brak logo

Biuro Plus "AS OFFICE"

Będzin

Opinie o Biuro Plus "AS OFFICE"

ktoś tam 2011-11-04 09:38:39
Ile w tej firmie zarabia przedstawiciel handlowy?
Prawda 2011-11-20 19:42:07
Ta opinia napisana jest pewnie przez samego pana Andrzeja K bo w tej firmie nie ma osób które by mogły napisać taką wyszukaną odpowiedź.
Pomijając to jaką osobą jest pan Andrzej to ta firma nie jest dobrym przykładem zarobki marne chyba że jesteś lizusem i lubisz się podlizywać szefowej i innym albo potulnie robisz wszystko co ci każą.
Poza tym trzeba zapierdalać bez względu na to czy jesteś kobietą mężczyzną masz grupę lub nie.
Nie tylko w firmie ale też obok firmy (prace porządkowe,odśnieżanie,węgiel,mycie okien i wszystko co szefowa ci każe) a jak ci się nie podoba praca i płaca to won!!!
Przedstawiciel to średnia krajowa 1386 + ewentualne premia zależna od utargu.
przyjaciel AsA 2011-12-11 19:05:16
dokładnie tak tam jest jeżeli jesteś przydupasem szefowej i menago to wtedy masz raj a jezeli za.... jak normalny człowiek to dostajesz jedno wielkie gówno najlepiej by było jakby to wszystko sie rozpadło tylko szkoda tych ludzi tam ! wykorzystujecie ludzi !


JEDNA WIELKA PORAŻKA !
były PH 2012-01-18 23:02:31
potwierdzam!! na prawde szkoda czasu na takie gów**, jest JEDYNA ZALETA pracy tam ...po takim traktowaniu zaczynasz doceniać innych/byłych pracodawców i inne firmy. nikomu nie życze pracy tam...jesli jestes desperatą to idz ale jeśli masz jakikolwiek wybór ..wiej stamtąd !!!
xyzxyzxyz 2012-07-25 19:52:26
Zgadzam sie z prawdziwą opinią czyli firma do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] y.
Wiadomo że pracują tam niepełnosprawni z grupą ale coraz częściej to niepełnosprawni psychicznie (kilkoro)
To pralnia pieniędzy i dojenie kasy z miasta za ludzi z grupą,bo oni narzekać nie będą, jak przychodzi zdrowy człowiek na PH bo tylko oni mogą reprezentować firmę na zewnątrz to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] zarabiają 1300 brutto i może 20 zł premii
FRAJERSTWO nie AS
vvv 2013-03-10 21:10:17
co wy pierniczycie !!! jakie 1300 zł brutto !! płakać się chce jak to czytam, po co pracujecie skoro wam coś nie pasuje !!
Wesoły 2013-05-16 09:41:05
Pierwszy raz pisze od tylu lat.... Powiem tak jako osoba niegdyś tam pracująca. Pan Andrzej to jedyny filar firmy który podtrzymuje ten "szałas" bo do końca już niestety tego nie da się nazwać biuro-serwisem z przyczyn sukcesywnie dosyłanych kontenerów. Firma ma ogromne możliwości lecz wdrożenie jakichkolwiek nowości, czy też potrzeb klienta są zatrzymywane w tzw. akwarium. Powiem tak zarobki ...hm... no nie przelewa się człowiek później zastanawia się w sklepie czy aby na pewno mogę sobie pozwolić na to czy tam to. Na pewno wiele można się nauczyć, tą wiedzę można wykorzystać na lata...a może i całe życie. Ogólnie nie żałuje że pracowałem właśnie w tzw. Asie, poznałem wiele ciekawych ludzi w pracy jak i w sferze klientów. Przeczytałem wszystkie wypowiedzi, widzę dużą frustrację jest to wynikiem ciągłym brakiem pieniędzy i nie prawidłowością w sferach ciągłych spięć w firmie (chyba wiecie o czym mowa). Nie pisze tego pod publikę czy wylewania żali na internecie, bardziej patrze na to iż mam własne zdanie i pogląd gdzie mogę wyrazić to dla ludzi którzy poszukują pracy. Uważam że żadna praca nie hańbi ...chociaż każdy z nas chciałby zarabiać dobre pieniądze. Dziękuje osobie która mnie wyszkoliła,pokazała drogę do dobrego handlu ale i dobrej,fachowej obsługi klienta. Na ten "sukces" mój osobisty na pewno też mieli wkład pracownicy z którymi miałem przyjemność pracować i doskonalenia swoich umiejętności,ale i bycia człowiekiem i pracy z ludźmi. Trzymam za wszystkich kciuki. Pozdrawiam
Były pracownik 2013-05-16 21:39:57
Zgadzam się z przedmówcą, to jest dobra szkoła życia, po której żadnej pracy się nikt nie boi bo wszędzie jest lepiej niż tam. A co do zarobków nigdy nie dostaniesz tego co wypracujesz, najniższa krajowa plus pseudo premia.
