brak logo

Elektrocieplownia Krakow S.a ŁĘG

Kraków

Opinie o Elektrocieplownia Krakow S.a ŁĘG

eck 2012-09-24 17:27:10
w dniu dzisiejszym firma Dozorbud która wygrala przetarg na ochronę Elektrociepłowni Kraków, przywiozła busem 20 osób z ochrony Elektrowni Połaniec,. EDF woli wywalić całą ochronę, która ma doświadczenie i ściągać takie firmy. Firma Dozorbud zaoferowała 1100 zł na rękę za miesiąc pracy. Tak oto firma Dozorbud -stać ją na przywożenie ludzi 120 km od Krakowa,wszystko po to żeby pracownik zarabiał marne grosze i miał grupę inwalidzką, wtedy Dozorbud dostanie dofinansowanie z PFRONU 1350 zł. EDF oszczędza na najbiedniejszych
1
sss 2012-09-24 17:28:30
inwalidzi będą ochraniać teren EC Kraków
gonzo 2012-11-18 21:40:52
Pracowników z Połańca którzy oszczędnie zarabiali w EDF Kraków po 12zl netto na godz. przewieźli do Wrocławia bo tam mają taki sam problem z rekrutacją a byłym pracownikom proponują 6,50zł na godz. Pracownicy którzy zostali zrekrutowani do ochrony EDF Kraków są bardzo wydajni bo pracują po 300 godz miesięcznie i pełni \"profesjonalnie\" pilnują obiektu obowiązkowo chronionego.
Lolek 2013-03-01 20:21:09
Są jakieś wieści jak tam teraz jest w Krakowie ?? Słyszałem że jest nabór do pracy w ochronie, chętnie bym się przyjął, tylko różne są opinie i chiałem wiedzieć, czy warto ??
1
Kasjusz 2013-10-02 11:05:07
Dlaczego zaprzestano dostarczania wiadomości o sytuacji w Firmie,
byłym (emerytom i rencistom) .Było to kiedyś na odpowiednim poziomie!
ja 2013-10-10 23:09:47
ja też ponoć srednia pensja to 5 kafli na czysto !!!
pytający 2015-08-28 11:26:34
A gdzie najlepiej składać podania o pracę, tak, by nie trafiły do kosza od razu. Interesowałaby mnie praca elektryka.
daek 2016-05-12 18:04:53
Myślę, że trzeba jednak trochę rozważniej pracować w tej firmie @stażystka, niby nie mogą zbyt wiele konsekwencji wyciągnąć osobie na stażu no ale i tak trzeba się starać, bo jak się sprawdzisz to dostaniesz umowę o pracę
Zostaw swoją opinię o Elektrocieplownia Krakow S.a ŁĘG - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Elektrocieplownia Krakow S.a ŁĘG