brak logo

exeles

Chorzów

Opinie o exeles

były pracownik 2011-03-17 15:10:23
ta firma to (usunięte przez administratora) nie cenia ludzi płacą grosze. pracowalem tam 3 miesiące i nie zarobiłem wiecej niż 1600zl ale lipa.A W JEDNYM MIESIĄCU nawet 1100zł.To sprzataczka co robi u mnie w bloku ma 1300 hahah .Wiedza jak ludzia wyrobic niska samo ocene ale mam ich w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a i ci pracownicy co duzo ( usunięte przez administratora )malo robia i wdodatku ( usunięte przez administratora ) i kabluja za takie grosze nie maja do siebie szacunku.(usunięte przez administratora)a szefowie jak wy bedziecie szczeze pracowac itak was przyrownaja do nich to tyle.Pozdrawiam
oszukany 2011-05-30 13:24:33
Zgadam się z opinia "byłego pracownika" oszuści płaca marne grosze i wykorzystują na umowie o dzieło ta firma to wielka kpina.

Pozdrawiam i przestrzegam
Leszek Suwalski 2011-08-07 13:17:06
Witam, dziękuję za opinię. Mam nadzieję, że znalazł Pan lepszą pracę gdzie Pana wysiłki zostają docenione i jest Pan usatysfakcjonowany wynagrodzeniem.
Pozdrawiam
1
anonim 2011-08-07 13:25:58
oszukany - 2011-05-30 13:24:33

Zgadam się z opinia \
Szanowny Panie, dziękuję za przestrogę i informacje. Ta firma niestety nie przyjmuje już nowych pracowników choć jest wielu kandydatów. Pozdrawiam
Tomasz 2011-08-07 13:36:14
Firma ok. Dajom szansa na nauka i zarabia sie ok. Niema co kaprysic, w Chorzowie niema lapszyj firmy.
Zadowolony 2011-09-23 18:13:16
Jak nic nie potrafisz tylko nosić gruz to ile chciałbyś zarabiać? Ja pracuję w tej firmie jako podwykonawca i zarabiam na poziomie. Poza tym atmosfera jest super. Pracowałem gdzie indziej ale wróciłem do Exelesa i jest mi tu dobrze.
BLASZCZAK 2012-04-13 08:57:22
ROBILEM W TEJ FIRMIE I (usunięte przez administratora) NIENARZEKALEM I NADAL ROBIE ALE JAK KTOS JEST CIEMNY I NIEPOTRAFI PRACOWAC W TEJ FIRMIE TO JEST TEPY A (usunięte przez administratora) JEST SZANOWANYM PRACOWNIKIEM BO POTRAFI ZROBIC CO DO NIEGO NALERZY I NIEPODPIERDALA PISAL (usunięte przez administratora) JAK KOMUS NIEPASUJE TA FIRMA TO NIECH ZADZWONI DOMNIE JA MAM DOBRA OPINIE NA TEMAT TEJ FIRMY (usunięte przez administratora)
xxxx 2013-01-20 14:35:22
(usunięte przez administratora). Wstydz sie za te wypłaty .Depilator więcej kosztuje jak ty płacisz . Maciek to jest gość , troche mniej bierze dla siebie .
2013-09-04 13:14:54
Płacom tyle ile wyrobis. Jo dostoł za robota ok
lambo 2014-03-21 16:22:54
nikt przecież nie napisał na tym forum że exeles nie płaci. Ludzie narzekają na wysokość zarobków, a to co innego
dziki 2014-06-05 03:12:54
no w takim razie nie płaci tyle ile ludzie by chcieli, ale fakt jest taki, że to co mają zapisane w umowach to wypłacają
Wojtek 2015-01-31 21:22:26
Exeles zajmując się architekturą i budownictwem jest naprawdę w niezłym położeniu. O ile zatrudniają dobrych pracowników-specjalistów mogą liczyć na rynkowy sukces. Oczywiście trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że na rynku działa sporo firm o podobnym profilu, także konkurencja jest na pewno bardzo zacięta.
JFK 2016-02-27 17:57:24
Firma Exeles to najlepsza firma w jakiej do tej pory pracowałem. Płacą dobrze, atmosfera ok, nie zmuszają do nadgodzin, nigdy nie spóźniają się z wypłatami, dowożą na robotę, i wigilie firmowe są wypasione, nie ma tu umów śmieciowych ani pracy na czarno, tylko umowa o pracę. Pracuję tu już 6 lat i w życiu nie zmieniłbym!!!
kemil 2016-05-11 22:24:14
damianko, z tego co się orientuję to u nich zarobki nie są jakieś fantastyczne. Podobno podstawa to jakieś 1500 zł - pytanie tylko ile procent tego może stanowić premia i czy jest ona miesięczna / kwartalna / roczna ? Proszę o informacje i będę składał CV
Zostaw swoją opinię o exeles - Chorzów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie exeles