brak logo

Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

Solec Kujawski

Opinie o Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

jasne... 2015-08-28 17:00:17
Oferta nowa,gdyż jeden po trzech tygodniach się zwolnił.Taki SAP,że nie masz na swoim kompie,a tylko w firmie.Poszukują na Wielkopolskę,ale osoby która będzie jeździć z firmy,czyli z Solca Kuj.Premia zależna od wyników czyli kilka stówek na początek jak ktoś wytrzyma,a później tylko fochy o wszystko.Najlepszy kandydat to spoza branży (ze stali nikt do nich aplikować nie będzie)(usunięte przez administratora).Wszystkie powyższe komentarze są prawdziwe.
3
goka 2015-09-27 02:04:49
od razu widac kto pisze zwykłe hejty, a kto te bliższe prawdzie @jasne... ja szczerze mówiac nie słyszałem o nich starsznych komentarzy, jednne na co mozna narzekac to czasem atmosfera pracy,ale to ich chyba jeszcze nie skreśla.. szukałem pracy i myślałem, że teraz ruszą z rekrutacja, ale widze, że nadal wstrzymana.
Peter 2015-10-30 14:30:15
Czy są może przyjecia bo zainteresowany byłbym praca na wschodzie
arek 2015-10-30 17:39:35
@Peter , ja widziałem ogłoszenie tylko nie wiem czy cie zainteresuje, szukają osób na stanowisko Krajacza ale w Solcu Kujawskim, bodajże wczoraj dodali ogłoszenie, nie wiem czy ci pasuje lokalizacja, spróbuj moze sie do ciebie odezwą, ja niestety mam za daleko... z tego co słyszałem to ludzie tam nie narzekają
dc01 2015-10-31 12:04:26
Co za idiota pisze te pozytywne opinie.Koleś szuka pracy na wschodzie,a mu proponuje opcję na produkcji w Solcu.Opinie w większości są negatywne jak od początku nt tej firmy na tym portalu i nie tylko na tym.
3
De 2015-11-06 17:50:48
Może pani A
1
Misiek 2015-11-06 18:05:16
A na co tu narzekać kilka godzin w sumie nic nie robią jazda na pełnym gazie a kasa co miesiąc leci ja to się dziwię ze szef nie sprawdził tych niby pracowników odbebnia





goka 2015-11-09 01:44:23
też widziałem teraz, ze szukaja ludzi na stanowisko Kierowca - Magazynier, fajnie, że tak połaczyli te dwa stanowiska, bo to zawsze wiecej mozna zarobić. Poza tym widze, że praca jest u nich od zaraz tak naparwde i też tylko doswiadczenie wymagają. Oferuja też ubezpieczenie, stabilne i jasne warunki zatrudnienia.
skako 2015-11-11 12:36:27
tylko zastanawiam się jak dużo ludzi rezygnuje np. po 3-6 miesiącach z racji na pracę w 'delikatnym' stresie.
2
mina 2015-11-13 17:21:59
stres jest w kazdej pracy, kiedys pisali ze wymagaja odpornosci na stres w oferta teraz to juz jest sprawa oczywiista
atal 2015-11-15 20:24:27
@mina też myślę że skoro od razu stawiają sprawę jasno, że jest stres to trzeba brać to pod uwagę i mierzyć siły na zamiary.
blacha 2015-11-18 20:39:45
Stres jest wszędzie,ale tam widocznie coś bardzo bardzo nie tak,jeżeli tyle osób ucieka po jakimś czasie.Zostają z nożem na gardle lub ci co jeszcze nie znaleźli lepiej płatnej pracy.Nie polecam,niektórzy mają w bognerku czarny pas w poniżaniu do tego stopnia,że zdarzały się omdlenia.
3
ttr 2015-12-03 15:35:28
@goska wiesz co niestety to oferty pracy o których piszesz są już nieaktualne, bo patrzyłam w internecie i nic już nie ma..także tylko trzeba czeakć na nowe
Kamil 2015-12-19 14:31:11
@ttr teraz, kilka dni temu pojawiły się nowe oferty. Szukają standardowo doradców techniczno-handlowych oraz specjalisty ds. eksportu. Ciekawe czy jako doradca można liczyć na spore prowizje.
arek 2016-01-03 18:23:22
tak tez widzialem ta oferte pracy i wlasnie aplikowalem na stnowisko doradca techniczno-handlowy, mam dosiwadczenie pracowalem w podobnej branży poza tym warunki jakie oferuja są ok
Xyz 2016-01-07 17:50:12
Nie ciesz się tylko się módl żeby nie zadzwonili bo jeszcze Cię czasem przyjmą i będziesz przeklinał dzień w którym znalazłeś to ogłoszenie...tak jak większość.
3
Kokosz 2016-01-08 00:10:25
@Xyz nie wydaje mi się by było tak źle. W ofercie na to stanowisko napisali, że oferują szkolenie w zakresie produktu i programu SAP, narzędzia do wykonywania pracy oraz stałe wynagrodzenie i premie zależne od pracy. To są moim zdaniem bardzo dobre warunki.
Olo 2016-01-09 16:53:34
Przyjdź i przekonaj się na własnej skórze.
Moc 2016-01-10 04:07:34
To ja chyba przyjdę, bo jestem pełen dobrej energii w nowym roku, co się może stać, najwyżej odejdę - a słyszałem że doradca techniczno handlowy zarabia niezłe pieniądze
Tytan 2016-01-11 18:06:46
Widziałem to ogłoszenie ale jak czytam wcześniejsze opinie to coś mi mówi że tam niezły bałagan jest, Kokosz piszesz że to Twoim zdaniem bardzo dobre warunki jak to niezbędne minimum co tu jest podane- szkolenie narzędzia i wypłata to chyba każdy powinien otrzymać, dla mnie dobre warunki to np. Wysokie wynagrodzenie, pozapłacowe benefity typu karta multisport, prywatna opieka medyczna, motywacyjny system wynagradzania, brak uciążliwych raportów, praca w przyjaznej atmosferze, szkolenia...wtedy można po ogłoszeniu stwierdzić że warunki są bardzo dobre. Tak czy inaczej mnie przeraziły te komenty nt atmosfery, jak mam zmieniać na pół roku to dla mnie kompletnie bez sensu.
Fergus 2016-01-12 18:26:42
@Tytan prawda, to niezbędne warunki, które każdy powinien otrzymać, ale uwierz mi, że nie każda firma oferuje tak dużo swojemu pracownikowi. No i ja bym się tam bardzo tymi komentarzami dotyczącymi atmosfery nie przejmował, bo z tego co mi wiadomo jest dobrze. Racja, na różnych ludzi można trafić, ale raczej nie jest źle. W dodatku - co człowiek to inne podejście i inna opinia.
1
Xxx 2016-01-15 17:21:42
Bo gdy się zatrudnia osoby które są nie uczciwe to dużo nie potrzeba żeby zepsuciu wizerunek firmy
oktawian 2016-01-16 00:08:11
@Xxx racja, aczkolwiek nie jest łatwo rozpoznać na samym początku intencji pracownika, jeśli ktoś się zatrudnia na stanowisko handlowca to większą uwagę zwracają na doświadczenie.
Antek 2016-01-16 10:05:44
Czytam ostatnie 2 wpisy i oczom nie wierze- nieuczciwi pracownicy, złe intencje ludzi przychodzących do pracy? Bo ludzie nie mają nic innego do roboty tylko żyją i myślą jak by tu sabotować Bognera i wpadają na genialne pomysły- zwolnię się z obecnej pracy i idę do nich rozwalić ich od środka... na takie wpisy stać tylko jedną osobę w tej firmie i to ona tu konwersuje sama z sobą- każdy pracownik wie o kogo chodzi więc nic nie muszę dodawać. Tylko tej osobie spróbuję coś włożyć do głowy- ludzie zmieniają pracę bo szukają czegoś lepszego- zarobkow, warunków rozwoju, POSZANOWANIA a jak tego nie ma- z naciskiem na poszanowanie, to nigdy nikt nie będzie Was jako pracodawców cenił.
2
ulele 2016-01-18 20:19:32
@Antek ma rację, trzeba się chyba zająć pracą i myśleć o sobie a nie jak tu coś wykombinować, jeśli chodzi o Product Managera to ang i niemiecki trzeba mieć na poziomie C1.
lado 2016-01-24 10:22:34
hej. no to prawda. Jesli jeszcze chodzi o to stanowisko to proponują product managerowi ścieżkę kariery w międzynarodowej grupie hutniczej którą tworzą .
dyrektor 2016-01-27 15:19:05
Międzynarodowa grupa??? Żart. Ile podejść i z kim by pan Bogner czego nie robił wszystko leży prędzej czy później. Opinie potwierdzam, gdyż panuje tam atmosfera jak w zamku Draculi. Komu dzisiaj wypiją krew??? Teraz się z tego śmieję, ale były momenty, że człowiek tracił wiarę w siebie. Życzę powodzenia na trudnym rynku i znalezienia gwiazd sprzedaży...
2
ert 2016-01-29 18:01:24
@lado no ale czy wiamdo cos na temat wynagrodzenia na jakies mozna liczyc na takim stanowisku, bo cehtnie bym podjal u nich prace w woj. wielkopolskim..
