Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

Pracowałeś w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-07-29 23:49:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (7)
TS- brak poszanowania, gburowatość, nadinterpretacja swojej osoby, napięta atmosfera niesprzyjająca, kamienna osobowość. Nie polecam.
zdjecie uzytkownika
usainbolt - 2014-09-26 01:04:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gdyby ktos sie zastanawiał co takiego oferuja na stanowisku specjalisty ds sprzedaży, to jest to: praca w charakterze stacjonarnym, szkolenie w zakresie produktu i systemu SAP, niezbędne narzędzia do efektywnego wykonywania pracy, wynagrodzenie stałe i premię zależną od wyników pracy oraz możliwość rozwoju zawodowego.
zdjecie uzytkownika
opinia - 2014-09-29 14:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
i do tego atmosfera rodem z Hickoka,,
zdjecie uzytkownika
wello - 2014-10-24 13:06:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Slyszalem wlasnie o dziwnej atmosferze w tej firmie, tylko skoro tak jest, to czemu nikt tego nie potrafi zmienic? Tyle narzekań, jak jest źle to priorytetową sprawą powinno być popracowanie nad tym problemem. Atmosfera to fundament sukcesu firmy. Bez tego nikt nie bedzie mial zamiaru nawet sie starac o lepszy wynik
zdjecie uzytkownika
fachowiec - 2014-10-27 14:36:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałem tam ładnych kilka lat temu na stanowisku kierowniczym, nie życzę najgorszemu wrogowi - gdyby nie plecy w postaci potężnych koncernów i wierni (nie wiedzieć czemu) klienci to dawno by Bognera nie było. Sposób traktowania klientów i współpracowników przez panią w-ce Prezes Agn....... pozostawia wiele do życzenia!!!! Bo sam Szef jest mądrym człowiekiem i potrafi robić biznesy.....
zdjecie uzytkownika
maniek - 2014-11-21 12:31:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no niby tak jest, że czasem z szefem się nie zgadzamy, ale też mam pytania odnośnie godzin pracy, czy to prawda, że u Was jest jakiś system zmianowy konkretny? bo nie wiem czy mozna chodzić kilka razy na rano, potem na popołudnia czy jak to konkretnie wygląda wszystko? i czy jest to praca na pełen etat?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2015-01-11 16:27:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"Szef jest od wszystkiego(od rządzenia,znęcania po wypuszczanie zamówień-tak tak jest pion:biuro-prezes jak w firmie krzak" I dlatego nie ma czasu przyjrzec sie pracy przedstawicieli. A w końcu to oni maja bezpośredni kontakt z klientem. Kultura osobita to podstawa-środek tygodnia a pan przyjeżdza do firmy lekko zakręcony.
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2015-01-24 16:56:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jakie wrazenia po spotkaniu znowu bylo po nim widac ze byl wczorajszy dziwic sie ze atmosfera zla w firmie jak tu taka niesprawiedliwosc
zdjecie uzytkownika
hans - 2015-03-07 12:44:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Donosicielstwo,wymyślanie i mydlenie oczu szefostwu jest dobre na krótką metę-żeby ukazać siebie w dobrym świetle.Później i tak następuje weryfikacja takiej osoby.Ktoś chciał się wybić kosztem innych,ale tak się po prostu nie da nawet w tej firmie.Sprawiedliwość prędzej czy później dosięgnie każdego takiego człowieka.
zdjecie uzytkownika
putin - 2015-04-09 15:19:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szukają na stanowisko Doradca Techniczny - proszę o podanie rzetelnej informacji czy warto aplikować. Ogólnie wszystkie opinie delikatnie mówiąc są bardzo mało pozytywne.
zdjecie uzytkownika
putin - 2015-04-10 18:56:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Jakiś siódmy zmysł mi mówił ze nie warto iść na rozmowę kwalifikacyjna.Jestem solidnym człowiekiem który do tej pory pracował w firmach po ładnych kilka lat.Bardzo dziękuję p.Jelcynowi za informacje.Mam nadzieje ze znajdę bardziej rzetelnego pracodawcę pozdrawiam wszystkich życzliwych ludzi.
zdjecie uzytkownika
lado - 2015-07-17 20:49:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
zgadzam się z większością postów, które tutaj do tej pory przeczytałem . Niestety , ale praca w Bogner Edelstahl nie jest zupełnie moim zdaniem warta polecenia zwłaszcza ze względu na atmosferę jaką można napotkać tutaj na co dzień. Obłuda i dwulicowość to nie to na co liczę w swojej nowej pracy ....
zdjecie uzytkownika
new - 2015-08-25 21:49:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolejne ogłoszenie.Firma tak się rozwija czy tak wszyscy się zwalniają,bo nie do wytrzymania?Aplikowałem jakiś czas temu i widzę,że nowa oferta.
zdjecie uzytkownika
awiczi - 2015-08-27 18:08:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mnie to zastanawia, pojawiły się nowe oferty pracy w Wielkopolsce czy Lubuskim przykładowo, wydaje mi się, że firma się rozwija, chyba spróbuję swoich sił, fajnie że propobują szkolenie SAP i stałe wynagrodzenie, ale zastanawia mnie ta premia zależna od wyników, może ktoś podpowie jak to wygląda realnie...
zdjecie uzytkownika
jasne... - 2015-08-28 17:00:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Oferta nowa,gdyż jeden po trzech tygodniach się zwolnił.Taki SAP,że nie masz na swoim kompie,a tylko w firmie.Poszukują na Wielkopolskę,ale osoby która będzie jeździć z firmy,czyli z Solca Kuj.Premia zależna od wyników czyli kilka stówek na początek jak ktoś wytrzyma,a później tylko fochy o wszystko.Najlepszy kandydat to spoza branży (ze stali nikt do nich aplikować nie będzie)(usunięte przez administratora).Wszystkie powyższe komentarze są prawdziwe.
zdjecie uzytkownika
goka - 2015-09-27 02:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
od razu widac kto pisze zwykłe hejty, a kto te bliższe prawdzie @jasne... ja szczerze mówiac nie słyszałem o nich starsznych komentarzy, jednne na co mozna narzekac to czasem atmosfera pracy,ale to ich chyba jeszcze nie skreśla.. szukałem pracy i myślałem, że teraz ruszą z rekrutacja, ale widze, że nadal wstrzymana.
zdjecie uzytkownika
Peter - 2015-10-30 14:30:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy są może przyjecia bo zainteresowany byłbym praca na wschodzie
zdjecie uzytkownika
arek - 2015-10-30 17:39:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Peter , ja widziałem ogłoszenie tylko nie wiem czy cie zainteresuje, szukają osób na stanowisko Krajacza ale w Solcu Kujawskim, bodajże wczoraj dodali ogłoszenie, nie wiem czy ci pasuje lokalizacja, spróbuj moze sie do ciebie odezwą, ja niestety mam za daleko... z tego co słyszałem to ludzie tam nie narzekają
zdjecie uzytkownika
dc01 - 2015-10-31 12:04:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Co za idiota pisze te pozytywne opinie.Koleś szuka pracy na wschodzie,a mu proponuje opcję na produkcji w Solcu.Opinie w większości są negatywne jak od początku nt tej firmy na tym portalu i nie tylko na tym.
zdjecie uzytkownika
De - 2015-11-06 17:50:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Może pani A
zdjecie uzytkownika
Misiek - 2015-11-06 18:05:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na co tu narzekać kilka godzin w sumie nic nie robią jazda na pełnym gazie a kasa co miesiąc leci ja to się dziwię ze szef nie sprawdził tych niby pracowników odbebnia





zdjecie uzytkownika
goka - 2015-11-09 01:44:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
też widziałem teraz, ze szukaja ludzi na stanowisko Kierowca - Magazynier, fajnie, że tak połaczyli te dwa stanowiska, bo to zawsze wiecej mozna zarobić. Poza tym widze, że praca jest u nich od zaraz tak naparwde i też tylko doswiadczenie wymagają. Oferuja też ubezpieczenie, stabilne i jasne warunki zatrudnienia.
zdjecie uzytkownika
skako - 2015-11-11 12:36:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
tylko zastanawiam się jak dużo ludzi rezygnuje np. po 3-6 miesiącach z racji na pracę w 'delikatnym' stresie.
zdjecie uzytkownika
mina - 2015-11-13 17:21:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
stres jest w kazdej pracy, kiedys pisali ze wymagaja odpornosci na stres w oferta teraz to juz jest sprawa oczywiista
zdjecie uzytkownika
atal - 2015-11-15 20:24:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@mina też myślę że skoro od razu stawiają sprawę jasno, że jest stres to trzeba brać to pod uwagę i mierzyć siły na zamiary.
zdjecie uzytkownika
blacha - 2015-11-18 20:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Stres jest wszędzie,ale tam widocznie coś bardzo bardzo nie tak,jeżeli tyle osób ucieka po jakimś czasie.Zostają z nożem na gardle lub ci co jeszcze nie znaleźli lepiej płatnej pracy.Nie polecam,niektórzy mają w bognerku czarny pas w poniżaniu do tego stopnia,że zdarzały się omdlenia.
zdjecie uzytkownika
ttr - 2015-12-03 15:35:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@goska wiesz co niestety to oferty pracy o których piszesz są już nieaktualne, bo patrzyłam w internecie i nic już nie ma..także tylko trzeba czeakć na nowe
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-12-19 14:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@ttr teraz, kilka dni temu pojawiły się nowe oferty. Szukają standardowo doradców techniczno-handlowych oraz specjalisty ds. eksportu. Ciekawe czy jako doradca można liczyć na spore prowizje.
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-01-03 18:23:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tak tez widzialem ta oferte pracy i wlasnie aplikowalem na stnowisko doradca techniczno-handlowy, mam dosiwadczenie pracowalem w podobnej branży poza tym warunki jakie oferuja są ok
zdjecie uzytkownika
Xyz - 2016-01-07 17:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nie ciesz się tylko się módl żeby nie zadzwonili bo jeszcze Cię czasem przyjmą i będziesz przeklinał dzień w którym znalazłeś to ogłoszenie...tak jak większość.
zdjecie uzytkownika
Kokosz - 2016-01-08 00:10:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xyz nie wydaje mi się by było tak źle. W ofercie na to stanowisko napisali, że oferują szkolenie w zakresie produktu i programu SAP, narzędzia do wykonywania pracy oraz stałe wynagrodzenie i premie zależne od pracy. To są moim zdaniem bardzo dobre warunki.
zdjecie uzytkownika
Olo - 2016-01-09 16:53:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przyjdź i przekonaj się na własnej skórze.
zdjecie uzytkownika
Moc - 2016-01-10 04:07:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To ja chyba przyjdę, bo jestem pełen dobrej energii w nowym roku, co się może stać, najwyżej odejdę - a słyszałem że doradca techniczno handlowy zarabia niezłe pieniądze
zdjecie uzytkownika
Tytan - 2016-01-11 18:06:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widziałem to ogłoszenie ale jak czytam wcześniejsze opinie to coś mi mówi że tam niezły bałagan jest, Kokosz piszesz że to Twoim zdaniem bardzo dobre warunki jak to niezbędne minimum co tu jest podane- szkolenie narzędzia i wypłata to chyba każdy powinien otrzymać, dla mnie dobre warunki to np. Wysokie wynagrodzenie, pozapłacowe benefity typu karta multisport, prywatna opieka medyczna, motywacyjny system wynagradzania, brak uciążliwych raportów, praca w przyjaznej atmosferze, szkolenia...wtedy można po ogłoszeniu stwierdzić że warunki są bardzo dobre. Tak czy inaczej mnie przeraziły te komenty nt atmosfery, jak mam zmieniać na pół roku to dla mnie kompletnie bez sensu.
zdjecie uzytkownika
Fergus - 2016-01-12 18:26:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Tytan prawda, to niezbędne warunki, które każdy powinien otrzymać, ale uwierz mi, że nie każda firma oferuje tak dużo swojemu pracownikowi. No i ja bym się tam bardzo tymi komentarzami dotyczącymi atmosfery nie przejmował, bo z tego co mi wiadomo jest dobrze. Racja, na różnych ludzi można trafić, ale raczej nie jest źle. W dodatku - co człowiek to inne podejście i inna opinia.
