brak logo

Agencja Pośrednictwa Pracy Pro-Care

Brzeg

Opinie o Agencja Pośrednictwa Pracy Pro-Care

wikka1234 2012-07-13 15:07:14
generalnie nie polecam
1
mała 2012-10-03 22:48:34
bo pewnie wyjechałaś po 2 dniach to za co chciałaś pieniądze? Denerwują mnie takie opinie ja tam pracuję od 3 lat i jestem zadowolona. Kiedyś zmieniałam jedną opiekunkę obraziła się na rodzinę bo kazali jej tipsy ściąć i wyjechała po 2 dniach może to Ty?
Renia 2012-10-07 07:44:08
A ja też polecam, właśnie jestem od niech w DE i mam super miejsce a z pieniędzmi też nie miałam nigdy problemu.
sylwiaczek 2012-11-01 18:57:29
ja też polecam i dziewczyny pamiętajcie napisać można wszystko ze złości, zazdrości dopóki same się nie przekonacie nie będziecie wiedziały jak na prawdę jest.
zawiedziona 2012-12-05 12:58:59
nie polecam i to nie że komuś tam zazdroszczę tylko ku przestrodze pozdrawiam opiekunk
1
Krysia 2012-12-20 14:23:13
Wyjechałam na 2 miesiące w czasie urlopu bezpłatnego, trafiłam na bardzo dobre miejsce w nowym roku planuję. Zgadzam się z sylwiaczkiem napisać możne wszystko najlepiej się przekonać samemu.Jestem w 100% zadowolona
ZuzaBrzeg 2013-01-07 16:40:32
Super firma, mają świetne miejsca, dobrze płacą. Pracuję u nich juz w sumie prawie 6 miesięcy. Byłam od nich na 3 sztelach.Jestem z nich bardzo zadowolona. Polecam tą firmę!
Doda 2013-01-14 23:17:06
Polecam
brzeg 2013-03-17 12:13:42
A ja nie polecam ,jezdzilam od nich 2lata na poczatku bylo ok ,a pozniej coraz gorzej .Wiecznie problemy z pieniedzmi 2 -3 tygodnie po czasie ,zawsze za malo ,nigdy nie za duzo i to byl wiecznie wina ksiegowej ,tak mi odpowiadano. Duzo osob odeszlo ,wiem bo mam kontakt z tymi osobami.
5
2013-09-15 19:13:31
Nie polecam.Jest wiele agencji w których można lepiej zarobić.I być lepiej traktowanym.
1
kakao 2014-03-18 18:10:36
Opiekunki trzymajcie się od tej agencji z daleka! Kiepsko płacą, dużo wymagają a jak przyjdzie wyjaśnić jakąś sprawę to nie odbierają telefonów - zostaniecie same a jak zjedziecie do polski to wam nie zapłacą pieniędzy!
Generalnie odradzam
1
basia323 2014-03-18 20:18:21
polecam. Jestem zadowolona z pracy. Zawsze wszystko na czas. Mili ludzie . Generalnie polecam
dorka 2014-03-30 10:15:02
czy ktos pracowal z Firma Pro Care Plus ,prosze o pare opinii dziekuje
Teresa 2014-04-08 10:32:49
Bzdury piszesz, ja pracuje w tej agencji od roku i nigdy nie ma problemów,
zawsze odbierają telefony a nawet wystarczy puścić sygnał i zaraz oddzwaniają, bardzo polecam tę agencję, uczciwa, sumienna i nigdy nie ma problemów.
Teresa 2014-04-09 08:30:51
Dlaczego nie, gdybym była niezadowolona napisałabym. Poza tym sam fakt, że pracuję w tej firmie świadczy o tym, że jest to dobra firma i nie muszę szukać innej. Jest wiele firm jak piszą inni, oferujące większe zarobki. Niewiem czy to prawda. Nie szukam bo jestem zadowolona z tej w której pracuje.
1
wiola 2014-05-28 20:32:18
a ja też u nich pracuję i też jestem zadowolona byłam na przeróżnych zleceniach jedne były gorsze drugie lepsze ale to zależy od osoby którą się opiekowałam raz trzeba więcej robić raz mniej ale chyba to normalne.
wiola 2014-05-28 20:37:26
zarobki mają w granicach 1000-1250 Euro ale najwięcej w granicach 1000-1150 z tego co się orientuję
iza 2014-08-03 12:06:14
Podobnie jest wszedzie duzo piany przed wyjazdem a pozniej jestes sama i jeszcze Ci nie zaplaca.Omijac z daleka Agencje Profesjonal Care z Torunia.
1
zaz 2015-01-15 19:07:18
Ja jeszcze nie miałem doświadczeń z agencjami i interesuje mnie czy skorzystanie z pośrednictwa agencji cos kosztuje? Jeżeli wykonuję zlecenie w firmie XYZ, ale umowę mam podpisaną z Agencją, to kto wypłaca moje wynagrodzenie i Jaki rodzaj umowy zawierany jest pomiędzy agencją a pracownikiem? Opiszcie swoje poglądy na zasadzie praktyki czy warto..
aloo 2015-01-15 19:23:13
korzystanie z pośrednictwa nic nie kosztuje. Wynagrodzenie wypłaca agencja . Przeważnie jest to ok 1000 euro. W zeszłym roku były o pracę. Jednak w grudniu zostało to zmienione na umowy zlecenie które do niczego się nie wliczają ani do emerytury ani do renty. Podczas wykonywania pracy masz płatny ZUS i podatek oraz kartę ECUS . Uważam , że taka forma zatrudnienia jest dobra dla osób na emeryturze lub rencie.
wiolka 2015-02-02 16:39:35
Firma jest solidna i rzetelna. współpracuję z nimi już trzy lata i nigdy mnie nie zawiedli. Przede wszystkim zawsze można zadzownić i rozwiać swoje ewentualne wątpliwości - to raz. Dwa wyjeżdża się w pełni legalnie - wszystkie formalności są załatwione jak należy. Do tego wiadomo w jakim stanie będzie osoba, którą mamy się zajmować. Nic nie jest tajemnicą i nic nie ma prawa nas na wyjeździe zaskoczyć. Mają sporo formalności - niektórych to może odstraszać, ale ostatnie ma to przecież służyć również nam.
1
Honor 2015-12-04 21:39:53
Nie truj iż umowy zlecenie nie liczą się do emerytury czy renty, bo właśnie że się liczą dzięki temu iż ustawowo jest nakazane opłacanie składek ZUS jeżeli dana osoba nie ma innego zatrudnienia. Natomiast nie liczy się do wymiaru urlopu czy za okres chorobowego nie dostaje się pieniędzy.
Nowa 2016-05-03 11:39:45
Pracuje 3 m-ce wszystko ok za wyjątkiem wypłat są duże opóźnienia firma pro CARE Marta Fedorowicz
2
Nowa 2016-05-09 19:24:45
Witam serdecznie a możesz mi napisać w jakiej firmie jest wypłata na koniec miesiąca?
olek 2016-06-19 21:28:24
Fajnie, że są zniżki dla studentow @tomek, bo przecież studentowi zawsze potrzebne są jakieś ulgi. Ciekawe że z usług są raczej zadowoleni klienci, a pewnie i pracownicy mają dobre zarobki.
Zostaw swoją opinię o Agencja Pośrednictwa Pracy Pro-Care - Brzeg
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Pośrednictwa Pracy Pro-Care