Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

Pracowałeś w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
trzykropek - 2011-03-24 16:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Najgorszemu wrogowi nie życzę.
Zgadzam się z przedmówcami,którzy byli na "nie".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-08 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich stanowiskach pracy dokładnie piszecie.
Biuro czy handel w terenie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zweryfikuje ktoś posty powyżej? Zależy mi na opinii pracownika Bogner Edelstahl, który pracuje obecnie, a nie został zwolniony/odszedł. Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Dziwne, że nie ma tu pozytywnej opinii, nie może być aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2013-06-06 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem Ci tak kolego - idź do pracy i sam się przekonaj. Wtedy sam będziesz mógł zweryfikować zamieszczone tu opinie. Aktualnych pracowników z jakimś minimalnym stażem to nie znajdziesz - wszyscy odchodzą po kilku miesiącach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fachowiec, a dlaczego odchodzą? Bo mimo wszystko wolę przeczytać tutaj, niż przekonac się na własnej skórze. Co jest nie tak w Bogner Edelstahl?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-08 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to nie jest zbyt wesoło że tak powiem. Ale ja chciałem się jeszcze zapytać czy może zarobki są odpowiednio wysokie w Bogner Edelstahl Polska?
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-09-28 15:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze że zjawił się tutaj ktoś kto ma duże pojęcie o pracy w tej firmie a raczej ma duże doświadczenie bo ja chciałbym się zapytać jak na początku dla nowych są zarobki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-12 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Opinie same nie przychylne -(
Czy tej firmie można zaufać ?
Czy może wymagania są duże ? a jak wychodzi się z premią liczona od marży ?
Może ktoś pomóc ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-04 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eryk - 2013-08-08 15:52:59]:
Ciekawe, że nikt nie ma odwagi się podpisać pod tymi opiniami.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-02-16 23:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo na tym polega to forum, anonimowość pozwala na pisanie takich opinii, niektórzy nadal pracują, mogliby miec dużo nieprzyjemności w Bogner Edelstahl.
zdjecie uzytkownika
Kolka - 2014-07-06 01:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-30 18:00:48]:
A może po prostu zostają wyrzucani, bo nie sprawdzają się?
zdjecie uzytkownika
garbaty anioł - 2014-07-07 19:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pod żadnym pozorem nie decydujcie się na pracę w Bognerze - jedyny plus to wypłata na czas (trochę lepsza niż minimalna,marże śmieszne), a reszta to atmosfera grozy, wieczna kontrola, wypominanie, ciągła rotacja pracowników, krzyki i grożenie. Chyba o ani jednym byłym pracowniku nie wypowiedzieli się za mojego czasu pozytywnie: wszyscy są ich zdaniem leniuchami, kombinatorami, piją za dużo kawy i zajmują się prywatnymi rozmowami... Jeśli nie jesteś w sytuacji, że "nie masz co do garnka włożyć" - to lepiej zostać bezrobotnym niż tutaj pracować. W 90% to pracownicy sami składają wypowiedzenia. Generalnie beznadziejna atmosfera pracy, dziwne procedury utrudniające pracę i zaściankowa filozofia pracy!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-12 22:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież Bogner Edelstahl należy do znanej i cenionej w branży Grupy König! Nie wierze, by az taki poziom rotacji był w firmie, juz dawno by upadli...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-15 10:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda co pisze garbaty anioł
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-15 14:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, a skąd mamy mieć pewność, że tak naprawdę nie jestes garbatym aniołem, tylko zmieniłeś nick? Albo jestescie z konkurencji. Może napisz coś od siebie, bo ja naprawdę nie podejrzewałem, że moga byc takie warunki.
zdjecie uzytkownika
Drax - 2014-07-22 22:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktokolwiek przychodzi do pracy w Bogner Edelstahl tylko po to by "odsiedzieć" 8 h to faktycznie może spotkać się z nieprzychylnym nastawieniem ze strony pracodawcy....
zdjecie uzytkownika
nie garbaty anioł - 2014-07-29 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie.
Miałem okazję pracować u tego pracodawcy - nie polecam!!
Brak szacunku dla pracowników ze strony TS, a o AN nie wspomnę. Ta pani zazwyczaj z "fochem" przychodzi do pracy i lepiej nie mieć odmiennego zdania - a to przecież vice-prezes ( oczywiście na papierze to Product Manager). Ustawiła się, zero odpowiedzialności za to pełna władza. Najgorzej mają handlowcy i osoby bezpośrednio podległe pod prezesa oraz te które mają styczność z panią AN. Jak pracownik ma problem to woli iść do prezesa aniżeli do pani AN - tutaj pełna jazda, wrzaski i wyzwiska- u prezesa albo się uda albo nie. Żeby nie było, prezes również nie jest święty, dla niego najważniejsza jest kasa -zero szacunku dla człowieka. Pierwsze wrażenie jest OK ale im dłużej pracujesz to masz okazję poznać te najgorsze strony człowieka.
To tyle, może się przyda komuś moja opinia, a to że jest to grupa Konig Stahl nie świadczy o kulturze człowieka. Wystarczy przeanalizować rotację na kluczowych stanowiskach. Wieczna jest AN no i oczywiście TS.
Drax - mam nadzieję, że jesteś świadom tego co piszesz, jeżeli tu pracujesz to posłuchaj ludzi, którzy pracują 8 i więcej niż 8 godzin. Czasami można pracować ciężko 8 godzin - ważna jest atmosfera, natomiast w BE jest ciągły stres i poniżanie ludzi. Tyle i aż tyle. Jeśli chodzi o pracowników to są OK.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-07-29 23:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
TS- brak poszanowania, gburowatość, nadinterpretacja swojej osoby, napięta atmosfera niesprzyjająca, kamienna osobowość. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
usainbolt - 2014-09-26 01:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby ktos sie zastanawiał co takiego oferuja na stanowisku specjalisty ds sprzedaży, to jest to: praca w charakterze stacjonarnym, szkolenie w zakresie produktu i systemu SAP, niezbędne narzędzia do efektywnego wykonywania pracy, wynagrodzenie stałe i premię zależną od wyników pracy oraz możliwość rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-09-29 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do tego atmosfera rodem z Hickoka,,
zdjecie uzytkownika
wello - 2014-10-24 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem wlasnie o dziwnej atmosferze w tej firmie, tylko skoro tak jest, to czemu nikt tego nie potrafi zmienic? Tyle narzekań, jak jest źle to priorytetową sprawą powinno być popracowanie nad tym problemem. Atmosfera to fundament sukcesu firmy. Bez tego nikt nie bedzie mial zamiaru nawet sie starac o lepszy wynik
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2014-10-27 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam ładnych kilka lat temu na stanowisku kierowniczym, nie życzę najgorszemu wrogowi - gdyby nie plecy w postaci potężnych koncernów i wierni (nie wiedzieć czemu) klienci to dawno by Bognera nie było. Sposób traktowania klientów i współpracowników przez panią w-ce Prezes Agn....... pozostawia wiele do życzenia!!!! Bo sam Szef jest mądrym człowiekiem i potrafi robić biznesy.....
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-11-21 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby tak jest, że czasem z szefem się nie zgadzamy, ale też mam pytania odnośnie godzin pracy, czy to prawda, że u Was jest jakiś system zmianowy konkretny? bo nie wiem czy mozna chodzić kilka razy na rano, potem na popołudnia czy jak to konkretnie wygląda wszystko? i czy jest to praca na pełen etat?
zdjecie uzytkownika
toretto cnc - 2014-12-12 18:34:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kiedyś współpracowałem i przestałem,ale dałem znowu się nabrać na rewelacyjną jakość.Mieli Buderusa to dawali radę.Teraz mają ukraińskie i włoskie i cenią za to wysoko.Obróbka to jakaś paranoja,szlif to frez,wszystko krzywe.Weźmy taki Akrostal-wszyscy wiedzą skąd mają stal(też ukraińska),ale cena jest adekwatna i nikt nie robi problemów.Konig do nich się nie przyznaje.Mają gdzieś klientów-olana reklamacja,wieczne problemy.Kończę współpracę.Pracowników też jak wyżej widać traktują jak klientów.Myślą,że są jedyni i najlepsi.Nie ma co szefunio to prawdziwy "Janusz biznesu".Tu oszukać,tam podłożyć i się kręci.
zdjecie uzytkownika
Daro - 2014-12-20 19:32:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ceny z kosmosu nie dotrzymuja terminow dostawy i na do datek zatrudniaja goscia przyjezdza wiecznie na cyku
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.?
Zadaj pytanie
x