brak logo

Radio Rada Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Radio Rada Sp. z o.o.

sony 2014-06-22 16:17:00
Masakra odradzam
1
andrzej 2014-06-22 16:20:17
Kompletne dno. Praca po 12 godz najnizsze zarobki. Brak premi. Lepiej w domu siedziec niz tam pracowac.
1
gumi 2014-07-17 16:45:36
A na jakich stanowiskach pracowaliście koledzy?
Bigos 2014-10-10 21:39:49
Zapewne na każdym jakie tylko tam istnieje .
A czy prezesi dalej zajmują się wszystkim i niczym ?A może zajęli się w końcu tym co związane z daniem narzędzi dla zwiększenia sprzedaży i możliwości uzyskania godziwego wynagrodzenia za wspomniane przez andrzeja 12 godzin?Dalej nie rozliczają się z finansowanych przez producentów "konkursów" wliczając je w wynagrodzenie ?
Wątpię ale może się mylę ....
qwerty 2014-10-29 11:41:13
Masakra nie szanuja ludzi maja sie za bog wie kogo
bolek 2015-06-10 12:01:21
Ja pracuje w firmie od kilku lat i nie wypowiadałbym się aż tak krytycznie. Czasem faktycznie bywa różnie, ale tak jak w każdej firmie, czasem pensja nie zadawala (ale zawsze jest na czas), prezes też zmienił podejście do pracowników (i nie wymaga niewiadomo czego i pyta o opinie), możne dlatego, że jest teraz jeden. A zarobki jak to u dystrybutora- jak siedzisz na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to nie zarobisz, jak sprzedajesz to zarabiasz. Widać, że ktoś tu mało w życiu firm zaliczył, skoro takie mądrości strzela.
qwerty 2015-07-09 11:29:38
Bolek w jakim oddziale pracujesz na pewno nie bydgoszcz i poznan
disk 2016-04-22 18:01:15
jeśli chodzi o naszą zachodnią część kraju to rzeczywiście praca w poznani u czy też bydgoszczy jako jedna z nielicznych może równaćsię tej w Warszawie
Zostaw swoją opinię o Radio Rada Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Radio Rada Sp. z o.o.