brak logo

D.S.GROUP

Warszawa

Opinie o D.S.GROUP

kaka 2010-12-09 14:41:30
Właśnie był u mnie akwizytor z tej firmy. Chciał mi sprzedać pastę do zębów, twierdząc, że pracuje dla galerii Rossman. (Bielsko - Biała, Sfera) Zadzwoniłam tam i nic o tym nie wiedzieli a jak się dowiedziałam nie był to pierwszy telefon w tej sprawie. Widocznie ta firma dąży do celów wszelkimi sposobami a( usunięte przez administratora ) to jeden z nich.
niuniak 2010-12-10 13:14:43
Ta firma to cos w stylu firm "kogucik" Byłam u nich na rozmowie na stanowisko sekretarki,( usunięte przez administratora ) po którym można stracic wszystkie zęby, co najgorsze duzo osob jest na nia uczulone, a sprzedawcy ja proponują zarówno starszym babciom jak i małym dzieciom.ja bym się bała, że przeze mnie ktos kto kupi to ( usunięte przez administratora )typu firmę.
prawnik 2011-05-19 01:46:27
Witam,
Przypominam ze za ten dzień chodzenia z pasta przysługują Ci: 1-pisemne potwierdzenie nawiazania wspołpracy z firmą-tzn. umowa, 2-wynagrodzenie !!!!! 3-pit. Zachecam do skorzystania z profesjonalnej procedury uzyskania płacy i odszkodowania.
NIK 2011-10-19 12:16:04
Ja się z Tobą nie zgodzę! I wiem w 100%, że to co piszesz to kłamstwo. Nie spotkałam jeszcze ani jednej osoby, która byłaby niezadowolona z jej używania. Wręcz przeciwnie co 2 osoba dzwoni do firmy (nr podany jest na opakowaniu) aby zamówić więcej opakowań, nie tylko dla siebie, ale dla rodziny i znajomych. Gdyby była szkodliwa, to z pewnością nie zostałaby dopuszczona do sprzedaży.
anonim 2011-11-08 18:39:52
dzwonią do firmy by zamówić pastę? a jaki jest adres siedziby firmy tak wogule? Chyba zupełnie inny niż adres \"w praktyce\" :) a kto zajmuje się przyjmowaniem zamówień? Bujda i kłamstwo. Tylko Gierek siał większą propagandę
Helu 2012-10-05 14:02:13
Pracowałem w tej firmie[usunięte przez moderatora].firma opiera sie na kłamstwie[usunięte przez moderatora].Uważajcie na nich.Nie wypłacają pieniędzy nie podpisują umów.[usunięte przez moderatora].Mateusz
Agent 2013-06-14 21:53:41
Tak, to jest prawda czekam na pieniądze już od miesiąca! Odszedłem z pracy, ponieważ wciskanie ludziom kitu, to nie dla mnie, harowanie 12godzin to też nie dla mnie, robią jazdy z umowami i to wszystko ściema. !!
anonim 2013-11-14 21:06:19
Jakie nadgodziny? Płatne jest od ilości sprzedanych past. Więc zejść z terenu możesz jak wykonasz plan dzienny. Także "nadgodziny" wcale nie są lepiej albo dodatkowo płatne. Umowę miałam podpisaną normalnie na miesiąc próbny ale nie ma tam nic o kasie którą mają wypłacić.. co do wypłat się nie wypowiadam bo nie wiem. Co prawda ja nie chodziłam z pastami tylko z umowami z EC. Mnie osobiście taki system pracy nie odpowiada, ale szczerze powiem w firmie jest masa osób, które bardzo sobie chwalą tą pracę. Więc wszystko zależy od człowieka. Polecam jeśli nie boisz się pracy z ludźmi i nie zrażasz się zbyt łatwo. Jest to praca w systemie dor2dor. Wiec jeśli ktoś lubi to czemu nie? Opinie o tym znajdzie się różne, a najlepiej zrobisz jak przekonasz się sam i wyrobisz sobie własne, niezależne zdanie :) Pozdrawiam
e 2014-01-13 17:00:32
hah ja to chodzil*m od 12 do 22 po miesxzkaniach potem sie zwolnil*m i po wynagrodzeniu ani sladu
haha 2014-05-07 12:52:01
jakie 16 lat? Call center to u nich nowosc! od nastu lat to maja tylko akwizycyjnego dora. zart roku normalnie. haha
1
haha 2014-05-08 16:56:17
A niech się rozwija. Daj im Panie Boże uśmiech na twarzach i szczere chęci wobec ludzi, których zatrudniają. Bo jeździć po bandzie to potrafią rewelacyjnie kosztem właśnie podległych im ludzi. Jak chce ktoś tam pracować niech idzie i pracuje jak nie to nie. może ktoś tam właśnie odnajdzie szczęście wśród tego krętactwa szefostwa. Można zarobić marne pieniądze, można i lepsze. (usunięte przez administratora)Takie błędne koło. LUdzie nie sugeerujcie sie za bardzo komentarzami, bo w wielu z nich przemawiaja prywante spięcia z szefami. Idzie sprawdzcie, poznacie miłych ludzi, posmiejecie sie, pojezdzicie po hotelach, (usunięte przez administratora)
1
haha 2014-05-08 17:25:02
poza tym nowe rozwiazania nie zawsze oznaczaja rozwoj, czasem mają podtrzymać kulejące stare dzialania, stwarzac POZORY rozwoju zeby dywizja widziala ze "dobrze jest" . a na marginesie POZORY to słowo bardzo pasujące do DS. Tam każdy stwarza POZORY. nawet jak nie masz na chleb, to masz stwarzać POZORY najedzonego i bogatego, żeby nie spłoszyć nowych ludzi.
1
ślązak 2014-07-08 18:46:29
Jestem aktualnym pracownikiem i po 3 miesiącach awansowałem na asystenta menagera i jednak rozwój jest a tak na marginesie sam na zjeździe widziałem jak ludzie z rocznika 94 zaliczają awans na menagera dywizji DS GROUP
qwe 2014-08-16 13:32:40
i co z tego że w 3 mc zostałeś asystentem jak pewnie jeszcze nie jesteś na swoim biurze tylko siedzisz u swojego promotora i będziesz siedział przez długi czas.przecież ci zasrani vice tylko obiecują że pojedziesz na biuro tylko musisz jeszcze zrobić to,tamto np.zamknąć 1 osobę,poprawić jakośc itd.O to chodzi w tym gównie czyli ds. żeby obiecywać i przedstawiać wizję jak to powiedział pewien vice kiedyś na zjeżdzie.trenerzy czy asystenci są przetrzymywani na biurach po to żeby [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na tych gnojów nierobów viców.i co ztego że osoby z rocznika zostają asystentami,nawet jak pojadą na biuro to itak nie mają pojęcia jak to wszystko wygląda,prowadzenie firmy itd.Myślą zę będą zarabiac nie wiadomo jaki hajs a tu nici.Przecież sam musisz opłacić lokal,sekretarki dać wypłaty handlowcom,na paliwo w teren, do tego jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] podatki także dla cb zostaje jeden wielki (usunięte przez administratora).!
kl 2014-10-21 17:53:50
Dużo prawdy w tych komentarzach. Teraz firma kieruje się ku upadkowi. Coraz więcej biur odpada a to dlatego ,że VICE-OWIE za dużo chcą się napchać kapustą. Tak naprawdę są tępakami i pustakami , którzy umiejętnie manipulują garstką naiwnych ludzi obiecując im złote góry. Nie oszukujmy się ta branża w ten sposób nie przetrwa. To jest taka piramidka. Najcieżej pracujący HANDLOWIEC , musi się natrudzić aby podpisać jakąś umowę a w zamian dostaje smieszną prowizję najmniejszą, ponieważ prowizja ta musi nakarmić WŁAŚNIE VICE, PROMOTORA I MANAGERA. Największym gównem jest właśnie cała górna śmietanka czy vice! Apel do wszystkich menagerów i handlowców: PRZESTAŃCE DORABIAĆ TYCH SMIESZNYCH PREZESÓW. (ps jeden już siedział w szpitalu dla niego odpowiednim ) może czas nagłośnić to ? Osoba niepoczytalna nie powinna stać na czele firmy? Jeden wielki cyrk!;)
były przedstawiciel 2014-11-11 22:45:40
Czytam i czytam opinie o DS i zastanawiam sie ile z osob ktore piszą pracował dlużej .w sprzedaży niż dzień,tydzień,miesiąc lub dłużej.zaczynałem prace w DS w roku 2000 w Gliwicach na Śląsku.początki były takie same jak teraz.niby dwa stanowiska (przedstawiciel i magazynier) oczywiście przyjmowali tylko przedstaeicieli.atmosfera fajna,praca ciężka,kasa średnia.na pierwszym meetingu usłyszałem złotą zasade sprzedaży :).ilość klientów razy ilość prezentacji równa sie ilość sprzedaży.w czasie swojej pracy w DS rozmawiałem z 50 000 klientów.taka szkola daje PRAWDZIWE doświadczenia w sprzedaż.zaczynacie od past możecie skończyć na stanowiskach kierowniczych w sprzedaży w każdej firmie.nie jestem od 10 lat pracownikiem (usunięte przez administratora) i spółki ale szczere dzięki :).pozdrawiam (usunięte przez administratora) ;)
1
abc 2014-11-27 19:36:02
Adres firmy zawsze był wiarygodny i zgodny z danymi w KRS, więc nie wiem jaki z tym może być problem. Wszelkie zmiany również były aktualizowane-absolutnie nie ma w tym nic złego. Legalna firma, absolutnie jawna siedziba, rozwój i zawsze aktualny adres mailowy oraz telefon to chyba sporo danych, żeby zwyczajnie zamówić produkt?? Szukacie problemu tam, gdzie go nie ma, jak to się mówi: jak nie potrafisz to nie maluj bo ufajdasz się farbą :)
rozczarowana 2016-09-01 15:53:05
ds group nie instniej ez tego co wiem -Pan robi z siebie prezesa a nim nie jest .Daje umowe jak zrobimy wynik ale teraz działa pod FuertePolska. Sekretarkom proponuje sex-takze uważajcie nowo przyjęte sekretarki.
olek 2016-09-04 14:11:06
jak to nie istnieje? masz jakieś oficjalne potwierdzenie tego info?
renifer 2016-10-29 01:57:29
ja swoją przygodę w ds group zacząłem jakoś 5 lat temu, jakoś przed rozpoczęciem studiów. psia robota handlowca (latanie po wioskach i sprzedawanie "tańszego prądu" :D), ale dająca gigantyczne doświadczenie w sprzedaży. Głównie dzięki temu wylądowałem w bankowości (dość długa historia). Ciekaw jestem czy ds dalej działa w Polsce... I czy biuro/biura dalej prowadzi Michał Sz. lub Adam B. ... Pomimo tego, że było ciężko, a robiło się za kijowe pieniądze, teraz bym im podziękował i z chęcią wystąpił na meetingu, bo dzięki tej pracy zdobyłem największe doświadczenie :)
Zostaw swoją opinię o D.S.GROUP - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie D.S.GROUP