brak logo

HPS Sp. z o.o.

Katowice

Opinie o HPS Sp. z o.o.

2013-10-08 09:09:02
Porządne firmy płacą na czas
1
2013-10-08 11:51:20
skoro tak fajnie sie u nich pracuje to dlaczego przenioslas sie do hurtowni?
2013-10-08 22:43:25
o widzę że wazne słowo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jest niecenzuralne hahahah bo taki tam pracuje w aptekach hps, a dyscyplinarnie to oni moze i zwalniają ale potem sprawy przegrywają hahhahah
1
kasia 2013-10-09 15:23:36
Zatrudnij się w Magicznych to się dowiesz dlaczego pracuje się 3 mce
kaja 2013-10-10 20:19:12
nie idz do tej firmy HPSjest tyle aptek fajnych i pracodawcow,wyplaty od roku jak japracowalam byly opzniane o miesiąc wyplacane w ratach z łaską,ogolnie mówiąc krótko beznadziejni są....
1
2013-10-11 10:34:43
szukaj takiego pracodawcy, dla którego pracownik jest nr 1 .bo hps to totalne przeciwienstwo.
2
;ljklh 2013-12-15 20:07:42
a co firma HPS ma wspólnego z firmą fega oprócz wału sprzedaży kabla za auto???ile kasy dosta l pan Pawełek ??
adam 2013-12-16 22:07:30
ta firma jeszcze istnieje ???? ( usunięte przez administratora )
mamakat 2014-02-09 10:47:19
Czy ta firma ma jeszcze jakas przychodnie?
Bo apteki to wiem ze ma.
Dlaczego tak jest xle w tej firmie?
Kiedys chciałam tam wysłac cv ale kolezanka mi odradzila mówiac ze w Mysłowicach oni maja zła opinie jako pracodawcy.
magda 2014-02-10 22:14:20
a czy ta firma ma gdzieś dobrą opinie????????? od Gliwic... po Jaworzno :-)
3
misterium 2014-02-14 13:07:59
Umowa śmieciowa, nigdy nie wypłacono mi wynagrodzenia na czas, zawsze z opóźnieniem na raty, ostatniej pensji nie dostałem w ogóle, a miała być 10 stycznia... Pracowników traktują przedmiotowo i niewolniczo, wymagają o wiele szerszych usług, niż spisane w umowie, oczywiście bez dodatkowych pieniędzy. Ogólnie radzę się trzymać od nich z bardzo daleka.
5
misterium 2014-02-14 13:12:46
No i dobrze, proszę przekazać (usunięte przez administratora), przy okazji proszę napomknąć, żeby wypłacili zaległe pensje, bo czekam już dwa miesiące. Ta firma to żenada, nic więcej.
6
cytryna 2014-07-01 16:41:51
Ta firma to żenada ,a właściciele tylko by chowali głowy w piasek .Pensje na czas zapomnij człowieku !!!!!!!!!!!!!!!!!
cytryna 2014-07-03 12:46:16
p.Dariuszu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zdziwienie ,że takie negatywne opinie -dobra firma,dobrze traktująca pracowników chyba pan żartuje.Dobra firma to firma która na czas płaci pracownikom pensje w myśl umowy o pracę czyli do 10 .Ta firma ma umowy tylko na papierze a pracowników ma głęboko w d.......A właściciele tylko chowają głowy w piasek.
1
mila 2014-07-06 22:59:09
Podobno powstaje profil pracodawców o farmaceutach. Ciekawe kto z nas tam trafi??? Pracodawcy będą sobie przekazywać opinie o nas?? Niezłe. Kto tam trafi? Cytryna?misterium to chyba kierowca? Jarek to chyba Tomek ? A o Pawle od kabla to chyba się już wszyscy rozpisują.
mila 2014-07-06 22:59:58
Podobno powstaje profil pracodawców o farmaceutach. Ciekawe kto z nas tam trafi??? Pracodawcy będą sobie przekazywać opinie o nas?? Niezłe. Kto tam trafi? Cytryna?misterium to chyba kierowca? Jarek to chyba Tomek ? A o Pawle od kabla to chyba się już wszyscy rozpisują.
mila 2014-07-06 23:03:33
TE!!! mamakat oni nie mają aptek w Mysłowicach .Dzwoni [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzwoni tylko nie wiadomo w jakim kościele.
mila 2014-07-06 23:08:10
Te ! cytryna jutro zadzwonię do Ciebie. Przecież ty normalnie przeklinasz co tu nagle takie kropki. Przecież nie znasz słowa kurtuazja. Te !!!!cytryna !!!!!jest róznica pomiędzy pracować a przychodzić do pracy!!!
cytryna 2014-07-07 14:01:40
Mila!!!!!!!!!!Ja znam słowa pracować i ja pracuję a nie przychodzę do pracy.Mila ja z tobą nie jestem na Ty więc proszę o szacunek.Te !!!!!!!!!Mila!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dzwoń!!!!!!!!!!!!!!
1
cytryna 2014-07-07 14:24:45
Mila!!!!!!!!Kurtuazja- uprzejmość, wyszukana grzeczność, galanteria, stosowny gest. W średniowieczu bardzo mocno związana z zasadami etykiety.To Ty nie znasz znaczenia słów.
1
cytryna 2014-07-07 20:33:58
Kuba!!!!!!!!!!!normalny i prawdziwy komentarz masz 01.07.2014 i 03.07.2014 i wcześniej oprócz komentarzy Mili i jak umiesz wyciągać wnioski to proszę wyciągnij
cytryna 2014-08-05 11:37:55
Majk!!!!!!!!!!!!! pokaż tych zadowolonych i tą skalę z mocną czwórką???????????Żartujesz chyba?????????????????Pela i Zosia mają rację a HPS jaka to firma farmaceutyczna ......chyba żadna poważna.Pozdrawiam
1
arbuz 2014-08-05 15:00:21
Mila i Majk to chyba pupile państwa B. wszystko mają na czas wypłacane i są traktowani super
2
arbuz 2014-08-13 20:48:04
HPs!!!!!!!!!!!!super pracodawca chyba jednak nie super.Kolejny mgr farm.kierownik apteki składa wypowiedzenie z pracy.....to chyba o czymś świadczy....................Żadna poważna firma by sobie nie pozwoliła na takie rzeczy ale według państwa (usunięte przez administratora),.przyjdą kolejni naiwni.
mały 2014-08-16 14:28:12
Przecież mgr farmacji i kierownicy aptek zmieniają pracę średnio co półtorej roku. Czy to jest rozmowa urzędników z UM Katowice czy farmaceutów którzy dla stu złotych zrobią wszystko. Arbuz to chyba Pan kierownik??? Kto jest arbuzie dla Ciebie poważną firmą. Pracuję w firmie poszukującej farmaceutów dla dużych sieci ale z tych tutaj chyba nie zatrudnimy nikogo.Łatwo znając apteki rozpoznać kto pisze . A może zaryzykujecie sami otwierając własne apteki i spróbujecie być pracodawcami? Tylko jak wyjść wtedy o 16:00??? i skrytykować chlebodawców. Żenada farsa
Gosia 2014-08-17 21:13:37
pan mały to chyba sam pan własciciel ...Hpsu zenada taka firma a nie zatrudniaj z nas tu nikogo bo chyba wszyscy w tej żenującej firmie juz pracowaliśmy....żałuje dnia jak się tam zatrudniłam choc powiem dopóki p.Monika kierowała było oki ale jak się mąż jej dopchał do wladzy szkoda słów
cytryna 2014-08-18 16:19:58
p.Mały!!!!!kto z farmaceutów zmienia co półtorej roku pracę????????? 100 zł co to za kwota ???????????chyba na waciki .Zmieniają tylko Ci to trafili na fatalnych właścicieli.......
mały 2014-08-18 17:24:02
Nie jestem właścicielem Hps i nie nazywam się Biegański. Mam 51 lat i obserwuję tą stronę. Myślę że w dobrym tonie byłoby poinformować właścicieli o powyższych wpisach gdyż istnieją prawne sposoby zweryfikowania opisów oraz ich zgodności z Ustawą. Pozostanie anonimowym w rozumieniu przepisów Ustawy o ochronie danych osobowych jest sprawą dyskujsyjną
farmaceuta 2014-08-18 22:10:46
do p.małego ależ oczywiście donieś komu trzeba co tu kto pisze...!!!! w dobrym tonie to byłoby gdyby ludziom uczciwie płacili i w terminie...o reszcie nie wspomnę,mi tez kiedys własciciel groził że bede im odszkodowanie jakies wyssane z palca płacic...hahhah koń by się uśmiał z tego...
cytryna 2014-08-20 20:07:23
szanowny p.mały!!!!!Gdybyś doświadczył tego co tu się pisze inaczej byś podchodził do sprawy !!!!!!!!!!! Poczuj się człowiekiem ,który pracuje i nie ma na czas wynagrodzenia i właściciele ignorują Ciebie ......i twoje potrzeby i potrzeby twojej rodziny ....
gaetw 2014-08-21 12:41:19
POzostaje mi tylko potwierdzić negatywne opinie, z doświadczenia własnego. Fakt dopóki była tylko pani B. było ok. ale kiedy wziął się za interes pan B. to porazka jakich mało. NIE PŁACĄ NA CZAS !!!! Sądzą się co chwila z kims, jak nie z pracownikami to z innymi. NIE polecam !!!
3
gość 2014-12-31 09:29:30
Rynek jest trudny. Ostatnie lata dla aptek z wiadomych powodów szczególnie. Trudno być pracodawcą,trudno planować inwestycje, czasami się przeinwestuje nie z własnej winy. Tylko ten co nic nie robi nie popełnia błędów. Są gorsi i lepsi pracodawcy i są beznadziejni. Widywałem dużo gorszych. Pani Monika jest dobrym pracodawcą niestety przyszło jej zarządzać w bardzo trudnych warunkach i stara się zrobić to najlepiej jak można. Nie jestem rodzinom B. , nie jestem farmaceutom, staram się być obiektywnym. Nie ma przymusu pracy w tej firmie. Pozdrawiam wszystkich i życzę SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU.
gość 2 2015-01-03 16:03:18
Przeinwestuje? tam chyba wszystko nie doinwestowane. Dobry pracodawca płaci pracownikom pensje na czas .....a u p.B zapomnij o tym.Ci co pracują u nich widocznie należą do bogaczy skoro pensje nie są im potrzebne na czas
Były pracownik 2015-01-04 20:19:50
Czytając wszystkie powyższe opinię są prawdziwe. Wypłaty cały czas z opóźnieniem, nigdy na czas i to z łaską o co chodzi i czego chcemy. upominanie się o swoje po kilka misięcy a i tak z marnym skutkiem..... ODRADZAM
maria 2015-03-18 20:34:38
A co z przychodnią Państwa B.? Działa ona wogóle?
Co z aptekami?
1
były pracownik 2015-04-09 07:04:47
Pytanie do byłej pracownicy czy też zalegali Ci z pensją? czy ją odzyskałaś od nich czy sprawa była w sądzie pracy?
była pracownica 2015-04-09 21:49:38
tak zalegali mi z pensją i z tego to powodu złożyłam wypowiedzenie z pracy z winy pracodawcy i jeszcze dostałam 3 pensje za okres wypowiedzenia,warto było,sprawe powierzyłam prawnikowi moge podac namiary na tego prawnika,pozdrawiam
anka 2015-04-11 11:04:03
CIEKAWE ciekawe, Dlaczego oni jeszcze funkcjonuja skoro te apteki maja taka złą opinie? Złe zarządzanie firmą, pazerność czy jeszcze cos innego?
były pracownik 2015-05-09 16:06:03
Ciekawe kto usunął dużo wpisów na temat firmy Hps? Wszystkie były prawdziwe o tych pracodawcach.Nigdy więcej u nich pracować....nigdy nie wypłacali pensji na czas .I mają sprawy w sądzie pracy
3
nadzór 2015-05-09 20:08:05
Wpisy zostały usunięte. Sprawę prowadzi Komenda Rejonowa Policji.
1
była pracownica 2015-05-10 13:03:56
i co teraz nas będzie policja ścigac za pisanie prawdy o firmie hps jakoś się nie boje.... hahhah p.B
4
swerfghj 2015-08-11 18:13:16
kontakty miedzy pracownikami tak owszem byly ok, ale miedzy pracodawca to juz porazka, a wynagrodzenie? smiech na sali.... nie wiem kto takie duprele wypisuje, ze nie bylo problemow.... tylko siasc i plakac.....
nadzór 2015-08-12 17:55:39
Ostatnia wypowiedź zostanie w kopii przekazane z ID komputera do właściwych organów traktowane z kodeksu KK
gość 2015-11-23 12:18:08
Wiecie dlaczego ktoś tam pracował/pracuje? Bo ja np. nie mialam pojęcia że ta firma ma taką opinie. Szef marzyciel czego by nie zrobił, kiedy itp. Gdyby ktoś mi powiedział że tak będzie nawet bym się nie pchała.

Odradzam!
były pracownik 2015-11-25 10:09:07
no już nie istnieją jako pracodawcy i ich apteki pozamykane !!!! Hahaha
sdc 2016-02-04 10:20:33
prooooosza cie....
Tomek 2016-09-07 16:09:37
Znam Właścicieli osobiście. Z Panem Darkiem miałem okazje współpracować. Oboje stworzyli firmę od podstaw, konkurują z korporacjami, walczą o ustabilizowanie pozycji na rynku. Prowadził ktoś z Was własną firmę, gdzie niezależnie od zysków są tzw. koszty stałe. Czy wszyscy wypruwacie sobie żyły dla dobra całej organizacji. jeśli nie odpowiada Wam forma zatrudnienia, bonusów co tam robicie - odrabiacie pańszczyznę? To chyba nie jest w takim razie miejsce na narzekania.

Iwa 2016-09-28 08:44:22
Czy może ktoś napisać na temat Pani M. ? Jaką jest szefową? Jakim jest człowiekiem?
a hehe\ 2016-10-02 15:19:33
Pewnie jest szansa na odpowiednie premie do podstawy ale o tym można się przekonać podejmując zatrudnienie u nich @cosiek. Wazne jest to, że wypłata jest w pełni terminowa, bo to dobry znak w dzisiejszych czasch, zwłaszcza, że jest sporo rachunków do popłacenia.
Thermal260486 2016-11-24 23:28:02
Odradzam pracę w aptece "Przyjazna V" w Katowicach przy Mysłowickiej, będącej własnością firmy HPS.
Nie płacą składek na ZUS i składek zdrowotnych za swoich pracowników. Wypłata tylko w gotówce, firmę często odwiedzają komornicy.
Zostaw swoją opinię o HPS Sp. z o.o. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie HPS Sp. z o.o.