brak logo

Agros Nova

Warszawa

Opinie o Agros Nova

zainteresowany 2010-01-26 16:57:24
jak wygląda praca w tej firmie? Chodzi mi o czas pracy, wynagrodzenie, atmosfera etc?
mała 2010-05-11 16:30:27
dołączam się do pytania/ pozdr.
anonim 2010-06-29 12:08:51
zainteresowany - 2010-01-26 16:57:24

jak wygląda praca w tej firmie? Chodzi mi o czas pracy, wynagrodzenie, atmosfera etc?

zależy, od miejsca pracy i stanowiska. Moge tylko powedziec, że to naprawde solidna firma a nie typ wyzyskiwacza. Generalnie wysokie zarobki, premie, pełen socjal. naprawdę polecam!!!!
plastuś 2010-09-10 17:32:25
ty chyba nie wiesz co mówisz, małe pensje, o premiach pełnych można zapomnieć, była kierowniczka straszna kłamczucha, obiecywała ale nic nie robiła w tym kierunku, o wymianach mozna zapomnieć, dziwna polityka , żadnego socjalu.......,
anonim 2010-10-05 08:54:36
plastuś - 2010-09-10 17:32:25

ty chyba nie wiesz co mówisz, małe pensje, o premiach pełnych można zapomnieć, była kierowniczka straszna kłamczucha, obiecywała ale nic nie robiła w tym kierunku, o wymianach mozna zapomnieć, dziwna polityka , żadnego socjalu.......,

Fakt ja mówie o Zduńskiej Woli i tam rzeczywiście jest dobrze. Zmiana inwestora, powoduje, iz firma się rozwija i zaczyna się polepszać, mimo iż nie było już i tak źle. Tutaj, aby zarobić, niestety trzeba się troche narobić.
nn 2011-01-19 06:16:03
wielki wyzysk ,wypłaty nie adekfatne do wykonywanej pracy,wielka rywalizacja, i podkładanie ludzią świnstw.
3
tomek 2011-06-22 18:33:05
witam, a jak w warszawie jako ph? jaka kasa i wogóle atmosfera...wiadomo nigdzie nie ma lekko ale czy da się tu zaczepić na dłużej. z góry dziękuje
1
jaris 2011-08-09 15:56:38
Cóż muszę się z tym zgodzić. Brak szacunku dla pracowników ,Bydło" robocze. Nie podskoczysz nawet, gdy masz rację ,bo już po pracy.Najlepsze płace i prace dla rodziny i znajomych, nawet gdy są to ludzie bez przygotowania , z ulicy. Stażowe dawno już zniesione, a podwyżki obejmują tylko wazeliniarzy.A i pionie administracyjnym nie należy zapominać lwia część puli. Rozrasta się kadra nadzorcza bez limitu biedny pracownik to ostatnie ogniwo łańcucha pokarmowego ma robić za dwóch w skrajnych często warunkach. Patologia zakładu niegdyś słynącego ze wspaniałej marki Łowicz.
4
alex 2011-09-19 18:46:11
witam,
znalazłem ogłoszenie na PH
czy warto zawracać sobie tym głowę,
jakie warunki pracy:
płaca,realność planów,czas pracy,samochód,
atmosfera,świadczenia itd.
dzięki za odpowiedzi
iti1 2011-09-20 09:10:44
Witam, czy ktoś może sie wypowiedziećjak pracuje sie w AN na stanowisku Informatyk, właśnie pojawiło sie ogłoszenie
1
alaa 2011-10-07 09:35:30
Witam,
Chciałabym się czegoś dowiedzieć o pracy w Agros Nova.
Chodzi mi dokładnie o stanowisko Przedstawiciel Handlowy. Czy możecie coś o tym napisać:realność planów, atmosfera, pieniądze, samochód itd. jak to w ogóle wygląda w tej firmie?
Bardzo proszę o prawdziwe i szczere opinie:)
adec 2011-10-13 11:58:50
Osoby zainteresowane pracą na stanowisku operatora linii produkcyjnej zachęcam do przesłania CV na adres (usunięte przez administratora)
1
luki 2011-11-08 09:15:35
czesć, jeżeli myslisz o PH w poznaniu na sieciach to stanowczo nie polecam gosc ktory jest tam rks to wyzyskiwacz, i jednym słowem kawał gnoja. nikt do niego nie chciał przejsc z detalu. kilka lat temu w pazdzierniku usuneli go z firmy za mobbing. a w grudniu tego samego roku, mimo protestu kilku kierowników wrocil na stanowisko rks na sieciach - porażka. Na siłe sciagneli dziewczyne z detalu, po czym zwolnił ja. żal laski bo dobrze jej sie pracowało na detalu.
Rks jest w stanie zjesc własne gowno, zeby tylko uchronic swoja dupe. najgorszemu wrogowi nie zycze takiego kierownika. popytajw rynku i powiedza tobie to samo. duza rotacja na sieciach ze wzgledu na rks (usunięte przez administratora)
1
elwi 2011-11-08 09:20:25
alex - 2011-09-19 18:46:11

witam,
znalazłem ogłoszenie na PH
czy warto zawracać sobie tym głowę,
jakie warunki pracy:
płaca,realność planów,czas pracy,samochód,
atmosfera,świadczenia itd.
dzięki za odpowiedzi

warunki pracy: płaca - 2500 brutto premia - nierealna realność planów - 50% czas pracy - po ostatnich aferach sie pilnuja, ale w domu na raporty odpowiedasz do 21, samochód - corsa, z limitem kilometrow, gps i oplata pobierana za samochod co miesiac od wynagrodzenia atmosfera - wsrod ph i niektorych kierownikow ok. ale wiekszosc kierownikow - porazka świadczenia - a co to takiego. Brak, brak, brak dzięki za odpowiedzi - prosze bardezo
1
anonim 2011-11-17 11:01:03
jak jest z praca na terenie woj.podlaskiego ???
jaka kasa????
jaki kierownik????
czy jest sens pchać sie tam ?????
anonim 2011-11-18 17:34:47
Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu.
Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:)
anonim 2011-11-22 22:49:08
anonim - 2011-11-18 17:34:47

Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu.
Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:)

tak dla wiadomsci jak zobaczylem kto jest tam nadal kierownikiem to zawróciłem sie na nodze i wrócilem do domu wiec nie doczekam tego i nie bede mieć okazji tego sprawdzić. no cóz trudno ale kierownik na woj.podlaskie to sory porażka i nie mam zamiaru z kim takim racować kto ma problemy z wyslawianiem sie - twierdze tak gdyz mialem okazje prozmawiac z ta osoba i z ełna swiadomościa stwierdzam ze ta osoba nadaje sie na stoisko miesne w pss bialystok
anonim 2011-11-22 22:49:08
anonim - 2011-11-18 17:34:47

Praca w Agrosie to jakieś nieporozumienie. Na stanowisku Ph byłam pozostawiona sama sobie. Brak towaru na wymiany, brak towaru na rozliczenie promocji, auta które nie nadają się do użytku, karda kierownicza to jakieś totalne nieporozumienie(ludzie bez umiejętności i kwalifikacji) Kasa niska (do 2000zł miesięcznie netto uwzględniając premię). Ogólnie niczego się nie nauczysz, a kwestia rozwoju i awansu tam nie istnieje. Agros robi z siebie dużą kolokację a tak naprawdę nie ma zielonego pojęcia o handlu.
Jeśli jesteś dalej zainteresowany to powodzenia. Po miesiącu sam podzielisz moje zdanie:)

tak dla wiadomsci jak zobaczylem kto jest tam nadal kierownikiem to zawróciłem sie na nodze i wrócilem do domu wiec nie doczekam tego i nie bede mieć okazji tego sprawdzić. no cóz trudno ale kierownik na woj.podlaskie to sory porażka i nie mam zamiaru z kim takim racować kto ma problemy z wyslawianiem sie - twierdze tak gdyz mialem okazje prozmawiac z ta osoba i z ełna swiadomościa stwierdzam ze ta osoba nadaje sie na stoisko miesne w pss bialystok
były 2012-08-05 20:23:53
Pracowałem trochę w Agrosie, krótko duży syf za małe pieniądze. Faktycznie kierownicy ds. sieci to klika, mało kumają i kłamią. Daja małe budżety i radź sobie sam. Kontrola na maksa. Miałem takiego RKS, kuźwa pracocholik nie mógł spać i od rana zdzwonił. Ale to jest taka kultura firmy, żołnierze, rozkaz i wykonać, słaby zostaje. Ten kto myśli, lepiej niech tam nie idzie, bo masz pracować wg. ich stnadradów, tabelki i takie tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] erele. Poziom PHS to ludzie po średnich szkołach bez języków, tylko działa na nich bat i do roboty. Ja trochę słabo czuje się w takim środowisku, co to nakręca się na firmowej imprezie i udają super kumpli. Jak przyjdzie co do czego i wiesz pierwsi cię wydadzą. Plany to kosmos, tak ma być bo firma się rozwija, generalnie dla mnie to jest praca dla małolatów, którym dadzą corsę z gps, 2 koła na rękę, i do roboty. Taki się tam utrzyma, ten który oczekuje coś więcej, szkolenia i mądrej fachowej porady od rksa tam jej nie znajdzie, bo rkasami są byli PHS, i tak wkółko.
Nie ma czego tam szukać, Ja zostawiłem \\\\\\\"pulpę\\\\\\\" i dobrze mi z tym.
ph ds.kk 2012-10-05 20:27:25
piszecie o braku możliwości awansu po czym ktoś o tym że rksi to byli PH,
piszecie o GPSach których nie ma!!
piszecie o rksie (usunięte przez administratora)u którego są najwyższe premie w KN!!
piszecie o zarobkach z premią- nie licząc jej mam więcej samej podstawy,
piszecie o wykształceniu- każdy jest po studiach wyższych,
samochody są regularnie wymieniane, limity?? nigdy nie przekroczyłem.
czytając te negatywne opinie mam wrażenie że nikt z Was w Agrosie nie pracował.
ph 2012-11-28 18:23:48
Nie wiem jako kto pracujesz w Agrosie, ale raczej napewno nie jako ph. Chyba, ze sieciowcy maja lepsze warunki od ph rynku tradycyjnego. Nie wiem jak z awansami-za krótko pracuje. GPS? podobno nie ma, podobno. Limity? też nie przekraczam. Wykształcenie? nie wiem jak wszyscy, nie wiem jakie maja rks, wymagaja min. srednie dla ph. Kasa? powiem, tylko, że jak zobaczyłam swoją pierwsza wyplate, to nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac... wiem na jakie warunki sie zgadzalam, ale.. minus za auto i ewentualne dodatkowe ubezpieczenie i zostaje... Plusem tej pracy jest atmosfera i wspolpracownicy. Tylko na dluzsza mete to chyba nie po to sie pracuje.
Pozdrawiam!
olo 2013-01-13 23:57:02
chłopie, jako kto pracujesz, czy pracowałeś.
Bo na pewno nie jako pH.
Pracowałem tam, i sytuacje o której jest tu pisane znam z autopsji.
Nie sądziłem tylko że KB jeszcze tam pracuje. myślałem że po "zmianach" juz go tam nie bedzie. ale widze że liże nadal. a mamusia jak zawsze prasuje mu koszule.
pamietam sytuacje z wyjazdu służbowego jak miał stłuczke i pierwszy telefon jaki wykonał BYŁ DO MAMUSI
wszyscy sie z tego potem śmiali.
Jestem wdzieczny losowi że nie muszę tam już pracowac. pisze "nie muszę" bo przychodząc tam - to było moje marzenie. i przez pierwsze 5 lat pracowało się ok. ale cóż wszystko z czasem się zmienia. ale jedno z czystym sumieniem mogę powiedzieć o tej firmie - mobbing i brak poszanowania dla podwładnych, widze że tu nic nadal sie nie zmieniło.
pozdrawiam
i trzymajcie sie wszyscy ph z agrosu bo na rynku z prca teraz kiepsko.
nieznajoma 2013-03-08 23:26:34
anonim - 2009-05-28 17:02:35

Dodaj opinie o Agros Nova - Warszawa. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
niewiem jak warszawa ale LOWICZ jest beznadzieja lacznie z pania(usunięte przez administratora)A jest ona brygadzistka na zmianie do czego sie nie nadaje bo stosuje mobbing
1
Roman 2013-08-22 19:57:30
Witam,
czy ktoś ma informacje o pracy jako ph ds. kluczowych klientów ? Jak wyglądają zarobki, budżety marketingowe, zakres odpowiedzialności, itp.
Z góry dziękuję za informację.
Pozdrawiam
2
nick 2013-11-23 00:07:58
Chciałam przestrzec wszystkich przed stażami w Agros-Nova. Reklamują je jako w samych superlatywach - płatny staż na którym dużo się nauczysz.
Prawda wygląda niestety bardziej trywialnie. Pieniądze to grosze - jeśli weźmie się pod uwagę ilość przepracowanych godzin (cały etat). Więcej zarobisz w pubie, restauracji - cokolwiek. No ale Ci ambitni (tak jak ja kilka miesięcy temu) powiedzą, że chodzi o to, aby się czegoś nauczyć, a nie o pieniądze.
No więc niestety muszę was rozczarować:
- opiekun stażu jest zazwyczaj tak zawalony robotą, że nie ma czasu niczego Ci tłumaczyć - daje zadania (usunięte przez administratora)(wyszukaj w internecie, uzupełnij bazę danych itp.) i obiecuje, że już jutro pokaże Ci coś konkretnego, jak tylko "wygrzebie sie" ze swoich zadań (nie muszę dodawać, że te jutro nigdy nie nadchodzi?)
- uczysz się jedynie wewnętrznych procesów w tej firmie (do kogo zadzwonić jak jest obsuwa, błąd itp.) - w żadnym razie nie przyda się to w innej firmie
- gdy już tracisz cierpliwość i prosisz o przekazanie konkretnej wiedzy (z opisem czego dokładnie chciałbyś się nauczyć) okazuje się, ze wymaga to dokumentów/danych/procesów, które są utajnione dla osoby z zewnątrz (a więc dla praktykanta, a nie pracownika)
- nie ma szans na zatrudnienie po odbyciu stażu; po każdym stażyście za chwilę przychodzi następny. Nie opłaca się im więc przekazywać Ci żadnej konkretnej wiedzy. Jesteś tanią siłą roboczą od bezsensownych zadań, których inni pracownicy wykonywać nie chcą.
Szkoda czasu i nerwów. Możecie je przeznaczyć na staż w firmie, która na prawdę was czegoś nauczy.
W ciągu 3 miesięcy trwania stażu nie spotkałam ani jednego zadowolonego stażysty. A w tym czasie w firmie było ich sporo.
2
bolo 2013-12-13 20:46:38
nigdy nie polecę nikomu tej "firmy" nikt tam na pewno nie pracuje z własnej wol tylko po to żeby przeżyć
3
xtrail00 2014-03-04 15:16:17
Panowie i Panie jak obecnie wygląda PH w agrosie ? Jak zarobki,narzędzia(gps?),atmosfera ? Z góry dzięki
Lolek 2014-03-16 12:46:52
No więc dla zainteresowanych podam trochę informacji bo osoby które tutaj piszą to mają informację wzięte chyba z kosmosu.Na początek świeżo przyjmowany PH otrzymuje podstawę brutto od 3 do 3500 tyś. w zależności od jego kwalifikacji.Premia jaką może dostać to do 70% jego podstawy.Auta są na bieżąco wymieniane,aktualnie na nowe fordy , na razie bez GPS.Firma jest wymagająca ale jak ktoś pracuję to może być spokojny o swoje stanowisko,po 16 nikt do nikogo nie wydzwania.
Pracownik 2014-05-05 12:36:37
Witam, chciałam się zapytać jakie są zarobki netto/ brutto na stanowiskach administracyjnych w biurze w Warszawie. Dziękuję.
mum 2014-05-06 14:14:51
Witam,
czy ma może ma ktoś info o pracy w Agros Nova w horece?
1
PH 2014-05-19 19:52:07
Witam chcę zapytać jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna na PH czy są jakieś scenki sprzedażowe,testy na kreatywność itp.Czy ta podstawa o której piszecie dotyczy wszystkich regionów . Z góry dziękują za odpowiedz













horeca 2014-05-21 18:52:20
pracy w horeca nikt nie poleca (pytałem u ludzi tam zatrudnionych), kierownik wariuje i chce się wszystkich pozbyć. Wielki Pan. Zastrasza, już paru się zwolniło. Dziwne ze nikt z "góry" tego nie widzi.
4
wind 2014-07-09 23:13:15
Chyba już ktoś to zauważył, bo obecnie na północy jest vacat na KOS... :)
stary 2014-07-17 07:31:53
czyżby pisał to AN, lub GK a już wiem AB.
Ten pierwszy to idealny przykład na opinię o braku kompetencji itd.....
Kiedys można było tam zarobić... (bardzo dobre warunki jak na tamte czasy, auto, dodatki i nagrody od prezesa były) ale to za czasów starych dobrych właścicieli. sprzedali firmę do funduszu.... (usunięte przez administratora)
1
julek 2014-07-17 07:35:32
dziękujemy panie adamie za odpowiedz
Bartosz 2014-11-05 12:07:23
Praca w terenie równo 8h. Żadnych telefonów i maili po godzinach pracy. Pensja na czas.
Cele jak wszędzie podwyższone, ale do ogarnięcia w zależności od miesiąca. Z premiami różnie bywa bo są połączone z poprzednim miesiącem i jest brana średnia i na tej podstawie jest przyznawana. FMCG niestety rządzi się takim prawem, że wiecznie brakuje na wymianki. Podobnie, a nawet tragicznie jest tutaj. O towar trzeba się prosić i góra w ogóle nie widzi, że wymiany po kilkaset zlotych na miesiąc poprawią naszą pracę i zwiększą obrót firmy, poprzez zamowienia za kilkanaście tysięcy. A także pozwoli na profesjonalne podejście do nas na sklepach przez kierowników. Poza tym praca OK.
3
zadowolony 2014-11-22 09:58:15
ale bzdury piszesz koleś heheh,pewnie cię wywalili bo nic nie robiłeś!!
ja 2014-12-20 12:09:43
juz sie skonczył Agros Nova, teraz bedzie MASPEX NOVA......
2
Byla stazystka HR 2015-01-09 18:15:52
Nie zgodze sie z Twoja opinia na temat stazu. Ok, nie placa duzo, ale w koncu to staz, wiec nie ma co porownywac do pracy w pubie. Fakt, ze nie ma szans na pozostanie i to jest minus.

Natomiast byly tez plusy: nauczylam sie tam bardzo duzo, opiekun stazu byl pomocny a ja mialam mozliwosc samodzielnie prowadzic projekt. Zdecydowanie to byl staz, na ktorym mozna zdobyc wiedze a nie parzyc kawe.

No i ja na stazu bylam maksymalne 6 m-cy/
1
ss 2015-03-18 15:36:49
teraz będziecie jeździli fiatami panda i zarabiali 1500 zł, trochę wam współczuję... nie widzicie tego? uciekajcie czym prędzej PH z Agrosu; znam ich doskonale
anonim 2016-10-04 09:51:10
Czy ktoś wie, ile aktualnie zarabia się na stanowisku PH ds. Detalu?? Warto aplikować?
Piiiii 2016-10-05 09:12:49
2300 netto
mikososk 2016-10-05 15:32:39
a czy może gdzies oprócz tego miejsaca o którym wspomniale @Ślusarz sa dostępne oferty pracy może?/?
Franek 2016-10-28 07:21:19
Teraz to dajcie sobie wszyscy spokój i poczekajcie. Zmiany zmiany zmiany , w ciagu ost.tyg.firme opuściło koło dwudziestu starych dobrych pracownikow, tak sie dzieje za sprawa rządów maspexu i ich ciągłych zmian. Ja osobiście dzisiaj sie dowiem czy dalej pracuje, poniewaz lubelli i my sie właśnie łączymy, czyli z dwóch pracownikow zostanie jeden, a jaj już zostawia dwóch to bedzie tylko kwestia czasu kiedy odleci ten słabszy.
Odchodzą z firmy pracownicy którzy wyrabiali plany nawet co miesiąc, dlaczego hm..... Odp.jest prosta rzenada a nie kasa, za takie grosze to i niedługo w biedronce na kasie sie zarobi, i tam bedzie jeszcze spokojniejsza głowa. Pozdrawiam i omijajcie łukiem i Agros Nova i Maspex chyba ze chcecie być polskimi murzynami pracującymi dla idei .
Pk 2016-10-28 21:56:52
A jak długo pracujesz w firmie ??
Zostaw swoją opinię o Agros Nova - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agros Nova