brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

Bombel 2016-07-16 00:42:59
Owszem można by było bez wulgaryzmów może i by to nawet lepiej zabrzmiało ale człowiekowi brakuje słów na to co dzieje się w tej firmie ... dramat. .. każdy chce zarabiać... i każdy chyba by chciał przychodzić do pracy z uśmiechem i również z niej wychodzić z tym uśmiechem . :) .
Bombel 2016-07-16 00:43:22
Owszem można by było bez wulgaryzmów może i by to nawet lepiej zabrzmiało ale człowiekowi brakuje słów na to co dzieje się w tej firmie ... dramat. .. każdy chce zarabiać... i każdy chyba by chciał przychodzić do pracy z uśmiechem i również z niej wychodzić z tym uśmiechem . :) .
nic 2016-07-16 15:31:02
Gotowość do częstych wyjazdów służbowych czy znajomość angielskiego @rtrt5werrty nie stanowią dużego wymogu do spełnienia, bo przecież w zamian można dostać odpowiednie zarobki adekwatne do powierzanych obowązków. Socjale pewnie też się mogą trafić dla pracowników.
kama 2016-07-16 21:27:03
jednym odpowiadają wyjazdy służbowe jednak wiadomo, ze konczy sie to kilkoma dniami nieobecnosci tez w domu, wiec chyba taka praca dla singli bardziej?
operacyjny 2016-07-17 10:53:29
Moi drodzy, mam pytanie do Was. Czy w Waszym oddziale pracował 2 lata temu dyrektor operacyjny Andrzej N.? Możecie się podzielić opinią, czy był bardzo pomocny i realizował politykę firmy w dobrym kierunku, szanując równocześnie pracowników? I czy kolejna firma może na niego liczyć?
roro 2016-07-17 18:46:11
@kama jak tak bardzo chcesz rodzinę zakładac na miejscu to załap się na rekrutację do nich na przykładowo pracownika działu personalnego, zatrudnienie jest na miejscu i jeszcze obiecują pakiet benefitów pracowniczych więc nie ma co narzekać moim zdaniem
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 2016-07-18 20:11:42
do roboty lenie a nie tylko piszecie bzdyry
figo 2016-07-18 21:08:27
największy oboż pracy w sosnowcu . do kibla ci nie wolno. śikać nie wolno , tylko ci wolno zapierdalać ci wolno
roo 2016-07-18 23:12:01
Wiadomo czy taki operator obrabiarek ma zapewnione jakieś benefity socjale?
mora 2016-07-19 22:52:43
ogólnie na wielu stanowiskach w firmie maja pracownicy obiecywane takie rzeczy jak Pakiet benefitów pracowniczych i kursy językowe, chociaż te ostatnie to nie wiem, czy są dla wszystkich stanowisk, musiałbyś się przyjacielu upewnić i zapytać kogo trzeba
Adi 2016-07-21 08:46:14
Ostatnio ruda bhp złapała kilku na tym, że palili przy drzwiach palarni. Zajmuje się pierdołami a na hali nie działające bariery, przewody na wierzchu, grzyby pourywane. Jeszcze raz przyjdzie ludzi męczyć o papierosy to piszę po włosku list do głównego zarządu i niech ją wypierniczą na bruk. Nie będzie pracowników terroryzować.
2
mniojojp 2016-07-21 09:17:33
pomijając te głupie karteczki, to to jest najgorsza behapówa od lat na tym zakładzie, nie robi NIC aby poprawic bezpieczenstwo, pewnie straci punkty wcm
2
do boju gws 2016-07-23 18:22:00
ta behapówa została tam przyjęta na zasadzie jakie gówno przyszło to takie niech będzie,zatrudniają tam samych zjebów do biura a ta kadra zarządzająca to totalne dno ogólnie na tym zakładzie konkretny koleś długo nie porobi tylko pocioty lub debile i kretyny a to wszystko przez naszą panią pseudo-kadrową która mówiła już kiedyś że na nasz zakład potrzebna jest nowa kadra żeby coś nowego wprowadzili , a ta nowa kadra wprowadziła konkretny burdel,kapłon totalny jełop nic nie umie, no a ten cały tomuś z oświecimia to totalne dno cały czas sra, nie długo będą pracowali pracownicy weekendowi także raczej zakład tego już nie wytrzyma finansowo
5
bąbel 2016-07-23 21:25:36
ja bym zwolnił kobiety po co on ne sąm baby na produkcji rur ale jaja to tylko unasz ten wiater ma pomysły aby tak dalej to teraz ukrajnców sąm tańszy
1
Ten sam 2016-07-23 22:51:53
Ci z biur popełniają ogromny błąd - nie słuchają i nie szanują pracowników.
To musi się skończyć tragedią i się skończy. Tyle, że dla nich. My robole szybko znajdziemy sobie inną pracę.

Nie rozumieją, że ich miejsca pracy są zależne od nas. Oni nam na złość to my im. Tyle, że my nie mamy żadnych konsekwencji a oni będą mieć ogromne.

Dlaczego produkuje się tyle złomu? Przypadek? Każdy ma dosyć tego poniżania i to My pracownicy doprowadzimy do tego, że wywalą całą administracje.

Tak więc albo się zmieni atmosfera, albo doprowadzimy do tego, że wyj**** wszystkich z administracji.

Czy na pewno tego chcecie?

jestem bogiem 2016-07-23 23:23:04
2 lata temu pracował u nas Andrzej n był to konkretny koleś prawdziwy dyrektor operacyjny ale po 3 miesiącach odszedł z tego jebane,o burdelu nie dziwie mu się- pozdrawiam
2
tekilana bank 2016-07-24 01:18:20
Uwalili nam soboty.
Bunt Panowie i Panie. Jesteśmy z większością dogadani, że produkujemy same bRAKI. Trwają rozmowy z resztą.
tony złomu 2016-07-24 18:34:06
my nie muśimy robić żadnych braków teraz braki będą robić weekendowcy i to tyle że zakład popłynie w pizdu ,tych weekendowców to wymyślił nowy zjeb zakładowy pizgała ma koleś takie pomysły że normalnie ja pie..ole najpierw zielone przepustki do kibla oczywiscie z ograniczonym sraniem i szczaniem potem jakieś pedalskie skrzynki narzędziowe na kanapki a teraz weekendowcy buhahahahahahahaha ciekawe co ten debil jeszcze wymyśli zje.any łeb jego wygląd też jest dziwny pewnie jest fanem freda flinstona pozdrawiam
2
Oko 2016-07-24 21:33:53
Niech wszyscy robiom braki i bedzie dobrze
operacyjny 2016-07-24 22:43:35
Jeśli prawdziwy dyrektor operacyjny, to czemu uciekł po 3 miesiącach? Bo nie trafił na gotowe i poukładane? Tak to każdy jest dobry, he he. Jakoś słabo to widzę. Dzięki za info.
baran 2016-07-25 12:42:02
braki braki dla dyrektora hura
1
wichura 2016-07-26 00:34:36
Uciekl bo na nic mu nie pozwolono, to był gość który miał łeb na karku jak widział że maszyna sie psuje, to kazał robić zapas zatrzymywał ja i naprawiał. Ale dyrektor ktrórym był wtedy Burak Janek D. na nic mu nie pozwoliłGdyby był normalny dyrektor to Andrzej by postawił tą firme na nogi. A tak to widać co produkujemy , więcej złomu niż dobrych. Teraz przejdźmy do sedna sprawy, ludzie niech zaczną schodzić punktualnie, jak skończą prace, a nie że taki Marek który miał tu mamusie normistke schodzi 30minut przed końcem zmiany. Mamusia juz tu nie pracuję i tyłka Ci nie uratuje, kolejny to ten śmieszny pseudo ślusarz a w zasadzie dwóch ten nowy Łukasz kurdupel który też schodzi wcześniej no i drugi Ireneusz z białej daci tez non stop schodzi wcześnie i ktoś mu odbija kartę to trzeba sprawdzić bo nie dośc że są nierobami to jeszcze wcześniej uciekają
3
Maciuś co ci jest? 2016-07-28 23:16:21
Ten palant powyżej można sądzić, że jest z drugiej zmiany. Sposób w jaki się wyraża o byłym kierowniku, daje to zrozumienia, że to jakiś obsrany czopek, włazidup, więc na 99% team z nazwy leader, reszty można się domyślić jaki buc jest takim cieniasem, że swoją nieudolność zwala na innych. Zapewne to przeczytasz krowi placku, więc bądź pewny że większość ludzi już wie kim jesteś, a dla konfidentów jest tylko jedna nagroda...nie, nie dostaniesz do possania, nie tym razem :]

Wracając do tematu, ludzie poczytajcie trochę kodeks pracy, dopytajcie, bo robią z Was, może Nas; frajerów na każdym kroku. Wszyscy mocni w gębie, ale grzecznie co sobotę, niedzielę do pracy. I te pieprzenie: bo mnie zwolnią ;( Panowie...i panie :) jak nie będziecie mieli szacunku do siebie, to każdy inny też was jak K* będzie traktował. Amen.


PS: Jakim trzeba być dupkiem, by pisać kurdupel o kimś 2cm niższym od siebie ??
3
wichura 2016-07-29 00:05:47
Jak jesteś taki odważny to podejdź do mnie jutro w robocie to pogadamy po męsku kozaczku internetowy. Kozak w necie pi....z..da w świecie
róże europy 2016-07-29 18:48:45
Magneti Marelli w Sosnowcu na Mikołajczyka to obóz pracy !!!
Nieudolność dyrektora oraz całej kadry w biurach jest porażająca !!
Jak można tak traktować pracowników !
W końcu ktoś zginie...
nikita 2016-07-29 19:51:01
witam każdy jest mocny w gębie niech podejdzie do wiatra i powie co ma na myśli o jego kierowaniem firmy
3ew 2016-07-29 20:44:49
hej widze ze niedanwo pojawila sie od nih oferta dla inzyniera jakosci do spraw produckji w Bielsko Bialej ktos moze napisac cos na temat tej pracy?wazne jestykształcenie wyższe techniczne (mile widziane mechaniczne, przemysł lotniczy, produkcja)
nickbonick 2016-07-30 20:58:33
DLA TYCH CO CHCĄ SIĘ PRZYJĄĆ

Pracowałem rok, ale się zwalniam, bo mam lepszą pracę.

Zarobek bardzo dobry, ponad 3 koła zarobicie z dwoma, trzema sobotami jako zwykły pracownik pod agencją.
Jedyne co to zacisnąć zęby i nie przejmować się tymi z góry. Ludzie są bardzo fajni, mam na myśli pracowników zwykłych, bo ci z biur to jakaś patologia, może po za kilkoma osobami.
Robota nie jest ciężka, dla tych, którzy wcześniej pracowali ciężko, ale trochę monotonna, chociaż zawsze coś się psuje, to jest jakaś rozrywka.
NORMY raczej ciężko zrobić, bo zawsze będą jakieś mikrozatrzymania, a każda taka minuta to sztuki w plecy, których raczej nie da się nadrobić.
Reguły jakie tam panują może i są trochę nie ludzkie, ale pracowałem na produkacjach o wiele gorszych.
Praca mało ambitna, tam się nie rozwiniecie, ale kasa się zgadza i nie ma jakiegoś wielkiego wyzysku.

Narzekają oczywiście pracownicy starsi, którzy pracują tam kilka lat - to zrozumiałe, że będą bo mieli lepiej a mają gorzej.
1
leon 2016-07-31 12:24:13
Panie Wiatr doprowadza pan ten zakład do upadku.
Przebija pan poprzednika o głowę w nieudolności.
Tony złomu są na to dowodem.
O traktowaniu pracowników produkcyjnych jak więźniów nie wspomnę i na dodatek te kobiety.
Owocnej kariery panu życzę.
Były pracownik.
donmarco77 2016-08-01 21:49:47
Czytając te opinie dochodzę do wniosku że z roku na rok sytuacja w tym zakladzie staje się coraz gorsza. Odszedłem z tego przybytku blisko 6 lat temu i to byla dobra decyzja. Innym radzę to samo. Szkoda zdrowia i nerwów. Pozdrowienia od byłego niewolnika ;-)
er 2016-08-03 21:14:31
mimo twojej opinii nadal chcę się zatrudnić w firmie u was jako Młodszy Specjalista ds. BHP i Ochrony Środowiska w Sosnowcu skoro wrzucacie rekrutacje - wdrażanie metodologii World Class Manufacturing w obszarze BHP i środowiska top dochodowe i rozwoje zajęcie
Tencozmadrzal 2016-08-04 17:07:56
Gdyby ludzie pracowali tak,jak należy, to by mieli lepiej proste i logiczne. Pracownicy fizyczni wymagają lepszych warunków - ale nie spełniają oczekiwań postawionych wobec nich. Błędne koło... Szczęście że już tam nie pracuje...
zadowolony z pracy 2016-08-04 17:16:32
Swego czasu powiedzialem to i owo ale i tak nikt opini robaczka nie slucha.A gdyby Seweryn posluchal to mogl by byc dyrektorem na odpowiednim poziomie a nie czerpac korzysci z firm zewnetrznych i budowac to i owo za plecami.Moze albo sam zrezygnuje bo ktos zauwazy ze gruba kasa plynie ale obok bo to co nazywa sie restrukturyzacja firmy jest tylko przykrywka do tego co sie pod dywanem dzieje.Konfidenctow szczegolnie p.Staszczyk ,Kus i cala reszta z firma tamich.WCM wielka sciema
robak 2016-08-04 20:58:26
zgadza się , przekręty i wyprowadzanie poważnych pieniędzy na boki to mechanizm znany już za czasów pana D.tamten układ został zastąpiony innym... fikcyjne faktury.. które w dużej części nie mają uzasadnienia... firmy słupy... itd..itd...
kiedyś się to zemści....prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw... i mafia klęknie...
jbn 2016-08-04 22:29:59
@ robak to co piszesz to naprawde bardzo poważne oskarżenia - masz na top jakies dowody ?? gdyby sie działo tak źle jak móiwsz to czy szukaliby tylu ludzi?
kostka 2016-08-07 15:29:12
Wiecie jakich zarobków może się spodziewać inżynier jakości ds. produkcji? Dbanie o przyjacielskie stosunki sprawia, że lepiej się wypełnia wszystkie obowiązki. Szkoda tylko, że nie określili jakich benefitów można się teraz spodziewać, wiecie? Dzięki
osłyzbiur 2016-08-08 17:59:33
Skąd oni biorą tych nowych ludzi do biur technologów kierowników itd? Przeciez tam jest jedne głupszy od drugiego te ich śmieszne pomysły i niby ulepszanie to wszyscy widzimy do czego prowadzi. Produkujemy więcej złomu niż dobrych cześci. Kiedy wreszcie włosi przejrzą na oczy i wyrzucą matoła wiatra i tych jego pseudo fachowców
2
adam 2016-08-11 10:22:08
Inżynier jakości ds. kluczowych klientów jest teraz potrzebny no i zastnawiam się jak u nich praca teraz konkrernie wygląda?
dfg 2016-08-15 10:47:02
niewolnicy do roboty koniec laby !!!! hehhehehee
2
Korki 2016-08-15 11:55:40
Nie no to super, skoro do Bielsko-Białej pojawiają się nowe oferty to moim zdaniem wszystko należy brać na powaznie i cieszyć się że praca jest, wiadomo przecież jak to bywa, moim zdaniem wartościowa sprawa za konkretne pieniądze co chyba jest na miejscu
qqq 2016-08-16 09:32:24
to jest forum Magneti Marelli w Sosnowcu ul. Mikołajczyka więc proszę nie mąć o bielsku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kazi 2016-08-16 18:59:07
Dokładnie kto tutaj myli oddziału i pisze o innej miejscowości @qqq może teraz się ogarną. A ktoś wie czy na Sosnowiec są jakieś aktualnie wolne wakaty? Bo skoro tam cały czas poszukują pracowników to może i u nas w końcu coś się nowego niedługo pojawi?
ale jaja 2016-08-21 00:21:29
Co teraz pocznie słaboń jak rudy się zwolni? Komu przemuś będzie się oddawał komu zrobi dobrze ustami? będzie słaboń nie wyżyty :D
maroko 2016-08-22 08:23:23
a macie tam jakis kacik matrymonialny ??????? szukam meza czy cos takiego :)
pelno pieknych dziewczyn :) tylko wszystkie w rekawiczkach :D
dżolero 2016-08-23 18:50:47
Chyba pomyliłeś profile firm bo w magneti na mikołajczyka nie ma pełno pięknych kobiet szczególnie na produkcji. Może są 2-3 reszta to smoki co leją na stojąco
2
colo 2016-08-23 23:45:59
wszystkie leją na stojąco ... pasztety ... w biurze także
wichura 2016-08-23 23:55:39
w MM na Mikołajczyka wiatr hula po hali ... oj nie było takiego idioty od powstania tego zakładu... w Gilardini < dawna nazwa zakładu , piszę dla niewtajemniczonych :) > trupy przewracają się do góry nogami na pomysły tej ekipy...hehehhehee
przebijają wszystkich o głowę .... brawo ty ... hehhehe brrraaawwwooo gościu bez osiągnięć....
Tencozmadrzal 2016-08-25 16:05:02
A większość piz.dowatych... "mężczyzn" z produkcji... Nawet korzysta z damskiej toalety. Pizdu.sie hehe :)




ale jaja 2016-08-25 16:33:07
Kobiet na produkcji nie ma wiec korzystają z tych toalet zreszta po co się rzucasz jak tez lejesz na stojąco pasztecie hehe
Tencozmadrzal 2016-08-25 17:51:15
Dziwne gdybym lał na siedząco frajerze... Tam też taki mądry byłeś?
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli