brak logo

Digital Solutions Dystrybucja Polska

Kraków

Opinie o Digital Solutions Dystrybucja Polska

ola 2014-06-22 15:11:36
porażka jakich mało !
@ola 2014-06-26 06:09:33
"kierownica" która udaje ze sprzedaje i szuka klientów, cały oddział ledwo "zipie". Podbiera oferty handlowcom, które "załatwił" telemarketer, a handlowcy wysyłaja tylko wizytówki tej smiesznej firmy, a ich strona internetowa wszystko ci powie :D ( dramat ta stronka). Udaja jedna wielką rodzinę, a jeden drugiego obgaduje za plecami, a po centrali (warszawce) jadą jak po burej s.... Aha i stanowisko P.H. to jest telemarketing i dostawa tonerów do klientów po krakowie z tego co zauwazyłam przez pewien okres czasu.
obserwiren 2014-07-05 07:26:33
wooow strone www w koncu macie. szal radosci pewnie w firmie panuje :d
Ola - DSD 2014-07-11 10:37:36
„ola” proszę na przyszłość o nie pisanie komentarzy o firmie, używając loginu z Moim imieniem. Z racji tego, iż nadal pracuję w tym oddziale, podszywanie się pode mnie , jest niestosowne, tym bardziej, że nigdy nie podpisałabym się pod takimi słowami.

Jeśli już jest chęć pisania na temat byłego pracodawcy , proszę używać swojego prawdziwego imienia, biorąc pod uwagę fakt, iż powyższy komentarz i tak jednoznacznie wskazuje, tylko na jedną osobę - autora takich stwierdzeń .

Pozdrawiam
ola 2014-07-11 14:47:19
@"Ola - DSD", ale ja tam dalej pracuję i się nie podszywam pod nikogo. Pracuję w jednym z oddziałów firmy, nie napisałam, że w Krakowie pracuje. Jestem pewna, że byś się podpisała pod tymi słowami. Dobrze wszyscy wiedzą jak tam jest :) i ja też to wiem. Wszystko byłoby może i OK, gdyby nie KŁAMSTWA na każdym kroku. No chyba, tylko idiotka by nie zauważyła tych kłamstw. A ta strona jest po to własnie, aby się wypowiedzieć na tematy związane z pracą i warunkami.
kardashian 2014-07-11 18:42:19
nie polecam, najniższa krajowa, czarują premiami, których sie nie uzyska, no chyba że się wygra przetarg farcikiem lub telemarketerzy coś nagrają (max 1x w miesiącu).
nigger 2014-07-11 18:44:30
Hi Copy - opinia, oni mają sztame, ta sama parodia :D

(usunięte przez administratora)
dżak 2014-07-21 06:46:17
pracowałem tam kiedyś, nie zbyt długo to fakt, na szczęście już odżyłem bo nie muszę pracować w "handlu" i prosić się i błagać, żeby ktoś coś kupił. Mam spokojną pracę( w tych czasach to fuks), auto służbowe i mam wyje...ne na przedstawicielstwo handlowe i telemarketing. Plus firmy: auto służbowe, wypłata na czas, Minusy: telemarketing to jest, rynek obstawiony, ciężko się umówić nawet na wizytę handlową. Ok rozumiem że trzeba zadzwonić, ale żeby przez cały dzień wisieć na telefonie i jeszcze słyszeć o minimum jakie trzeba wykonać : 50 telefonów dziennie do wykonania to jest przekichane. Jeśli ktoś jest w tej branży dlugo to wyzyje, nowi wyjadacze mają ciężko, przynajmniej w naszym rejonie (Kraków). No chyba, że ktoś ma szczeście (potrzebne w handlu) i jest bardzo zdeterminowany, jednak z miesiąca na miesiąc jak widzisz że Ci nie idzie, początkowy entuzjazm opada i po prostu brak motywacji robi swoje i marzenia o zarobieniu kokosów z prowizji stają się nie realne. Szkolenie w tej firmie oceniam jako bardzo słabe i zbyt krótkie, na szybcika. Aha i wymagaja od ciebie sprzedazy a jezdzisz po krakowie i tonery rozwozisz i wymieniasz je jak zwykly serwisant.
3
ala kłosek 2014-11-01 09:38:08
zawsze ta sama regułka przez telefon ale to nie jej wina, tak jej kazali i tak cały dzien bez efektu niestety a jedna z druga siedza i nic nie robia i podsluchuja co sie mówi przez telefon i pozniej komentuja a znaja sie tyle co pies na gwiazdach :D:D:D
krakow 2014-12-28 13:45:30
znów szukają naiwnego handlowca do krakowa. ktoś chętny? :D ,
szok 2015-03-04 20:37:28
o matko jaka reklama hehe,
siurek 2015-12-16 21:51:28
maj nejm is ajwon siurek z firmy didżital. chce państwu zaproponować drukarke typu bla bla bla i tak w koło Macieju all the time
sjurek 2015-12-18 22:06:23
aplikuj , i tak cie nie przyjma, a jak tak to wiszonko na telefonie 6h a 2h rozwoziła będziesz tonery
monter 2016-01-01 08:20:28
będziesz wymieniac toneryi się caly upaprasz. A co ma robic handlowiec? sprzedawac czy tonery montować?
lakd 2016-05-08 12:52:14
No właśnie zarobki prawdopodobnie na tym stanowisku nie są tak dobre jak mówisz, myślę @wiaok, że 2000 złotych netto zarobisz, no ale o 3000 złotych będzie ciężko podpisujesz chyba umowę o dzieło co kilka miechów
Zostaw swoją opinię o Digital Solutions Dystrybucja Polska - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Digital Solutions Dystrybucja Polska