Lilo 2016-02-05 08:56:22
A czy na środkowy region potrzebują handlowcą? Proszę o informacje
brok 2016-02-05 11:34:35
Chyba nigdzie nie potrzebują handlowców.. Tak jak pisali poprzednicy, Bogner poszukuje tylko i wyłącznie product managerów na kujawsko-pomorskie, wielkopolskie i pomorskie.
Lilo 2016-02-05 12:18:00
To trudno
arek 2016-02-07 11:37:29
Na stanowiska wymagaja dobrej organizacji pracy, umiejetnosci prowadzenia i planowania analiz,,komunikatywnosci i zdolnosci negocjacji,gdyz utrzymuje sie kontakty w dostawcami logistycznymi.
Wykształcony 2016-02-08 14:58:53
Pomyśleć, że już tyle lat tam nie pracuję (dzięki Bogu), a opinie się nie zmieniły. Nadal panuje pani Agn.(którą serdecznie pozdrawiam), a Prezes na to pozwala.
Nie polecam tam pracy na żadnym stanowisku.
tratatat 2016-02-09 20:15:10
Pani Agn. ma ogromny problem z właściwą oceną rzeczywistości wokół niej.
Musiał ją ktoś kiedyś bardzo mocno skrzywdzić,teraz wyżywa się na innych.Przy okazji manipuluje Prezesem wręcz wzorcowo!! BRAWO!!;)
Ona i Prezes są mistrzami w robieniu pierwszego dobrego wrażenia a potem już tylko równia pochyła....... Zaścianek, metody zarządzania sprzed PRL a może i dalej..
4
kjfjvn,dnx 2016-02-10 14:30:08
Potencjalny Pracowniku Bogner Edelstahl,
Daruj sobie aplikowanie do tej firmy lub przyjdź do pracy na krótko zanim znajdziesz coś innego. Jest duże prawdopodobieństwo, że Ciebie przyjmą, bo rotacja jest bardzo duża.
W firmie Bogner Edelstahl panuje wyjątkowo toksyczna, stresująca atmosfera, nie szanuje się ludzi, kierownictwo nie potrafi zarządzać personelem i komunikować się z pracownikami.
Fochy, miny, krzyki i groźby, wytykanie błędów przy wszystkich pracownikach - to formy komunikowania się w firmie Bogner Edelstahl.
Pogardzają wszystkimi: swoimi pracownikami, klientami i konkurencją.
Chcą konkurować z największymi. Niestety, nie wyszli jeszcze z zaścianka.
Wszystkich pracowników uczą zazwyczaj od podstaw, a po odejściu z firmy ludzie ci idą do konkurencji i pracują ze zdwojoną siłą i dużą satysfakcją.
Pracujący w tej firmie powinni zażądać sporej podwyżki za to, że mają jeszcze siły i zdrowie pracować w tak ekstremalnych warunkach.
Wstyd, wstyd Panie Prezesie na cały Solec Kujawski, Toruń, Bydgoszcz i dalej. Rynek pracy się zmienia i desperatów chcących pracować u Pana będzie ubywało. Twierdzi Pan, że pracownicy robią Panu złą opinię, ale oni mówią wyłącznie prawdę.
Wcześniejsze opinie na forum są prawdziwe i nadal aktualne. Warto je sobie odświeżyć.
1
TAKITAM 2016-02-10 23:30:14
JEJ (A.N.) NIKT NIE SKRZYWDZIŁ ONA SAMA SIĘ SIĘ SKRZYWDZIŁA , TO CHORA BABA, CHORA NA PIENIĄDZE I GŁOWĘ, ZA PIENIĄDZE MOGŁA BY NAWET SKRZYWDZIĆ RODZINĘ. A SZEF POZWALA JEJ NA WSZYSTKO BO WIADOMO DLACZEGO, CHYBA NIKT TAM ŚLEPY NIE JEST.
"PANI" KIEROWNIK ZERO KOMPETENCJI ODSTRASZA SWOJĄ OSOBĄ WSZYSTKO DOOKOŁA NAWET DZIKI Z KRTOFLISKA. NIE PROPONUJĘ NIKOMU NAWET NAJWIĘKSZEMU WROGOWI TAM PRACOWAĆ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH OPRÓCZ ZARZADU
8
Anonim 2016-02-14 13:52:16
Widzę ze nie którym to sie nudzi. Zamiast przełożyć sie do pracy to spędzają czas na pisania tych opinie. To chyba Pan DP taki mądry m.in. Nie pracują tu a maja tyle do powiedzenia
superB 2016-02-15 15:55:05
Ale byków w tej wypowiedzi. Powinno być: niektórym, opinii... Poza tym dalej ortografia kuleje po całości (ą,ę wybiórczo, brak kropki na końcu zdania). Pewnie jakaś tępota manager to pisała. Negatywne wypowiedzi są ultra prawdziwe, aż kryształowe. Nawet nie chce pisać więcej, bo i po co. Dajcie chłopu spokój. Każdy wie jak tam jest, a kto nie wierzy to za jakiś czas się przekona jak drzwi od salki się zamkną. Notabene taki obiekt, a poskąpili na klimatyzację. Co do samej pracy to jak już zdobędziesz klienta to zepsują zamówienie terminem lub jakością obróbki. I będzie to Twoja przedstawicielu wina. Ot taki mały przykład z codzienności.
1
Pan DP 2016-02-16 17:07:37
Doniesiono mi, że mnie ktoś na siłę w coś wplątuje więc pozwolę sobie faktycznie coś napisać...Już dawno Wam powiedziałem, że nie rozumiem jak można cały tydzień do wszystkich się uśmiechać i jednocześnie tutaj na nich smarować próbując wywołać jakąś reakcję np. szefostwa w stosunku do DTH (insynuacje dotyczące czasu pracy, jeżdzenia na kacu, obijania się itd)- wychodzi fałsz i obłuda co niektórych i polecam im zrewidowanie swojego drugiego JA, zaś osobie, która mnie nominowała mogę jedynie powiedzieć pudło- w nowej pracy jestem mocno zajęty, a poza pracą prowadzę udane życie prywatne więc nie mam ani czasu ani ochoty na dopisywanie się tutaj. Mam nadzieję, że uciąłem dyskusję na mój temat. Pozdrawiam
Mistrz 2016-02-17 14:05:02
Czy jak się wchodzi do góry po schodach, to nadal wiszą te dyplomu dla FIRMY FAIRPLAY?????
anonim 2016-02-17 15:07:34
Doniesiono...? Jednak mimo braku czasu znalazła się chwila żeby poczytać opinie
SPRZĄTACZKA 2016-02-17 23:20:36
Już schodów nie ma jest winda ,
4
Majster 2016-02-18 07:52:53
Nie ważne czy winda czy schody, tylko czy nadal wiszą dyplomy firmy Fair Play?
Swoją drogą ciekawe kto im to przyznał???
Moc 2016-02-22 11:35:56
@Majster jak przyznał, to przyznał i nic z tym nie zrobimy, moim zdaniem trzeba szanować to, że dostali i skoro idzie ku lepszemu to się cieszyć chyba :)
michał 2016-04-06 11:11:19
nie widzę nowych ofert pracy w Bogner Edelstahl, @Moc czy może wiesz coś o jakimś wolnym etacie na produkcji, a czy u nich mogę liczyć na umowę o pracę?
lado 2016-05-05 19:04:04
Witam serdecznie. Firma jak najbardziej moim zdaniem warta polecenia, pomimo , że niektórzy starają się tworzyć jej inny obraz. Wystarczy tylko robić swoje. Na umowę o pracę oczywiście można liczyć. Wiem że nawet niedawno poszukiwali product managerów
OK 2016-05-14 08:07:23
Nie pisz, że poszukiwali product managerów bo jeszcze ktoś z zewnątrz pomyśli, że stanowisko w tej firmie coś znaczy, a tu sami dyrektorzy;)
3
goka 2016-06-02 22:34:51
hej! słuchajcie, a maci jakieś nowe informacje odnośnie pracy jako Doradca techniczno-handlowy (region zachodnia Polska)? Bo tutaj jako miejsce pracy to jest tylko wymieniony region, wiec wydaje mi się to troche dziwne jednak, tajemnica to jest czy jak?
jaca 2016-06-04 14:26:30
Opinie kiepskie tutaj, ale każda firma coś ma nie tak. Ja jestem z lubelskiego i jakiś czas temu mignęło mi się ogłoszenie na wschód bodajże łódzkie, mazowieckie, lubelskie i chyba podlaskie. Może poszukam i zaaplikuję bo stale narzędziowe to wąski temat ciężko się dostać, a jak mają dobre ceny to nic tylko sprzedawać. Doświadczenie mam w stalach czarnych i hardkor tu jest dopiero. Rosja, Chiny, Ukrainy i wykłócanie się o każdy grosz.Auta jakieś octavie minimum myślę, bo rejon spory i trochę latania jest.Rotacja spora po opiniach bo może nie płacą tak jak trzeba?
e4 2016-06-08 21:50:08
jak najbardziej mogło ci mignąc to wszystko bo na stanowisko Doradca techniczno-handlowy to w grufdniu mieli masowe rekrutacje w naprawdę wielu lokalizacjach
Zostaw swoją opinię o Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o. - Solec Kujawski
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.