Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

Pracowałeś w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
trzykropek - 2011-03-24 16:00:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (10)
Najgorszemu wrogowi nie życzę.
Zgadzam się z przedmówcami,którzy byli na "nie".
zdjecie uzytkownika
anonim - 2011-04-08 15:07:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O jakich stanowiskach pracy dokładnie piszecie.
Biuro czy handel w terenie ?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-05 21:17:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Zweryfikuje ktoś posty powyżej? Zależy mi na opinii pracownika Bogner Edelstahl, który pracuje obecnie, a nie został zwolniony/odszedł. Jak jest z atmosferą wśród pracowników? Dziwne, że nie ma tu pozytywnej opinii, nie może być aż tak źle.
zdjecie uzytkownika
Fachowiec - 2013-06-06 15:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
Powiem Ci tak kolego - idź do pracy i sam się przekonaj. Wtedy sam będziesz mógł zweryfikować zamieszczone tu opinie. Aktualnych pracowników z jakimś minimalnym stażem to nie znajdziesz - wszyscy odchodzą po kilku miesiącach.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-30 18:00:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Fachowiec, a dlaczego odchodzą? Bo mimo wszystko wolę przeczytać tutaj, niż przekonac się na własnej skórze. Co jest nie tak w Bogner Edelstahl?
zdjecie uzytkownika
eryk - 2013-08-08 15:52:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (4)
No to nie jest zbyt wesoło że tak powiem. Ale ja chciałem się jeszcze zapytać czy może zarobki są odpowiednio wysokie w Bogner Edelstahl Polska?
zdjecie uzytkownika
jurek - 2013-09-28 15:47:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Dobrze że zjawił się tutaj ktoś kto ma duże pojęcie o pracy w tej firmie a raczej ma duże doświadczenie bo ja chciałbym się zapytać jak na początku dla nowych są zarobki?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-12-12 20:19:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (9)
Opinie same nie przychylne -(
Czy tej firmie można zaufać ?
Czy może wymagania są duże ? a jak wychodzi się z premią liczona od marży ?
Może ktoś pomóc ?
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-02-04 12:22:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [eryk - 2013-08-08 15:52:59]:
Ciekawe, że nikt nie ma odwagi się podpisać pod tymi opiniami.
zdjecie uzytkownika
Bolek - 2014-02-16 23:10:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Bo na tym polega to forum, anonimowość pozwala na pisanie takich opinii, niektórzy nadal pracują, mogliby miec dużo nieprzyjemności w Bogner Edelstahl.
zdjecie uzytkownika
Kolka - 2014-07-06 01:13:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [anonim - 2013-06-30 18:00:48]:
A może po prostu zostają wyrzucani, bo nie sprawdzają się?
zdjecie uzytkownika
garbaty anioł - 2014-07-07 19:26:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pod żadnym pozorem nie decydujcie się na pracę w Bognerze - jedyny plus to wypłata na czas (trochę lepsza niż minimalna,marże śmieszne), a reszta to atmosfera grozy, wieczna kontrola, wypominanie, ciągła rotacja pracowników, krzyki i grożenie. Chyba o ani jednym byłym pracowniku nie wypowiedzieli się za mojego czasu pozytywnie: wszyscy są ich zdaniem leniuchami, kombinatorami, piją za dużo kawy i zajmują się prywatnymi rozmowami... Jeśli nie jesteś w sytuacji, że "nie masz co do garnka włożyć" - to lepiej zostać bezrobotnym niż tutaj pracować. W 90% to pracownicy sami składają wypowiedzenia. Generalnie beznadziejna atmosfera pracy, dziwne procedury utrudniające pracę i zaściankowa filozofia pracy!
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-12 22:37:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przecież Bogner Edelstahl należy do znanej i cenionej w branży Grupy König! Nie wierze, by az taki poziom rotacji był w firmie, juz dawno by upadli...
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2014-07-15 10:51:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to prawda co pisze garbaty anioł
zdjecie uzytkownika
alek - 2014-07-15 14:46:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@pracownik, a skąd mamy mieć pewność, że tak naprawdę nie jestes garbatym aniołem, tylko zmieniłeś nick? Albo jestescie z konkurencji. Może napisz coś od siebie, bo ja naprawdę nie podejrzewałem, że moga byc takie warunki.
zdjecie uzytkownika
Drax - 2014-07-22 22:03:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jeśli ktokolwiek przychodzi do pracy w Bogner Edelstahl tylko po to by "odsiedzieć" 8 h to faktycznie może spotkać się z nieprzychylnym nastawieniem ze strony pracodawcy....
zdjecie uzytkownika
nie garbaty anioł - 2014-07-29 13:29:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Witam serdecznie.
Miałem okazję pracować u tego pracodawcy - nie polecam!!
Brak szacunku dla pracowników ze strony TS, a o AN nie wspomnę. Ta pani zazwyczaj z "fochem" przychodzi do pracy i lepiej nie mieć odmiennego zdania - a to przecież vice-prezes ( oczywiście na papierze to Product Manager). Ustawiła się, zero odpowiedzialności za to pełna władza. Najgorzej mają handlowcy i osoby bezpośrednio podległe pod prezesa oraz te które mają styczność z panią AN. Jak pracownik ma problem to woli iść do prezesa aniżeli do pani AN - tutaj pełna jazda, wrzaski i wyzwiska- u prezesa albo się uda albo nie. Żeby nie było, prezes również nie jest święty, dla niego najważniejsza jest kasa -zero szacunku dla człowieka. Pierwsze wrażenie jest OK ale im dłużej pracujesz to masz okazję poznać te najgorsze strony człowieka.
To tyle, może się przyda komuś moja opinia, a to że jest to grupa Konig Stahl nie świadczy o kulturze człowieka. Wystarczy przeanalizować rotację na kluczowych stanowiskach. Wieczna jest AN no i oczywiście TS.
Drax - mam nadzieję, że jesteś świadom tego co piszesz, jeżeli tu pracujesz to posłuchaj ludzi, którzy pracują 8 i więcej niż 8 godzin. Czasami można pracować ciężko 8 godzin - ważna jest atmosfera, natomiast w BE jest ciągły stres i poniżanie ludzi. Tyle i aż tyle. Jeśli chodzi o pracowników to są OK.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-07-29 23:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
TS- brak poszanowania, gburowatość, nadinterpretacja swojej osoby, napięta atmosfera niesprzyjająca, kamienna osobowość. Nie polecam.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski