Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli Exhaust Systems Polska

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
ks - 2011-04-16 08:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podałem zły numer prawidłowy to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tede - 2011-10-13 11:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda że płaca w waszej firmie jest marna?
Słyszałem że zarobek jest nieadekwatny do obowiązków i pracy?
zdjecie uzytkownika
... - 2011-10-26 15:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kiedy zaczną zwalniać pracowników biurowych.
Jest ich tam stanowczo za dużo.
Kiedy zrobi ktoś porządek i na kluczowych stanowiskach będą ludzie wykształceni odpowiednio do zajmowanego stanowiska.
zdjecie uzytkownika
donmarco - 2012-03-22 08:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie to szczescie ze odszedlem z tego przybytku ;-) Innym radze to samo. wiat nie konczy sie na Magneti Marelli.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2012-10-27 10:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oblicze MMES to oblicze [usunięte przez moderatora] To nie samolot to nie człowiek to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bambo - 2013-02-13 19:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś był w miare a teraz posrany i ciągle lata kablować -donosiciel
w końcu ktoś na niego doniesie że zamiast zajmować się produkcją gra w gierki dla dzieci przez internet
zdjecie uzytkownika
5 - 2013-02-25 08:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu tutaj wypowiadają się tal licznie spawacze ? czy magneti oferuje pracę tylko dla spawaczy ? a co dla wysokowykwalifikowanej siły roboczej , czyli pracowników produkcji oferuje mag. ekshaust wody tyrelli ?
zdjecie uzytkownika
www - 2013-06-14 22:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sory ze ta nadmienie temat ale czy mozecie cos powiedziec wiecej o zarobkach i pracy mam oferte z posredniaka i nie wiem co mam myslec po przeczytaniu tego forum prosze o konkrety...
co sie robi...
za ile sie robi....
i czy wyplacaja normalnie w terminie....
czy sa jakies premie/dodatki....
z gory dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
monia - 2013-06-16 22:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak w typowym [usunięte przez moderatora].
Zarobki marne.
Pracownicy traktowani są jak śmieci i niewolnicy.
Pan menadżer i reszta świty kadrowa, kierownik nie z tego ,, świata,,
Kto pracował i pracuje ten wie....
A ty zrobisz jak uważasz...
zdjecie uzytkownika
jakto - 2013-07-24 22:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, na jakiej zasadzie zatrudniają w MMESP? :) czy jest opcja na umowę o pracę się zatrudnić?????
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-12 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-09-14 08:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy seler jeszcze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
kaspian - 2013-09-17 17:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się dowiedzieć, czy wiecie coś może na temat programów stażowych/praktyk dla uczniów/studentów? Jestem w trakcie szkoły samochodowej i szukam praktyk. dzieki
zdjecie uzytkownika
Pit - 2014-04-25 15:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2010-11-27 12:55:14]:
Winem raczej tak.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-05-20 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magneti Marelli to naprawdę znana i szanowana na świecie marka. Co do praktyk to właśnie z tego powodu może być się trudno na nie dostać
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-19 13:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora]... Zarobki marne. zero rozwoju...
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-19 18:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-06-19 13:54:40]:
zaznaczam że ja to inny sebek. a co do Twojej wypowiedzi to mam pytanie o jakieś konrketne liczby jeśli chodzi o zarobki
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-24 09:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki jak wszędzie, tylko niewspółmierne do wykonywanej pracy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-24 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000 i tyle....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-08 21:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ks - 2011-04-16 08:00:08]:
Trochę tam pracowałam,wiem jedno za żadne pieniądze bym tam nie wróciła.
zdjecie uzytkownika
pusty magazyn - 2014-08-09 21:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-08-08 21:36:16]:
ten zakład to syf nad syfy zarobki marne bardzo nie kompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych brak ergonomii na stanowiskach maszyny to złom nie polecam pracy w tyn bagnie omijajcie ten syf szerokim łukiem nie polecam tam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
saga - 2014-08-11 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie gdzie mozna składac papiery napiszcie na e-mail lukaszszn@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
IrasArgor - 2014-08-19 11:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem młodą osobą bez doświadczenia zawodowego czy mam szanse znaleźć tam zatrudnienie ?
zdjecie uzytkownika
zenek - 2014-09-04 14:22:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [IrasArgor - 2014-08-19 11:02:44]:
zapewne tak...jeżeli masz duże znajomości i nie będzie Ci przeszkadzała praca od najniższego stopnia. Po za tym wystarczy sprawdzić czy kogoś w ogóle szukają. Według moich informacji w tej chwili ich kadra pracownicza przynajmniej w Polsce jest pełna. Także lepiej poszukaj gdzie indziej albo ruszaj za granicę
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-09-12 20:35:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem tam i jedno co mogę o tej firmie powiedzieć to - dramat. Kpina z ludzi w żywe oczy i jeden wielki cyrk. W wojsku nie robią takiego prania mózgu jak tam do tego dochodzę fatalne warunki jak zapylenie hałas mobbing. Nadziwigać się trzeba prawie na każdym stanowisku pracy. Ciągły stres bo banda komików tam nazywanych kadrą kierowniczą tylko łazi i patrzy do czego by się( usunięte przez administratora ) dolić. Ciągłe szukanie dziury w całym i próby podnoszenia norm. Z resztą w firmie tej niby pojęcie "norma" nie obowiązuje gdyż takowyh nie ma jest natomiast nagminne używanie słowa "mało". Ile by czego kto gdzie nie zrobił to jest wiecznie mało i mało. Atmosfera fatalna gdyż duża część trzymanych tam pracowników to tzw. przydatni. To, że nie nadają się do roboty nie stanowi problemu gdyż służą do wypatrywania i donoszenia wszystkiego i na każdego co tylko dopełnia dokręcania śruby i przyp...a się kadry zarządzająej. Konfidenctwo i dwulicowość to przynajmniej 1/4 załogi a kadra kierownicza to ludzie nie mający w ogóle pojęcia o gałęzi przemysłu jakim się zajmuje. Zasada pracując w tej firmie jest jedna: dzień się jeszcze na dobre nie zacznie a Ty już wiesz, że i tak za mało zrobiłeś.

Ludzie wychodzący po pracy wyglądają jak banda niedobitków powracjących z frontu po wojnie. Aż żal patrzeć na tą nieszczęsną, zastraszoną, uciemiężoną bandę.

Merytoryki w tej firmie uświadczyć nie można. Rację ma zawsze ten kto ma raję bo on ma rację i tyle pogadane. Nie ma mowy o możliwości podjęcia jakiegokolwiek dialogu.

O fatalnej sytuacji w tej firmie świadczyć może to, że ma ona (i tu uwaga) problem ze znalezieniem pracowników- spawaczy -operatorów- wózków itd. Tak to nie pomyłka w dobie bezrobocia ludzie wolą nie pracować niż pracować tam a byli pracownicy mówią bez wyjątków jedno: nigdy więcej Magneti Marelli Exhaust(użyłem rzecz jasna eufemizmu).rotacja rotacja i jeszcze raz rotacja

Zasłanianie się dobrem pracowników i dbaniem o bezpieczeństwo gdzie pojęcia te są tak notorycznie nadużywane, że straciły jakikolwiek sens a za chwilę widzi się pracowników pracujących przy maszynach zagrażających bezpieczeństwu z uwagi na ich fatalny stan czy sidła w postaci prowizorycznych napraw. Ciekawe czy już doszło do tego, że mówi się tam pracownikom, iż zagraża bezpieczeństwu to, że zrobili za mało.

Obiecywanie gruszek na wierzbie w postaci rychłej drogi awansu i rozwoju celem zachęcenia pracowników do podjęcia a później nie porzucania pracy to też praktyka typowa. Najpierw przedstawia się zachęcający potencjalnego pracownika pełen perspektyw plan drogi jego rozwoju a potem na każde pytanie o szkolenie, awans czy podwyżkę odpowieda się jednym: będziemy o tym rozmawiać. Niektórzy po 2-3 lata słyszą to permanentnie stojąc w tym samym punkie co te 2-3 lata wstecz.

O firmie tej można by napisać całkiem przyzwoitą tragikomedię ale ja już poprzestanę na tym co napisałem a i tak uważam poświęciłem zbyt dużo czasu na rozpamiętywanie tego przykrego epizodu w moim życiu. Czas swój poświęiłem jedynie dlatego by ostrzec tych, którzy już w życiu swoje wycierpieli by sobie przypadkiem tego nie przedłużali wiążąc się z tą firmą.

Nie ubliżając nikomu jest to firma dla ludzi bez ambicji, charakteru, pijaoków i ćpunów, których można traktować jak konie pociągowe za przysłowiową strawę.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x