brak logo

Bracia Sadurscy

Kraków

Opinie o Bracia Sadurscy

admin 2015-06-14 19:25
Czy zgadzasz się z opiniami na temat firmy Bracia Sadurscy? Zachęcamy do komentowania. W ten sposób pomagasz użytkownikom, którzy myślą nad podjęciem tam pracy.
nickelback 2015-06-15 21:09
witam nie pracowalem i nigdy bym dla nich nie pracowal, agenci tego biura to naciagacze i nie maja pojecia o sprzedazy mieszkania, porazka prosze omijac ich szerokim lukiem
ola.ola 2016-04-26 16:57
Robię zdjęcia i filmy dla biura i nie narzekam na warunki. Płacą dobrze, zgodnie z tym na co się umawialiśmy. Zleceń też jest sporo, bo w przeciwieństwie do innych biur mają sporo nieruchomości w bazie, które trzeba zaprezentować.
Gosia 2016-04-26 17:15
Pracuję w Agencji Nieruchomości Bracia Sadurscy od 6 lat, osobiście nie wyobrażam sobie innej pracy, rewelacyjna atmosfera, każdy może liczyć na siebie w każdej sytuacji,szef to osoba kompetentna oraz dbająca o pracownika . Jako osoba mająca już długi staż pracy w tej firmie z czystym sercem mogę polecić pracę!
magdeuszek 2016-04-28 17:33
Ja pracuję w tej firmie już ponad 6 lat. I bardzo mi się tu podoba. Są jasno określone zasady, nikt nikogo nie próbuje oszukiwać, jak to się zdarza w różnych firmach. Ważna jest też atmosfera - przyjazna i rodzinna.
R. 2016-05-04 20:29
Pracuję już u nich długo. Jasne zasady, rodzina atmosfera i pomagamy sobie często. Firma pilnuje, aby nikt nie czuł się oszukany, koledzy nie chcą odchodzić do innych firm więc coś to chyba znaczy.
zenek 2016-05-18 10:50
Miałem krótki epizod w biurze na Czarnowiejskiej i generalnie mogę agencję polecić do pracy. Fajne miejsce, żeby stawiać swoje pierwsze kroki w branży. Dużo się można nauczyć. Długo nie zabawiłem, bo dostałem inną propozycję pracy jako wspólnika od znajomego, ale gdyby nie to to pewnie bym tam jeszcze popracował.
1
jaroslaw.n 2016-05-22 11:07
Dno dno i jeszcze raz dno. Zaproponowali mi na rozmowie umowe zlecenie. Brak jakichkolwiek dodatków benefitów. Sam sobie musisz płacić za paliwo. Sam musisz mieć samochód. Płacą tylko 40% prowizji. Byłem na rozmowie ale szukają naiwniaków i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] znalazlem prace w biurze gdzie jest umowa o prace, podstawa i prowizja od sprzedazy. mam multisporta i karte medyczna. Nie polecam nikomu tam pracy.
2
jarosław.n 2016-05-23 21:41

nmbbnm - Aplikowałem na stanowisko pośrednika bo innych tam stanowisk do objęcia nie ma. Rozmowa odbyła się miło ale te warunki to śmiech na sali w dzisiejszych czasach. Umowa zlecenie, brak jakichkolwiek dodatków, brak multisporta, brka karty medycznej, brak ubezpieczenia, nie zwracają za paliwo, jeździsz swoim samochodem (ekspolatacja samochodu) sam dokładasz do interesu a właściciel szuka takich naiwniaków. z tego co było mi mówione na rozmowie, wywnioskowałem że ciągle ktoś przychodzi i odchodzi, teraz sie nie dziwie po tych warunkach jakie proponuja.
klient 2016-07-06 18:47
na nic piekne zdjecia i prezentacje skoro agent nie ma zielonego pojecia o ktore mieszkanie chodzi jak klient dzwoni z pytaniami, nie wie nic o ofercie, a powod jest wlasnie ten o ktorym Pani sama pisze- wszystkie mieszkania biorą jak leci!!!!!!!!!!!
007 2016-07-07 10:29
to co to za agent? ale nowych szukają w Krakowie obecnie
Mteo 2016-11-18 12:02
Byłem na rozmowie z polecenia - warunki "świetne" : śmieciówka, wszystko wypłacane na lewo, żadnych benefitów, plusem rzeczywiście luzna atmosfera, jednak przez to "outfity" pracowników Biedronki są lepsze, aniżeli agentów tej firmy.
Mteo 2016-11-18 12:03
Byłem na rozmowie z polecenia - warunki "świetne" : śmieciówka, wszystko wypłacane na lewo, żadnych benefitów, plusem rzeczywiście luzna atmosfera, jednak przez to "outfity" pracowników Biedronki są lepsze, aniżeli agentów tej firmy.
Wojtek 2017-01-17 10:32
Ile może wyciągnąć na rękę pracownik na stanowisku Specjalista ds pozyskiwania i publikacji ofert - sekretarka? Jest to stała kwota, czy zależy od danego miesiąca? Firma zatrudnia na tych posadach (sekretarskich) tylko kobiety, czy mężczyźni też mogą się ubiegać o to stanowisko?
Zostaw swoją opinię o Bracia Sadurscy - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bracia Sadurscy