brak logo

AD-BUD Firma -Remontowo budowlana

Lisów

Opinie o AD-BUD Firma -Remontowo budowlana

lukas 2011-04-05 16:35
bardzo dobra firma-polecam.pracowałem tam cztery i pół roku.nauczyłem sie tyle że teraz pracuje na siebe.
anonim 2011-04-17 11:41
lukas - 2011-04-05 16:35:40

bardzo dobra firma-polecam.pracowałem tam cztery i pół roku.nauczyłem sie tyle że teraz pracuje na siebe.

firma beznadziejna nie płaca i do wszystkiego sie doczepiaja nie polecam nikomu sam pracowalem i znam ich na wylot ostrzegam przed nimi
2
2013-08-31 09:28
Firma ta nie jest wypłacalna, zalega z płatnościami i to sporo, jeśli chcesz się podjąć dla nich pracy grubo się zastanów bo nie watro.
Dodatkowo ma słabe stawki.
5
Kolega 2013-08-31 11:21
Mało jest to prawdopodobne poniewaz z powodzeniem realizuje kolejne kontrakty i to nie małe, w wysokiej jakości i terminie. Może to Ty nie potrafisz nic zrobić i dlatego wydaje Ci sie, ze stawki są zbyt niskie . Wyjedz lepiej za granice jak cała reszta pseudo fachowców ...
3
JA 2014-10-01 21:23
Niewypłacalni !!! UWAGA OSZUŚCI !!!
5
zdzichu 2015-02-17 15:57
Placa w 5 ratach ,stop oszustom.
7
niko 2015-02-19 01:08
Wykorzystał kolegę jako cichego PODWYKONAWCĘ.Podobno na ok.15-20 tys.Przez to ja też straciłem kilka tys.To jego metoda i taka skaza osobowości żeby krzywdzić ludzi.Życzę mu DUŻO NIEPOWODZENIA z firmą Strabag.
5
Wania 2015-02-19 02:23
U nas na taki mowim SWOŁOCZ
4
juzek 2015-02-19 18:56
Tak a sam wlasciciel gdzie pracowal ? No wlasnie w niemczech . Pozdrowienia dla lysego kolejarza
6
Bania 2015-06-09 09:50
Niko widocznie twój przyjaciel musiał coś że tak powiem sperdzielić!!!
1
MARIO35 2015-08-10 22:32
Witam was ma ktoś z was wieści najnowsze o AD-BUDZIE czy wypłacalni są i w ogóle czy w terminie bo mam pewne obawy współpracy z nimi po tych opiniach
pinto 2016-05-14 18:18
hej. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata i jeśli dalej będą szli tą drogą , którą kroczą w tej chwili to może być tylko i jedynie lepiej. Kasa raczej na akord @tengo
Pat-bud 2017-05-29 15:35
Firma zatrudnia podwykonawców harytatywnie. Pomimo odbioru brak wypłacalności, nie wywiązywanie sie z umów, przekładanie rozliczenia podając smierć tesciowej oraz inne powody. Wykonawca pomimo otrzymanego odbioru i pieniędzy ma problem z rozliczeniem sie z podwykonawca. Nie polecam oszuści i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Piotr 2017-06-01 08:41
Ma pan rację i jeszcze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
Zostaw swoją opinię o AD-BUD Firma -Remontowo budowlana - Lisów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AD-BUD Firma -Remontowo budowlana