Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zadzwoń tel. 795 116 179
Zobacz jakie masz możliwości prezentowania swojej firmy i odpowiadania na pytania użytkowników.
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
mani - 2015-12-13 21:28:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wam się pracuje się w polskim [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] konkurs na kierownika kretyna w tym zakładzie.
zdjecie uzytkownika
wow - 2015-12-14 16:45:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja pracuje i nie na narzekam na kase jest ok
zdjecie uzytkownika
Nana123 - 2015-12-15 10:03:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co zrobić by się dostać do pracy Magneti Marelli do jakiego pośrednictwa się udać czy może przyjecia są na zakład ?
zdjecie uzytkownika
absolwent - 2015-12-15 13:42:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam czy ktoś był na stażu w MM w dziale Logistyki. Można prosić o szczegóły, jak to wygląda, jak z zarobkami i o istnieniu możliwości przejścia na umowę o pracę po stażu?
zdjecie uzytkownika
zniesmaczony - 2015-12-18 20:48:53 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
pracuje w tej firmie na zagórzu od dwóch lat i to co tam sie dzieje to istny cyrk. chamstwo, mobbing, praca w fatalnych warunkach szczególnie latem.zmuszanie do nadgodzin "pisemkami" Do tego dwulicowi ludzie, dupowłazy i szerzące się dziw.... karstwo. Seks uprawiają po samochodach przed zakładem, jak i na zakladzie po toaletach i innych pomieszczeniach i sie tym chwalą. i to ludzie z kadry 'wyzej' z pracownicami, szok! szczegolnie na nowym passacie jest taka nimfomanka, choć szczerze sam bym nawet za grube pieniadze jej nie dotknąl , ale kumple opowiadają ze daje kazdemu. NIE polecam sam stąd spadam. praca dla ludzi o małych ambicjach jedynie kasa tam trzyma
zdjecie uzytkownika
Sylwia - 2015-12-20 00:28:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@zniesmaczony, ale jakoś te dwa lata wytrzymałeś, więc albo cały ten czas nie widziałeś problemu, albo nie było aż tak źle. Ja szukam stażu, a widzę, że szukają do działu zakupów.
zdjecie uzytkownika
............. - 2015-12-23 23:19:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co sądzicie o tym co zrobił pseudo dyrektor na Mikołajczyka z majstrem Damianem? Nie uważacie że to było świństwo zwalniać go? Przeciez Damian jest w porządku dawał radę jak mistrz a ten ciapek Maciuś robi coś takiego
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-12-25 09:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie ładnie postąpił Damian Super mistrz ogarnięty robił robotę za trzech sprzątał hale z odetów latał z paleciakiem dostarczał towar jak było trzeba I nigdy nie dał człowieka na miejsce pracy jeśli nie był pewny czy materiał jest na stanowisku( Tak jak to Romania) Jedno można powiedzieć Damian człowiek mądry i wiedział co robi i jak ma być to zrobione.
zdjecie uzytkownika
xxx - 2015-12-25 09:12:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie ładnie postąpił Damian Super mistrz ogarnięty robił robotę za trzech sprzątał hale z odetów latał z paleciakiem dostarczał towar jak było trzeba I nigdy nie dał człowieka na miejsce pracy jeśli nie był pewny czy materiał jest na stanowisku( Tak jak to Romania) Jedno można powiedzieć Damian człowiek mądry i wiedział co robi i jak ma być to zrobione.
zdjecie uzytkownika
wigilia 2015 - 2015-12-27 21:42:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [............. - 2015-12-23 23:19:55]:
spokojna głowa majster Damian da sobie rade wszędzie bo ma mózg,a ciapka maćka nie długo wywieje po audycie wcm jak zmoczy dupsko on i te jego niebieskie koszule banda idiotów i gałganów a najlepszy z nich jest ten nowy kierowniczek produkcji który ma zasadę patrzę wiec jestem
zdjecie uzytkownika
xxxx - 2015-12-28 08:57:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bardzo nie ładnie postąpił Damian Super mistrz ogarnięty robił robotę za trzech sprzątał hale z odetów latał z paleciakiem dostarczał towar jak było trzeba I nigdy nie dał człowieka na miejsce pracy jeśli nie był pewny czy materiał jest na stanowisku( Tak jak to Romania) Jedno można powiedzieć Damian człowiek mądry i wiedział co robi i jak ma być to zrobione.
