brak logo

AL ENERGIA

Olsztyn

Opinie o AL ENERGIA

ANDRZEJ MAJAK 2009-05-27 07:42
FIRMA BARDZO RZETELNA SOLIDNA I DBAJACA O PRACOWNIKA
anonim 2011-03-16 22:57
chyba nigdy nie pracowałeś w AL Energii w Niemczech. Pani Langer w żywe oczy okłamuje pracowników z wypłatami, mają umowy w których jest stawka godzinowa a wypłacają niby z akordu o którym nikt nie wie a i umowy są podpisywane jak im czapka stanie. Pani Alicja jest tak perfidna że nawet potrafi zabrać pieniądze z ULAK-u czyli urlopu niemieckiego.
były pracownik 2013-02-17 12:19
[usunięte przez moderatora] .Pracowałem tam i mam jak najgorsze zdanie o tej firmie.
[usunięte przez moderatora] Odradzam pracę w tej firmie.
Andrzej Majak 2013-05-20 20:52
Ja pracowałem tak kilka lat i nie narzekam,z chęcią wrócę tam pracować.Wasze opinie to wasza sprawa tylko dlaczego nie macie odwagi sie podpisać? najlepiej jest kogos opluć i zdeptać.Zarób tyle w Polsce i pokaż naprawde pracodawcow bez skazy.Zyczę powodzenia w Powiatowym urzedzie pracy
1
kariera 2014-08-12 13:15
Firma z branży energetycznej oferująca kompleksowe rozwiązania: produkcja, sprzedaż, fotowoltaika oraz doradztwo w zakresie dystrybucji energii poszukuje Doradcy oraz Managera. Oferujemy podstawę plus system prowizyjny. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie aplikacji na adres: kariera.energetyka@gmail.com
gulczas 2015-01-27 08:17
Pracowałem dwa miesiące i z wielką ochotą wrucę
ula 2016-05-17 22:12
ja chcę wejść pierwszy raz i nie lękam się. Instalacje energetyczne i ciepłownicze to wiem że jest trudna branża, wymagająca bardzo, ale sądzę że dam sobie radę bo motywuje mnie to jak wysokie macie wynagrodzenia. ciekawe tylko czy kobiety zatrudniacie
Aneta 2017-06-05 13:31
Aktualnie firma poszukuje pracowników budowlanych. Jest to praca za granicą, lecz nie jest wymagana znajomość języka niemieckiego. Co jako obecni pracownicy AL ENERGIA możecie powiedzieć o tym jakim pracodawcą jest firma? Jak wyróżnia się ona na tle innych pracodawców z branży? Wasze odpowiedzi mogą być cenne dla osób, które rozważają przesłanie swojego CV.
Zostaw swoją opinię o AL ENERGIA - Olsztyn
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie AL ENERGIA