brak logo

Security Plus

Warszawa

Opinie o Security Plus

lulek 2016-03-23 14:13:00
firma do bani... wszystkie obiekty po znajomościach i nowych nie widać.... najlepiej cieć z grupą aby kaska z PROFonu była....a Prezes wozi się razem ze swoim ISO które ni jak się ma do całokształtu...
gsr 2016-03-26 10:20:28
badałem sie u gości na bramie alkomatem dwa razy pokazało zielone weszłem do pracy majster mnie zawołał do przedmuchania a tam 0,180 to pytanie gdzie te ich alkomaty mają atesty żądajcie atestów i sprawdzajcie nr alkomatow bo napewno nie są kalibrowane a atesty wygasły z rok temu pewnie.
R.Z 1 2016-03-30 10:27:23
Jak sie idzie do pracy to sie nie pije ale wy w tych swoich mozgach macie jedno odwalic swoje w GSR i do sklepu na trójkącie i jazda po 8 browarów a potem rano stoicie w kolejce do alkomatu jak w urzedzie numerki zaczniemy wam wydawac.I nie zadziałało miałem 0.180 bo w drodze do szatni obaliles piwko jeszcze ktore skitrałes w gaciach,teraz zadziała alkomat bo ci go ruro w d....e wsadze pajacu.
Latacie od bramy do bramy jak te buraki 3 godziny bo wykazało i nie możliwe że cos mam no bo ja nie pilem kolega pił a ja tylko patrzyłem.Co za typy miernoty.
pozdrawiam.
2
Karo 2016-03-30 22:10:25
A ja już dwa lata na GSR robię i nie narzekam. Nie chlam bo nie lubię i nie opierda...m się. To pracuje. Już ilu was widziałem... Tylko mordami klepać i narzekać... Prezes jeździ BMW? Zatrudnij się na handlowca. Jak będziesz tak handlował jak narzekasz sam sobie kupić beemke. Matolku
Aaan 2016-03-31 07:54:47
Oferuja umowę o prace
lulek 2016-03-31 12:40:04
jak masz grupę to umowę dostaniesz jak wyprosisz kierowika a tak to lipton
Mis 2016-04-02 08:58:42
Alkotest pokazuje zielone jeśli masz poniżej 0,2 czyli normę dopuszczona prawem. Ty jesteś baran zes się z kierownikiem nie wykłócał, tylko na alkotest się złościsz. Dobra rada, nie pic przed robota!
Karo 2016-04-03 08:58:48
Dobrze ze sie Janek zwolnił bo dupska z biura nie ruszał .Nic nie można było załatwić, matoł milicyjny .oby więcej takich poszło to może firma ruszy z miejsca. Tego zycze
2
Mis 2016-04-05 16:21:38
@hhh masz rozumieć ze jak idziesz do roboty to nie pij
2
Orak 2016-04-05 20:08:13
A czy "pan" G.C jest coś lepszy ??? !!!
1
Ghjk 2016-04-07 19:28:11
A co ty masz do GC???
2
blabla 2016-05-01 20:11:13
powiem jedno
jedna wielka d....a ta firma pozakładała milion społek na pionków a teraz co 2 miechy nowa umowa szamboooo moze ktos sie tym z GSR zajmie.juz nie wiadomo jaka firma tam chroni.
z daleka ja uciekłem.
2
grzywacz 2016-05-10 08:42:35
Coś się dzieje na GSR bo kierownik warej...ko strasznie sie do security plus przypier...
1
mz 2016-05-17 13:48:38
Wpisy typu mają fajne oferty na menadżera , Handlowca są zapewne wpisywane przez warszawską gapę żeby niepochlebne opinie spadły niżej. Brawo za pomysłowość. Firma składa się z oszustów, manipulantów i z nikogo kto ma pojęcie o ochronie. Każdy w miarę inteligentny pracownik z perspektywami lepszej pracy ucieka od nich. Szkoda dobrych pracowników , którzy tam zostali...
1
zazul 2016-05-18 13:27:37
masakra na Biskupicach..... ekipa pożal się boże i menager zezowaty pizduś plastuś......stawki i umowy do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tysiące dziwnych spółek typu Gamrot???
1
Rec 2016-05-19 09:07:40
Sylwia weź już odpuść, wszyscy cię mieliśmy dość twoich fochów i awantur. Jak walczysz z prezesem to czego się spodziewasz? Ze cię pochwali. Załóż własna firmę i pokaz im jak się manageruje tak jak zawsze mądra byłaś. Powodzenia w szukaniu pracy znowu pół roku na bezrobociu. Nikt cię tu nie chciał
2
Grzywacz 2016-05-19 09:11:35
Blabla idź do juwentusa tam płaca co dwa miesiące albo do solida maja 100 społek. Się odzywasz jakbyś się wczoraj narodził. Wszędzie tak jest
2
pracownik 2016-05-31 22:04:41
Ja pracuję i nie narzekam, a wręcz przeciwnie, stawki mają lepsze niż w tych śmiesznych Solidach i Impelach. Jest ok, kto chce pracować to będzie pracował. Koniec i kropka, a kto ma lewe ręce do roboty niech dalej narzeka! Banda nierobów!
1
zdziwiony 2016-06-03 12:28:00
Ludzie, co wy za bzdury wypisujecie?! Firma jest ok, płaci na czas, wynagrodzenie porównując do innych firm ochroniarskich jest wysokie. Wymagają, ale za to płacą! Znajdzcie mi prace gdzie bedą płacic za leżenie? Mi się podoba, jestem zadowolony, i polecam tę firmę!
4
widz 2016-06-19 21:06:31
TWR jaki awans gratulacje
TO JUZ JEST KONIEC NIE MA JUZ NIC JESTESCIE WOLNI PAPAP
1
DED 2016-06-19 21:11:10
a KLAN rządzi alee jak w serialu juz głowny bohater na wykończenia haa
1
####### 2016-06-21 09:44:55
Jakie bzdury. sama prawda, nie wypłacają pieniędzy ze zlecenie i ekwiwalentu za urlop tym co odchodzą. Jaka firma ochroniarska jak 2 umowy zlecenie są na firmy sprzątające!!!
1
Byly pracownik 2016-06-22 08:30:13
Prawda nie wyplacaja za zlecenie wszystkim co odchodzą firma ogólnie dno a całe kierownictwo jeszcze większe . R.J inspektorek to totalne dno stawki żadna rewelacja są firmy które płacą więcej i dają umowy o pracę a nie tak jak w security+ zlecenie i sciema ze dostanie się umowę trzeba dobrze włazić w tyłek i strzelać z ucha żeby umowę o pracę dostać
bul 2016-06-22 12:21:27
zgadzam się z tobą w 100% firma dno i inspektorki, menagerki brak podstawowej wiedzy dotyczącej ochrony mienia.....żal pl
1
Byly pracownik 2016-06-23 08:39:09
Wreszcie wywalili Pana T.W.R lepiej późno niż wcale teraz kolej na inspektorów i managerów i całą tą śmieszna firme Security+ .Złożona z oszustów i nieudaczników
2
byly 2016-06-28 11:01:38
Ja praocwałem w tej firmie, odszedłem i jakos wypłacili mi wszystko co zarobiłem bez żadnej ściemy...widac ból [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] u Was w stylu nie chcialo mi sie pracować zwolnili mnie za lenistwo albo nieudacznictwo to wyżyje się na forum anonimowo - napinacze! Ja pracowałem, było spoko, mnie nie oszukali:)
1
xxx 2016-07-01 09:45:05
Wiecie ile GSR płaci Securiri Plus za przejęcie pana TWR?? jak się dowiedziałem to mi kapcie spadły. A reszta zap..tala za grosze!!! Ktoś musi się za to zabrać w koncu
4
kolo 2016-07-07 09:52:24
xxx, to powiedz ile?
1
były 2016-07-07 13:48:37
Podobno cieć statkowy musiałby pół roku po 300 godzin robić żeby dostać taką kase jak on będzie zgarniac co miesiąc. I nie wiadomo czy by wystarczyło hehe...
k..wa co za p..kraj
1
gruby 2016-07-09 22:37:35
Firma amatorska wszystko załatwiane na boku. Smarujemy to jedziemy.
3
wodz 2016-07-13 18:41:39
Firma krzak, normy ISO to przykrywka. Buty kup sobie sam jak chcesz pracowac.Wody nie dostaniesz do picia,napij sie Karnowki jak tak się pocisz. Na wyplate nie licz jak będziesz się zwalniać to są nasze standardy. Jak bedziesz się przyjmować kup od razu baterie do gareta i alkomatu. My się nie rozdrabniamy na takie wydatki . To nie są nasze koszty tylko pracowników w końcu chcecie u nas pracowac to musicie sobie zapewnić środki do pracy.
1
wodz 2016-07-13 18:42:05
Firma krzak, normy ISO to przykrywka. Buty kup sobie sam jak chcesz pracowac.Wody nie dostaniesz do picia,napij sie Karnowki jak tak się pocisz. Na wyplate nie licz jak będziesz się zwalniać to są nasze standardy. Jak bedziesz się przyjmować kup od razu baterie do gareta i alkomatu. My się nie rozdrabniamy na takie wydatki . To nie są nasze koszty tylko pracowników w końcu chcecie u nas pracowac to musicie sobie zapewnić środki do pracy.
7
pingu 2016-07-16 20:28:26
samochod to szrot pchają go co zgaszenie co za cyrk ,ostatnio ta ulewa a gosc zapierdziela cały mokry kładem bekka
drugi jezdzi jakims zielonym vw z burtami siwymi co za firma nas chroni.
i tylko dawaj przepustke dmuchaj w alkomat co masz w plecaku.
a ostatnio chyba im koło przednie dmuchneli stał na lewarku pół dnia hahah
3
mordega 2016-07-23 11:01:50
Ogólnie masakraaaaa co tu pisać patrol jedna wielka sciema brak ludzi super firma zapraszamy najlepiej inwalidów i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w
zatrudią od zaraz.
3
Blabla 2016-07-25 12:42:32
Podobno... Czyli Ch...J wiesz...
oblalalala 2016-08-08 12:38:38
Firma na plus, robie w niej 5 miesięcy, jak chcę to pracuje więcej, bo potrzebuje zarobić, stawka ok, ogolnie mi sie podoba, nie ma sie co czepiac, hmhmhhm tak wszedłem sobie tu przed podjęciem pracy i w sumie trochę się zniechęciłem i wystraszyłem, piszecie tak jakby to by [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] normalna praca, płacą na czas, wszytsko co do grosza, robią szkolenia, inwestuja w nas, grafik elastyczny.... mi sie podoba, nie narzekam przynajmniej
1
zupa 2016-08-09 00:47:56
jakiś podstawiony jesteś aby podnieść kiepską opinię firmy.... i tyle w temacie oblalalala
3
oblalalala 2016-08-10 09:56:24
A Ty jesteś podstawiony, zeby obniżyć opinię o firmie, pewnie jakis zdesperowany kierowniczek z juwentusa, impela czy solidu???
2
blblblblaa 2016-08-10 10:19:01
nom zdesperowani to niedługo wy bedziecie .........
bedzie zdziwko i rozczarownie ?????
powodzenia
3
KOWALSKI pingu 2016-08-10 10:21:14
no juz mord sie zawinął
król julian szuka nowego morda
do bojuuuu
3
beata 2016-09-14 15:11:14
firma to zupełne dno,kręcą i oszukują na godzinach stałych pracowników,przy G.C jeszcze jakoś to funkcjonowało a teraz za panowania per T.W to jest jakaś żenada,ten człowiek traktuje ludzi jak śmieci,zero w nim kultury zarowno do swoich pracowników jak i do innych osób a co najważniejsze obcina przepracowane godziny przez co zamiast całej wyplaty otrzymuje się połowe.Gdyby tak wszyscy ci ludzie którym nie zapłacił sie zgadali i poszli do sądu to może wkońcu by z tą firmą zrobiła Stocznia porządek.To się nadaje tylko dla prezesa stoczni
3
byly 2016-09-16 10:07:05
Jakie szkolenia, jakie wypłacanie pełnych należności! Widać że ktoś z biura to pisał! Zapewne aniołki prezesa upsss już nie prezesa :-D
3
ks.karol 2016-09-28 19:17:04
a ja dziś kończe przygode z tą firmą i jestem szczęśliwy .
4
pigu 2016-10-02 20:07:00
byłes jestes i zostaniesz gamoniem karol
4
ks.karol 2016-10-09 09:39:30
pigu wiem kim jesteś wiec wstrzymaj się z obrażaniem innych
Ryszard 2016-10-09 19:46:46
Te obcinanie pieniędzy nie ma żadnych uregulowań prawnych. Jest to wymysł p. Prezesa Boguckiego i służy tylko do dyscyplinowania pracowników w myśl zasady : im wyższa kara, tym większe oddziaływanie na kształtowanie postaw. Puki co, to Inspekcja Pracy nie pomaga osobom zatrudnionych na umowach "śmieciowych". Jedyną prawną drogą jest wniesienie pozwu do Sądu z powództwa cywilnego. Jednak można powiadomić o stosowanych praktykach przez pracodawcę Departament Zezwoleń i Koncesji MSWiA e-mail waii@mswia.gov.pl. Na podstawie skarg MSWiA MOŻE COFNĄĆ FIRMIE WYDANĄ KONCESJĘ na ochronę osób i mienia.
Miro 2016-10-12 22:00:31
Wypłata na czas i nie mam nigdy nic obcięte. Na stoczni co miesiąc 200-300 premii, ale nie dla lewusów...
efrb 2016-10-13 19:43:41
@Miro super że w firmie są jednak oferowane premie a jeszcze wiadomo może od czego one tutaj zależą? bo podejrzewam że są one takie uznaniowe tak ??
norbert b. 2016-11-24 05:08:04
prezes musiał odejść )-:
pingu 2016-12-01 16:31:39
jasne wiesz hahah
Zostaw swoją opinię o Security Plus - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Security Plus