brak logo

BUDOPLAST

Barlinek

Opinie o BUDOPLAST

anonim 2009-05-28 10:42:45
Witam byłych i obecnych [usunięte przez moderatora]
Ten "zakład" to jeden wielki BURDEL, zero organizacji, nic nigdy nie jest gotowe na czas a ludzie są tam traktowani jak element, nie można chorować, nie wolno się sprzeciwiać nadgodziną, umowy ZLECENIE a pensja (raczej datek) 950zł i to za 10 godzin dziennie.
DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MYŚLĄ O PRACY U TEGO [usunięte przez moderatora] KOWALSKIEGO, RADZĘ SIĘ MILION RAZY ZASTANOWIĆ NIŻ MARNOWAĆ CZAS NA DORABIANIE ŁYSEGO GRUBASA.
anonim 2009-06-01 17:27:02
Jestem byłym "budrysem" i w pełni się zgadzam z p/w. Jeden wielki [usunięte przez administratora], powinni zatrudnić tam [usunięte przez administratora] żeby go ogarnął. Najlepsza to tam była "szefowa", mistrz w obiecywaniu, jeżeli ci coś obiecała to znaczyło to samo co [usunięte przez administratora]. się i nie zawracaj gitary. Ściemniała pracownikom jak i klientom.. Jeżeli termin odbioru okna był za 3 tygodnie to znaczyło że 3 tygodnie to będzie poślizgu i wychodziło 1,5 miesiąca. Byli i pewnie jeszcze długo będą ludzie którzy czekają PÓŁ ROKU na jakąś regulację.
1
Irek 2010-01-07 11:40:56
...pracowałem u tego typa ze 2 miesiące, pracowników ma za gówno, mnie samego oszukał na 500zl, najgorszy pracodawca jakiego w życiu miałem, razem z żonką [usunięte przez administratora] pracowników i obwiniają ich za wszelkie niepowodzenia w firmie nawet jak maszyna robi coś nie tak, zatrudnia pracowników obiecuje im złote góry tzn zarobki koło 2000zl a na końcu wyciągniesz może z 1000zl a pan Kowalski mówi ci dowidzenia :)) Masakra!! tacy ludzie powinni być usuwani z rynku, oni nie dają ludzią środków do życia, wręcz przeciwnie idzie się wykończyć psychicznie w tej firmie jak taki szef przyjdzie i cie wyzywa od najgorszych
enrique 2011-01-31 11:26:47
wez ty anonim lepiej sie nie udzielaj jak nie znasz [usunięte przez administratora],, też tam robiłem i ta firma to jedna wielka hała,, grubas siedzi w biurz i wpieprza kotlety a żonka niczym Oświecimski kapo maszeruje po zakładzie i obcina jak komornik szafe,, [usunięte przez administratora]! no i te obiecywane zarobki hehe,, pewnie jedna czy dwie osoby zarabiaja tam nieźle bo nie mial by kto tam robić ale dla reszty pracownikow szef jest kawałem [usunięte przez administratora] ,, znam kilka osob ktorym do dzisiaj wisi obiecana kase za prace a kazal im wypierda.ac,,, brzydze się takimi ludźmi a ty anonim wez sie lepiej ogarnij i nie bron tego grubasa
Stary Budrys 2011-04-11 14:11:00
Ten kto napisał że pracuje tam 3 lata i jest mu dobrze i to chyba się [usunięte przez administratora]mocno w łeb, pracowałem tam ładnych pare lat, zaczynałem w Barlinku i załapałem się na Mostkowo. Znam tych ludzi co pracowali w tym czasie czyli te 3 lata wstecz i nie kojarzy mi się żeby ktoś był zadowolony. Pozdrawiam tych pracowników bo to równi kolesie, mam nadzieję że już nie dorabiają grubasa. Ten pracujący 3 lata to chyba siedzi w biurze i na imię [usunięte przez administratora] (szefowa), sprawdźcie datę i godzinę dodania tej opinii, no chyba że się coś zmieniło i pracownicy mają laptopy z internetem i piszą opinie w czwartek po 8 rano ze stołówki.
ruda 2012-02-20 16:37:27
mam pytanie odpowiedzcie;ten facet to naprawde taki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ? moj facet chce tam isc do pracy,obiecali mu 2.000 do2.500zeta wypłaty ale jak to czytam to az sie boje....prosze o odpowiedź....z góry dzięki...
Irek 2012-03-16 10:05:13
tak potwierdzam ten facet to fajfus i niech twoj facet tam nie idzie chyba ze chce zostac [usunięte przez administratora] przez faceta a to troche nieetyczneo, odradź mu tą robote ja bym wolał u diabła w piekle na 3 zmiany robić
klient 2013-02-06 16:54:00
Co powiecie na temat jakosci okien i ich montazu,jak wygladaja terminy zamowien,jest drogi na rynku czy tani,zamierzam sie tam wybrac po dosyc duze zamowienie ale z tego co widze to jakis [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
1
pracownik 2013-02-27 10:50:11
Witam zapytajcie się o wyroby kowalskiego u np pana Brusilewicza rynek barlinek albo u pana Michno pab 21 na Gornej albo polsat barlinek ludzie większego bubla nie kupicie nigdzie dlatego ze on niema pracowników znających ten fach bo tam ludzie pracują do pierwszej wypłaty
PRACOWNIK 2013-02-27 11:22:48
WITAM SZUKAM BYŁYCH PRACOWNIKÓW DO POZWU ZBIOROWEGO
2
anonim 2013-02-27 23:27:55
Pozew zbiorowy .Daj sobie spokój,chyba że żartujesz.To są chorzy ludzie. Nie mają za grosz honoru.Dla pieniędzy zrobią wszystko.I przy okazji chciałbym przeprosić pana którego niedawno spotkałem i myślałem,że to właśnie mój były szef.LUDZIE UWAŻAJCIE NA NICH.....
1
Normalny 2013-04-08 07:55:52
Witam pozew zbiorowy daj sobie spokój parę lat po sądach ja to nawet za kibel płaciłem im 10 zł miesięcznie w baroli i po 100 za sprzątanie to jest dopiero mobbing oni za nic mają każdego nawet z rodziną nie rozmawiają po poszło o kasę a ktoś morze pokazać mi ich przyjaciół bo ja nie znam a znam ich od 1999 roku
1
2013-09-06 22:56:32
Pracujesz tam to życzę powodzenia. Znam gościa który ciężko pracował za friko od samego początku na [biznesmena ] i jego rodzinkę. Zyczę powodzenia.
Klient 2013-09-13 07:46:37
Widzę, że tutaj raczej pracownicy sobie używają:) A ja szukałem opini o oknach u klientów, znalazłem i kupilem okienka u nich. Jest ok. Ps. Chociaż początkowo to forum mnie wystraszyło. Ale pomyślałem sobie, że nie obchodzi mnie kto jaki jest. To jego problem.
Klient cd 2013-09-13 07:54:54
Ale żeby było jasne, współczuję wszystkim, którzy kiedykolwiek zostali, lub czują się oszukani prze NIEUCZCIWYCH PRACODAWCÓW, czy PRACOWNIKÓW Jeśli tutaj tak się stało, to jest to bardzo smutne. Pozdrawiam
1
Joanna 2014-02-12 11:22:42
Proszę o opinie o oknach brugmann produkowanych przez BUDOPLAST w MOSTKOWIE. Mieszkam niedaleko ,a noszę się z zamiarem wymiany okien i chciałabym wiedzieć czy warto zamówić w MOSTKOWIE.
1
Biguś 2014-04-14 18:53:09
Może po prostu pracownicy wolą się nie wypowiadać... A szkoda, bo to duża pomoc choćby dla mnie - obecnie właśnie poszukuję pracy w podobnej działce i myślałem o budoplaście.
`Klient 2014-04-15 18:53:03
(usunięte przez administratora) Kupiłem u nich okna, po pierwsze wstawili inny rodzaj niż było w umowie, po drugie wyprodukowali okna o innych wymiarach, nieznacznie ale w efekcie końcowym mam przez to pewny dyskomfort, nie wykonali usługi zgodnie z umową, fatalny montaż, który musiałem poprawiać, i co na końcu? Awantura o kasę! Sprawa jest w sądzie. Może ktoś chce razem zadziałać żeby Panu Kowalskiemu utrzeć, jak tu czytam zbyt zadartego nosa.
proszę o kontakt, klubeuropa@wp.pl
Klient 2014-04-15 18:58:16
Witam
ja zostałem oszukany przez Budoplast jako Klient, który zlecił wykonanie okien energooszczędnych. Same wady w tym zleceniu, fatalny kontakt.
cisz 2014-12-31 13:11:52
Mimo wielu pytań stawianych przez użytkoników zainteresowanych rpacą czy czymkolwiek innym związanym z budoplastem to nie za wiele jest odpoweidzi. tak się zastanawiam czym to jest spowodowane. Mam pecha ostatnio w życiu i co nie wejde na wątek firmy która mi się już podoba to jest cisza, a chciałbym poznać aktualną sytuacje
serwis 2015-02-03 12:47:06
Witam mogę pomóc każdemu niezadowolonemu klientowi mam 20 letnią praktykę mój nr tel ( usunięte przez administratora )
serwis 2015-02-08 12:52:23
witam skoro administrator zablokował mój nr to piscie tutaj odpisze
serwis 2015-02-09 13:18:04
mam prosbe do operatora niech sie odj...e od mojego nr tel jest zarejestrowany na mnie i nie rozumiem dlaczego zostal usuniety
budrys 2015-02-09 13:32:05
Dajcie sobie spokój z pracą dla tej firmy no chyba ze chcecie dorobić się nerwicy a to się odbija na rodzinie chyba ze dostaniecie wszystkie warunki na umowie a nie 1200 na papierze a resztę do ręki bo nigdy nie zapłacili wszystkiego mnie kasowali za wc 10 na miesiąc a pomimo tego ze pracowaliśmy od 7 do 17 to jeszcze za brudną podłogę kasował 50 zl od każdego i za miarki 5 m po 100 zl tam zawsze wszyscy są nierobami i debilami
Klient 2015-02-09 23:54:00
Jak widzę, "na prośbę" (pewnie zakasę) Kowalskiego to i admin usuwa dane!!!! Zajebiste przebicie ma ten niewysoki
panuś, którego i tak sprawiedliwość dopadnie.
A teraz uwaga: kupiłeś okna w firmoe BUDOPLAST zażadaj Deklaracji Zgodności, ale UWAGA - owe pismo musi być WAŻNE na dzień, datę sprzedaży okien - a to mozna sprawdzić w Instytucie Techniki Budowlanej, Instytucji, która jako WYŁACZNA i JEDYNA w POLSCE wykonuje Aprobaty Techniczne na wszelkie wyroby budowlane, którymi sa także OKNA. Bez tego prawdziwego i ważnego dokumentu okna nie są oknami ale produktami zagrażającymi nawet życiu i zdrowiu użytkowników!!! Sprawa jest poważna, ja zgłosiłem to do prokuratury, bo Facet mnie chciał oszukać!!!
konkurencja 2015-02-13 20:56:38
klient - wpis z 2015-02-09 nie wiem co takiego zrobił Ci Budoplast i nawet mnie to nie interesuje, ale to co piszesz to bzdura, która świadczy o tym, że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Być może jesteś pracownikiem którego pracodawca wyrzucił z pracy bo kradł materiał, bądź klientem który nie zapłacił za okna i został podany do Sądu. Nie wiem. Na pewno nie masz pojęcia o oknach i dokumentach wymaganaych przy wprowadzaniu okien do obrotu. Jeśli zgłosiłeś "sprawę" do prokuratury to jesteś donosicielem. Powinieneś wiedzieć, że bezpodstawny donoś jest karalny. Jak poczyta się historię wpisów to widać, że powtarzane są ciągle te same argumenty, pewnie przez tego samego człowieka, który ma żal do właściciela Budoplasu i jak to w polskim grajdołku bywa próbuje się zemscić anonimowo wykewając kubeł pomyj. #żenada!!!
1
serwis 2015-02-17 01:00:28
Karalne jest celowe wprowadzenie w błąd organy ścigania a nie zawiadomienie o możliwości popełnienia przestępstwa a co do anonimowości to ja dałem swoje namiary i zostały usunięte a tak poza tym gratuluje wpisu konkurencja ha ha ha a kto niby by mial bronić budoplastu i jestem w stanie udowodnić oszustwa tej firmy bo stal nie byla orginalna i to juz jest poważna niezgodność towaru
serwis 2015-03-09 16:57:44
każde doświadczenie się przyda ale jak pisalem już wcześniej bierz wszystko na umowie i to od pierwszego dnia pracy bo to są stare wygi i tak cię zakręcą ze nie wiesz kiedy a wtopisz no i nie daj się wykorzystywać bo to normalne w tej firmie
adam 2015-04-28 21:13:11
Kowalski grubas, kretacz i oszust a pani Marta naciągacz która nawet z obietnicy nie potrafi się wywiązać. Zalecam usługi tej firmy omijać szerokim łukiem! !!
amg 2015-07-01 21:12:04
Od dłuższego czasu śledzę wpisy o firmie Budoplast. Jestem od kilku lat hurtowym odbiorcą okien od w/w. Myślę, że ktoś ma dobry interes w tym co wypisuje na tym forum. Jako monter-sprzedawca okien, nigdzie nie byłem lepiej obsłużony. Ustaleń dokonuję bezpośrednio z szefem wg ustalonych wytycznych. Nigdy nie zostałem wystawiony do wiatru. AMG
AMG 2015-07-01 21:45:40
Najlepiej przekonać się na własnej skórze i zapytać bezpośrednio w Budoplast. Nie powinieneś kierować się opiniami na forum może raptem dwóch osób poszkodowanych przez los. Śledząc wpisy, mam wrażenie, że ci niezadowoleni, to zwolnieni pracownicy ( dwaj, może trzej ). Firma nie istnieje przecież od wczoraj, a wpisy zaczynają się od 2009 roku. Coś tu nie gra. Gdzie reszta klientów ???
AMG 2015-07-01 22:05:27
Jeszcze jedno. Po wpisaniu w GOOGLE hasła Budoplast Mostkowo wyświetla się kilka odnośników. W żadnym nie ma jakiegokolwiek pozytywnego ani negatywnego komentarza. Tylko na GOWORK.PL ktoś uskutecznia czarny PR. Pytam, gdzie inni klienci Budoplast poza niezadowolonymi góra dwoma pracownikami ??? Firma przecież nie istnieje od wczoraj, a pierwsze wpisy istnieją od 2009roku. Coś tu nie gra.
mekx 2016-05-11 10:51:32
slug' sprawdzcie dobrze a potem sie spierajcie, firma istnieje. Nie wiem skad macie takie informacje.
Zostaw swoją opinię o BUDOPLAST - Barlinek
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie BUDOPLAST