brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

administracja 2017-04-03 08:47
Jeszcze w tym roku zakład ma produkować reflektory na całą Afrykę , ponieważ w godzinach nocnych dzikie zwierzęta nie mają oświetlenia.
ALF 2017-04-03 13:40
cwaniak zostaw te kobiety w spokoju
Joanna 2017-04-03 13:47
Pracujesz w Magneti Marelli? Chętnie dowiemy się więcej na temat aktualnej sytuacji w firmie. Na jakie benefity mogą liczyć pracownicy?
1
alli 2017-04-03 16:35
To czemu jeszcze pracują nikt tego nie widzi czy maja klapki na oczach !!! Przełożeni powinni eliminnowac takich ludzi może i produkcja lepiej by szła!
2
Antoś 2017-04-03 16:56
Redaktorko od siedmiu boleści !!! Jeżeli chcesz się dowiedzieć na temat aktualnej sytuacji w firmie oraz warunków pracy i płacy to proszę o kontakt z Dyrektorem.
2
rurarz 2017-04-05 10:13
rozpieprzona produkcja ,załoga, a wcm to fikcja to jest to zarządzanie zasobami ludzkimi moniniii jeszcze do tego wszystkiego przyjmuje samych idiotów jak ten kaleja co nasz zakład to juz jest jego siódma firma a mizgała to już szkoda gadać totalne dno ten zakład z tego syfu już nigdy nie wyjdzie
2
nick 2017-04-05 19:02
chyba nareszcie pozbyli się tej pani... Brawo panie Kaleja!!
1
Euro5 2017-04-06 14:46
To ilu wy już tam macie zmian? Odszedłem jak był irek marvin i damian
nick 2017-04-06 15:05
Dziwne że z nowym miesiącem nie ma tej pani w pracy... Na nowej zmianie się nie pojawiła..
Przypadek??
2
xd 2017-04-06 15:31
@Euro5

Po nich przewinęło się jeszcze 2 kierowników i z 4 majstrów z czego jeden był ogarnięty i uciekł sam z tego syfu.
pełny parking 2017-04-07 10:52
ciekawe ile jeszcze przez ten syf przewinie si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kierowników i kretynów majstrów jak ten kaleja co ma w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zakład i produkcje bo sam powiedział że od tego są team liderzy ,a on jest tu tylko od zarabiania kasy i je...nia ludzi łazi tylko za tym mizgałą i mu po.....dala ciekawe co ten dupek zrobi jak mizgały braknie
1
Antoś 2017-04-07 14:17
Z tego wynika,że ten Kaleja ukończył szkołę nr.24 w Sosnowcu. Jeżeli taki jest jak czytamy to Dyrektor powinien się wstydzić,że ma takich kierowników,a może razem panowie uczęszczali do szkoły ?? kto wie?
2
OvO 2017-04-09 20:02
a w magneti dzięcielina pała, hheehehhe
ruda pała 2017-04-10 14:32
ilu tych [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] już było teraz następny dojdzie do kolekcji hehehehheheheeeee
1
rurarz 2017-04-14 08:19
jak chcecie coś zmienić pogadajcie z Dyrektorem. chłop lata po zakładzie od rana do nocy i sam widziałem że zawsze ma czas pogadać z pracownikiem. oby tak dalej
rurarz 2017-04-14 08:19
jak chcecie coś zmienić pogadajcie z Dyrektorem. chłop lata po zakładzie od rana do nocy i sam widziałem że zawsze ma czas pogadać z pracownikiem. oby tak dalej
rurarz 2017-04-14 08:21
jak chcecie coś zmienić pogadajcie z Dyrektorem. chłop lata po zakładzie od rana do nocy i sam widziałem że zawsze ma czas pogadać z pracownikiem. oby tak dalej
Edek 2017-04-23 21:47
Czy ktoś jest w stanie się wypowiedzieć o stażu w magneti marelli ? dział produkcji lub analizy pracy ? pojawiły się takie oferty, wcześniej je też widziałem, ciekaw jestem opinii :)
Antoś 2017-05-01 21:51
Zgłoś się z tym pytaniem do rzecznika Dyrektora Magneti - Marelli .W razie gdyby rzecznik miał problemy z tym pytaniem to Dyrektor bedzie kompetentny.Pozdrawiam Antoś
dyrektor pan władca i król 2017-05-02 18:21
tego kaleje głupka to radze wywalic, ten człowiek powinien być zutylizowany i odesłany ze swoją głupotą w kosmos
4
Baba z komet 2017-05-04 19:33
Ludzie jak wam tak źle i tak wszyscy z kadry kierowniczej wam przeszkadzają. To po co tam jeszcze pracujecie? Dlaczego się nie zwolnicie?
Marek S. ( mamusia była normistką?) Monika B. ( pracuję na rurach) Robert w okularach (też pracuję na rurach? I pseudo ustawiacz Taczer. Dlaczego schodzicie wcześniej na szatnie przed godziną 14?
7
Hahshaajzz 2017-05-06 00:16
Czy prowadzone są przyjęcia do zakładu?.
Antoś 2017-05-06 19:48
Tak.Rekrutacja prowadzona jest cały czas.Zakład Mgneti Marelli jest jak autobus miejski ,na jednym przystanku osoby wsiadają a na drugim wysiadają.Jeszcze trochę a dzielny Dyrektor pójdzie po bandzie i będzie zatrudniał Ukraińców tak jak to już jest u konkurencji.Oczywiście w obwodzie jest jeszcze rekrutacja na stronach afrykańskich tylko trzeba się zarejestrować.
Pozdrawiam Antoś
3
Noshehxs 2017-05-08 16:31
Panowie, gdzie można się ubiegać o pracę? , jest możliwość od razu pod zakład? , a jak nie to gdzie szukać źródła? .
Pozdrawiam
kx 2017-05-08 18:00
Adecco, Gigroup. Nie ma opcji od razu pod zakład.
gosc 2017-05-09 12:27
Mizgała to tylko umie sprawdzac czy masz okulary na nosie:)
2
Hitler 2017-05-10 07:46
Bo na niczym się nie zna jełop, więc próbuje się wykazać tym że wszyscy mają przestrzegać przepisów BHP. Ale o produkcji to nie ma zielonego pojecia. A może ryża pani z bhp mu dobrze daje i on ją wyrecza w pracy
Robol 2017-05-10 19:16
Co to znowu za wymysł że ma być dwóch mistrzów na zmianie? Niby w czym ma to pomóc?
Robol 2017-05-11 20:45
Dwóch mistrzów na zmianę 4 liderów Ludzie tyrają na nich a mistrzowie tępaki bez liderów nie wiedzą co się dzieje sami nie potrafią podjąć decyzji. wystarczy brak Jednego Lidera I np Mistrz Gucio albo Adaś z pustyni i puszczy Płacze i zmienia pieluchy co godzine Gdzie te czasy kiedy był Mistrz ani jednego lidera a zakład funkcjonował poprawnie. Proponował bym ta kasę co idzie na mistrzów przeznaczyć na podwyżki dla ludzi z produkcji ludzie poczuli by sie docenieni i dalej by robili swoje A Liderzy mogli by zarządzać produkcja W końcu maja nad sobą kierownika w razie gdyby co . A co to za sprawiedliwość że człowiek pracuje pod firma 7 lat ma 17zł na godz przychodzi Nowy i dostaje tyle samo i jeszcze marudzi ze na tym stanowisku nie będzie pracował bo ciężko ?? Może pani Moniko Docenimy tych starych pracowników bo ludzie to widza i coraz częściej maja tego dość A bez tych starych pracowników zakład długo nie pociągnie Maszyny mamy jaki mamy tam nie ma tylko włóż i wyjmij...
Nowy72u372u 2017-05-12 16:25
Witam, jak wygląda praca przez Adecco na hali C ?, zarobki, I po jakim czasie można przejść pod zakład. Pozdrawiam
Seweryn 2017-05-16 08:32
Będę Napewno
4
Joanna 2017-05-24 09:40
@nick @Papuga @Seweryn @Kapitan koks
Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi. Wątek jest miejscem do zostawiania opinii na temat pracy w firmie. Nie jest to miejsce na obrażanie innych pracowników, czy też użytkowników wątku.
