brak logo

NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Kobylanka

Opinie o NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Pracownik 2016-11-07 16:37:35
W jednym ze sklepów na dolnym śląsku to się Cyry dzieja !!!!! Nie polecam tam pracy obóz pracy nic więcej! !!! Pozdrowienia
1
babcia 2016-11-17 00:04:41
Witam pracuje w Katowicach netto porażka atmosfera w pracy cos okropngo nie masz czasu nawet zjeść latasz po sklepie jak motorek za wszystko jesteś karcona bo puszka zle stoi jeszcze każą ci ulotki roznosić w czasie pracy bo sprzedaży nie ma poniżanie za marne 1400 zł
2
Nikol 2016-11-18 09:04:19
Po 4 miesiacach pracy distalam bon na swieta 50 zl.rece mi opadly .premi pewnie nie bedzie bo inwentura slabo wypadla .osoba która przepracowała 10 dni tez dostała 50 zl a inna co robi dwa miesiace dluzej odemnie dostala 400 .jak oni to obliczaja .?
3
sabrina 2016-11-22 17:43:06
Jestem stała klientka w nowo otwartym sklepie Netto w Katowicach. Juz kolejny raz miałam do czynienia z ta niewyuczona niby jak pisze na identyfikatorze zastepca kierownika sklepu wysoka dlugowlosa. To jakaś masakra ta baba to jakaś pomyłka wyrafinowana a bezczelna jak mało kto. Jak ja widzę to nawet do sklepu nie wchodzę. Takich ludzi to powinni w klatkach trzymać. Byłam świadkiem jak wulgarnie odnosi się do pracowników to ta biedna dziewczyna na kasie nie wiedziała co powiedzieć. Przykro patrzeć ale sprawy tak nie zostawię musze zainterweniowac.
7
Inspekcja 2016-11-23 19:12:11
Niech się. W koncu wezma za percia ze strzelc niewyuczony fikolek
1
rekrut 2016-11-24 11:41:34
Poszukuję opinii na temat kierownictwa "okręgowego" w netto, w związku z ubieganiem się o posadę. Interesuje mnie zwłaszcza okręg kujawsko-pomorski. Do tej pory udało mi się uzyskać kilka opinii niestety niezbyt pochlebnych zwłaszcza jeśli chodzi o Grzegorza i Ewelinę. Proszę o potwierdzenie od osób które najlepiej bezpośrednio współpracowały z jednym z nich. Najwięcej negatywów o Ewelinie krąży w szeregach netto... ktoś coś potwierdzi? będę wdzięczny :)
osiemnastka 2016-11-24 14:05:01
Grzegorz jest spoko, można pogadać, ale PANI 'R", brak słów
Rekrut 2016-11-25 17:49:18
Hej Osiemnastka :) słyszałam dokładnie takie same opinie. Miss solariow, bez ambicji I choćby odrobiny profesjonalizmu. Wielu zastanawia się jakim cudem doszła do tego stanowiska bo na pewno nie dzięki inteligencji I wiedzy...
3
Kasia 2016-11-26 09:48:16
ja piszę z takim problemem sklep wysłał mnie na szkolenie kazali za swoje kupywać bilety że zwrócą koszty a robia z ludzi [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do dzisiaj nie oddali mi ani grosza chamstwooo
nietto 2016-11-27 18:01:37
zwracaja za bilety tylko musisz zglosic kierownikowi, okazac zakupione bilety i z nastepna wyplata masz zwrocona delegacje osobno nie z wyplata
1
osiemnastka 2016-11-29 00:07:56
podepnij linki o PANI "r" bo mało widzę a chciałabym więcej
klientka do dnia wczorajszego 2016-11-29 09:25:56
Jestem zawiedziona wczoraj zrobiłam zakupy w sklepie netto w Toruniu przy ul,Polnej za ponad 140 zł powinnam otrzymać bonus tzn. kawę ale tego bonusa nie otrzymałam w sklepie powiedziała kasjerka że kawy nie otrzymali
nie lubie wazeliny 2016-11-29 11:37:50
DO REKRUTA , ty się zdecyduj czy jestes facetam , czy kobietą , zwracaj uwage na to co piszesz , bo jak się kłamie to się nie myśli . Ale bardzo chętnie ci odpowiem na twoje pytanie o Eweline i Grzegorza , byli moimi KO i bardzo dobrze wspominam ten czas . Obecny KO to dopiero egzemplarz , traktuje ludzi jak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tylko wyniki się licza , zwykła karierowiczka ( a ty i osiemnastka to chyba jestescie z toruńskiego netto , zaprzyjaznionego z KO)
osiemnastka 2016-11-29 21:36:23
nie jestem i nie mam zamiaru byc z toruńskiego okręgu, pania r znam z zastępstw i nie polecam, z reszta obecna ko z Torunia wole omijac szerokim łukiem
2
123xxx123 2016-11-30 11:55:56
Nie kłam
Monika ZG 2016-11-30 21:20:20
Pracuje w netto juz 4 miesiąc i nie powiem jest zapiernicz ale i też mile chwile . Mam fajna ekipę super zastępców i extra kierowniczke. Uważa że to jak się pracuje zależy od ludzi. Co do wypat hmmm.... mogły by być lepsze ale nie są za to premia jak się na nią zapracuje to jest i nie mała.
3
lolo 2016-12-02 09:39:44
Praca jak kazda inna zastrzeżeń nie mam oprocz jednego premia dla sprzedawcow za frekwencję a kierownictwo tez tacy sami pracownicy a nie dostaja zadnej premi a wynagrozenie rozni sie od sprzedawcow o 200zl a pola obowiazkow i odpowiedzialność mega wieksza.I od 2 lat obiecuja podwyzki i nic czlowiek czeka i czeka jak na cud a konkurencja kusi.
3
malina 2016-12-03 18:45:26
dzirzoniow netto super towar duzo ciekawych artykulow ale kolejki to porazka nowo przyjeta kasjerka na kasie w sobote wieczorem to juz za duzo ma sie ochote zostawic zakupy i wyjsc uczyc to sie mozna w dni gdzie jest mniejszy ruch lub powinna ja wspomacac inna kasjerka
Rekrut 2016-12-03 21:52:50
Nie lubię wazeliny- jestem facetem zwykla literówka jak to przy szybkim pisaniu bywa. Powodów do kłamstwa bynajmniej nie mam I nie miałem. Natomiast reputacja Pani KO R. Zdecydowanie ja wyprzedza I to niestety ta zła. Dlatego pozwolilem sobie "popytać" wśród tzw. Niezależnych źródeł I niestety wiele z nich tutaj pokrywa się z tymi które miałem przyjemjosc usłyszeć od osób bezpośrednio z nią współpracujących... Nie wydaje mi się aby tyle osób wydało mylna opinię.
Wolny 2016-12-04 23:11:12
Rekrut,a ch.... tak drazysz!Czlowieku,zajmij się Soba i Swoim życiem,a Ty odpier...... jakies szopki!
Wolny 2016-12-04 23:32:38
Jeszcze jedno...Rekrut,Ty się starasz o etat na KO,w Netto???W taki sposób???Jestes tak slabo przygotowany,ze musisz zbierac jakies dziwne informacje na forum,oraz po za forum???Inaczej nie umiesz???Czlowieku,juz na pierwszym spotkaniu ekipa nettowska Ciebie wyczuje,jaki z Ciebie zawodnik...ale się wkurwilem:(
Ewelina może i nie jest najlepszym KO ( byliśmy kolegami z firmy ),lecz z takim cwe...lepiej nie miec do czynienia.........szukaj miejsca u konkurencji........
I tak tego nie przeczyta 2016-12-06 12:17:08
Jestem stałym pracownikiem firmy Netto, pracuje pare lat w owej firmie. Opisze Wam moje odczucia i fakty. Załogę mamy fantastyczna i to nas jeszcze trzyma w stałym komplecie.
Fakt ze jest za mało osob na zmianie. Żeby sklep gdzie wyrabia sie budżet miał na sklepie 3 osoby.....hmmm straszne. Tym bardziej w poniedziałek, gdzie jest mnóstwo cen do włożenia, mrożonki, wyłożyć chlodnie do 10, bo później latasz z wozkiem. Dramat. Kto to wymyślił żeby od 10 do 18 nie mozna było wyjeżdżać paletami na sklep. Przecież to jest 2 razy więcej pracy no i wiecej się czlowiek nadźwiga. Obowiązków jest dużo i coraz wiecej a ludzi na zmianie tyle samo.
Wykladaj ceny, lecisz na kasę, i spowrotem wracasz do cen. Jakimś cudem udalo Ci się to ogarnąć . Teraz towar. Ale oczywiscie było by za pięknie to klient. Oczywiscie dzień dobry nie istnieje w jego slowniku tylko krzyczy z polowy sklepu halo halo. Obsłużysz klienta na sali sprzedaży i lecisz dalej do towaru ale po drodze za nim dojdziesz jeszcze 100 pytań do.....
Jestes przy palecie chwytasz w rece towar i rozlega sie dzwonek na kasę..... idziesz do kasy ktos cie o cos jeszcze zaczepienia. Przepraszasz klienta, mówisz ze biegniesz na kasę i że zaraz poprosisz kierownika zmiany że podejdzie.
Jesteś na kasie. Obsługuje szybko bo tam towar czeka. Ktos nie oddzieli zakonów. Z sali sprzedaży ktos krzyczy " Pani a te cukierki mozna mieszać "
Odpowiadasz. I pada oczywiście wiele innych pytań typu "jak tego juz nie ma przecież jest w gazetce. " ,a ta Pani to dlugo bedzie szła do kasy zeby wycofać "( pewnie powinnłyśmy ogarnąć sztukę telepotracji)
Ok nie ma kolejki. Zamykasz bramkę. Kolezanka ma 2 osoby ale klien który widzi ze zamykasz bramkę leci, wręcz biegnie z polowy sklepu i krzyczy a nie da rady Pani mnie jeszcze obsłużyć??? Jak sie trafi grzeczny bo czasami jest mniej milej. Usmiehjasz się przez zeby juz ale mowisz " oczywiscie ze tak. Prosze zapraszam. Za nim ustawi się ktos kolejny.
Ok udalo sie nie ma kolejki. Jak masz szczęście to nikt Cie nie zaczepi. Lecisz do palety. Wykladasz towar. Uffff koleżanka jakos daje rade na kasie. Ale długo to nie trwa. I tak w kółko. Nie ma ochroniarza bo przychodzi później. Robisz za ochroniarza. Przerwa hmmmm jak sie uda to o 11 lub 12.
Przychodzi druga zmiana.... ratunek.....
Jak druga zmiana musi kończyć chłodnie to tez nie jest za ciekawie. Jest nas po prostu za mało.
Co jeszcze to premia od nie chodzenie na chorobowe. Wiem ze niektore miasta otrzymuja taką premie co 3 miesiące. Bo tam byl.problem z częstym chodzeniem na chorobowe. No to wszędzie musi byc problem zeby uszanować tych pracowników, ktorzy nie nadużywanją L4.
Są lzejsze dni alebo jest nas 4 na zmianie ale jak mamy taki kocioł to i tak lezymy jak lecimy na 3 kasy......
Padamy na ryj juz czasami :-/
24
Wojtas 2016-12-07 15:09:44
A gdzie sprzedawca tylko sprzedaje?ahahahaah ...
Kasia 2016-12-09 21:01:57
W punkt ! DOKŁADNIE TAK JEST
2
Rekrut 2016-12-10 12:11:45
Wolny, patrząc po twoim tonie dyskusji, że o języku nie wspomnę bark Ci kontrahentów :) ten nerwowy ton też wskazuje na to ze prawda bywa bolesna. Fora takie jak te służą powszechnie do tego aby można było wymieniać się doświadczeniami i opiniami. Podwórkowa łacina natomiast świecą z reguły prości ludzie...jeżeli pracowałeś na stanowisku KO I w ten sam sposób odnosiłes się do podwładnych to rzeczywiście można tylko współczuć pracownikom tych sklepów. Nic więc dziwnego ze mnóstwo tu takich opinii o kierownictwie... natomiast co do Eweliny to nie rozumiem Twojego oburzenia na moje pytania skoro sam otwarcie przyznałes ze nie jest dobrym KO.... ta opinia przystawka tylko wisienke do tortu.życzę więcej dystansu do siebie I opinii innych, no i może trochę bardziej kulturalnego języka...
OSA 2016-12-10 19:18:25
W Wolinie zrobiło się bardzo rodzinnie :matki z córkami, matki z synami, teściowe z synowymi, pary miłosne, siostry.Kroczą po sklepie jak słonie.Szok! A do tego fałsz i obłuda.Jedna drugą utopiłaby w łyżce wody.Zero szacunku.Ludzie opamiętajcie się,bo odejdą ostatni normalni pracownicy,a zostanie klika.Jako klient wolę BIEDRONKĘ w BIEDRONCE a nie tą BIEDRONKĘ W NETTO ha ha ha ha ha ha ha.
5
Ja 2016-12-11 11:10:33
Święta prawda porażka i tyle pracuję 3 lata premię mialam moze z 4 razy :( 1430 na rękę to szału nie ma
7
Izabela Tarnowska 2016-12-29 23:16:22
Netto 325 w Szczecinie.jesli chodzi o kierownictwo jak i pracownikow to same pozytywy moge powiedziec. Kierownik Michal Dolat aniol a nie czlowiek.kazdemu zycze takiego kierownika zarowno w.netto jak i innej pracy.a zarobki takie jak prawie wszedzie w takich sklepach. Trzeba miec silna psychike i nie oszukujmy sie ale pracowac tez w szybkim tempie. Ale w dzisiejszych czasach za siedzenie i nic nie robienie nikomu nie placa
Premia 2016-12-31 13:05:23
Z 50 zl dostaniesz za ta wypowiedz ale oczywiscie w opodatkowanych .Żenada
3
Monika 2017-01-10 11:39:05
netto osowa góra bydgoszcz

najgorszy dyskont w bydgoszczy

- złe traktowanie przez kierownictwo,
- wypłata ok. 1600 zł- mc
- fatalny grafik - 8 dni bez dnia przerwy,
- brak drobnych pieniędzy do wydawania klientom
O PREMIACH CZY NAGRODACH NIE MA MOWY
NETTO TO MASAKRA .
4
Bestia 2017-01-11 12:55:17
Podwyższki dostają sprzedawcy i kierownicy a zastępcy to chyba tam są tylko od czarnej roboty
5
Kora 2017-01-13 12:35:38
Jestem pracownikiem firmy Netto, pracuję już pare lat, ale teraz co się dzieje to jest tragedia. KO na Toruń ? Brak słów. Rozwala cały system, traktuje pracowników jak ,,smieci" które trzeba wyrzucić. Czy nikt wyżej nie widzi co się dzieje? Czy nie zależy im na pracownikach? Wcześniej , chciało się iść do pracy, ciężko jest ,ale szło, fajna ekipa,a teraz? KO sieje zamęt i spustoszenie, tyle na temat.
3
MEGALOMAN 2017-01-13 17:17:33
Dokładnie tak jak piszesz ,KO 9, ma taki przerost ambicji , że pracownicy nie chcą żeby im przedłużać umowy . Ona wyznacza jakieś nowe trendy na 9 . doświadczonych pracowników eliminuje i zatrudnia nowych , ale czy lepszych ? No cóż , wyboru i tak nie ma , bo ludzie nawet CV nie przynoszą i zatrudniają kogo popadnie , byle zapchac dziurę . Zwierzchnicy pani J.Z. sa albo ślepi , albo mają gdzieś co się dzieje , chyba że ona jest taka przekonująca !? Ale co ma do zaoferowania człowiek , który nigdy nie patrzy rozmówcy prosto w oczy ?
9
kora 2017-01-13 21:38:51
To prawda, może zaczną mówić o tym głośniej, to co teraz się dzieje to jest cyrk, a Góra? Cicho sza, pod dywanik, widać jak reaguje, a pracownicy jako,, małpy,, pytam się, kto jest kim? Brak słów, a KO 09? TRAGEDIA!!! . Narzekacie na Eweline, ale Ewelina jest w porządku, jak będziecie mieli J. Z. to wyrazy współczucia...
2
netopr 2017-01-13 23:57:52
Widzę, że ktoś sie odważył powiedzieć coś na temat KO 9-tki, gratuluję odwagi. Ktoś myśli , że jest nie tykalna? Nie ma tego, to nadaje się pod mobing. Proteguje tylko swoje ulubienice, a reszta? Pomiotki?Kora ma rację wszyscy to ,,śmieci" zamieść i do widzenia. Skąd ją wytrzasneli? pytanie? kto zna odpowiedź? Weżcie zastanówcie się. Brak słów na to co się dzieje od jakiegoś czasu. Czy ktoś mi powie ,czy to jest kompetentna osoba na to stanowisko? po,, trupach ", a do celu? To nie jest rozwiązanie.
7
nana15 2017-01-14 00:06:18
Czytam i nie wierzę, w końcu ktoś napisał, co faktycznie śię dzieje na 9-ce. Popieram . Ale czy ktoś z ,,górnej" półki to wogóle czyta?
4
podo 2017-01-14 00:17:54
O ja, głośno o Czersku, głosniej sie dopiero zrobi... nie tylko Czersk miał problem, a czy ten problem jest rozwiązany?
1
kolo77 2017-01-14 00:31:15
Tak się zastanawiam,po co nam ten AUDYT, skoro wogóle nie ma żadnej reakcji z ich strony? Dzieje sie źle i co? zero odzewu!!!
6
pati76 2017-01-14 01:14:22
to prawda,odzew 0% ktoś chce pracować w netto? bo ja nie... przykra sprawa, swoim znajomym odradzę pracę w Netto!!!
5
LOLEK 2017-01-14 11:41:31
Proteguje koleżanki , ale takie wredne jak ona sama , a czy te super koleżanki są kompetentne , no cóż , myśle , ze INSPEKCJA Pracy znalazłaby ciekawe wykroczenia gdyby odwiedziła sklepy 9 . Nic sie nie zmieni dopóki się nie zbuntują sklepy na większą skalę , pojedynczo nic się nie zrobi , bo zaraz zwolnią , ale jak to się mówi w kupie siła .
5
KO 2017-01-14 16:00:48
Ludzie, ogarnijcie się z tym opluwaniem swoich kolegów z pracy na GOWORK. Myślicie, że Wam to coś da? Nie da nic kompletnie, bo każdy, kto to czyta - a czyta także kierownictwo - pomyśli źle wyłącznie o tych, co tu piszą - bo anonimowe obsrywanie kogoś za plecami jest szczytem tchórzostwa i podłości. Żaden dobry, lojalny pracownik tak nie robi. Macie zastrzeżenia do KO? Zgłoście sie do HR-u albo do KR, albo do audytu. Czego się boicie, jeśli racja jest po Waszej stronie i jeśli przedstawicie konkretne zarzuty? Szczerość wymaga odwagi. To co tu się dostawia psuje jedynie atmosferę w pracy, nic więcej nie daje. Jak chcecie tkwić w takim smrodzie, to sobie tkwijcie, ale pamiętajcie, że wystawiacie świadectwo całej firmie, a w tej firmie pracuje wielu bardzo porządnych ludzi i bardzo dobrych KO, KS i KR, którzy na to nie zasługują, bo za swoimi ludźmi poszliby w ogień.
1
Rekrut 2017-01-14 22:18:27
Lolek, przykro mi słyszeć że tak się u was porobiło...Ale uwierz mi Ewelina R. Dokładnie warta tyle samo, oni wszyscy są ulepieni z jednej gliny prywatnie jak I służbowo. Ludzie którzy kiedyś sami z paleciakami zasowali A po tym jak im dano trochę "władzy"to już resztę za smietnisko uwazaja.wystarczy popatrzeć co na integracjach się wyprawia, tam dopiero prawdziwe oblicza odkrywają.myślę że warto pisać o takich rzeczach na forach niech inni mają prawo wiedzieć.Może kiedyś jakiś szanowny KO zajrzy I dowie się jak go ludzie oceniają.
3
rozczarowaniy 2017-01-16 08:46:49
Hej,......sprawa audytu.....to jest najgorsze przegiecie tej firmy.Do sklepow sa wypuszczane psy goncze Pana M.P.,ktore maja wystrzelac Nas z bledow,A NIE POMOC!!!Panowie audytorzy,sa po to,aby pokazac jakie to matoly z kadr sklepow.Kompletnie nic nie robia "po",nie pomagaja,nie wspieraja,nie chce im sie!A........dobrze im wychodza zdjecia,ktore robia w magazynach.....szczegolnie spoty(ujecia z gory),tyle!
6
Gosia 2017-01-17 13:37:18
Ty mówisz innym o szczerości i jawności?? po tym jak sam/a stoisz za Nickiem KO? opinia o osobach tu opisywanych znikąd się nie wzięła. Konkretne osoby, których zarzuty są tu "wytykane" są nie rzadko wymieniane imionami i nazwiskami, więc wg mnie z pełną jawnością. Poza tym ujawnianie takich przypadków mobbingu i złego traktowania jak najbardziej ma prawo mieć miejsce na tym forum jak również na każdym innym. Ludzie mają prawo mówić o krzywdzie, którą im się serwuje w "imię interesu firmy" lub danego "menagera". "Święte Krowy" są nietykalne tylko w Indiach :) poza tym prawda zawsze bywa dotkliwa i bolesna czyż nie? a próby "wybielania się" tylko po to, żeby ulżyć własnym sumieniom czy zamieść prawdę pod dywan nie zmienią rzeczywistości...
3
@KO 2017-01-17 21:17:03
Każdy ma prawo, żeby używać nicka - to nie jest zabronione i dlatego te nicki są, piszę o czymś innym - jeśli chcecie coś zmienić, to niczego nie zmienicie pisząc tutaj. Żaden regionalny ani żaden dyrektor nie będzie interweniował dlatego że parę anonimowych osób obrabia okręgowym tyłek na forum. Zrozumcie to ludzie - musicie oficjalnie napisać do HR albo do audytu i PRZEDSTAWIĆ DOWODY, że macie rację. To, że ktoś czuje się mobbingowany, nie musi wcale oznaczać, że tak jest. Może sobie nie radzi? Może się nie nadaje. Myślicie, że E. czy J. nie mają ciśnienia na wyniki? Każdy ma, dyrektorzy też. Ich też ktoś rozlicza. A oczerniając kogoś na forum powodujecie tylko to, że wszyscy są wku..., na was, bo psujecie wizerunek firmy.
1
Gosia 2017-01-19 13:22:33
To wszystko pięknie brzmi w teorii, natomiast jak przedstawia się sprawa zgłoszeń do HR i Audytu opisano już wcześniej. Audyty i kontrole widzą tylko i wyłącznie to, co chcą widzieć a nie jak jest naprawdę. Jeżeli chodzi o ciśnienia na KO- oczywiście, że mają je wszyscy ale to nie jest wytłumaczenie, żeby usprawiedliwiać próby "odreagowywania" na pracownikach znajdujących się niżej w hierarchii... Jeżeli KO jak np. Ewelina czy J. nie potrafią sobie poradzić z obowiązkami jakie im narzuca stanowisko, to powinni/y złożyć rezygnację i poszukać pracy "adekwatnej" do swoich możliwości intelektualnych i emocjonalnych. "Trzymanie się" menadżerskiego stołka na siłę, na dłuższą metę i tak się zemści, tylko dlaczego nim to nastąpi tylu ludzi musi w pracy "okupić" to fizyczną a co gorsza psychiczną "tyradą"?. Czyje ręce tak naprawdę przede wszystkim zasuwają na zyski i wyniki sieci? Pani menadżer, która w świeżo zrobionych hybrydach na paznokciach i szpileczkach przywiezie tyłek w służbowym aucie po to, żeby porobić dobre wrażenie przed tymi których lubi, resztę zrugać i poganiać jak na targu niewolników- czy to raczej załogi sklepów na własnych barkach znoszą niewybredne uwagi od klientów, zasuwają robiąc czasem po 3 rzeczy na raz bo ma być szybko i oszczędnie w kosztach. Ja nie twierdzę, że wszyscy Kierownicy są źli, ale akurat wspomniane wcześniej Panie mogłyby wyciągnąć jakieś wnioski co do siebie i tego z czym są utożsamiane przez podwładnych....
2
Xyz 2017-01-19 22:56:12
To samo w Trzebinicy... Nowa ko... Meile o 4nad ranem wysyła wydzwania co chwilę odwiedza nas w sklepie prawie codziennie... Każe tłumaczyć się z każdej godziny spedzonej w pracy. Ja rozumiem, że Pani kierownik chce mieć kontrolę ale... Bez przesady...
1
Zawiedziony pracownik, odradzam Netto! 2017-01-22 15:28:17
Netto Warszawa-Piaseczno(nr 515),

Odradzam pracę w tymże sklepie, ponieważ kierownik wykazał zupełny brak kultury oraz arogancję.
Przez 2 tygodnie chodziłem chory do pracy, brałem leki, lecz mimo to się cały czas czułem gorzej, aż do momentu, gdzie uznałem, że nawet zrezygnuje z premii 400 zł za aktywność, i tak jak mi zalecił lekarz, że muszę w końcu wyleżeć ok. 4 dni. Dostałem zwolnienie od lekarza, poinformowałem w czas Kierownika, natomiast w odpowiedzi usłyszałem, że mam jakąś lewiznę, nie chce mi się pracować, ludzie chodzą chorzy do pracy oraz ze wczoraj przecież byłem(a to w jakim stanie oraz z jaką skutecznością to już nie ma znaczenia). Generalnie zostałem zmieszany z błotem po poinformowaniu kierownika o zwolnieniu od lekarza na 4 dni, po czym podziękowałem za współpracę, gdyż nie chcę współpromować organizacji, w której na czele stoi taka osoba.
Powstrzymam się od złośliwości.
4
KS 2017-01-23 08:53:25
Widzicie problem polega na tym , że niby każdy chce coś zmienić , ale każdy działa w pojedynkę.
Jednostka zawsze zostanie wyeliminowana a grupa zawsze bedzie budzić szacunek przełożonych.
Prawda jest że na 1 człowieka przypada 10 obowiązków jednocześnie.
Ze liczą sie tylko pieniądze wyniki lpr i scr ale szczerze kto jest w stanie zmusić klienta do tego aby akurat do netto przyszedł na zakupy skoro ogólna wiedza na temat sklepu netto jest mniejsza niż Biedronki Lidla Tesco itd.
Oszczędzają na ludziach wypłatach ale i na budowie wizerunku na rynku.
Reklama to podstawa a jej tu brak.
Każdy z nas choć raz znalazł sie w sytuacji gdzie OPR... dostawał tylko dlatego , ze wyniki nie sa na zielono ale czyja to wina ???? Nasza ....NIE....
9
ZASKOCZONA 2017-01-24 11:26:57
Dziwią mnie te negatywne opinie na temat Eweliny R .Ja mam zupełnie inne zdanie - inne znaczy BARDZO POZYTYWNE
Zostaw swoją opinię o NETTO SIEĆ SKLEPÓW - Kobylanka
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETTO SIEĆ SKLEPÓW