brak logo

Shapers‘ Polska Sp.z o.o.

Bydgoszcz

Opinie o Shapers‘ Polska Sp.z o.o.

tołdi 2015-02-07 11:20:26
Moja opinia jest średnia zarobki nie są duże ale weekendy da się zarobić bo płacą podwójnie. Dyrektorem produkcji da się dogadać który na pewno cie wysłucha. (usunięte przez administratora)
1
byłypracownik11 2015-02-18 13:23:16
Trochę tam popracowałem i szczerze- nie polecam. No chyba że ktoś szuka pracy na gwałt. Nadgodziny to norma, kasa słaba, idziesz po podwyżkę to śpiewka że trudna sytuacja itd.(usunięte przez administratora) Kiedyś była chociaż spoko atmosfera między ludźmi w pracy, niestety ciągłe rotacje pracowników spowodowały że i to upadło.
2
byłypracownik 2016-02-17 13:47:21
Asystentka działu administracyjnego to nic innego jak sekretarka. Pokrótce osoba ta siedzi na wejściu na sekretariacie, podaje kawki i rozdaje jedzenie. Z tego co pamiętam laska też zajmowała się delegacjami i fakturami. Nic lotnego. Jeśli jesteś osobą po studiach daj sobie spokój bo to nie jest praca rozwojowa. No chyba że na pierwsze doświadczenie to luz. Kasa w tej firmie jest średnia, stanowiska techniczne w miarę, administracyjne lipa. Niestety dyrekcja i wszyscy którzy wchodzą w tyłki żyje sobie dobrze, reszta pracowników szczególnie tzw. robole jest traktowana jak ludzie gorszego sortu.
Marek 2016-02-20 18:01:19
Ania pujdziesz ze mną na dyskoteke?
byłypracownik 2016-02-25 15:59:06
Spoko rozumiem zawsze znajdą się osoby, które nie lubią za dużo pracować :) W Shapers administracja ma ten plus że odsiedzi swoje 8 godzin i narka do domu bez krzywych spojrzeń kierownictwa. Faktycznie dla kobietki szczególnie z dziećmi może mieć to swoje plusy. Jestem jednak pewien, że osoba po studiach długo nie wytrzyma takiego uwsteczniania.
byłypracownik 2016-03-03 16:04:06
Ta project manager może i zarobi ale prawie ciągle delegacje.
Bkbtmoom 2016-09-28 21:07:36
Ja powiem tak..... Niedawno dostałem propozycję super pracy, zwolnilem sie z shapersa.... I szybko wrocilem i docenilem co mialem i stracilem....
aa 2016-10-01 22:11:28
ale niestety koordynatora juz nie szukaja..za to jest jedna oferta na stanowisko specjalisty do spraw sprzedazy eksportowej we Włoszczowej chodzi m.in. tutaj o nawiązywanie nowych i obsługę istniejących kontaktów handlowych,przygotowywanie i negocjowanie ofert handlowych
Jacek_P 2016-11-02 21:12:24
A to szkoda no !
Zostaw swoją opinię o Shapers‘ Polska Sp.z o.o. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Shapers‘ Polska Sp.z o.o.