Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Grupa CB

Pracowałeś w firmie Grupa CB i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
rozczarowany - 2009-07-19 08:33:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
na początku są obietnice i zapewnienia o Twoich wysokich zarobkach,rozczarowanie przychodzi bardzo szybko,nawet nie wiem jakbyś się starał i był wydajny.Jak można dobrze zarobić mając 8,40 brutto na godzinę i 100 zł premii?
zdjecie uzytkownika
ktos - 2009-12-03 20:05:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Duże rotacje pracowników - praca na chwilę,
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-06-20 12:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
vyto, to co sie zmienilo na gorsze, od czasów nowej kadry kierowniczej w grupie CB? Nadal pensjja przychodzi z opóźnieniem, jak dużym?
zdjecie uzytkownika
Wienio - 2013-10-11 06:40:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@vyto - jakie podejście Cię denerwowało? Jeśli była jakaś Twoja wypowiedź to już jej nie ma. A te opóźnienia ilu dni sięgały? I na jaką kasę można było realnie liczyć?
zdjecie uzytkownika
jove - 2013-10-11 14:19:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
bzdury gadacie na temat wypłat w 90% jest 10-ego to nie jest wina firmy jeśli ktoś ma konto w banku w którym jest tylko jeden dziennie przelew przychodzący!!!
zdjecie uzytkownika
szpahlasz - 2013-10-11 14:20:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
jestem zafascynowany pracom na zakładzie mnustwo nowyh tehnologi a ludzie tacy mili i kasa całkiwm niezła pozdrawiam nowy
zdjecie uzytkownika
hellokitty - 2013-10-12 12:09:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
ludzie tacy mili a kasa niezła? jesteś pewien, że pracujesz w grupie cb? :) to chyba jedna z niewielu pozytywnych opinii. jak długo tam już jesteś/.
zdjecie uzytkownika
stef71 - 2013-10-12 23:52:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
mniej alkoholu a wiecej pracy. to nie dosc ze nie bedziesz musial sie sam zwalniac to jeszcze kasy wiecej bedzie. a wyplaty na 95% sa 10-tego/
konkurencja sie odzywa?
zdjecie uzytkownika
zawidziny - 2013-12-22 16:21:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Firma do kitu brak profesjonalizmy w osobach zarządzających dlatego zwija żagle
zdjecie uzytkownika
Robotnik GR CB - 2014-01-02 21:19:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupa CB została sprzedana firmie Komfort kadra została prawie taka sama...
(usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)pylica(szlifowanie)
3)najniższa krajowa!!!
(usunięte przez administratora) 5)zabieranie premii brygadom bez powodu
6)Problemy z urlopami w lato zawsze!
7)Zmuszanie do urlopów BEZPŁATNYCH w zimę !!!
8)Zabrali talony i paczki na święta!
9)Ile byś nie pracował i czego nie "robił" to nie dostaniesz podwyżki
10)Atmosfera pracy tragiczna duża rotacja ludzi
11)Latem piekarnik a zimą można zamarznąć na hali (stary kombinat ogrzewał hale!)
12)Zarabiała ludzie co pracują na (usunięte przez administratora)i ci co mają znajomość...
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-01-03 21:43:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a Pani Dyrektor handlowa jak tam ???
zdjecie uzytkownika
jojo - 2014-01-03 21:44:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Robotnik GR CB - 2014-01-02 21:19:48]:
ale kto zwija żagle ????
zdjecie uzytkownika
xv - 2014-01-10 21:37:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [jojo - 2014-01-03 21:44:50]:
Pani Dyr została zwolniona. Wyleciala potym jak uciekla na chorobowe na pol roku bo wiedziala co sie dzieje cb
zdjecie uzytkownika
Zax - 2014-02-08 16:22:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To piszcie co się zmieniło po tym jak dyrektor zwolniono z grupy CB, bo jestem przekonany, że pozmieniało się wiele.
zdjecie uzytkownika
Tygrys - 2014-03-01 00:50:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że roszady były całkiem konkretne. A za co poleciała jej głowa? Oby to oznaczało początek lepszego.
zdjecie uzytkownika
sebi - 2014-03-12 23:48:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No proszę, co ja czytam, ale chętnie poczytam tez co się zmieniło od zmiany dyrektora w Grupie CB, bo pewnie jest ciekawie, podzielcie się.
zdjecie uzytkownika
:)) - 2014-05-04 16:15:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Grupy cb juz nie ma zakłady w opolu i toruniu(wapienna) sprzedali
drugi zakład w toruniu (torbet) rozwalili nie wspominając o łomzy
szkoda zakłady z tradycją
ale tego mozna było sie spodziewac jak rządy obieli ludzie nie zwiazani z prefabrykacją betonem
zdjecie uzytkownika
johnny - 2014-05-26 19:05:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Faktycznie szkoda, że zaczeli sprzedawac zakłady, może zainwestuja kase chociaz w jeden i dobre czasy jeszcze nastaną.
zdjecie uzytkownika
Marian Różycki - 2014-06-02 12:35:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Sprawa na dziś wygląda tak: Umowa Zlecenie z wielką niewiadomą do kiedy i czy zmieni się na Umowę o pracę, stawka jak na ten [usunięte przez administratora]troszkę wyższa bo 13 brutto ale UZ więc premi jaka mała by nie była nie ma, normy wyśrubowane, ten kto tam pracował jak zobaczy znowu zakład możę się zwymiotow..,syf jak był tak jest
zdjecie uzytkownika
barry - 2014-06-02 22:27:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Marian Różycki - 2014-06-02 12:35:18]:
z Twojego opisu nie wygląda to znowu tak tragicznie... możesz napisać jeszcze jak z atmosferą w pracy?
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa CB
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x
Konkurs fryzjerski