Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2009-05-27 12:03:57 odpowiedz | cytuj
Dodaj opinie o Loxa Sp. z o.o. - Żarki. Twoja ocena może okazać się bezcenna przy procesie rekrutacyjnym, podjęciu decyzji, pracy.
były - 2010-01-06 18:51:09 odpowiedz | cytuj
jedna ,wielka ściema nie firma - rotacja pracowników większa niż numerków w losowaniu lotto , zakład 100 m2 a tam sami dyrektorzy, prezesi ,kierownicy, tylko nikogo do roboty nie ma - no i najlepsze : wszędzie pełno ołowiu w powietrzu ze jak się już wróci do domu to się żyć odechciewa no i pensja :))))))))) (na waciki )z daleka od tej firmy albo sami się przejedziecie !
m_k - 2010-01-14 19:27:18 odpowiedz | cytuj
jedne wielkie oszustwo, jestescie g..... warci, sciema nic wiecej, dalam aku na reklamacje bo auto ciezko mi odpalalo, czekalam ponad 3 tygodnie na to zeby uslyszec ze to moja wina ze nie dziala, a gdy podlaczylam go do samochodu to cisza, akumulator martwy, wiec go podladowalam i dalej nic, jak tak zalatwiacie reklamacje to sie goncie,
mam nadzieje ze predzej czy pozniej dostaniecie nauczke i sie moze wtedy nauczycie nie splawiac klientow
m_k - 2010-01-14 19:27:28 odpowiedz | cytuj
handlowiec - 2010-03-05 18:35:19 odpowiedz | cytuj
uważajcie na "wielki łeb " (dosłownie to nie przenośnia ) największy złodziej i cwaniak w tej ala firmie.
anonim - 2010-03-12 18:30:45 odpowiedz | cytuj
firma całkiem do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zero dbania o pracownika zimno ołów, zero szkodliwego niskie zarobki jak na ten rodzaj pracy duża rotacja pracowników szczególnie na magazynie nigdy nie ma pełnego składu magazynierów o kierowniku nie wspomnę a jak zimno na nim nic sobie nie robią z tego a BHP-owiec to stara pierdoła nic po za tym nie czuje jak tam zimno bo farelka w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] mu grzeje [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nic poza tym o kasie nie ma mowy jak chcesz to rób zawsze głupi się znajdzie a z poznaniakiem cwaniakiem nie pogadasz
aa - 2010-06-29 13:09:24 odpowiedz | cytuj
:) co racja to racja
no name - 2010-07-13 19:54:58 odpowiedz | cytuj
Firma jest źle zarządzana, to nie jest żadna korporacja, aby każdy kierownik miał nad sobą kierownika, a ten zaś następnego kierownika i tak na prawdę - to nie ma tam kto pracować. Chcą być uznaną marką, a sprzedają zwykły chłam.
Zarobki - szkoda gadać!!!! Dlatego też jest taka rotacja.
Na magazynie - zimno, mnóstwo pracy bo ludzi brak, bo po co mają zatrudniać nowego pracownika, skoro reszta może zap....
produkcja - ołów i zap....
a w biurowcu: pozatrudniają stażystów a później nie mają ich gdzie i przy czym posadzić; a reszta siedzi i gada a gdy "szefostwo" się zbliża to udają wielce zapracowanych.
ktoś fajnie określił "wielka głowa" - myśli że jest najmądrzejszy, najlepszy itd.itp. a tak na prawdę to kawał chama, który chyba na wsi się chował, bo kultury to on nie ma żadnej, myślę że najlepiej by było aby ktoś kiedyś nagrał tą jego "rozmowę z pracownikiem", wyzywanie od debili, zresztą każdy kto tam pracuje to wie jak jest.
Następny mądry poznaniak na wsi chowany, dla niego chyba "wielki łeb" jest autorytetem, a dla mnie ten człowiek to zwykły buc który zamiast być kierownikiem, powinien na wsi bydłu gnój wyrzucać, bo tam jest jego miejsce.
Pakiet socjalny?????? rzucą bon na święta i ciesz się człowieku.
Ktoś powinien się wreszcie z ten zakład wziąć i zrobić tam porządek, bo albo zaczną traktować ludzi normalnie i płacić normalne pieniądze, albo w końcu nie będą mieli pracowników.

XxX - 2010-07-29 16:50:22 odpowiedz | cytuj
"WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" "WIELKI ŁEB" TO WIEŚNIAK IDIOTA. MOZE SAM KIEDYS BEDZIESZ PRACOWAŁ JAK MAŁPA ZA BANANY ROZRZUCAJĄC GNÓJ NA WSI!!!!!!!!
QQQ - 2010-07-31 13:30:05 odpowiedz | cytuj
Jak się tu przyjmujesz pamiętaj!!!!!! "ABREIT MACHT FREI"
crazy::::::::::::::::::::::::::::: - 2010-07-31 13:36:51 odpowiedz | cytuj
widzialem jak "Wielki Łeb" całował sie z Mackiem z "KLANU":):):):) a Bożenka ich podglądała.
anonim - 2010-08-04 19:37:50 odpowiedz | cytuj
Wielki �eb ala che�mofon to co pisz� o nim tutaj to ca�a prawda z�odziej jakich ma�o ,cwaniak ,cham i debil w jednej osobie juz w krótce mu sie dobiora do dup....ska.Jak mozna tak ludzi wykorzystywac oj juz niedlugo sie w�asciciel dowie co sie tam dzieje zwolni�em si� z tamt�d bo juz mi psycha wysiada�a.Ludzie co wy robicie z daleka od tego Ko�chozu
Kroll - 2010-08-24 18:24:30 odpowiedz | cytuj
Ludzie co sie tam dzieje ,kadra to stado baranow i nic wiecej jeden z majstrow nic nie robi tylko w jajcach zuchluje i za to mu placa jest jeszcze taki maly debil ten to jest falszywy cham, podpuszczacz, dyrektor kolchozu ze ludzie jeszcze tam pracuja to szok 8 zeta brutto na godzine w tym syfie a bhpowiec (lesio)to bopiero kretyn pamietam cymbala z wartexu kto mu papiery dal pewnie na jarmaku kupil .A wielki leb to dopiero skurwysyn.
Bolek - 2010-08-24 18:28:20 odpowiedz | cytuj
hahaha boki zrywac lepiej jak w cyrku robilem tam kiedys
Przyszły EX - 2010-08-27 17:49:00 odpowiedz | cytuj
Niestety istnieje taka firma jak Loxa sp.z o o tylko że to z o o - faktycznie tam istnieje :) z wielkim ORANGUTANEM na czele czyli wspomnianym już:"Wielkim Łbem" idąc dalej po dyrcia produkcji, który skończył zawodówką i buja się jak pier...... REZUS jakby mu coś w dupsko włożyli i cwaniakuje na każdym kroku i bandą reszty majstrów oraz Panem od BHP. Całość to daje nam wielkie Z O O w którym najlepiej co potrafią to dawać ludziom NAGANY, UPOMNIENIA oraz okradać ludzi z uczciwie zarobionych PENSI. LUDZIE NIE ZATRUDNIAJCIE SIĘ W LOXA BO TO STRATA CZASU NERWÓW I ZDROWIA a nie na loxa świat się zamyka.
ehhhhh - 2010-08-30 18:50:45 odpowiedz | cytuj
wlasciciel w porządku, ale zarząd.... szkoda gadac
koala - 2010-09-10 07:47:31 odpowiedz | cytuj
4miesiace tam robilem na odlewni za 1100zl dajcie spokoj
yo_men - 2010-09-30 18:55:53 odpowiedz | cytuj
właściciel w porządku?................. ktoś przecież pociąga za sznurki.........
dadzą pracownikowi 1000 zł i latają helikopterami oraz czarterują jacht w Chorwacji....
nic tylko pozazdrościć głowy do interesów
Gall A. - 2010-10-02 09:27:46 odpowiedz | cytuj
Zazdrościsz? Trzeba było też w wieku 16 lat otworzyć swoją działalność i zapier... to może też byś latał dziś helikopterem.
koala - 2010-10-11 10:50:31 odpowiedz | cytuj
bardzo ciekawe w 16 wieku tylo palace byly
brak - 2010-10-13 06:33:01 odpowiedz | cytuj
to wszystko o nie jest prawda ( ja mysle ze w loxsie sie pracuje ok a to co wypisujecie to jest stek bzdurrrrrrrrrrrr...:(.

anonim - 2010-10-13 06:39:31 odpowiedz | cytuj
w loxie to jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brak zanieczyszczen. rodzinna atmosfera panuje .

anonim - 2010-10-13 06:39:36 odpowiedz | cytuj

nikt - 2010-10-14 12:15:28 odpowiedz | cytuj
ehhhhh, to są jakieś zarty
Jeszcze ktoś:) - 2010-12-07 20:19:03 odpowiedz | cytuj
No tak rodzinna atmosfera panuje między dyrektorem oraz majstrami którzy są dziś na stanowiskach a kiedyś oraz do tego czasu są zwykłymi robolami po zawodówce!!!!!!!! No może poza jednym który pracował do niedawna na ładowni a dziś to od tej dumy to w głowie mu się poprzewracało i wlepia nagany jak leci (chamstwo na każdym kroku ) - chyba to wychodzi mu najlepiej!! Chodzą dumnie i wszystkich mają w dupie. NAWET NA RĘKAWICZKACH OSZCZĘDZAJĄ a jak już się zrobi coś źle to wielkie COŚ i od razu NAGANA. Nawet w weekendy karzą pracować na zmiany bez żadnych dodatków do pensji oraz bez aneksów do umowy. NO COMENT
x