brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

Vw GolV III GTI z końcówką chromową MM 2016-11-03 19:45:37
wy na tej produkcji jesteście najmądrzejsi, każdy się zna, wie najlepiej, a jak coś trza zrobić to głupią minę robi bo on szkolenia k....a nie miał, zero myślenia tylko jak te małpy knefel wdusić i byle do 14.
A teraz zapraszam do gównoburzy błyskotliwą produkcję!
7
Ryta 2016-11-05 21:23:41
Cześć, pracuje ktoś może jako programista w MM? Jakie zarobki i poziom projektów? Z góry dziękuję za odp.
wszystkowidzacy 2016-11-06 02:11:50
chyba ktos teskni za snajperem...
Oko 2016-11-06 13:29:04
Witam bedom przyjecia do pracy na Mikołajczyk przez adecco. Juz robiom rekrutacji. Kto pierwszy ten leprzy. MAGNTIi. MARELLI
Papuga 2016-11-06 17:51:44
A Ty taki fachowiec jesteś? Kolejny przygłupie z biura. Taki mocny jestes to napisze jak sie nabywasz to porozmawiamy po męsku na hali. Przez te wasze idiotyczny pomysły jest więcej strat i złomu, bo na niczym sie nie znacie. Wprowadzacie chaos zamieszanie ale dla Was pracowników "fachowców" to sa dobre zmiany. Jeszcze trochę to dlatego co uda się zrobić normę to będzie nagroda 500+
monolit w kieszeni 2016-11-06 22:47:34
nadeszła dobra zmiana
1
mlody 2016-11-07 09:33:47
Witam na Mikołajczyka przyjmują teraz na weekendy czy wie ktoś ile można zarobić na tych weekendach
Wrak 2016-11-07 11:21:09
Ból krzyża i zjechane zdrowie...
Przody 2016-11-08 10:41:23
Bracia Ba. Są jeszcze teamleaderami?
3
lodówa 2016-11-16 11:44:04
co tam słychać w Magneti ? upada? :)
BHP specjalist 2016-11-21 21:43:06
a jak tam z BHP w zakładzie??? Dalej tragicznie?
rurarz 2016-11-24 11:12:24
damatycznie mobbing mobbing i jeszcze raz mobbing
das auto 2016-11-25 15:32:20
upada upada jeszcze trochę i całkiem padnie ta buda dla psa!!!!!!!!!!!!!!
h&r pomyłka 2016-11-28 11:54:21
co tam się dzieje w tym biurowcu pozatrudniali pełno nowego barachła nawet moninia ma dwóch asystentów normalnie od tych ludzi to aż jest ciemno jak tak dalej będzie to ten zakład r( usunięte przez administratora ) finansowo- masakra
kolo comas 2016-12-01 11:28:03
moninia pasztet a we łbie dziura i szczyny
ruda lala z giętarek 2016-12-04 13:08:27
odkąd monia ruda weszła do magneti na Mikołajczyka atmosfera jest grobowa.. ludzie są skłóceni, mają poczucie bezsilności na krzywdę ludzi traktowanych jak bydło, sama pierdzi w stołek i nic nie robi sęsownego, patrzy tylko jak godzinki wyrobić ,zdołować i motywować pracowników groźbą. Ilu dobrych pracowników przez nią odeszło? którzy nie mogli znieść braku kompetencji i kuriozalnych znieważeń.
hmmm przed jej przyjściem kręciło się wszystko 100 razy lepiej ..tyle lat... a nagle moninia przyszła i co ??? groźba-dołowanie-przepytywanie-terrror i totalny brak kompetencji a pensja kosmiczna....
tyle z niej pożytku, a te trzy języki może wsadzić sobie gdzieś -magneti i tak tonie w złomie.
praca czyni wolnym 2016-12-04 18:50:50
"SĘSOWNIE" to ty nie piszesz, do roboty przychodzisz pracować a nie spędzić czas w milej atomosferze...
Dżaga 2016-12-06 09:45:28
Przecież można pracować w przyjemnej atmosferze ale chyba nie z takim bałwanem jak ty...
Gosia 2016-12-07 18:49:42
Kto to jest moninia?
Nikita 2016-12-08 09:02:04
Witam zapraszam do dilera po dopalacze na. Mikolajczyka
ateq 2016-12-08 19:42:46
Ruda Monia kadrowa ....

Jeśli ci w domu twa niewiasta
ciągle dopieka do żywego
to nie oddalaj jej od razu
ale zrozumieć chciej kolego
Gryzie ją bowiem mol przechera
co dla samego wciąż mówienia
każe trajkotać bez ustanku
nawet bez tekstu rozumienia
Stąd ci sentencją tutaj rzucę
na poprawienie stanu ducha
„pierwszy zrozumie dziś kobietę
ten co w ogóle jej nie rucha”
Gosia 2016-12-08 20:16:05
Myślałam że mówicie o lasce z logistyki co zna pomoc trzy języki też monia przyszła tam chyba w sierpniu,też ponoć sianko ?
Ponoć niezła suczka!
Agent 007 2016-12-09 17:38:38
Zapraszam kierownika na szatnie przed godziną 14 niech sobie sprawdzi ile ludzi schodzi wcześniej z hali.
Operatorek 2016-12-10 08:46:45
Macie w magneti wytłaczarki do rurek korugowanych i gładkich ? Ile zarabiają operatorzy
Dzięki za odp.
Agent 007 2016-12-11 10:30:15
Nie, tylko skoro pracujemy do 14 to niech ludzie nie uciekają wcześniej. Nie kozacz mi tu bo podał nazwiska ludzi którzy wcześniej schodzą i pewnie Ciebie też wymianie.
Pro 2016-12-11 13:36:21
Idz bądź konfitura gdzie indziej...
1
Agent 007 2016-12-11 16:27:48
Bujaja sie leszczu. Taki kozak jesteś to napisze mi jak sie nazywasz to jutro sobie pogadamy
Wiew 2016-12-14 22:54:00
Cześć,

może się ktoś wypowiedzieć jak wygląda atmosfera w dziale zakupów?
Dzięki
opinia 2016-12-16 20:57:17
Atmosfera prawie wszędzie wygląda na złą wiec nie warto tracić czasu
ciekawy 2016-12-17 09:33:37
Czy aby u Was nie pracował dyrektor Andrzej ? Teraz jest u nas w Oknoplast i robi się coraz gorzej, więc nie wiemy czy to lekarz, który przychodzi na rok i uzdrawia czy grabarz, który...?
3
spawacz 2016-12-17 14:37:34
Był u nas kierownikiem produkcji ale wmiare spoko się wydawał
ruda 2016-12-19 09:19:45
moninia każe wam odbierać soboty to chodzcie dalej w te soboty wy kretyny jełopy zasrane macie po kilkanaśćie dni urlopu a tu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zbita buahahahahahaha!!!!!!!!!!!
1
Belzepup 2016-12-22 08:06:50
A ty pewnie w żadną sobotę nie pracujesz? Wszystkie masz wolne że tak się wymądrzasz i obrażasz?
pusty magazyn 2016-12-22 10:23:13
mizgała i kaleja dwie zakładowe łajzy łażą po zakładzie i nie wiedzą o co chodzi produkcja się wali a oni tylko patrzą na tablice jakiś tam celów produkcyjnych i wierzą w cuda . mizgała to częstochowski burak gbur i cymbał nie nadajesz się w ogóle na kierownika nie masz pojęcia o zarządzaniu produkcją a to wszystko przez naszą panią kadrową która wierzy w specjalistów z linkedin lub z goldenline czyli wytwórni idiotów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
8
Operatorek 2016-12-27 20:44:29
Macie w magneti wytłaczarki do rurek korugowanych i gładkich ? Ile zarabiają operatorzy
Dzięki za odp.
kobieta z giętarek 2016-12-28 10:58:59
cwaniak to nic nie potrafi a ja wszystko notuje już nie długu zmiana lidera
hbjgv 2016-12-29 20:52:16
ile kosztuje teraz działka amfy w Magneti ?
huj 2016-12-30 11:48:38
w styczniu do adecco i na mikołajczyka tam roboty brud
Kapitan koks 2017-01-01 10:30:15
Z Kolumbii czy naszej krajowej?
2
Alf 2017-01-01 13:34:12
Głupi czy co
Lulek 2017-01-01 13:36:03
Nasza krajowa z kolubi by cie nie było stać
comas 2017-01-01 22:13:52
wszystkiego najlepszego w nowym roku Gallernicy :) !!!
e6 2017-01-08 13:24:58
Kaleja narazie też wydaje się być wporządku
NIKITA 2017-01-08 20:25:56
witam kto szuka pracy to do adeeco sąm przyjęcia do magnetti na mikołajczyka tylko kobiety będom ruchane w dupe
rewolucji nie ma 2017-01-08 21:18:53
co ty to pieprzysz za głupoty koleś? kaleja to piesek mizgały zresztą taki sam pajac jak mizgała kretyn debil łajza nie udacznik życiowy zaczyna powoli skakać co to on nie jest!!! wszyscy go robią w ch..a a ten oczywiśćie jest zadowolony bo mu sie wydaje że robi rewolucje, w poprzednim obozie koncentracyjnym był zwykłym team głupkiem to co on może wiedzieć o zarządzaniu całą zmianą mam nadzieje że mizgała i kaleja długo w naszym syfie dupy nie zagrzeją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wytrwaly 2017-01-15 07:17:35
Podobno po nowym roku szykuja sie jakies zmiany na stolkach. Wie ktos cos o tym?
Baltazar 2017-01-15 11:03:29
Najlepiej będzie jak zwolnią większość nierobów z utrzymania ruchu bo nic im się nie chce. Jak jest awaria to trzeba czekać kilka godzin aż przyjdą a jak już łaskawie przyjdą to i tak nie chce im się naprawiać. Won nieroby!!!!!
1
anonim 2017-01-15 12:36:07
Ten zakład to jeden wielki [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] od kąd przyjęli kobity większość ćpa i przychodzi na kacu a o relacjach damsko- męskich w pracy już nie wspomne.
4
GoGuś 2017-01-16 11:31:30
Tak to prawda, do pracy sporo osób przychodzi na kacu i haju,szczególnie po wekendzie .Czuć alkohol i można zaobserwować dziwne zachowania.Utrzymanie ruchu także niejednokrotnie skacowane i dziwić się że im się nic nie chce.
Co do kobiet to się nie wypowiadam bo uważam że to praca raczej dla męszczyzn< chodzi oczywiście o produkcjie>, one tylko rozpraszają kłócą się ,obgadują i wytwarzają,, babole ,, jak nigdy dotąd.
Kiedy otworzą się oczy przełożonym i zrozumieją że nie tędy droga.Powodzenia niewolnicy.
2
Kapitan koks 2017-01-16 17:00:23
Na maju już nikt nie przyjdzie bo dealera nam zamkneli
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli