Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli Exhaust Systems Polska

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
bolllo - 2014-11-01 09:26:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
I rek to wielki katolik 9z teori i praktyki ) ale zapomina o 10 przykazaniach
i pewnych zasadach, tak jak judasz.
zdjecie uzytkownika
mmes - 2014-11-02 17:37:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek to jest wystraszony i posrany a do tego innych opieprza ze nie robią, ale swojemu przydupasowi taczerowi pozwala na wszystko. (korki) taczer nic nie robi chodzi bawi sie telefonem albo siedzi w palarni i Iruś mu nic nie powie. Może oni sa parą?? jesli chodzi o zwiazki to najlepiej sie wypisać po co złodzieja placic składki jak i tak nic nie robią!!!
zdjecie uzytkownika
hjbsdj - 2014-11-04 08:08:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Du raj ale stworzyłeś warunki do pracy.
Obozowo w każdym calu... Układy ,układziki
Niech ci ziemia lekką będzie...
zdjecie uzytkownika
ucieszony - 2014-11-06 17:19:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dobrze, że Marka R już nie będzie. Ten typek miał człowieka za zero. Z nim nie dało się współpracować- zero szacunku dla ludzi. Atmosfera w zakładzie znacznie się poprawi. Przełożony powinien być wymagający, ale nie powinien nikogo poniżyć wykorzystując swoją przewagę. Jak najmniej takich osób w MM.
zdjecie uzytkownika
grabarz - 2014-11-06 20:56:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ucieszony - 2014-11-06 17:19:01]:
To Marek R. zostaje zwolniony?
zdjecie uzytkownika
Anczeloti - 2014-11-07 17:19:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
możecie nosić w pracy rejestratory dzwięku ?
zdjecie uzytkownika
ucieszony - 2014-11-07 17:22:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Anczeloti - 2014-11-07 17:19:32]:
tak zwolnili go
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-09 12:51:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Weź idź człowieku na strone tej firmy w której pracuje ta kobieta!!! Zaśmiecasz strone swoimi żalami. A jeszcze lepiej bedzie jak pójdziesz do psychologa bo masz problem z glową
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-11-09 19:33:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Bambo

Murzynek Bambo w Magneti mieszka,
Dobry był kiedyś z niego koleżka.

Po biurze się włóczy ucha zasięga
Oj będzie dzisiaj z h u jem udręka

A gdy na hale od Moni wraca,
Psoci,i miesza - to jego praca.

Aż Burak krzyczy: "Bambo, łobuzie!"
A Bambo czarną nadyma buzię.

Burak powiada: "Opie rdol człeka",
A on do kibla sesrany ucieka.

Kierownik prosi: "Chodź dziś pod biurko",
Obrobisz dzisiaj moje podwórko

Lecz Burak kocha swojego synka,
Bo dobry chłopak z tego Murzynka.

Szkoda, że Bambo czarny, wesoły,
Nie trzyma z ludźmi honoru strony.
zdjecie uzytkownika
qq - 2014-11-10 11:26:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ale jesteś głupi; nie wiesz czy mam chłopaka a gadaszjakbyś to wiedział. jesteś idiotą. przyjdz udowodnij gnoju, że mam chłopaka. popierdolcu.
zdjecie uzytkownika
mumin - 2014-11-11 00:22:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kolego dlaczego podszywasz się pod kogoś widać że sam jesteś posrany i wydygany na maksa i próbujesz namieszać tacy jak ty właśnie sieją ferment między ludźmi
obu brygad
zdjecie uzytkownika
mumin - 2014-11-11 11:49:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [mumin - 2014-11-11 00:22:15]:
Niby dlaczego tak twierdzisz ze podszywam sie pod kogoś? i skad pewnosc ze jestem posrany? Taki mocny w gębie jesteś? a fermentu nie trzeba siać bo on juz jest dawno temu zasiany.
zdjecie uzytkownika
ziomek - 2014-11-11 16:34:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [qq - 2014-11-10 11:26:20]:
Powiedz gdzie i kiedy to przyjde :)
zdjecie uzytkownika
paulina - 2014-11-12 12:49:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie na Firmę Magneti poluje juz od dłuższego czasu lecz teraz nie ma żadnych ofert w adeco . Nie wiecie w jaki inny sposób mogę się starać.
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-12 14:21:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina - 2014-11-12 12:49:45]:
Jak masz znajomości to ktoś Cie może wkręcić a jak nie to pozostaje czekać na oferty adecco
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-11-13 17:44:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [paulina - 2014-11-12 12:49:45]:
Teraz przyjmują przez "GiGroup" w Katowicach.
zdjecie uzytkownika
euGeniusz - 2014-11-13 21:23:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-11-13 17:44:44]:
Do którego Magneti teraz przyjmuja tego na Zagórzu czy na Mikołajczyka?
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-16 08:59:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czubka Marka R. zwolnili hurraaaaaaaa mam nadzieje ze następny bedzie psychopata Irek
zdjecie uzytkownika
magnetmarreli - 2014-11-16 20:20:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
powinni zwolnic tego kmiota Irka ponieważ on sie nie zna na robocie, ale najlepszy jest (usunięte przez administratora)tłuman masakra. ooo i taczera poowinni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nieroba, ten to dopiero w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wali, ale wchodzi pod biurko to może sobie pozwolić.
(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
magnetmarreli - 2014-11-16 20:42:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a najlepsze że tam robią same barany ,ktorzy nazywają sie spawaczami hehehe ,wy nie macie bladego pojęcia o spawaniu debile. Ogolnie odradzam ten zakład zero szacunku dla pracownika. Pozdrawiam pseudo spawaczy
zdjecie uzytkownika
edek - 2014-11-17 17:30:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [magnetmarreli - 2014-11-16 20:42:37]:
Taczer wchodzi pod biurko i za to ma pozwolenie od Irka zeby nic nie robic a inni musza zapieprzać
zdjecie uzytkownika
domel - 2014-11-19 21:07:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Taczer powiedz jak smakuje pyta Irka?
zdjecie uzytkownika
belzebub - 2014-11-21 08:41:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sami profesjonaliści. Odpieprzcie się od Irka- jedyny spoko majster na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
totalne tyły - 2014-11-21 11:06:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na tym zakładzie nigdy nie było normalnych majstrów pasternak debil i konfident nieudacznik życiowy, rejdak to wiadomo wariat i szumowina,no a ten cały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] roman ta yebana łajza zakładowa jełop pyerdolony to już jest w ogóle totalne dno.....
zdjecie uzytkownika
berg - 2014-11-23 13:06:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Irek ? spoko majster? to jest zwykły podp ierda lacz który zrobi wszystko dla kariery. Sprzedaje się jak judasz. Jest bez zasad.... niestety.
Wiersz o murzynie wszystko wyjaśnia.

Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x