brak logo

Hert Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o Hert Sp. z o.o.

anonim 2008-12-01 21:07:02
Najbardziej podobało mi się w Hert Sp. z o.o.: możliwość rozwoju zawodowego
1
anonim 2009-03-12 15:51:01
Firma daje możliwości rozwoju, ale tylko dla osób o silnych nerwach. jest bardzo zamknietym srodowskiem nie pomaga nowym pracownikom, inni koledzy są wrogo nastawieni do nwych osób. ( usunięte przez administratora )i.
można się wiele nauczyć ale kosztem prywatnego czasu. wszelka pomoc tylko po pracy- nadgodziny są w standardzie pracy- niepłatne!!!!!!!!
anonim 2009-07-04 14:06:56
Ciekawe jakie możliwości?
anonim 2009-07-09 08:31:17
warunki w firmie nie do przyjecia, co innego proponuja na ogłoszeniu, później wychodzi jednak co innego,
anonim 2009-09-01 15:34:45
a kto w dzisiejszych czasach płaci za nadgodziny??
anonim 2009-09-01 18:58:58
Inne firmy.
1
anonim 2009-11-17 10:19:00
To dobrze wiedzieć, w takim razie nie ma się co pchać do tej firmy. Ale żeby prezes się obrażał?? To paranoja!!
1
anonim 2010-03-12 22:25:26
Nie polecam, lepiej nie poznać tego chorego towarzystwa...
1
Kreator 2012-10-25 09:34:53
Coś w tym jest, że opisano firmę HERT tak a nie inaczej. Na początku czuła/em napięcie, stres, później mi to już \\\\\\\\\\\\\\\"wisiało\\\\\\\\\\\\\\\". Nieliczenie się z ludźmi, szczególnie z gościami 40+ i 50+ to norma. Poza tym czuć że starsi stażem pracownicy trzymają się razem. Fakt, że ciężko wyjść o 16, ale minimalne spóźnienie też nie wchodzi w grę...
Pracownik 2014-01-14 08:41:08
Brawo 100/100
Trym 2014-03-03 22:01:39
Może nadal szukają - kto ich wie. Chyba, że znaleźli odpowiedzialnego człowieka do odpowiednich rzeczy.
Lol 2014-03-05 12:44:41
Firma krzak - nie polecam
1
Dorn 2014-03-06 13:21:15
Może, szanowna rzesza wpisujących upewni się najpier czy ocenia firmę Hert z Warszawy, czy piekarnię Hert z Jelcza :).
Żenujące jest czytanie czyiś "złotych mysli" nie na temat :)
1
ola 2014-03-31 19:48:31
tak ale nie zapomnijcie ze (usunięte przez administratora) ciągnie na dwie firmy wiem z pewnego źródła ze i jednego szefa i drugiego z innej firmy i zysk ma z dwóch firm tak teraz przedstawiciele robią
adrian 2014-03-31 19:53:30
jeździł taki jeden po podkarpaciu z vi..... ala firmy taki w okularkach on to był szczery i potrafił przekonać do zakupu ale widze ze go teraz nie ma miał przyjechac do mnie do piekarni bo chce kupic u niego linie i nie ma go (usunięte przez administratora)
adrian 2014-04-06 11:15:41
tak mam znajomego który powiedział ze (usunięte przez administratora)pracuje dla hertu i dla jeszcze jednej firmy podobno ta firma sie mieści w poznaniu gosc po prostu ma dwie pensje
Tomi 2014-04-27 20:33:43
Witajcie moje pytanie do was pisze z Lubelskiego chce kupić chłodnio garownie gdzie najlepsza polećcie cos konkretnego
1
ziom 2014-07-08 12:29:59
nie polecam!!! [usunięte przez moderatora]
2
Budzyn 2015-02-12 13:06:38
to mnie rozwaliło "produkuje dla różnych branży" hahahaha
Produkuje tu firma W&P a Hert tylko popycha dalej po cenach z kosmosu.
Racja : "Bo nie wydaje mi się , żeby był to wymarzony pracodawca, ale mogę się mylić..." Pracownik tam się nie liczy tylko forsa, kolesie i "rodzinka" ...
1
wirus 2015-03-21 01:07:48
jejku od tego jest forum przecież żeby pytać, więc nie wiem po co ta nagła nagonka na niego . Znasz odpowiedź to odpowiedz , nie to nie komentuj. Ty wiesz o nich wszystko co byś chciał ? Po za tym wiadomo że w Warszawie jest ogromna konkurencja więc informacje na temat cen są akurat na wagę złota i warto ich szukać ;)
1
Budzyn 2015-04-27 12:38:10
Do Tomka i Ruszti.
Ciekawe co obiecało wam Szefowstwo za tak beznadziejne wpisy.
pozdrawiam wszystkich samodzielnie myślących.
1
Gender 2015-07-10 16:07:35
Kultura marna. Dno. Układy. Firma krzak.
1
Majk 2015-08-21 08:58:04
Nie polecam najgorszemu wrogowi.
1
Elephant 2015-09-13 05:20:38
Prezesi czytaj 2 buraków bo tylko tak można nazwać ludzi którzy w rozmowie z pracownikami używają wulgaryzmów w zależności od humoru będą Cie chwalić pomimo że dzień wcześniej uslyszales kilka h...w słuchawce. Po za tym to jaka sprzedaż w tej firmie...?! Proszę! W znacznym stopniu stanowiska obsadzone są sprawdzonymi dupolizami albo członkami rodzin i znajomymi właścicieli. Zabłysnąć to możesz jak neon bo w tej firmie wszystko leci na przekrecie łapówkach albo wyjazdach z kochankami lub na [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] do Niemiec które stawiają szefowie hertu. Atmosfera pracy też do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] bo współpracownicy tylko czekają na potknięcie żeby się wyslizgac na twojej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i usłyszeć od szefa no bravo aleś Pan to wykabinowal a zanim dostaniesz prowizję pomimo umowy będziesz musiał się zdrowo na zap....
1
Budzyn 2015-09-28 12:30:24
nic dodać nic ująć!
1
Anna 2015-11-23 18:30:20
Brak jakiego kolwiek socjalu
1
Anna 2015-11-29 20:13:37
Pracuję w tej firmie 8 lat jako ekspedientka. Z tego co się orientuję, nie mamy socjalu.
Możliwe, że nie zauważyłam ?
,jhbb 2016-05-18 20:46:44
zgadzam się z tobą że szkolenia są mega istotne, ale nie tylko dla nowych pracowników @xx. Dla każdych którzy chcą podnosić swoje kwalifikacje zawodowe. A teraz poszukują Przedstawiciela handlowego a dokładnie ma pełnić funkcje menedżera regionu. :-)
Zostaw swoją opinię o Hert Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hert Sp. z o.o.