brak logo

EMIX Spółka Jawna Torbus

Tychy

Opinie o EMIX Spółka Jawna Torbus

Adam 2016-10-12 17:13
czy ktoś wie czy będą szukać nowego inżyniera w Tychach
1
Adam 2016-10-13 10:01
no niestety ludzie gadają, że sa przyjęcia bo zwalniają się miejsca ale konkretów nikt nie napisze gdy człowiek pyta. Szkoda, że taki u nich przepływ informacji.
2
nick 2016-10-13 21:07
Potrzebują nowego inżyniera bo AS już nie pracuje.
3
Mały 2016-10-14 06:41
no własnie nie widuję ostatnio AS, co poniektórzy mówili ze na urlopie ale słyszało się że go wywalili. Człowiek nie wiedział w co wierzyć.
Jak dla mnie i tak długo tu był z jego wiedzą i doświadczeniem. Jak widac posiadany papierek niczego nie wniósł.
Czyzby poznali się na nim tak szybko :) ??
2
xxx 2016-10-14 08:11
czytam i oczom nie wierzę. Co sie stało że AS nas opuscił albo moze został zmuszony do odejścia ???
3
Zenek 2016-10-14 10:23
jakie są wymagania na to stanowisko
jakiś 2016-10-14 18:37
a co takiego się stało. Wersji już słyszałem tyle, że och
3
Adaś 2016-10-16 18:25
a na jakiej stronie bo ja nic nie umiem znaleźć
piotr 2016-10-18 12:16
a co sie stał z naszym AS?????
A miał tyle wnieść do firmy i nagle nie widze go na oczy. Z dnia na dzień nagle zniknął z pola widzenia. Może ktoś zdrazi choć troche rąbka tajemnicy
3
Marian 2016-10-18 19:13
poznali się na jego rzekomej wiedzy i umiejętnościach. Gadać każdy potrafi ale w jego wypadku nie miało to potwierdzenia w umiejętnościach. W jego wypadku papierek to nie wszystko. Zreszta aspirował chyba na dyrektora bo aspiracje to miał, no ale w porę zweryfikowano jego wiedzę
3
lukilak 2016-10-18 22:43
od dłuższego czasu śledzę te opinie, koszmar, nigdy w takiej ekipie, obiektywizm i własna refleksja zerowa, poziom wasz nie do pozazdroszczenia, praca u was to rozpacz
2
Lala 2016-10-19 06:32
szukaja tera inzyniera, bo poprzedni nie sprawdził się
1
MIKI 2016-10-19 08:27
no AS uważał się za jedynego i niepowtarzalnego, taki przerost ambicji nad formą.
W CV pewnie wypisał ochy i achy na swój temat no ale z praktyka było juz gorzej - porażka.
Nieczego nie wniósł a wręcz przeciwnie. Przez te pare miesięcy płacono mu za nic, no ale dyro zrozumiał swój wybór i za to mu chwała
5
Maciuś 2016-10-20 17:58
nareszcie dyro przejrzał na oczy. Szkoda tylko że tak późno, no ale
1
Zbych 2016-10-21 12:03
czy znaleźli już nowego inżyniera. pytam bo chce aplikować, jednak nie widzę żadnego ogłoszenia i tylko stąd wiem że szukają
z 2016-10-21 19:01
pewnie zalazł z skórę sekretarce
Manio 2016-10-21 19:02
są jakieś przyjęcia do was
... 2016-10-22 23:03
Na pewno szukają bo inżynierów u nas za mało. Złóż CV do serketariatu.
Zbych 2016-10-23 13:41
No właśnie słyszałem, że ostatnio przyjęty nie sprawdził się więc chyba spróbuję.
Marcin 2016-10-24 19:28
a ilu inżynierów potrzebujecie bo też byłbym chętny
Stach 2016-10-27 10:22
a tyle podobno nagród dostał bo taki niezastapiony a tu nagle taka informacja.
no ale takich nam tu nie trzeba
2
nick 2016-10-27 23:27
Nie ma ludzi niezastąpionych...
1
Maki 2016-10-28 11:27
to fakt i myslę, że na miejsce AS już kogoś mają. Oby nie był jego "odbiciem lustrzanym".
A tak na marginesie taki pewny był swego a tu klops :)
2
Miki 2016-10-29 19:36
jest już ktoś wybrany za AS bo mam chętnego młodego, który mógłby wnieść trochę "świeżego" spojrzenia
1
szukam 2016-10-29 20:53
czy są u was jakieś przyjęcia???
Marek 2016-11-03 10:29
napiszcie proszę czy szukają jeszcze inżyniera czy może już kogoś znaleźli.
nick 2016-11-03 22:28
Na razie nie widać nikogo nowego.
A nie wiecie co się buduje obok?
Manio 2016-11-04 12:32
a co się stało, że nagle AS zniknął z zakładu?
Marycha 2016-11-04 18:40
ja tam nie wiem, ale skoro jednego dnia jeszcze był a od następnego nagle zniknął to musiało być coś poważnego. Podpadł pewnie na całego bo za byle co ot tak nie wylatuje się z roboty.
4
Marian 2016-11-07 13:06
każdy inny będzie lepszy, więc nie ma co po nim rozpaczać - cienizna.
3
Zocha 2016-11-08 19:48
są u was jakieś przyjęcia???
Nick 2016-11-11 00:40
Jak to nie wiesz? Wystarczy poczytać na żółtej tablicy. EMIX buduje nową halę z biurowcem. Ciekawe co na nowej hali będzie.
JAN 2016-11-14 09:37
czy szukają jeszcze kogo w miejsce AS. Znajomy chętnie by rekrutował.
Nick 2016-11-14 23:18
Już drugi się pyta. Jak było napisane wcześniej, dzwoń do sekretarki ona wszystko wie.
JAN 2016-11-15 16:45
a coś ty taki nerwowy. gDYBYM WIEDZIAŁ TO BYM NIE PYTAŁ
Maciek 2016-11-25 13:40
jak tam u was z przyjeciami i jeśli można spytac to jaka atmosfera??
Monia 2016-11-26 17:29
poczytaj to się dowiesz jak jest a o przyjęcia dzwoń d sekretarki
Mirka 2016-12-20 19:50
są u was jakieś przyjęcia???
Miki 2016-12-21 09:11
dzwoń do sekretariatu a tam się dowiesz.
Tylko grzecznie rozmawiaj żeby na początku nie spalić się bo jak jej podpadniesz to lepiej rezygnuj z pracy tutaj :)
gtuffh 2017-04-04 21:16
szukają ludzi składajcie cv niby zakład się rozwija ale ludzie uciekają bo za mało płacą 16zl za godzinę to na fabrykach płacili 5 lat temu na start a tu po 5 może 10 latach masz 18-20 i premie uznaniowa nie dostaniesz to masz 1800 może!!!śmiech na sali
1
Marek 2017-04-05 12:02
za takie grosze kto przyjdzie tu pracować???
Nick 2017-04-19 23:17
Jak robisz buble to za co masz dostać premie? Tutaj norma to 2500 na rękę. Jakoś cicho się stało na tym forum jak nie ma tych z nego. To oni dopiero mała mają bo ich nego robi w konia i zawsze maja pretensje.
miś 2017-04-20 17:42
a ty byś nie miał jakby ciebie tak ...
marcel 2017-05-08 18:24
Witam, czy może mi ktoś powiedzieć ile na godzinę mają u was ustawiacz ?
Nick 2017-05-15 23:15
hehe a ile byś chciał??
marcel 2017-05-29 23:55
Pytam bo chciałbym wiedzieć zanim podejmę tam pracę, a jaki macie social są jakieś premie?
Lowelas 2017-06-12 13:11
A ja tam mogę za najniższą krajową robić Byle dziewczyny były i bez socjalu a po co ? Jak dziewczyny będą
Agata 2017-07-20 15:49
@Nick Jak wyglądają warunki zatrudnienia w EMIX Spółka Jawna Torbus? Są stawki godzinowe, czy podstawa? Wiadomo coś a aktualnych ofertach pracy?
MONIA 2017-09-07 11:29
ALE TU CICHO. cZYZBY PREZEZ TU ZAGLADAŁ I STRACH WSZYSTKICH OBLECIAŁ?
Agata 2017-09-07 11:58
@MONIA - a jakie są Twoje doświadczenia związane z pracą w EMIX Spółka Jawna Torbus? Na jakim stanowisku pracujesz? I jakie są z nim związane warunki zatrudnienia? Każdy merytoryczny, rzetelny komentarz może być cenny dla przyszłych kandydatów.
Zostaw swoją opinię o EMIX Spółka Jawna Torbus - Tychy
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EMIX Spółka Jawna Torbus