brak logo

PRESPACK

Przeźmierowo

Opinie o PRESPACK

mala 2014-04-14 13:06:04
Witam. Nie polecam tej firmy. Doprosić się umowę to problem. Na dzień dobry obiecują nie wiadomo co,do pracy przystępuje się bez umowy. Szukają murzynów do robienia na czarno!
2
ja 2014-04-24 21:25:38
Podzielam zdanie powyżej. "Kierownik Justyna" fałszywa i miła na pokazA
ktoś 2014-04-28 13:15:11
Również NIE POLECAM tej firmy. Atmosfera pracy okropna!!! kierownictwo fałszywe..
kulka 2014-04-29 13:59:16
Pytanie do osób powyżej w jakim okresie czasu pracowaliście?
I czy dostaliście umowę?
ja 2014-05-25 10:26:59
9zl/netto i brak umowy a praca w soboty i niedziele przymusowa.
B 2014-05-26 22:52:21
Nie zgadzam się z powyższą opinią , nie ma przymusowej pracy w niedziele!!! Soboty zdarzają się jak wszędzie na produkcji - są zapłacone lub dzień wolny!! Pracuje tam od 3lat mam umowę i z tego co wiem to moje koleżanki tez, wyssane powyższe opinie zamieszczają rozżalone dziewczyny którym nie chce się pracować -ich aspiracja zawodowa kończy się na pracy w solarium!!! wg mnie polecam!!!
ona 2014-05-27 07:36:04
Witam. Praca w weekendy nie jest przymusowa,ale brak umowy,czyli brak ubezpieczenia,brak wszystkiego. Kierowniczka Justyna nie jest godna zaufania.
Absolutnie nie polecam.
1
alosza 2014-05-27 10:22:34
Nie polecam pracy w tej firmie. Nie chcą dać umowy i w kółko zatrudniają pracowników - mają nieustającą rekrutację, ale płacą to trzeba im przyznać
ja 2014-06-12 13:07:11
Jak przychodzi do pracy "gloria" mająca dwie lewe ręce, wymagająca złotych gór za nic i nadająca się najwyżej pasienia krów to nie dziwię się że szybko miejsca tam nie zagrzeje. Pracuję tam na produkcji od dłuższego czasu i jest naprawdę ok. Aha i wszystkim paniusiom przypominam, że w przepisach obowiązuje coś takiego jak okres próbny ale jeżeli macie sieczkę w głowie to się nie dziwcie, że mówią wam dziękuję.
E 2014-06-12 15:50:27
tylko, że zgodnie z rozmową rekrutacyjną to okres próbny ma trwać 1 dzień a nie nieskończoność i po tym jednym dniu powinna być podpisana umowa, a nie robienie kogoś w balona i pomiatanie ludźmi.
ona 2014-06-12 18:40:12
Zawstydzona osobiście nie polecam tej pracy. Pójdziesz z myślą,że podpiszesz umowę chociaż w drugi dzień pracy i się nie doczekasz.... praca 8godz na stojąco.
Naprawdę ODRADZAM!!!
Lila 2014-06-15 13:27:02
Witam pracowałam tam przez jakiś czas i komentarze broniące tę firmę są wyssane z palca pisanie że dziewczyny które tam przychodzą nadają się do dojenia krów i pracowania w solarium pasują ewidentnie do toku mówienia Pani kierownik, podawanie się za kogoś kto rzekomo pracuje 3 lata też jest bardzo nie stosowne, nie mówiąc o obrażaniu dziewczyn które tam przychodzą i pracują. Widać że prawda boli dowodzących tą firmą.
rozczarowanie 2014-09-02 15:19:38
Witam serdecznie,

Hmm dziś odbyłam rozmowę rekrutacyjną "" cóż dawno takiej amatorszczyzny nie widziałam.

"Dzień dobry" to obce zdanie. Mina "sekretarko-ukrytej rekruterki" zahacza o "nie nawiedzę cię że jesteś" a mam doświadczenie na podobnym stanowisku i taka osoba powinna przywitać się i wykazać empatie. Cóż widocznie podstawy dobrego wychowania i reprezentowania wizerunki firmy są pominięte.

Dalszy przebieg jest co najmniej śmieszny:

1. Jak się zaprasza potencjalnego pracownika na rozmowę rekrutacyjną to się należało by przedstawić

2. Skoro ogłoszenie zamieszone jest "in cogito" tzn. firma farmaceutyczna zatrudni to jak można pytać się "Co wie Pani o naszej firmie?" ....(hahaha)

3. Jeśli szukasz pracownika to nie celuj w niego wzrokiem jak na wroga olewając przy tym kwestie wypowiedzi nt. dotychczasowej ścieżki kariery

4. Jeśli zazdrość rekrutującej przewyższa profesjonalizm to proponuje skorzystać ze specjalistów zajmujących się profesjonalnie wyborem pracowników

5. Mina na temat oczekiwanego wynagrodzenia świadczy o braku cierpliwości i opanowania emocji.

6. Żałosna jest kwestia nie potrafienia zakończyć rozmowy podając rękę, co ja musiałam zrobić.

7. Pytanie ogólne.... co jest rekruterka sobie wywnioskować po 1,5min?

PODSUMOWANIE:

Dawno odbyłam nic bardziej mało produktywnego. Przejechać 10km na 1,5min podczas której na siłę próbuje cię pseudo rekruterka ośmieszyć BEZCENNE.

Pani Dario Z. proponuje wystąpić do przełożonego o szkolenie nt. zasad Savoir vivre oraz chociaż podstawowego "rekrutowania"
1
rozczarowanie 2014-09-03 00:16:40
Jak chcesz to doświadczyć jako formę abstrakcji na rynku to idź :-)
zadowolona 2014-10-19 11:18:37
Pracowałam w tej firmie jakiś czas temu i to co piszecie, to jakieś brednie. Praca jak praca. Przychodzisz na czas, wychodzisz o czasie, za wszystko jest określona stawka - w umowie. Kierownictwo, jak kierownictwo - wszędzie jest wymagające. Oczywiście, że idealnie byłoby zarobić ochnaście milionów i nie kiwnąć palcem, ale zejdźmy na ziemię.
gopk 2015-01-24 01:03:43
Są jakies teraz premie, bo ja chce osobiście zanieść swoje cv i musze przygotowac sie na ewentualna rozmowe, więc napiszcie pod jakim względem oceniają pracownika o co pytaja ...czy wynagrodzenie wyplacaja terminowo...ktoś z pracowników tej firmy może podzielić się swoimi doświadczeniami? dziekuje za odpoiwedzi
motyl 2015-02-19 14:30:02
Ale przełożony ma wielkie braki pod tym względem, a przekazuje to co potrafi, czyli fałsz, zniewaga, obłuda, kłamstwo, brak szacunku
anna25 2015-04-13 21:37:09
Nie przesadzajcie! Nie jest tak źle! Jestem studentką i pracowałam na zlecenie. Firma rzetelna, płacą na czas przełożona wymagająca ale do zniesienia!! Jak będzie szansa to w wakacje wrócę ponownie. Polecam
odważna 2015-04-14 21:15:47
Nie wiem skąd biorą się powyższe brednie na temat firmy Prespack. Praca jak praca, jak na firmę farmaceutyczną wymagania są wygórowane ponieważ muszą funkcjonować wg zasad Głównego Inspektoratu Faramceutycznego!!! Prawda jest taka że wynagrodzenia są wypłacane terminowo, jeżeli są nadgodziny to także są za nie płacone. Powiem tak w rzadko której firmie są podwyżki min raz w roku. Są wypłacane tzw "13" na święta!!! POLECAM Ja zaryzykowałam i nie żałuje!!!
kto to 2016-05-11 10:12:12
Świetnie, że jest umowa o pracę @awinek, w końcu do tego dorzucają jeszcze odpowiednie benefity socjalne.
Olga 2016-11-30 17:13:06
Jakie są zarobki miesięczne na reke?? Obowiązuje stała wypłata czy stawka godzinowe?
Zostaw swoją opinię o PRESPACK - Przeźmierowo
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PRESPACK