brak logo

Noviti Mobile

Kraków

Opinie o Noviti Mobile

kris984 2010-04-12 15:23:47
pracodawca (usunięte przez administratora) premii i pelnego wynagrodzenia, warunki skandaliczne a oferty pracy w internecie wystawiane przez pracodawce to jedna wielka sciema
anonim 2010-04-15 17:10:53
Czy mozecie coz wiecej na temat tej firmy napisac bo akurat wybieram sie na rozmowe do nich w poniedzialek i teraz po przeczytaniu tych informacji nie wiem czy jest sens. Byl ktos na rozmowie u nich?? Prosze o pomoc
anonim 2010-04-27 16:05:05
Witajcie,
Pracowalem w tej firmie i bylem bardzo zadowolony. NIe wiem skadd takie bledne opinie. Szef wymagajcy ale taka rola szefa, moim zdaniem konkretny a to bylo dla mnie wazne. Pod wzgledem wynagrodzenia tez bylo o.k, oczywiscie kazdy chce wiecej ale moim zdaniem uczciwe podejscie do pracownika. Ja nie narzekalem. Gdyby nie sytuacja rodzinna i przymusowy powrot w rodzinne strony pracowal bym tam dalej. Moim zdaniem: POLECAM.
mila 2010-04-27 18:45:16
Przed chwila wrociłam z rozmowy kwalifikacyjnej, moje wrazenia sa nastepujące: Fajne biuro, nowe i czyste ( dla mnie to ważne, nie chciałabym pracować w starej ruderze), super atmosfera, ludzie usmiechnieci i weseli. Wynagrodzenie o.k. premie tym bardziej. Rozmowa kwalifikacyjna byla konkretna i rzeczowa. Mam nadzieje ze mnie wybiora:) pozdrawiam
anonim 2010-05-31 21:24:49
Byłam na rozmowie, obiecane kokosy, szef nie informuje że szkolenie które się przeciąga do dwóch tygodni jest bezpłatne , nie umie sam o tym powiedzieć tylko taka informację przekazuje pracownik, skandaliczne podejscie nie polecam
anonim 2010-11-21 09:33:49
Pracowa???????Â?Â???Â???Â???Â?em w tej firmie jako handlowiec, niskie premie, (usunięte przez administratora) firme noviti mobile zmienil na novitel jest to smieszne bo po tym nipem istenieje jeszcze inna firma sky, najwiekszy kombinator z jakim sie spotkalem, osoby tam p-racujce sa wykorzystywane psychicznie a nawet bylo pare przypadku (usunięte przez administratora) na dziewczynach, szkoda slow, nie zycze nikomu wspolpracy z pane (usunięte przez administratora) z krakowa
anonim 2010-11-28 17:27:56
pewnie miałeś niskie premie bo byłeś kiepski. Jak byś pracował i robił wyniki to byś zarabiał pieniądze. proste.
Ja też pracowałem tam jako handlowiec może w tym samym czasie co Ty i ja nie narzekałem,
Jak ktoś wyleciał z pracy to teraz wypisuje to co wypisuje, jak sam odszedł to idzie dalej i się nie ma czasu na wypisywanie głupot.
Taka moja opinia.
Adam 2011-11-15 09:26:53
Jest teraz rekrutacja w firmie (usunięte przez administratora)
inka 2016-05-21 17:48:22
pracownik produkcyjny??? przecież oni się zajmują świadczeniem usług typu call center obecnie - nie wiem skąd ty kolego szanowny bierzesz swoje informacje
Zostaw swoją opinię o Noviti Mobile - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Noviti Mobile