brak logo

Magneti Marelli

Sosnowiec

Opinie o Magneti Marelli

witerblowjob 2016-07-01 19:27:59
moja mama ma 54 lata i waży 90 kg, gratuluję gustu, ale oczywiście pozdrowie....
3
pppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp 2016-07-03 09:52:14
proszę więcej koksu kupić od kolegi i dać ludziom będom pracować jak mrówki
2
Mikołaj Kopernik 2016-07-04 08:36:33
Witam, czy nadal na Volkswagenie pracuje Robert K? Albo Radek W? Może dział zmienili.

Robercik dobry jest he.... Nie wiem czy w pozytywnym znaczeniu słowa he he he.

Pracowałem w MM 4 lata - nikomu z mózgiem nie polecam - yeti walić nadgodziny coby był komplet, nie ma czasu na zakładanie rodzin!
ANTY MM 2016-07-04 08:42:15
Pan Włoch? Czy chodzi o Makarona? He he. Miałam okazję poznać - kawał (usunięte przez administratora)Lepsza kurry
1
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk 2016-07-04 13:59:19
do seberyna po więcej koksu i na Volkswagena
1
llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll 2016-07-05 18:39:15
witam koniec wiatra zbliża się hahaha
kama 2016-07-05 22:25:41
Troche dziwia mnie wasze komentarze ponieważ tak piszecie o złej kondycji firmy a jednka widać, ze prowadza rekrutację
stopsprawdźidź 2016-07-06 00:03:42
Prowadzą rekrutacje, bo ludzie bardzo szybko uciekają z tej firmy, a to dzięki dyrektorowi wichurze który poniża ludzi obraża ich i traktuje ich jak niewolników. Ale spokojnie kolejne pismo poszło do pip-u w końcu się wezmą za de..bila wichure
belmondo 2016-07-06 23:55:51
To Ty jesteś pewnie z grupy tych wystraszonych, jak Ci wichura powie na kolana to padasz i odrazu rozpinasz mu rozporek. Pożyjemy zobaczymy kto ma racje. Póki co dalej klękaj przed wiatrem i dobrze mu rób :)
1
Zniesmaczony 2016-07-07 07:39:00
Czyżby dyrektor na forum ip sprawdzimy bydło cholota tez ma znajomości nigdy nie wiesz o człowieku wszystkiego i to że zaperdslam na produkcji nie znaczy że jestem gorszy od ciebie robię co robię raz dobrze raz źle gdyby nie było choloty na dole ty na górze nie mialbys co robić
Zniesmaczony 2016-07-07 07:42:25
Znowu dyrektor miło widziec ip wszystko jest do sprawdzenia
Hmm 2016-07-07 07:49:47
Masz rację wszystko jest niby anonimowe ale regulamin to już malo kto czyta i wydaje mi się że w przypadku pip takie forum się przyda każdy się boi o pracę zwłaszcza ze leca ludzie co nie leza tylko naipierdalaja na Włochów a polak polaka gnoi
Bamber 2016-07-07 12:08:12
o Gustach się nie dyskutuje ważne że usta ma sprawne ......... hehehehehheheh 2 baty to jest to co lubi ołłjeeeeeeeeeeeeeeee
2
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2016-07-07 14:47:23
do roboty lenie a nie narzekać a komu się nie podoba to niech się zwolni i do zobaczenia
Ale jaja 2016-07-07 16:29:34
Jeżeli dyrektor mamy go sad pracy pip regulamin &9 punkt 3 kimkolwiek jesteś jesteś wielki byc może wiaterek sam się wywieje trza się zmowic na zakładzie koniec ponizania i nie szanowania idziemy tam zarabiać kasę a nie byc murzynami i popychadlami rozchwianego emocjonalnie goscia
4
kama 2016-07-08 17:27:13
Niby piszecie o tej niesprawiedliwosci a widze, ze maja aktualne oferty pracy i szukaja ludzi na rozne stanwoska czyzby byly to stanwosika ludzi ktorzy sie zwolnili, czy pracodawca ich zwolnil? bo oferty są nowe
abcdfg 2016-07-08 23:47:40
Ludzie sami uciekają jak widzą jak tyran dyrektor traktuje ludzi, a traktuje ich jak śmieci i niewolników. Obecny dyrektor to jest człowiek niezrównoważony psychicznie, potrafi przyjsc i wyzywać ludzi a za 10 minut przychodzi i chwali. Wiater albo ma coś z głową, albo coś ćpa
Abc 2016-07-09 07:38:45
Czesta rotacja jest spowodowana brakiem osiągnięcia zamierzonych celów te cele nie zostana nigdy spełnione bo nie działają maszyny detal na czas nie jest dostarczany na stanowiska cykle sa błędnie powyliczne za co karani sa ci na koncowym etapie produkcji bledy na gorze powodują niską wydajność na dole i w sapie niestety mamy to co mamy jako ktos na samym dole widzę że nigdy nie osiągniemy zamierzonych celów jakie szukanie detalu przez spawaczy jakie wykonywanie pracy za robota?brak organizacji powoduje rotacje na dole stad te ogłoszenia skoro starzy pracownicy nie sa w stanie wykonać zamierzonych celów jak to zrobi nowy?gora kryje górę dol się zmienia a cala organizacja i podejście do pracy kantorkow no niestety... wystarczy powstawiac kamery przez technologię na stanowiska pracy ...ale ... my na dile to murzyni którzy maja robić takie tepaki ...gora wie lepiej ...
hhrhhehehe 2016-07-09 22:45:12
głupek nawet nie wie jak wygląda symbol paragrafu, jeśli reszta walczących o "honor" też ma tak mały zasięg to powodzenia nam nie wróżę, wiatrek 1- walczący z wiatrakami - 0
j 2016-07-11 16:08:52
z tych opinii co tu przeczytałam wynika że praownicy są słabo traktowani i w firmie nie ma organizacji
rtrt5werrty 2016-07-13 21:06:20
widze ze calkiem niedawno pojawila sie od nich oferta pracy na stanowisko pracownika dzialu personalnego w Bielsko Białej wymagane jest wykształcenie wyższe (mile widziane ZZL, psychologia, socjologia),biegła znajomość języka angielskiego,gotowość do częstych podróży służbowych
jea 2016-07-14 22:57:48
@ Bombel towja wypwoiedz zawiera wiele informacji, ale można było je takze zawrzeć bez używania wulgaryzmów... a co do KARMY to w 100 % prawda. Zawsze wraca.
1
Bombel 2016-07-16 00:42:59
Owszem można by było bez wulgaryzmów może i by to nawet lepiej zabrzmiało ale człowiekowi brakuje słów na to co dzieje się w tej firmie ... dramat. .. każdy chce zarabiać... i każdy chyba by chciał przychodzić do pracy z uśmiechem i również z niej wychodzić z tym uśmiechem . :) .
Bombel 2016-07-16 00:43:22
Owszem można by było bez wulgaryzmów może i by to nawet lepiej zabrzmiało ale człowiekowi brakuje słów na to co dzieje się w tej firmie ... dramat. .. każdy chce zarabiać... i każdy chyba by chciał przychodzić do pracy z uśmiechem i również z niej wychodzić z tym uśmiechem . :) .
nic 2016-07-16 15:31:02
Gotowość do częstych wyjazdów służbowych czy znajomość angielskiego @rtrt5werrty nie stanowią dużego wymogu do spełnienia, bo przecież w zamian można dostać odpowiednie zarobki adekwatne do powierzanych obowązków. Socjale pewnie też się mogą trafić dla pracowników.
