brak logo

NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Kobylanka

Opinie o NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Jaaaaa 2017-03-02 21:17
Nic dodać - nic ująć
5
ada 2017-03-03 11:11
Nartowska oszalała. Szmaci ludzi na potęgę!! panowie czas powiedzieć stop!! samochodem przewozi przerzuty!! marek i sławek może czas przyjżeć się nie tylko wynikom??
2
nykus 2017-03-03 11:40
nie może być tak że pracownik płaczę przez kierownika okręgu. Pani Magda Nartowska wróciła i rozwala wszystko. Wyniki , tzn. obroty przemawiają ale to niej zasługa. zobaczccie sobie na monitoringu kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
alechandra 2017-03-03 11:50
okreg 26 bez jasinskiego przestaje istniec. skad ostrowka wzial ta kobiete
2
Percia 2017-03-03 14:08
Porażka ta firma a najlepsze jest to jak awansuje się ludzi nie nadających się do zarządzania ,a później wylatują za wałki co nie PERCIA 185 ,albo robi się wałki na delegacjach .Jak można być na szkoleniu we Wrocławiu w niedzielę fajnie że nikt tego nie weryfikuje trzymać tak dalej .
Pozdro dla szukających brakujących CEN Audytorów
3
Szkoda gadac 2017-03-04 08:45
Nie polecam tej firmy
5
megan 2017-03-04 09:43
@Kora - 2017-01-13 12:35

Dokładnie tak jak piszesz ,KO 9, ma taki przerost ambicji , że pracownicy nie chcą żeby im przedłużać umowy . Ona wyznacza jakieś nowe trendy na 9 . doświadczonych pracowników eliminuje i zatrudnia nowych , ale czy lepszych ? No cóż , wyboru i tak nie ma , bo ludzie nawet CV nie przynoszą i zatrudniają kogo popadnie , byle zapchac dziurę . Zwierzchnicy pani J.Z. sa albo ślepi , albo mają gdzieś co się dzieje , chyba że ona jest taka przekonująca !? Ale co ma do zaoferowania człowiek , który nigdy nie patrzy rozmówcy prosto w oczy ?
3
zadowolony 2017-03-06 16:00
Nie pracowałeś to nie oceniaj
3
Niepewna 2017-03-10 12:33
Może wie ktoś lub ma znajomego w Netto w Głogowie na Dolnym Śląsku? Pojawiła się oferta pracy, więc nie mam pewności czy składać tam CV.
Niepewna 2017-03-10 12:34
Chodzi o prace. Zależy mi na jej znalezieniu, a nie wiem jak tam jest.
Obserwator 1975 2017-03-13 23:41
Uwaga na mobbing i niewolniczą pracę w NETTO w Brwinowie
1
żal czytać! 2017-03-17 10:56
Ludzie jakie wy głupoty piszecie, to głowa mała... Nartowska wozi przerzuty samochodem NO I? czytałaś kiedyś procedury jakie u nas obowiązują? - może Cię zaskoczę, ale KO ma taką możliwość, więc siedź cicho zamiast kogoś oczerniać, to pokazuje, że wielu z Was nie zna podstaw ale pisać głupoty w internecie, to pierwsi... czy można być w niedzielę na szkoleniu we Wrocławiu - tak można!... Cudów oczekujecie? od siebie coś dajcie... macie dowody, że ktoś coś robi niezgodnego z obowiązującymi zasadami, kradnie, oszukuje, mobbinguje was (w ogóle wiecie co to znaczy?), to macie od tego specjalne skrzynki mailowe, na które można to zgłosić z opisem sytuacji co gdzie kiedy... wtedy Sławek, Marek czy ktokolwiek inny będzie mógł to sprawdzić i się do tego odnieść. Jeżeli myślicie, że zmienicie coś swoim biadoleniem, wylewaniem pomyj i oczernianiem ludzi w internecie, to gratuluję Wam inteligencji....
3
Kaczy 2017-03-17 18:19
Obserwator . Czy ty w ogóle wiesz co to jest mobbing?
MNMN 2017-03-17 18:44
Dołączam się do pytania. Też chce zacząć prace w Netto w Głogowie, ale nie wiem czy warto wysłać CV i nie wiem jak jest z tymi szkoleniami i atmosferą. Może mogła bym prosić o pomoc?
@nettciak 2017-03-17 21:18
Niepewna - jeśli zależy Ci na pracy, w której będziesz mogła się rozwijać dzięki swojemu zaangażowaniu i chęciom - zapraszamy. W Netto można naprawdę dużo osiągnąć, ale trzeba chcieć i dać coś z siebie. Przede wszystkim jest to uczciwa firma, która na pewno Cię nie oszuka, chociaż na początku nie ma kokosów.
1
Małgosia Netto 2017-03-29 22:06
Hej.Czy ktoś może wie jaki rejon po zmianach w Toruniu ma teraz KO Ewelina Rojek?
Wkur,,,,,,, 2017-03-31 22:21
A co powiedzieć mam ja ponad 3 lata pracy w netto i zarabiam o sto zł więcej niż dziewczyna nowo przyjęta bony na święta ja 250 koleżanka o rok stażu mniej ode mnie 350 więc pytam się gdzie szacunek i zachęta dla starych pracowników !!!!!
7
Ja 2017-03-31 22:25
Ile można dawać i nie dostawać wzamiam nic konkretnego piszesz bzdury
5
nie zadowolona 2017-04-10 10:26
Jestem pracownikiem sklepu netto 210,grafiki są układane tak że pracuje się po 7 dni.Człowiek jest zmęczony i nie może odpocząć mając 1 dzień wolnego.Dzwiganie pojemników 12kg przez kobiety,gdy wkładają warzywa.18kg kartony z bananami.Po 8 godzinach jest się tak zmeczonym,że nie ma się czasu dla rodziny.Klientów jest coraz to wiecej,kierownik sklepu nie przyjmuje nowych pracowników. Na drugie zmiany też nie chodzi,stawia zbyt duże wymagania do czystości sklepu.Niektórych rzeczy nie da się zrobić,gdyż nie ma takiej ilości pracowników.Wszyscy się starają jak mogą,ale zawsze jest źle.Pracownicy się zwalniają bo mają dosyć takiej charowki.Zarobki też dają dużo do życzenia;inne sklepy oferują wiele wiecej.
22
PRACOWNIK 2017-04-12 14:32
SIEĆ NETTO TO JEDEN WIELKI WYZYSK PRACOWNIKA.NIE SZANUJA WOGLE NAJNIŻSZA PŁACA MINIMALNA,A WYMOGI OKRĘGOWEGO MASAKRA NAJWAŻNIEJSZE CYFERKI,NIE MA ŻADNEJ MOBILIZACJI DO PRACY,KAŻĄ WYPISYWAĆ JAKIEŚ ŻAŁOSNE OSWIADCZENIA ŻE NIE ZOSTANIE SIE PO NADGODZINACH,OCZYWIŚCIE JA NIGDY TAKIEJ KARTKI NIE WYPISZE ,A JAK WYPISZE DO POJDE Z TYM DO PRAWNIKA.NIE OCZEKUJCIE OD SWOICH PRACOWNNIKOW ZE ZA 1400 ZL KTOS SIE BEDZIE TAK POSWIECAL DLA FIRMY NETTO.I TAK MACIE HUJOWA OPINIE .NIE POLECAM NIKOMU PRACY W NETTO UNIKAJCIE JAK TYLKO MOZECIE TEJ FIRMY.PRACOWNIK NA CHOROBOWYM BO NIE ZAMIERZAM ZAPIERDALAC TERAZ PRZED SWIETAMI A PREMIE OBECNOSCIOWA DYSTRYKCIE WEZ SOBIE BO TY PEWNIE TEZ MASZ 1400ZL OKREG NR 8
10
Ona 2017-04-13 23:20
Zo£zy tam pracujáce gnoja nowego pracownika .. tragedia... mobbing... a jak chcialam wyjsc do WC bedac h na kasie to uslyszalam od czarownicy czy pampersa mi przyniesc....
A PLECAMI USMIESZKI DO SIEBIE POSYLALY... KIEROWNICZKA SMARKULA BRONILA SWOICH PRACOWNIC.... BRAK SLOW.....
6
By£y 2017-04-13 23:23
A jak tam teraz przychodze to zalosne baby mowia czesc... nie wszystkie zreszta... bo to zakompleksione siksy...
2
konik 2017-04-13 23:25
Szczegolnie TRAGEDIA I ZAKOMPEKSIONE BABY SA W CZERWIONCE....
2
potwierdzam 2017-04-13 23:44
Dokladnie! W czerwionce jest tragedia, potwierdzam. Jesli lubicie mobbing to wysylajcie cv. Zakompleksione baby, zobacza lepsza, atrakcyjniejsza pracownice to maja ja za nic. Polecam psychiatre !
4
Ja 2017-04-19 23:10
O jakiej premii piszesz za 100 % obecności w pracy? Przecież to tylko fikcjia !!! W netto nie ma premii chyba że dwa razy w roku albo i nie
4
wdowa 2017-04-22 20:26
Nie we wszystkich sklepach mozna cos osiagnac ,nam zamieniono kierownika sklepu przyszla pinda z innego miasta, dojezdza I za to nie za kase jej placa a naszego super kierownika regionalny przeniosl na inny sklep I zaczelo sie.Nowa kierowniczka wprowadzila swoje nowe zasady przerobila caly sklep bo miala wizje, przerobila go naszymi rekami, pracuje tylko na pierwsze zmiany, grafik tak uklada ze albo jestesmy jeden na jeden albo 4 osoby na zmianie, ile by czlowiek nie zrobil wiecznie jest zle odkad przyszla wprowadzila zamet ze teraz do pracy idziemy bo trzeba a nie z przyjemnoscia jak wczesniej, ktos napisal o urlopach bardzo ciekawe temat bo w Netto regionalni kaza wysylac pracownikow na urlopy ale nikt nas sie nie pyta czy my ten urlop chcemy wpisuje sie w grafik I juz, ale jest to robione bezprawnie, jak sie odezwalam kiedy ja chce urlop to dostalam wypowiedzenie z pracy a pracowalam prawie 2 lata, jej kumoterstwo z regionalnym tez jest dziwne zawsze wiedziala kiedy przyjedzie bo wymalowana wtedy byla, nie ma szacunku dla pracownikow w tej firmie traktuje sie nas jak woly robocze I nawet dziekuje nigdy nie uslyszysz.
11
SEwro 2017-04-25 12:53
Pani Nartowska z 26. okręgu nie wie, co się dzieje w sklepie, nie rozmawia z pracownikami w celu poprawy ich sytuacji, marnuje czas pracy kierownictwa wymagając od nich opisywania w e-mailach dziesiątek nic nie znaczących spraw. Dodatkowo poziom jej inteligencji powoduje, że każdy, kto z nią rozmawia lub czyta jej wypociny ma wrażenie, że jest to osoba wybitnie niekompetentna, niewykształcona i pozbawiona jakichkolwiek ludzkich uczuć. Śmiem wątpić, czy pracowała kiedykolwiek w sklepie (nie w biurze). Ona ustaliła nową definicję mobbingu: nikogo nie obraża słownie, ona to robi olewając rzeczywistość i na siłę budując swój świat. Sebastian, wróć!
Tymczasem na wymianę świetlówki czeka się tygodniami bo do tego musi przyjechać serwisant (!) podczas gdy wystarczyłaby drabina i zapasowe świetlówki oraz startery w magazynie. Do tego braki w zaopatrzeniu w podstawowe materiały do pracy: mydło w kanistrach, ręczniki papierowe czy koperty bezpieczne na bony nie docierają do sklepów miesiącami. Ostatnio nawet papier do drukarek fiskalnych jest towarem luksusowym. Tego roku sól do odladzania parkingu dotarła tuż po ustąpieniu mrozów.
Poziom zatrudnienia jest odgórnie ograniczony czego efektem są liczne niedoróbki. Podłogi w toaletach czarne od brudu, mnóstwo nieaktualnych cenówek, bałagan w magazynie. Masz wybór: wyniesiesz śmieci z kuchni albo wydrukujesz cenówkę. Nigdy nie uda się zrobić wszystkich potrzebnych rzeczy przy trzech osobach na zmianie. Zaplanowanie pięciu osób na zmianę gwarantowałoby wykonanie wszystkich prac nawet w przypadku absencji jednej osoby. Zmiany dwuosobowe wyniszczają pracowników, których zdrowiem nikt się nie przejmuje i pogarszają stan sklepu.
Poziomy prezentacji i planogramy to fikcja. Nigdy nie jest dostarczana potrzebna ilość towaru, dziury w towarze straszą tygodniami bo np. regularnie przyjeżdża jeden karton soku przy zapotrzebowaniu na pięć. Za to po każdej dostawie magazyn puchnie od rzeczy, które słabo się sprzedają. Spoty przemysłowe zalegają na dwumetrowej wysokości paletach ale można je przeceniać tylko o ok. ⅓ (i to nie wszystkie). Niezależnie od tego wciąż przyjeżdża ich za dużo, stąd straty, przerzuty i zapychanie magazynu. Planogramy nie uwzględniają wielkości popytu. Przynajmniej raz w tygodniu trzeba poukładać cały towar na którymś regale od nowa bo dostarczono rozpiskę od osoby siedzącej w biurze i nie mającej pojęcia o sprzedaży czy w ogóle pracy w sklepie. A w tym czasie można było zrobić coś bardziej pożytecznego.
Praca w atmosferze wyzysku i presji wyniszcza psychicznie czego efektem jest absencja i - z braku rąk do pracy - jeszcze gorszy stan sklepu. Klienci robią głośne uwagi na temat małej liczby pracowników, ustawicznych braków w zatowarowaniu czy brudzie. Długie kolejki do jedynej kasy to norma w godzinach szczytu bo ktoś nie przewidział, że możesz iść na śniadanie a kierownik sklepu nie ma kasetki.
Poziom informatyczny również niski. Krótkie kody na zgrzewki wody Krystalia 6x1,5 l po prostu z dnia na dzień przestały działać. Oczywiście zgrzewki nie da się zeskanować, trzeba wydłubać na wierzch kod butelki. Nie da się edytować na komputerze etykiet cenowych. Nie można np. poukładać na kartce czterech wybranych towarów tylko trzeba zasuwać na sam i kolektorem zeskanować je w odpowiedniej kolejności a potem zmienić ustawienia drukarki, żeby wyszedł pożądany efekt. Nawet jeśli cenówki zawierają kuriozalne błędy to trzeba czekać aż gdzieś tam ktoś tam to wklepie poprawnie, samemu tekstu na nich zmienić się nie da. Marnotrawstwo papieru jest ogromne a wynika to z techniki wydruku cenówek.
Nawet nie warto dzwonić po SanEpid bo karę zapłaci kierownik zmiany zamiast osoby odpowiedzialnej za syf.
16
Nick 2017-04-26 01:08
U mnie z atmosferą też jest różnie :-/ Jak są fajni ludzie na zmianie to super ale niektórzy to k....
ale czemu piszecie że zarabiacie po 1400? Ja mam 1850 z premia. Bo chodzi wam jak na chorobowym tak? Ogólnie to też mi się zdarzyło 7 dni pod rząd pracować masakra.
kupujacy 2017-04-27 10:31
Netto w Polsce jest specyficznym sklepem. ograniczona liczba pracownikow co przyczynia sie do tego ze pracownicy sa ,,ganiani" . nie trzeba tam pracowac aby spostrzec co sie dzieje zwrocmy uwage miedzy innymi na netto w ketrzynie tam sie dopiero dzieja cyrki.dla mnie osobiscie jest szkoda tych ludzi zwlaszcza nowych pracownikow . nie raz jak stalem przy kasie kierownik zmiany dostawal opierdziel od przelozonego . ci pracownicy sa przerazeni to wyraznie widac w ich oczach . co dwie osoby moga zrobic na zmianie w takim duzym sklepie ? nic praktycznie. wiec powodzenia
12
Wacek 2017-04-29 21:40
Praca ciężka, płaca cienka i ciągłe braki kadrowe.
Ta firma najmniej płaci pracownikowi .
Uciekłem od nich do lidla.
7
Sprzedawca 2017-05-03 19:01
Witam, a co jeśli chodzi o zarobki zastępcy kierownika? Dostałam luźną propozycję i nie wiem czy się w to bawić. Na jaką mniej więcej podwyżkę można liczyć?
Kasia 2017-05-12 23:19
Netto 287 jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Bao 2017-05-19 12:54
Radzę omijać szerokim łukiem.
Jak już ktoś wcześniej pisał. Cały sklep obsługuje 13 +- 3 osoby (sumarycznie, na zmianie to ze 2 czy 3...). Człowiek siedzący na kasie musi np szybko z niej schodzić gdy jest nawet 10 sekund bez klientów i leci rozkładać alkohol z palety. Musi też czyścić kasy zamiatać podłogę, mopować "lotnisko", lustrować towar itp. a jak nie ma czasu zejść z kasy bo non stop są przy niej ludzie to jest dojeżdżany dlaczego nie wykonał obowiązków... żenada. Nowe wytyczne dla kierownictwa też "brawa"... Rób tak żeby to inni robili za Ciebie... chore... Kierownictwo tylko patrzy na cyferki mimo że nie ma z tego żadnych profitów, wyścig szczurów, dla mnie dosłownych (przepraszam prawdziwe szczurki). Ciągłe narzekanie że za wolno robisz, nawet jak zachrzaniasz 2/3 razy szybciej od pozostałych (przydupasy??) Nie radzę iść za te pieniądze do tego sklepu bo robi się w nim za 2/3 osoby i nie słyszy się dobrego słowa. Niestety ale jest to zwykły kołchoz. Nie wspomne o ubraniach, masz jedną koszulkę i nikogo nie obchodzi że może nie wyschnąć po prani, buty pracownicze to jakiś mit, zamówione nie przychodzą ponad rok... musisz niszczyć swoje i nikt Ci za to nie zwróci. Nie radzę iść tam do pracy chyba że ktoś lubi być niewolnikiem. Ciągłe kolejki ponieważ nie ma komu siąść na kasę, obrażeni kierownicy bo nawet chusteczek za 20gr nie można wycofać bo blokuje kasę i musi przyjść kierownik... Żenada. Wyzysk pełną gębą.
11
Bao 2017-05-19 14:16
ja dostałem 50zł :D gościu, przestań klepać takie dyrdymały bo pracownik zatrudniony u nas 5 lat dostał 250, nie kłam bo Cie ukara
xxx 2017-05-23 12:56
Jezu nie wiem w jakim Ty Netto pracujesz , ale nie w każdym tak jest. Co do koszulek to jest nie prawda bo dostaję się po kilka i buty przychodzą po okresie próbnym !! Co do premii to oczywiście że są !!! Jak masz ogarniętego kierownika i jego zastępców to praca idzie i nawet pomagają ze sprzątaniem jak widzą że masz dużą kolejkę , więc nie porównuj każde Netto do tego co Ty pracujesz lub pracowałeś !!!
2
Jaka kur... premia 2017-05-24 14:56
Racja jaka premia tu nawet nie ma ścisle określone za co można tą premie dostać.Widzę że wszyscy daliśmy się nabić w butelkę z tą premią za OBECNOŚĆ W PRACY to farsa i robienie z nas głupków
7
Bao 2017-05-27 19:11
Nie kłam że TAK JEST bo tak nie jest. Koszulkę mam jedną i jakoś ni widu ni słychu o chociażby drugim egzemplarzu. Już dawno po okresie próbnym butów nadal nie ma. Pewnie jaki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z centrali jesteś i tyle. Szkolenie to jedna wielka propaganda. Firma stawia na moralność i etykę. Ciekawe że oczekuje tego tylko ze strony pracownika... :D. Nie wspomnę jakie to moralne że stawki na poszczególnych sklepach nie są jednolite i gdzieniegdzie zarabiają mniej lub więcej za te samą pracę (moralne i etyczne prawda :) ), a już całkiem nie nadmienię że za granicą w sklepach "netto" zarabiają za te samą pracę 2/3/4 razy więcej (to również moralne i etyczne nieprawdaż :D - przecież polak może za półdarmo). Na szkoleniu mówią jak to nie jest kolorowo, jaka panuje nieziemska atmosfera (nawet mają propagandowy filmik :D), że można wręcz napawać się i żyć tym szczęściem, że się tam pracuje. Okazuje się jak wszędzie, że jest inaczej. Donosicielstwo, arogancja, egoizm, nutka faszyzmu, wyzysk, niewolnictwo, no i mania wielkości co poniektórych. Chyba pracujesz w innym wymiarze albo w odległej galaktyce :D
11
nettowiec 2017-05-31 21:12
Odpowiedzcie jak to jest, każdy kto tu się wypowiada zna pracę "od podszewki", a netto w ogłoszeniach o pracę, dalej mami przyszłych pracowników - wyjątkową atmosferą, rozwojem - awansami wewnętrznymi, wysokimi pensjami, szacunkiem etc. O co w tym wszystkim chodzi ?
1
Bao 2017-05-31 22:57
Idź i się przekonaj o ile już nie robisz. Gwarantuje rozpaprany kręgosłup, z czasem bóle w nadgarstkach, zero szacunku ze strony kierownictwa, częste tyranie po 7/8 dni pod rząd, po czym na ogół "aż" jeden dzień przerwy, żadnych podwyżek nawet po kilku latach pracy i tak długo można wymieniać. Idź pobaw się to zobaczysz co oznacza ich slogan "więcej za mniej". Wyżej ktoś to idealnie zobrazował. Jest to kołchoz w którym pracownik jest zwyczajnym "towarem" który się eksploatuje. Cała piękna otoczka jest tylko propagandą żeby ściągnąć sobie niewolników. Teraz niewolnika nie łapie się siłą , tylko mami pięknymi słowami jak to robią wasi podwładni zajmujący rządowe stołki. Za te pieniądze szkoda zdrowia tak fizycznego jak i psychicznego. Osobiście odradzam.
13
nettowiec 2017-06-01 19:50
Dzięki serdeczne !
1
Była pracownica 2017-06-08 23:35
Mogę dołączyć się z przyjemnością do fatalnych opinii na temat pracy w Netto. Pracowałam tam blisko 2 lata. Z początku było jako tako, sklep wysokoobrotowy ale 12 pracowników. ( ogółem ), średnio 3 osoby na zmianie, stopniowo personelu ubywało, ale pożal się Boże okręgowy uznał, że 2 osoby na zmianie wystarczą ( 5 palet do rozładowania, lustra, cenowki, spoty i full klientów, więc w dwójkę siedzimy na kasach), oczywiście pretensje dlaczego nie rozładowany towar, notabene ustawiczne nadgodziny i ściąganie z wolnego na koniec miesiąca wpisywalo się w wykorzystane wolne i prośby o udzielenie dnia wolnego ( będąc w pracy oczywiście) , przychodzisz 20 min. wcześniej by przeliczyć kasetke ale nie możesz tego wpisać w godziny pracy( bo wg. kierownictwa to przygotowanie do pracy, czyli nie płatne ,średnio wychodzi na tym 7 godz. w miesiącu robisz za darmo), Podwyżki ?! Zapomnijcie, widocznie debile w zarządzie uważają, że praca w netto to zaszczyt, więc na co ci kasa. Reasumując, kiedy zostało nas 8 osób w ogóle, (na cały duży sklep, wszystkie zmiany) powiedziałam DOŚĆ, złożyłam wypowiedzenie i przeszłam do pewnej firmy ( znanej z reklam...) i przekonałam się że można pracować normalny tempem (6 osób na zmianie to norma ), bez stresu, okrojonych nadgodzin, z podwyżką, dobrym socjalem czyli można pracować NORMALNIE. Zdecydowanie ODRADZAM pracę w netto-getto.
14
xxx 2017-06-16 20:43
Ja nie kłamię tylko piszę jak jest w tym Netto co pracuję , więc nie porównuj każdego Netto w którym ty byłeś !!! Jeszcze raz piszę wszystko zależy od Kierowników !!!!!
1
Lena 2017-06-20 03:25
A w jakiej sieci pracujesz teraz... pewnie w Lidlu; zastanawiam się, czy przedłużyć umowę w Biedronie, jakoś teraz jest lepsza atmosfera i traktowanie, bo brakuje pracowników, ale rok temu chciałam zrezygnować po I-wszym dniu, po pół roku też jeszcze nie było ciekawie i "mobbingowo"...
Mateo 2017-06-27 17:07
wczoraj chciałem zrobić zakupy w 115 we Wrocławiu, sięgając po brzoskwinie naruszyłem spokój rojowi muszek, innych warzyw nie odważyłem się ruszać, skrzynki i puste kartony walały się na przejściu. MASAKRA!
1
Mateo 2017-06-27 17:10
wczoraj chciałem zrobić zakupy w 115 we Wrocławiu, sięgając po brzoskwinie naruszyłem spokój rojowi muszek, innych warzyw nie odważyłem się ruszać, skrzynki i puste kartony walały się na przejściu. MASAKRA!
2
Hitler 2017-06-29 14:29
A skąd wiesz że 115 to 115??? Zwykli klienci nie znają nr sklepów. .??
1
Klient Z EOP 2017-07-01 07:50
Jestem klientem ktory współpracuje z Dania wiec mam pytanie do dyrektora sprzedazy kiedy bedzie prawdziwe maslo w weekendowej promocji, bo dzisiaj zmuszony jestem gdzie indziej zakupic ten produkt?

2
mateo 2017-07-02 18:25
z tego wynika, że jestem tym INTELIGENTNYM KLIENTEM- WYSTARCZY ZAPYTAĆ
1
G 2017-07-07 19:44
Jedna z najgorszych jeżeli nie najgorsza sieć średnich sklepów do pracy w Polsce. Zarówno pod względem zarobków jak i przestrzegania KP.
7
AUDYT 2017-07-13 15:08
Kiedy ktoś się w końcu zabierze za tą zapchaj dziurę ze strzelc Percie
Zostaw swoją opinię o NETTO SIEĆ SKLEPÓW - Kobylanka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETTO SIEĆ SKLEPÓW