Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
anonim - 2011-03-15 21:24:06 odpowiedz | cytuj
Straszna firma !!! Nie polecam !!!! Wyzysk i nic więcej. Nie wypłacają pensji !!! Nawet jak Szanowny Prezes wypłaci to w ratach i bez premii!!! Brygadziści nie mają zielonego pojęcia co się dzieje w firmie, tylko spiskują między sobą . Postarali by sie żeby wypłacili pracownikom zaległe pensje , ale oni wolą udawać ze nic się nie dzieje. Ludzie nie zatrudniajcie sie w tej firmie, bo będziecie okradani z własnych pieniędzy .
pomocny - 2011-03-17 22:44:29 odpowiedz | cytuj
powiedzcie brygadzistom aby wypłacili wam pensje. ( usunięte przez administratora )
anonim - 2011-05-18 08:46:44 odpowiedz | cytuj
anonim - 2011-03-15 21:24:06

Jednym s�owem OSZUST! Nie wyp�aca pensji, oszukuje w kartach pracy. Pan Prezes ma ludzi za nic. Ludzie pracuj� w weekendy, te dni powinny by� dodatkowo p�atne ale firma niszczy dowody, gin� karty pracy, wnioski urlopowe itp.. Pracownicy powinni wnie�� pozew zbiorowy przeciw Dakri!!
PZŻ - 2011-05-23 18:15:53 odpowiedz | cytuj
Odradzam pracę w tej firmie. Pracuje tam od kilku lat i sytuacja zmienia się na gorszą z tygodnia na tydzień. Pozdrawiam z tego miejsca Pana prezesa, który myśli, że pracownicy tylko walą w ch**a i najlepiej wyczesać ich z premii i zapłacić 1000 złotych za 200 godzin bo przecież Oni tylko ściemniają. Cała ekipa "z biura" to banda nieodpowiedzialnych, fałszywych i gburowatych ludzi, żerujących na innych, podkładających sobie świnie. Brygadziści... pomijając fakt, że paru mistrzów produkcji to analfabeci i nie umieją nawet napisać maila. Jeszcze inni nie wiedzą co się dzieję i najlepiej chodzić non stop na bajerkę nie interesując się obecną sytuacją na hali. Troszczą się o własne dupska nie walcząc o dobro wspólne swojego wydziału. Nie znają się na maszynach na których pracują operatorzy. Kierownik cały czas zasłania się swoją niewiedzą, chociaż najprawdopodobniej bardzo dobrze wie co miesiąc, że nie będziemy mieli premii i czeka Nas niebawem podpisanie wymówienia. Najlepiej udawać, że nic się nie dzieję. Podsumowanie? Nigdy nie wybierajcie tej firmy i niech nie zmyli Was ładna okolica. Banda oszustów! Pozdrawiam!
Wydzial A i B - 2011-05-25 23:01:07 odpowiedz | cytuj
7,5 brutto na godz! To cud, ze ten zaklad jeszcze funkcjonuje! Wszystkie maszyny dzialaja tam prowizorycznie, jak i caly ten burdel. Brak tam jest czegokolwiek, poczawszy od mydla i papieru toaletowego a zakonczywszy na ubraniu
roboczym. W tym zakladzie nie ma nawet sprzataczki!!! Dookola brod, smrod i ubostwo, o paletajacym sie robactwie nawet nie ma co wspominac!! Ukrop na hali w lato niemilosierny, a o wodzie mineralnej czy jakiejkolwiek wentylacji mozna tylko pomarzyc.
rts+łks - 2011-05-29 15:58:23 odpowiedz | cytuj
Już nawet postawiono krzyżyk przed drzwiami do tego bałaganu
RTS+ ŁKS - 2011-05-29 20:18:52 odpowiedz | cytuj
Wyobraźcie sobie że ten pan kierownik ma prawo jazdy około 15 lat.Tylko żeby je zdobyć musiał zdawać 26 razy i jeszcze dać łapówkę za ostatni egzamin.Ciekawe ile razy zdawał by teraz.On nawet nie potrafi rozmawiać z własną żoną przez telefon.Tylko słychać z jego ust kur.. i ch...Dla nas kibiców Łodzi to jest prostak i matoł który nigdy bezpośrednio nie spojrzy tobie w oczy.Dla nas jest idiotą który dla własnej kariery wyciera schody kolanami aby donieść na pracownika prezesowi.Jednym słowem snajper liże jaja prezesowi.To jest konfident i nierób co trzyma się swojej funkcji kierowniczej za wszelką cenę bo nigdzie indziej by nie pracował takich ludzi trzeba wywozić w betoniarkach (czytaj-dzieża).Snajper do Dżungli może tam będziesz miał lepsze oko bo w Dakri kariery Ty już nie zrobisz.Wypierd.... albo sami cię utopimy w stawie.ŻEGNAJ.P.S. Jak będziesz odchodził to zrób pożegnalną imprezę bo chcemy z nadmiaru alkoholu wymiotować za twoje pieniądze które nam potrafiłeś zabierać razem ze swoim pracodawcą.W naszych oczach łódzkich kibiców RTS-u i ŁKS-u jesteś skończony.Spadaj na swoją działkę i załóż agroturystykę.I TAK NIKT NIE PRZYJEDZIE
anonim - 2011-06-13 13:33:59 odpowiedz | cytuj
Przestrzegamy przed firmą Dakri-Bis z siedzibą w Łodzi na ulicy Tymienieckiego.Do chwili jak sie dla nich jeździ, to płacą z olbrzymimi opóźnieniami. Obiecują, że zapłacą 2-3 faktury aby tylko dac im autko na załadunek, po czym płacą tylko 1 czy 2.W momencie zaprzestania pracowania dla nich, Dakri przestaje płacic faktury.Księgowa odsyła do osoby zlecającej transport, ta z koleji do księgowej, która twierdzi, że to nie jest w jej gestii.Prezes, pan Damazy Szynklewski całkowicie olewa sprawę !!!!!!!!!!!!Ostrzegamy przed ta firmą !!!!!!!!!!!!!!!!Jeśli ktoś też ma takie problemy z tą firmą, prosze o telefon lub kontakt mailowylukasz@aguana.pl508-087-659 LUBdarlena@aguana.pl 504 296 292
Anonim - 2011-07-19 12:15:19 odpowiedz | cytuj
Wykorzystywacz! Pracownicy w tym zakładzie to za darmo pracują ! wyplata to na pasku bo na koncie to można pomarzyć OSZUST !!!!!!! Tak ludzie to w weekend muszą pracowac bo pan prezes ma zamówienia, a on z nimi w gumę leci premię zabiera od roku i nie płaci na czas wypłaty po co ta kartka na zakładzie że pieniadze 12. Tylko paski daje. Jak zrobić opłaty czy dzieci nakarmić za kawałek kartki , jeśli był by uczciwy to do pracowników by przyszedł i powiedział dla czego nie płaci.Najlepiej żeby kontrola znów przyszła bo tak nie może być .Jeśli pieniędzy nie będzie to wszyscy wyłączą maszyny i pan prezes sam będzie robił zamowienia.
anonim - 2011-07-19 22:43:30 odpowiedz | cytuj
To dlaczego nikt nie wyłączy tych maszyn.Narzekacie ale nic z tym nie robicie !!! Pozwalacie Damazemu na to jak was traktuje!!! On wam nie płaci i sie z was śmieje a wy zapieprzacie na trzy zmiany. NIE MA KASY NIE MA PRACY!!! Wypłaci to wtedy maszyny w ruch. Ludzie nie pozwalajcie na to by ktoś was tak traktował !!!! Jak wy możecie pracować za darmo!!! Jak produkcja stanie i nic nie będzie szło to może wtedy wam wypłaci
P.s
Kiedyś w tej boskiej firmie pracowałam.
PRACOWNICY - 2011-07-21 17:00:22 odpowiedz | cytuj
JEŻELI NIE OTRZYMAMY WYPŁATY DO WTORKU (tj. 26 lipca) NIKT NIE ZACZNIE PRODUKCJI. WSZYSTKIE MASZYNY W ZAKŁADZIE DAKRI/DAKRI BIS ZOSTANĄ ZATRZYMANE. POZDROWIENIA
ŻAL.PL - 2011-07-22 13:49:02 odpowiedz | cytuj
tez jestem od was z tego b....ile razy juz mielismy strajkowac ale nadal nic z tym nie zrobiliscie a P.Preziu wali nas w d... ogarnijmy sie wkoncu zarabia na nas tysiace a my czekamy na jalmuzne dzieki i czekam ze wkoncu sie to skonczy
Zal - 2011-07-26 10:52:53 odpowiedz | cytuj
I co teraz biedne robaczki poczniecie???? nic nie zrobiliście i teraz siedzicie w domu bez pieniążków a takie strajki jak wy robicie to do niczego się nie nadają dajecie się ru.... w du..... pozdro i czkajcie dalej na kaske od pana prezia
ger - 2011-07-26 11:27:24 odpowiedz | cytuj
cieniaki i tyle a kasy nie ma zyjmy powietrzem
anonim - 2011-07-26 11:42:44 odpowiedz | cytuj
To weźcie matoły wszyscy urlop na telefon !!!! Tak trudno . jak produkcja bedzie stała to wtedy wypłaci. Przecież macie takie prawo. Sami jestescie sobie winni bo przychodzicie i robice dla niego całą robote. A on wam i tak nie płaci.Macie swoją ZIEMIE OBIECANA !!!
db - 2011-07-26 12:56:01 odpowiedz | cytuj
kazdy jest wkurzony bo chce pracować i odbierać wynagrodzenie, jednak jesli zakład po prostu nie stanie to nikt nas nie uszanuje
zal - 2011-07-26 14:13:42 odpowiedz | cytuj
dajcie spokoj jak mozna robic za darmo od 10 juz nic nie powinniscie robic jak lubicie robic za darmo to powodzenia ja to juz nie pracuje to jedyne wyjscie hehe
anonim - 2011-07-26 23:26:17 odpowiedz | cytuj
I co i znowu Prezes ma to co chciał, a wy dalej zapierdzielacie za darmo. Wierzycie mu że bedzie kasa w czwartek ( 28,07,2011). Naiwni jesteście . Już kiedyś też czarował nas takim przemówieniem, i na tym sie skończyło. Bo wypłaty i tak nie mieliśmy na czas. W czwartek powie ze w piątek, w piątek powie że zrobi popołudniu ( a i tak nie zrobi) I tak minie jeszcze cały weekend bez wypłaty. Trzeba było zrobić tak bedą wypłaty w czwartek to w czwartek ruszą maszyny . i co teraz bedzie wam płacił z miesięcznym opóźnieniem . Życzę Wam powodzenia w tej firmie. Bo z tego co widzę to wam najwidoczniej ta cała sytuacja odpowiada.
maju - 2011-08-02 20:34:16 odpowiedz | cytuj
i co dalej zapieprzacie za darmo?
młody - 2011-08-07 10:47:45 odpowiedz | cytuj
No raczej
Zal - 2011-08-10 12:21:42 odpowiedz | cytuj
czesc jak tam do pipu ktos poszedl dzis 10?a listy u prezesa hehe czekam na swoj ostatni hajs i milego pracowania zycze z cudnej firmie Dakri
anonim - 2011-09-03 22:29:30 odpowiedz | cytuj
Jeżeli szanowna firma leci w w przysłowiowe 4 litery to w pn idę do firmy najsampierw do sekretariatu a potem do zarządu... Byłem stażystą w dakri i powiem że nie poleciłbym nikomu takiej pracy..... Jak nie było 2 części wypłaty tak nie ma !!! Pomimo że firma wzięła całość za materiały szkoleniowe + stypendium za stażystę z góry. Ogarnijcie się ludzie.
gal anonim - 2011-09-19 10:31:42 odpowiedz | cytuj
nie polecam stażystów którzy "pracowali" w firmie Dakrii. :) tych co naprawdę pracowali firma zatrudniła.
anonim - 2011-09-19 19:21:40 odpowiedz | cytuj
gal anonim - 2011-09-19 10:31:42

nie polecam stażystów którzy \
popieram :)
antoni - 2011-09-29 09:20:34 odpowiedz | cytuj
Albo jesteście pracownikami z Bis'a [ciastowy i jego pomocnicy] albo to znowu prowokacja ze strony byłego stażysty, ale nie ważne. Powracając do tematu, kto pracował ten pracował, osobiście zwolnił bym 50% ludzi z Bis'a. Ci ludzie mają tupet, z obawy o swoje stanowiska potrafią zrobić wszystko... Tak jak w temacie, zresztą post mówi sam przez siebie.

x