brak logo

EMIX Spółka Jawna Torbus

Tychy

Opinie o EMIX Spółka Jawna Torbus

Monia 2016-10-05 12:14:42
chęci do pracy to podstawa, bo posiadany papierek nie załatwi niczego kiedy nie chce się pracować czy też przychodzi się do pracy tylko po to żeby się tylko pojawić. należy przyjmować ludzi, którzy sa chętni pracować, wykazują zapał do pracy a nie tylko patrzeć co dana osoba wpisze w CV, bo tam to mozna wpisac naprawde wiele a potem weryfikuje się kompetencje tylko juz za późno bo już zatrudnią taka niewłaściwa osobę.
1
Monia 2016-10-05 16:22:31
czasami jednak ktoś moze pięknie mówić a potem jest inaczej. Jednak nie mi oceniać. Dużo jednak zanczy chęć do pracy bo jeśli sa chęci to nawet nie wiedzac wiele chcą się nauczyc i takich ludzi należy cenić.
2
bąk 2016-10-05 20:40:28
POPULARNI?????????????
kto pisze takie brednie
3
Miki 2016-10-06 11:13:18
ta popularność to chyba taki żarcik.
3
Marek 2016-10-06 11:14:50
Czy sa może u was wakaty na technologa?
Jacek 2016-10-06 18:30:18
są jakieś przyjęcia w Tychach na technologa?????
Marek 2016-10-06 19:58:52
hej, ktoś napisze czy są jakieś przyjęcia?
Marek 2016-10-07 06:26:49
pytam bo doszły mnie słuchy, że kilka osób nie przychodzi już do pracy i w ich miejsce może kogoś szukają
Marek 2016-10-08 12:07:22
a nie wiesz czy szukają kogoś na technologa lub inżyniera. Niestety nie ma ogłoszeń ale słyszałem, że jak przyjmują na te stanowiska to i tak ogłoszeń nie publikują a przyjęcia są. Może wiesz coś
Marek 2016-10-09 11:26:17
ja też się gubię, opinie są różne i większość negatywów. Na mieście słyszę, że zwalniają się pewne miejsca a ofert nie widzę tak jakby już kogoś mięli a tylko piszą o rekrutacjach chyba dla lepszej opinii.
Trochę to wszystko dziwne
1
Marek 2016-10-09 18:33:52
z tego co się orientuję to negatywy dotyczą Tychów. Podobno to tam atmosfera jest najgorsza i wiele mówi się o rozwoju o przyjęciach a jak przychodzi co do czego to cisza w eterze.
Wiem, że obecnie zwalniają tu pewne osoby ale i tym razem o przyjęciach cicho i to zaskakuje. No cóż dziwnie w tym tyskim oddziale
1
Maciek 2016-10-10 08:29:56
dajcie znac czy sa w Tychach jakieś przyjecia. Podobno pewne stanowiska się zwalniają
Zbyszek 2016-10-10 11:48:15
wiecie coś o przyjeciach w Tychach w najblizszej przyszłości
Adam 2016-10-12 17:13:02
czy ktoś wie czy będą szukać nowego inżyniera w Tychach
Adam 2016-10-13 10:01:08
no niestety ludzie gadają, że sa przyjęcia bo zwalniają się miejsca ale konkretów nikt nie napisze gdy człowiek pyta. Szkoda, że taki u nich przepływ informacji.
2
nick 2016-10-13 21:07:52
Potrzebują nowego inżyniera bo AS już nie pracuje.
3
Mały 2016-10-14 06:41:13
no własnie nie widuję ostatnio AS, co poniektórzy mówili ze na urlopie ale słyszało się że go wywalili. Człowiek nie wiedział w co wierzyć.
Jak dla mnie i tak długo tu był z jego wiedzą i doświadczeniem. Jak widac posiadany papierek niczego nie wniósł.
Czyzby poznali się na nim tak szybko :) ??
2
xxx 2016-10-14 08:11:07
czytam i oczom nie wierzę. Co sie stało że AS nas opuscił albo moze został zmuszony do odejścia ???
3
Zenek 2016-10-14 10:23:11
jakie są wymagania na to stanowisko
jakiś 2016-10-14 18:37:26
a co takiego się stało. Wersji już słyszałem tyle, że och
2
Adaś 2016-10-16 18:25:46
a na jakiej stronie bo ja nic nie umiem znaleźć
piotr 2016-10-18 12:16:36
a co sie stał z naszym AS?????
A miał tyle wnieść do firmy i nagle nie widze go na oczy. Z dnia na dzień nagle zniknął z pola widzenia. Może ktoś zdrazi choć troche rąbka tajemnicy
2
Marian 2016-10-18 19:13:12
poznali się na jego rzekomej wiedzy i umiejętnościach. Gadać każdy potrafi ale w jego wypadku nie miało to potwierdzenia w umiejętnościach. W jego wypadku papierek to nie wszystko. Zreszta aspirował chyba na dyrektora bo aspiracje to miał, no ale w porę zweryfikowano jego wiedzę
3
lukilak 2016-10-18 22:43:04
od dłuższego czasu śledzę te opinie, koszmar, nigdy w takiej ekipie, obiektywizm i własna refleksja zerowa, poziom wasz nie do pozazdroszczenia, praca u was to rozpacz
2
Lala 2016-10-19 06:32:47
szukaja tera inzyniera, bo poprzedni nie sprawdził się
1
MIKI 2016-10-19 08:27:47
no AS uważał się za jedynego i niepowtarzalnego, taki przerost ambicji nad formą.
W CV pewnie wypisał ochy i achy na swój temat no ale z praktyka było juz gorzej - porażka.
Nieczego nie wniósł a wręcz przeciwnie. Przez te pare miesięcy płacono mu za nic, no ale dyro zrozumiał swój wybór i za to mu chwała
4
Maciuś 2016-10-20 17:58:49
nareszcie dyro przejrzał na oczy. Szkoda tylko że tak późno, no ale
1
Zbych 2016-10-21 12:03:38
czy znaleźli już nowego inżyniera. pytam bo chce aplikować, jednak nie widzę żadnego ogłoszenia i tylko stąd wiem że szukają
z 2016-10-21 19:01:08
pewnie zalazł z skórę sekretarce
Manio 2016-10-21 19:02:11
są jakieś przyjęcia do was
... 2016-10-22 23:03:06
Na pewno szukają bo inżynierów u nas za mało. Złóż CV do serketariatu.
Zbych 2016-10-23 13:41:36
No właśnie słyszałem, że ostatnio przyjęty nie sprawdził się więc chyba spróbuję.
Marcin 2016-10-24 19:28:38
a ilu inżynierów potrzebujecie bo też byłbym chętny
Stach 2016-10-27 10:22:14
a tyle podobno nagród dostał bo taki niezastapiony a tu nagle taka informacja.
no ale takich nam tu nie trzeba
2
nick 2016-10-27 23:27:07
Nie ma ludzi niezastąpionych...
1
Maki 2016-10-28 11:27:45
to fakt i myslę, że na miejsce AS już kogoś mają. Oby nie był jego "odbiciem lustrzanym".
A tak na marginesie taki pewny był swego a tu klops :)
2
Miki 2016-10-29 19:36:42
jest już ktoś wybrany za AS bo mam chętnego młodego, który mógłby wnieść trochę "świeżego" spojrzenia
1
szukam 2016-10-29 20:53:23
czy są u was jakieś przyjęcia???
Marek 2016-11-03 10:29:39
napiszcie proszę czy szukają jeszcze inżyniera czy może już kogoś znaleźli.
nick 2016-11-03 22:28:16
Na razie nie widać nikogo nowego.
A nie wiecie co się buduje obok?
Manio 2016-11-04 12:32:57
a co się stało, że nagle AS zniknął z zakładu?
Marycha 2016-11-04 18:40:39
ja tam nie wiem, ale skoro jednego dnia jeszcze był a od następnego nagle zniknął to musiało być coś poważnego. Podpadł pewnie na całego bo za byle co ot tak nie wylatuje się z roboty.
3
Marian 2016-11-07 13:06:17
każdy inny będzie lepszy, więc nie ma co po nim rozpaczać - cienizna.
2
Zocha 2016-11-08 19:48:43
są u was jakieś przyjęcia???
Nick 2016-11-11 00:40:38
Jak to nie wiesz? Wystarczy poczytać na żółtej tablicy. EMIX buduje nową halę z biurowcem. Ciekawe co na nowej hali będzie.
JAN 2016-11-14 09:37:07
czy szukają jeszcze kogo w miejsce AS. Znajomy chętnie by rekrutował.
Nick 2016-11-14 23:18:18
Już drugi się pyta. Jak było napisane wcześniej, dzwoń do sekretarki ona wszystko wie.
JAN 2016-11-15 16:45:15
a coś ty taki nerwowy. gDYBYM WIEDZIAŁ TO BYM NIE PYTAŁ
Maciek 2016-11-25 13:40:19
jak tam u was z przyjeciami i jeśli można spytac to jaka atmosfera??
Monia 2016-11-26 17:29:25
poczytaj to się dowiesz jak jest a o przyjęcia dzwoń d sekretarki
Zostaw swoją opinię o EMIX Spółka Jawna Torbus - Tychy
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EMIX Spółka Jawna Torbus