hitler 2016-07-16 19:35:13
do seberyna po prochy
kama 2016-07-16 21:27:03
jednym odpowiadają wyjazdy służbowe jednak wiadomo, ze konczy sie to kilkoma dniami nieobecnosci tez w domu, wiec chyba taka praca dla singli bardziej?
operacyjny 2016-07-17 10:53:29
Moi drodzy, mam pytanie do Was. Czy w Waszym oddziale pracował 2 lata temu dyrektor operacyjny Andrzej N.? Możecie się podzielić opinią, czy był bardzo pomocny i realizował politykę firmy w dobrym kierunku, szanując równocześnie pracowników? I czy kolejna firma może na niego liczyć?
roro 2016-07-17 18:46:11
@kama jak tak bardzo chcesz rodzinę zakładac na miejscu to załap się na rekrutację do nich na przykładowo pracownika działu personalnego, zatrudnienie jest na miejscu i jeszcze obiecują pakiet benefitów pracowniczych więc nie ma co narzekać moim zdaniem
tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt 2016-07-18 20:11:42
do roboty lenie a nie tylko piszecie bzdyry
figo 2016-07-18 21:08:27
największy oboż pracy w sosnowcu . do kibla ci nie wolno. śikać nie wolno , tylko ci wolno zapierdalać ci wolno
roo 2016-07-18 23:12:01
Wiadomo czy taki operator obrabiarek ma zapewnione jakieś benefity socjale?
mora 2016-07-19 22:52:43
ogólnie na wielu stanowiskach w firmie maja pracownicy obiecywane takie rzeczy jak Pakiet benefitów pracowniczych i kursy językowe, chociaż te ostatnie to nie wiem, czy są dla wszystkich stanowisk, musiałbyś się przyjacielu upewnić i zapytać kogo trzeba
Adi 2016-07-21 08:46:14
Ostatnio ruda bhp złapała kilku na tym, że palili przy drzwiach palarni. Zajmuje się pierdołami a na hali nie działające bariery, przewody na wierzchu, grzyby pourywane. Jeszcze raz przyjdzie ludzi męczyć o papierosy to piszę po włosku list do głównego zarządu i niech ją wypierniczą na bruk. Nie będzie pracowników terroryzować.
2
mniojojp 2016-07-21 09:17:33
pomijając te głupie karteczki, to to jest najgorsza behapówa od lat na tym zakładzie, nie robi NIC aby poprawic bezpieczenstwo, pewnie straci punkty wcm
1
do boju gws 2016-07-23 18:22:00
ta behapówa została tam przyjęta na zasadzie jakie gówno przyszło to takie niech będzie,zatrudniają tam samych zjebów do biura a ta kadra zarządzająca to totalne dno ogólnie na tym zakładzie konkretny koleś długo nie porobi tylko pocioty lub debile i kretyny a to wszystko przez naszą panią pseudo-kadrową która mówiła już kiedyś że na nasz zakład potrzebna jest nowa kadra żeby coś nowego wprowadzili , a ta nowa kadra wprowadziła konkretny burdel,kapłon totalny jełop nic nie umie, no a ten cały tomuś z oświecimia to totalne dno cały czas sra, nie długo będą pracowali pracownicy weekendowi także raczej zakład tego już nie wytrzyma finansowo
5
bąbel 2016-07-23 21:25:36
ja bym zwolnił kobiety po co on ne sąm baby na produkcji rur ale jaja to tylko unasz ten wiater ma pomysły aby tak dalej to teraz ukrajnców sąm tańszy
Ten sam 2016-07-23 22:51:53
Ci z biur popełniają ogromny błąd - nie słuchają i nie szanują pracowników.
To musi się skończyć tragedią i się skończy. Tyle, że dla nich. My robole szybko znajdziemy sobie inną pracę.

Nie rozumieją, że ich miejsca pracy są zależne od nas. Oni nam na złość to my im. Tyle, że my nie mamy żadnych konsekwencji a oni będą mieć ogromne.

Dlaczego produkuje się tyle złomu? Przypadek? Każdy ma dosyć tego poniżania i to My pracownicy doprowadzimy do tego, że wywalą całą administracje.

Tak więc albo się zmieni atmosfera, albo doprowadzimy do tego, że wyj**** wszystkich z administracji.

Czy na pewno tego chcecie?

jestem bogiem 2016-07-23 23:23:04
2 lata temu pracował u nas Andrzej n był to konkretny koleś prawdziwy dyrektor operacyjny ale po 3 miesiącach odszedł z tego jebane,o burdelu nie dziwie mu się- pozdrawiam
2
tekilana bank 2016-07-24 01:18:20
Uwalili nam soboty.
Bunt Panowie i Panie. Jesteśmy z większością dogadani, że produkujemy same bRAKI. Trwają rozmowy z resztą.
tony złomu 2016-07-24 18:34:06
my nie muśimy robić żadnych braków teraz braki będą robić weekendowcy i to tyle że zakład popłynie w pizdu ,tych weekendowców to wymyślił nowy zjeb zakładowy pizgała ma koleś takie pomysły że normalnie ja pie..ole najpierw zielone przepustki do kibla oczywiscie z ograniczonym sraniem i szczaniem potem jakieś pedalskie skrzynki narzędziowe na kanapki a teraz weekendowcy buhahahahahahahaha ciekawe co ten debil jeszcze wymyśli zje.any łeb jego wygląd też jest dziwny pewnie jest fanem freda flinstona pozdrawiam
2
Oko 2016-07-24 21:33:53
Niech wszyscy robiom braki i bedzie dobrze
operacyjny 2016-07-24 22:43:35
Jeśli prawdziwy dyrektor operacyjny, to czemu uciekł po 3 miesiącach? Bo nie trafił na gotowe i poukładane? Tak to każdy jest dobry, he he. Jakoś słabo to widzę. Dzięki za info.
baran 2016-07-25 12:42:02
braki braki dla dyrektora hura
wichura 2016-07-26 00:34:36
Uciekl bo na nic mu nie pozwolono, to był gość który miał łeb na karku jak widział że maszyna sie psuje, to kazał robić zapas zatrzymywał ja i naprawiał. Ale dyrektor ktrórym był wtedy Burak Janek D. na nic mu nie pozwoliłGdyby był normalny dyrektor to Andrzej by postawił tą firme na nogi. A tak to widać co produkujemy , więcej złomu niż dobrych. Teraz przejdźmy do sedna sprawy, ludzie niech zaczną schodzić punktualnie, jak skończą prace, a nie że taki Marek który miał tu mamusie normistke schodzi 30minut przed końcem zmiany. Mamusia juz tu nie pracuję i tyłka Ci nie uratuje, kolejny to ten śmieszny pseudo ślusarz a w zasadzie dwóch ten nowy Łukasz kurdupel który też schodzi wcześniej no i drugi Ireneusz z białej daci tez non stop schodzi wcześnie i ktoś mu odbija kartę to trzeba sprawdzić bo nie dośc że są nierobami to jeszcze wcześniej uciekają
3
Maciuś co ci jest? 2016-07-28 23:16:21
Ten palant powyżej można sądzić, że jest z drugiej zmiany. Sposób w jaki się wyraża o byłym kierowniku, daje to zrozumienia, że to jakiś obsrany czopek, włazidup, więc na 99% team z nazwy leader, reszty można się domyślić jaki buc jest takim cieniasem, że swoją nieudolność zwala na innych. Zapewne to przeczytasz krowi placku, więc bądź pewny że większość ludzi już wie kim jesteś, a dla konfidentów jest tylko jedna nagroda...nie, nie dostaniesz do possania, nie tym razem :]

Wracając do tematu, ludzie poczytajcie trochę kodeks pracy, dopytajcie, bo robią z Was, może Nas; frajerów na każdym kroku. Wszyscy mocni w gębie, ale grzecznie co sobotę, niedzielę do pracy. I te pieprzenie: bo mnie zwolnią ;( Panowie...i panie :) jak nie będziecie mieli szacunku do siebie, to każdy inny też was jak K* będzie traktował. Amen.


PS: Jakim trzeba być dupkiem, by pisać kurdupel o kimś 2cm niższym od siebie ??
1
wichura 2016-07-29 00:05:47
Jak jesteś taki odważny to podejdź do mnie jutro w robocie to pogadamy po męsku kozaczku internetowy. Kozak w necie pi....z..da w świecie
róże europy 2016-07-29 18:48:45
Magneti Marelli w Sosnowcu na Mikołajczyka to obóz pracy !!!
Nieudolność dyrektora oraz całej kadry w biurach jest porażająca !!
Jak można tak traktować pracowników !
W końcu ktoś zginie...
3ew 2016-07-29 20:44:49
hej widze ze niedanwo pojawila sie od nih oferta dla inzyniera jakosci do spraw produckji w Bielsko Bialej ktos moze napisac cos na temat tej pracy?wazne jestykształcenie wyższe techniczne (mile widziane mechaniczne, przemysł lotniczy, produkcja)
nickbonick 2016-07-30 20:58:33
DLA TYCH CO CHCĄ SIĘ PRZYJĄĆ

Pracowałem rok, ale się zwalniam, bo mam lepszą pracę.

Zarobek bardzo dobry, ponad 3 koła zarobicie z dwoma, trzema sobotami jako zwykły pracownik pod agencją.
Jedyne co to zacisnąć zęby i nie przejmować się tymi z góry. Ludzie są bardzo fajni, mam na myśli pracowników zwykłych, bo ci z biur to jakaś patologia, może po za kilkoma osobami.
Robota nie jest ciężka, dla tych, którzy wcześniej pracowali ciężko, ale trochę monotonna, chociaż zawsze coś się psuje, to jest jakaś rozrywka.
NORMY raczej ciężko zrobić, bo zawsze będą jakieś mikrozatrzymania, a każda taka minuta to sztuki w plecy, których raczej nie da się nadrobić.
Reguły jakie tam panują może i są trochę nie ludzkie, ale pracowałem na produkacjach o wiele gorszych.
Praca mało ambitna, tam się nie rozwiniecie, ale kasa się zgadza i nie ma jakiegoś wielkiego wyzysku.

Narzekają oczywiście pracownicy starsi, którzy pracują tam kilka lat - to zrozumiałe, że będą bo mieli lepiej a mają gorzej.
Zostaw swoją opinię o Magneti Marelli - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Magneti Marelli