brak logo

AD-BUD Firma -Remontowo budowlana

Lisów

Opinie o AD-BUD Firma -Remontowo budowlana

lukas 2011-04-05 16:35
bardzo dobra firma-polecam.pracowałem tam cztery i pół roku.nauczyłem sie tyle że teraz pracuje na siebe.
anonim 2011-04-17 11:41
lukas - 2011-04-05 16:35:40

bardzo dobra firma-polecam.pracowałem tam cztery i pół roku.nauczyłem sie tyle że teraz pracuje na siebe.

firma beznadziejna nie płaca i do wszystkiego sie doczepiaja nie polecam nikomu sam pracowalem i znam ich na wylot ostrzegam przed nimi
1
2013-08-31 09:28
Firma ta nie jest wypłacalna, zalega z płatnościami i to sporo, jeśli chcesz się podjąć dla nich pracy grubo się zastanów bo nie watro.
Dodatkowo ma słabe stawki.
4
Kolega 2013-08-31 11:21
Mało jest to prawdopodobne poniewaz z powodzeniem realizuje kolejne kontrakty i to nie małe, w wysokiej jakości i terminie. Może to Ty nie potrafisz nic zrobić i dlatego wydaje Ci sie, ze stawki są zbyt niskie . Wyjedz lepiej za granice jak cała reszta pseudo fachowców ...
3
JA 2014-10-01 21:23
Niewypłacalni !!! UWAGA OSZUŚCI !!!
3
zdzichu 2015-02-17 15:57
Placa w 5 ratach ,stop oszustom.
6
niko 2015-02-19 01:08
Wykorzystał kolegę jako cichego PODWYKONAWCĘ.Podobno na ok.15-20 tys.Przez to ja też straciłem kilka tys.To jego metoda i taka skaza osobowości żeby krzywdzić ludzi.Życzę mu DUŻO NIEPOWODZENIA z firmą Strabag.
3
Wania 2015-02-19 02:23
U nas na taki mowim SWOŁOCZ
3
juzek 2015-02-19 18:56
Tak a sam wlasciciel gdzie pracowal ? No wlasnie w niemczech . Pozdrowienia dla lysego kolejarza
6
Bania 2015-06-09 09:50
Niko widocznie twój przyjaciel musiał coś że tak powiem sperdzielić!!!
1
MARIO35 2015-08-10 22:32
Witam was ma ktoś z was wieści najnowsze o AD-BUDZIE czy wypłacalni są i w ogóle czy w terminie bo mam pewne obawy współpracy z nimi po tych opiniach
pinto 2016-05-14 18:18
hej. Widać , że firma ma na siebie pomysł na przyszłe lata i jeśli dalej będą szli tą drogą , którą kroczą w tej chwili to może być tylko i jedynie lepiej. Kasa raczej na akord @tengo
Zostaw swoją opinię o AD-BUD Firma -Remontowo budowlana - Lisów
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AD-BUD Firma -Remontowo budowlana