Były pracownik również 2013-05-17 22:13:55
Zgadzasz się a nic nie zrozumiałeś co pisał przedmówca. Co do premii... ilezrobiłeś tyle pseudo dostałeś. Jak miałem narzekać to tylko na siebie. Pozdrawiam.
Były pracownik 2013-05-28 20:00:07
No skoro narzekałeś na siebie to znaczy, że nie pracowałeś jak trzeba, ja teraz jestem w innej firmie pracuję tak samo i jestem wynagradzany za trudy pracy przyzwoicie nikt się na mnie nie wzbogaca.
Wesoły 2013-06-06 10:41:39
Zgodzę się iż Premia to była tylko słowna, i nikt nie widział dlaczego ma ją tak niską. A każda firma szanująca siebie i pracowników wie że dla przedstawiciela najważniejszym jest premia której nie było w As-ie tak jak się człowiekowi należało. I ubolewam nad tym że tak ludzie są traktowani, a mało tego handlowiec jest gdzieś daleko na marginesie. Dlaczego? ja już dziś znam odpowiedź. Dlatego opisując sytuacje i wszelkie wątpliwości zatrudnienia w AS-ie:
Chcesz mieć prace - POLECAM
Chcesz spróbować pracy jako PH - POLECAM / NIE POLECAM(towar albo jego brak )
Chcesz zarobić godziwe pieniądze - NIE POLECAM
Chcesz godziwie byc nagradzany w formie premii - NIE POLECAM

Pozdrawiam Wszystkich ;_)
a 2013-06-13 12:29:11
1200zł?
a 2013-06-18 10:20:53
chyba to oczywiste....
kombo 2013-07-16 23:38:35
z tego co słyszałem od pracowników to(usunięte przez administratora)nie zmieniła zasad wynagradzania OD LAT. mężuś siedzi w górach i wynajmuje pokoje nie interesując się firmą a to on widniej na pieczątkach jako właściciel,(usunięte przez administratora) lata po świecie za premie nie wypłacane pracownikom,wnuczka - nie wiem z której choinki - żenada,bezczelna,dąży do przejęcia firmy,
Państwo właściciele pobierają z TEFRONu kupe kasy za każdego zatrudnionego pracownika (1500 zł na łeb) a wypłacają 1200 nie całe.
Przedstawiciele Handlowi zarabiaj [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] a muszą dostosować się do regulaminu pracy wartego conajmniej drugie tyle.
Biuro As to poczekalnia przed kolejną firmą. Kadry toną od segregatorów martwych byłych pracowników.

LUDZIE BŁAGAM - WYBIJCIE SOBIE Z GŁOWY TEN CYRK !!!
szkoda mi was,ja nie mam wyjścia,muszę do emerytury tu walić godziny
a 2013-07-19 13:33:35
Wcześniejsza wypowiedź mówi wszystko o tej firmie i to bardzo wymownie. Tylko jeżeli ma się podejście typu " nie ma ludzi nie zastąpionych" to nie dziwi mnie fakt że ludzie przychodza i odchodzą. Bo nikt by sobie nie pozwolił na to by starać się dawać z siebie wszystko przychodzi co do czego premia ucieta za to za tamto ... o jak nam przykro chyba w tym miesiacu niestety bez premii. Takimi działaniami pograżana jest firma dlaczego? pracownik wyszkolony i obyty z produktami po pewnym czasie dochodzi do wniosku " DOSYĆ- tego wyzyskiwania" dlatego firma zostaje bez przedstawiciela,pozniej rekrutacja ktos przyjdzie zobaczy i ucieka zaraz ewentualnie przesiedzi te dwa miesiące. Każda firma szanująca sie kiedy widzi że mają dobrego pracownika bedzie starała sie go zatrzymac a nie demotywować.Powiem tak inny zarządca = sukces tejże firmy. Ale jak sie zmienia samochodziki , jezdzi na wycieczki (bo sie nie powypłacało tego co powinno) wnusia chodzi w piżamce i udaje wielce damę piękna i wgl. niestety dziś wazna jest inteligencja,kultura i dobry smak. A nie wyrachowanie bo babusia ma pieniazki to kazdego moge traktować jak śmiecia. Opinia jest prosta masz nóż przygardle idź ... masz czas oraz ambicje - Uciekaj jak najdalej. Dawno dobre lata tej firmy się skończyły i niestety nie widze tam osoby godnej która mogła by "pociagnac" dalej ten biznes. Czasy PRL-u mineły gdzie każdy się prosił o produkt, dzis to firma ma wychodzić do klienta.
:) 2013-08-06 15:27:50
a najniższą krajową
amanda 2013-08-12 01:34:36
Dorobic sie w tej firmie mozesz tylko garba i to duzego bo wisi na nim cala rodzinka uciekajcie jak najdalej bo firma i jej wlasciciele to zaraza (usunięte przez administratora)UCIEKAJCIE JAK NAJDALEJ OD TEJ PSELDO PRACY CHRONIONEJ DLA MURZYNOW.
1
sandy 2013-08-15 21:55:07
Obowiązki pracownika w tej firmie to wszystko od mycia hali, obsługa klienta, mycie okien na hali i u szefowej w domu, mycie kibelka, sadzenie kwiatków szefowej, wyrywanie chwastów i wiele różnych rzeczy. Zapraszamy najlepiej z odpowiednią grupą inwalidzka żeby szefowa jeszcze kasy za pracownika dostała sporo. :)
2
Angelika Wajgelt 2013-08-31 12:17:12
Witam serdecznie wszystkich , zastanawiam się nad waszymi wypowiedziami i uważam że są bezwartościowe bo nikt nie ma odwagi PODPISAĆ się pod swoimi wpisami. Jeżeli wypowiadam się na jakiś temat to mam odwagę cywilną podpisać się pod swoim zdaniem. Każdy ma prawo do własnej opinii :) ale nie każdy ma odwagę ją widocznie wyrazić jawnie. Obrażanie innych anonimowo świadczy o bardzo niskiej samoocenie i o niedowartościowaniu danej osoby. Pozdrawiam
1
a 2013-09-02 14:31:51
Jak widzimy prawda zabolała i wspomnianą osobę oraz warunki które są w firmie. Zresztą proszę wejść na podwórze firmy i rozejrzeć się więc będziecie mieć obraz.
2
hahah 2013-09-03 10:12:48
gryzek tak są nadgodziny ale nie płatne ;) Jak to osoba dowodząca stwierdziła każdy dziś ma nadgodziny( ale nie dodała że płatne). Widać właśnie jak firma się rozrasta i potęguje. Tylko ja pytam gdzie ? Handlowcy - Uciekają Hala- Ucieka... a nawet i Magazyn. Tak świetnie traktowani są ludzie którzy chcą wspólnego dobra. Jak chcecie posłuchać ile to nie kosztuje utrzymanie pracownika zapraszam dużo się dowiecie... reszta firm nie ma przecież takich obowiązków ;P Kończąc żal patrzeć na wysiłek i trud wielu ludzi....a to teraz wszystko osiada na dnie jak zawiesina czy piach w zmętniałej wodzie. Gorąca wrzawa się pojawi w firmie bo wpisy, ludzie spójrzcie w końcu na ludzi na rodziny oni też chcą godnie żyć. A nie słuchania że nia ma się pieniedzy a wnusia roztrzaskuje samochody jak szklanki no i w sumie nie tylko ona ... Dziękuje za przeczytanie i apeluje do zmiany egzystencji pracowników.
2
aaa 2013-09-09 12:06:16
(usunięte przez administratora) Bezwartościowe jest to w jaki sposób traktujecie ludzi ze swoją rodzinką,rozpieściła cie babcia i udajesz wielką panią. Kiedyś i to się skończy wtedy zobaczymy jak szybko uszy oklapną. Jak możesz sie wypowiadac tutaj jeżeli traktujecie ludzi jak swoją własność czy murzynów. Pani Alicjo jeszcze taka mała podpowiedź jak Pani to mocno podkreśla jest Pani osobą wierzącą. Jak biblia mówi "bogaty winien dzielić się z biednymi" nijak się ma do tego co się dzieje u Pani w firmie. Ludzie pracują i starają się jak mogą a Pani potrafi powiedzieć że "to się zatrudni kogoś innego" właśnie tym pogardza Pani człowiekiem i jego godnością. Jego staraniami i ciężką prace. Pracodawca nie powinien być tylko jak kat... ale jako przyjaciel jako osoba która wychodzi do ludzi i traktuje osoby pracujące z godnością. Proszę wsiąść w auto i pojechać chociaż do 5 klientów wtedy Pani zobaczy jak to jest pozyskiwać klienta,a najgorszym jest to by go utrzymać. I mówić "bajki" bo klient oczekuję już towaru...a go nie ma. Do tego klienci sami załważają jaka jest rotacja w firmie , co i sami sobie w wielu przypadkach dopowiadają. Te wpisy czy też komentarze nie kierujemy tylko do osób które poszukują pracy,ale także o zrozumienie szacunku do drugiego człowieka który jest w systemie pracy "pod" Panią ale jako człowiek jest taki sam albo nawet i dużo bardziej wartościowszy. Apeluje o szacunek do moich koleżanek i kolegów którzy pracują nie tylko dla siebie/na siebie... ale na pracodawce którym jest właśnie Pani. Jeżeli chce Pani żeby ta firma "urosła" to więcej serca dla ludzi,a nie zaglądania w swój portfel i życie. Dziękuje Pozdrawiam
3
halina 2013-09-13 02:20:54
Pani Alicja, to mądra kobieta.Wie jak zarządzać kadrami.Pełen szacun.Przeciwko Pani Alicji piszą tylko lenie i nieudacznicy życiowi.Każdy myśli,że może być handlowcem a nie daje rady zrobić nawet 12 wizyt handlowych.Jak robi ofertę to bez marży a chce zarabiać.
Pani Alicja pomogła wielu osobom a , że ma w górach pensjonat to tylko świadczy o tym , że potrafi być dobrym biznesmenem.Jak się komuś nie podoba to zawsze może założyć swoją firmę i pokazać co potrafi.
Ciao
aa 2013-09-13 11:21:41
Umie zarządzać kadrami ? Kazdy umie wziąść kase z PFRON-u i zacierać ręce. Nie udaczni handlowcy? zero marży ? Nie udaczna to jest ta opinia wśród kilkudzięsiąt które są tutaj wystawione. Tutaj nie tylko mowa o handlowcach! Ale przede wszystkim godności do drugiego człowieka. (usunięte przez administratora)
1
byłypracownik 2013-09-16 15:39:14
Wiem chyba kto to ta(usunięte przez administratora) myślę że wszyscy ją dobrze znamy. Jeszcze taka malutka odpowiedź w stosunku do wcześniej wymienionej (usunięte przez administratora)Jak każdy widzi ci ludzie sami uciekają i jakoś kazdy z nich zarabia godziwe pieniądze i także jest dobrze traktowany. Aha i jeszcze jedno "biznesmen-em" czy my coś o p(usunięte przez administratora) nie wiemy ? wydawało mi się że na kobiety biznesu mówi się bizneswomen ;) Pozdrawiam
1
aaa 2013-09-16 20:23:07
pracodawca karze pracownikowi do psychiatry isc bo pracownik 2 grupy nie ma.co to ma być!!!!!
1200 na pysk!!!!!
jak jałmużna !!!!!
wstyd!!!!
mobing!!!!!
wykorzystywanie inwalidów
bezkarne!!!!!!

2
katolik 2013-09-16 20:38:26
ta firma to jest czysty wyzysk
najnizsza krajowa.
3
abc 2013-09-17 09:43:28
Tą sytuacją to powinien w końcu zainteresować się PIP. Wielcy przedsiębiorcy ale "chlew" po lewej stronie otulone słomianą matą. Hybryda - Audi które wiecznie jest podpięte do prądu. Jak masz pomysł na to by zbudować lepszy biznes/ promocje to jesteś postrzegany w stylu "a co ty mi będziesz gadał klient ma sam tu przyjść i się prosić" niestety ale PRL-u już nie ma i nie będzie. Zastanawiam się nad tym dlaczego dalej to się nazywa BIURO PLUS-em(usunięte przez administratora) Zamawiasz towar z katalogu ? Nie ma. Zamawiasz z poza katalogu 2sztuki a chcesz 5. Czy to jest biznes? To po co to zrzeszenie z siecią Biuro Plus....Kolejną rzeczą do podkreślenia to jest zarobki które nijak się mają do dzisiejszej rzeczywistości. Na rozmowach to Ci gadają że Premii to i nawet 5tysięcy zrobisz. A później masz! " Cope śliw" i słowa w stylu bo nie spłyneły płatności. A gów.... mnie to obchodzi wyrobiłem - winno być mi zapłacone ! Nie w tym miesiącu to po wpływie tych zaległości. To po co Ci prawnicy, windykacja itp.... to chyba ich obowiązki! Ja mam sprzedać, a nie robić pracy za kogoś! Ludzie unikajcie tej pracy jak ognia omijajcie szerokim łukiem. Pójdziesz do spożywczaka i będziesz miał więcej i nikt nie będzie na Ciebie patrzył jak na najgorsze zło... chrzaniąc jakie to koszty się nie ma. Ale wycieczki do Izraela ,nowe samochody. Za co to niby ? Za prace ludzi!!! za nie wypłacone pieniądze!! A właśnie za to! Wchodzisz na hale a tu uderzenie PRL-u z XXI wiekiem.... 70 % inwaldzi którzy nie mogą nawet kartonu wziąść a pracują na magazynie. To się nadajnie nie tylko do PIP-u ale i BHP. Podsumujmy NIE IDŹ TAM!!!!
3
anonim 2013-09-20 08:43:10
PIP to chyba sobie zapomniał,albo sprawdza powierzchniowo w stylu okey wszystko się zgadza następny
1
2013-09-20 23:09:46
Czytajac wszystkie wypowiedzi trudno sie z nimi nie zgodzić to jest cała prawda o tej firmie która przez całe lata wyzyskiwała pracowników w perfidny sposób.Ludzie którzy to pisza napewno byli lub sa pracownikami tej firmy.Nazbierało sie tego troche a jeszcze teraz kiedy firma i wlascicielem manipuluje corka i wnuczka ktore nie maja zielonego pojecia o nowoczesnym handlu o marketingu to ta firma wlasnie tak wyglada jaki pan taki kram .Włascicielka firmy zmusza pracownikow zeby przynosily zaswiadczenia od psychiatrow i stawaly na grupe bo w2014roku penie nie bedzi dotaci na nizsze grupy.Zycze wszystkim pracownikom ktorzy nie maja wyjscia i musza tam pracowac wytrwalosci a pseldo wlascicielka ktore sie utrzepily okretu i mowia ze plyna pokory .
2
cde 2013-09-23 13:27:32
Tak,dokładnie tak!
1
trwet 2013-09-26 11:27:36
hehe...to jest włąśnie ten nowo otwarty kompleks handlowy jeden z najbardziej szanujących pracowników z wyspecjalizowaną kadrą poGRUP(a)owaną ;D
2013-09-26 12:02:33
Wielu użytkowników internetu błędnie przypuszcza, że zapewnia on całkowitą anonimowość. Dlatego bez oporów znieważają lub pomawiają osoby lub instytucje. Najczęściej ich ofiarą padają przedstawiciele wolnych zawodów, m.in. lekarze, weterynarze. Coraz częściej też pracodawcy, którzy są szkalowani na forach przez byłych pracowników. Tego typu czyny nie są jednak bezkarne.


opinii o byłych pracodawcach. Niejednokrotnie ich niezadowoleni klienci lub pracownicy nie skąpią komentarzy, które odbiegają od rzeczywistości.

art. 216 § 2. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Państwo nie mają świadomości co piszą ale zapewniam że sprawą zajmują się już odpowiednie organy ścigania.
1
Janek 2014-04-19 16:09:18
Co ja widzę, już za pisanie prawdy sądem straszą.
1
adm 2014-04-20 12:43:56
Jesli ktokolwiek bedzie tam chcial pracowac z informatykow to niech uwaza,praca wbrew przepisow bhp bo w serwerowni, nie dosc ze halas szkodliwy dla sluchu to temperatura ponizej 20stC.
Oczekiwania kosmiczne, a czepia sie drobnych szczegolow, widac bylo jak biedak byl wykonczony zdrowotnie,a potem zastraszany ze jak wezmie L4 to wyleci......Z DALEKA OD TEJ FIRMY!!!!!!
1
nick 2014-05-04 09:05:13
mirjam już nie będzie straszyć. Od dłuższego czasu chodzi z podkulonym ogonem.
1
admin 2014-05-23 15:02:54
Obecnie ja jestem tu informatykiem i nikt mi nie każe pracować w serwerowi. Bo zimno i hałas? Mogę siedzieć w innym pokoju, to tylko kwestia dogadania.
Poprzedniego informatyka nie widziałem, więc nie mogę się odnieść do stanu jego wykończenia ale mnie nikt nie zastrasza wyrzuceniem za L4.
Ahim 2014-09-24 16:32:10
Dajcie sobie spokoj... auto stara zedezolowana Panda. Jeszcze auto ktore dostalem totalny syf i smrod w srodku. Kasa marniutka... pracowalem tam 3 tygodnie zeby zapelnic pusty czas do objecia stanowiska w innej firmie. I kazdemu tak polecam. W ofercie pracy pisza ze szkolenia sa... pfffffff smiech na sali. Ciekawe kto tam ma szkolic, bo takiej osoby tam nie spotkalem. Praca na takich warunkach dobra na start zeby sie obyc z fachem przedstawiciela, doswiadczonym proponuje poszukac gdzies indziej. Pozdrowionia dla Biuroplus Katowice
someone 2014-10-09 15:25:31
Pracowalem jakis czas temu w BP AS, nie polecam nikomu, chyba ze chce popracowac pare miesiecy szukajac jednoczesnie innej pracy, kasa marna jak cholera, szefowa ktora wydziera sie na pracownikow. Przedstawiciele, na premie w tej firmie nie liczcie, jak juz dostaniecie to grosze ktorych premia bym nie nazwal. Ciagla rotacja o czyms swiadczy...
1
Były PH 2014-10-29 09:56:44
w tym roku było już trzech mandżerów, i 12 przedstawicieli na 4 regiony sprzedazy ,,,,
i potwierdzam zarządzanie poprzez krzyki ....
sprzedaż leci na łeb i szyję ... i ....
najwięszym hitem sezonu 2014 był zakpup do sprzedaży kubków EURO 2012 - poprostu strzał w lukę rynkową,,,
gdyby nie piniądze z PFRON to po firmie
1
AdolF 2014-11-28 10:07:14
Paniu Alicio Ogarnijj... Daj Zyc Ludzia , I Nie Zabieraj Potrzebnego Nam Tlenu ...
