brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

Hahshaajzz 2017-05-06 00:16
Czy prowadzone są przyjęcia do zakładu?.
Antoś 2017-05-06 19:48
Tak.Rekrutacja prowadzona jest cały czas.Zakład Mgneti Marelli jest jak autobus miejski ,na jednym przystanku osoby wsiadają a na drugim wysiadają.Jeszcze trochę a dzielny Dyrektor pójdzie po bandzie i będzie zatrudniał Ukraińców tak jak to już jest u konkurencji.Oczywiście w obwodzie jest jeszcze rekrutacja na stronach afrykańskich tylko trzeba się zarejestrować.
Pozdrawiam Antoś
5
Noshehxs 2017-05-08 16:31
Panowie, gdzie można się ubiegać o pracę? , jest możliwość od razu pod zakład? , a jak nie to gdzie szukać źródła? .
Pozdrawiam
kx 2017-05-08 18:00
Adecco, Gigroup. Nie ma opcji od razu pod zakład.
gosc 2017-05-09 12:27
Mizgała to tylko umie sprawdzac czy masz okulary na nosie:)
2
Robol 2017-05-10 19:16
Co to znowu za wymysł że ma być dwóch mistrzów na zmianie? Niby w czym ma to pomóc?
Robol 2017-05-11 20:45
Dwóch mistrzów na zmianę 4 liderów Ludzie tyrają na nich a mistrzowie tępaki bez liderów nie wiedzą co się dzieje sami nie potrafią podjąć decyzji. wystarczy brak Jednego Lidera I np Mistrz Gucio albo Adaś z pustyni i puszczy Płacze i zmienia pieluchy co godzine Gdzie te czasy kiedy był Mistrz ani jednego lidera a zakład funkcjonował poprawnie. Proponował bym ta kasę co idzie na mistrzów przeznaczyć na podwyżki dla ludzi z produkcji ludzie poczuli by sie docenieni i dalej by robili swoje A Liderzy mogli by zarządzać produkcja W końcu maja nad sobą kierownika w razie gdyby co . A co to za sprawiedliwość że człowiek pracuje pod firma 7 lat ma 17zł na godz przychodzi Nowy i dostaje tyle samo i jeszcze marudzi ze na tym stanowisku nie będzie pracował bo ciężko ?? Może pani Moniko Docenimy tych starych pracowników bo ludzie to widza i coraz częściej maja tego dość A bez tych starych pracowników zakład długo nie pociągnie Maszyny mamy jaki mamy tam nie ma tylko włóż i wyjmij...
1
Nowy72u372u 2017-05-12 16:25
Witam, jak wygląda praca przez Adecco na hali C ?, zarobki, I po jakim czasie można przejść pod zakład. Pozdrawiam
Seweryn 2017-05-16 08:32
Będę Napewno
4
Joanna 2017-05-24 09:40
@nick @Papuga @Seweryn @Kapitan koks
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Wątek jest miejscem do zostawiania opinii na temat pracy w firmie. Nie jest to miejsce na obrażanie innych pracowników, czy też użytkowników wątku.
Rekin owczy 2017-05-24 12:09
Jeżeli zwracasz się do Kapitana Koksa to bardzo prosze o uszanowanie stopnia wojskowego i proszę nie mylić z osobą pod nickiem seweryn
Zosia Zamosia 2017-05-25 20:23
Prawda ;)
wesoły 2017-05-26 20:14
buahahahahahahahahahahahahahahaha
Joanna 2017-05-29 12:02
@Seweryn @Rekin owczy chętnie dowiemy się o tym jak oceniasz Magneti Marelli jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników, czy też użytkowników portalu. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
1
nowy 2017-05-30 18:54
przez jaka firmę idzie się przyjąć do zakładu na produkcje i po jakim czasie jest szansa przejść pod zakład
Manolo 2017-05-31 07:40
Przez adecco lub GI group. Przez agencję pracujesz 18 miesięcy. Jeśli się sprawdzisz tzn.będziesz chodził soboty nie będziesz chorował wykażesz się że jesteś pracowity i dyspozycyjny jest duża szansa że zostaniesz umowę pod zakład. Ale trzeba chciec pracować a nie udawać że się pracuję.
Koń 2017-06-01 21:45
Kochani zapraszamy jak co roku na impreze zakładową która odbędzie się w czerwcu na ludowym .Będą walki kobiet w kiślu , biała parzona , żurek , dużo gorzoły tańce przy muzyce cygańskiej zawody w puszczaniu latawców oraz mecz piłki nożnej kobiety kontra księża z parafii sosnowieckiej.Serdecznie zapraszamy
HC-TD 97 2017-06-10 00:50
Może cię zatrudnią może nie to tylko zależy od tego czy Macaronii pozwolą na etat hehehehe
Scorpion 2017-06-21 16:35
Niech mi ktoś powie po co mają zatrudniać kolejnych majstrów tak aby było ich dwóch na zmianie? Mamy przykład że taki Kaleja chodzi na niczym się nie zna jedynie co mu wychodzi to pisanie donosow na ludzi i majstrów z innych zmian. Przyjmą takiego mało ogarniętego jak kaleja i na to kasa jest. A na podwyżki dla ludzi to nie ma.
1
Lisa 2017-06-22 14:09
Witam, odnośnie postojowego, kiedy muszę wracać do domu, ten dzień mam zupełnie nie płatny? Będę wdzięczna za odpowiedź :)
Janosik 2017-06-22 19:59
Proponuje nie przychodzić soboty nie rozmawiać z kaleją jak się nie uspokoi to odbedziemy z nim rozmowę wychowawczą poza terenem firmy. Nie pozwólmy się poniżać hanysowi co na niczym się nie zna. Bo o produkcji to on zielonego pojęcia nie ma. Wojna załoga kontra kaleja uważam za rozpoczęta
1
DZIADEK 2017-06-25 11:30
Szukałem opini o produkcie Magneti Marelli .
A znalazłem-" same kwiatki".
Mnie interesuje :jakość produktu.A nie Wasze "dyrdymały".
KUPIĆ czy nie ?!
@Janosik ,źle to robisz.
Janosik 2017-06-25 19:17
Dziadek stary jesteś i nie wiesz gdzie szukać. Tu sa opinie na temat pracodawcy a nie jakości produktów.
Rafi 2017-06-28 10:46
Ktoś orientuje się jakie zarobki przy pracy na samych weekendach przez Adecco?
Heńka 2017-06-30 07:18
a różne
kaleja 2017-06-30 11:54
niskie, wiekszosc ja zgarniam
Joanna 2017-06-30 12:11
@kaleja
duża część pracowników pracuje właśnie przez agencje zatrudnienia?
Czy zdarza się, by pracownik po jakimś czasie miał możliwość przejścia na zatrudnienie bezpośrednio przez firmę?
Heńka 2017-06-30 13:19
Pod zakład pracownik przechodzi krótko przed swoją emeryturą.Wcześniej nie ma na co liczyć chyba , że ma się znajomości .
3
Baba 2017-06-30 15:17
Kierownik już się zwalnia to jak musi być bałagan w biurze ale nic straconego. .bo wraca gości ktury był kiedyś majstrem on da rade
3
Joanna 2017-07-04 11:43
Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak oceniacie Magneti Marelli jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce na dyskutowanie na temat pracy poszczególnych pracowników firmy, szczególnie w przypadku podawania ich danych. Przypominam, że opinie nie mogą naruszać regulaminu portalu. Niedopuszczalne są między innymi wpisy zawierające treści wulgarne, czy naruszające dobra osobiste innych. Jeśli macie zastrzeżenia co do pracy konkretnych osób, to warto zgłaszać to bezpośrednio do firmy.
Uprzejmy 2017-07-04 16:18
Myślę że z opini wynika że wszyscy są bez i nie dobrzy. Spójrzmy każdy na siebie i poprawny to co nie funkcjonuje, przy okazji nikogo nie obrażając bo niestety ale może się to skończyć przykrymi konsekwencjami.
Ciekawy 2017-07-04 17:26
To gdzie pracownicy mogą się wypowiedzieć na temat swoich leaderow i przełożonych? Skoro jak widać są niezadowoleni? Bo szaraki produkcyjne muszą ciężko pracować, a ludzie bez pojęcia snują się jak przysłowiowy smród po gaciach?
Oceniając liderów i mistrzów - oceniają pracodawcę... Ci ludzie to bezpośredni przełożeni... Może kadra kierownicza wzięła by się za 'porządek' wśród 'liderów'?
Ocenie pracodawcę - zarobki w porządku, wypłaty w terminie. Liderzy porażka!!
technics 2017-07-04 18:32
Stłuczenia, zwichnięcia, wieczny ból pleców to codzienność ludzi z produkcji, ileż qurwa można patrzyć na siebie i wiecznie się poprawiać? Z drugiej strony chyba z szesciu kierowników w ciągu dwóch lat, trzech dyrektorów, co chwila jakiś mondrala majster co pozjadał wszystkie rozumy i wielce będzie rewolucje robił a po miesięcu wychodzi ze ciemny byk co zielonego pojęcia niema o niczym oprócz kablownia i tak robi swoją pseudo karierke, Ut- leży, logistyka-leży, hr-leży, skora i jego "technologia" to smiech, QC ratują tylko firmy zwenętrzne, bhp istnieje tylko przed wcm-em, zarobki padaka, podwyżki tylko dla przydupasów leserów, liderzy większośc no comment, mnóstwo ludzi bezproduktywnych-coraz więcej każdego miesiąca, zakład grubo pod kreską, nie jest tak?
Piszesz że to może się skończyć przykrymi konsekwencjami, pewnie że może ale sorry stary sama produkcja wszystkiego nie dzwignie, a ryba zawsze psuje się od głowy.
2
Ciekawy 2017-07-04 18:59
Zgadzam się z tobą, ale ci pseudo liderzy osłabiają. W 80% są to ludzie bez ogłady, pojęcia jak i z brakiem kultury osobistej. A "mistrzowie" ślepo wierzą a to największe nieroby- jedyne co robią co zbierają braki... Nawet z poprawnym wypisaniem raportu produkcji mają problem...
2
pracuś 2017-07-05 06:56
zgłaszając do firmy na drugi dzień zostaje się zwolnionym albo przerzuconym na inną zmianę tylko po to żeby za chwilę dostać wymówienie. wszyscy to widzą jak pracują liderzy na poszczególnych zmianach i nikt z tym nic nie robi. mają przyzwolenie!!!! niech kadra zarządzająca wpadnie na nie zapowiedziane wizyty to sama zobaczy jedni robią wszystko żeby było dobrze a inni to olewają są pewni swojej posady że jej nie stracą nich wrócą na produkcję i robią te swoje normy zobaczymy czy dadzą radę!!!
1
nowy 2017-07-05 07:14
pisanie sugestii następna sprawa, po co tyle zachodu jak na bieżąco nie są wpisywane w dodatku tylko papier się marnuje nic nie jest realizowane nie które pomysły od zeszłego są zatwierdzone i nie są realizowane, babki z bhp tylko chodzą i o okulary się czepiają niech porobią trochę na hali i zobaczą jaka jest rzeczywistość olej z maszyn się leje żadnych sorbentów nogi można połamać, maszyny z rękawiczkami porażka ilość wyliczona, a czasami nawet i po dwie pary rękawiczek na zmianę trzeba - a tu maszyna ci nie da bo limit wyczerpany!!!! najlepiej w jednych i tych samych przez tydzień robić to nic że uje......bane śmierdzące po przecierane, a na przerobach jak nie ma papieru ściernego linia stoi brak produkcji , papier ścierny to podstawa na giętarkach na ast a czasami i na piłę trza podkładać. gdzie tu logika pytam??????
2
Joanna 2017-07-05 13:09
@Ciekawy
2017-07-04 17:26
Oczywiście, liderzy i kierownicy mają ogromny wpływ na to jak pracuje się w firmie. Masz racje mówiąc, że zachowanie przełożonych odbija się na wizerunku firmy oraz ocenie pracodawcy. Dlatego rozumiem, że pracownicy mają potrzebę rozmowy na ten temat oraz zawierają takie informacje w swoich opiniach. Jednak komentarze zawierające dane osobowe pracowników, czy kierowników lub przełożonych, po których do tego padają słowa wulgarne i inwektywy nie są dopuszczalne.
Cam 2017-07-05 13:56
Praca jest 2 czy 3 zmianowa?
STF2 2017-07-06 16:20
Praca jest na 3 zmiany w systemie 3 2 1 tzn nocki popołudniówki ranki
Lala13 2017-07-07 00:20
Śmieszne nie wszyscy pracownicy agencyjni narzekają pracujemy dwa razy więcej niz zakładowi wiecznie zmęczeni a stawke mają wyższą i tak im źle umowy co miesiąc człowiek tyra cały miesiąc bez przerwy i jak mają zwolnić to nas w pierwszej kolejności zakład bez perspektyw za nie dlugo bedziecie sami tyrac bo nikt z zewnatrz tam nie przyjdzie zero szacunku
3
Lala13 2017-07-07 00:24
Marne szanse
Sosnowiec 2017-07-09 10:22
Chyba żartujesz,ludzie pracują pod agencja ponad 3.5 roku i są tylko przerzucani z jednej agencji do drugiej co 18 mies..Nie masz wiatru w plecy to zapomnij o umowie pod zakład.Tłumaczenie że nie ma etatów hahaha.
pytajacy 2017-07-09 13:44
?
Nikt 2017-07-13 19:14
Cwaniak ty idioto sam kradniesz monolit a na chłopaków zganiasz
2
Yyy 2017-07-14 21:59
Panowie czy jest jakis przestuj do 15.08?
rurarz 2017-07-15 07:54
znacie nowego kierownika na produkcji, jest w porządku? jak traktuje pracowników?
Swoją drogą, dobrze ze dzisiaj inwenture wymyslili bo pogoda barowa to I sobota wleci. podobno nawet Dyrektor sie pofatygowal od rana. widać, że w końcu robi porządek z tymi biurowymi I na produkcji
kleje latawce 2017-07-22 22:43
jest OK!
jedyny w ostatnich dwóch latach co umiał się odnaleźć...
pomijam oczywiście kuleje bo ten ten jest wybitny :)
koniu 2017-08-16 10:26
tej słynny kuleja jest spoko tylko ma jedną wadę! pracuje w magneti
Gość 2017-08-17 19:44
Dzień dobry,
Chciałbym się zapytać jakiego wynagrodzenia można się spodziewać za staż w dziale inżynieri procesu.
Pozdrawiam
WIWALAKULEJA 2017-08-18 20:29
Najlepiej Kuleje zapytać on wie,
on wszytko wie!
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli