Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
pracownica - 2015-02-17 18:09:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tragedia, szczegolnie na lampach u pana Rafała Dudały, chamski i nie mily czlowiek w stosubku do pracownikow, slucha opinii swoich operatorow a sam na linie nie przyjdzie i nie spojrzy co sie dzieje a wymagania wciaz mu rosna. Ma swoich ulubiencow a reszty nie slucha i nie patrzy przyzwoitym okiem tylko jak tu konus dogryz. Brak szacunku do ludzi. Jak ma zly humor to wyzywa sie na pracownikach. Nie wiem kto kasuje te opinie ktore jego dotycza ale niech ludzie wiedza do kogo moga trafic! Do osoby ktora stosuje mobbing.
zdjecie uzytkownika
marbell - 2015-02-18 14:38:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownica - 2015-02-17 18:09:09]:
( usunięte przez administratora ) byl zawsze bardzo oki w stosunku do wszystkich i cieszyl sie opinia bardzo spokojnej osoby .Solidny,obowiazkowy .Dziwi mnie ten opis .W kzadym badz razie ja go wspominam bardzo dobrze .
zdjecie uzytkownika
ewels - 2015-02-18 16:31:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Popieram pracownice, krzyczy,zmusza i potrafi byc zlosliwy, wyzywa sie na ludziach i nie ma swojej opinii bo na linii nie stoi i jie wodzi wielu rzeczy. Marbell nie wiem kiedy pracowalas z p. Dudala ale najwidoczniej zmienil sieniz go wspominasz
zdjecie uzytkownika
MARBELL - 2015-02-18 18:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No ja nie bede ukrywal swego imienia i nazwiska .Jarek Kosiek , a nick jest z tad ,ze mieszkam w Hiszpanii w miescie Marbella I dlarego marbell.Pracowalem w latach 1998 do 2000 .Bylem team leaderem na liniach ,,Panda,, Audi A6 I jeszcze paru innych .Mistrzem moim byl p.Tadeusz Satlawa i brygadzista Arek Jezierski .Rafal pracowal chyba z p.Kusiem i jeszcze Pawel Zelazowski .Wtedy bylo oki i super , bez wiekszych problemow a sprawy wewnetrzne zalatwialismy miedzy soba w kantorku, takze nikt nie wiedzial o ewentualnych spornych sprawach , ale tylko i wylacznie zwiazanych z produkcja .
zdjecie uzytkownika
teofil - 2015-02-19 22:30:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możecie napisać przykładowe zarobki ? Szukam pracy mam już nóż na gardle i czarne myśli :(
zdjecie uzytkownika
Majster - 2015-02-27 12:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę że w tym zakładzie to sama klasa robotnicza , fizole po OHP, albo tylko skończył ledwo szkołę zawodową ;].. DO roboty Konie nie uczyło się to teraz trza dymać za damski CH**
zdjecie uzytkownika
www - 2015-03-03 20:08:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam a ja pracowałem w brembo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] szkoda czasu na ten zakład lepiej być na bezrobociu stawka 10,70 brutto
zdjecie uzytkownika
doget - 2015-03-04 13:17:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc chcialem sie zapytac jak wyglada praca spawacza oeratora w sosnowcu pozdrawiam ile mozna wyciagnac
zdjecie uzytkownika
magnetmarrelirfn2 - 2015-03-06 21:09:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
taczer baranie, idz na policje hehehe, kolega adwokat nie chce pomoc
ustawiacz za dyche hehehe
zdjecie uzytkownika
felek - 2015-03-07 16:31:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magnetmarrelirfn2 - 2015-03-06 21:09:26]:
Bo kolega adwokat ma rozum a taczer nie, ustawiacz co cała dniówke w palarni przesiedzi
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-28 07:26:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co tu taka cisza? przepracowałem u was kilka dni i zrezygnowałem, bo nie da sie pracować w takim bajzlu ta firma to jest dramat
zdjecie uzytkownika
greg - 2015-03-29 18:52:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-28 07:26:51]:
Widocznie jesteś miekki ..ujem robiony skoro uciekłes po paru dniach
zdjecie uzytkownika
adam - 2015-03-31 17:48:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
bo tam pracują same bezmózgowcy omamieni tchórzostwem.
zdjecie uzytkownika
taboret - 2015-04-01 10:50:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [adam - 2015-03-31 17:48:17]:
to zycze ci powidzenia w znalezieniu pracy u nas a kraju jak tutaj ci sie tak nei podobalo... nie ma miodu ale jak robisz swoje starasz sie to da sie z majstrami dogadac i nie ma wiekszych problemow. Zarobki jak na poslkie warunki niezle ( ci co narzekaja tyle to niech ida do innych firm to sie dowiedza ile tam sie zarabia ) co do maszyn to szkoda slow bo wiecej zlomu sie produkuje niz dobrych sztuk ale jak masz jaja i nie jestes ciota to ogarniesz wszystko i nie ma tak zle. Burak - bez komentarza najlepiej pokiwac glowa i robic swoje bo niektore normy i wymagania sa totalnie nierealne! Nie chcialo sie nosic teczki trzeba produkowac rureczki !
zdjecie uzytkownika
belzebub - 2015-04-06 16:46:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam nierób ustawiacz taczer? Czy dalej liczy na pomoc kolegi adwokata? hahaha
zdjecie uzytkownika
magnetmarreli - 2015-04-11 22:05:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
teraz taczer na policje chodzi i pod biurko kudlatemu wchodzi, PARÓWA
zdjecie uzytkownika
Ryży - 2015-04-29 19:45:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A jak tam nowy majster vel Stępień?
zdjecie uzytkownika
renia - 2015-04-29 20:38:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jedna wielka masakra... Samo podp... przez tzw "kolegów" byle tylko sie wybic a najwieksza Konfitura ustawiacz napylarek Wojetk Przybylki .. piesek mistrza ktory nie dosc ze kabluje to jeszcze dodaje sam od siebie... Zarobki fajne ale co z tego jak nie obchodzi ich Dobry detal tylko porzadek na stanowisku i zeby wszystko w liniach stalo a i tak jeden wielki syf....
zdjecie uzytkownika
kolo - 2015-05-12 23:44:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bambo

Murzynek Bambo w Magneti mieszka,
Dobry był kiedyś z niego koleżka.

Po biurze się włóczy ucha zasięga
Oj będzie dzisiaj z h u jem udręka

A gdy na hale od Moni wraca,
Psoci,i miesza - to jego praca.

Aż Burak krzyczy: "Bambo, łobuzie!"
A Bambo czarną nadyma buzię.

Burak powiada: "Opie rdol człeka",
A on do kibla sesrany ucieka.

Kierownik prosi: "Chodź dziś pod biurko",
Obrobisz dzisiaj moje podwórko

Lecz Burak kocha swojego synka,
Bo dobry chłopak z tego Murzynka.

Szkoda, że Bambo czarny, wesoły,
Nie trzyma z ludźmi honoru strony.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-05-15 14:40:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Potrzebuje numer do majstra guzika jak najszybciej z góry dzięki
zdjecie uzytkownika
,,,,,,,, - 2015-05-30 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Powiem tak Ci którzy mają znajomości typu przydupas pociotek Wieśka zwanego prezesem to mogą chodzić po hali pól nocy nic nie robic a i tak wiedzą ze nie zostaną zwolnieni dodam tylko tak na marginesie że pociotek prezesa mógłby sie zaczac myć , bo śmierdzi człowieku od Ciebie jak z obory. Wracając do początku masz znajomości mozesz nic nie robic a i tak Cie nie zwolnią, nie masz znajomości to choćby nie wiadomo jak sie starał to i tak Cię zwolnia bo liczą sie przydupasy mający poparcie tak ja nierób Sebuś pociotek prezesa i jeszcze jeden narkoman zwany Eminemem. Reszty palących marihuane po kiblach i palarni wymienie później
zdjecie uzytkownika
spacerowicz - 2015-06-21 22:23:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
planuje iść do MM w Sosnowcu, jaka atmosfera? na kogo trzeba uważać i jak z majstrami, spoko ludzie?
zdjecie uzytkownika
olek - 2015-06-23 05:52:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [spacerowicz - 2015-06-21 22:23:47]:
Do którego mm masz zamiar iśc na Zagórzu czy na Mikołajczyka?
zdjecie uzytkownika
spacerowicz - 2015-06-23 19:46:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mikołajczyka
zdjecie uzytkownika
Elvis - 2015-07-01 18:51:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Co to jest ten WCM może mi kots wytłumaczyć na czym to polega i po co tyle ludzi się szwędało dzis po hali?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Magneti Marelli?
Zadaj pytanie
alert