Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa CB

Pracowałeś w firmie Grupa CB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2009-07-19 08:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początku są obietnice i zapewnienia o Twoich wysokich zarobkach,rozczarowanie przychodzi bardzo szybko,nawet nie wiem jakbyś się starał i był wydajny.Jak można dobrze zarobić mając 8,40 brutto na godzinę i 100 zł premii?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2009-12-03 20:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże rotacje pracowników - praca na chwilę,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 12:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vyto, to co sie zmienilo na gorsze, od czasów nowej kadry kierowniczej w grupie CB? Nadal pensjja przychodzi z opóźnieniem, jak dużym?
zdjecie uzytkownika
Wienio - 2013-10-11 06:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vyto - jakie podejście Cię denerwowało? Jeśli była jakaś Twoja wypowiedź to już jej nie ma. A te opóźnienia ilu dni sięgały? I na jaką kasę można było realnie liczyć?
zdjecie uzytkownika
jove - 2013-10-11 14:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdury gadacie na temat wypłat w 90% jest 10-ego to nie jest wina firmy jeśli ktoś ma konto w banku w którym jest tylko jeden dziennie przelew przychodzący!!!
zdjecie uzytkownika
szpahlasz - 2013-10-11 14:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem zafascynowany pracom na zakładzie mnustwo nowyh tehnologi a ludzie tacy mili i kasa całkiwm niezła pozdrawiam nowy
zdjecie uzytkownika
hellokitty - 2013-10-12 12:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie tacy mili a kasa niezła? jesteś pewien, że pracujesz w grupie cb? :) to chyba jedna z niewielu pozytywnych opinii. jak długo tam już jesteś/.
zdjecie uzytkownika
stef71 - 2013-10-12 23:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mniej alkoholu a wiecej pracy. to nie dosc ze nie bedziesz musial sie sam zwalniac to jeszcze kasy wiecej bedzie. a wyplaty na 95% sa 10-tego/
konkurencja sie odzywa?
zdjecie uzytkownika
zawidziny - 2013-12-22 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma do kitu brak profesjonalizmy w osobach zarządzających dlatego zwija żagle
zdjecie uzytkownika
Robotnik GR CB - 2014-01-02 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa CB została sprzedana firmie Komfort kadra została prawie taka sama...
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)pylica(szlifowanie)
3)najniższa krajowa!!!
(usunięte przez administratora) 5)zabieranie premii brygadom bez powodu
6)Problemy z urlopami w lato zawsze!
7)Zmuszanie do urlopów BEZPŁATNYCH w zimę !!!
8)Zabrali talony i paczki na święta!
9)Ile byś nie pracował i czego nie "robił" to nie dostaniesz podwyżki
10)Atmosfera pracy tragiczna duża rotacja ludzi
11)Latem piekarnik a zimą można zamarznąć na hali (stary kombinat ogrzewał hale!)
12)Zarabiała ludzie co pracują na (usunięte przez administratora)i ci co mają znajomość...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-03 21:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a Pani Dyrektor handlowa jak tam ???
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-01-03 21:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robotnik GR CB - 2014-01-02 21:19:48]:
ale kto zwija żagle ????
zdjecie uzytkownika
xv - 2014-01-10 21:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jojo - 2014-01-03 21:44:50]:
Pani Dyr została zwolniona. Wyleciala potym jak uciekla na chorobowe na pol roku bo wiedziala co sie dzieje cb
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-02-08 16:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To piszcie co się zmieniło po tym jak dyrektor zwolniono z grupy CB, bo jestem przekonany, że pozmieniało się wiele.
zdjecie uzytkownika
Tygrys - 2014-03-01 00:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że roszady były całkiem konkretne. A za co poleciała jej głowa? Oby to oznaczało początek lepszego.
zdjecie uzytkownika
sebi - 2014-03-12 23:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, co ja czytam, ale chętnie poczytam tez co się zmieniło od zmiany dyrektora w Grupie CB, bo pewnie jest ciekawie, podzielcie się.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
7 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa CB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x