brak logo

Grupa expozytor

Trzyciąż

Opinie o Grupa expozytor

były pracownik 2011-03-17 22:19:15
Witam pracowałem w GE dwa lata , doskonale znam obu właścicieli, jeden to wiesniak drugi to wieśniak któremu się wydaje że jest lepszy od pierwszego. dla pierwszego gnoić pracowników to lekarstwo na kompleksy dla drugiego to pasja. Zdecydowanie odradzam wiązanie się z ta firmą. cdn
1
anonim 2011-03-18 12:41:06
Podpisuję się pod poprzednią opinią!!!!! Trzymajcie się od nich z daleka, jeśli chcecie zarabiać poważne pieniądze, a nie dostawać jałmużnę.
Żona byłego pracownika 2011-03-19 22:08:10
Niedługo trafi do sądu sprawa przeciwko nim za niewypłacenie zaległego wynagrodzenia!
spawacz 2011-05-16 22:28:18
Niewypłacanie wynagrodzenia to norma w tej pseudofirmie.
foh 2013-05-11 22:22:12
BZDURY piszesz człowieku ! i niewiem poco ta strona jest i do czego suży. Pracowałem w tej firmie, wiem jak zaczynali i jak jest teraz z opini tych co pracuja teraz. Sami wieśniaki jesteście bo jak nazwać te tereny od olkusza do trzyciaza, NIE ZGADZAM się z opiniami, że obrażąją, gnoją czy poniżają ludzi ! Bzdura ! każdy szef ma wymagać by mu ludzie trzymali jakość i nie rozpierdolili zakładu. I raz jeszcze się nie zgadzam !
może warunki pod PIP bo zapylenie i ten smrud z pieca cały czas ale praca jest i na chleb jest a do tego nie musiałem daleko dojeżdzać. chcesz pracować i sie starasz to jest ok.
Nie spotkałem się by gogoś ktoś tam wyzywał lub obrażał.
2
Tokio 2016-06-04 12:59:40
Już niedługo skończy się kolesiostwo na pakolandii.
Mentor 2016-07-05 17:10:21
I jak zadowoleni z podwyżek? Mialo byc wyrownanie za maj a jak zwykle w dupe. No ale cóż takie życie. Bądź ruchanym albo ruchaj innego.
hnm 2016-07-06 22:35:18
@ Mentor a dlaczego miała być wyrównana pensja ?? Za co wam potrącili. no i przede wszystkim czy to czeste zjawisko w Grupie Expozytor? Bo powiem szczerze tego typu zjawiska nie wróżą dobrze na przyszłość
7
Zostaw swoją opinię o Grupa expozytor - Trzyciąż
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa expozytor