Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Magneti Marelli Exhaust Systems Polska

Pracowałeś w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
reporter TVN - 2011-03-10 15:21:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czy potrafi ktoś dodać prawdziwą opinię o tym zakładzie pracy? czy znajdzie się ktoś odważny kto udzieli konkretnej odpowiedzi? czekam na informacje które bardzo pomogą mi w realizacji reportażu do programu ,,Uwaga,, red. Tass.
zdjecie uzytkownika
ks - 2011-04-16 08:00:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam. Bardzo chętnie udzielę ciekawych informacji o MM. Pracowałem tam 15lat.Kontakt tel.[usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
ks - 2011-04-16 08:10:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
podałem zły numer prawidłowy to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
tede - 2011-10-13 11:23:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Czy to prawda że płaca w waszej firmie jest marna?
Słyszałem że zarobek jest nieadekwatny do obowiązków i pracy?
zdjecie uzytkownika
... - 2011-10-26 15:06:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ciekawe kiedy zaczną zwalniać pracowników biurowych.
Jest ich tam stanowczo za dużo.
Kiedy zrobi ktoś porządek i na kluczowych stanowiskach będą ludzie wykształceni odpowiednio do zajmowanego stanowiska.
zdjecie uzytkownika
donmarco - 2012-03-22 08:38:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jakie to szczescie ze odszedlem z tego przybytku ;-) Innym radze to samo. wiat nie konczy sie na Magneti Marelli.
zdjecie uzytkownika
zbik - 2012-10-27 10:28:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oblicze MMES to oblicze [usunięte przez moderatora] To nie samolot to nie człowiek to [usunięte przez moderatora]
zdjecie uzytkownika
bambo - 2013-02-13 19:53:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
kiedyś był w miare a teraz posrany i ciągle lata kablować -donosiciel
w końcu ktoś na niego doniesie że zamiast zajmować się produkcją gra w gierki dla dzieci przez internet
zdjecie uzytkownika
5 - 2013-02-25 08:54:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czemu tutaj wypowiadają się tal licznie spawacze ? czy magneti oferuje pracę tylko dla spawaczy ? a co dla wysokowykwalifikowanej siły roboczej , czyli pracowników produkcji oferuje mag. ekshaust wody tyrelli ?
zdjecie uzytkownika
www - 2013-06-14 22:13:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
sory ze ta nadmienie temat ale czy mozecie cos powiedziec wiecej o zarobkach i pracy mam oferte z posredniaka i nie wiem co mam myslec po przeczytaniu tego forum prosze o konkrety...
co sie robi...
za ile sie robi....
i czy wyplacaja normalnie w terminie....
czy sa jakies premie/dodatki....
z gory dzieki ;)
zdjecie uzytkownika
monia - 2013-06-16 22:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca jak w typowym [usunięte przez moderatora].
Zarobki marne.
Pracownicy traktowani są jak śmieci i niewolnicy.
Pan menadżer i reszta świty kadrowa, kierownik nie z tego ,, świata,,
Kto pracował i pracuje ten wie....
A ty zrobisz jak uważasz...
zdjecie uzytkownika
jakto - 2013-07-24 22:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam, na jakiej zasadzie zatrudniają w MMESP? :) czy jest opcja na umowę o pracę się zatrudnić?????
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-12 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dobry dojazd do miejsca pracy?
zdjecie uzytkownika
mm - 2013-09-14 08:26:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
czy seler jeszcze tam pracuje
zdjecie uzytkownika
kaspian - 2013-09-17 17:06:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chciałem się dowiedzieć, czy wiecie coś może na temat programów stażowych/praktyk dla uczniów/studentów? Jestem w trakcie szkoły samochodowej i szukam praktyk. dzieki
zdjecie uzytkownika
Pit - 2014-04-25 15:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kolo - 2010-11-27 12:55:14]:
Winem raczej tak.
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-05-20 21:01:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Magneti Marelli to naprawdę znana i szanowana na świecie marka. Co do praktyk to właśnie z tego powodu może być się trudno na nie dostać
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-19 13:54:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
[usunięte przez administratora]... Zarobki marne. zero rozwoju...
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-19 18:12:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [sebek - 2014-06-19 13:54:40]:
zaznaczam że ja to inny sebek. a co do Twojej wypowiedzi to mam pytanie o jakieś konrketne liczby jeśli chodzi o zarobki
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-24 09:30:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zarobki jak wszędzie, tylko niewspółmierne do wykonywanej pracy(usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
sebek - 2014-06-24 09:32:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
2000 i tyle....
zdjecie uzytkownika
Ania - 2014-08-08 21:36:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [ks - 2011-04-16 08:00:08]:
Trochę tam pracowałam,wiem jedno za żadne pieniądze bym tam nie wróciła.
zdjecie uzytkownika
pusty magazyn - 2014-08-09 21:42:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Ania - 2014-08-08 21:36:16]:
ten zakład to syf nad syfy zarobki marne bardzo nie kompetentne osoby na stanowiskach kierowniczych brak ergonomii na stanowiskach maszyny to złom nie polecam pracy w tyn bagnie omijajcie ten syf szerokim łukiem nie polecam tam pracy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
saga - 2014-08-11 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
mam pytanie gdzie mozna składac papiery napiszcie na e-mail lukaszszn@poczta.fm
zdjecie uzytkownika
IrasArgor - 2014-08-19 11:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jestem młodą osobą bez doświadczenia zawodowego czy mam szanse znaleźć tam zatrudnienie ?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli Exhaust Systems Polska
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski