak trafisz na jakieś obrzydliwe babska obgadujące wszystkich i wszystko , bądż jakiś pijaków to będzie bardzo kiepsko . Tak samo jak trafisz na Brudów z Rumuni. Natomiast chcę pochwalić zachowanie Ludzi z Łotwy gdyż zachowują się na Poziomie . Firma gra Fair Play a diabeł tkwi w ludziach z którymi będziesz pracował .
Pozdrawiam Rafłek
15
Nwl 2017-06-16 23:17
Jesli byl z plocka to wiem o kogo chodzi :)
karol 2017-07-04 16:42
Znajoma pracuję w Interkosmosie od 2 tygodni,uciekła z kempingu bo zadymy i bójki na okrągło,jakaś Ela tam jest kordynatorem ?na początku spoko ale,zero organizacji i nic nie umie pomóc,tylko zaraz jutro,itd,biuro tragedia zero organizacji,w ciągu 3 dni 3 prace po 6 h masakra,za 2 tygodnie dostała 185e,nie polecam
2
veronika58 2017-07-05 19:30
Życzę powodzenia,jak czytam,to kiedyś było to nie do pomyślenia,pan A....r jebał mnie nawet za rzuconego peta na parkingu a o [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w domku,nie zapomnę jak koleś się do nas wprowadził w sobotę,zaczął się panoszyć i szumieć i były 3 minuty i był wypad,Artur to się nie pierdołił z nikim,jak szedł przez ommel to wszyscy mieli respekt,mój chłopak na niego mówił peryskop [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] widział nawet ze moja siora wjechała 0 22.45 w niedziele na parking i ją wyjebał dopiero po interwencji mojej pozwolł jej wjechać na 10 minut i oznajmił ze czas leci-frajer,biuro plus minus domki zadbane za duzo kasują 87.50 za week,średnio na tydzień 187-275e za ciężką pracę na kurczakach,dla nowych nie polecam bo sobie nie poradzą....
2
Rudy Brazil 2017-07-05 20:30
Najgorsza to patologia z okolic 18 Dragi , heroina , sex bez zabezpieczeń tatuaże, nadwaga. Brudno śmieci się walają . Ten Artur tam nawet nie podchodzi bo boi się kulkę dostać , albo gumkę z ejdsem . Wiadomo Dilują . Raz widzałam wyskoczyła taka malolata go strasznie zrypała i Artur poszedł pozamiatał i śmieci nawet im wyniosł
Ciągle jest głośno ...........
9
Adaś 2017-07-05 23:19
Stop nie ćpaj tyle ,Stop pisz wyraźnie , Stop nie przeklinaj Stop nie wiemy o co kaman stop
Skorpion 2017-07-06 00:25
Ten domek to Harem . Oni tam nawet zamrażarkę maja a w niej wałówkę z Plukonu .
Ten okularnik gadał
8
chemik i wera 2017-07-06 17:43
Co to za panienki z x 18?loda ci pociągły?ile na godzinke biorą,ja w hobajju to mam blisko?podejde czekam na info?albo na prive
9
Rudy Brazil 2017-07-07 16:45
Nie idż tam ...są fajniejsze perespektywy....... Pogadaj z Arczim ma tanie Rumunki za 50 cała noc ............. A do nich to możesz po kurczczki z Plukonu albo po herke . No chyba że lubisz wieloryby albo laske co wygląda jak ofiara pedofila :)
5
Paula 2017-07-11 05:06
Nie polecam,praca tylko na kurczakach,bardzo mało płacą za taką orkę,po tygodniu uciekłam,za 150e nie będę orała,znajoma była 3 lata temu i sobie chwaliła,starzy pracownicy na przerwie powiedzieli,że firma schodzi na psy,sporo osób zapowiedziało,że będę rezygnować, gdyż na Interkosmosie świat się nie kończy,narzekali na wypłaty,że soboty robią i 240 e,na domkach plus minus,prze tydzień się przewinęło z 50 osób,mieszka się z Rumunami lub Węgrami, przez telefon złote góry obiecują, rzeczywistość jest inna,tylko pieniądze na wyjazd straciłam,teraz w PL się więcej zarabia, radzę się dobrze zastanowić by później nie być rozczarowana jak ja!!!
3
Prawdziwy kosmos 2017-07-11 21:00
Interkosmos schodzi na psy.Słuszna racja Paula.Za te pieniądze co się tam zarobi teraz w Pl mozna wyciagnąć a nawet lepiej.Pracowałem tam krótko bo ta firma bardziej przypomina Obóz uchodzców.Rumuni,Węgrzy,Łotysze i Cygańce.Przez telefon cacy babka z którą rozmawiałem jak pozniej się okazało to nijaka Martus-a.Nic z nią nigdy nie mozna było dojśc do ładu i składu bo wiecznie pretesje że się do niej dzwoni.Planista to zakłamany fiut-k ,bajere ma taką że głowa boli.Jadąc tam myslałem ze ludzie sobie wymyslaja na temat osob z biura ale niestety to prawda.I na koniec jakaś Elc-a. Zapalic przed bungalem nie mozna bo zaraz donos do biura.Mój kumpel z nią mieszkał to darła jape z byle powodu.Pisała sprawozdanie do biura przez tłumacza gogle albo dzwoniła do kogoś i ktoś jej tłumaczył.Strasznie rozwydrzona i panoszy się po całym Parku.Ludziska się z niej smieja jak przechodzi a ja przez nią poleciałem bo nagaała bzdur w biurze a raczej nabełkotała bo ja nie byłem niczemu winny tylko bicz nie potrafiła wytłumaczyc.Daleko nie poszedłem i będzie polowanie na Lisice.DDupe opier---a wszystkim z biura Art---wi i Mar---owi że ona się wszystkim teraz zajmie i porządki zrobi.Porządek to owszem będzie jak tylko gdzieś ją spotkam w Asten.Co do domków to strach spac bo rumuńce robią buje ,kradną i wyzywają albo bija własne kobiety.Godziny to jak się uda trzeba posłodzic lub powłazic w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] albo donosic.Na busy czasem trzeba poczekać no ale zawsze są gorzej kierowcy .Siedzi tam taki czarny co ma coś z piatą klepką i myśli że pozjadał wszystkie rozumy.Inni co przyjadą to zaraz uciekaja jak zobaczą co się dzieje tam sam z kolezką odradzilem kumpelą tam pracy i zrezygnowały.Artu-- coś nie coś pomoże akurat z nim sie dobrze tam dogadywaliśmy ale ostatnim czasem jak jezdzi na urlop to kicha jakich mało .Jak sie zasłuzy to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] się dostanie ale jak czlowiek robi i nie ćpa czy nie zasypia to kicha i trzeba zaraz zjechać. Dobrze sie zastanówcie ludziska bo za jais czas tam będzie jeszcze gorzej.Pozdro dla Damia....a kierowcy dla Bzika i Klamki. Działajcie chłopcy . zapomniałem wspomniec o panu planiscie ale tez sie jeszcze zobaczymy :)
2
Miska 2017-07-11 21:07
Mała rozczochrana wieśniarka tez tak ma ha
maciek 2017-07-13 21:41
prawde mówiąc nie polecam jeśli chodzi o prace na plukonie zap...... taki że pot z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] leci i jeszcze mowią ze wolno robisz kasa co prada jest terminowo ale na poziomie 200 -230 euro jak za taką orke to jest śmiech na sali jak potrzebny dzień wolny to się go dostanie ale można się spodziewać dnia wolnego telefonu że już nie pracujesz pod pretekstem że niby za wolno się robi jeśli chodzi o artura ( pana dajcie mi święty spokoj) to zapomnijcie że wam w czymś pomoże załatwić na ommelu już lepiej się zgłosić do Eli a co do domkow to zależy do kogo się trafi mieszkałem z polakami i było wszystko ok a u ciapatych to syf totalny
Skorpion rządzi 2017-07-16 15:05
Wiesz do czego doszło że niektóre cycki są jak w oświęcimiu wydziabane :)
1
Moby Dick 2017-07-31 11:52
Uwolnić Orke :)
10
Alicja 2017-08-15 16:39
Praca za granicą wiąże się z koniecznością wynajęcia mieszkania i dojazdów do miejsca pracy. Często firmy zatrudniające osoby z Polski zapewniają te kwestie. Jak to wygląda podczas pracy dla Interkosmos? Czy możemy liczyć na zapewnienie chociażby warunków mieszkalnych?
on 2017-08-16 06:42
Interkosmos zapewnia mieszkanie w bungalach 4 osobowych dwie jedynki i jedna dwojka ze wspolnym salonem z aneksem kuchdnnym oraz bezplaty dojazd do pracy i z pracy oraz 2 razy w tygodniu dojazd do sklepu
Zostaw swoją opinię o Interkosmos - Deurne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interkosmos