Rekin owczy 2017-05-24 12:09
Jeżeli zwracasz się do Kapitana Koksa to bardzo prosze o uszanowanie stopnia wojskowego i proszę nie mylić z osobą pod nickiem seweryn
Zosia Zamosia 2017-05-25 20:23
Prawda ;)
Operator 2017-05-26 17:15
Kaleja mi dziś powiedział że nigdy nie odejdzie z zakładu, ze zalezy mu zeby jak najwiecej wycisnąć z zakładu.
wesoły 2017-05-26 20:14
buahahahahahahahahahahahahahahaha
Ciekawy 2017-05-26 21:55
Klaudia i germanek? Kto jest chlopem w tym związku?
1
Jonek 2017-05-27 09:37
Mam nadzieje ze mistrzyni 2 obszaru hala c wyleci z pracy razem ze swoim kierowniczkiem na bruk za nękanie pracowników i groźnie im.
1
Joanna 2017-05-29 12:02
@Seweryn @Rekin owczy chętnie dowiemy się o tym jak oceniasz Magneti Marelli jako pracodawcę. Jednak nie jest to miejsce do obrażania innych pracowników, czy też użytkowników portalu. Bardzo proszę o zachowanie kultury wypowiedzi.
nowy 2017-05-30 18:54
przez jaka firmę idzie się przyjąć do zakładu na produkcje i po jakim czasie jest szansa przejść pod zakład
Manolo 2017-05-31 07:40
Przez adecco lub GI group. Przez agencję pracujesz 18 miesięcy. Jeśli się sprawdzisz tzn.będziesz chodził soboty nie będziesz chorował wykażesz się że jesteś pracowity i dyspozycyjny jest duża szansa że zostaniesz umowę pod zakład. Ale trzeba chciec pracować a nie udawać że się pracuję.
Koń 2017-06-01 21:45
Kochani zapraszamy jak co roku na impreze zakładową która odbędzie się w czerwcu na ludowym .Będą walki kobiet w kiślu , biała parzona , żurek , dużo gorzoły tańce przy muzyce cygańskiej zawody w puszczaniu latawców oraz mecz piłki nożnej kobiety kontra księża z parafii sosnowieckiej.Serdecznie zapraszamy
Rekin owczy 2017-06-04 17:05
@Seweryn @Rekin owczy chętnie dowiemy się jak oceniacie pracę w Magneti Marelli oraz jak oceniacie pracodawcę .
Autorze przeczytaj to zdanie poniżej ,które spłodziłaś .Powinnaś wziąć udział w konkursie na najlepszego ''pismaka regionalnego'' pozdrawiam Joasiu Rekin owczy ))
HC-TD 97 2017-06-10 00:50
Może cię zatrudnią może nie to tylko zależy od tego czy Macaronii pozwolą na etat hehehehe
Scorpion 2017-06-21 16:35
Niech mi ktoś powie po co mają zatrudniać kolejnych majstrów tak aby było ich dwóch na zmianie? Mamy przykład że taki Kaleja chodzi na niczym się nie zna jedynie co mu wychodzi to pisanie donosow na ludzi i majstrów z innych zmian. Przyjmą takiego mało ogarniętego jak kaleja i na to kasa jest. A na podwyżki dla ludzi to nie ma.
Lisa 2017-06-22 14:09
Witam, odnośnie postojowego, kiedy muszę wracać do domu, ten dzień mam zupełnie nie płatny? Będę wdzięczna za odpowiedź :)
operator 2017-06-22 16:36
Dziś znów Kaleja mi się przyznał, ze na niczym sie nie zna, ale i tak kasę będzie doił z naszej firmy, byłem w szoku
Janosik 2017-06-22 19:59
Proponuje nie przychodzić soboty nie rozmawiać z kaleją jak się nie uspokoi to odbedziemy z nim rozmowę wychowawczą poza terenem firmy. Nie pozwólmy się poniżać hanysowi co na niczym się nie zna. Bo o produkcji to on zielonego pojęcia nie ma. Wojna załoga kontra kaleja uważam za rozpoczęta
DZIADEK 2017-06-25 11:30
Szukałem opini o produkcie Magneti Marelli .
A znalazłem-" same kwiatki".
Mnie interesuje :jakość produktu.A nie Wasze "dyrdymały".
KUPIĆ czy nie ?!
@Janosik ,źle to robisz.
Janosik 2017-06-25 19:17
Dziadek stary jesteś i nie wiesz gdzie szukać. Tu sa opinie na temat pracodawcy a nie jakości produktów.
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli