brak logo

NETTO SIEĆ SKLEPÓW

Kobylanka

Opinie o NETTO SIEĆ SKLEPÓW

netopr 2017-01-13 23:57
Widzę, że ktoś sie odważył powiedzieć coś na temat KO 9-tki, gratuluję odwagi. Ktoś myśli , że jest nie tykalna? Nie ma tego, to nadaje się pod mobing. Proteguje tylko swoje ulubienice, a reszta? Pomiotki?Kora ma rację wszyscy to ,,śmieci" zamieść i do widzenia. Skąd ją wytrzasneli? pytanie? kto zna odpowiedź? Weżcie zastanówcie się. Brak słów na to co się dzieje od jakiegoś czasu. Czy ktoś mi powie ,czy to jest kompetentna osoba na to stanowisko? po,, trupach ", a do celu? To nie jest rozwiązanie.
9
nana15 2017-01-14 00:06
Czytam i nie wierzę, w końcu ktoś napisał, co faktycznie śię dzieje na 9-ce. Popieram . Ale czy ktoś z ,,górnej" półki to wogóle czyta?
4
podo 2017-01-14 00:17
O ja, głośno o Czersku, głosniej sie dopiero zrobi... nie tylko Czersk miał problem, a czy ten problem jest rozwiązany?
1
kolo77 2017-01-14 00:31
Tak się zastanawiam,po co nam ten AUDYT, skoro wogóle nie ma żadnej reakcji z ich strony? Dzieje sie źle i co? zero odzewu!!!
7
pati76 2017-01-14 01:14
to prawda,odzew 0% ktoś chce pracować w netto? bo ja nie... przykra sprawa, swoim znajomym odradzę pracę w Netto!!!
8
LOLEK 2017-01-14 11:41
Proteguje koleżanki , ale takie wredne jak ona sama , a czy te super koleżanki są kompetentne , no cóż , myśle , ze INSPEKCJA Pracy znalazłaby ciekawe wykroczenia gdyby odwiedziła sklepy 9 . Nic sie nie zmieni dopóki się nie zbuntują sklepy na większą skalę , pojedynczo nic się nie zrobi , bo zaraz zwolnią , ale jak to się mówi w kupie siła .
5
KO 2017-01-14 16:00
Ludzie, ogarnijcie się z tym opluwaniem swoich kolegów z pracy na GOWORK. Myślicie, że Wam to coś da? Nie da nic kompletnie, bo każdy, kto to czyta - a czyta także kierownictwo - pomyśli źle wyłącznie o tych, co tu piszą - bo anonimowe obsrywanie kogoś za plecami jest szczytem tchórzostwa i podłości. Żaden dobry, lojalny pracownik tak nie robi. Macie zastrzeżenia do KO? Zgłoście sie do HR-u albo do KR, albo do audytu. Czego się boicie, jeśli racja jest po Waszej stronie i jeśli przedstawicie konkretne zarzuty? Szczerość wymaga odwagi. To co tu się dostawia psuje jedynie atmosferę w pracy, nic więcej nie daje. Jak chcecie tkwić w takim smrodzie, to sobie tkwijcie, ale pamiętajcie, że wystawiacie świadectwo całej firmie, a w tej firmie pracuje wielu bardzo porządnych ludzi i bardzo dobrych KO, KS i KR, którzy na to nie zasługują, bo za swoimi ludźmi poszliby w ogień.
4
Rekrut 2017-01-14 22:18
Lolek, przykro mi słyszeć że tak się u was porobiło...Ale uwierz mi Ewelina R. Dokładnie warta tyle samo, oni wszyscy są ulepieni z jednej gliny prywatnie jak I służbowo. Ludzie którzy kiedyś sami z paleciakami zasowali A po tym jak im dano trochę "władzy"to już resztę za smietnisko uwazaja.wystarczy popatrzeć co na integracjach się wyprawia, tam dopiero prawdziwe oblicza odkrywają.myślę że warto pisać o takich rzeczach na forach niech inni mają prawo wiedzieć.Może kiedyś jakiś szanowny KO zajrzy I dowie się jak go ludzie oceniają.
5
rozczarowaniy 2017-01-16 08:46
Hej,......sprawa audytu.....to jest najgorsze przegiecie tej firmy.Do sklepow sa wypuszczane psy goncze Pana M.P.,ktore maja wystrzelac Nas z bledow,A NIE POMOC!!!Panowie audytorzy,sa po to,aby pokazac jakie to matoly z kadr sklepow.Kompletnie nic nie robia "po",nie pomagaja,nie wspieraja,nie chce im sie!A........dobrze im wychodza zdjecia,ktore robia w magazynach.....szczegolnie spoty(ujecia z gory),tyle!
7
Gosia 2017-01-17 13:37
Ty mówisz innym o szczerości i jawności?? po tym jak sam/a stoisz za Nickiem KO? opinia o osobach tu opisywanych znikąd się nie wzięła. Konkretne osoby, których zarzuty są tu "wytykane" są nie rzadko wymieniane imionami i nazwiskami, więc wg mnie z pełną jawnością. Poza tym ujawnianie takich przypadków mobbingu i złego traktowania jak najbardziej ma prawo mieć miejsce na tym forum jak również na każdym innym. Ludzie mają prawo mówić o krzywdzie, którą im się serwuje w "imię interesu firmy" lub danego "menagera". "Święte Krowy" są nietykalne tylko w Indiach :) poza tym prawda zawsze bywa dotkliwa i bolesna czyż nie? a próby "wybielania się" tylko po to, żeby ulżyć własnym sumieniom czy zamieść prawdę pod dywan nie zmienią rzeczywistości...
6
@KO 2017-01-17 21:17
Każdy ma prawo, żeby używać nicka - to nie jest zabronione i dlatego te nicki są, piszę o czymś innym - jeśli chcecie coś zmienić, to niczego nie zmienicie pisząc tutaj. Żaden regionalny ani żaden dyrektor nie będzie interweniował dlatego że parę anonimowych osób obrabia okręgowym tyłek na forum. Zrozumcie to ludzie - musicie oficjalnie napisać do HR albo do audytu i PRZEDSTAWIĆ DOWODY, że macie rację. To, że ktoś czuje się mobbingowany, nie musi wcale oznaczać, że tak jest. Może sobie nie radzi? Może się nie nadaje. Myślicie, że E. czy J. nie mają ciśnienia na wyniki? Każdy ma, dyrektorzy też. Ich też ktoś rozlicza. A oczerniając kogoś na forum powodujecie tylko to, że wszyscy są wku..., na was, bo psujecie wizerunek firmy.
2
Gosia 2017-01-19 13:22
To wszystko pięknie brzmi w teorii, natomiast jak przedstawia się sprawa zgłoszeń do HR i Audytu opisano już wcześniej. Audyty i kontrole widzą tylko i wyłącznie to, co chcą widzieć a nie jak jest naprawdę. Jeżeli chodzi o ciśnienia na KO- oczywiście, że mają je wszyscy ale to nie jest wytłumaczenie, żeby usprawiedliwiać próby "odreagowywania" na pracownikach znajdujących się niżej w hierarchii... Jeżeli KO jak np. Ewelina czy J. nie potrafią sobie poradzić z obowiązkami jakie im narzuca stanowisko, to powinni/y złożyć rezygnację i poszukać pracy "adekwatnej" do swoich możliwości intelektualnych i emocjonalnych. "Trzymanie się" menadżerskiego stołka na siłę, na dłuższą metę i tak się zemści, tylko dlaczego nim to nastąpi tylu ludzi musi w pracy "okupić" to fizyczną a co gorsza psychiczną "tyradą"?. Czyje ręce tak naprawdę przede wszystkim zasuwają na zyski i wyniki sieci? Pani menadżer, która w świeżo zrobionych hybrydach na paznokciach i szpileczkach przywiezie tyłek w służbowym aucie po to, żeby porobić dobre wrażenie przed tymi których lubi, resztę zrugać i poganiać jak na targu niewolników- czy to raczej załogi sklepów na własnych barkach znoszą niewybredne uwagi od klientów, zasuwają robiąc czasem po 3 rzeczy na raz bo ma być szybko i oszczędnie w kosztach. Ja nie twierdzę, że wszyscy Kierownicy są źli, ale akurat wspomniane wcześniej Panie mogłyby wyciągnąć jakieś wnioski co do siebie i tego z czym są utożsamiane przez podwładnych....
4
Xyz 2017-01-19 22:56
To samo w Trzebinicy... Nowa ko... Meile o 4nad ranem wysyła wydzwania co chwilę odwiedza nas w sklepie prawie codziennie... Każe tłumaczyć się z każdej godziny spedzonej w pracy. Ja rozumiem, że Pani kierownik chce mieć kontrolę ale... Bez przesady...
3
KS 2017-01-23 08:53
Widzicie problem polega na tym , że niby każdy chce coś zmienić , ale każdy działa w pojedynkę.
Jednostka zawsze zostanie wyeliminowana a grupa zawsze bedzie budzić szacunek przełożonych.
Prawda jest że na 1 człowieka przypada 10 obowiązków jednocześnie.
Ze liczą sie tylko pieniądze wyniki lpr i scr ale szczerze kto jest w stanie zmusić klienta do tego aby akurat do netto przyszedł na zakupy skoro ogólna wiedza na temat sklepu netto jest mniejsza niż Biedronki Lidla Tesco itd.
Oszczędzają na ludziach wypłatach ale i na budowie wizerunku na rynku.
Reklama to podstawa a jej tu brak.
Każdy z nas choć raz znalazł sie w sytuacji gdzie OPR... dostawał tylko dlatego , ze wyniki nie sa na zielono ale czyja to wina ???? Nasza ....NIE....
14
ZASKOCZONA 2017-01-24 11:26
Dziwią mnie te negatywne opinie na temat Eweliny R .Ja mam zupełnie inne zdanie - inne znaczy BARDZO POZYTYWNE
1
AaaaaaaaM 2017-01-24 19:27
Pracowałam w Netto pół roku. Nie było źle, ale pieniądze kiepskie, większość pracowników boi się chodzić na chorobowe, żeby nie stracic premii, bo z gołą pensja nic nie zrobią. Praca nie była cieżka aż tak (chociaż przerzucanie 6paków 1,5 litrowej wody, żeby wyglądało bywało okropnie męczące). Z ludźmi różnie bywa, czasami trafia się spoko, ale później wielu osobom odbija - nowy jest traktowany jak wyrzutek. nie pokaża, co robic, a się czepiają. Zdarzalo się, ze trafialo się na zmiane , na której milo się pracowalo:) Ale to rzadkość. Co do bonow i innych - nie maja pakietow multisport, zadnych luxmedow. maja za to bony na swieta i paczki dla dzieciakow (tezz swiateczne). Ciezko z urlopem, kiedy się chce - może i dostanecie 2 tygodnie, ale w ciągu jego trwania będzie trzeba przyjść na jeden dzień, bo nie ma ludzi. 10 rzeczy do zrobienia na raz. Jeżeli chodzi o wyplaty - zawsze na czas, to trzeba im przyznać. Ogólnie nie polecam, chyba ze jest się w trudnej sytuacji trzeba stalej pracy.
8
zakupocholiczka 2017-01-25 13:14
No właśnie , opinie skądś się biorą i ja jako pracownik rozumiem , że KO mają ciśnienie z góry , ale można wymagać i być człowiekiem . Dobry pracownik , to zadowolony pracownik , firma słabo płaci , to przynajmniej niech nas szanują , pracy w handlu za taki wyzysk jest pod dostatkiem . Tak więc SZANOWNI KO nie wojujcie szabelkami , bo to załogi sklepów pracują na WASZE wyniki i premie , bo my premii nie dostajemy , bo u nas szara strefa ( robole całujcie nas w zadki , za to że macie pracę) . Ale do czasu.....!!!!!!
6
GOSIA 2017-01-25 19:41
Zgadzam się z Tobą w 100%. Szacunek przede wszystkim A nie tylko tandetny lans na wizytach kontrolnych oraz równe traktowanie dla wszytkich A nie tylko "osobistych" pupilkow. Myślę że jeżeli ktoś wyniósł z domu odpowiednią kulturę zachowań to zawsze I w każdej sytuacji będzie człowiekiem A nie napuszona małpa z "manager" przed nazwiskiem.Natomiast jeśli ktoś nie wyniósł z domu dobrych nawyków I szacunku dla drugiego człowieka to zawsze będzie z niego wyłazil cham I prostak...
4
Dlugi 2017-01-31 22:28
Netto nie szanuje starych pracowników, wszędzie jest ciężko z personelem a oni zamiast zachęcać do pracy to ją uprzykrzaja. Zwalniają ludzi którzy życie dla netto by oddali w cudzyslowiu. ostatnio zwolnili paru KO po 15-20 latach pracy. Za wyniki.......śmiech
11
Nick 2017-02-02 09:01
PRACA W NETTO = GETTO
13
NieRozczarowaniy 2017-02-06 12:53
Sprawdź proszę sobie przykładowo w internecie czym zajmuje się Audyt Wewnętrzny każdej firmy :)
2
Szczeciniak 2017-02-06 12:56
Haloooo...co się stało z Wszechmocną Szczecińską Moniką Sz. ????
ABC 2017-02-07 20:46
Żenada czytać te komentarze osób, które chcą zaspokoić swoją chorą ambicję. Anonimowi złośliwcy, którzy nie byliby w stanie powiedzieć komuś, czegoś prosto w twarz. Chyba ciężko wam było znieść odmowę, czy różnicę zdań, więc trzeba się wyżyć w wirtualnym świecie, bo nikt was nie zna i nie zasadzi kopa w dupę.
3
DEF 2017-02-08 01:03
Nie wchodz na forum,nie czytaj,nie komentuj.............poki co kazdy ma prawo powiedzieć lub napisac co chce,czy to kryjąc się za nickiem,czy podajac Swoje personalia.
4
Barok 2017-02-08 10:59
Skoro każdy sie ukrywa pod nikiem to dlaczego Ty nie podasz swojego imienia i nazwiska ?
My nie mamy odwagi a Ty to pewnie dla zasady ????
6
rozczarowany 2017-02-08 12:20
Przyjacielu,trafiles w sedno,trzeba wiedzieć jak wygląda prawdziwy audyt w poważnych firmach,lecz to nie dotyczy Netto......niestety.Ludzie z tego dzialu to pseudo audytorzy,ktorzy zostali wyznaczeni do tej roli za przykładowo prowadzenie sklepu na wysokim poziomie pod względem ogolnego wyniku audytu.Zadnego merytorycznego przygotowania,nie mowiac o jakimkolwiek doświadczeniu w innych firmach na podobnym stanowisku.Nie wierze,ze nie widzisz tendencyjność oceny sklepu po audycie "pana audytora",nie wierze ze miałeś kiedykolwiek jakas pomoc w sprawie zlej inwentury itd.,itp.Wiesz,jak czytam,ze ktoś odbiera punkty za liscie w wiacie z"perspektywe klienta",to rece opadają:(Sam wiesz ze takich perełek jest więcej........pozdr
7
Paweł 2017-02-09 09:17
Niestety jedynymi, którzy słyną z zaspokajania chorych ambicji w tej firmie są tylko i wyłącznie wspaniali i cudowni KO. Potrafią dla własnych celów zdeptać wszystko i wszystkich na swej drodze....wystarczy prześledzić "karierę" większości z nich żeby wyciągnąć odpowiednie wnioski... ktoś wcześniej wspomniał, że Netto zaczyna robić "czystki" w szeregach menadżerskich, czas najwyższy!! Mam nadzieję, że odstrzały ugodzą w te najbardziej "wybitne" i "uzdolnione" jak J.Z.(z pozdrowieniami dla Torunia :) ) i Ewelinkę R. największe porażki i chodzące Antyreklamy dla NETTO... życzę też żeby wreszcie znalazł się taki, który nauczy je szczerości i szacunku do innych ludzi...
5
Jeszcze Jestem 2017-02-09 12:30
Pawel,co do KO(niektórych,dobra większości:)),masz calkowita racje,lecz sa jeszcze KR,i uwierz,ze to sa dopiero "gwiazdy".Panowie na stanowiskach nie potrafiący o nic powalczyć,calkowicie podporzadkowani jednej osobie,ktorzy dbaja tylko i wyłącznie o stolki.Bezpodstawne stanowisko,ktore sluzy tylko i wyłącznie,aby "podkrecac srube"Swoim podwładnym.Przykre,lecz prawdziwe.
4
panicz 2017-02-10 14:47
Jesteś przekonany, że za wyniki? najlepiej duża pisać a nie mieć świadomości...
1
TWK 2017-02-10 15:07
Ty tak serio? Człowieku audyt nie jest od pomagania - pokaż mi firmę, w której audyt pomaga? Audyt ma Ci pokazać mniej więcej co masz do poprawy, co nie gra a grać powinno. Czy według Ciebie winą audytu jest np. to że nie przestrzegasz procedur bo powiedzmy ich nie znasz? albo masz bałagan na sklepie? Sorry kolego ale nie zgodzę się z Tobą, jeszcze nigdy dzwoniąc do Audytu nie zdarzyło mi się, żebym nie uzyskał pomocy, jako trener widzę też dużo raportów audytu i nie widziałem nigdy, żeby ktoś pisał o liściach we wiacie z perspektywy klienta. Nie dziw się, że nie dostaniesz pomocy jak dzwonisz z pierdołami, które np. masz w procedurach ale zamiast tam spojrzeć, to wybierasz nr do audytu (zastanów się co by było gdyby np. do ciebie dzwoniło 360 osób bo nie chce im się sprawdzić coś czego nie wie). Powiedz mi co audyt może ci pomóc po słabej inwie? mają ci oddać towar czy jak? Skoro sam tego nie nadzorowałeś w codziennej pracy, to nie oczekuj od nikogo gwiazdki z nieba. Sory ale nie ogarniam twojego podejścia i widać, że nie wiesz o czym mówisz.
Ludzie ogarnijcie się, macie coś do kogoś są skrzynki mailowe, można wysłać konkretne przykłady, które według Was są łamaniem norm obowiązujących w firmie. Jak nie pasuje Wam pani E czy pan J, to macie KR, jest dyrekcja ale lepiej wylać żale na forum uwierzcie mi na pewno coś to zmieni... Strasznie przykro się czyta, to co tutaj ludzie piszą, ok praca nie jest super ale jak ktoś chce pracować, to będzie pracował, zarobić też można ale kasa nie leci z nieba pierw trzeba dać coś od siebie a później oczekiwać. Każdy jest człowiekiem KO, Dyrekcja czy nawet wspomniany audyt i z każdym można się dogadać ale jest jeden warunek, zastanówcie się co sami dajecie od siebie, żeby było lepiej, dlaczego nie zgłaszacie problemów na bieżąco do KO czy nieprawidłowości do audytu - a później pisanie, że widzą co chcą widzieć czy że KO udaje, że czegoś nie widzi. Oni wpadają na ogół na kilka chwil, audyt raz do roku fizycznie nie ma możliwości, żeby wiedzieli tyle co my, osoby które są w sklepie na co dzień i to my powinniśmy przedstawiać im sytuacje jak jest a znając życie, to na audycie albo nigdy nie byłeś albo siedzisz cicho bo lepiej poszczekać na forum. Ogarnijcie się trochę i przestańcie uprawiac błazenadę
7
Wierny zasadą 2017-02-19 16:03
Pisze o Netto Braniewo.Mila obsluga.Czesto kieronik na kasie.Co to ma w ogole byc ? Wyzysk na pracownikach.Malo ludzi.A z tego co wiem nawet kary maja za male rzeczy typu kilka jogurtow po terminie.Ciagly ochrzan za zle wykonana prace.Jakis mezczyzna przyjezdza na kontrole i bierze do swoich lap, bez rekawiczek kazdy owoc i dusi go w rekach.I zostaje zduszony dla klientow.Pytam sie jak maja ja wykonywac swoja prace jak nie ma komu pracowac!Pozdrawiam
3
Ona 2017-02-20 09:45
Widze lizus napisal.W mojej firmie ludzie nie wytrzymuja i odchodza.KO udaje ze nic nie widzi.Wielbi kierowniczke i jak na nich doniesiesz.No slucham.Mialbys odwage ? Nie sadze.Napisales puste wypociny.Nie bede z Toba dyskutowala.Pozdrawia Netto Braniewo.
7
Natka 2017-02-21 00:17
Jak mi Ciebie kobieto żal. Ta dziewczyna musi mieć kiedy i na kim się nauczyć kasować! Ty zaczynając nową pracę od razu wszystko umiesz i się nie motasz? Takich jak Ty to powinni wydalić ze społeczeństwa. Bezduszny człowieku. Szkoda mi Twojego męża, że musi żyć z kimś takim
2
ewaa 2017-02-22 22:20
Proszę pamiętać że szkalowanie osób w internecie nie jest bezkarne. Jestem kasjerka z niedługim stażem ale na tyle pani kierownik okręgu JZ dała się poznać podczas wizyt że mogę uczciwie stwierdzić że jest bardzo miła, uśmiechnięta, pyta co słychać itd Pracowałam już w dwóch marketach polo i torimpex i tu jest najnormalniej.
2
były pracownik 2017-03-01 07:39
Nie polecam pracy w Netto. Praca ciężka, nieraz po 12 h, z dwoma osobami na zmianie. śmiech to jest, w żadnym sklepie tak nie ma. Prawdziwi pracownicy, którzy robią wszystko, nie są doceniani , spychani na bruk. Lubi się lizusus i konfidentów. A najgorsze jest zamydlanie oczu że wszystko jest w porządku, o jaka fajna atmosfera panuje, a za plecami snują jak się Ciebie pozbyc, widzą tylko Twoje potknięcia, natomiast prawdziwej pracy już nie. Kierownictwo kto je wybiera, niektórzy ściemę walą że coś robią, a tak to im nie zależy, jak już siądą w biurze. Mają się za nie wiadomo kogo. Kierownik zasypuje Cię e-mailami z ciągłymi pretensjami, jakby nie było co robić w wolnym czasie, w domu. Sprzedawca jest traktowany jak robot, jak najwięcej za jak najmniej. Liczą się tylko wyniki, tabelki, nic więcej.
7
Jaaaaa 2017-03-02 21:17
Nic dodać - nic ująć
1
ada 2017-03-03 11:11
Nartowska oszalała. Szmaci ludzi na potęgę!! panowie czas powiedzieć stop!! samochodem przewozi przerzuty!! marek i sławek może czas przyjżeć się nie tylko wynikom??
nykus 2017-03-03 11:40
nie może być tak że pracownik płaczę przez kierownika okręgu. Pani Magda Nartowska wróciła i rozwala wszystko. Wyniki , tzn. obroty przemawiają ale to niej zasługa. zobaczccie sobie na monitoringu kto [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
alechandra 2017-03-03 11:50
okreg 26 bez jasinskiego przestaje istniec. skad ostrowka wzial ta kobiete
Percia 2017-03-03 14:08
Porażka ta firma a najlepsze jest to jak awansuje się ludzi nie nadających się do zarządzania ,a później wylatują za wałki co nie PERCIA 185 ,albo robi się wałki na delegacjach .Jak można być na szkoleniu we Wrocławiu w niedzielę fajnie że nikt tego nie weryfikuje trzymać tak dalej .
Pozdro dla szukających brakujących CEN Audytorów
1
Szkoda gadac 2017-03-04 08:45
Nie polecam tej firmy
1
megan 2017-03-04 09:43
@Kora - 2017-01-13 12:35

Dokładnie tak jak piszesz ,KO 9, ma taki przerost ambicji , że pracownicy nie chcą żeby im przedłużać umowy . Ona wyznacza jakieś nowe trendy na 9 . doświadczonych pracowników eliminuje i zatrudnia nowych , ale czy lepszych ? No cóż , wyboru i tak nie ma , bo ludzie nawet CV nie przynoszą i zatrudniają kogo popadnie , byle zapchac dziurę . Zwierzchnicy pani J.Z. sa albo ślepi , albo mają gdzieś co się dzieje , chyba że ona jest taka przekonująca !? Ale co ma do zaoferowania człowiek , który nigdy nie patrzy rozmówcy prosto w oczy ?
2
zadowolony 2017-03-06 16:00
Nie pracowałeś to nie oceniaj
3
Niepewna 2017-03-10 12:33
Może wie ktoś lub ma znajomego w Netto w Głogowie na Dolnym Śląsku? Pojawiła się oferta pracy, więc nie mam pewności czy składać tam CV.
Niepewna 2017-03-10 12:34
Chodzi o prace. Zależy mi na jej znalezieniu, a nie wiem jak tam jest.
Obserwator 1975 2017-03-13 23:41
Uwaga na mobbing i niewolniczą pracę w NETTO w Brwinowie
żal czytać! 2017-03-17 10:56
Ludzie jakie wy głupoty piszecie, to głowa mała... Nartowska wozi przerzuty samochodem NO I? czytałaś kiedyś procedury jakie u nas obowiązują? - może Cię zaskoczę, ale KO ma taką możliwość, więc siedź cicho zamiast kogoś oczerniać, to pokazuje, że wielu z Was nie zna podstaw ale pisać głupoty w internecie, to pierwsi... czy można być w niedzielę na szkoleniu we Wrocławiu - tak można!... Cudów oczekujecie? od siebie coś dajcie... macie dowody, że ktoś coś robi niezgodnego z obowiązującymi zasadami, kradnie, oszukuje, mobbinguje was (w ogóle wiecie co to znaczy?), to macie od tego specjalne skrzynki mailowe, na które można to zgłosić z opisem sytuacji co gdzie kiedy... wtedy Sławek, Marek czy ktokolwiek inny będzie mógł to sprawdzić i się do tego odnieść. Jeżeli myślicie, że zmienicie coś swoim biadoleniem, wylewaniem pomyj i oczernianiem ludzi w internecie, to gratuluję Wam inteligencji....
1
Kaczy 2017-03-17 18:19
Obserwator . Czy ty w ogóle wiesz co to jest mobbing?
MNMN 2017-03-17 18:44
Dołączam się do pytania. Też chce zacząć prace w Netto w Głogowie, ale nie wiem czy warto wysłać CV i nie wiem jak jest z tymi szkoleniami i atmosferą. Może mogła bym prosić o pomoc?
@nettciak 2017-03-17 21:18
Niepewna - jeśli zależy Ci na pracy, w której będziesz mogła się rozwijać dzięki swojemu zaangażowaniu i chęciom - zapraszamy. W Netto można naprawdę dużo osiągnąć, ale trzeba chcieć i dać coś z siebie. Przede wszystkim jest to uczciwa firma, która na pewno Cię nie oszuka, chociaż na początku nie ma kokosów.
Zostaw swoją opinię o NETTO SIEĆ SKLEPÓW - Kobylanka
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NETTO SIEĆ SKLEPÓW