brak logo

EMIX Spółka Jawna Torbus

Tychy

Opinie o EMIX Spółka Jawna Torbus

bąk 2016-10-05 20:40:28
POPULARNI?????????????
kto pisze takie brednie
3
Miki 2016-10-06 11:13:18
ta popularność to chyba taki żarcik.
3
Marek 2016-10-06 11:14:50
Czy sa może u was wakaty na technologa?
Jacek 2016-10-06 18:30:18
są jakieś przyjęcia w Tychach na technologa?????
Marek 2016-10-06 19:58:52
hej, ktoś napisze czy są jakieś przyjęcia?
Marek 2016-10-07 06:26:49
pytam bo doszły mnie słuchy, że kilka osób nie przychodzi już do pracy i w ich miejsce może kogoś szukają
Marek 2016-10-08 12:07:22
a nie wiesz czy szukają kogoś na technologa lub inżyniera. Niestety nie ma ogłoszeń ale słyszałem, że jak przyjmują na te stanowiska to i tak ogłoszeń nie publikują a przyjęcia są. Może wiesz coś
Marek 2016-10-09 11:26:17
ja też się gubię, opinie są różne i większość negatywów. Na mieście słyszę, że zwalniają się pewne miejsca a ofert nie widzę tak jakby już kogoś mięli a tylko piszą o rekrutacjach chyba dla lepszej opinii.
Trochę to wszystko dziwne
1
Marek 2016-10-09 18:33:52
z tego co się orientuję to negatywy dotyczą Tychów. Podobno to tam atmosfera jest najgorsza i wiele mówi się o rozwoju o przyjęciach a jak przychodzi co do czego to cisza w eterze.
Wiem, że obecnie zwalniają tu pewne osoby ale i tym razem o przyjęciach cicho i to zaskakuje. No cóż dziwnie w tym tyskim oddziale
1
Maciek 2016-10-10 08:29:56
dajcie znac czy sa w Tychach jakieś przyjecia. Podobno pewne stanowiska się zwalniają
Zbyszek 2016-10-10 11:48:15
wiecie coś o przyjeciach w Tychach w najblizszej przyszłości
Adam 2016-10-12 17:13:02
czy ktoś wie czy będą szukać nowego inżyniera w Tychach
Adam 2016-10-13 10:01:08
no niestety ludzie gadają, że sa przyjęcia bo zwalniają się miejsca ale konkretów nikt nie napisze gdy człowiek pyta. Szkoda, że taki u nich przepływ informacji.
2
nick 2016-10-13 21:07:52
Potrzebują nowego inżyniera bo AS już nie pracuje.
3
Mały 2016-10-14 06:41:13
no własnie nie widuję ostatnio AS, co poniektórzy mówili ze na urlopie ale słyszało się że go wywalili. Człowiek nie wiedział w co wierzyć.
Jak dla mnie i tak długo tu był z jego wiedzą i doświadczeniem. Jak widac posiadany papierek niczego nie wniósł.
Czyzby poznali się na nim tak szybko :) ??
2
xxx 2016-10-14 08:11:07
czytam i oczom nie wierzę. Co sie stało że AS nas opuscił albo moze został zmuszony do odejścia ???
3
Zenek 2016-10-14 10:23:11
jakie są wymagania na to stanowisko
jakiś 2016-10-14 18:37:26
a co takiego się stało. Wersji już słyszałem tyle, że och
2
Adaś 2016-10-16 18:25:46
a na jakiej stronie bo ja nic nie umiem znaleźć
piotr 2016-10-18 12:16:36
a co sie stał z naszym AS?????
A miał tyle wnieść do firmy i nagle nie widze go na oczy. Z dnia na dzień nagle zniknął z pola widzenia. Może ktoś zdrazi choć troche rąbka tajemnicy
3
Marian 2016-10-18 19:13:12
poznali się na jego rzekomej wiedzy i umiejętnościach. Gadać każdy potrafi ale w jego wypadku nie miało to potwierdzenia w umiejętnościach. W jego wypadku papierek to nie wszystko. Zreszta aspirował chyba na dyrektora bo aspiracje to miał, no ale w porę zweryfikowano jego wiedzę
3
lukilak 2016-10-18 22:43:04
od dłuższego czasu śledzę te opinie, koszmar, nigdy w takiej ekipie, obiektywizm i własna refleksja zerowa, poziom wasz nie do pozazdroszczenia, praca u was to rozpacz
2
Lala 2016-10-19 06:32:47
szukaja tera inzyniera, bo poprzedni nie sprawdził się
1
MIKI 2016-10-19 08:27:47
no AS uważał się za jedynego i niepowtarzalnego, taki przerost ambicji nad formą.
W CV pewnie wypisał ochy i achy na swój temat no ale z praktyka było juz gorzej - porażka.
Nieczego nie wniósł a wręcz przeciwnie. Przez te pare miesięcy płacono mu za nic, no ale dyro zrozumiał swój wybór i za to mu chwała
5
Maciuś 2016-10-20 17:58:49
nareszcie dyro przejrzał na oczy. Szkoda tylko że tak późno, no ale
1
Zbych 2016-10-21 12:03:38
czy znaleźli już nowego inżyniera. pytam bo chce aplikować, jednak nie widzę żadnego ogłoszenia i tylko stąd wiem że szukają
z 2016-10-21 19:01:08
pewnie zalazł z skórę sekretarce
Manio 2016-10-21 19:02:11
są jakieś przyjęcia do was
... 2016-10-22 23:03:06
Na pewno szukają bo inżynierów u nas za mało. Złóż CV do serketariatu.
Zbych 2016-10-23 13:41:36
No właśnie słyszałem, że ostatnio przyjęty nie sprawdził się więc chyba spróbuję.
Marcin 2016-10-24 19:28:38
a ilu inżynierów potrzebujecie bo też byłbym chętny
Stach 2016-10-27 10:22:14
a tyle podobno nagród dostał bo taki niezastapiony a tu nagle taka informacja.
no ale takich nam tu nie trzeba
2
nick 2016-10-27 23:27:07
Nie ma ludzi niezastąpionych...
1
Maki 2016-10-28 11:27:45
to fakt i myslę, że na miejsce AS już kogoś mają. Oby nie był jego "odbiciem lustrzanym".
A tak na marginesie taki pewny był swego a tu klops :)
2
Miki 2016-10-29 19:36:42
jest już ktoś wybrany za AS bo mam chętnego młodego, który mógłby wnieść trochę "świeżego" spojrzenia
1
szukam 2016-10-29 20:53:23
czy są u was jakieś przyjęcia???
Marek 2016-11-03 10:29:39
napiszcie proszę czy szukają jeszcze inżyniera czy może już kogoś znaleźli.
nick 2016-11-03 22:28:16
Na razie nie widać nikogo nowego.
A nie wiecie co się buduje obok?
Manio 2016-11-04 12:32:57
a co się stało, że nagle AS zniknął z zakładu?
Marycha 2016-11-04 18:40:39
ja tam nie wiem, ale skoro jednego dnia jeszcze był a od następnego nagle zniknął to musiało być coś poważnego. Podpadł pewnie na całego bo za byle co ot tak nie wylatuje się z roboty.
3
Marian 2016-11-07 13:06:17
każdy inny będzie lepszy, więc nie ma co po nim rozpaczać - cienizna.
2
Zocha 2016-11-08 19:48:43
są u was jakieś przyjęcia???
Nick 2016-11-11 00:40:38
Jak to nie wiesz? Wystarczy poczytać na żółtej tablicy. EMIX buduje nową halę z biurowcem. Ciekawe co na nowej hali będzie.
JAN 2016-11-14 09:37:07
czy szukają jeszcze kogo w miejsce AS. Znajomy chętnie by rekrutował.
Nick 2016-11-14 23:18:18
Już drugi się pyta. Jak było napisane wcześniej, dzwoń do sekretarki ona wszystko wie.
JAN 2016-11-15 16:45:15
a coś ty taki nerwowy. gDYBYM WIEDZIAŁ TO BYM NIE PYTAŁ
Maciek 2016-11-25 13:40:19
jak tam u was z przyjeciami i jeśli można spytac to jaka atmosfera??
Monia 2016-11-26 17:29:25
poczytaj to się dowiesz jak jest a o przyjęcia dzwoń d sekretarki
Mirka 2016-12-20 19:50:24
są u was jakieś przyjęcia???
Miki 2016-12-21 09:11:11
dzwoń do sekretariatu a tam się dowiesz.
Tylko grzecznie rozmawiaj żeby na początku nie spalić się bo jak jej podpadniesz to lepiej rezygnuj z pracy tutaj :)
Zostaw swoją opinię o EMIX Spółka Jawna Torbus - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EMIX Spółka Jawna Torbus