Dzieki Twojej Firmie Jak I Pomocy Jedynie Czego Sie Dorobilem To Garba ...
Juz Nie Bede Twoim Murzynem Niech Mordzia Sama Zapieprza Na Ciebie A Nie Ze Kupuje Sobie Jakies Trampki Na Obcasach Po 1zl I Sie Wywyzsza Jaki To Nie Z Niej Jest BiznesŁomen .... Gdy Upadniesz Na Twarz To Zobaczymy Kto Ci Pomoze Wstac .... Z 100% Przekonaniem Zapewiam Cie Ze Zamiast Pomocnej Dloni Dostaniesz Uciezliwy Glaz Aby Z Dna Sie Nie Odbic ... Upokarzajac Wielu Godnych Ludzi Ze Swoja Szczesliwo-Falszywą Rodzinka (Corcia And Wnuczka) Pokazaliscie Jak To Mozna Daleko Uciec Od Czlowieczenstwa ... Jak Rzekł Józef Stalin :Ludzie potrzebują cara, którego mogą czcić, dla którego mogą żyć i pracować... Niestety To Nie Tyczy Sie Was Ludzie Latajacy Na Dywanach ... Z Powazaniem A.H
1
były PH 2014-11-28 11:58:11
i znów rekrutacja - to już 4 PH na Dąbrowie i 4 na Jaworznie - szerokim łukiem
1
szopka 2014-12-23 14:53:05
WESOŁYCH ŚWIĄT DLA WSZYSTKICH OBECNYCH I BYŁYCH PRACOWNKÓW
Piotr 2015-07-18 15:26:39
A ile chcesz mieć stopni w serwerowni?? Ubierz się ciepło i tyle, taki z Ciebie informatyk i admin a nie jesteś świadomy że w serwerowni ma być zachowana właśnie niska temperatura? tym bardziej Twoje uwagi o L4 są niewiarygodne.
Sarko 2015-09-15 00:13:17
Ja też polecam szkolenie z Go Workiem.Są solidni i łatwo znajduje się pracę.Teraz zresztą nie ma bezrobocia a te 5% zawsze będzie bo to stała tzw leniwa. Zresztą nikt nikogo nie zmusza siedzieć w jednym miejscu trzeba szukać nowych wyzwań. A jak się jest pewnym siebie to trzeba zakładać firmę.teraz są fajne ulgi na ZUS i to się też opłaca.pamiętacie co kazek obiecał? zrobił ten projekt,charuje jak wół i ma.
admin_z_innej_firmy 2015-09-19 09:16:38
Informatycy nie pracuja w serwerowniach :) Serwerownia to powinno byc osobne pomieszczenie.
Ja 2015-11-04 13:39:39
Umowa zlecenie 1300 zlotych podstawy stara rozpadajaca sie Panda marki Fiat. Polecam poszukac czegos konkretniejszego chyba, ze musisz od zaraz cos zlapac. Ja osobiscie nie polecam
heyka 2015-11-09 08:52:31
Kolego, Pandy to przeżytek. Chyba bardzo dawno nie pracowałeś tam, bo ja widzę nowe auta, fajne.
er 2015-11-15 08:35:31
Nowe, fajne auta. A podstawa, też nowa, fajna?
dfgh 2016-05-12 14:09:19
hej hej wam przede wszyskim @Monter uwazam ze taka osba powinna miec odpowiednie dosiwadczenie w pracy z ludzmi przeciez wlasnie on musi byc fachowcem profesjonialista skoro bedzie doradzc innych ludziom no i poninien tez byc raczej wiarygodny prawda? :)
Zostaw swoją opinię o Biuro Plus "AS OFFICE" - Będzin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Biuro Plus "AS OFFICE"