brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

Yyy 2017-07-14 21:59
Panowie czy jest jakis przestuj do 15.08?
rurarz 2017-07-15 07:54
znacie nowego kierownika na produkcji, jest w porządku? jak traktuje pracowników?
Swoją drogą, dobrze ze dzisiaj inwenture wymyslili bo pogoda barowa to I sobota wleci. podobno nawet Dyrektor sie pofatygowal od rana. widać, że w końcu robi porządek z tymi biurowymi I na produkcji
kleje latawce 2017-07-22 22:43
jest OK!
jedyny w ostatnich dwóch latach co umiał się odnaleźć...
pomijam oczywiście kuleje bo ten ten jest wybitny :)
koniu 2017-08-16 10:26
tej słynny kuleja jest spoko tylko ma jedną wadę! pracuje w magneti
Gość 2017-08-17 19:44
Dzień dobry,
Chciałbym się zapytać jakiego wynagrodzenia można się spodziewać za staż w dziale inżynieri procesu.
Pozdrawiam
WIWALAKULEJA 2017-08-18 20:29
Najlepiej Kuleje zapytać on wie,
on wszytko wie!
1
fiat 500 2017-08-21 22:01
Niech nie narzekają ,że nie ma ludzi do pracy bo ludzie są tylko trzeba zredukować administrację , która jest nadmuchana jak balon aż się roi na palarniach od granatowych koszulek. To towarzystwo chodzi od palarni do palarni nie wiedząc co ma ze sobą zrobić,ale żeby doszło do radykalnych cięć zakładowych nierobów to trzeba dyrektora a nie kalesony.
7
hyleczolo 2017-08-22 22:02
w chwili kiedy zatrudnili niejakiego kukleje podobno firma stanęła twardo na nogach i z dnia na dzień ma się coraz lepiej, wydajność wzrosła złomu mniej apsencja spadła okólnie zapanowała ogromna euforia w zakładzie a ludzie są serdeczni dla siebie bo robota idzie i wypłaty większe, nawet firmę spżatajaca wymieinił i zapanowal łat i pożadek na chali
Ciekawy 2017-08-23 10:57
Jak ma być dobrze, skoro liderzy to nieroby... O jednym krążą już wyjątkowe "plotki" nie ładnie, oj nie ładnie... Tak robić zamiast pracować...
Niech ktoś w końcu zrobić porządek w zielonych cwokach...
2
znudzony 2017-08-23 13:18
rzeczywiście z tą firmą coś jest nie tak ,na hali bałagan dziadostwo maszyny to złom zamiast w nie inwestować to wyremontowali kible w biurowcu, ściany postawili, na to mają pieniądze jak tak dalej ta dyrekcja będzie postępować to rzeczywiście ten zakład padnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2
... 2017-08-24 10:13
NAJGORSZA FIRMA ! SMRÓD BRUD I UBÓSTWO
1
Rurarz 2017-08-24 17:55
Ci trzeba zrobić, żeby móc stać i nic nie robić? Tak jak ta niska od dłuższego czasu?
myslacy 2017-08-29 16:52
Pracuję w zakładzie długo, ale takiego dziadostwa to nie widziałem .Pełno stażystów , inżynierów i z tego wszystkiego kupa. Czym się zajmują pracownicy biurowi, umysłowi- chyba są od zarządzania. Jakie mamy zarządzanie, gorzej niż źle. Zwykłym ludziom pracuje się ciężko, bo przecież nikt nie lubi pracować w bur...
1
nie ciekawie jest 2017-08-30 11:26
dwóch majstrów i pięciu liderów na każdą zmianę to już jest naprawdę koniec tego zakładu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
Kolo 2017-08-31 02:00
Ta nowa firma sprzątająca to syf
2
Lider 2017-08-31 14:25
Jednym słowem bałagan
Nk 2017-08-31 17:51
Bagno
Ciekawy 2017-09-01 04:42
Przez takich liderów i mistrzów ????

Bród smród i ubóstwo...
