brak logo

Interkosmos

Deurne

Opinie o Interkosmos

Iwka 2016-02-11 12:30
Kto 13.02 jedzie do O mmel pozdrawiam
1
Iwka 2016-02-11 18:52
Hej koo ok spoko a ty tam jedziesz czy jak nie boje się ciężkiej pracy itd ale czy mam jechać na Ommel czy nie nikt nie jedzie w sobotę
3
Sebastian 2016-02-17 03:12
Firma jak najbardziej wporzo, przepracowalem 1,6 miechów, kasa na czas w czwartek najpôzniej tygodniôwka,organizacja biura na plus dzwonisz jak masz problem i objaśnią wszystko lub doradzą, zakwaterowanie w wyremontowanych domkach+wyposażenie perfect,ale zawsze się znajdą ludzie,ktorych Interkosmos wyrzucił za picie,ćpanie,symulowanie chorób itd i tacy później wracają do PL i dodają negatywne opinię i kłamią zniechęcają inne uczciwe osoby które chcą wyjechać z PL,wystarczy wejść na forum innego biura i jest to samo,szczególnie polecam opinie o agencjach Holandia na FB tam można zobaczyć jak 95%ludzi pisze negatywne opinię o agencjach a w praktyce byłem we dwóch Interkosmos,oraz Verbek i przepracowalem tam 3,5 roku i z czystym sercem mogę stwierdzić iż te biura są okkkk!!!!!
1
mmm 2016-02-19 21:03
Witajcie jade w poniedziałek do intercosmosu czy sa tu jakies osoby które również wybierają sie tam pierwszy raz ? jestem z okolic konina..
Byłam tamm 2016-03-03 08:18
Hej byłam tam 2tyg i za szybko robiłam powiedzieli że tempa nie mam dali mnie na inną hale masakra jakaś co tydz umowę podpisujesz na hali szum nie wiadomo gdzie iść nikt ci nic nie powie w szoku jestem 10min na stanowisku i gdzieś indziej na linkę koszmar nie polecam nikomu pozdrawiam tych których znam
1
Byłam tamm 2016-03-18 12:58
Tempo szybki na linię swoje robiłam i kogos a co miałam stać ze kogoś wciąga dziewczyna nie nadazala to mnie Pchala do przodu to jej pomoglam szczerze jak można się nauczyć czegoś po 10min masakra osobiście mi się tam nie podobało bo umiałam a stare wygi gadali między sobą życie powodzenia tym co tam pracują
Malutka 2016-04-22 15:30
Witam, ktoś się wybiera 30.04/ 01.05 z ww. firmą na pakowanie mięsa?
Justa 2016-05-01 11:37
Bzdura,ze maja oferty tylko na produkcje,mi i chłopakowi proponuja prace w logistyce na zbieraniu zamowien,tylko nie wiem czy sie sprawdzimy,jak nie pakowanie,wyjezdzamy w maju :) Z tego co znajomi mi przekazywali w nl sporo osob chwali ta agencje mam nadzieje,ze bedziemy rowniez sie do nich zaliczac :)
Tośka 2016-05-02 16:39
Wybiera się ktoś w ten weekend (7-8.05) do Ommel?
Justa 2016-05-03 10:32
Interesuje mnie informacja odnosnie internetu nie ma żadnej opcji,alby na wlasny koszt go zakupic ? bo dostalam informacje,ze internetu niestety tam nie ma co jest znaczaca kwestia w tych czasach mimo wszystko
Tośka 2016-05-03 21:50
Można wykupić sobie pakiet neta w telefonie, dostajesz od nich na start kartę SIM z numerem holenderskim i tam bodajże za 5 euro masz 5 GB neta.
Poison 2016-05-05 02:08
Witam, chętnie podzielę się moją opinią.

Więc tak, pracuje przez Interkosmos już 3 miesiące i jestem zadowolony !!
Można za ich pośrednictwem trafić przede wszystkim na linie produkcyjną z drobiem, ale również jak w moim i znajomych przypadku na pracę przy pakowaniu obuwia, sprzętu sportowego, serów, marchewek, ale można też wyrywkowo trafić na rozładunek lub nawet pracę na polu. Do niektórych prac wymagany jest angielski ale nie na wysokim poziomie.
Jeżeli chodzi o zarobki to najniższy jaki otrzymałem za 5 dni pracy to 212euro 40godzin, a najwięcej 285euro za około 50godzin pracy, ale wiem, że na "kurczakach" lepiej płacą za nadgodziny, ponieważ znajomi potrafią dostać z 10-20euro/tyg więcej za taką samą liczbę godzin.(Zarobki podaje już po odliczeniu 80euro za czynsz i 20euro za ubezpieczenie).Dojazd do pracy zapewnia firma.
Co do mieszkania, nie narzekam. Aneks kuchenny z płytą gazową, dwie lodówki w tym jedna z zamrażarką, okap, szafki oraz wyposażenie kuchenne.
Aneks połączony z salonem wspólnym w którym mamy, duży stół, mały stół, dwie sofy, cztery krzesła, telewizor ze stolikiem. Programy oczywiście zagraniczne.
Jest mała łazienka z komorą prysznicową, dwa pokoje 1 osobowe i jeden 2 osobowy. Każdy pokój ma szafkę na ubrania.
Mała przestrzeń przed domkiem ze stolikiem i krzesłami oraz grillem.
W rogu salonu znajduje się piecyk gazowy który jest wystarczający na ogrzanie całego bungala, łazienka ma oddzielny grzejnik elektryczny.
W okolicy najbliższy sklep znajduje się około 40min drogi pieszo. Organizowany jest dojazd dwa razy w tygodniu. Najbliższe miasto to Asten w którym znajdują się takie sklepy spożywcze jak Lidl, Plus, Albert(Galeria), Aldi.
Są też różne, bary, piekarnie, pasmanterie, drogerie, sklepy RTV i AGD, budowlane, obuwnicze i z ciuchami. Są też tzw. „graciarnie” z mnóstwem używanych rzeczy. Więc wszystko czego potrzeba jest w zasięgu ręki.
Park wyposażony jest w stół do tenisa, boisko koszykówki oraz różne urządzenia do ćwiczeń, pralnie w której są niestety tylko dwie pralki lecz zawsze udaje nam się w tygodniu zrobić pranie(koszt 2euro w którym wliczone są detergenty).
Około 50m od parku znajduje się jezioro ze zjeżdżalniami, rowerami wodnymi, jest też plac zabaw.
W samym ośrodku wypoczynkowym w Ommel obok jeziora znajduje się basen oraz sezonowy sklep, na około wioski lasy i pola.
Według mnie warto przyjechać na jakiś czas żeby odłożyć sobie trochę pieniędzy, pierwsze dwa tygodnie mogą być ubogie w godziny lecz po dłuższym czasie jeżeli chcesz pracować jest praca na pełen etat. Te złośliwe komentarze są od ludzi którym nie chce się pracować.
Mieszka tu wiele osób które wykazują iloraz inteligencji podobny do kury, lecz są też osoby z którymi można normalnie żyć. Dużym minusem jest to, że pokoje nie mają osobnych zamków więc jeżeli nie przyjeżdża się w czwórkę, to można różnie trafić.
Firma wywiązuje się dobrze z obowiązków, a Ci którzy są niezadowoleni to, albo wyrzucono ich bo nie nadawali się do środowiska, albo po prostu za wysoko mierzą chociaż ani nie znają języka, ani nie mają specjalizacji a, wydaje im się, że są Bóg wie kim.
Polecam !!!
5
Poison 2016-05-05 02:13
A zapomniałbym, jeżeli chodzi o internet bywa różnie, czasami z Lyca Mobile wykupiliśmy 1GB za 10euro, ale Lyca robi co jakiś czas promocje i w zeszłym miesiącu wykupiliśmy 30GB za 30euro, więc naprawdę sporo!!
sarkie 2016-05-09 14:24
czy ktos pracowal przez interkosmos na kompletowaniu zamowien jeans&fashion?
prosze o opinie bo chce wyjechac od czerwca! nie boje sie pracy i nie zalezy mi na luksusach, ale chce zeby byla ta praca ( pani zapewnia, ze sezon to bedzie).
3
Łukasz 33 2016-05-21 20:53
jedzie moze ktos jutro na ommel ???
adamo130 2016-05-26 17:20
Siema,nie pracowałem przez interkosmos ale byłem kiedyś zabrać stamtąd kolęzanke i szczerze mowiąć gdybym pierwszy raz przyjechał do Nl ,trafił tam to padłbym na kolana i prosił Pana Boga żeby mnie stamtąd zabrał...A mieszkałem już na dużych parkach
1
Kasia 2016-05-27 15:03
Adamo130 pewnie do teraz zmieniasz agencje pracy i parki,byłam 2008,2009,2010,teraz znowu wróciłam bo to jest agencja sprawdzona,wypłata na czas i dobra wypłata,o oczywiście dla normalnych ludzi(nie dla alkoholików,cpunòw)polecam inrerkosmos
gandalf_50 2016-06-07 11:38
A jak z godzinami pracy?
ON 2016-06-18 18:22
Hej bungale nie są w Deurne tylko Ommel. Ochrona buhahaha :) tam niema żadnej ochrony poprostu jest Artur który zajmuje się sprawami związanymi z bungalami i ludzmi którzy tam mieszkaja ale do ochrony to mu jeszcze brakuje. Jeżeli chodzi o prace to zależy jak sie sprawdzisz to masz pewną ,Marcin koordynator spoko gość jeśli sie nie sprawdzisz na jednej fabryce znajdzie ci inną prace ale to już zależy od twojej motywacji i zaradności bo jeśli w każdej pracy sobie nie będziesz radzić to niestety długiej kariery nie wróże a jeśli chodzi o marcina to jest naprawdę dobrym koordynatorem jeszcze się nie zdażyło żeby nie odebrał telefonu lub nie oddzwonił jak ma zajete i zawsze doradzi,pomorze a rzadko zdarzają się tacy koordynatorzy.
2
Igor 2016-06-21 01:35
Siemano,slyszalem,ze bungale są w Diurne,mają też w Bakel i Dordrecht,razem z dziewczyną mamy się wstawić 24czerwca w biurze i z stamtąd busem pojechać na domki.Napisz czy można im zaufać,czy są godziny i ile średnia tygodniowa euro u ciebie bo czytając opinie mam mieszane uczucia(dziewczyna boi się jechać)twoja opinia będzie nam bardzo pomocna!!!
Igor 2016-06-21 01:39
Siemano,slyszalem,ze bungale są w Diurne,mają też w Bakel i Dordrecht,razem z dziewczyną mamy się wstawić 24czerwca w biurze i z stamtąd busem pojechać na domki.Napisz czy można im zaufać,czy są godziny i ile średnia tygodniowa euro u ciebie bo czytając opinie mam mieszane uczucia(dziewczyna boi się jechać)twoja opinia będzie nam bardzo pomocna!
wiolka. 2016-06-24 22:15
Witam. Mógłby mi ktoś powiedzieć jak długo czeka się na przyjazd do interkosmos. CY ciężko jest się dostać? I jak z praca w miesiącach wrzesień - grudzień
Gall Anonim 2016-07-05 10:47
Stary masz w 100% rację.Obecnie jestem w tym syfie i zgadzam się z tobą w każdej kwestii.Ludzie jak nie wierzycie to sami się przekonacie hehe :D
Ala 2016-07-08 01:23
Nie polecam!!!!!mało godzin!!!!praca 2 dni w tygodniu dla studentów!!!!!
Beata 2016-07-08 11:16
Jaka dorywcza?2 dni w tygodniu i wypłata 67euro!!!! obiecują 40 h a jest 16h,dlatego ludzie zjeżdżają,my z koleżanką zjechalyśmy bo siedzieć w donu można w Polsce,nie polecam dla studentów jest to nieopłacalne!!!!!!!! dlatego ostrzegam przed przyjazdem do Interkosmosu!!!!!
Nico 2016-07-13 21:38
Jakoś w to nie wieże pracowalem w kosmosie już bardzo długo A może z Ciebie taki pracownik itp.... niektorzy przyjazdzaja sie bawic a nie pracowac a w ostatecznosci co do Marcina to w formularzu chca zdjecie a nie sprawdza przez fb smiac mi sie chce z tego co piszesz. Ja polecam ta firmę
3
hwdp 2016-07-14 11:42
Może wpisowe za twarzowe musiales dac bo nigdy czegos takiego nie slyszalem
Nika 2016-07-14 17:50
Czy ktos jedzie 23 do interkosmos?
Bibi 2016-07-14 19:34
Hej pracuje w kosmosie nigdy nie było problemów z wypłatą w każdy piątek jest kasa na koncie
jaaaaaaaaaa 2016-07-22 09:46
Aaaaaaa to wredna malpa widzisz, pewnie sobie zasluzyles na takie traktowanie :) bo od innych slyszalem, ze jest w porzadku :) a czy ma duza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] chetnie sam zobacze i ocenie :)
iiiiiiiiii nastepnym razem daj napisac opinie komus, kto zna polska pisownie :)
pozdrawiam anonima
Ona 2016-08-17 22:02
Część kiedyś tam pracowałam i podobał mi się pewien chłopak Mateusz miał na imię mówili na niego Zając wtedy był z jakąś świnią Anetą która myślała że wszystko jej wolno dlatego z nim nie rozmawiałam ani nie podchodziłam do niego .... Słyszałam że już z nią nie jest mam zamiar tam wrócić bo nie jest tam tak źle. Wie ktoś może czy on nadal tam pracuje a może ktoś posiada do niego kontakt on był nabijajacym Bardzo proszę o pomoc...
4
1234567890 Jadzia 2016-08-20 15:12
SIEMA, PLUSY I MINUSY FIRMY INTERKOSMOS

Plusy
- terminowa wypłata w każdy piątek
-dojazd do i z pracy za free
-Marcin (planista pracy) spoko
Minusy
- 85 Euro za tydzień mieszkania
-w niektórych bungalach syf
-brak opieki medycznej
-brak jakiej kolwiek ochrony
-brak godzin pracy ( duzo ludzi siedzi po 2-3 dni w domu)
-wiekówka
- płatna pralnia 2 Euro i zasyfione pralki
-mieszadło narodowości
-sklep 3 km od miejsca zamieszkania
-brak internetu
-kary (za syf w domku i inne rzeczy)
- zakaz imprez ( bo cię podpierdolą )
-
ITD

jeśli chcesz dorobić trochę kasy to ok,, bo na dłuższa metę to ni chu......
jednym słowem SZAŁU NIE MA
Michaelo 2016-09-22 15:03
słuchaj Iga impreza impreząa wypłata wyplata, ale skoro nie mozesz robic imprezy z sasiadami bo cie ktos podjebie, gdzie u innych graja gdzie slychac w odeglosci 2km, to wtedy jest wszystko piekne.dziwne ze o opiece nic nie napisałas... skoro wypłaty sa max 250 z tego musisz wyzyz i jestes zadowolona to bardzo dobrze powodzenia w Interkosmosie :) , tam nie patrza czy ty dobrze pracujesz czy nie...jestes za dlugo albo nie wiadom co i dowidzenia,a Marcin nie umie nawet ci uzasadnic dlaczego ci podziekowali, jego wymowka "nie ma teraz pracy" no i bay...z dnia na dzien moga cie pozbawic pracy..
Kasia 2016-09-22 22:18
Przepracowalam w Interkosmosie 2 latka,nie miałam żadnego problemu z ludźmi z biura,pracowałam na Plukonie u Luda,praca ciężka,ale idzie się przyzwyczaić,gorzej z ludźmi na bungalach,myslą że można im wszystko i lupią muzyką ile się da!!!!!!! nawet filmu nie można obejrzeć bo słychać tylko disco polo!!!!!a później placz,ze do domu trza jechać,popieram,mozna jechać na polską dyskotekę i się wyszaleć,co do zarobków to średnio w pierwszym roku zarabialam 260-320 tygodniowo zależy od godzin plus 35e wakacyjnego dodatku którego pewnie nie wziąłeś pod uwagę,oraz urlopowego 15e które też Interkosmosie wypłacają,po podwyżce już ok 380-415e to źle????????? jestem osobą nie palącą więc 50e na jedzenie mi w zupełności wystarczało!!!!!!przez dwa lata odlorzylam na mieszkanie 2 pokojowe które zakupilam w połowie września,trzeba umieć gospodarować pieniędzmi,oraz się Zachowywać i nikt nie będzie miał żadnych pretensji ,jedynie można mieć je do siebie,pozdrawiam wszystkich pracowników od Ludaaaaaa i Rity!!!!do zobaczenia po pauzie za pół rokuuu7uu!!!!!!
Michaelo 2016-09-23 12:30
hahahha nie rozsmieszaj mnie bo po roku nawet takich pieniedzy tam nie ma a co dopiero po dwóch lub trzech :D smieszne.... al prawda jest taka tak ze te 380 euro lub jak mowisz 400 haha chyba za dwa lub trzy tygodnie a nie na tydzien. moze bylo tak z 8 lub 9 lat temu a teraz jest tak ze z 200 euro zarobisz u nich i musisz byc zadowolony:D, no wiec mowie ze 400 euro wyjdzie ci za dwa tyg.przepracowane chyba ze jebalas po 50-60 h tygodniowo :D jak wół..POZDRO
Kasia 2016-09-27 02:37
Normalnie mnie rozśmieszasz,tak jak napisałam wcześniej tyle zarabiałam na rękę!!!!!!!godzin na początku miałam po 46-53 u luda a w sobotę na ochotnika szłam na marchewki lub sosy czasami na pory,pewnie jak do ciebie Marcin dzwonił to nie chciałeś jechać jak to określiłeś bo nie będziesz jebał!!!!!!!!!naucz się człowieku szanować pracę pieniądze ludzi dokoła to tez odłożysz pieniądze,jeżeli lubisz się bawić to zawsze będziesz pisał takie bzdury,k kupiłam mieszkanie!!!tyle odłożyłam !!!!!!jeżeli nie wierzysz to napisz maila prześle ci solarisy,bo ja nie mam nic do ukrycia!!!!!pozdro
Anita 2016-10-06 17:48
U jakiego operatora? Lycamobile i Lebara liczą sobie dyszkę euro za 1 GB.
Nieazne 2016-10-08 19:56
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
Nieazne 2016-10-08 19:57
Jest to są dokładnie opisane... Moim zdaniem jesteś pracownikiem biura
dc 2016-10-08 20:32
tez natrafiłem na tą ofertę pracy od nich to jest chyba jedyna więc mi się wydaje że jak ktoś jest zainteresowany to warto jednak zaaplikować bo nie wiadomo jak długo ona będzie tutaj jeszcze wisiała taka jest prawda im szybciej tym lepiej tak sądzę :)
internet 2016-12-15 23:40
JA PI RDOLE, BRAK INTERNETU...
TO K RWA WEJDZ SE NA LYCA.NL/EN I ZAMOW ZA DARMO 3 KARTY SIM, ZALADUJ ZA EURO 10 I MASZ INTERNET BARANIE!
Dorota 2017-01-06 00:27
Jestem w Interkosmosie od 6 miesięcy,obecnie korzystam z lycamobile 6GB-20euro
Gosia 2017-01-22 08:44
Witam dokladnie jest tak jak opisuje ww chlopak Ja rowniez polecam ta firme Kosmos .
Rafał 2017-01-28 20:33
Witam.

Dziwię się bardzo czytając to forum, wręcz zastanawiam się czy Pani Ewa i Marta (koordynatorki) nie piszą tych opinii same.
Właśnie po dwóch tygodniach męczarni opuściłem tą firmę. Nazwa jak najbardziej trafna KOSMOS!
Zakwaterowanie - domki typu boongalow. Co do nazwy domki to zbyt dużo powiedziane. Porównam więc owe domki do przyczep campingowych. Dość długie, w pseudo salonie stoi coś w rodzaju kominka, który jest ogrzewaniem dla całego domu, wszystkich pomieszczeń. Jak pewnie się domyślacie w pokojach nie ma nawet grzejnika. Łazienka trudno tu mówić o łazience, w prawdzie stoi tam sedes, jest również umywalka, oraz miejsce prysznic. Wielkość prysznica pozostawia wiele do życzenia, a ciepłą wodę można sobie ewentualnie zagotować w czajniku, bo pod prysznicem leci co najwyżej letnia. Oczywiście jest terma (urządzenie do grzania wody), która jak jej się chce to działa. W pierwszym dniu pobytu problem termy zgłosiłem, stawił się Pan, który miał coś z nią zrobić, ale stwierdził, że działa poprawnie i wyszedł.
Pralnia - jest! Stoją trzy pralki całkiem dobrze piorące o ile wstaniesz sobie człowieku w środku nocy i upierzesz. Liczba pralek jest masakrycznie mała w stosunku do ilości pracujących tam ludzi. Mało tego za każde pranie zapłacisz 2 Euro, a jeśli będziesz chciał je wysuszyć w jedynej suszarce musisz zapłacić kolejne euro.
Praca - o ile sama w sobie nie jest zbyt skomplikowana i wymagająca to niestety przede wszystkim musisz ją mieć. W pierwszym tygodniu przepracowałem 3 dni w różnych firmach, do których mnie wysłano. Łączna liczba przepracowanych godzin była niezadowalająca. Dodam tylko, że za każdy przepracowany dzień firma odciąga Ci z wynagrodzenia 15 euro za kwaterunek oraz 2,5 euro za dojazdy, które wcale nie są bezpłatne. Do owych dojazdów powiem jeszcze, że logistycznie nie są one zorganizowane w sposób ułatwiający życie pracownikowi. Do pracy w Plukonie wyjazd jest o godzinie 5:15, do samej fabryki jedzie się około 8 minut, a pracę rozpoczyna się o godzinie 6:00. Pół godziny wyjęte z życia. Na busa z pracy również poczekasz, jeśli chodzi o Plukon to czas oczekiwania nie przekroczył 15 minut, ale zdarzyło mi się czekać na transport 45 minut od momentu poinformowania PLANISTY MARCINA o zakończeniu pracy!
Do tego wszystkiego trzeba mieć na uwadze, że ludzie z którymi zamieszkasz niekoniecznie muszą być ułożeni, czyści i szanujący drugich. Jeśli trafisz na ćpunów, alkoholików czy też złodziei to cały obraz firmy spada na pysk.
Sprawa koordynatorów, którzy mają pomagać Ci w rozwiązywaniu problemów nie daj się nabrać po moim przyjeździe żaden koordynator nie odebrał już ode mnie żadnego z połączeń!
Co do płatności mam również zastrzeżenia. Głównym jest fakt, że w umowie nie ma podanej stawki godzinowej, a trzeba pamiętać, że pracujesz u różnych pracodawców i owi pracodawcy płacą różnie! Za ubezpieczenie jest odciągane 22 euro tygodniowo, nie mniej jednak w samej umowie nie ma na ten temat żadnej wzmianki.
WSZYSTKIM TYM CO CHCĄ WYJECHAĆ PRACOWAĆ DLA INTERKOSMOSU ODRADZAM!
Podsumowując: NIGDY NIE POLECĘ TEJ FIRMY NIKOMU.
4
Nicki 2017-02-06 10:28
Niestety ale Pan wyżej ma racje co do opinii na temat tego biura pracy. Polak Polaka jakby mógł to by utopił w łyzce wody w dodatku ludzie z biura zamiast byc przychylni rodakom to jeszcze po złosci.Byłam tam pare miesiecy temu z chłopakiem .Trafiłam na marchewki,laska która tam pracuje wysługiwała sie wszystkimi i nic nie robiła.RZądziła się jakby to było jej .Dyrygowała dziewczynami i wyslugiwała sie wszystkim.Nie chciała dzwigać ani nic.Wiecznie płakała ze sie rozstaje ze swoim chłopakiem.Potem dowiedziałam sie ze to dziewczyna planisty M.....a z biura. ale co tu duzo mówic On taki sam.Jakaś laska chodziła z rzeczami od niego na sprzedaż miała jakieś adidasy nike.Raz przyszła na domek zeby sprzedac nie chciałam to potem jak wyszła wszyscy w domku mi mówili,że nie kupiłam to teraz powie planiscie i wylece. hahahahaha.Potem to już takie słuchy chodziły ,że za byle co mozna wylecieć. Kiedyss mi pomógł w jednej sprawie to tez dał do zrozumienia że flaszeczka czy coś i będziemy kwita.Mar.a z biura to jakby za kare tam musiała siedziec wiecznie sie drze i z łaską coś odpowiada.A..ur to chodzi i sie czepia nawet głupich petów zeby zbierac choc nie kazdy pali papierosy i niech sprzataja ci co je rzucają . Muzyke troche głośniej puscisz to zaraz wielkie halo ale jak impreza jest u Vasyla to imprezuje całe biuro i wtedy nikt sie nie czepia.Czesto sie piecyki psuja lub nie ma wody.Na busa nieraz trzeba czekac poł godziny jak jestes znajomym planisty to szybko.Ci co mieszkają na prywatkach to prace mają cały czas dopiero potem mój chłopak na kurach dowiedział sie dlaczego.Sugerowali mu zeby przywiozł paierosy z Pl dla planisty.Jeden chłoptaś na kurach gadał ze jezdzi z nim na piłke i moze załatwic stał a tam prace. Kretacz i kłamczuch jakich mało. wielki planista zamiast pomóc to patrzy zeby wywalic ale zanim to zrobi to jeszcze poczerpe korzysci.Prawdziwy dziob!!! Jego nalezy sie wystrzegac i omojac szerokim łukiem a na marchewkach nic sie nie odzywac bo zaraz wszystko wie. my zjechalismy to tak jak koega wyzej wspomniał prawdziwy kosmos. z Ivem nigdy nie mielismy doczynienia ale czesto go widac z Ar...em jak chodzą po Ommelu ponoc normalnyy dla ludzi.chcialam jeszcze dodac ze pracy jest bardzo mało i faktycznie w roznych firmach za psie pieniądze.. jak sie uda i po znajomosci to pracujesz 5 dni w tygodniu a jak nie to 2 albo wcale.Teraz jest tam moja kolezanka i ponoc nic sie nie zmieniło tylko mówiła ze piekniś planista jak dzwoni z planem to kokietki sobie urządza hahahah nie tylko do niej bo do jej kolezanek tez .pozdrawiam
1
Lovr 2017-02-10 00:08
Up
Daria 2017-02-14 19:21
Dzięki takim ktetynkom wielu ludzi niepotrzebnie sugeruje się fałszywymi opiniami na temat interkosmosu . Ludzie pokroju twojego wiecznie narzekają po straceniu pracy , leniuchy śmierdzące którzy przez swoje lenistwo, życie na wiecznym procencie (byle si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w weekend ) wylecieli z firmy ... najlepiej to na kogoś nasrac bo samemu się jest nie do je bem ;) mali " ludzie " tak maja :) pzdr
Pitt. 2017-02-14 19:39
Nie kretynka tylko wywalacie ludzi bez powodu. I wszystko co tu napisanie jest prawda . Jakiś czas temu pracowałem tam i miałem zaplanowany od 2 miesiecy urlop. W ostatniej chwili biuro się rozmyslilo bo potrzeba było ludzi do pracy i kazali mi zostać . Nie zgodziłem się to wont choć byłem dobrym pracownikiem. I kto tu mówi o najEB. Niu jak biuro samo lubi się pobawić. Nie każdy traci pracę z lenistwa niektórzy chcą pracować ale wy im nie pozwalacie bo planista uważa się za władcę tego biura. M...a z biura ma ryj niewyparzony i nikt jej nie cierpi. Planista od aguni ma....owej brał po kryjomu lapowy i to na legalu. Taka jest prawda z tymi łapówkami. Za darmo nikt by was nie opisał i nie zrezygnował z roboty bo każdy tam jedzie zarobić a nie być wyrzuconym bez powodu. Podejrzewam że to pani z biura teraz napisała lub Pani planisty. Jeśli tak to wziąć się za robotę to nie będą was opisywać. Bo marchewek w roli głównej z ta panią to naprawdę laski mają dosyć. . Len śmierdzacy co wiecznie wali gorzala. A ty babsko z biura nie broń bo i tak każdy kto przyjedzie to się na was pozna . Każdy kto tam długo pracuje to za sprawą łapówek dla M..ci.a. i jeszcze coś. Jak was kasuje za buty w biurze 25 euro to nie kupujcie . Bo dziwne jest to ze niektórzy dostają po 20 euro od niego. To ciekawe jak to jest trzeba byłoby zapytać w biurze. Dlaczego od niego dla znajomych taniej . Pozdrowienia pindo
1
Kryska 2017-02-14 22:53
Pojebało was, oczerniacie wszystkich z biura,a sami jesteście patologią,jakie buty,jakie łapówki,nikt nie umie powiedzieć prosto w oczy,tylko gdzieś coś usłyszy i dodaję po swojemu,kiedyś się to skończy bo ludzie nie lubią być oczernani za jakieś buty za 20 euro!!! Alkoholizm i cpunizm,to jest to co potraficie najlepiej
Iwona 2017-02-14 23:12
Kiedyś wyjdzie prawda kto bzdury wypisuje i kto kogo oczernia,bo nikt nie zdzierzy takich obelg, propozycja by zgłosić to na policję nie jest przesadzona, ciekawe czy wtedy będziecie tacy mądrzy,
Zostaw swoją opinię o Interkosmos - Deurne
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Interkosmos