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2016-01-15 17:21:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bo gdy się zatrudnia osoby które są nie uczciwe to dużo nie potrzeba żeby zepsuciu wizerunek firmy
zdjecie uzytkownika
oktawian - 2016-01-16 00:08:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Xxx racja, aczkolwiek nie jest łatwo rozpoznać na samym początku intencji pracownika, jeśli ktoś się zatrudnia na stanowisko handlowca to większą uwagę zwracają na doświadczenie.
zdjecie uzytkownika
Antek - 2016-01-16 10:05:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czytam ostatnie 2 wpisy i oczom nie wierze- nieuczciwi pracownicy, złe intencje ludzi przychodzących do pracy? Bo ludzie nie mają nic innego do roboty tylko żyją i myślą jak by tu sabotować Bognera i wpadają na genialne pomysły- zwolnię się z obecnej pracy i idę do nich rozwalić ich od środka... na takie wpisy stać tylko jedną osobę w tej firmie i to ona tu konwersuje sama z sobą- każdy pracownik wie o kogo chodzi więc nic nie muszę dodawać. Tylko tej osobie spróbuję coś włożyć do głowy- ludzie zmieniają pracę bo szukają czegoś lepszego- zarobkow, warunków rozwoju, POSZANOWANIA a jak tego nie ma- z naciskiem na poszanowanie, to nigdy nikt nie będzie Was jako pracodawców cenił.
zdjecie uzytkownika
ulele - 2016-01-18 20:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Antek ma rację, trzeba się chyba zająć pracą i myśleć o sobie a nie jak tu coś wykombinować, jeśli chodzi o Product Managera to ang i niemiecki trzeba mieć na poziomie C1.
zdjecie uzytkownika
lado - 2016-01-24 10:22:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ulele - 2016-01-18 20:19:32]:
hej. no to prawda. Jesli jeszcze chodzi o to stanowisko to proponują product managerowi ścieżkę kariery w międzynarodowej grupie hutniczej którą tworzą .
zdjecie uzytkownika
dyrektor - 2016-01-27 15:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Międzynarodowa grupa??? Żart. Ile podejść i z kim by pan Bogner czego nie robił wszystko leży prędzej czy później. Opinie potwierdzam, gdyż panuje tam atmosfera jak w zamku Draculi. Komu dzisiaj wypiją krew??? Teraz się z tego śmieję, ale były momenty, że człowiek tracił wiarę w siebie. Życzę powodzenia na trudnym rynku i znalezienia gwiazd sprzedaży...
zdjecie uzytkownika
ert - 2016-01-29 18:01:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@lado no ale czy wiamdo cos na temat wynagrodzenia na jakies mozna liczyc na takim stanowisku, bo cehtnie bym podjal u nich prace w woj. wielkopolskim..
zdjecie uzytkownika
Lilo - 2016-02-05 08:56:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A czy na środkowy region potrzebują handlowcą? Proszę o informacje
zdjecie uzytkownika
brok - 2016-02-05 11:34:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chyba nigdzie nie potrzebują handlowców.. Tak jak pisali poprzednicy, Bogner poszukuje tylko i wyłącznie product managerów na kujawsko-pomorskie, wielkopolskie i pomorskie.
zdjecie uzytkownika
Lilo - 2016-02-05 12:18:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To trudno
zdjecie uzytkownika
arek - 2016-02-07 11:37:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Na stanowiska wymagaja dobrej organizacji pracy, umiejetnosci prowadzenia i planowania analiz,,komunikatywnosci i zdolnosci negocjacji,gdyz utrzymuje sie kontakty w dostawcami logistycznymi.
zdjecie uzytkownika
Wykształcony - 2016-02-08 14:58:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pomyśleć, że już tyle lat tam nie pracuję (dzięki Bogu), a opinie się nie zmieniły. Nadal panuje pani Agn.(którą serdecznie pozdrawiam), a Prezes na to pozwala.
Nie polecam tam pracy na żadnym stanowisku.
zdjecie uzytkownika
tratatat - 2016-02-09 20:15:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pani Agn. ma ogromny problem z właściwą oceną rzeczywistości wokół niej.
Musiał ją ktoś kiedyś bardzo mocno skrzywdzić,teraz wyżywa się na innych.Przy okazji manipuluje Prezesem wręcz wzorcowo!! BRAWO!!;)
Ona i Prezes są mistrzami w robieniu pierwszego dobrego wrażenia a potem już tylko równia pochyła....... Zaścianek, metody zarządzania sprzed PRL a może i dalej..
zdjecie uzytkownika
kjfjvn,dnx - 2016-02-10 14:30:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Potencjalny Pracowniku Bogner Edelstahl,
Daruj sobie aplikowanie do tej firmy lub przyjdź do pracy na krótko zanim znajdziesz coś innego. Jest duże prawdopodobieństwo, że Ciebie przyjmą, bo rotacja jest bardzo duża.
W firmie Bogner Edelstahl panuje wyjątkowo toksyczna, stresująca atmosfera, nie szanuje się ludzi, kierownictwo nie potrafi zarządzać personelem i komunikować się z pracownikami.
Fochy, miny, krzyki i groźby, wytykanie błędów przy wszystkich pracownikach - to formy komunikowania się w firmie Bogner Edelstahl.
Pogardzają wszystkimi: swoimi pracownikami, klientami i konkurencją.
Chcą konkurować z największymi. Niestety, nie wyszli jeszcze z zaścianka.
Wszystkich pracowników uczą zazwyczaj od podstaw, a po odejściu z firmy ludzie ci idą do konkurencji i pracują ze zdwojoną siłą i dużą satysfakcją.
Pracujący w tej firmie powinni zażądać sporej podwyżki za to, że mają jeszcze siły i zdrowie pracować w tak ekstremalnych warunkach.
Wstyd, wstyd Panie Prezesie na cały Solec Kujawski, Toruń, Bydgoszcz i dalej. Rynek pracy się zmienia i desperatów chcących pracować u Pana będzie ubywało. Twierdzi Pan, że pracownicy robią Panu złą opinię, ale oni mówią wyłącznie prawdę.
Wcześniejsze opinie na forum są prawdziwe i nadal aktualne. Warto je sobie odświeżyć.
zdjecie uzytkownika
TAKITAM - 2016-02-10 23:30:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [tratatat - 2016-02-09 20:15:10]:
JEJ (A.N.) NIKT NIE SKRZYWDZIŁ ONA SAMA SIĘ SIĘ SKRZYWDZIŁA , TO CHORA BABA, CHORA NA PIENIĄDZE I GŁOWĘ, ZA PIENIĄDZE MOGŁA BY NAWET SKRZYWDZIĆ RODZINĘ. A SZEF POZWALA JEJ NA WSZYSTKO BO WIADOMO DLACZEGO, CHYBA NIKT TAM ŚLEPY NIE JEST.
"PANI" KIEROWNIK ZERO KOMPETENCJI ODSTRASZA SWOJĄ OSOBĄ WSZYSTKO DOOKOŁA NAWET DZIKI Z KRTOFLISKA. NIE PROPONUJĘ NIKOMU NAWET NAJWIĘKSZEMU WROGOWI TAM PRACOWAĆ.POZDRAWIAM WSZYSTKICH OPRÓCZ ZARZADU

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bogner Edelstahl Polska Spółka z o.o.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert