brak logo

Bio-Active Dystrybucja Sp.zo.o.

Jarocin

Opinie o Bio-Active Dystrybucja Sp.zo.o.

******* 2011-06-02 16:49:07
jaki PIP i jaki US ???? a po za tym wszystko do przejścia .......
wszystko przejdziemy kontrole były są i będą ????normalka
a ktoś będzie zmieniany ?????
może ktoś wie coś więcej??????
anonim 2011-06-02 20:52:24
wszyscy szaraki do roboty a nie zajmujecie się głupotami obiecali 100 za nadgodziny w Ostrówku - zobaczymy czy zapłacą a kontrolami niech zajmują się ci na górze i wyszczekana kadrowa pani do BRC dyrektorka i cała reszta - poradzili sobie z sanepid-em to i z resztą dadzą rade
;) 2011-06-03 18:05:33
Uuuu wirtuoz wirtualnych wyników w excelu (usunięte przez moderatora) mocno stracił na świetności. Ale to nic dziwnego jak każdy dyrektor co roku o tej porze. Ale na (usunięte przez moderatora) . bym nie liczył, On ma zbyt racjonalne podejście do życia, nie obieca 100 MLN rocznie, ale za 20 tyś, brutto na pewno się jakiś znajdzie. hehehehehe
anonim 2011-06-04 11:58:20
I w ten sposób coroczna letnia karuzela stanowisk poszła w ruch. To się chyba nigdy nie skończy w tej firmie. Wiara że OBCY zrobi cuda jest potężna, wieczna i niezależna od doświadczeń z poprzednimi OBCYMI. Wymieńmy kierowników, PH i w sumie wszystkich w ich miejsce zatrudni się 2 nowych z zewnątrz na miejsce poprzedniego jednego i będzie SUPER. To się nigdy nie skończy.
tik tak 2011-06-04 18:05:34
czy pojawił sie ktos nowy w ksiegowości bo rekrutacja nagle sie urwała
fan koncernu bioactive 2011-06-05 22:14:29
swoją drogą w sanepidzie to jareczek musiał nieźle posmarować,że ten
zakład dostał zezwolenie na produkcję, przecież tam nawet kanalizacji nie ma, wszystko jest wylewane za płot do rowu, a w firmowej gazetce chwalili się jakie oni certyfikaty nie mają, jedna dziewczyneczka nawet została z tego powodu pracownikiem miesiąca.
A tak przy okazji,jak już nie ma tych gazetek to co robi kubuś i trzy
dziewczynki, które miał do pomocy, bo przecież sam sobie z niczym nie mógł poradzić, czy poza przemądrzałymi wypowiedziami w branżowych gazetach (które i tak dyktuje mu tata) to on wogóle jeszcze coś robi, oprócz bycia panem kierownikiem hehehe.
ps. jareczek celowo z małej litery gdyż nie mam do tego pseudopracodawcy żadnego szacunku...
anonim 2011-06-05 22:30:47
fakt, karuzela jak co roku o tej porze, ale tym razem duzo za pozno, bo jezeli najgorszy kierownik zostaje dyrektorem to dzisiejsza sytuacja nikogo nie powinna dziwic. kukula byl moim kierownikiem, to poprostu cham i prostak. a jesli inwestor jest jedynym zbawieniem... coz za porazka firmy.
no active 2011-06-05 22:36:22
hehe, cos zaczyna sie tu dziac znowu;) a nie wiecie czy to prawda że mały (usunięte przez moderatora) jest na wylocie, podobno skumał się z szeroko rozumianym inwestorem i teraz razem grają przeciwko p. (usunięte przez moderatora) , ale lepiej produkować opakowania nawet dla evy niż wogóle nie produkować. Ale tam musi być bagno.
fan 2011-06-05 22:44:43
nic nie wiem na ten temat ale słyszałem że w bio pojawi się firma zewnętrzna, której zadaniem będzie wytypować najgorszego kierownika który na koniec czerwca pożegna się z ciepłą posadką, a w ślad za nim po jednym ph z każdego regionu, to się nazywa zmniejszanie kosztów;)
tylko po cholere prezio nazamawiał tyle nowoczesnej floty, czyżby miał w
tym jakiś interes? krąży też opinia że wszyscy chcą handlować bio-activem... bo nikt tyle nie dopłaca do zamówień, za nowy index, wymiane indexu, wiec chyba jest dobrze w firmie skoro idą tak na bogato;)
chopeck 2011-06-08 19:54:20
...podobno po sukcesie będzie nimi premie płacił dla liderom sugerowanej sprzedaży :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
zdziwiony 2011-06-08 22:03:24
ej o co chodzi z ta podwyzka?? przeciez u nikogo tak szybko nie rosna ceny jak u nas w bio! niedlugo puerh bedzie po 10 zl na polce, jak ten shit sprzedawac?? dajcie spokoj, ja szukam roboty...
anonim 2011-06-08 22:05:27
ej o co chodzi z ta podwyzka?? przeciez u nikogo tak szybko nie rosna ceny jak u nas w bio! niedlugo puerh bedzie po 10 zl na polce, jak ten shit sprzedawac?? dajcie spokoj, ja szukam roboty...
anonim 2011-06-13 18:12:19
QUIZ! ile zarabia przedstawiciel bio-active a ile prawdziwych pieniędzy jarkowi przynosi gdy odejmie się pozostałe koszty? ilu klientów odwiedza? ile godzin pracuje?
;) 2011-06-14 19:00:45
kombinerki hehe

Dodać jeszcze trzeba czas jaki poświęca na wypełnianie ankiet np. 10 top produkt. I nieważne że w Stokrotce jest zalistowane tylko 8 produktów z listy, każdy super handlowiec Bio ma oczywiście 10 na 10
??? 2011-06-20 08:46:31
stwierdzenie źle postawione - może tej firmy nie stać na sławka i na wielu innych pracowników
anonim 2011-07-11 21:21:24
Bio nie jest dobrym miejscem do pracy, osoby ambitne i normalne powinny omijac takie miejsca szerokim łukiem, nie można tam rozwijać swoich mocnych stron tak jak w przypadku normalnej pracy, chamstwo, grubiaństwo, nieszczerość ludzi to to wszystko co można tam otrzymać w zamian za ciężką pracę.
anonim 2011-07-12 15:04:07
Nie polecam ani produktów ani pracodawcy!!!!
Obsługa na bardzo niskim poziomie, brak profesjonalizmu na całej linii,
Inteligentni ludzie jacy jeszcze pozostajecie w tej firemce- szukajcie sobie innej pracy.
1212 2011-07-26 12:31:18
TAKIE FIRMY JAK BIO KTORE ZA NIC MAJA PRACOWNIKOW POWINNO SIE NISZCZYC I WYKASZAC Z RYNKU JAK CHWASTY.
..... 2011-07-28 07:59:42
Każdy kto miał wątplią przyjemnośćpracy w BIO może z całym przekonaniem powiedzieć......WIDZIAŁEM JUŻ WSZYSTKO...... Ta firma to szkoła życia[usunięte przez moderatora]
--- 2011-07-28 08:39:14
Szkoła czego ???? na pewno nie życia !!!!. ja tam pracowałam trzy miesiące i pożegnali się ze mną w bardzo niesympatyczny sposób. Trochę się napatrzyłam na to, co się tam wyprawia i nie polecam tego miejsca nikomu. Chore stosunki między pracownikami, zastraszeni przełożeni, [usunięte przez moderatora] to codzienność.
Wiele zlego dzieje sie w tej firmie!!!!!
anonim 2011-08-09 14:42:47
Niech ktoś zrobi ankietę jak są traktowani pracownicy w bio activ, czy pracownicy mają socjalne, i .... czy są zadowoleni..... nie polecam pracodawcy - ciągle tylko jest "MUSISZ" , ludzie zacznijmy doceniać siebie i swoją pracę [usunięte przez moderatora]
amerykanin 2011-08-09 14:53:59
WEZCIE SIE W GARSC I DAJCIE NAM NORMALNE WARUNKI PRACY!!!! Co wy sobie myslicie wiecie co sie dzieje wkoło was?[usunięte przez moderatora] pieniądze za godziny pracy tak że szok a chcecie byśmy siedzieli na nadgodzinach [usunięte przez moderatora]! albo sie dogadamy[usunięte przez moderatora] i szanujmy sie nawzajem,nie jestesmy [usunięte przez moderatora]!!! i czym wiecej sie pracuje tym sie mniej ma!! jeszcze sie odezwe
czas uciekać 2011-08-09 22:05:21
nie ma na co czekać IRVING ma przecież swoich kierowników i PH więc zwijamy się kto żyw.Nikt już nie uwierzy że nowe otwarcie jest możliwe ze starym [usunięte przez moderatora] na czele.
, 2011-08-12 23:27:31
jaki to obciach gdy we wtorek wszyscy zobaczą że żenujący [usunięte przez moderatora] nie wykonał planu który sam założył na region i jeszcze niedawno uważał za realny do wykonania a dziś ......żenada
anonim 2011-08-18 22:17:23
ta firma to jedna wielka porażka na całej linii-STANOWCZO NIE PODLECEM.
anty 2011-08-19 08:08:04
Wam wszystkim tu obecnym obiecuję, że sprawa skończy się zarówno w sądzie jak i w państwowej inspekcji pracy równolegle tak, że polecą głowy, prawdopodobnie razem z moją, ale będę jak kotwica i pociągnę za sobą kogo się da, wyciągając wszystkie brudy.
anonim 2011-08-22 09:49:51
jak ktoś nie umie pracować to nie będzie pracować i bedzie straszyć sądem i PIP ..... powodzenia ...... PIP z tego co wiem nie dawno był i niczego się nie doszukał żadnych nieprawidłowości więc zapytam jeszcze raz o co chodzi??????
pfff 2011-08-29 18:42:30
A teraz do tego grupowe zwolnienia ...
3-2-1 2011-08-31 11:24:28
I bardzo dobrze że zwalniają, może w końcu skończy się przyjmowanie starych a niby nowych pracowników, [usunięte przez moderatora] Przyjdą nowi i będą lepiej pracować.
jun 2011-09-02 20:38:12
ten zakład to wogóle jeden wielki [usunięte przez moderatora] aż dziwne ze inspekcja pracy tak długo przymyka oko na to całe bagno [usunięte przez moderatora] . My załoga tego zakłady z niecierpliwością czekamy kiedy ten zakład zostanie zamknięty.
anonim 2011-09-06 11:15:01
eee co tam [usunięte przez moderatora] do Herbapolu was wszystkich zgarną zrobią czystki [usunięte przez moderatora] pozostanie garstka , których bedą potrzebować [usunięte przez moderatora] niezły biznez na tym zarobi a Ostrówek zaorają a fabrykę przeniosą do Lublina ....
obiektywny 2011-09-07 20:56:51
Piszę tą informację licząc, że ktoś od Pana [usunięte przez moderatora], ostatniego
potencjalnego inwestora strategicznego (wszyscy pozostali wyśmiali i olali dofinansowanie tej firmy) zna tą stronę i zajrzy zobaczyć w co
się pakuję producent herbaty IRVING. Czy wiecie, że kupujecie firmę BIO produkującą herbaty BIG[usunięte przez moderatora]? [usunięte przez moderatora] Firma z miesiąca
na miesiąc ma coraz mniej pieniędzy w obrocie, ma większe wydatki niż zyski, bo takich ma fachowców od zarządzania (wspomnijmy tu chociażby [usunięte przez moderatora], którego pomysły i decyzje doprowadziły do rozwalenia całkiem niezłego kiedyś działu handlowego). Czy spłacili już poprzedniego inwestora,który (lepiej późno niż wcale) zorientował się że zmoczył na tej inwestycji. Proszę przyjrzeć się ostatnim umowom z sieciami, które zostały wyżebrane różnymi metodami [usunięte przez moderatora], na ile są korzystne i poważne.
Jest już tak kiepsko w firmie że wypłaty na raty są wypłacane[usunięte przez moderatora]. Trzeba przyjrzeć się tej armii ludzi zatrudnionych w biurze, z czego conajmniej
połowa to zwykłe [usunięte przez moderatora] udające że pracują. Ostatnie sygnały z produkcji też dają wiele do myślenia, zakład który nie powinien dostać pozwolenia na produkcję istnieje [usunięte przez moderatora]. Sprawdźcie skąd się wzięła firma Bio-active dystrybucja, co stało się z poprzednią, [usunięte przez moderatora].Nie zależy mu na nikim i na niczym, jeżeli tylko osiągnie dla siebie zaplanowane korzyści. Czy z takim człowiekiem warto wchodzić w jakąkolwiek spółkę? Na to pytanie odpowiedzcie sobie sami[usunięte przez moderatora].
123 2011-09-08 11:17:33
Jeśli ktokolwiek myśli poważnie o przejęciu bio niech się dwa razy zastanowi!!!To jest jedna z firm z którymi nie warto wchodzić w jakiekolwiek układy.[usunięte przez moderatora] Sami się przekonacie wkrótce.
ph_szukajacy 2011-09-08 13:08:35
Witam, jakie warunki sa teraz dla PH ?
Podstawa?
Limity?
Social?
Szkolenia?

Dziekuje za odp i powodzenia.
, 2011-09-11 18:44:19
kiedyś o kolejności wypłaty decydował alfabet i było to sprawiedliwe [usunięte przez moderatora]. wpierw dostaje wypłatę biuro natomiast reszta [usunięte przez moderatora] czyli fizyczni z ostrówka i fizyczni z terenu jak kiedyś będą środki to dostaną. Administracja najważniejsza taka jest już od dawna filozofia kierowania firmą. Reszta jest tylko zbędnym dodatkiem do rozdętej administracji.
anonim 2011-09-11 21:16:49
Witam Was,
czytam to wszystko od dłuższego czasu i nie mogę w to wszystko uwierzyć co po niektórzy tu piszą,
ja choć pracuję w BA od dłuższego czasu dostałam ten marny 1000 ale co to jest,
każdy ma jakieś zobowiązania i to każdy powinien dostać całą wypłatę a nie na raty , ale niestety skoro zarząd inkasuje po paredzieścia tysięcy , dyrektorzy paręnaście ( ciekawi mnie za co !!!!!!!!!!!!!!!!),bo według mnie to to już dawno ich miało nie być ,
to jak ma wystarczyć dla reszty , żal mi was wszystkich,nic trzeba szukać pracy i uciekać [usunięte przez moderatora]
anonim 2011-09-11 22:17:48
anonim - 2011-09-11 21:16:49

Witam Was,
czytam to wszystko od dłuższego czasu i nie mogę w to wszystko uwierzyć co po niektórzy tu piszą,
ja choć pracuję w BA od dłuższego czasu dostałam ten marny 1000 ale co to jest,
każdy ma jakieś zobowiązania i to każdy powinien dostać całą wypłatę a nie na raty , ale niestety skoro zarząd inkasuje po paredzieścia tysięcy , dyrektorzy paręnaście ( ciekawi mnie za co !!!!!!!!!!!!!!!!),bo według mnie to to już dawno ich miało nie być ,
to jak ma wystarczyć dla reszty , żal mi was wszystkich,nic trzeba szukać pracy i uciekać [usunięte przez moderatora]

żeby było oszczędniej mamy 2 x Dyr.Handlowy a nam się mówi o oszczędzaniu na kosztach i wypłacie na raty .....żenada
gość 2011-09-19 20:42:33
PH co tak zamilkliście, wszystkich już was pozwalniali czy może jeszcze ktoś został na tonącym okręcie. Chodzą słuchy że co niektórzy [usunięte przez moderatora] chcą wrócić, ale jaja.
anonim 2011-09-19 22:12:35
gość - 2011-09-19 20:42:33

PH co tak zamilkliście, wszystkich już was pozwalniali czy może jeszcze ktoś został na tonącym okręcie. Chodzą słuchy że co niektórzy [usunięte przez moderatora] chcą wrócić, ale jaja.

a niby do czego wrócić ?
anonim 2011-09-20 14:30:55
anonim - 2011-09-19 22:12:35

gość - 2011-09-19 20:42:33

PH co tak zamilkliście, wszystkich już was pozwalniali czy może jeszcze ktoś został na tonącym okręcie. Chodzą słuchy że co niektórzy [usunięte przez moderatora] chcą wrócić, ale jaja.

a niby do czego wrócić ?

do ciebie kolego, do ciebie!
anonim 2011-09-21 17:36:25
Dokładnie tak.Wtedy skończą się ich [usunięte przez moderatora]. popieram.pora pogonić to [usunięte przez moderatora] towarzystwo.
... 2011-09-26 20:40:36
Lubelski Herbapol przejął spółkę Bio-Active, znaną przede wszystkim z produkcji suplementów diety. Firma działa na rynku od 11 lat. Obecnie w całej Europie sprzedaje rocznie 10 mln opakowań swoich herbat.

Dzisiejsza transakcja ma umocnić pozycję Herbapolu na rynku herbat smakowych. Lubelska spółka przejęła 100 proc. udziałów w Bio-Active.
– Oferta firmy doskonale uzupełni portfolio naszych produktów i pozwoli na sprostanie coraz
silniejszej konkurencji rynkowej [usunięte przez moderatora]. Chcemy korzystać w pełni z potencjału spółki nie tylko w zakresie obecnie oferowanych przez nią produktów, ale również z wiedzy i doświadczenia, jakie posiada.

Herbapol nadal ma współpracować z dotychczasowym właścicielem Bio-Active, [usunięte przez moderatora]. Osobiście komponuje mieszanki herbat w swoim specjalistycznym laboratorium.

– Jego wieloletnie doświadczenie z rynku herbat pozwoli z jeszcze większym sukcesem wykorzystać potencjał wspólnego rozwoju[usunięte przez moderatora]

Wartość transakcji pozostaje tajemnicą. Obie firmy nie zdradzają żadnych informacji na ten temat. Lubelski Herbapol działa od 62 lat. Obecnie to jeden z krajowych liderów na rynku produktów zielarskich, syropów spożywczych i herbat smakowych.

anonim 2011-11-01 08:57:32
Ale koleżanko który magazyn bo jest trzy,all
user 2012-01-07 11:00:17
dajcie znać co tam w herbatkach
gość 2012-01-13 23:17:55
Herbatki upadają.Już nie długo zamykają zakład w Ostrówku-wielka szkoda-. Mimo wszystko dobrze się tam pracowało...........
migo 2015-01-31 22:46:30
no w sumie możae i masz racje Pilotsk, że nie zawsze za dobrą i znaną firmą iidą dobre warunki to fakt. Ale o tym całym bio-active to ja same dobre rzeczy o znajomej która tam pracuje słysząłam, więc dlatego teraz sama na własną ręke szukam tam pracy i może właśnie będę plikować, nic nie mam do stracenia obiektywnie patrząć
fx 2015-06-03 21:40:33
Jeśli chcecie na temat herbat Bio-Active pisać jakieś opinie, czy też aplikować do pracy to polecam jednak zwrócić uwagę na to że zarówno herbat Bio - Active jak i firmy Bio-Active nie ma na rynku od jesieni 2011 roku !!!! Być może macie na myśli firmę i herbaty BIG-ACTIVE ale to nie to samo niestety, a nawet BARDZO nie to samo. BIG to nie BIO ....jednak robi różnicę :) Pozdrawiam
wiedźma 2016-01-03 18:19:23
Firmę big-active łykną herbapol lublin, jak chcecie sprzedawać herbatki big-active to aplikujcie do harbapolu.
fiks 2016-02-11 23:25:51
czy to tak trudno poczytać kilka postów wcześniej i kilka stron wcześniej tego forum ? i nie pisać i firmie BIO-ACTIV bo już jej od dawna nie ma ani nie ma jej produktów na rynku. Jest tylko BIG ACTIV i to nie jest to samo
przednik 2016-05-13 12:52:15
bo wszystko jest w porządku ;) w firmie dobrze się pracuje i do tego atmosfera jest naprawdę przednia :)
Zostaw swoją opinię o Bio-Active Dystrybucja Sp.zo.o. - Jarocin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bio-Active Dystrybucja Sp.zo.o.