brak logo

Becton Dickinson

Warszawa

Opinie o Becton Dickinson

zuzannam 2016-03-19 18:44
Mam pytanie odnośnie zarobków w BD, czy ktoś mógłby mi powiedzieć na jakie zarobki można liczyć jako Supply Base Compliance Specialist nie mając większego doświadczenia w tym temacie?
20
ruda 2016-06-16 07:38
organizują, na grasz o staż były oferty. ja mam dziś rozmowę przez tel na central lidership internship
Kajetan 2016-07-03 21:42
Przez telefon to na pewno pierwszy etap. Jakoś trzeba przesiać zgłoszenia, a przez telefon HR z pewnością odrzuci kandydatów niespełniających wymagań.
Co do Wrocławia to zatrudniają dlatego, że we Wrocławiu powstało centrum HR/IT/zakupy firmy na całą Europę.
Zatrudnienie w firmie stabilne. Co do wysokości wynagrodzenia, to pewnie zależy od stanowiska. Na pewno nie jest najgorzej. Natomiast rozmowy przed podpisaniem umowy są praktycznie jedynym momentem, kiedy możesz wynegocjować większą kasę. Później (oprócz corocznej, symbolicznej podwyżki) jest to raczej niemożliwe.
eews 2016-07-03 22:12
oo to dziwne ze jest rozmowa taka przez telefon przeciez wlasnie tak jak napisales to ciezko ejst kogokowiek w ten sposob ocenic przeciez..ale powiem Wam ze zauwazylem ze maja tutaj dyzo ofert dla ososb ktore znaja dobre obce jezyki np. niemiecki lub szwedzki
Karolina 2017-08-07 16:49
Czy ktoś pracował jako Internship in Sales Department i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami na tym stanowisku? Będą to przydatne informacje dla tych osób, które chcą aplikować, bo właśnie firma Becton Dickinson poszukuje obecnie na takie stanowisko osób do pracy.
xxx 2017-09-02 15:52
czy trudno dostać pracę w firmie? Jestem po studiach bez doświadczenia, na ile można liczyć na rękę?
xxx 2017-09-02 15:52
czy trudno dostać pracę w firmie? Jestem po studiach bez doświadczenia, na ile można liczyć na rękę?
Jakub 2017-09-03 13:50
Becton Dickinson to super firma i do tego świetny pracodawca. Przed aplikacją robiłem rekonesans po firmach tego typu i tyle się dowiedziałem. Może mi ktoś podpowiedzieć jakie wymagania ma firma na początek?
Karolina 2017-09-19 14:23
@Jakub czy udało Ci się uczestniczyć w rozmowie kwalifikacyjnej? Jeśli tak to czego można spodziewać się na rozmowie? Ile jest etapów rekrutacji? W firmie Becton Dickinson pojawiły się nowe oferty pracy na stanowiska Business Assistant - Sales, Senior Accountant, Tender Department Assistant Internship.
Nickt 2017-09-26 11:32
Jako były pracownik nie polecam, słaba kasa i puszące się "menegiery", którym słoma z butów wyłazi, zgniła atmosfera i kolesiostwo,fuj!
Karolina 2017-09-28 16:42
@Nickt na forum nie możesz nikogo obrażać. Polecam zapoznać się z regulaminem forum http://www.gowork.pl/regulamin Czy ktoś pozostawi merytoryczną opinię na temat pracy w Becton Dickinson? Jak oceniacie pracę w tej firmie?
Nickt 2017-09-30 11:24
Ok, zagalopowałem się, ale miłych wspomnień z tej firmy nie mam, tam obrażanie pracowników jest na porządku dziennym, mnóstwo ludzi z przeróżnych działów stamtąd odeszło bo perspektyw rozwoju zero, hr-y mają gdzieś opinie pracowników a jedyne możliwości kariery to jak ma się mocne plecy, tru story, niestety, nie polecam nikomu
1
Ex 2017-09-30 11:28
Nieco ponad 2k na rękę
Bubuś 2017-10-01 20:57
Pracuję tu i mogę powiedzieć, że to spoko firma całkiem normalna.
Karolina 2017-10-04 12:35
@Bubuś widzę, że jesteś zadowolony z pracy w firmie Becton Dickinson. Czy mógłbyś powiedzieć coś o warunkach pracy? Jakie stanowisko obejmujesz? Czy są jakieś premie, benefity? @Nickt dziękuje za pozostawienie opinii na forum.
Ann05 2017-10-06 15:46
Ile dni czekaliście na odpowiedź czy was biorą?
Marian 2017-10-10 09:01
Mam zamiar aplikować i zbieram informację o firmach. Wiem, że Becton Dickinson ma opinię bardzo dobrego pracodawcy. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć jaka jest atmosfera w pracy? Czy do podstawy są jakieś dodatki?
Muriel 2017-10-13 18:58
Cześć, zależy gdzie chcesz aplikować do Warszawy czy Wrocławia? I na jakie stanowisko
Jakub 2017-10-16 10:27
Becton Dickinson działa na naszym rynku już ponad 20 lat, ciągle się rozwijając. To firma dla ludzi z ambicjami i z pasją, dla takich którzy lubią pracować. Jeśli zainteresowania pokrywają się z pracą wówczas jest super!
Zostaw swoją opinię o Becton Dickinson - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Becton Dickinson