brak logo

Meritmill

Plewiska

Opinie o Meritmill

anonim 2009-05-28 11:30:50
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo przyjaźni.
tołdi 2009-11-18 15:06:15
firma zarządzana gorzej niż beznadziejnie, zero pomysłów na ulepszenia, ważne decyzje podejmowane ot tak od ręki bez planów i analiz. atmosfera w działach ok, między działami wojna i podkładanie sobie świń. radzę omijać z daleka.
Anonim 2010-03-25 08:12:42
Odp. do wczesniejszej negatywnej opinii.
Owczem firma źle prosperowała za czasów poprzedniego Dyrektora Produkcji-(usunięte przez administratora) , który został zwolniony, natomiast obecnie firma prosperuje wyśmienicie, a między załogą stosunki są rodzinne.
Firmę polecam jako pracodawcę oraz jako przyszłego kontrahenta.
. 2010-04-23 19:51:58
Jeżeli oszukiwanie, kłamanie w żywe oczy, wykorzystywanie pracowników i na dodatek do ostatniej chwili mówienie, ze będzie dobrze, gdy wiadomo, ze jest koniec, to firma jest liderem w tym momencie!!! Firma bardzo dobrze funkcjonowała ale tylko na początku za panowania Pana (usunięte przez administratora).! Komentarze typu, że wyśmienicie hmmm ciekawe któż to tak napisał...? Pewnie jakiś zadowolony i dobrze opłacony pracownik...! Żal i szkoda słów, gdyż tego się nie da opisać! Mieliśmy mieć lepiej, a zostaliśmy z niczym:(
... 2010-07-03 08:42:53
Za Nicka było super, szkoda że grupa frajerów pracująca w meritmillu, uwierzyła w bajki pewnego pana,a dziś widać skutki.
Dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi!!!
Z kolei drugi dyrektor pan(usunięte przez administratora) to brak słów,bajki, bajki i jeszcze raz bajki.
A kasy do dziś nie mamy za prace i sądzimy się!!!!
nikt 2010-07-10 13:09:17
zgadzam sie z opinia tego zakladu pracy ja akurat mam szczescie bo zaszlam w ciaze i swoje dostalam ale wspolczuje tym ktorzy zostali oszukanie do ostatniej chwili-masakra
ona 2010-07-30 17:36:14
przykre. wielkie spolki wielkie problemy i malo odpowiedzialne decyzje
anonim 2010-10-16 23:54:57
Życie uczy nie ufać każdemu kto ładnie opowiada...! Nauczka jest i oby ona zaowocowała w dalszej przeprawie przez różnych pracodawców. I oby następny był lepszy.
Według mnie to każdy brał dla siebie więcej lub mniej, a pracownicy ich najmniej obchodzili!
ktoś taki 2011-01-12 10:16:35
To i lepiej ze maritmil przestał istnieć, w końcu sie uwolniliśmy od niego.
arek 2014-09-21 14:05:07
też nie mam pojęcia, wydaje mi się, że działają
piotrek 2015-02-04 13:31:35
no tez nie mogę niestety niczego znaleźć niestety na temat tej firmy i też wydaje mi się, że nie funkcjonują tak naprawdę. zastanawiam sie jak to wygląda konkretnie u nich, macie gdzieś jakieś oficjalne oświadczenie od nich tak naprawdę, bo powinni coś dać chyba jeszcze do tego, a nie tylko znikać z internetów.
bello 2016-05-19 18:58:20
szczerze mówiąc nie wiem skąd bierzecie te oferty pracy
Zostaw swoją opinię o Meritmill - Plewiska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meritmill