zdjecie uzytkownika
adele - 2015-12-31 21:17:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
super, ze w końcu pojawiły się u nich oferty staży, dobrze, że w dziale zakupów jest, bo właśnie taki dział interesuje mnie w przyszłości tylko nie podali zaorbków.
zdjecie uzytkownika
tewq - 2016-01-17 23:38:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zakład MagnetiMarelli na Mikołajczyka to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] gdzie ludzie są szantażowani i poniżani ! Tam jest dramat.
Związki zawodowe to oczywiście fikcja.
Pozdrowienia dla Galerników.
zdjecie uzytkownika
arni - 2016-01-18 11:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. mam pytanie. Dostałem cynk z biura posrednictwa pracy przed wigilia o przyjeciu do magneti w 4 stycznia szedłem na badania i mialem po badanich wrocic podpisac umowe. Pani w biurze powiedziala zebym sie uzbroil w cierpliwosc bo czeka na cynk od MM na szkolenie bhp minelo juz 2 tygodnie i nadal nie dostalem cynku. oczywiscie bylem w biurze pytac sie a oni czekaja na odpowiedz. czy to moze byc prawda czy jakies oszustwo
zdjecie uzytkownika
ehh - 2016-01-18 18:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [arni - 2016-01-18 11:22:15]:
Prawda. Czekaj, mogą w każdej chwili zadzwonić po ciebie...
zdjecie uzytkownika
arni - 2016-01-18 20:36:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ok wielkie dzieki
zdjecie uzytkownika
mistrzunio - 2016-01-20 20:23:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej, właśnie pojawiło się w magneti marelli ogłoszenie ze szukają kogoś do logistyki. bardzo fajne mają warunki bo piszą i o kursie języków i o podróżowaniu i o benefitach, ciekawie jakie u nich są zarobki
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-24 18:21:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak sprawa wygląda z umowami? Rozumiem, że zatrudniają przez agencje jako pracownika tymczasowego z umowami podpisywanymi na miesiąc, ale czy tak pracuje się latami czy jest szansa na jakąs dłuższa umowę chociaż terminową?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-24 19:14:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ja - 2016-01-24 18:21:03]:
jeśli chodzi o umowę to nie ma co raczej liczyć na te o pracę. Ale spróbuj aplikować na technika którego obecnie szukają i sam się szybko przekonasz .
zdjecie uzytkownika
Ja - 2016-01-25 14:51:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2016-01-24 19:14:59]:
To co to są za umowy? Myslałem, że pracownik tymczasowy, ale umowa o pracę. Przy takich umowach po 1,5 roku powinna być juz taka na czas (nie lub) określony. Pewnie po tym czasie by się zegnali się z takim delikwentem?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-26 15:56:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Galernicy dajecie rade !!!Czy wiatr was wywiewa ? A związkowe nieroby dalej mają takie uśmiechnięte ryje? przy korycie? I polerują dalej koniec ,,tłumika,, za stanowicko? Tffu...
zdjecie uzytkownika
galernik - 2016-01-26 22:11:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sebek zapraszamy do galerii wylejesz swoje żale a nie na forum, chyba że jesteś cinki w uszach
zdjecie uzytkownika
Nożel - 2016-01-27 12:44:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
galernik, wątpię żeby wszyscy chcieli narzekać. Praca W MM jest dla twardych ludzi jednak. Jakby ktoś chciał dołączyć to potrzebują kogoś do logistyki i w dziale utrzymania ruchu. Podobno jakieś 2000 na rękę jest realne.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-27 12:44:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do galeri? hmmm tam chodzą same panie lekkich obyczajów które się sprzedają jak wy .
Żale? To czysta prawda.
Ten [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] to niestety fakt, w którym pracują ludzie a nie jakieś śmiecie, oczywiście nie tyczy się to związków ... ,,homoseksualnych,, liderów mistrzów i ludzi gorszego sortu...
Burak wiedzaił co robi szkoląc następce Powiewa...
zdjecie uzytkownika
Stach - 2016-01-27 18:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Podobno jest oferta pracy na stanowisko kierownika zmiany na wydechach. Ile można zarobić? Wie ktoś coś?
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-27 18:33:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zmieniają się jak rękawiczki, kadra , wymięka [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] odstrasza...
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-27 18:40:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Nożel - 2016-01-27 12:44:27]:
w magneti na Mikołajczyka niema twardych ludzi bo oni dawno odeszli, zostały same lalusie, którzy są skazani dymać w tym obozie za 2 tyś bez umowy stałej gdzie są wiecznie szykanowani i poniżani, logistyka i utrzymanie ruchu niestety to jakieś mninmalnie 4 powinni wyciągaś, pracując pod presją czasu
zdjecie uzytkownika
srb - 2016-01-28 18:47:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Którego Damiana zwolnił dyr Damiana J? Przecież pracuje.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2016-01-29 01:18:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a jak tam bony na lanie...w obo zo wej latrynie .sprawdzają się... nery puchną
ob ,islamskie panie dy ma ją w obo zie , lepsze od gejów
zdjecie uzytkownika
pow - 2016-01-29 01:29:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Stach - 2016-01-27 18:20:26]:
można zarobić jakieś 1800 i kamienice nerkową, bo lać tam nie wolno
dymać w niedziele i soboty do odbiórki to jest polityka wiatru.
o b ó z
zdjecie uzytkownika
pngsws - 2016-01-30 18:56:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie chcę się z Wami połączyć przez Skype'a abyśmy wspólnie mogli uczestniczyć w publicznym ogólno tematycznym forum czatu grupowego skype wymieniając się przy tym interesującymi informacjami tworząc i udostępniając wspólnie nowe tematy i wprowadzać nowe kontakty do czatu grupowego.

Poniżej zamieszczone są przykładowe tematy czatów ukryte w linkach i mamy nadzieje że będą rozszerzane i lista będzie się wydłużać w szybkim tempie na tym forum. Linki te umożliwiają dostęp do forum czatów grupowych, aby wziąć w nich udział wystarczy kliknąć-skopiować i wkleić link czatu pod interesującym Cię tematem do swojej przeglądarki i gotowe.

Udostępniamy pusty czat bez tytułu wiec stwórz swój dowolny temat.
https://join.skype.com/cbJ6OvgllKQs

Wydarzenia i przemiany w grupie Magneti Marelli
https://join.skype.com/jbgQc54etSgA

Magneti Marelli to grupa z nieokreśloną przyszłością dla wszystkich
https://join.skype.com/anfJIrjBc9Uq
zdjecie uzytkownika
szymonix - 2016-01-31 15:57:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam . Mam pytanie dotyczace swoich praw. Czy jezeli jako pracwnik firmy zewnetrznej zostałem oskarżony a wiem ,iż to nie prawda czy mam wglad do materiałow oskarżajacych mnie ? nagrania niby które sa i podpisy ludzi ?
zdjecie uzytkownika
Irek - 2016-01-31 20:27:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [szymonix - 2016-01-31 15:57:00]:
Dzięki Wszystkim!!!!!
zdjecie uzytkownika
www - 2016-01-31 22:22:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam pana dyrektora proszę wymienić ochronę bo starych pracowników przepuszczają bez sprawdzania na bramie a w kiszeniach różne rzeczy wynosom spawacze były pracownik
zdjecie uzytkownika
....ok - 2016-01-31 22:57:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wynoszą biede....
zdjecie uzytkownika
kkk - 2016-01-31 22:59:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ślusarze i elektrycy robią prym w wynoszeniu różnych rzeczy... t.zw mrówki...
zdjecie uzytkownika
poltram - 2016-02-02 09:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego robicie sabotaż na lini Euro6 ?
zdjecie uzytkownika
kazio - 2016-02-02 17:20:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Z tego co się orientuje to firma zajmuje sie produkcja częsci zamiennych do wiekszosci rodzajów napraw samochodowych oraz codziennej ekspoatacji pojazdów, to moja branża może ktoś z was podpowie czy obecnie poszukiwani są operatorzy czy osoby na produkcję
zdjecie uzytkownika
lopoko - 2016-02-02 20:45:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niema obecnie żadnych przyjęć.Nie poszukują nikogo, jest komplet.
zdjecie uzytkownika
uaaa - 2016-02-03 22:52:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irku co tak boli że kasujesz wpisy?Sumienie boli? Wiersz o Murzynku był trafiony w dyche dobrze o tym wiesz . Powodzenia w nowej pracy.Katowice może będą lepsze i mniej obo zo we.
Addie.
zdjecie uzytkownika
Moootylek - 2016-02-03 23:01:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Magneti na Mikołajczyka to jest jakieś nieporozumienie.
Tam się nie da normalnie pracować.
Żenad.Wiele można pisać ale po co tracić czas na ten syf.
zdjecie uzytkownika
lis - 2016-02-04 20:19:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
skoro tak wiele można pisać, to może warto uprzedzić kandydatów, by znali blaski i cienie pracy w Magneti Marelli. Oferty są bardzo ciekawe, pewnie wiele osób zdecyduje się na wysłanie CV.
zdjecie uzytkownika
www - 2016-02-04 21:43:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam. To prawda, że ślusarz wynosi ze spawaczem różne rzeczy i nikt na to nie zwraca uwagi .Najlepsze jest to , że jak chcesz do kibla to szukaj lidera aż da Ci przepustkę.Ciekawe gdzie są związki? Ludzie boicie się dyrektora a to też jest człowiek. Wszystko jest do czasu ,to nie jest zakład pracy tylko obóz pracy .
zdjecie uzytkownika
lis - 2016-02-04 22:48:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
blaski i cienie.... hehehe dobre... oferty ciekawe.... hehehheee jeszcze lepsze ...
to forum to czysta prawda...a reszte to na własnej skórze doświadczą potencjalni kandydaci na bez mózgowych galerników hehheheee
zdjecie uzytkownika
tiko - 2016-02-05 14:35:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A o co chodzi z tymi galernikami? Pracownicy w biurze są chyba zadowoleni z pracy? Nie jest tam ja w AL z nadgodzinami
zdjecie uzytkownika
Yeti - 2016-02-06 19:05:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kocham prace w Magneti jestem podniecony jak moge robić nadgodziny, wiem ze Magneti jest ze mnie zadowolone bo oni potrzebuja takich pracowników jak ja czyli silnych i głupich Drogie Magneti pozwólcie mi pracować codziennie po 16h błagam was o to.

Podpisano silny i głupi yeti
zdjecie uzytkownika
werty - 2016-02-06 20:23:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jezeli chodzi o prace u nich to szukaja technika- automatyka w dziale utrzymania ruchu w Sosnowcu trzeba miec tam wykształcenie min. średnie techniczne
zdjecie uzytkownika
podo - 2016-02-07 15:16:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
W biurze pracują ludzie o niskim stadardzie wychowania, którzy zrobią i sprzedadzą każdego dla kasy,a galernk to człowiek który niestety jest wykorzystany przez system.Może już niedługo.
Obecnie nikogo nie poszukują do działu utrzymania ruchu, wszystko wyssana z palca.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Profesjonalna, konkretna rozmowa - krótka piłka,
Pytania: Pytanie o umiejętności oczekiwane od stażysty na tym stanowisku, żadnych pierduł
zdjecie uzytkownika
kamil - 2016-02-07 18:15:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Co to za tepa strzala wypisuje takie bzdury na moj temat i podszywa sie pode mnie zgloszone jest to na policje zaden normalny czlowiek nie napisal by na siebie takich bzdur
zdjecie uzytkownika
yeti - 2016-02-07 21:50:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co jest zgłoszone na policje? hehehe prawda opisana na tym portalu jest zgłoszona? to bardzo dobrze, może wreszcie zrobią tam porządek z mobbingowaniem i dręczeniem ludzi .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert