brak logo

NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Kobylanka

Opinie o NETTO SIEĆ SKLEPÓW

alonso 2016-08-24 10:23:03
HEj
Mam pytanie czy ktoś z Was miał okazję pracować z Grzegorzem rejonowym z Łodzi? Fajny jest?
Bardzo proszę o szczere opinie.
KIK 2016-08-28 07:55:26
ZWALNIAJCIE SIE I DO LIDLA LUB BIEDRONKI TAM JEST GODNIE
1
MiMI 2016-08-31 11:52:17
Godnie w Biedrze, Chyba żartujesz!!!! Pracuje już 3 lata w Biedrze, jak szybko sie przyjmiesz to tak szybko sie zwolnisz. Zarobki, i premie oraz bony sa ok. Jeśli nie masz twardej pupy i głowy to szybko zgniniesz!!!!
2
Byla 2016-08-31 15:16:37
To nie tylko tak u viebie w Warszawie rowniez tak jest
2
Byla 2016-08-31 15:26:38
Tak pracowalam I jest masakra a jego koleszka Andrzejek jeszcze wiekszy ..... nie polecam Netto jest wyzysk pracoenikow za psie pensje tylko cyfrrki cyferki nie licza die pracownicy a taka reklame sobie robia ze pracodawca roku jasne naciagane wszystko
4
Ktosik 2016-09-03 07:44:47
Proszę o odpowiedź czy w jednym netto mogą pracować małżeństwa?
Dlugi 2016-09-03 21:10:19
To żart? rotacja jest cały czas. Atmosfera to była parę lat temu teraz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dobrze mówią że to getto a nie netto
5
walkont 2016-09-13 21:00:23
pracowalem 5 lat w netto w gorzowie i ogolnie milo wspominam ... fajna ekipa ludzie super .wiadomo czasami nie bylo rozowo ale nie pracujac juz 7 lat w sklepie wracam myslami do tych dni.pozdrawiam netto 181 :)
1
Bea 2016-09-14 07:32:29
23er - rekrutacja@netto.pl - tam można wysyłać CV jeśli chcesz pracować w Netto. Można teraz całkiem niezłe zarobić a atmosfera wyróżnia firmę na plus. Pracowałam w wielu firmach, ale w tej człowieka traktują z szacunkiem, mozna szybko awansować i jest sporo szkoleń.
percia 2016-09-14 12:06:53
zarobić to można to co min. muszą dać
anesos 2016-09-15 17:17:02
aaaaa nie wiem w którym sklepie pracujesz ale najlepiej do dziełu HR np do Basi jak coś to służę pomocą anesos1989@wp.pl
zwykła ja 2016-09-15 17:21:10
mój okręg...najlepszy kierownik ze 181 -zazdroszcze
1
małaMI 2016-09-15 17:24:09
mogą za zgodą KO i KR. Jeżeli jest ciężka sytuacja personalna tak jak ja mam na swoim sklepie otrzymałąm taką zgodę...lecz są warunki które muszą być spełnione...muszą być na tym samym stanowisku np
1
Dlugi 2016-09-15 22:50:27
Rotacja jest wszędzie zajdz do pierwszego lepszego sklepu brak sprzedawców zaś i nawet ks ludzie z wolnego sciagani. Ogłoszeń nie ma bo netto kasy na ogłoszenia żałuje, kierownicy za swoje pieniądze wystawiają ogłoszenia.
Anika 2016-09-21 19:15:26
Często w postach widzę stwierdzenie duża rotacja pracowników, ale co wpływa na dużą rotację pracowników w sklepach Netto? Powiem Wam. Po pierwsze to jeden z Netto najgorszych pracodawców roku, po drugie mega wymagania, a rąk do pracy brak bo pensyjki marne, a nawet jeśli ktoś przyjdzie do pracy to ucieka. Klienci (przynajmniej tam gdzie pracuję) współczują nam bardzo widząc jak jest ciężko. No cóż zapomniała bym, niby jest obietnica premii za wyniki sprzedażowe, ale raczej jest to opcja mało osiągalna dla wielu sklepów. Poza tym pomimo wspaniałego hasła, że w Netto szanuje się pracowników raczej nie odczuwam tego - nie chodzi tu o kontakty w moim sklepie, ale relacje pomiędzy pracownikami sklepów a zarządzającymi. No i jeszcze gdy pada kwestia wynagrodzeń to stałe porównywanie do Biedronki, czy Lidla lub Tesco, wszystko fajnie tylko, że tam nie pracuje się część zmiany w systemie 1 na 1 (kierownik zmiany + 1 sprzedawca). I te obietnice bez pokrycia, które otrzymuje się podczas rozmowy rekrutacyjnej... A na koniec jeden wielki minus - menedżerowie z przerostem ambicji...
9
MISIA 2016-09-21 23:01:50
netto do dziadostwo pracuję bo gdzieś trzeba zarobki tragiczne ludzi do roboty nie ma i nikt nie chce przyjść za najniższą pracować poczekajcie jeszcze trochę i nie będzie miał kto pracować w netto jak góra coś z tym nie zrobi premię dostaje jeden pracownik w miesiącu jakby inni nie pracowali na urlop nie można iść latem bo trzeba po kolei i jak tu można wyjechać na wczasy odpocząć po harówie nettowskiej MASAKRA MASAKRA I JESZCZE RAZ MASAKRA
7
kasia 2016-09-24 21:07:17
to co piszę Anika to prawda klienci nam również współczują nie raz podchodzą do mnie i komentują- negatywnie na temat netto ...
11
sonia105 2016-10-06 23:28:10
Serio aż tak źle? Nie wydaje mi się :/ Podstawa 2150 to mało? Umowa o pracę,zusy, składki, urlopy,warunki socjalne, zwroty za dojazdy,...itp itd to mało? Z?najdź mi pracodawcę w handlu który da więcej. 200kg na wózku elektrycznym to dużo? Przecież to nie ty to dźwigasz, tylko własnie ten wózek. Jak ktoś jest leniem śmierdzącym, albo ledwo co szkołę skończył i każde zwrócenie uwagi to płacz -mobbing -to sorry nie tędy droga. Pracowałam w nie jednym sklepie, wszędzie jest zap...dol, jak chcesz pracować, to pracujesz ,to nie te czasy,że ,,czy się stoi, czy się leży to się tysiąc należy''. Narzekacie, że kierowników tylko cyferki obchodzą,ale ci kierownicy tez przed kimś odpowiadają,to jest czyjaś firma i chyba logiczne jest, że ten ktoś raczej chce mieć zyski a nie straty. Postaw się jeden z drugim w sytuacji, gdy to wy macie nawet mały sklepik- to będziesz wymagał od pracownika 100% i mieć zyski, czy niech robi co chce,aby tylko był zadowolony i mieć straty? Wróciłam właśnie ze szkolenia w Motańcu- i po około 3 godzinach naszła mnie taka refleksja- na czterdzieści parę osób to jak z 10 w porywach do 15 utrzyma tą prace to będzie sukces.Część świeżo po szkole-liceum ekonomiczne, 19 lat i wymagania od razu co najmniej na kierownika,a najważniejsza część szkolenia to jechaćdo hotelu i się napier...ić, druga część alkoholem zionie na 5 metrów, kolejna, jest bo musi- mama, mąż, opieka kazała gdzieś iść do pracy to idę- tylko nic ode mnie nie wymagajcie i pensja na konto, kolejna grupka to przepraszam za określenie, ale debile- bo przepraszam, ale jak ktoś kwestionariusza nie potrafi samodzielnie wypełnić-to jak się odnajdzie np. na kasie?(była pani 40+, która pytała co to nazwisko rodowe :/ ). Ogólnie rzecz biorąc,praca w handlu nie jest dla każdego, trzeba być super odpornym psychicznie i mieć twardą du..ę. Ok są kierownicy ,,sadyści'', ale z takim człowiekiem też trzeba umieć rozmawiać, także jak ktoś chce pracować i inwestować w siebie i firmę-nawet obcą-, ma odrobinę oleju w głowie i tą głowę na karku to będzie pracował. w NETTO, w BIEDRONCE, w LIDLU i gdziekolwiek indziej. Pozdrawiam :)
3
ciekawowe 2016-10-07 00:28:50
Hej jaki jest zarobek na rękę w netto ponoć na błoniach płacą 2550 brutto jak nie idziesz na l4
AuditSWr 2016-10-07 10:52:33
Jak Wam nie WSTYD (kierownictwo Netto) tak wykorzystywać pracowników, często nawet z wyższym wykształceniem. Wiem, że ci ludzie płaczą po nocach. Takie wykorzystywanie byłoby ekonomicznie zasadne ale przy zarobkach 2900 brutto, a nie 1400 "rękę". Za taki wyzysk? Sprzedawca nigdy nie ma pewności czy zostanie wezwany do pracy nawet "na wolnym". Jest poganiany przy klientach. Sam to widziałem! Kto dobiera tam kadrę "managerów"? Nawet klienci stają w obronie kasjera. Pracownik cały czas jest w niepewności, czy zadzwonią czy nie. Nie może nic planować. Praca nawet 7 dni pod rząd. Ciągle brakuje ludzi. Dlatego napisałem o kompletnie nieadekwatnych zarobkach.
4
anonim 2016-10-16 09:28:46
jestem zastępcą kierownika- praca sama w sobie jest cięzka ,ale przeciez pracowac trzeba wszedzie ,to co mnie boli to ,to ze od pazdziernika sprzedawcy dostali po 250 zl brutto podwyżki i po 250 zł premii za 100%prekfencji w pracy nagradzają ich za to ze przychodza do pracy .teraz sprzedawca mniej wiecej bedzie mial pensjie taka samą jak zastepca kierownika ich pensja różni sie tylko o 100-200 zł brutto.dla mnie to jest poniżające i karygodne tak nie równo traktowac pracowników .wiekszosc pracy na sklepie wykonuje zastepca kierownika oni prowadza zmiany ,sprzataja ,obsługują klientów, przyjmuja dostawy i na głowie maja prace biurowe ,cały sklep i nie tylko a sprzedawca przyjdzie wyłozy towar ,posiedzi na kasie i idze sobie do domu .uwazam ze pensja dla zastepy kierownika jest nie adekwatna do wymogów jakie w NETTO panują .juz zastanawiam sie nad zmiana pracy lub wróceniem na stanowisko sprzedawcy poniewaz bede miala te samą pensje co na stanowisku kierowniczym a o polowe mniej na głowie do tego czesto sa robione konkursy dla sprzedawców i mozna wyciagnąc fajne pieniądze , NETTO CHCE ZATRZYMAC SPRZEDAWCÓW ALE ZAPOMNIELI ZE TERAZ LUDZIE Z BIURA ZACZNĄ ODCHODZIC ,CHODZIC NA ZWOLNIENIA I BRAC URLOPY NA ŻĄDANIE !!!
9
anonim 2016-10-16 09:29:49
jestem zastępcą kierownika- praca sama w sobie jest cięzka ,ale przeciez pracowac trzeba wszedzie ,to co mnie boli to ,to ze od pazdziernika sprzedawcy dostali po 250 zl brutto podwyżki i po 250 zł premii za 100%prekfencji w pracy nagradzają ich za to ze przychodza do pracy .teraz sprzedawca mniej wiecej bedzie mial pensjie taka samą jak zastepca kierownika ich pensja różni sie tylko o 100-200 zł brutto.dla mnie to jest poniżające i karygodne tak nie równo traktowac pracowników .wiekszosc pracy na sklepie wykonuje zastepca kierownika oni prowadza zmiany ,sprzataja ,obsługują klientów, przyjmuja dostawy i na głowie maja prace biurowe ,cały sklep i nie tylko a sprzedawca przyjdzie wyłozy towar ,posiedzi na kasie i idze sobie do domu .uwazam ze pensja dla zastepy kierownika jest nie adekwatna do wymogów jakie w NETTO panują .juz zastanawiam sie nad zmiana pracy lub wróceniem na stanowisko sprzedawcy poniewaz bede miala te samą pensje co na stanowisku kierowniczym a o polowe mniej na głowie do tego czesto sa robione konkursy dla sprzedawców i mozna wyciagnąc fajne pieniądze , NETTO CHCE ZATRZYMAC SPRZEDAWCÓW ALE ZAPOMNIELI ZE TERAZ LUDZIE Z BIURA ZACZNĄ ODCHODZIC ,CHODZIC NA ZWOLNIENIA I BRAC URLOPY NA ŻĄDANIE !!!
5
JAREK APL 2016-10-16 11:48:26
U was przynajmniej dostali podwyżki a co mają powiedzieć Ci pracują w małych miejscowościach i mają stawki 1850 + 50 zł premii
3
alik 2016-10-16 22:34:51
czy we wszystkich sklepach są podwyżki dla sprzedawców? Wygląda na to że sprzedawca kompletnie nic nie robi a w zasadzie tylko sprzedaje, wykłada towar i idzie do domu. niech zastępca kierownika usiądzie sobie na 8 godzin i kasuje, zobaczymy jak długo wytrzyma.
4
anonim 2016-10-17 10:55:04
tez kiedys bylismy sprzedawcami i coraz bardziej zastanawiam sie nad powrotem na to stanowisko czasami marze o tym by usiasc na kasie i miec wszystko w nosie bo praca zastepcy kierownika nie jest słodka gdy masz biuro sklep dostawy i obsługe na glowie i wiele innych obowiązkow
5
WW 2016-10-19 17:09:09
No ja w netto swojego czasu pracowałem i nie moge powiedzieć, abym to jakoś źle wspominał, praca jeśt świetna, ludzie są mili, a jeśli chodzi o sklepy podobne do nich to chyba nie ma lepszego w tym momencie
1
stały pracownik netto 2016-10-27 10:50:39
hej. Grzegorz spoko :) ale za to okręgowa Ewelina R. - bez komentarza, poniżej krytyki.....
3
Pracownik 2016-11-07 16:37:35
W jednym ze sklepów na dolnym śląsku to się Cyry dzieja !!!!! Nie polecam tam pracy obóz pracy nic więcej! !!! Pozdrowienia
babcia 2016-11-17 00:04:41
Witam pracuje w Katowicach netto porażka atmosfera w pracy cos okropngo nie masz czasu nawet zjeść latasz po sklepie jak motorek za wszystko jesteś karcona bo puszka zle stoi jeszcze każą ci ulotki roznosić w czasie pracy bo sprzedaży nie ma poniżanie za marne 1400 zł
1
Nikol 2016-11-18 09:04:19
Po 4 miesiacach pracy distalam bon na swieta 50 zl.rece mi opadly .premi pewnie nie bedzie bo inwentura slabo wypadla .osoba która przepracowała 10 dni tez dostała 50 zl a inna co robi dwa miesiace dluzej odemnie dostala 400 .jak oni to obliczaja .?
1
sabrina 2016-11-22 17:43:06
Jestem stała klientka w nowo otwartym sklepie Netto w Katowicach. Juz kolejny raz miałam do czynienia z ta niewyuczona niby jak pisze na identyfikatorze zastepca kierownika sklepu wysoka dlugowlosa. To jakaś masakra ta baba to jakaś pomyłka wyrafinowana a bezczelna jak mało kto. Jak ja widzę to nawet do sklepu nie wchodzę. Takich ludzi to powinni w klatkach trzymać. Byłam świadkiem jak wulgarnie odnosi się do pracowników to ta biedna dziewczyna na kasie nie wiedziała co powiedzieć. Przykro patrzeć ale sprawy tak nie zostawię musze zainterweniowac.
3
Inspekcja 2016-11-23 19:12:11
Niech się. W koncu wezma za percia ze strzelc niewyuczony fikolek
rekrut 2016-11-24 11:41:34
Poszukuję opinii na temat kierownictwa "okręgowego" w netto, w związku z ubieganiem się o posadę. Interesuje mnie zwłaszcza okręg kujawsko-pomorski. Do tej pory udało mi się uzyskać kilka opinii niestety niezbyt pochlebnych zwłaszcza jeśli chodzi o Grzegorza i Ewelinę. Proszę o potwierdzenie od osób które najlepiej bezpośrednio współpracowały z jednym z nich. Najwięcej negatywów o Ewelinie krąży w szeregach netto... ktoś coś potwierdzi? będę wdzięczny :)
osiemnastka 2016-11-24 14:05:01
Grzegorz jest spoko, można pogadać, ale PANI 'R", brak słów
Rekrut 2016-11-25 17:49:18
Hej Osiemnastka :) słyszałam dokładnie takie same opinie. Miss solariow, bez ambicji I choćby odrobiny profesjonalizmu. Wielu zastanawia się jakim cudem doszła do tego stanowiska bo na pewno nie dzięki inteligencji I wiedzy...
1
Kasia 2016-11-26 09:48:16
ja piszę z takim problemem sklep wysłał mnie na szkolenie kazali za swoje kupywać bilety że zwrócą koszty a robia z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do dzisiaj nie oddali mi ani grosza chamstwooo
nietto 2016-11-27 18:01:37
zwracaja za bilety tylko musisz zglosic kierownikowi, okazac zakupione bilety i z nastepna wyplata masz zwrocona delegacje osobno nie z wyplata
osiemnastka 2016-11-29 00:07:56
podepnij linki o PANI "r" bo mało widzę a chciałabym więcej
klientka do dnia wczorajszego 2016-11-29 09:25:56
Jestem zawiedziona wczoraj zrobiłam zakupy w sklepie netto w Toruniu przy ul,Polnej za ponad 140 zł powinnam otrzymać bonus tzn. kawę ale tego bonusa nie otrzymałam w sklepie powiedziała kasjerka że kawy nie otrzymali
nie lubie wazeliny 2016-11-29 11:37:50
DO REKRUTA , ty się zdecyduj czy jestes facetam , czy kobietą , zwracaj uwage na to co piszesz , bo jak się kłamie to się nie myśli . Ale bardzo chętnie ci odpowiem na twoje pytanie o Eweline i Grzegorza , byli moimi KO i bardzo dobrze wspominam ten czas . Obecny KO to dopiero egzemplarz , traktuje ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko wyniki się licza , zwykła karierowiczka ( a ty i osiemnastka to chyba jestescie z toruńskiego netto , zaprzyjaznionego z KO)
osiemnastka 2016-11-29 21:36:23
nie jestem i nie mam zamiaru byc z toruńskiego okręgu, pania r znam z zastępstw i nie polecam, z reszta obecna ko z Torunia wole omijac szerokim łukiem
1
123xxx123 2016-11-30 11:55:56
Nie kłam
Monika ZG 2016-11-30 21:20:20
Pracuje w netto juz 4 miesiąc i nie powiem jest zapiernicz ale i też mile chwile . Mam fajna ekipę super zastępców i extra kierowniczke. Uważa że to jak się pracuje zależy od ludzi. Co do wypat hmmm.... mogły by być lepsze ale nie są za to premia jak się na nią zapracuje to jest i nie mała.
1
lolo 2016-12-02 09:39:44
Praca jak kazda inna zastrzeżeń nie mam oprocz jednego premia dla sprzedawcow za frekwencję a kierownictwo tez tacy sami pracownicy a nie dostaja zadnej premi a wynagrozenie rozni sie od sprzedawcow o 200zl a pola obowiazkow i odpowiedzialność mega wieksza.I od 2 lat obiecuja podwyzki i nic czlowiek czeka i czeka jak na cud a konkurencja kusi.
2
malina 2016-12-03 18:45:26
dzirzoniow netto super towar duzo ciekawych artykulow ale kolejki to porazka nowo przyjeta kasjerka na kasie w sobote wieczorem to juz za duzo ma sie ochote zostawic zakupy i wyjsc uczyc to sie mozna w dni gdzie jest mniejszy ruch lub powinna ja wspomacac inna kasjerka
Rekrut 2016-12-03 21:52:50
Nie lubię wazeliny- jestem facetem zwykla literówka jak to przy szybkim pisaniu bywa. Powodów do kłamstwa bynajmniej nie mam I nie miałem. Natomiast reputacja Pani KO R. Zdecydowanie ja wyprzedza I to niestety ta zła. Dlatego pozwolilem sobie "popytać" wśród tzw. Niezależnych źródeł I niestety wiele z nich tutaj pokrywa się z tymi które miałem przyjemjosc usłyszeć od osób bezpośrednio z nią współpracujących... Nie wydaje mi się aby tyle osób wydało mylna opinię.
Wolny 2016-12-04 23:11:12
Rekrut,a ch.... tak drazysz!Czlowieku,zajmij się Soba i Swoim życiem,a Ty odpier...... jakies szopki!
Wolny 2016-12-04 23:32:38
Jeszcze jedno...Rekrut,Ty się starasz o etat na KO,w Netto???W taki sposób???Jestes tak slabo przygotowany,ze musisz zbierac jakies dziwne informacje na forum,oraz po za forum???Inaczej nie umiesz???Czlowieku,juz na pierwszym spotkaniu ekipa nettowska Ciebie wyczuje,jaki z Ciebie zawodnik...ale się wkurwilem:(
Ewelina może i nie jest najlepszym KO ( byliśmy kolegami z firmy ),lecz z takim cwe...lepiej nie miec do czynienia.........szukaj miejsca u konkurencji........
I tak tego nie przeczyta 2016-12-06 12:17:08
Jestem stałym pracownikiem firmy Netto, pracuje pare lat w owej firmie. Opisze Wam moje odczucia i fakty. Załogę mamy fantastyczna i to nas jeszcze trzyma w stałym komplecie.
Fakt ze jest za mało osob na zmianie. Żeby sklep gdzie wyrabia sie budżet miał na sklepie 3 osoby.....hmmm straszne. Tym bardziej w poniedziałek, gdzie jest mnóstwo cen do włożenia, mrożonki, wyłożyć chlodnie do 10, bo później latasz z wozkiem. Dramat. Kto to wymyślił żeby od 10 do 18 nie mozna było wyjeżdżać paletami na sklep. Przecież to jest 2 razy więcej pracy no i wiecej się czlowiek nadźwiga. Obowiązków jest dużo i coraz wiecej a ludzi na zmianie tyle samo.
Wykladaj ceny, lecisz na kasę, i spowrotem wracasz do cen. Jakimś cudem udalo Ci się to ogarnąć . Teraz towar. Ale oczywiscie było by za pięknie to klient. Oczywiscie dzień dobry nie istnieje w jego slowniku tylko krzyczy z polowy sklepu halo halo. Obsłużysz klienta na sali sprzedaży i lecisz dalej do towaru ale po drodze za nim dojdziesz jeszcze 100 pytań do.....
Jestes przy palecie chwytasz w rece towar i rozlega sie dzwonek na kasę..... idziesz do kasy ktos cie o cos jeszcze zaczepienia. Przepraszasz klienta, mówisz ze biegniesz na kasę i że zaraz poprosisz kierownika zmiany że podejdzie.
Jesteś na kasie. Obsługuje szybko bo tam towar czeka. Ktos nie oddzieli zakonów. Z sali sprzedaży ktos krzyczy " Pani a te cukierki mozna mieszać "
Odpowiadasz. I pada oczywiście wiele innych pytań typu "jak tego juz nie ma przecież jest w gazetce. " ,a ta Pani to dlugo bedzie szła do kasy zeby wycofać "( pewnie powinnłyśmy ogarnąć sztukę telepotracji)
Ok nie ma kolejki. Zamykasz bramkę. Kolezanka ma 2 osoby ale klien który widzi ze zamykasz bramkę leci, wręcz biegnie z polowy sklepu i krzyczy a nie da rady Pani mnie jeszcze obsłużyć??? Jak sie trafi grzeczny bo czasami jest mniej milej. Usmiehjasz się przez zeby juz ale mowisz " oczywiscie ze tak. Prosze zapraszam. Za nim ustawi się ktos kolejny.
Ok udalo sie nie ma kolejki. Jak masz szczęście to nikt Cie nie zaczepi. Lecisz do palety. Wykladasz towar. Uffff koleżanka jakos daje rade na kasie. Ale długo to nie trwa. I tak w kółko. Nie ma ochroniarza bo przychodzi później. Robisz za ochroniarza. Przerwa hmmmm jak sie uda to o 11 lub 12.
Przychodzi druga zmiana.... ratunek.....
Jak druga zmiana musi kończyć chłodnie to tez nie jest za ciekawie. Jest nas po prostu za mało.
Co jeszcze to premia od nie chodzenie na chorobowe. Wiem ze niektore miasta otrzymuja taką premie co 3 miesiące. Bo tam byl.problem z częstym chodzeniem na chorobowe. No to wszędzie musi byc problem zeby uszanować tych pracowników, ktorzy nie nadużywanją L4.
Są lzejsze dni alebo jest nas 4 na zmianie ale jak mamy taki kocioł to i tak lezymy jak lecimy na 3 kasy......
Padamy na ryj juz czasami :-/
5
Wojtas 2016-12-07 15:09:44
A gdzie sprzedawca tylko sprzedaje?ahahahaah ...
Zostaw swoją opinię o NETTO SIEĆ SKLEPÓW - Kobylanka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETTO SIEĆ SKLEPÓW