Nick 2017-09-01 04:54
Już mamy na zmianie 1 mistrza i 4 liderów... Którzy mało co robią... Będziemy mieć więcej nierobów...a jest tylko jeden sposób żeby było dobrze... 3 mądrych mistrzów i starczy. Zero liderów i dodatkowych mistrzów...

Zakład schodzi na psy
3
T 2017-09-01 19:57
Czy da się u was na śniadanie kupić ciepłe parówy z wody?
Lala 2017-09-01 20:29
Tak parówki i obiad
Batman 2017-09-02 20:42
Dokładnie, tak jak było kiedyś 3 mądrych majstrów i bez liderów dawali radę a teraz są liderzy którzy rozdają robotę a taki majster jak Andrzej Kuleja to jest wogole niepotrzebnym. Gość na niczym się nie zna ale dla niego najważniejsze jest to że 10-go kasa się zgadza.
3
Nick 2017-09-03 08:14
Jaka była by to oszczędność dla zakładu, gdyby na nowo pokusili się na 3 nowych zaradnych myślących majstrów! I wtedy na chwilę obecną odpada po 4 zielonych nierobów z każdej zmiany .
Ale nie, lepiej dołożyć jeszcze po 1 niedorozwiniętym mistrzu, i po 1 zielonym nierobie na zmianie ... Paranoja [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic więcej.
1 lider pukał sprzątaczkę, kolejny przejął pałeczkę i znika z pracownica... Plotka głosi że w wiadomym celu [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kure.two!!!!!!
1
Batman 2017-09-03 11:13
A teraz zatrudnią drugiego głąba jak Kuleja i myślą że ludzie będą więcej robić zakład schodzi na psy. Tacy majstrowie są wogóle niepotrzebni bo nic nie robią nie pomagają a wręcz przeciwnie przeszkadzaja.
1
Joanna 2017-09-05 13:36
@Batman nie możesz nikogo obrażać na forum. Zachęcam do zapoznania się z regulaminem forum przed wystawieniem komentarza na temat firmy Magneti Marelli http://www.gowork.pl/regulamin. Czy możesz powiedzieć dlaczego masz takie zdanie o firmie?
PrzemekByłyLider 2017-09-05 17:16
Tu nikt nikogo nie obraża, człowiek wyraża opinie na temat firmy. A prawda jest taka że zatrudniają osoby na stanowiska kierownicze ludzi którzy są tępi jak Andrzej Majster Fleja. Joanna nie panikuj trzeba wreszcie napisać dosadnie aby więcej głąbów nie zatrudniali.
Lord 2017-09-07 16:40
Kto kogo tam bierze w obroty???.
Wiadomo że firma schodzi na psy.
Ale że aż tak ???
Nick 2017-09-09 04:41
Lider - podwładną :)
Mistrz 2017-09-09 13:39
Niech każdy robi swoje to co do niego należy według swojego stanowiska - sumiennie i będzie dobrze. A cała reszta sierot NERKI zostanie doceniona przez kierownika produkcji i dopilnowana, panowie do pracy. Pozdrawiam
2
Nick 2017-09-13 09:43
Dobrze powiedziane, szkoda że nie wyciąga się konsekwencji od osób które zamiast robić to co do nich należy - i pracować sumiennie. Znikają sobie z liderem, praca to nie miejsce na romanse! Mają pracować! A jak ktoś nie robi to zwalniać!!!
2
Mistrz 2017-09-14 17:31
Mam nadzieję że kierownik produkcji oraz dyrekcja zakładu przeanalizują prace niektórych team,maszyn - liderów. I wyciągną konkretne wnioski, czas na zmiany tzw. liderów niektórych. Do pracy na produkcję panowie, Pzdrawiam
5
Wscibski 2017-09-14 18:52
Zmiana R. S. Dominio 3.
ciekawski 2017-09-16 07:58
Z którą to pracownicą znika ten lider z dominio3?
Dugalabidajla 2017-09-16 20:32
Z ta małą w długich włosach
3
Rurasz 2017-09-17 00:42
To Dominio chyba tak działa, bo to już kolejny... Jak sobie nie zrobią z takimi elementami porządku to będzie coraz gorzej... Samowolka!!
zwzwxw 2017-09-17 14:10
To jak; ona ma na imię?
Ciekawskii 2017-09-17 17:06
O ile wiesz nie można tu podawać takich danych.
Jej imię to akurat jest mało istotne, jak i imię tego lidera.
marekS 2017-09-20 09:53
Czy to prawda że dni tej firmy są już policzone? Podobno zamówień coraz mniej euro6 się powoli kończy co będzie dalej ktos wie?
Joanna 2017-09-22 02:16
@marekS skąd takie informacje? Niedawno pojawiła się nowa oferta pracy na stanowisko Stażysta w Dziale Technologii. Może ktoś zechce aplikować? @Ciekawskii jakie masz doświadczenia związane z pracą w firmie?
Antoś 2017-09-24 13:07
Te same pytania zadajesz w kółko.Zmień płytę bo stajesz się męcząca. A jakie Ty masz doświadczenie w dziennikarstwie regionalnym ???
4
Joanna 2017-09-29 18:45
Firma Magneti Marelli poszukuje pracownika na stanowisko Automatyk. W ofercie napisali, że zapewniają zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w pełnym wymiarze czasu pracy, stabilność zatrudnienia, interesującą pracę w zgranym zespole. Czy ktoś może aplikuje?
1
Ciekawskiii 2017-10-01 01:41
Biorąc pod uwagę co się dzieje w tym zakładzie, to ludzie wolą uciekać niż się zatrudniać. Jeśli awans, to lepiej zmienić zakład... No chyba że się ma układy!!! Joanno pamiętaj że źle się dzieje na Mikołajczyka!!!
Joanna 2017-10-05 10:24
@Ciekawskiii dziękuję za Twoją opinię o pracy w Magneti Marelli. Jednak czy mógłbyś powiedzieć coś więcej? Rozwiń proszę swoja myśl. Co takiego dzieje się w firmie? Pamiętaj, że pozostawiając informację pomagasz osobom, które chcą podjąć tutaj pracę.
Lider 2017-10-05 18:19
Podejdź i im to powiedz w twarz a nie zgrywaj kozaka w necie
lider 2017-10-06 17:23
wszyscy narzekacie, że wam tak zle w tej firmie, to czemuście sieroty po komunie jeszcze nie poszli to innego zakładu? jeśli wam tak żle to przypomnijcie sobie poprzednią dyrekcje I jak was traktowano. teraz przynajmniej traktuje was jak ludzi, stara się I poprawia warunki na każdym kroku.
zamiast to docenic, pracujecie po 7 godzin dziennie I jeszcze szukacie sposobnosci do obijania się po kątach.a na koniec tylko narzekacie. jakie to typowe...
3
rurarz 2017-10-06 17:25
Ja na Dyrektora nie dam złego słowa powiedzieć.
Jak miał ostatnio problem ze zdrowiem to o lasce przez kilka tygodni chodził I kuśtykał po zakładzie ale nas nie zostawił.
Pracuję już kilka lat I wiem, że problem ktore teraz mamy są za poprzednich lat I teraz dopiero wychodza
7
lola 2017-10-17 13:37
Hej, a czy jest szansa na umowe dłuższą niż miesiac? Zastanawiam się czy tam nie isć ale jak tam tylko umowy śmieciowe to ani kredytu ani nic :(
lola 2017-10-17 13:42
i wiem, że ludzie robią pod agencją długo ale czasem też agencje mają jakieś dłuższe umowy i to dla banku też jest jakaś gwarancja :(
serek topiony 2017-10-17 18:47
Są różne agencje również te towarzyskie i tam właśnie mogą być najdłuższe umowy. Lola bez złośliwości ale tam mogą też mieć podpisane z bankami i kredycik bardzo możliwy. Lola głowa do góry ja wierze w Ciebie!
Lola 2017-10-17 19:12
No podobno nie jest to takie proste ale chyba dobrze tam płacą :-) ja tam się ciężkiej pracy nie boję ważne żeby placili
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli