Czy nowo zatrudnione osoby w Kaszubianka Ewa Pawlak-Gustek otrzymują od pierwszych dni umowę o pracę?
Chciałam dorobić na wakacje. Rozmowa przebiegła ok. Miałam pracować jako kelnerka. Skończyłam na kuchni. Ten właściciel sknerzyl na wszystkim. Nawet na ciepłej wodzie do umycia się. Jedzenie nie mogło się zmarnować. Bywały takie historie, że hej. Zabierał napiwki. Nie polecam. Ten właściciel ma chyba naturę narcystyczną. Nie przyjmuje zwrócenia uwagi, już nie mówiąc o krytyce, na którą reaguje nerwowością. Daleko omijać toksycznego typa. A jeszcze do tego skarbówka miała do mnie pytania. Chyba nie zgłosił. Dobrze, że miałam umowę podpisaną.
Jedzonko pyszne, obsługa przemiła. Na pewno jeszcze wpadnę na jedzonko, będąc w okolicach.
A może macie informacje czy można tam pracować jako kelner nie mając 18lat? Bardzo chce sobie dorobić na wakacje
Jak w Kaszubianka Ewa Pawlak-Gustek wyglądają możliwości ewentualnego awansu na wyższe stanowiska?
Zamówiliśmy dzisiaj pierogi i jakiś półmisek szefa. Bo tego co przyniósł kelner naprawdę nigdy za te kasę bym się nie spodziewała, karkowa mrożona byle gownem doprawiona na niej mnóstwo cebuli żeby zabić paskudny smak. Ale najlepsze jest to że ja zamawiając pierogi i oczekując przynajmniej ręcznie robionych, dostaje 6 szt pierogów kupinych w biedronce. No kpina. Zamknąć (usunięte przez administratora) bo na ich miejscu może otworzyć się coś naprawdę bardziej godnego uwagi i kasy z naszysz portweli. Wstyd!!!!!!!
Proszę o informację, jak aktualnie sytuacja pracowników Kaszubianki w Jastarni, czy pizzeria działa normalnie? Jak z maseczkami, rękawiczkami itp - ktoś posiada wiedzę? Pracownicy dostają je od pracodawcy, czy trzeba się o to martwić samemu? I czy w ogóle teraz jest szansa na przyjęcie nowej osoby?
@Zniesmaczona To jest forum pracownicze a klienci powinni kierować swoje opinie na właściwy adres.
Obsługa bardzo niemiła. Jedzenie suche i zimne . Na prośbę podgrzania właściciel dostał białej gorączki i zaczął nas obrażać. NIE POLECAM !!!
A może ktoś słyszał o pracy w pizzerii? Jakieś informacje ?
Witam.Jedzenie na wysokim poziomie i ładnie podane.Nie zawiodłem się na nim.A byłem nie jeden raz.Ceny też nie są wygórowane.Właściciel w porządku gość.Osobiście polecam Kaszubiankę.
Na forum jest wiele informacji od klientów pizzerii. Czy jednak mogłyby się tu także wypowiedzieć osoby, które pracują w tym miejscu? Praca w gastronomii nie jest łatwa i wymaga wiele cierpliwości. Jak wyglądają poszczególne aspekty zatrudnienia w Kaszubiance? Podzielcie się z nami swoją opinią na ten temat.
-Mięso przeterminowane -fatalna obsługa -sensacje żołądkowe na wieczór -absurdalnie mały wybór ryb w restauracji
Właściciel nie szanuje klienta, weszliśmy po przyjeździe aby się przywitać, a dodam, że w zeszłym roku codziennie jedliśmy tam śniadania bez większych zastrzeżeń...zostaliśmy od progu wyproszeni bo trzymalismy w dłoniach paczki z pączkarni obok. Zrobiło nam się bardzo przykro bo nie chcieliśmy tych pączków tam zajadać tylko przywitać się i zapowiedzieć na śniadania...Panie Właścicielu tygodniowy utarg z trzech klientów przeszedł Panu koło nosa i choć kasa to nie wszystko to niesmak pozostał i coraz gorsza opinia o miejscu....zdecydowanie NIE POLECAM
Świetne jedzenie. Bardzo często chodzę do restauracji lecz nie znalazłam takiej która posiada jedno i drugie dobre jedzenie i miłą obsługę.
Fuj, co to za jedzenie. a zwróc uwage obsłudze to straszna awantura. nie polecam
Faktycznie, dużo się popsuło, a pan za barem to ma chyba wszystkie muchy w nosie z całego półwyspu
Śmieci. Jedzenie jest obrzydliwe i drogie. Pizza smakowała jakby leżała całą zimę w zamrażarce... i pewnie tak było
Syf i tyle.. Nie polecam miejsca
Często zadawane pytania
-
Jak się pracuje w Kaszubianka Ewa Pawlak-Gustek?
Zobacz opinie na temat firmy Kaszubianka Ewa Pawlak-Gustek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.