logo AP Grupa

AP Grupa

Opole

Opinie o AP Grupa

Miro 2014-07-09 17:25:04
Proszę podajcie jakieś kontakty do tej firmy. Telefonuje na numer już 3 dni i nikt nie odbiera. Myślę o pracy przy mięsie, ale nie wiem czy jeszcze są miejsca. Z góry dziękuję.
beata 2014-07-15 14:39:58
Witam, ja również zamierzam wyjechać do pracy przy zbieraniu zamówień w Waalwijku. Miałam dzisiaj rozmowę z Panią z biura i o wiele szczegółów mnie wypytywała. Interesuje mnie najbardziej jak tam można z kasą wyjść bo z tego co ona mi powiedziała to na stawce 7,26 wychodzi jakieś 150 euro na rękę na tydzień. Trochę mało ale nie będę narzekać bo w Polsce tyle nie zarobię;0 Jest tu ktoś kto pracuje tam dłużej i potrafi powiedzieć ile się konkretnie zarabia już na normalnej stawce? I jak wyglądają dojazdy do pracy? Daleko się tam mieszka od miejsca pracy? I jak z godzinami jest bo też mówiła że nie zawsze po 40?
beata 2014-07-15 20:52:33
Ja mam taki nr do Pani z biura (usunięte przez administratora)możecie próbować tam dzwonić :)Nikt nic nie wie o tej pracy przy zamówieniach? Będę wdzięczna za każdą informację ;)
Mirek 2014-09-26 13:18:53
Życzę powodzenia w próbach dodzwonienia się do tej agencji...... :-/ Podali numer ( aż jeden ), ale zapomnieli dać tam kogoś, kto będzie te tel. odbierał,hehe. Ja już kilka dni wiszę na tel. i nici z tego.
czapi 2014-12-01 01:23:14
ap grupa rekrutuje pracowników do pracy na zachodzie ( m.in. do Holandii, Niemiec czy też Rumunii chociaż akurat to dość mało znany kierunek) . Obecnie szuka ludzi na stanowiska m.in. rzeźnika, szwacza/szwaczki, czy też innego pracownika w zakładach mięsnych. Także załatwiają dość ciężką pracę swoim ludziom
toporex 2015-02-04 17:59:45
o to świewtnie że ap grupa szuka obecnie rzeźnika, a do jakiego konkretnie kraju? w zasadzie mi to obojętne byle praca była. a jak z językiem, jest wymagany? interesuje mnie czy umowę podpisuje się w języku ojczystym czy w języku kraju do którego się jedzie? boję się trochę że podpisze coś niekorzystnego jesli będzie w obcym języku
bolek 2015-02-13 11:29:15
Czy ktoś z obecnych na forum był w Niemczech jako kontroler jakości? jak wyglądają warunki płacowe? warunki mieszkaniowe? czy kasa na czas?
Za info dzięki z góry
Pozdrawiam
brr 2015-02-26 16:38:35
a jak maja rzeznicy moze sie ktos wypowie,zarobki praca imieszkanie jak to wyglada?
1
patrycja 2015-02-26 20:41:08
jak wygląda praca jako kontroler jakości w Niemczech?
1
gosc 2015-04-21 00:05:07
Witam skladalem kiedys do nich cv po przez email, bylo wszystko ok, i mielismy juz termin wyjazdu z znajomym , tyle ze okazalo sie 2 dni przed wyjazdem ze nie pojedziemy bo ruscy miesa nie przyjmuja i nie ma pracy, wiec to mnie troche zdziwilo , i nie polecam ! tej agencjii.
1
gosc 2 2015-04-23 12:27:42
Zdziwiło cie człowieku ze ruscy miesa nie przyjmuja? A słyszałes o czyms takim jak empargo na rynek rosyjski i przyczynach embarga.
gość 2015-06-26 18:56:26
Dostałem warunki zatrudnienia w Holandii takie jakies ogólne tylko zapomnieli w netto jeszcze zarobki podac a powinny byc 9.12 brutto /h ile to bedzie netto .
gość 2015-06-29 15:58:51
Czy ktoś pracował w zakładzie przy szyciu tapicerki samochodowej w Schijndel ? w Holandii z tego co widzę to dosyć często tam do pracy potrzebują czyżby aż tak zle tam było czy mało profesjonalne szwaczki tam zatrudniaja i zaraz zwalniają
gość 2015-06-29 19:08:10
albo zarobki kiepskie
4
sejo 2015-07-13 10:08:32
Witajcie
Czy ktoś pracował jako kontroler jakości części samochodowych przez Firmę AP GRUPA s.c ? jakie zarobki? warunki mieszkaniowe? ktoś był
Za informacje dziękuję.

Pozdrawiam
7
Izabela 2015-07-13 20:02:39
Witajcie
Zamierzam wyjechać do pracy w Holandii jako pracownik produkcji w zakładach mięsnych. Czy ktoś pracował już na tym stanowisku przez Firmę AP GRUPA s.c?Z góry dziękuję za wszelkie informacje, które będą dla mnie pomocne przy podjęciu ostatecznej decyzji.
21
Izabela 2015-07-13 20:03:26
Witajcie
Zamierzam wyjechać do pracy w Holandii jako pracownik produkcji w zakładach mięsnych. Czy ktoś pracował już na tym stanowisku przez Firmę AP GRUPA s.c?Z góry dziękuję za wszelkie informacje, które będą dla mnie pomocne przy podjęciu ostatecznej decyzji.
becia 2015-08-19 10:09:29
mam pytanie czy ktoś wie coś na temat pracy w Holandii w charakterze Szwaczki , jakie tam są warunki jest to coś warte ? ile płacą? jak z mieszkaniem załatwiają i czy jest odpłatnie proszę pomóżcie jestem na bezrobociu a bardzo chce pracować!!!
Ivory 2015-08-20 13:46:48
Witam. Miałam wyjechać do pracy z tej firmy. Jak się okazało to są pośrednikami dla firmy jakiegoś pana biznesmena z bożej łaski i ostatecznie miałam pracować dla niego za granicą. Musiałam kupić różne rzeczy potrzebne do pracy i na wyjazd - bo taki był wymóg. Poinformowano mnie o dacie wyjazdu itd. Żadnych informacji dokąd mam jechać, gdzie będę mieszkać itd. Gdy zbliża się czas wyjazdu biznesmenik nie odpowiada na żadne maile, telefony i ostatecznie ma cię gdzieś. Zmarnowany czas i pieniądze. Czy to ma być poważna i odpowiedzialna firma? Ja z takimi ludźmi wolę nie mieć więcej do czynienia.
pracownik AP Grupa 2015-08-26 12:31:54
Nie przypominamy sobie sytuacji o której pisze p. Ivory, może post tej osoby na formum to pomyłka.
Panią Ivory prosimy kontakt e-mailowy: kontakt@ap-grupa.pl

Dziekujemy
ja 12 2015-08-31 12:18:12
trzeba znac jez. angielski?

na Pracownik / pracownica produkcji w zakładach mięsnych (Holandia)
Lekkerkerk
kinior 2015-09-02 14:17:02
konkretna firma. mówią konkrety i mówią jak jest
Ivory 2015-09-11 09:07:15
Nie przypominacie sobie sytuacji o której piszę ale niestety tak było a mój post na forum to nie pomyłka. Nie mam zamiaru się z wami więcej kontaktować.
brydzia 2015-09-22 10:05:40
sympatyczna firma powiem Wam. Przynajmniej się starają, zawsze pomogą i wysłuchają. Moim zdaniem bardzo rzetelnie podchodzą do nas. Ja bym poleciła tą firmę.
kicia 2015-09-22 10:08:27
Zgadzam się z poprzednią panią
nowi 2015-10-30 11:30:11
witam możecie coś napisac o zbieraniu zamówień w Walwijk?
1
hey 2015-11-01 16:32:04
to oni wysylaja na synergie ( poczytaj opinie )
masakra w zyciu gorzej nie trafilam po 20 h na tydzie po 30 euro jak zyc ??!! ledwo co udalo mi sie uzbierac by przenies sie do innej firmy nie popelniaj takiego bledu jak my pozdrawiam
sluchaj nowi 2015-11-01 16:38:22
zbieranie zamowien fajna praca popracujesz za minimum z minimum masakra moja najwieksza wyplata tam byla za 40 h 210 euro to i tak rarytas bo tam ludzie dzwonia z placzem do biur bo nie maja za co zyc po 16 euro wychodzisz przewaznie http://www.gowork.pl/opinie_czytaj_4,416094,0,0,0 poczytaj ja nie wierzylem i pojechalam tam i zaluje marnacja czasu najgorszemu wrogowi nie polece tej agencji ( synergia ) zmienili nazwe i sami nie przyjmuja bo nikt nie chce u nich pracowac dlatego biora przez posrednikow np AP grupa
lena 2016-01-01 22:58:53
Hej!
Wiecie coś na temat pracy w Norymbergii jako kontroler jakości w branży samochodowej ?
2
Ulka 2016-02-16 10:35:45
Jeśli wyjechałeś do tej pracy, to napisz proszę co i jak. Jak warunki pracy, warunki mieszkaniowe, czy zapewniają dojazd do i z pracy i czy oferują niemiecką umowę. Interesuje mnie wyjazd Neckarsulm, lub Neuburg.
Ulka 2016-02-16 10:39:31
Jeśli wyjechałaś do tej pracy, to napisz proszę co i jak. Jak warunki pracy, warunki mieszkaniowe, czy zapewniają dojazd do i z pracy i czy oferują niemiecką umowę. Interesuje mnie wyjazd Neckarsulm, lub Neuburg.
Ulka 2016-02-16 10:42:07
Jeśli wyjechałeś/aś do tej pracy, to napisz proszę co i jak. Jak warunki pracy, warunki mieszkaniowe, czy zapewniają dojazd do i z pracy i czy oferują niemiecką umowę. Interesuje mnie wyjazd do Neckarsulm, lub Neuburg.
Ulka 2016-02-16 11:50:21
Chodzi mi o umowę w Niemczech tak jak proponują inne agencje pracy. Pracując poprzednio też przez jedną z opolskich firm pośredniczących, to po przyjeździe do Niemiec dostałam niemiecką umowę.
Ulka 2016-02-19 15:17:32
Bobi mnie chodzi o pracę w Niemczech na kontroli jakości, z językiem niemieckim nie mam problemów. Ale tutaj widzę że to jest praca w Niemczech ale dla polskiego klienta, więc na pewno polska umowa, a szkoda. Może odezwie się ktoś kto już tam pracuje.
Ulka 2016-02-20 22:16:46
Tomek, przeczytaj dokładnie, bo ja piszę o pracy na kontroli jakości w Niemczech i tam pisze że jest to praca dla polskiego klienta. Ja w ogóle nie biorę pod uwagę pracy w Holandii.
Ulka 2016-03-08 08:24:03
Zarobki chyba tak jak wszędzie. Ale z tego co piszą jest to praca dla polskiego klienta, więc z całą pewnością polska umowa o pracę. Jest to praca tymczasowa na umowę zlecenie, dla mnie jednak lepiej by było gdyby była to praca dla niemieckiego pracodawcy z niemieckim ubezpieczeniem i zameldowaniem. Więc trzeba szukać dalej.
1
Ola 2016-03-11 20:56:11
Czy ktoś mógłby napisać jakie są stawki na produkcji mięsa koło Roterdamu.Martwi mnie że w ofercie nie ma podanej dokładnej stawki tylko to że wynagrodzenie jest na warunkach holenderskich.Jakie są warunki mieszkaniowe?domki,bungale?Czy jest możliwość pracy dla pary i wspólnego zakwaterowania?mamy z narzeczonym 9 miesięczne doświadczenie na produkcji kurczaków w All Worksie.
1
ewa 2016-03-24 13:12:07
na tym miesie to jest mago godz.
nie da sie zarobic.
maja 2016-03-31 10:55:21
Ja mam duzo godzin, nawet za duzo.czekam na urlop....
alina12 2016-04-27 12:24:51
kto jest na tym miesie? pisac
Titek 2016-04-27 15:18:20
Witam. kojarzy ktoś w jakich warunkach się mieszka w Holandii .? Pytam bo to mój pierwszy wyjazd i chciałbym się dowiedzieć czegoś na ten temat. Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuje.:)
Janusz 2016-06-29 09:30:38
Witajcie
Czy ktoś pracował jako kontroler jakości części samochodowych przez Firmę AP GRUPA s.c ? jakie zarobki? warunki mieszkaniowe? ktoś był
Za informacje dziękuję.

Pozdrawiam
3
Ludwik 2016-08-24 09:12:44
Witam, czy pracujac na stanowisku kontroler jakosci czesci samochodowych, mozna zarobic min 1200 euro netto/mies ? Jaka jest tam atmosfera? I opieka koordynatora? Nie jedzie sie w ciemno?
Ludwik 2016-09-01 13:25:39
@ Tomek, i jak pojechałeś do Francji na tego kontrolera części samochodowych? dało się zarobić min 1200 euro ? Jakie panują tam warunki? Podobno praca przeważnie nocami.
Ludwik 2016-09-05 18:26:41
@ karol, a stąd, że takową informację podają w formularzu informacyjnym, który wysyłają po przejściu wstępnego etapu rekrutacji. Wysokość wynagrodzenia jest uzależniona od stopnia znajomości języka.
Ludwik 2016-09-06 09:47:16
@ xfghyjuk nie za bardzo można sobie wybrać zmiany jakie się chce. Nie każdemu odpowiada praca nocami albo prawie nikomu...
Edek 2016-09-12 16:14:10
Jak wygląda praca na montażu elementów w branży samochodowej, fotele, dywaniki, kierownice itd ? można zarobić na czysto chociaż te 1200 euro ? codzienny dojazd do pracy jest darmowy?
Ludwik 2016-09-16 13:53:56
@ sdfg
nie słyszałem o możliwości uzgodnienia sobie jakie zmiany chce się mieć w grafiku, ale może coś takiego da się zrobić. Szkoda, że wynagrodzenie nie jest wyższe. Trzeba się opracować za 1100 euro to słabizna. Wiadomo, że sie nie jedzie na wypoczynek, ale chociaż te 1300 netto / z podstawami znajomości niemieckiego to by jakoś zadowalająco wyglądało...
Ludwik 2016-10-06 18:21:42

Witam, wypaliła komuś praca na stanowisku kontroler części samochodowych albo montażysta owych części? foteli, kierownic itd? pozdro
xfghyjuk 2016-10-06 20:15:03
hej no ja to widze ze za grania teraz suzkaja ludzi
Zostaw swoją opinię o AP Grupa - Opole
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AP Grupa