brak logo

Loxa Sp. z o.o.

Żarki

Opinie o Loxa Sp. z o.o.

Jeszcze ktoś:) 2010-12-07 20:19:03
No tak rodzinna atmosfera panuje między dyrektorem oraz majstrami którzy są dziś na stanowiskach a kiedyś oraz do tego czasu są zwykłymi robolami po zawodówce!!!!!!!! No może poza jednym który pracował do niedawna na ładowni a dziś to od tej dumy to w głowie mu się poprzewracało i wlepia nagany jak leci (usunięte przez administratora)- chyba to wychodzi mu najlepiej!! Chodzą dumnie i wszystkich mają w dupie. NAWET NA RĘKAWICZKACH OSZCZĘDZAJĄ a jak już się zrobi coś źle to wielkie COŚ i od razu NAGANA. Nawet w weekendy karzą pracować na zmiany bez żadnych dodatków do pensji oraz bez aneksów do umowy. NO COMENT
anonim 2010-12-08 19:24:12
aneks do umowy??:) takie rzeczy to tylko w erze ;/
piko 2010-12-21 20:10:45
Mają tam teraz rekrutacje na zastępce kierownika co możecie o tym powiedzieć....czy ktoś się zwolnił czy awansował i jaka jest praca na magazynie
dpl 2010-12-29 14:55:32
Co możecie powiedzieć na temat pracy kierowników i rekrutacji w tej firmie
1
garwolin 2011-01-07 21:32:59
najlepiej jest przekonać się samemu. ale nie polecam
Specjalista ds BHP 2011-01-12 22:57:55
Mieli ostatnio ogłoszenie dla Specjalisty ds BHP, a w obowiązkach napisali też o ochronie środowiska, no ale w końcu jak widzisz ogłoszenie i jedziesz tam to się spodziewasz że będzie dotyczyło głównego tematu czyli Specjalisty ds BHP. Okazało się, że tak, ale po czasie jak ten pseudo ich behapowiec odejdzie, czyli może rok, może dwa (??) Do tej pory jakiś szmelc związany z ochroną srodowiska, jakieś monitorowanie...(usunięte przez administratora). Niech dostaną ołowicy.
henio 2011-01-17 12:48:39
A może żal, że Cię po prostu nie chcieli… Specjalisto … I na przyszłość pamiętaj, że praktycznie każdy pracodawca łączy BHP z ochroną środowiska – trzeba mieć sporą wiedzę popartą przede wszystkim latami praktyki w tym zawodzie! Wtedy ze znalezieniem pracy nie ma problemu…
1
bolek;D 2011-02-17 20:42:46
(usunięte przez administratora) I czego byście wy chcieli na terenie myszkowa zarobic 4000zl czy najlepiej zeby od razu na dziendobry tyle co starym pracownikom którzy coś potrafią. Rotacja ludzi jest dlatego że przychodzą właśnie takie (usunięte przez administratora) którzy by chcieli cały dzień przełazić z rękami w kieszeni i zarobić (usunięte przez administratora) wie ile.
ktoś 2011-02-18 12:14:40
stary czy nowy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiają bo ten nowy dostaje tyle co stary(usunięte przez administratora)a stary pracownik robi wiecej może a ten nowy dostaje tyle samo kasy co on i jak tu wyjść z inicjatywą lepiej dać na luz bo kasa taka sama czy ja sie (usunięte przez administratora) czy nie jeszcze ten stary ma (usunięte przez administratora) pretensji bo ty jesteś starym pracownikiem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] firma a (usunięte przez administratora) to są wszyscy co tam robią kadry zero to dobiero (usunięte przez administratora) fachowcy niewypały jedno wielkie nieporozunienie
work 2011-03-10 10:30:45
Zarobki 1200 na hali, biuro 1500, faktycznie prezes (usunięte przez administratora)...niestety. Faktycznie sami kierownicy i dyrektorzy:) Rotacja owszem. Pozdrowienia dla Pana (usunięte przez administratora), niestety reszta jest raczej fałszywa.
Haski 2011-11-17 14:10:34
Ludzie chcieli by zarabiac miliony w takiej miescinie jak myszków nie oszukujmy sie 1200-1500 zł to sa przecietne zarobki w myszkowie jak ktoś chce wiecej zarabiac to zapraszam do Centrum Nakładania Powłok (Cynkownia) praca za ponad 2000 zł ale w syfie brudzie i ubustwie jednym słowem średniowiecze jeszcze do tego na wypłatach ludzi (usunięte przez administratora) brak jakichkolwiek pozytywnych stron tego zakładu wiec zanim piszecie o loxie ze to (usunięte przez administratora) zakład to lepiej zobaczcie jakie warunki sa w innych zakładach w których pracownicy sie nie liczą.A jezeli wolicie siedziec w domu i (usunięte przez administratora) w stołek to wasz problem lepsze 1200-1500 zł niz wcale:Dpozdr.
nie złodziejom 2012-01-10 10:40:25
syf
gównozjad 2012-05-09 12:10:44
czas tracony z przyjemnością nie jest czsem straconym,
ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zjadzie rób bo jesteś twardy łeb
normal 2012-06-28 18:07:25
obsługa klienta oddającego akumulator do gwarancji denna... dość że czekałem na akumulator prawie miesiąc to w dodatku nie uznali gwarancji bo niby ładowałem go za wysokim napięciem (usunięte przez administratora) najlepsze jest to że ja nie ładowałem go ani razu! Normalnie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zm i śmiech na sali, najgorsza firma z jaką miałem do czynienia
nie polecam kupowania ich produktów...
1
ktos 2012-09-12 10:54:35
ojtam ojtam ja tam jeszcze pracowalem rok temu na dziwnej maszynie o dziwnej nazwie krab niszczarka akumulatorow na umowe zlecenie wziolem tysiac a na okres próbny 2,800 trzy miesiace temu widzialem (usunięte przez administratora) co wtedy tam jeszcze robil i muwi ze wychodzi 2,800, 3,200 srednio po osiem godzin robota na akord fajna sprawa zaluje ze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] alem
Dawid 2012-09-18 18:38:22
moge sie dowiedziec jak tram jest jakie zarobki bo slyszalem ze nie jest tak zle 1 miesiac 1200 na reke pozniej 1800 kolega ma na umowie 14h brutto to prawda
??????? 2012-12-03 23:18:56
Witam chciałbym się wypowiedzieć na temat cnp to (usunięte przez administratora) na samym początku były tam jaja z niepłaceniem za soboty i nie dość że miałeś odpowiednią stawkę za kilogram to pracuje się tam na akord a na umowie masz stawkę godzinową ale nie do tego zdążam lecz o soboty i niedziele w które się przychodziło do pracy to że od zarobionej dniówki odbijali ci niby podatek (usunięte przez administratora) ale to dla firmy a nie dla urzędu to jeszcze cie (usunięte przez administratora) z listy wykreślają bo przecież ty nie pracujesz w soboty , [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] za te (usunięte przez administratora) państwa i pracowników dostaje jeszcze nagrody a ty nawet nie dostaniesz 100% za sobotę czy niedziele i jeszcze cie niema na listach obecności a pracujesz w oparach z kwasu solnego i dymu z piecy i niby to nie jest szkodliwe, po prostu jaja
Docz 2013-01-15 09:47:57
Tam awansuje się za donosicielstwo ,donosił jako (usunięte przez administratora) donosi jako mistrz i tak unika się ołowicy inni też chcieli ale narazie miejsca nie było , ale konsekwentnie dzwonią
specjaliści od 8-mek
1
jplok 2013-02-11 19:22:02
robiłem tam poprostu masakra opary kwasu i ołowiu to nic nowego robota ciezka i smierdzi czuc to kasa marna poprostu nie ta robota pomysl co zrobisz jak nabawisz sie ołowicy te 2000 wsadz sobie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] poprostu
ali 2013-03-30 22:52:50
nie za te pieniazki taka praca w takim syfie nie szanuja ludzi nic nowego tu nie wnosze ale gdyby ktos sie radzil to stanowczo odradzam prace w tej firmie ze wzgledu na traktowanie ludzi i pensje ktora w razie postoju ktory trwa po pol roku starcza na waciki pracownicy zmieniaja sie jak rekawiczki jeden drugiego podkopuje i jeden przed drugim sciga sie w wyscigu jak szczury a zarzad ma ubaw po pachy praca niby nie szkodliwa a olow we krwi to skad? nie zarobisz tam a zdrowia stracisz gwarantuje ci to firma z zarek a i ochrona srodowiska to dopiero smiech przychodza i nic nie widza bardzo bym chcial by pobrali probke z gleby od strony kraba...' Jest tu jaka dziolcha od kawy' zenada panie prezesie
gruby_henio 2013-05-17 15:56:43
A kto jest tam teraz prezesem ?
Tolek 2013-07-02 23:10:56
A za twoich czasow kto byl ?
Chyba jest ten sam od lat...
pipek 2013-10-17 22:44:58
Jest OK
3
UWAGA 2013-11-03 10:24:43
drzwi beznadzieja i do tego bardzo drogie w stosunku do jakości,ostrzegam kupujących PRZED KUPNEM TEGO DZIADOSTWA MOZE CHOCIAZ JEDNEJ OSOBIE POMOGĘ TO BĘDĘ ZADOWOLONA PONIEWAŻ JA SIĘ DAŁAM ZŁAPAĆ NA TEGO BUBLA NIKT MNIE NIE OSTRZEGŁ A BARRRRRRRRRRDZO ŻAŁUJE.
ben 2014-03-07 06:51:25
(usunięte przez administratora) niby uczciwej, co nie zmienia faktów, że póżno przyjechać i wcześnie wyjechać,
(usunięte przez administratora)
Byly uzytkownik 2014-04-06 20:59:01
Akumulatory tej f-my sa g.warte mialem dwa I wiem co mowie ,poadja przed uplywem gwarancji.Nie polecam
1
bobik 2014-05-28 11:18:12
POLECAM CNP CENTRUM NAKŁADANIA POWŁOK NA ŚWIATOWICIE.PŁACE BDB JAK NA MYSZKÓW 2000-3000ZŁ NA RĘKĘ.WARTO ZARYZYKOWAĆ.DUŻY POZYTYW FIRMA SIĘ ROZWIJA I INWESTUJE.POLECAM
robik 2015-01-28 01:05:04
czy doswiadczona osoba powie cos wiecej jak tu przebiega rekrutacja do tej firmy czy wogóle istnieje jeszcze firma bo cos malo piszecie jak to jest a szukajac pracy dobrze byloby wiedziec czy wynagrodzenie jest adekwatne do pracy i jak u nich z tym pakietem socjalnym czy jest z góry dziekuje za informacje pozdrawiam
sandro 2015-03-31 13:48:44
Firma Loxa z Żarek zajmuje sie produkcją akumulatorów rozruchowych, także polecana powyżej firma to pewnie jakas alternatywa. Ja na ich stronie internetowej znalazłem informację, że poszukują specjalisty do spraw eksportu, wymagania w sumie nie są duże, bo to w głównej mierze znajomość angielskiego. Wiecie może co oni oferują, bo to dziwne, że nie wymagają nawet wykształcenia z branży spedycyjnej, czy transportowej.
1
starszy 2015-06-17 19:25:48
Jestem pracownikiem firmy to jeden wielki mobbing prowadzony przez Mandoka Rudka i Skwarczyńskiego nie polecam ludzi się traktuje bez szacunku a ludzie na stanowiskach nawet matury nie mają,
łysy 2015-06-21 17:36:16
Firma ok tylko kierownictwo na produkcji bardzo nie miłe najlepiej jak byś pracował 7 dni w tygodniu po 12 godzin może by cie ktoś wtedy docenił
wof 2015-08-26 14:34:21
Nagrywaj, nagrywaj i jeszcze raz nagrywaj :)
ciekwski 2015-10-21 14:33:42
Czesc! Jakie warunki na dzien dzisiejszy daja nowym pracownikom?
ciekwski 2015-10-21 14:34:34
Czesc! Jakie warunki na dzien dzisiejszy daja nowym pracownikom?
Andre 2016-02-23 09:19:26
Jaki pakiet socjal masz ty w głowie dobrze poukładane za nadgodziny nie płacą za soboty niedzielę też nie za święta tym bardziej na liście masz mieć tylko tyle dniówek ile jest według kalendarza jak wychodzi 20 a masz 24 to na liście 20 i nie pisz bzdur jak nie wiesz
Andre 2016-02-23 09:19:31
Jaki pakiet socjal masz ty w głowie dobrze poukładane za nadgodziny nie płacą za soboty niedzielę też nie za święta tym bardziej na liście masz mieć tylko tyle dniówek ile jest według kalendarza jak wychodzi 20 a masz 24 to na liście 20 i nie pisz bzdur jak nie wiesz
Bolo 2016-02-29 10:28:10
Bzdura bzdura co wypisujecie ludzi traktują jak niewolników mobing jest ogólny brak świadczeń zdrowotnych za pracę w ołowiu dodatków za soboty niedzielę święta wczasów pod gruszą ogólnie syf pracowalem tam to wiem jak jest bhp poluje tylko na tych co palą fajki i co lubią wypić a reszta to się nie liczy jak by tak wezwać Tvn Uwaga to zamykają to już
lolo 2016-04-11 14:19:10
widocznie wyleciałeś za chlanie skoro przeszkadza ci taka dyscyplina pracy.
1
leskov 2016-05-10 21:28:57
Pić w pracy nie można i nie dziwię się takiej reakcji w sumie.
Zostaw swoją opinię o Loxa Sp. z o.o. - Żarki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Loxa Sp. z o.o.