brak logo

"AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA

Lubań

Opinie o "AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA

admin 2015-07-31 20:17
Chcesz opowiedzieć innym jak pracowało ci się w firmie "AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA? Zapraszamy na nasze forum.
NIE 2015-08-15 14:01
Wielka porażka wymagania duże a pieniądze małe OMIJAĆ ICH WIELKIM ŁUKIEM chyba że ktoś niema wyjśćia i musi pracować za marne grosze ;NIE POLECAM
1
Max 2015-10-17 12:35
Stabilna Firma ! Praca na pełny etat bez niedomówień moźna jak ktoś chętny dorabiać sobie po godzinach. Nie moźna powiedzieć że jest źle w dobie takich utrudnień z pracą. Atmosfera w tej firmie jest OK chyba że ktoś naprawdę się opieprza i np często przebywa na zwolnieniach lekarskich w krótkich okresach czasu. .. taki nie ma szans na podwyżki i wysokie premie !!! Co ważne. .. firma mocno się rozwija i ma dużo zamówień! !!
nie zadowolony 2015-10-18 18:58
Pracowałem w ZEHS Lubań jakiś czas temu i muszę powiedzieć ze firma jest do niczego wszędzie są konfidenci trzeba uważać co się mówi gdzie i kiedy wymuszają na pracownikach różne motywacje w pracy ogólnie stwierdzam i nie polecam tej firmy Pozdrawiam ?????????
2
INTRUZ 2015-10-26 17:50
RMEK,MAX, SĄ SPONSOROWANE PRZEZ ROZGARNIĘTYCH POZDRAWIAM
gruby 2015-12-22 17:06
Nie polecam pracy w tej firmie.Stara,komunistyczna firma,która wyzyskuje pracowników na każdym kroku.Pracownik który przychodzi prosto z ulicy dostaję lepszą stawkę,niż długoletni fachowcy.Zakład słynie głownie z reklamacji i braku możliwości wykonania terminowej produkcji.Nie polecam pracy w tej firmie chyba ze ktoś ma niwrówno pod sufitem.Amen.
2
Święty Mikołaj 2015-12-24 14:52
Właśnie nad ZEHS Lubań wędruje święty mikołaj przyniusł moc prezentów HA HA HA !!!!!!!!!
3
oni 2015-12-28 21:57
Te platne nadgodziny to zart.Wysokie premie totalna bzdura.Rozwoj nie w tej firmie...Sa rowni i rowniejsi o traktowaniu ludzi nawet nie napisze....
1
Kcin 2016-08-22 00:57
Kierownik działu kadr ma wykształcenie podstawowe, tu bez żartów, ogólniak zaczął, ale nie dokończył.
Za komuny na tle niby solidarnościowym blokował wszelkie działania derekcji i co tylko mógł wynajdywanymi paragrafami, dlatego aby go uciszyć zaproponowano mu stanowisko, które do dzisiaj piastuje.
Moje zdanie na temat człeka: ćfok jakich coraz mniej w pomrocznej. I w ogóle fajny facet.
Przykład: prezes ma zwolnić pracownika bo temu się zachorowało bardziej niż to jest tolerowane.
Kier. dz. kadr rzuca argumentami w obronie pracownika: "on ma dzieci, toż on pójdzie i kogoś zabije, bo on....( tu wielokropek i przejście poziom wyżej... musi im dać jeść?) W każdym razie to zadziałało prezes go nie zwolnił, za to kadrowiec biegał po całym zakładzie chwaląc się jak i co osiągnął:)
Szczęcha opada normalnie, ale szczegół.
Wtedy przyznam nie robiło to takiego wrażenia jak teraz:))
Czasy były inne i ja byłem młodszy o jakie 20 lat...
Teraz robi to za dobry żart i anegdotę.
Wałęsa chciał 2 Japonii a tam ludzie często np. rzucają się pod pociąg aż minister transportu apeluje żeby tego nie robili bo gospodarka traci na opóźnieniach w transporcie.
Tymczasem w ZEHS'ie "pójście i kogoś zabicie" ma się dobrze do dzisiaj. Taka różnica między Japonią a ZEHS'em.
Co do pracownika "uratowanego przez kadrofca" to jakiś czas po incydencie po cichu wyjechał do Niemiec i tam pracuje do dzisiaj, nie ma potrzeby "zabijania" kogokolwiek, a i zarobki jakby inne.
O powrocie ani myśli.
Czego wszystkim życzę z całego serca.
3
Acek 2016-08-27 19:08
Nie, nie jestem robotem do...
2
Kcin 2016-10-20 16:40
Francuzy sprzedały bokiem 2 mistrale Ruskim czego miały nie robić. W zamian miał być kontrakt na helikoptery, dużo tłuściejszy i bardziej fajny i dle Polski i Dla Francuzów. Francuzy jednak mistrale mimo embarga i ogólnego zgorszenia odsprzedały do egiptu a egipcjański słup za dolara oddał Ruskim. Wobec takich francuskich praktyk zrobił się hamulec na te Karakale. Wniosek: Kaczyński nie zwariował tylko jak każdy normalny pedalstwa nie znosi i srogą cholerą zdjęty kontrakt utrupił ze stratą dla Polski.
Kcin 2016-10-20 16:41
Francuzy sprzedały bokiem 2 mistrale Ruskim czego miały nie robić. W zamian miał być kontrakt na helikoptery, dużo tłuściejszy i bardziej fajny i dle Polski i Dla Francuzów. Francuzy jednak mistrale mimo embarga i ogólnego zgorszenia odsprzedały do egiptu a egipcjański słup za dolara oddał Ruskim. Wobec takich francuskich praktyk zrobił się hamulec na te Karakale. Wniosek: Kaczyński nie zwariował tylko jak każdy normalny pedalstwa nie znosi i srogą cholerą zdjęty kontrakt utrupił ze stratą dla Polski.
Ędriu 2017-03-25 01:37
Co to są mistrale?
Jakieś wyroby tego ZEKS'U????????
1
Joanna 2017-04-05 15:27
Pracujesz w AGROMET? Chętnie dowiemy się więcej na temat warunków zatrudnienia w firmie. Jakie benefity zapewnia pracodawca?
Jony 2017-05-29 16:30
Negatywnie piszący na temat ZEHS Lubań S.A. to frustraci, którym w życiu nie bardzo się udało .... ich motto to... co tu robić aby nic nie robić i zarobić . Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma a później wytrzeszcz oczu i zgrzytanie zębami ! Nie ma firmy na Świecie która płaci za darmo !! Nawet ten szczęśliwiec który trafił do "NIEMCA" musi tam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i nie ma stania co chwilę na papieroska lub inne pogaduchy czy meldowania się telefonicznego do żony co 15 minut !!!
Joanna 2017-05-30 10:15
@Jony rozumiem, że nie zgadzasz się z negatywnymi opiniami na temat firmy, jednak bardzo proszę o nie obrażanie innych pracowników, czy też użytkowników wątku. Jeśli masz pozytywną AGROMET ZEHS LUBAŃ SA. to bardzo chętnie ją usłyszymy. Co uważasz za plus pracy w firmie?
1
Centrum 2017-06-19 04:01
Żółte papapiery mi się skończyły przedwczoraj, co to teraz będzie???
1
Joanna 2017-09-06 13:16
Firma "AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA otwarta jest na osoby niepełnosprawne, 50+ i kobiety (http://www.zehs.com.pl/index.php/pl/home/rekrutacja.html). Czy te osoby mogą się wypowiedzieć jak im się pracuje w tej firmie? Czy czują się dyskryminowane poprzez swoją "odmienność"?
Zostaw swoją opinię o "AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA - Lubań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie "AGROMET" ZEHS LUBAŃ SA